Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/4 oldal   Bejegyzések száma: 32 
Egyre nagyobb a káosz a tankönyvellátásban
  2013-08-13 20:39:16, kedd
 
  Egyre nagyobb a káosz a tankönyvellátásban.

Több iskolába nem szállították ki a megadott időpontra a tankönyveket, emiatt a tanárok és a Klik által kiküldött diákmunkások feleslegesen vártak. Ahova megérkeztek a csomagok, ott kiderült, van olyan gyerek, akinek nevére több, vagy épp egyetlen tankönyvcsomagot sem küldtek. Itt biztosan cirkusz lesz - így jellemezte egy tanár az idei iskolakezdést, vagyis annak még csak egy szeletét, a tankönyvek kiszállítását." Minek egyáltalán tankönyv? Mért nem elég ha a gyerekek rendszeresen meghallgatják a Kossuth rádió péntek reggeli műsorát?
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Orbán megalomániáját boncolgatja a Guardian
  2013-08-13 20:22:28, kedd
 
  Orbán megalomániáját boncolgatja a Guardian

2013. augusztus 13., kedd, 17:23 • Utolsó frissítés: 2 órája
Szerző: hvg.hu

A magyar Orbántól a cseh Zemanon át a török Erdoganig a demokrácia új erős emberei vannak születőben - írja a The Guardian brit lap, amely az orbáni politikát a török és orosz folyamatokkal hozza párhuzamba.

A The Guardian címlapján közölt cikkében szót ejt a felcsúti beruházásokról, megjegyezve, hogy az 1800 lelkes településhez képest meglehetősen furcsa a futballakadémia létesítése, Felcsút azonban Orbán Viktor, a magyar miniszterelnök faluja is, aki fociimádó, és aki a törvényt is megváltoztatta a beruházások megkönnyítésére.

"Megalománia? Hiúsági kérdés? Vagy csak egy újabb oldala a Magyarországon zajló szédítő ütemű változásnak, amely Orbán és pártja, a Fidesz három évvel ezelőtti választásokon aratott elsöprő győzelme után kezdődött?" - teszi fel a kérdést a lap, amely hozzáteszi, hogy a futballt érintő körülbelül hatmilliárd forintnyi támogatást egyes adatok szerint közel felét csak Orbán faluja kapta.
Fotó: Túry Gergely

A Guardian megjegyzi, hogy a magyar üzletemberek próbálnak Orbán kedvében járni, aki ráadásul egy olyan felhatalmazást élvez, amelyről más európai vezetők csak álmodhatnak, de sokan úgy látják, hogy visszaél a megbízatásával azért, hogy egy saját hatalmát bebiztosító rendszert hozzon létre.

A Guardian azonban hozzáteszi, Orbán nincs egyedüli Közép- és Kelet-Európában, ahol a demokratikusan megválasztott populista erős emberek dominálnak, akik a hatalmukat arra használják, hogy megfélemlítsék és leverjék az elégedetlenkedőket, démonizálják az ellenzéket, megszelídítsék a médiát, és saját céljaiknak megfelelően alakítsák a rendszert.

A lap erre hozza példaként az orosz elnököt, Vlagyimir Putyint és a török miniszterelnököt, Recep Tayyip Erdogant, akik agresszívan lépnek fel az ellenzékükkel szembenm és rendszeresen alkalmaznak erőszakot a tüntetések leverésére. Romániában Victor Ponta szintén megpróbálkozott egy alkotmányos puccsal, sikertelenül, a cseh elnök, Milos Zeman pedig a kormányválságot használja ki saját hatalma megerősítésére.

A Guardian hozzáteszi, Oroszország kivételéve ezek a hataloméhes vezetők demokratikusan lettek megválasztva, és gondosan ügyelnek arra, hogy a törvényi kereteket betartsák. Putyin, Erdogan és Orbán azonban sokban hasonlítanak: mindhárman olyan pártok élén állnak, amelyeket uralnak, a politikát pedig egy olyan zéróösszegű játszmának tartják, amelyben a nyertes mindent visz, az ellenfeleket pedig árulóknak és szélsőségeseknek tartják - a nemzeti retorikával az ellenzéket a külföldi hatalmak bábjainak állítják be.

