Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/4 oldal   Bejegyzések száma: 36 
Zsidók nélkül...
  2013-08-18 21:04:05, vasárnap
 
  Zsidók nélkül...
2013. 08. 18. vasárnap. - 11:49

Nemrég jártam Erdélyben, egészen pontosan Székelyföldön. Gyönyörű vidék: a hatalmas hegyeket dús fenyvesek borítják, és kis hegyi tavak bújnak meg köztük; a völgyekben falvak, városok. De ami igazán az értékét adja a helynek, azok az emberek. Emberebbek és magyarabbak, mint itthon. Van tartásuk, van gerincük. Van nemzettudatuk, összetartozás-érzésük. Összefognak, és együtt játsszák ki a román hatóságokat, ugyanakkor mindig megmaradtak deklaráltan magyarnak, még Ceaucescu alatt is. ,,Egy-egy mise végén csak-csak elénekeltük a Székely Himnuszt. Vagy jön a nagy fekete autó, vagy nem..." - mesélte egy ottani kántor. Ez a fajta bátorság az itthoniakból valahogy teljesen kiveszett... kis falvakban az odahelyezett román komisszár kénytelen volt megtanulni magyarul, mert a helyiek nem voltak hajlandóak érteni románul!

A román elnyomás összekovácsolta őket. Szolidárisak egymással, és segítenek, ha baj van. Nemcsak egymásnak, nekünk, anyaországi magyaroknak is. Amikor a somlyói búcsút szétverte a jégeső, a faluban behívták a házakba az embereket, törölközőt, száraz ruhát adtak nekünk. (a falakon feszület, Nagy-Magyarország térképe vagy címer mindenhol). ,,Székelyföldön magyar még nem maradt éjszakára fedél nélkül."

Van méltóságuk, de van humoruk is; dolgoznak, és eredményesen teszik ezt. Majdnem olyan új az autóparkjuk, mint nekünk, pedig a helyi átlagfizetés 400-500 új lej, azaz durván 40 ezer forint. Jól élnek. Koldussal csak elvétve találkozhat az ember. Városaikban tisztaság, rend uralkodik. Nincsenek tolakodó cigányok, putri-sorok, mint a román részeken, a házak újak vagy szépen fel vannak újítva. Képesek harcolni és dolgozni a céljaikért; Udvarhely főterén a románok által háborús bűnösnek kikiáltott Wass Albert szobra áll. Még nem írhatták ki a szoborra a nevét, de folyamatosan küzdenek érte, hogy megtehessék. Templomaik tiszták, és jobban karban vannak tartva, mint akár a magyarországi nagy egyházak templomai. A házak tetején ott a katolikus vagy a kettős kereszt.

Olyanok, amilyeneknek nekünk, anyaországi magyaroknak lennünk kéne, vagy - amilyenek lehetnénk, ha hagynának minket. Mert egy nagy különbség volt, ami szemet szúrt még: sehol sem láttunk zsidókat. Egyetleneggyel találkoztunk, az is turista volt a Medve-tónál.

És innentől kezdve összeállt bennem a kép: nincsenek zsidók, tehát nem osztja meg senki a magyarokat. Nincsenek zsidók, tehát a magyar vezetőréteg valóban a magyar érdekeket érvényesítheti. Nincsenek zsidók, így nincs liberalizmus, ezáltal nincs család- és nemzetellenes propaganda. A kemény román nacionalizmus normális reakciót váltott ki a magyar emberekből: összefogtak ellene. Nincsenek zsidók - nincs aki sarcolja, zsigerelje a magyarokat; nincs, aki politikai muníciónak használja a holocaust tényét, (itt a "tény" kifejezés talán nem a legszerencsésebb - a szerk.) nincs, aki lopjon tőlük, mert a saját vezetésük is tudja - a korrumpálódott RMDSZ-t most ne vegyük figyelembe - hogy magának dolgozik, a maga népéért, a maga igazáért. A saját vezetésük, amelyben tekintélyes helyen vannak az egyházi emberek, és régi nagy családok leszármazottai ugyanúgy, ahogy a helyi, igazi nemzeti érzelmű értelmiség is.

