Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Online
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/4 oldal   Bejegyzések száma: 38 
Korruptabb-e az Orbán-kormány a szocialistánál?
  2013-08-16 21:36:51, péntek
 
  2013. augusztus 16., péntek 13:38 napi.hu
Korruptabb-e az Orbán-kormány a szocialistánál?


A GKI Gazdaságkutató Zrt. azt mérte legfrissebb kutatásában, hogy a lakosság szerint 2010 óta összességében hogyan alakult hazánkban a korrupció az állami intézményeknél, illetve az önkormányzatoknál.

A válaszadók 47 százaléka nem érzékelt változást, 39 százalék mondta azt, hogy a korrupció erősödött az elmúlt években, míg 14 százalék jelezte azt, hogy érzete szerint 2010 óta csökkent a korrupció Magyarországon az állami intézményeknél, illetve az önkormányzatoknál.
Kapcsolódó cikkek

A GKI a könnyebb összehasonlíthatóság kedvéért a válaszokat -100 -tól +100-ig terjedő skálára transzferálta, ahol -100-as érték jelenti azt, ha mindenki jelentős csökkenést érzékelt, míg a +100 jelenti azt, ha mindenki szerint jelentősen nőtt a korrupció. Az átlagos érték 23 lett, vagyis a lakosság a korrupció enyhe növekedését érzékelte 2010-hez képest. A földbérletek és a trafikkoncessziók körüli "ügyek", a Közgép körüli "gyanúk" hatása is tetten érhető a romló megítélésben - olvasható a GKI anyagában.
Forrás: GKI

Valószínűleg helyi okok miatt is nagyon magas az érzékelt korrupció változása Dél-Dunántúlon és Közép-Magyarországon, ugyanakkor enyhébb növekedést tapasztaltak a megkérdezettek Észak-magyarországon, Közép-Dunántúlon és Dél-Alföldön. A megyeszékhelyek különösen veszélyeztetettnek tűnnek: a lakosság messze átlag feletti korrupciónövekedést észlelt ezeken a településeken, de a főváros sem maradt el nagyon a fertőzöttség tekintetében. Ennek oka a GKI szerint valószínűleg abban rejlik, hogy nagy volumenű fejlesztések itt zajlanak (jellemzően EU források segítségével), s a helyben lakók viszonylag gyorsan értesülnek a (köz)beszerzési nyertesek politikai kötődéseiről.

Életkor szerint nincs különbség a korrupció növekedésének megítélésében, míg az iskolai végzettség szerint a legalacsonyabb és a legmagasabb végzettségűek érzékelnek az átlagnál erőteljesebb korrupciónövekedést, de elmondható, hogy minden végzettségi szint szerint is 2010 -hez képest növekvő szintről számoltak be a megkérdezettek.


http://www.napi.hu/magyar_gazdasag/korruptabb-e_az_orban-kormany_a_szocialistanal .562219.html
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Újabb büdös pofon a magyaroknak
  2013-08-16 21:20:24, péntek
 
  Újabb büdös pofon a magyaroknak



Nem tudom, hogy lehet-e fokozni a cigányimádást egy hatalomnak még ettől is jobban. Nem hiszem, hogy van a világon még egy olyan ország, aki a rajta élősködőket ennyire támogatja, védi és pénzeli. Valószínűleg nincs. Sokkoló! Megjelent egy hír, amelyben azt közlik le, hogy kárpótolják a cigánygyilkosságok miatt a kinyírt cigányok családjait, de még új lakásokba való költözésüket is segítik. Ezt Balogh Zoltán szélsőségesen magyarellenes ,,református lelkész" jelentette be a minap. Balogh, aki nem is olyan rég arról is elhíresült, hogy kijelentette a pedagógusokról, hogy nem akarnak dolgozni, most kedvenceit védi újra és a semmirekellők országának további megerősítésén fáradozik.