A lap azt is hozzáteszi, a magyar parlamentnek már csak annyi a szerepe, hogy elvégezze, amit a miniszterelnök akar, Orbán politikája azonban az Európai Uniót arra késztette, hogy új demokratikus ellenőrzési folyamatokat vezessen be. A Guardian megjegyzi, Orbánnak nincs jelentős ellenzéke, míg Törökországban a múlt hónapban komolyan tüntettek Erdogan politikája ellen.

A lap azt is hozzáteszi, Erdogan és Orbán pluralizmussal szembeni ellenérzéseit a leginkább a média területén lehet érezni, de a Guardian megemlíti a nemzeti dohányboltok rendszerét is, mint a kormányhoz való hűség jutalmazásának egyik kifejezését.

fzs

http://hvg.hu/itthon/20130813_Orban_megalomaniajat_boncolgatja_a_Guardi#utm_sourc e=hirkereso&utm_medium=listing&utm_campaign=hirkereso_2013_8_13
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Orbán Viktor konkrétan a budijából nézheti a stadionját.
  2013-08-13 20:19:02, kedd
 
  Orbán Viktor konkrétan a budijából nézheti a stadionját.

Egy riporter végre rájött, mi értelme volt oda építeni a Felcsút lakosságánál kétszer nagyobb Orbán-stadiont, ahová. Ha a Tábornok kiül a kerti budiba, a budiajtó lukán át pont rá fog látni a pályájára.
A riporter azt csinálta, ami manapság a legnépszerűbb magyar újságírótevékenység a büféasztalrohamozás után. Elment sétálni Felcsútra. Ahol, kicsit bejárva a falut, nem értette, hogy miért építik a stadiont annyira a házak közé, amikor kicsit arrébb rengeteg hely van. Aztán rájött.
Van, aki olvas a wécén, van, aki...nézi-hallgatja a meccset...


https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/1157704_573151252750757_98 5816445_n.jpg
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Megint fölöslegesen fáradtak a somogyi rendőrök: kaszával, v
  2013-08-13 19:56:55, kedd
 
  2013-08-09. 16:01
Megint fölöslegesen fáradtak a somogyi rendőrök: kaszával, vasvillával verekedő állampolgárokat választottak szét

Kaszával, vasvillával fenyegetőztek, majd összeverekedtek - a nézeteltérés két tizenéves "fiatalember" között kezdődött, ami aztán a tettlegességig fajult. Mindkettejük oldalán mások is beszálltak a balhéba. Így verekedtek tovább.
A rendelkezésre álló adatok szerint csütörtökön este egy 17 éves férfi gyalogosan rótta Pálmajor egyik utcáját, amikor odalépett hozzá a 18 éves ifjabb O. Sándor, és egy korábbi nézeteltérés miatt megütötte. A fiú ezt nem hagyta annyiban, és visszaütött támadójának.
A cselekményt látva az utcán tartózkodó 32 éves B. Zsolt, és a 33 éves B. László a fiatal férfi segítségére siettek, míg idősebb O. Sándor a fia védelmére kelt. Apa és fia, hogy nyomatékot adjanak szavaiknak, a közelben álló lovaskocsiról egy vasvillát és egy kaszát vettek magukhoz, azzal fenyegetőztek. Miután a szerszámokat letették, puszta kézzel esett egymásnak a két csoport.
A rendőrök a verekedő társaság tagjait a Kaposvári Rendőrkapitányságra előállították, és közülük egy személyt felfegyverkezve elkövetett garázdaság, három személyt pedig csoportosan és felfegyverkezve elkövetett garázdaság megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki. Az elkövetők szabadlábon védekeznek.
(KaposPont - SMRFK nyomán)

További részletek: http://kuruc.info/r/35/116119#ixzz2bsBvNIiL

***************************


Látom ott is unatkozhattak a rendőrök!Ekkora baromságot hagyni kell őket hagy gyilkolásszák egymást úgy is felháborítóan sokan vannak!