Nem férkőzhet be zsidó közéjük, mert a székely-magyar közösségnek erős az immunrendszere. Nem férkőzhet be áruló közéjük, mert felismerik, és kiközösítik, hogy szégyenszemre kulloghat máshova szerencsét próbálni. Tisztán látnak, és nem teketóriáznak kimondani az igazságot. A magyarországi helyzetről sem.

Én annakidején álmodoztam arról, hogy egy zsidók nélküli Magyarország milyen szép és igazságos rendben élhetne. Feltételeztem, hogyha a magyarság hegemóniája érvényesülne, mennyivel jobban érvényesülhetnének a magyar érdekek, mennyivel közvetlenebbek és normálisabbak lennének a magyar emberek egymással, mennyivel jobban élhetnénk; mennyivel jobban tisztelnék és szeretnék az emberek a hazájukat, és mennyire tisztábban látnának.

És tessék: itt egy zsidók nélküli kis Magyarország: Székelyföld. Ahol fele- vagy harmadannyi jövedelemből, deklaráltan román nacionalista elnyomás alatt az emberek jól élnek; életerősek, vidámak és céltudatosak; magyar hazafiak, egyház- és családcentrikusak.

Most látom csak igazán, hogy a zsidó sajtó-, gazdasági és politikai hatalom mennyit rombolt itt nálunk és köztünk. Most látom jól, hogy mennyivel előrébb juthatnánk, ha a zsidók nem lennének közöttünk, vagy ha legalábbis nem az ő érdekeik érvényesülnének mindenhol. Hogy hol tarthatnánk már, ha vezetőink magyar érzelműek - párttól és bármitől függetlenül - , és hogy emberileg is hová süllyedt a mi anyaországi magyar népünk a maga tisztaságában megmaradt székelyekhez képest. Főleg ez a fájó pont...

Székelyföldön nincs másság; nem napirendi kérdés a homoszexualitás, nincsenek plázák és így nincs plázatöltelék sem. Nem nyertek teret a liberális eszmék, mert Székelyföldön ami életképtelen, az elpusztul. Nincsen Tokio Hotel, nincsenek buzifesztiválok, nincsenek alternatív zenei és művészeti stílusok, vagy legalábbis nem ilyen arányban, mint itt. Nincs magyarellenes magyar nyelvű sajtó, mert nincs létjogosultsága: ha ilyen megjelenne, nem venné meg senki és tönkremenne a lap kiadója.

Nincsenek zsidó belvárosi negyedek, ahol mindig csöpög valami, és csatornabűz terjeng; ahol az igénytelenül lepusztulni hagyott bérházak előtt állnak a vadonatúj sokmilliós autók, és zsidó playboyok korzóznak plasztikázott barátnőikkel - vagy fiúikkal - a sétálóutcákon.

Székelyföldön nem érvényesülnek a globalizáció hatásai, vagy csak helyenként, és nincsenek multikulturális központok sem. Vannak helyette szépen rendben tartott művelődési házak, helyi és anyaországi nívós rockbandák koncertjei, nemzeti érzelmű publicisták előadásai.

Van csíksomlyói búcsú, és van a búcsú napját követő hajnal, amikor az imádkozó tömeg között hagyományőrző táltosok dobjai és kürtjei köszöntik a felkelő napot - olyan idő tájt, amikor Budapesten az utolsó zsidó aranyifjú is hazatámolyog a Bank Dance Hallból, hogy kiszellőztesse droggal pusztított agyát egy másik homokos playboy karjaiban, vagy anyuci heverőjén.