De álljunk már meg egy szóra! Egy gondolat erejéig! A magyar média által siratott cigányok, akiket minden nap már unalomig emlegetnek mindenhol, most újra nyeregbe érezhetik magukat. A lelőtt cigányok hordáját most egyenesen az állam kárpótolja. Az állam, amely elfordul a magyarságtól és csak a cigányoknak él. A cigányokat támogatja, amelyeket szaporít is keményen. Miért kell a cigányokat kárpótolni? Amikor a cigányok által megölt magyarok száma minimum 5000 fő a rendszerváltás óta. Az elüldözött magyarok száma, akik pedig nem bírták a terrorizálást az legalább 500000 fő. Ki kell jelenteni, hogy a cigányok folyamatosan és napról-napra ölnek és gyilkolnak. Nem most kezdték, hanem már azóta, amikor mocskos szekereikkel magyar földre léptek több száz évvel ezelőtt. A cigányok nem csak megölték több esetben az áldozatokat, hanem órákig kínozták, ütötték és verték. Sokszor előtte több esetben nem csak megölték az áldozataikat, hanem hónapokig vagy évekig lelkileg terrorizálták őket. Miért nem kapnak ezért a magyarok egy fillért sem? Rengeteg magyar család maradt apa, anya, nagyszülő, illetve gyerek nélkül, mert ezek a vadállatok gátlástalanul kivégezték őket. Összeomlottak a szerencsétlenül járt magyar hozzátartozók anyagilag, lelkileg és sokan annak ellenére, hogy ők voltak a sértettek még menekülniük is kellett a cigányfertőből. Mindegy, hogy hova, csak el. Hány magyar lett földönfutó szerencsétlen? Hány hektoliter magyar könny ömlött a cigányfertőzött szent magyar földre? Hány helyen történt meg az, hogy megölték a magyart és a cigányok azt harsogták az utcán, a boltban, hogy nem baj, mert az csak egy mocskos paraszt volt. Emberek meddig tűritek még ezt? Meddig fogtok tűrni? Amikor a magyar honban cigányterrorista hordák módszeres és állam által is erősen támogatott etnikai tisztogatást végeznek. Amikor rejtetten felfegyverzik őket és elnéznek nekik mindent. Mi lesz ebből? Én úgy érzem, hogy hamarosan ki fog derülni. Hamarosan el fog dőlni a kérdés. És mindenkinek harcba kell szállnia, mert egy ilyen töröktől és tatártól is veszélyesebb banda ellen nem marad más.

Fazekas József - Jövőnk.info
2013. augusztus 16.

http://www.jovonk.info/2013/08/16/ujabb-budos-pofon-magyaroknak
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Közjáték a polgárháború előszobájában
  2013-08-16 21:15:14, péntek
 
  Közjáték a polgárháború előszobájában



A semmiből a választások előtt újra előbújt a Független Kisgazdapárt. A torgyáni éra után most úgy néz ki, hogy indulni akarnak a választásokon, ezért látványos demonstrációval hívták fel magukra a figyelmet a minap a borsodi Alsózsolcán. A súlyosan cigányfertőzött területen egy 70 éves embert vertek meg néhány napja a magyarságon élősködő semmirekellők. Ráadásul a saját portáján. Független Kisgazdapárt kisebbségi tagozatának vezetője, mert már az is van nekik, tehát az ő vezetésével és az Fkgp helyi embereivel megbocsátást követelő cigánymenet ment végig a településen. “Bocsánatot kérünk Alsózsolca lakóitól!" feliratú táblával kampányoltak a dögkeselyűk. A demonstrációba keményen bekapcsolódott a helyi ,,lelkész" és Iványi Gábor szélsőséges zsidópárti cigányimádó metodista egyháza is. A cél a megbékélés lett volna. Azonban úgy véljük, hogy több száz cigány vonulása inkább erődemonstráció a magyarokkal szemben és nem vezeklés a bűnökért. És melyik az a normális magyar, aki elhiszi ezt a maszlagot? A kisgazda(g) párt pedig már megjelent a porondon, de úgy néz ki, hogy erősen liberális irányba mozdul el a mostani akciójával. Ki tudja, hogy ki van mögöttük? Pénz az van, hiszen sok helyen megjelentek a drága út menti óriásplakátok is mostanában, amin erőteljesen reklámozzák magukat.

