Belépés
maroka.blog.xfree.hu
"Legyen béke és szeretet szívedben Boldogságod sose érjen véget" Antal Mária
1951.01.15
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 6 
Női válogatottunk szinte kiütötte Hollandiát a vizes VB-ÉN
  2013-07-29 22:42:05, hétfő
 
  Magyarország - Hollandia 11:7
Pólósuli! Ha játékvezetők is így gondolták volna.

Láttam a mérkőzést. A második félidőtől kezdve rendszeresen kontrákat ítélt ellenünk a játékvezető, nem engedte a Magyar lányokat támadni. A Holland szabálytalanságokat viszont nem fújta le. Ezt igazolja a Magyar csapatnál lévő sok kiállítás, még a hollandoknál egy sem volt. Sajnos a játékvezető az ítéleteivel a Holland csapat győzelmét szerette volna.. Elég látványos volt a rossz bírói ítéletek sorozata. Ezt Magyar szövetségi kapitány szóvá tette, amiért Ő sárga lapot kapott.
Játék vezetői szinten sportszerútlen itéletek születtek.
A Magyar vízipólós lányok DUPLA dicséretet érdemelnek. A kiváló csapat munkával legyőzték a játékvezetői nyomást (igazságtalan ítéleteket ellenük) és a jóval gyengébben játszó Holland csapatot. Megjegyzés: kettős ember előnyből sem tudnak gólt lőni a Hollandok
GRATULÁLOK a gyönyörű eredményhez




Nemzeti sport 2013.07.29.
A magyar női vízilabda-válogatott bejutott az elődöntőbe a Barcelonában zajló vizes-világbajnokságon, miután a negyeddöntőben 5-1-es első negyedet, és 7-1-es első félidőt követően négy góllal nyert Hollandia ellen. Merész András szövetségi kapitány együttese a döntőbe jutásért, Spanyolországgal fog meccselni.. A másik ágon már kialakult az elődöntő párosítása: az oroszok az ausztrálokkal játszanak.
......


 
 
1 komment , kategória:  vízi sport  
Barcelona - Hosszú Katinka_ARANYÉREM
  2013-07-29 22:18:02, hétfő
 
  ARANYÉREM - Hosszú Katinka 200 m vegyes úszás - 2 perc 07:97 mp

Ez az aranyérem sokkal többet jelent, mint a 2009-es, római. Eltelt négy év, melynek során rengeteg minden történt velem, és amelyek után elégtételnek érzem ezt a mostani győzelmet "- mondta Hosszú a Sport24-nek. Hozzátette: "Ilyenkor igazolódik vissza az is, hogy az olimpia után már augusztusban elkezdtem edzeni, hogy új, négyéves programot kezdtünk megvalósítani az edzőmmel, Shane-nel. Sok döntésünk talán meghökkenést keltett, például, hogy ennyit versenyeztem, most mégis kiderült: jó úton járunk.
Hosszú félelmetes tempót diktált
.......


Hosszú rajt-cél győzelmet aratott! Klasszisunk nagyon bekezdett, már pillangót követően úgy állt az élen, hogy egyben tudatosította a társakban: nem sok keresnivalójuk van.
A 100 m-es fordulóhoz érve remek hátúszást követően már testhosszal vezetett. Miután mellen is tudta tartani magát és biztos előnyét, a gyorshoz érve már nem maradt kérdés, ki lesz a győztes, csupán az, hogy mennyivel. Nos, 2:07.92-vel, és majd másfél testhosszal.
Hosszú Katinka a magyar úszósport 21. vb-aranyát vehette át, méghozzá Gyárfás Tamástól
.....


Nagyon örülök neki, hogy sikerült visszakerülnöm a csúcsra, rengeteget dolgoztam és tanultam ebben a négy évben, ezt a címet jobban tudom értékelni, mint a kétezerkilencest - nyilatkozott Hosszú Katinka, aki négy éve az olasz fővárosban 400 vegyesen diadalmaskodott. - A tavalyi olimpiai negyedik hely után nagyon jó érzés nyerni. Még négy számom van a vb-n, remélem ezekben is közel kerülök a legjobb időmhöz."
........


a gyönyörű eredményhez






A dobogóra mellé még Coutts és Belmonte Garcia állhatott fel, míg a finálé másik magyar szereplője, -- Jakabos Zsuzsanna, aki féltávnál még a harmadik helyen tempózott, végül a hatodik lett.
Életem harmadik legjobbját úsztam, így nagyon örülök, mert ez jó vb-kezdet. Jobban éreztem magam, mint délelőtt, és most nagyon várom a kétszáz pillangót. A döntőben nem izgultam, tartalékom sem maradt, teljesen kiúsztam magam" - mondta Jakabos Zsuzsa
 
 
0 komment , kategória:  Magyar sikerek sportban  
Néha az Isten nem adja....
  2013-07-29 21:52:49, hétfő
 
  ......