 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Nagyon mellészámolt a kormány
  2013-08-13 14:38:50, kedd
 
  Nagyon mellészámolt a kormány

2013. augusztus 08. csütörtök, 10:59
Kurír

Az elemzők már most újabb megszorításokról beszélnek a meglepően nagy júniusi hiányszám miatt. Az ok alapvetően az, hogy az új adók messze nem hoznak annyi bevételt, mint amennyit a kormány várt. Bizonyos esetekben fele annyit sem.

Az idei évre tervezett hiány mértékét már most elérte a valós deficit. Nem teljesít jól a költségvetés bevételi oldala. Bár a hagyományos adók, az áfa, az szja és a jövedéki adó nagyjából megüti az elvárt szintet, az új adónemek viszont siralmasan teljesítenek. A Költségvetési Felelősségi Intézet számításai szerint szinte csak a tranzakciós illeték mellészámolása miatt már most 91 milliárd forintos lyuk tátong a büdzsében - írta a Napi Gazdaság. Az egész évre várt 301 milliárd forintból az első félévben alig 69 milliárd forint folyt be, vagyis időarányosan a várt összeg fele sem.

Nagy baj van, elszámolta a kormány a költségvetést

A társasági adó sem teljesít fényesen, de az új vállalkozói adónemek, mint a kata biztosan nem hozzák a tervezett bevételeket. A jelzések szerint az egész évre ebből várt 74 milliárd fele sem folyik be. Még rosszabb a kisvállalkozói adó (kiva) szereplése. Bár egész évre 130 milliárdot várt belőle a kormány, eddig 4 milliárd forint folyt be belőle.

Az Index közben azt írja, hogy augusztustól ismét változtak az adóterhek, vagyis a kormánynak van még mit várnia a következő hónapoktól. Emelkedett a tranzakciós adó (duplájára), és bevasalják a távközlési adó elmaradást a szektor cégein, ha már nem tudták pontosan megtervezni az éves célt a nemzetgazdasági tárcánál.

Arról már a Kurír is megemlékezett, hogy a költségvetésbe eredetileg 95 milliárd forintot írt bele még Matolcsy György a pénztárgépek adóhatósági bekötésének hatásaként, azt pedig az immár Varga Mihály vezette szakminisztérium sem kiabálta túl hangosan, hogy a folyamatos csúszás miatt már csupán 45 milliárdra számítanak a kereskedelem fehérítéséből.

Mindehhez érdemes figyelembe venni, hogy az államháztartási hiány már elérte az egész évre tervezett pontot. Bár július elvileg az adózási határidők miatt többet teljesít, idén 129,5 milliárdos hiányt hozott. Ez még akkor is így alakult, ha egyértelmű, hogy a számtalan új adónem miatt idén a 7. hónaap 275 milliárd forinttal nagyobb bevételt generált, mint tavaly.

Vagyis - ahogy ezt több szakértő is megállapította - nem csak a tervektől elmaradó adóbevételekkel van baj, de a kiadási oldal sem úgy alakul, ahogyan kéne. Idén már a központi költségvetést terhelik az államosított iskolák és kórházak, de sokat dobott a deficiten az önkormányzati adósságátvállalás. Igaz, az önkormányzatok egyenlege emiatt inkább javítja majd az éves számokat.

Többen is arra számítanak, hogy ha augusztusban sem következik be jelentős javulás - márpedig például a fogyasztási adatok és a májusban-júniusban negatívba forduló export miatt ez nem nagyon valószínű - akkor ismét hozzá kell nyúlni a költségvetéshez. Vagyis jöhetnek az újabb zárolások, beruházások elhalasztása, végső esetben ismételt adóváltozások. Ez utóbbi ugyanis most már rutinszerűen megy a kormánynak.

http://www.kurir.hu/penznevelde/penznevelde-hirek/penzkerdes/4153-nagyon-mellesza molt-a-kormany.html
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Észak-Erdélyt is elárasztja a zsidó propaganda
  2013-08-13 14:31:32, kedd
 
  Észak-Erdélyt is elárasztja a zsidó propaganda
2013. augusztus 13. 12:39
Hunhír.info

Az észak-erdélyi judaizmus múzeumává szeretnék alakítani Markovits Rodion zsidó származású erdélyi író, újságíró kisgércei (Gherta Mica) lakóházát - közölte egy keddi szatmárnémeti sajtótájékoztatón Felician Pop, a hagyományos kultúra megőrzését és terjesztését szolgáló Szatmár megyei központ igazgatója.