Zárásul annyit szeretnék megjegyezni, hogy nem vagyok alapvetően antiszemita. A zsidóságon belül a dolgozni és (valóban) asszimilálódni* kívánó kisebbséget tisztelem és becsülöm. Az uralkodó cionista kisebbség és az ezt kiszolgáló zsidó tömegek viszont nemkívánatosak ebben az országban; nincs szükség rájuk, és a legjobb lenne, ha a lehető legrövidebb időn belül távoznának.

(Korábbi Kitartás.hu olvasói levél:"Vezo")

*: a zsidóság asszimilációját sem faji, sem pedig szellemi tekintetben nem támogatjuk. Az egyetlen helyes megoldás mindkét nép számára az aszemitizmus, ha úgy tetszik, a szó valódi értelmében a cionizmus. Zsidómentes Magyarország. Azért, mert a magyar nép lelki alkata, mentalitása, szellemisége, homlokegyenest mond ellent a zsidóság tulajdonságainak.

http://kitartas.mozgalom.org/publikaciok/zsidok-nelkul
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Két öreg veterán beszélget.
  2013-08-18 20:47:39, vasárnap
 
  Hofi Gézát idézve:


Két öreg veterán beszélget.
-Nem ismersz meg?
-Nem
-Ne mond má,tényleg?
-Tényleg
-Hát nem emlékszel rám?
-Nem
-Ne mond má,hát együtt lőttük a párt házat!
-Mikor?Melyiket?
-Hát, MIKOR! MELYIKET!!

https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/p480x480/485616_5949943872 00880_928018676_n.jpg
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Felülkerekednek a kormányerők Szíriában?
  2013-08-18 20:14:12, vasárnap
 
  Felülkerekednek a kormányerők Szíriában?
2013, augusztus 18 - 18:56


A szíriai hadsereg vasárnap ellentámadást indított Latakia tartományban, Bassár el-Aszad elnök pedig egy beszédben leszögezte, hogy "gyökerestől ki fogja irtani a terrorizmust" az országból.

Az Emberi Jogok Szíriai Megfigyelő Központja (OSDH) szerint a tengerparti Latakia tartományban heves harcok dúlnak a katonaság és az ottani hegyvidékre két hete beszivárgott felkelők között, akikhez rosszul felfegyverzett helyiek is csatlakoztak. A felkelők kifejezett célja "a szíriai tengerpart felszabadítása". Fő erejüket a szélsőséges iszlamista Iraki és Levantei Iszlám Állam (EIIL) nevű szervezet adja, de ott vannak a Nyugat által favorizált Szabad Szíriai Hadsereg fegyveresei is, akikkel az iszlamisták már több helyen összecsaptak.

Az OSDH igazgatója, Rami Abdel Rahman szerint a hadsereg "masszív" erősítést kapott, és "vad" harcokat vív, de az állami televízió állításával ellentétben nem tudta elfoglalni a felkelők kezére került településeket. A televízió öt falu visszafoglalásáról adott hírt.

A harcokban sok külföldi dzsihadista elesett, köztük az egyik, Líbiából származó emírjük, aki az EIIL helyi főnöke volt - mondta Rahman. AZ ODSH harcokat jelentett az északi Idlíb és a keleti Deir ez-Zór tartományból és Damaszkusz környékéről is.

Bassár el-Aszad szíriai elnök a hivatalos hírügynökség szerint vasárnap leszögezte, hogy "gyökerestől kiirtja a terrorizmust" Szíriából. "Szíria hálás minden építő erőfeszítésért, amellyel politikai megoldást akarnak találni a konfliktusra, de eltökélte, hogy szembeszáll a terrorizmussal és felszámolja" - idézte Aszadot a SANA. "A hősi hadsereg és a nép összefogása legyőzi a lázadást" - tette hozzá mauritániai politikusokat fogadva.

http://alfahir.hu/felulkerekednek_a_kormanyerok_sziriaban_0

MTI - alfahir.hu
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A kánikula miatt menesztik az Országos Meteorológiai Szolgál
  2013-08-18 20:11:13, vasárnap
 
  A kánikula miatt menesztik az Országos Meteorológiai Szolgálat vezetőjét
Vakkomondor | 49 komment

Hazánk többé nem egy következmények nélküli ország!