 
 
0 komment , kategória:  vallás  
Szent Márta
  2013-07-29 21:46:39, hétfő
 
  Abban az időben: A zsidók közül sokan jöttek Máriához és Mártához, hogy vigasztalják őket testvérük miatt. Amint Márta meghallotta, hogy Jézus jön, eléje sietett, míg Mária otthon maradt. Márta így szólt Jézushoz: ,,Uram, ha itt lettél volna, nem halt volna meg a testvérem! De tudom, hogy most is, bármit kérsz Istentől, megadja neked." Jézus ezt felelte neki: ,,Testvéred fel fog támadni!" Erre Márta így szólt: ,,Tudom, hogy feltámad a feltámadáskor, az utolsó napon." Jézus folytatta: ,,Én vagyok a feltámadás és az élet. Aki hisz bennem, még ha meghal is, élni fog. Mindaz, aki él és hisz énbennem, az nem hal meg örökre. Hiszed ezt?" Márta ezt válaszolta neki: ,,Igen, Uram! Hiszem, hogy te vagy a Messiás, az Isten Fia, aki a világba jön!"
Jn 11,19-27

Imádság
Istenünk, adj készséges szívet, hogy befogadhassunk mindent, ami szép, jó és igaz, s adj világos látást, hogy elutasíthassunk mindent, ami hamis, ami rút, ami rossz. Teremts bennünk tiszta szívet, Istenünk, hogy jó gazdái lehessünk ennek a világnak. Ne szennyezzenek be minket gonosz indulatok, gyűlölet, harag, viszálykodás. Egyetértést adj nekünk, hogy gyermekek és felnőttek egyre jobban megértsük: szükségünk van arra, hogy világos ismereteink legyenek, de csak akkor leszünk igazán emberek, ha tiszta a szívünk.
 
 
0 komment , kategória:  vallás  
VB történetében az 1000. gól - Vízi labda
  2013-07-29 12:44:37, hétfő
 
  Bedő Krisztián, a kazahok ellen szerzett a magyar válogatott 13. gólja, s egyben a világbajnokságok 1000. magyar találat a világbajnokságok történetében
A fiatal pólós viccesen így nyilatkozott a mérkőzés után: "Én lőttem az ezrediket? Hát igen, kiszámoltam előre... Nagy megtiszteltetés, hogy én lőhettem ezt a gólt, nyilván nem kis dolog. Ennél azonban sokkal jobban érdekel, hogy a csapat jól játszott, a kezdeti bizonytalankodás után nagyon jól elkaptuk a fonalat, és végül simán megnyertük ezt a fontos mérkőzést.

/Kép saját szerkesztés/
.........

 
 
0 komment , kategória:  Magyar sikerek sportban  
Vízilabdának öltöztek a magyar úszók
  2013-07-29 12:17:41, hétfő
 
  Ahogyan a magyar női vízilabda-válogatott, úgy az úszók is összeálltak egy fotó erejéig, miután felvették azokat a sárga úszódresszeket és nadrágokat, amelyek a 2021-es világbajnokság elnyerésére emlékeztetnek.
...... .......



...... ........... ......


Barcelonában a magyar úszóválogatott is felpróbálta a 2021-es budapesti vizes világbajnokságot népszerűsítő dresszeket.
Jó erre emlékezni, a ruhák viszont egy vízilabdára emlékeztetnek: sárga szín, sötét varratokkal
 
 
0 komment , kategória:  Vizes OB, VB 2017_Magyarország  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 6 
2013.06 2013. Július 2013.08
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 212 db bejegyzés
e év: 4484 db bejegyzés
Összes: 47466 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 2557
  • e Hét: 14187
  • e Hónap: 47341
  • e Év: 281088
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.