Nem baj, mert jön a néphülyítő választási bolhacirkusz, na meg a hajsza a helyekért és természetesen az államilag támogatott kampánydohányért. A kisgazdák már elkezdték most a kampányt, de hamarosan újabb pénzhajhászok és székfoglalásra készülők indítják be a rakétákat. Nem baj kisgazdák és mások, járkáljatok csak a cigányokkal. Mi nem fogjuk tenni, mert inkább mi készülünk arra az időszakra, amikor a cigány szintén nagy csapatokkal járkál majd az úton. De akkor már nem bocsánatot kérő transzparens lesz a kezében a megtévesztés jegyében, hanem balta, vasvilla és fegyver.


http://www.jovonk.info/sites/default/files/kepek/2013/08/16-kozjatek-polgarhaboru -eloszobajaban.jpg

,, Megbékélők"

Fazekas József - Jövőnk.info
2013. augusztus 16.

http://www.jovonk.info/2013/08/16/kozjatek-polgarhaboru-eloszobajaban
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Ez van most Egyiptomban. ÉLŐ ADÁS !
  2013-08-16 21:11:42, péntek
 
  Ez van most Egyiptomban. ÉLŐ ADÁS !

http://rt.com/on-air/egypt-protest-march-anger/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Nyilatkozzon a kormány a százmilliárdos vagyonvesztésről!
  2013-08-16 20:46:10, péntek
 
  Nyilatkozzon a kormány a százmilliárdos vagyonvesztésről!
2013, augusztus 16 - 13:51

Lázár János a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség elnöki teendőit ellátó kormánymegbízottként hétfőn arról tájékoztatta a közvéleményt, hogy a korábbi elégtelen feladatellátás következményeként sürgősen ki kell dolgozni egy akciótervet, mivel 5-600 milliárd forintnyi támogatás elvesztése fenyegeti az országot. Erre való tekintettel bejelentette azt is, hogy a szerdára, tehát augusztus 14-ére kormányülés összehívását tervezi- írta közleményében Szilágyi György, a Jobbik országgyűlési képviselője.

A politikus felhívta a figyelmet: a sajtóban napvilágot látott információk ugyanakkor a Miniszterelnöki Hivatalt vezető államtitkár tájékoztatásához képest nagyságrendekkel súlyosabb helyzetről árulkodnak. A megjelent híradásokban ugyanis az szerepel, hogy az Európai Bizottság a Magyarországnak folyósítandó támogatások kifizetését az Európai Regionális Fejlesztési Alap, a Kohéziós alapból és az Európai Szociális Alap tekintetében is felfüggesztette.

A Jobbik értékelése szerint a helyzet rendkívül súlyos. Nemcsak arról van tehát szó, hogy a hazánk rendelkezésére álló keretösszeg végleg elvész, hanem arról is, hogy a már folyamatban levő fejlesztések finanszírozása is veszélybe került, illetve a nyilvánvaló szabálytalanságok, köztük a Jobbik által elsőként jelzett, 30 milliárd forintot is meghaladó off-shore botrány nyomán is súlyos visszakövetelésekkel kell számolnia a hazai költségvetésnek.

Elvárható lenne, hogy a kritikus helyzetről a kormány hitelesen tájékoztassa az állampolgárokat, azonban a tegnapi kormányülésen erről a botrányról semmilyen információ nem került nyilvánosságra.

Felszólítjuk ezért a Kormányt, hogy az elmúlt évek égbekiáltó mulasztásainak és visszaéléseinek beismerését ne halogassa, s nyilatkozzon, milyen intézkedések meghozatalát tervezi a további súlyos vagyonvesztés elkerülése érdekében.

alfahir.hu

http://alfahir.hu/nyilatkozzon_a_kormany_a_szazmilliardos_vagyonvesztesrol
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Sissi tábornok úr csak így tovább a világ szabadabb fele mag
  2013-08-16 20:43:24, péntek
 
  Egyiptom kiutasította ma a katari meg török nagyköveteket . Sissi tábornok úr csak így tovább a világ szabadabb fele magával van !

De amit talán fontosabb tudni az az hogy Putyin elnök felajálta Sissi tábornoknak az orosz hadsereg segítségét , miután a tábornok idéiglenes kormánya megszakítitotta az egyesült államok meg Egyitpom közti katonai egyezményeket !

Putyin elnök viszont valami okból kifolyálag mégsem utazott Egyiptomban múlt Szerdán , de ugyan akkor valami okból le is lett mondva az Obama Putyin találkozás a napokban ..

Miért is érezzük azt továbbra is hogy a média nem akarja hogy sok sok sok sok mindenről ne tudjanak és fontos dolgok helyett inkább panda macik születéséről akarja magukat tájékoztatni a szeretett Budapesti állatkertünkbe?