A kormány azonnali hatállyal elbocsátja Dr. Dunkel Zoltánt, az OMSZ elnökét - jelentette be Lázár János. Megvédjük a magyar embereket a kánikulától - jelentette be Selmeczi Gabriella, aki szerint tűrhetetlen, hogy ilyen magas hőmérséklettel riogatják a lakosságot. Selmeczi egyúttal az újonnan létrehozott Hőmérsékletügyi Megbízott posztját is betölti.

A Századvég Alapítvány Természettudományos Központja szerint hamis az az állítás, hogy 30 fok fölé kúszna a higanyszál. Ha megnézzük a számokat, akkor azt látjuk, hogy a hanyatló Európai Unióban megtörténhet ez, de nálunk csökken a hőmérséklet. Orbán Viktor szerint a Kárpát-medencében más szelek fújnak, mint tőlünk nyugatabbra, ezért alacsonyabb, kellemesebb a klíma.

A Heti Válasz publicisztikában ítélte el a felelőtlen meteorológusokat is, Klinghammer István felsőoktatási államtitkár szerint felülvizsgálják a meteorológus szak képzési rendszerét. Rogán Antal pedig elmondta, hogy nemzeti meteorológusokra van szükség. Egyben megjegyezte: a Bajnai-kormány alatt sokkal elviselhetetlenebb volt az időjárás is.

Az események hatására az IMF mellett hazánkat elhagyja egy nagyobb sivatagi légtömeg is, a helyzet romlására hivatkozva.

Kormányközeli körökből egyelőre cáfolják, hogy forrósági különadót vetnének ki a melegben panaszkodókra.


http://avakkomondor.blog.hu/2013/07/29/a_kanikula_miatt_menesztik_az_orszagos_met eorologiai_szolgalat_vezetojet
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Egy néhány hetes kiskutya a dögevő purdék újabb áldozata
  2013-08-18 20:07:32, vasárnap
 
  Cigánybűnözés :: 2013-08-18. 16:40
Egy néhány hetes kiskutya a dögevő purdék újabb áldozata