Az Agerpres hírügynökség jelentése szerint a két világháború közötti bútorzattal berendezett, 160 éves épületet a Szatmár megyei önkormányzat kívánja megvásárolni a múzeum létrehozása céljával.

"A hazárd nyilatkozatok által felkavart jelenlegi etnikai forrongásban jó példa a zsidó író, aki a románokról írt" - jelentette ki Felician Pop.

Hát igen. A jó zsidó meg a jó oláh kontra a fasiszta magyarok.

http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=67608
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A holokausztos zsidók tovább élnek, mint kortársaik
  2013-08-13 14:21:52, kedd
 
  A holokausztos zsidók tovább élnek, mint kortársaik
2013. augusztus 13. 11:28
Hunhír.info


A Haifa és a Leiden Egyetem kutatóinak eredményei szerint a holokauszt férfi túlélői esetében az átélt borzalmak megnyújtották várható élettartamukat azokhoz viszonyítva, akik nem mentek keresztül hasonló megpróbáltatásokon. Az vizsgálat azt is kimutatta, hogy minél idősebb volt az adott férfi a holokauszt idején, annál nagyobb lett a különbség a várható élettartamban.

Korábbi tanulmányok többnyire azt bizonyították, hogy a traumatikus élmények csökkentik a várható élettartamot, sőt még genetikai bizonyítékok is alátámasztják mindezt, a trauma ugyanis károsíthatja az emberi sejtek élettartamát diktáló kromoszómákat. Az új tanulmány az Izraelbe kivándorolt lengyel zsidó populáció adataiból táplálkozik, ami 55.220 férfi és nő adathalmazát jelenti, akik a II. Világháború előtt, illetve után emigráltak Lengyelországból.

Az elemzés eredményei a túlélők esetében a teljes populációt nézve 6,5 hónappal hosszabb élettartamot tártak a kutatók elé a holokauszt elől elmenekülőkkel szemben. Az adatok részletesebb vizsgálata azonban kimutatta, hogy a nők esetében nem volt jelentős eltérés, nem úgy a holokausztot túlélő férfiaknál, akik átlagosan 14 hónappal tovább éltek a háború előtt kivándorolt társaiknál.

Az vizsgálat azt is kimutatta, hogy minél idősebb volt az adott férfi a holokauszt idején, annál nagyobb lett a különbség a várható élettartamban. "Azok a férfiak, akik a háború idején 10-15 évesek voltak 10 hónappal hosszabb várható élettartammal rendelkeztek, mint az összehasonlítási csoport. Azoknál, akik 16-20 évesen élték át a holokausztot, ennél is nagyobb, 18 hónap az eltérés" - magyarázta a kutatást vezető Avi Sagi-Schwartz professzor.

A kutatók szerint az egyik lehetséges magyarázat az élettartam növekedésre az úgynevezett "poszt-traumatikus növekedés" jelenség lehet, ahol a magas szintű pszichológiai szenvedés serkentőként hat a személyes és személyek közötti képességek kifejlesztésében, valamint mélyebb betekintést enged az élet értelmébe. Véleményük szerint ezek a tényezők járulhattak hozzá a túlélők hosszabb életéhez. "A kutatás eredményei reményt és betekintést adnak az emberi lélek rugalmasságába, amikor brutális és traumatikus eseményekkel kell szembenéznie" - összegzett Sagi-Schwartz professzor.

Hunhír.info - sg.hu


http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=67606
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
19 felső kategóriás autót akar a BKV
  2013-08-13 14:09:39, kedd
 
 
19 felső kategóriás autót akar a BKV

Index

2013. augusztus 13., kedd 07:36 |


Autóflottát készül beszerezni a BKV a BKK-val közösen, az erről szóló előterjesztést azonban többek között Várszegi Gyula, a BKV igazgatósági elnöke is kifogásolta, írja a Blikk. 19 felső középkategóriás és 12 középkategóriás kocsira írtak volna ki közösen közbeszerzést. Plusz 9 "vegyes használatú személygépkocsira" és 4 teherkocsira. A lap szerint Várszegi Gyula nem értette, miért van szükség ennyi drága személyautóra, amikor csak négy felső vezetője van a BKV-nak.