Szíriai Hírek 16 08 2013
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
1,377 milliárdért szervezik ki a gazdaságtalan dunai hajójár
  2013-08-16 20:41:42, péntek
 
  1,377 milliárdért szervezik ki a gazdaságtalan dunai hajójáratokat
2013, augusztus 16 - 15:55


A Jobbik felszólítja Tarlós István főpolgármestert és a Budapesti Közlekedési Központot (BKK), hogy azonnal vonják vissza a budapesti dunai hajójáratok magánkézbe adásáról szóló milliárdos pályázatot - jelentette ki pénteki sajtótájékoztatóján az ellenzéki párt Budapestért felelős alelnöke.

Volner János rámutatott: a szocialisták a regnálásuk alatt mindent, amit lehetett privatizáltak, most pedig az látható, hogy ezt a jelenlegi fideszes vezetés tovább folytatja a kiszervezéseket.

A Jobbik alelnöke szerint ebbe olyan is beletartozik, ami amúgy főfeladat lenne. Ott van például az, hogy a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium (KIM) - állításuk szerint - uniós forrásból finanszíroz egy olyan külsős irodát, mely jogszabályok felülvizsgálásával foglalkozik.

Legújabb példa most az - folytatta a képviselő -, hogy a BKK 1,377 milliárd forintos kiszervezést hajtott végre, ami a dunai hajók üzemeltetéséről szól. Volner János elmondta: a sétahajók ötlete még az előző, Hagyó-féle vezetés lázálma volt, melyre el is nyertek 440 millió forintos EU-s támogatást.

A közlekedési problémára megoldást nem nyújtó, gazdaságtalan projektet végül Vitézy Dávid indította be, most pedig magánbefektetőknek szervezik ki. A Jobbik szerint a Fidesz átverte a választókat, mivel felelős gazdálkodást ígért, nem pedig szükségtelen kiszervezéseket, így csak magánzsebekbe vándorolnak a pénzek - szögezte le Volner János.

A Jobbik azt szeretné, ha Vitézy végre tanulna a hibáiból melyekkel elszegényíti a közlekedési infrastruktúrát, Tarlós István pedig visszavonná a kiszervezést.

alfahir.hu

http://alfahir.hu/1377_milliardert_szervezik_ki_a_gazdasagtalan_dunai_hajojaratok at
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Pimasz buzikat megregulázó derék rendőrök miatt szórt hamut
  2013-08-16 19:18:17, péntek
 
  2013-08-16. 13:37
Pimasz buzikat megregulázó derék rendőrök miatt szórt hamut a fejére Brüsszel

Brüsszel városa elutasítja a homofóbia minden formáját, a belga főváros mindenki számára nyitott és mindenki irányában toleráns - zengi büszkén a világba felvilágosult szólamait a belga főváros polgármesterének közleménye. A haladó szellem megkérdőjelezhetetlen kinyilatkoztatását pénteki számában a La Libre Belgique francia nyelvű belga napilap közölte, miután egy homokos "pár" erőszak miatt feljelentést tett az őket bántalmazó rendőrök ellen.
A két fiatal "férfi" múlt pénteken egy koncertről távozva keveredett szóváltásba a rendőrökkel, akik eleinte mindössze arról tájékoztatták őket, hogy át kell menniük az utca másik oldalára, mert az az oldal, ahol mentek, le volt zárva. Az RTBF belga közszolgálati televízió beszámolója szerint a rendőrök azt követően dühödtek fel, hogy az egyik férfi viccelődni kezdett velük.
"Akkor szabadultak el végleg a dolgok, amikor elővettem a mobilomat, és közöltem, hogy akkor most felveszem a történteket, mert úgy éreztem, hogy a rendőrök túl messzire mennek" - magyarázta a televíziónak az egyik buzi jól látható véraláfutással a jobb szeme alatt. A "férfi" szerint ekkor 4-5 rendőr körülvette, a földre nyomta és ütlegelni kezdte.
"Csak annyit kérdeztem, hogy milyen okból intézkednek velünk szemben, erre négy pofon volt a válasz, a rendőr pedig büdös balos szarnak és mocskos kis buzinak nevezett" - mondta a "pár" másik bántalmazott tagja.
Az ügyet az ügyészség és a rendőri visszaéléseket vizsgáló állandó bizottság, a Comité P is vizsgálja. Az érintett rendőröket kihallgatták, a vizsgálat végéig azonban a rendőrség a konkrét ügy részleteiről nem nyilatkozik.
"Ha bebizonyosodik, hogy a vádak igazak, annak súlyos következményei kell, hogy legyenek. Ez a viselkedés elfogadhatatlan" - jelentette ki kötelező polkorrektséggel Ilse Van De Keer, az érintett brüsszeli kerület rendőrkapitánya.
Freddy Thielemans, Brüsszel polgármestere közleményében világossá teszi, hogy a belga főváros "mindig is azért küzdött", hogy a városban a "leszbikus, meleg, biszexuális és transznemű" (LGBT) közösség tagjai is otthon érezhessék magukat, és a városvezetés a "homofób diszkrimináció" minden formája ellen fellép, kiáll az "esélyegyenlőség" mellett, a polgármester pedig természetesen a brüsszeli köcsögfelvonulást is nyíltan támogatja.
"A homofób erőszak minden formája elfogadhatatlan. Brüsszel mindenki számára nyitott és toleráns, és itt a jövőben is mindenki szabadon kinyilváníthatja, hogy kihez vonzódik" - nyomatékosította szégyenteljes üzenetét az idióta Thielemans.
(MTI korrigálva)