Nem egy vasárnap reggelre való történet, de kell, hogy tudjátok. A feljelentés megtörtént, a cselekmény végéről felvétel készült. Az elkövetők kiskorúak. Bele sem merünk gondolni, mi lesz ezekből nagykorukra...
...valószínüleg 3000-ért leszúrják majd a szomszédot a kocsmában. Na ezért IS fontos, hogy odafigyeljünk az állatkínzókra! Sokan, legtöbben nem állnak meg az állatoknál... A legtöbbjükből "csak" családbántalmazó lesz, másokból erőszakos bűncselekmények elkövetői, esetleg gyilkos. A motiváció ugyan az: a kiszolgáltatott elleni erőszak - írja Facebook-oldalán az Állatvédőrség. Alább olvasható a teljes beszámoló.
"Angyalka" élt néhány hetet, bűne az volt, hogy a gyöngyösi Duránda területén született... A tegnapi nap, amikor hazafelé tartottam a kisfiammal, tanúi voltunk, amint az eltérő kultúrához tartozó faj aberrált 5-6 éves egyedei abban lelték örömüket, hogy félholtra vernek egy néhány hetes kiskutyát.
Zoom
A dögevők legújabb áldozata
A szerencsétlen állatot a 3-4 méter magas hídról a patakba dobták, de mivel az esést túlélte, Orbán rejtett erőforrásainak ifjú tagjai lementek a patakba és téglákkal, kövekkel dobálták a már alig élő kiskutya fejét és testét. Az állatot kínzó devolúciós korcsokat elzavartam és értesítettem a rendőrséget. A kiskutyának többszörös csonttörése, koponyasérülése és belső sérülése lett. Ezen kívül még a testén több helyen látható felületes horzsolás, amely az ezt megelőző napi kínzásaiból származott.
Segítséget akartam kérni az önkormányzattal szerződött "állatorvossal", aki azt mondta, hogy csak másnap tud a helyszínre jönni, és azt mondta, ha egyébként is olyan állapotban van a kutya, nem tud vele mit csinálni. Tudott volna, lerövidíthette volna a szenvedését! Ezután visszamentünk a helyszínre, a kiskutyát kiemelni a patakból és láttuk, hogy a társadalom egy integrációra szoruló söpredéke, ami legfeljebb 10 éves, szintén érdekes elfoglaltságnak tartotta, hogy a hídról kövekkel megpróbálja eltalálni a még lélegző jószágot.
Abban a pillanatban láttam valamit, amit soha nem felejtek el. Láttam a gyűlöletet a kisfiam szemében, aki ott a helyszínen szeretett volna bosszút állni az ártatlan kiskutya kínzásáért, és ha nem fogom le, meg is tette volna.
Vajon mi lesz ezekből az embernek nem nevezhető lényekből, ha már gyerekkorban ilyen szadista cselekedetekben lelik örömüket? Mi a garancia arra, hogy ezek a nyomorultak legközelebb nem a gyerekeinkkel bánnak így? Ezek lelkiismeret-furdalás nélkül gyilkolnak, rabolnak, mert erre tenyésztik őket. A népünk irtása már nem is olyan csendben zajlik, de sokan még nem vesznek, vagy nem akarnak tudomást venni róla.
Zoom
Amíg egy magyar ember az állatok tiszteletére, a róluk való gondoskodásra és a felelősségvállalás fontosságára neveli gyermekét, addig ezek arra büszkék, hogy az almaikból származó patkányaik minél deviánsabb viselkedést tanúsítanak. A kiskutyát elvittük egy állatorvoshoz, és egyben elkísértük az utolsó útjára. Az állatorvos, mivel nem volt más lehetőség, beadta neki a fájdalma, szenvedése megszüntetésére az injekciót, melytől örök álomba szenderült... A kiskutya testét hazahoztuk és végső nyughelyére a kertünkbe temettük.

További részletek: http://kuruc.info/r/35/116520/#ixzz2cLTOxuo9
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Judapesten folynak a titkos tárgyalások a cionisták és a beh
  2013-08-18 19:50:22, vasárnap
 
  Judapesten folynak a titkos tárgyalások a cionisták és a behódolni kész palesztinok között
Magyarország zsidó gyarmat?
2013. augusztus 18. 17:56
Kincses Albin - Hunhír.info

Izraeli és palesztin tisztségviselők találkoztak nagy titkban a múlt héten Budapesten, és az arra irányuló erőfeszítésekről tárgyaltak, hogy biztosítsák az amerikai közvetítéssel nemrég felújított közvetlen béketárgyalások folytatódását. Egyáltalán miért Európa legrasszistafasiztább országában üléseznek a cionisták, meg a behódolni kész arabok? Itt valami nagyon bűzlik.

A lap tudósítása szerint izraeli részről kneszettagok vettek részt a tanácskozáson: Dov Lipman, Boáz Toporovszki és Jifát Kariv a Jes Atíd (Van Jövő) párttól, valamint Móse Mizrahi a Munkapárttól és Dávid Cúr a Hatnuától (Mozgalom). A palesztinokat két Fatah-tisztségviselő, Kaddúra Fáresz és Számi al-Abed, továbbá két törvényhozó, Abdalláh Abdalláh és Dzsamál Zakkút képviselte.

"Minél előbb eljutunk a kétállami megoldáshoz, annál jobb mindkét félnek. Azzal a tudattal távoztam a találkozóról, hogy tudunk beszélni velük - mondta az újságnak Kariv asszony. - A (Jordán) folyótól a tengerig terjedő egyállami megoldás támogatása árt a békefolyamatnak. Az izraeli kormánynak meg kell hoznia néhány felelős és merész döntést."