"Az az én gondom, hogy 19 felső kategóriás kocsi beszerzésére van igény, amikor csak négy felső vezetője van a BKV-nak. Ezt sokkal kritikusabban kell megnézni, nem kell mindenkinek" − mondta Várszegi az ülésen. A Blikk úgy tudja, a drágább autókból 15-öt kaptak volna a BKK-s főnökök, és 4 jutott volna a BKV-nak.

A BKV elismerte, hogy szeretnének új autókat beszerezni, mert 2015-ig lejárnak a BKV és a BKK bérleti szerződései, de szerintük a flotta nagyobb része a BKV összes szerelőjárművének és a BKK zavarelhárító gépjárműveinek pótlására kell.

Időközben a BKK és BKV reagált a hírre. Közleményükben azt írják a BKV Zrt. és a Budapesti Közlekedési Központ nem indított és nem is indít 19 felsőkategóriás személygépkocsi beszerzésére vagy bérletére tendert. ,,Ilyen vagy akár csak hasonló számú felső-középkategóriás autó használata a jövőbeni terveinkben sem szerepel, sőt, határozott szándék az eddigi járműszám csökkentése. Sem a BKK, sem a BKV vezetői körében használt autók számában semmiféle jövőbeli növekedésről, új jogosultságokról nincs szó, ilyet nem terveztünk, nem tervezünk" − írják.

A közlemény szerint gépjárműbérleti tender kiírásáról ugyan tényleg szó van, azonban nem a felsővezetői autók számának növelése miatt. ,,A gépjárműbérleti tender kiírását a BKV, illetve a BKK lejáró bérleti szerződései teszik szükségessé. A lízingelni kívánt flotta elsőként a BKV összes szerelőjárművének és a BKK zavarelhárító gépjárműveinek pótlására szolgál".

http://index.hu/belfold/2013/08/13/19_felso_kategorias_autot_akar_a_bkv/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Annyit kaszált Mészáros, mint Tocsik
  2013-08-13 14:08:23, kedd
 
  Annyit kaszált Mészáros, mint Tocsik

Index

2013. augusztus 7., szerda 11:36 |


800 millió forintot vett ki tavaly családi vállalkozásából Mészáros Lőrinc felcsúti polgármester, vette észre a Népszabadság. A korábban gázszerelésből élő polgármester cége 2010 óta több mint ötszörösére növelte a forgalmát: 853 millióról 4,6 milliárd forintra emelkedett a nettó árbevétele. A vállalkozás 225 főt foglalkoztat.

Többek közt ez a cég építi a felcsúti stadiont is, ehhez jó tudni, hogy a felcsúti focicsapat tulajdonjogát birtokló nonprofit alapítvány vezetője is Mészáros Lőrinc. Emellett a családi vállalkozás tavaly több közbeszerzésen is sikerrel indult, így a Tápió menti csatornafektetésen, a Strabaggal közösen pedig a Közép-Duna Vidéke Hulladékgazdálkodási Önkormányzati Társulás másfél milliárd forintos tenderén. Az ilyen típusú konzorciumoknál fontos a referenciát adó társaság, ám azt többnyire nem hozzák nyilvánosságra, hogy a részt vevő vállalkozások milyen arányban osztoznak a munkán.

http://index.hu/gazdasag/2013/08/07/annyit_kaszalt_meszaros_mint_tocsik/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
500 milliárdot is bukhat az ország
  2013-08-13 14:05:41, kedd
 
 
500 milliárdot is bukhat az ország

2013. augusztus 12. hétfő, 15:10
Kurír/MTI

Lázár János állást halmozva átvette a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség irányítását, és máris borította a bilit: akkora a fejetlenség, hogy Brüsszel szinte alig fizet valamit. Az a minimum, hogy Magyarország bírságot fizet. Rosszabb esetben azonban végleg elveszhet több száz milliárd forintnyi forrás. Állítólag az NFÜ működött eddig rosszul, azt még nem tudni miért.