További részletek: http://kuruc.info/r/4/116421/#ixzz2c9Zwccko
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Ha megengedjük, hogy ilyesmiket hirdessenek, és az utcán csi
  2013-08-16 19:13:20, péntek
 
  2013-08-16. 17:22
Ha megengedjük, hogy ilyesmiket hirdessenek, és az utcán csináljanak, akkor tényleg van félnivalónk - Iszinbajeva a buzikról

,,Iszinbajeva egy hülye kis ribanc" - írta egy Boy George nevű köcsög Twitter-bejegyzésében. A 80-as évek brit popkirályát az bosszantotta fel, hogy a rúdugrás háromszoros világ-, kétszeres olimpiai bajnoka és sokszoros világcsúcstartója egyértelmű szavakkal illette azokat a sportolókat, akik apróbb gesztusokkal kiálltak a buzik többletjogainak védelme mellett a moszkvai atlétikai világbajnokságon.
Volt, aki szivárványszínűre festette a körmét - így tett a svéd magasugró Emma Green Tregaro és a sprinter Moa Hjelmer -, volt, aki homokos barátainak ajánlotta olimpiai érmét, mint például a nyolcszáz méteres futásban ezüstöt nyert amerikai Nick Symmonds.
Akcióiknak külön aktualitást adott az a nyáron elfogadott orosz törvény, amely az ország területén tiltja a homoszexualitás propagálását kiskorúak körében.

Jelena Iszinbajeva, a női rúdugrás Szergej Bubkája
,,Nem anyanyelvem az angol, talán ezért voltak félreérthetők a szavaim" - jelentette ki Jelena Iszinbajeva. A női rúdugrás Szergej Bubkája angolul tartott sajtótájékoztatóján kijelentette: ,,Mi normális emberek vagyunk, a fiúk a lányokkal vannak, a lányok a fiúkkal, ez történelmileg így alakult. Sosem volt ilyen probléma Oroszországban, és nem szeretnénk ilyet a jövőben sem."
Iszinbajeva úgy vélte, tiszteletlenség volt a sportolók gesztusa, mert ezzel azt jelezték, hogy nem fogadják el a törvényeit annak az országnak, ahová vendégként érkeztek. ,,Ha megengedjük, hogy ilyesmiket hirdessenek, és az utcán csináljanak mindenféle dolgokat, akkor tényleg van félnivalónk a nemzetért, ez a saját véleményem." A 31 éves sportcsillag hozzátette, hogy ő természetesen elfogadja mások választását, és nem ítéli el önmagában, hogy létezik homoszexualitás.
(Index nyomán)

További részletek: http://kuruc.info/r/4/116434/#ixzz2c9YgnASD
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Az "abszolút rejtőzködők" 61 százaléka leváltaná a Fidesz-ko
  2013-08-16 19:06:30, péntek
 
  Az "abszolút rejtőzködők" 61 százaléka leváltaná a Fidesz-kormányt

Itthon
|
2013.08.15. 13:40
|
Frissült: 2013.08.15. 14:18

Az Ipsos szerint nőtt a választói aktivitás: az egy hónappal korábbi 38 helyett 44 százalék ígéri biztosra választási részvételét, a pártok támogatottsága alig változott.