Hunhír. info - Maariv

Milyen jó, hogy erről semmit sem tudtunk.Egyáltalán miért Európa legrasszistafasiztább országában üléseznek a cionisták, meg a behódolni kész arabok? Na takarodó mindkét félnek! Húzzatok valami liberális demokráciába. Persze az is lehet, hogy tényleg minden úgy zajlik, ahogy a zsidóführer kikotyogta. Magyarországot már megszerezték, és egy zsidó gyarmat fővárosa ad helyet a találkozóknak.

http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=67775
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Ürgét akartak grillezni Orbán erőtartalékai
  2013-08-18 19:39:46, vasárnap
 
  Ürgét akartak grillezni Orbán erőtartalékai
2013. augusztus 18. 18:03
Hunhír.info

Elpusztított kilenc ürgét, ezzel több mint kétmillió forint kárt okozott három cigány "hagyományőrző", akiket tetten értek ürgeöntés közben Szabadszállás és Kerekegyháza között, a Duna-völgyi főcsatorna mellett lévő természetvédelmi területen. Az eltérő kultúrájúak biztosan gasztronómiai csemegére vágytak.

Egy szolgálaton kívüli rendőr észlelte pénteken délután, hogy természetvédelmi területen három ember ürgére vadászik, és bejelentést tett a rendőrségen. A helyszínre irányított rendőrök kiérkezéséig figyelemmel kísérte a három férfit, így rövid időn belül elfogták őket.

A rendőrök a helyszíni szemle során egy bokor tövében elrejtve találtak egy műanyag vödröt, amelyben öt ürge teteme volt, a gépjármű átvizsgálásakor pedig további négy elpusztult állat került elő.

Az ürge fokozottan védett állat, természetvédelmi értéke példányonként 250 000 forint.

A Kunszentmiklósi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya az ügyben természetkárosítás miatt indított eljárást a három férfi ellen - tette hozzá a szóvivő.

http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=67776
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A trafikosok osztják szét az uniós ezermilliárdokat
  2013-08-18 19:38:19, vasárnap
 
  A trafikosok osztják szét az uniós ezermilliárdokat
Vakkomondor

Gyökeresen átalakítják a lehívható uniós pénzek pályázati rendszerét.

Zseniális húzással állt elő Lázár János, miután az eddigi késlekedések miatt Orbán Viktor az ő felügyelete alá helyezte a Nemzeti Fejlesztési Ügynökséget (NFÜ). Lázár összekapcsolja a Nemzeti Dohánybolt hálózatot az uniótól lehívható több ezermilliárdért felelős NFÜ-vel, így tervei szerint radikálisan felgyorsulhat a pályáztatás-elbírálás-kifizetés rendszere.

,,A trafikosok egyszer már bizonyítottak, hiszen éppen azért lehetnek trafikosok, mert kiváló pályázatot írtak. És aki képes jó trafikpályázatot írni, az képes az uniós támogatásokra írt pályázatok elbírálására is" - érvelt Lázár. Az államtitkár azt mondta, a napokban tervbe vett szieszta is arról szól, hogy a délben bezáró trafikosok a délutáni nyitásig gyorsan elbírálnak néhány pályázatot, sőt, szerencsés esetben győztest is hirdetnek és kiosztják a pénzt.

,,Könnyen belátható, hogy a több mint ötezer új pályázati egység révén radikálisan felgyorsul az uniós támogatások felhasználása" - mondta Lázár, aki azt is kilátásba helyezte, hogy a Nemzeti Dohánybolt tulajdonosok a tízmilliárd feletti pályázatoknál rögtön alvállalkozókként kapcsolódnának be a kivitelezésbe, például útépítés, főtér felújítás vagy kórház átalakítás esetén.

http://avakkomondor.blog.hu/2013/08/12/a_trafikosok_osztjak_szet_az_unios_ezermil liardokat
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Példát mutattak emberségből a fradisták a zsidó gyűlölködőkn
  2013-08-18 19:37:23, vasárnap
 
  Példát mutattak emberségből a fradisták a zsidó gyűlölködőknek
2013. augusztus 18. 14:54
Hunhír.info

A szombati FTC-MTK a szurkolók "In memoriam Csatáry László" feliratú molinóval emlékeztek a cionista embervadászok által halálba hajszolt idős magyarra. A fradisták példát mutattak emberségből azon zsidó gyűlöletgépeknek, akik amiatt őrjöngtek, hogy a célkeresztjükbe került magyar elhalálozott azelőtt, mielőtt kiélhették volna rajta vérszomjukat.