Már most is a központi költségvetés fizeti ki azokat a pályázatokat, ahol egyáltalán van kifizetés, mert Brüsszel 15 uniós programból 13-at egyáltalán nem finanszíroz. Ezt maga Lázár János ismerte el, miután a miniszterelnökség vezetése mellé átvette az NFÜ irányítását is.

Most gyors akciótervre van szükség, hogy az eddig ki nem fizetett összegeket ne bukjuk el végleg: ehhez a kormány tárgyalásokat kezd Brüsszellel, igaz Lázár szerint az a minimum lesz, hogy az ország - 50-100 milliárd forintos - bírságot fizet a hanyagságok miatt, és a december 31-ig leköthető pénzeket még megmenthetjük.

Lázár János szerint nagy a baj, nem jönnek az EU-s milliárdok

Lázár János szerint büntetést kell fizetnünk (fotó: MTI Fotó/Beliczay László)

A legrosszabb esetben azonban több száz - akár 5-600 - milliárd forintnak inthet búcsút az ország, amelyek a 2007-2013 közötti időszak támogatásaiból származnának, de még pályázat sem született rájuk. Arról azonban a politikus nem beszélt, miatt tart itt a helyzet. Az NFÜ a 2010-es kormányváltás után egy évvel írta ki az Új Széchenyi tervet, amely hét alprogramra, irányra bontotta az uniós támogatások elköltését. Azt azonban nem tudni, hogy miért nem sikerült itt hatékonyan kiválasztani a támogatásra érdemes célokat.

Lázár János most a pénzosztó szervezetben eluralkodott korrupcióra is utalt, amelynek felszámolása lehet az egyik ok az NFÜ teljes átszervezésére. Hogy miért csak most az újabb érdekes kérdés, a magyar sajtó - benne a Kurír is - már tavasszal írt arról, hogy nem jönnek a Brüsszeli pénzek. Amellett, hogy a pályázatok már korábban akadoztak, az elbírálás sem ment könnyedén, látható volt, hogy csak a KÖZOP (útépítés és fejlesztés) programból a teljes hat éves ciklusban a hatodik év elején - 2013 tavaszán - még csak 365 milliárd forintot költöttek el, miközben 1100 milliárd forintra volt szerződés (vagyis nyertes pályázat).

Egyes sajtóhírek szerint több ilyen alprogram (egyenként ezer milliárdos nagyságrendű összeggel) támogatottjait már tavaly is a központi költségvetés fizette, mert Brüsszel felől nem érkezett pénz. Lázár János most azt mondta: az, hogy az ország nem kapja meg ezeket a forrásokat nem veszélyezteti a büdzsét. Azt viszont nem tudhatjuk - mert az egyetlen uniós tagállamnak sem szokása, hogy nagy nyilvánosság előtt bevallja a tehetetlenségét - hogy pontosan hogyan álltak az elmúlt hónapokban a magyar kormány tárgyalásai az uniós szervekkel.

Ugyancsak sajtóértesülés de a problémákról februárban állítólag személyesen José Manuel Baroso bizottsági elnök tájékoztatta Orbán Viktort. Márpedig - állították akkor többen is - az meglehetősen szokatlan, hogy kormányfői szinten esik szó ilyesmiről, ha csupán technikai problémák állnak az egyes tagországok kifizetései előtt. Az ilyen apróbb gondokat - mint például azt, hogy magyar építkezésekből kizárták a külföldi mérnöki irodákat - a tagállamok és Brüsszel ugyanis zárt ajtók mögött, gyorsan le szokták tárgyalni.

http://kurir.hu/komoly/komoly-hirek/beluegyek/4229-500-milliardot-is-bukhat-az-or szag.html
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/4 oldal   Bejegyzések száma: 32 
2013.07 2013. Augusztus 2013.09
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 671 db bejegyzés
e év: 7437 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 2948
  • e Hét: 8680
  • e Hónap: 19791
  • e Év: 173287
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.