A Fidesz támogatottsága lényegében fél éve változatlan, a rezsicsökkentés bejelentése óta a teljes népességben nem volt 24 százaléknál kevesebb. Most 26 százalékos. A szocialisták tábora is stabil, az utóbbi fél évben 14-16 százalék között volt, jelenleg 15 százalékos. A Jobbik a tavaszi visszaesés után az elmúlt hónapokban "visszatornázta" magát 8 százalékra. Az LMP március óta 2 százalékon áll, míg az Együtt-PM az elmúlt fél évben a választásra jogosultak 3-5 százalékát tudhatta maga mögött, e hónapban 4 százalékon áll. A Demokratikus Koalíciót változatlanul a népesség 1 százaléka támogatja.

A biztos pártválasztók között a Fidesznek 49, az MSZP-nek 26 százaléka van. Az aktív szavazói kör 12 százaléka jobbikos, 6 százaléka az Együtt-PM támogatója, az LMP 3, a DK pedig 2 százalékot kapna.

Az Ipsos szerint míg a múlt hónapban a választópolgárok 38 százaléka ígérte biztosra részvételét, augusztusra ez már 44 százalékra nőtt. A részvételi hajlandóság különösen a húszas-harmincas korosztályban és vidéken emelkedett: 10-10 százalékponttal, de ők így is kevésbé aktívak másoknál. A részvételi szándék az ötvenes-hatvanas generáció tagjainál, a budapestieknél és a diplomásoknál a legnagyobb.


Fotó: Neményi Márton

A pártoktól távolságot tartók csoportja fél éve 45-47 százalékot tett ki, jelenleg 43 százaléknyian vannak. A felmérésből most az is kiderül, hogy a választók 7 százaléka a hétköznapokban rendszeresen eltitkolja politikai nézeteit, további 24 százalék pedig alkalmanként "rejtőzködő". A pártkötődésüket eltitkolók többségének ugyanakkor van kedvenc pártja. Az Ipsos szerint a 31 százaléknyi rejtőzködőn belül 8 százalék Fidesz-szavazó, 7 százalék MSZP-s, 3 százalék a Jobbikkal, 1-1 az Együtt-PM-mel, az LMP-vel és a DK-val szimpatizál. A választók 10 százaléka a közvélemény-kutató kérdésére sem árulta el politikai hovatartozását, míg a teljes mértékben titkolózók a szavazásra jogosultak 5 százalékát teszik ki. Nagyjából 400 ezren vannak.

Ugyanakkor amíg a lakosság egészének a fele szeretne a választások után másik kormányt látni, 30 százalék viszont a jelenlegi kabinet további működését óhajtja, az "abszolút rejtőzködők" 61 százaléka leváltaná a Fidesz-kormányt. Az ország állapotát is az átlagosnál rosszabbnak értékelik: a teljes lakosságon belül 65 százaléknyian gondolják azt, hogy rossz irányban haladnak a dolgok, a rejtőzködők között viszont 72 százalék van ezen az állásponton.

A rejtőzködők az átlagosnál nagyobb számban mondják azt, hogy részt vennének a választáson: 51 százalék biztosra veszi, 32 százalék valószínűsíti ezt. A rejtőzködés főképpen a vidéki kis- és középvárosokban, falvakban, az aktívan dolgozók, a szellemi munkát végzők körében és a negyvenes-ötvenes korosztályban elterjedtebb az átlagosnál. Az Ipsos 1500 felnőttet kérdezett meg augusztus 6. és 13. között.

A Nézőpont Intézet felmérése szerint ugyanakkor egy most vasárnapi választáson a teljes népesség 32 százaléka szavazna a kormánypártokra. A közvélemény-kutató adatai alapján a Fidesz-KDNP jelenleg 1,8 millió voksot szerezne, de összesen két és fél millióan szimpatizálnak vele. A Nézőpont Intézet elemzésében azt írta: egy hatékony mozgósító kampány révén a Fidesz 2014-ben megközelítheti 2010-es eredményét, amikor 2,7 milliós szavazótábor támogatta.

Forrás: MTI/FN24

http://fn.hir24.hu/itthon/2013/08/15/az-abszolut-rejtozkodok-61-szazaleka-levalta na-a-fidesz-kormanyt/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/4 oldal   Bejegyzések száma: 38 
2013.07 2013. Augusztus 2013.09
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 671 db bejegyzés
e év: 7437 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 326
  • e Hét: 2586
  • e Hónap: 19379
  • e Év: 152296
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.