A zsidó Deutsch Tamás, az MTK elnöke a következőképpen kommentálta az eseményeket:

"Nehány száz szalonnáci puhatestű újra és újra iszonyú erőfeszítéseket tesz azért, hogy fenntartsa a "Fradi tábor-fasiszta csőcselék" előítéletet. Nem jött el végre az ideje annak, hogy a sok százezer tisztességes fradi szurkoló néhány méretes sallerral hazazavarja anyukájuk szoknyája alá ezeket a véglényeket?"

Miért, te büdösbunkó? Mert nem hagyták, hogy koncepciós perekben elítélt, bűnösségét semmivel nem bizonyított magyar emlékét meghurcolják azok, akik úgy játszanak az emberéletekkel, mint pedofil rabbi a zsidó kisfiúk metéltjével? Ha, takarodj a helyedre, kutya!


Csatáry László múlt szombaton halt meg, 99 évesen. Emberiesség elleni és háborús bűncselekmények miatt Szlovákiában és Magyarországon is koncepciós eljárást folyt ellene a második világháború után. Noha semmi konkrét bizonyíték nem volt ellene pár zsidó meséjén kívül, az embervadász cionisták parancsára Szlovákiában életfogytiglani börtönre ítélték. A cionista embervadászok a halálba hajszolták, és most amiatt őrjöngenek, hogy Csatáry bácsi nem egy szlovák kínzókamrában fejezte be földi pályafutását.

http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=67765
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Rezsicsökkentést vállalunk kiszállással!
  2013-08-18 19:35:29, vasárnap
 
  Rezsicsökkentést vállalunk kiszállással! (X)
Vakkomondor

GYORS, OLCSÓ! HELYSZÍNI ÜGYINTÉZÉS!



AZ ALACSONY REZSI KFT REZSICSÖKKENTÉST VÁLLAL AZ ORSZÁG EGÉSZ TERÜLETÉN.



HIÁBA CSÖKKENTETTE A KORMÁNY A REZSIT, AZ ÖN REZSIJE MÉG ÍGY IS MAGAS?

HÍVJON, JÖVÜNK!



MUNKATÁRSAINK A HELYSZÍNI SZEMLE UTÁN ÁRAJÁNLATOT KÉSZÍTENEK, ÉS AKÁR AZONNAL NEKILÁTNAK A REZSICSÖKKENTÉSNEK.



VÍZ? GÁZ? VILLANY? KOKSZ, BRIKETT, NAPKOLLEKTOR?

AZ ALACSONY REZSI KFT MEGFIZETHETŐ ÁRON CSÖKKENTI BÁRMELYIK REZSIFAJTÁT AZ ÖN OTTHONÁBAN!



TÖBBFÉLE REZSI EGYIDEJŰ CSÖKKENTÉSE ESETÉN JELENTŐS ÁRENGEDMÉNY!



TÖMBHÁZAKNAK FLOTTAKEDVEZMÉNY!



(UGYANITT SIKERES TRAFIKPÁLYÁZAT IS RENDELHETŐ)

http://avakkomondor.blog.hu/2013/08/13/rezsicsokkentest_vallalunk
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/4 oldal   Bejegyzések száma: 36 
2013.07 2013. Augusztus 2013.09
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 671 db bejegyzés
e év: 7437 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 216
  • e Hét: 1874
  • e Hónap: 18667
  • e Év: 151584
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.