Belépés
taltos1.blog.xfree.hu
Bármit tesznek ellenem, az a javamra fordul! Tatiosz: Ne kívánd mások balsorsát, mert a sors közös, és a jövő előre nem látható. Ossian: A ritka tisztes... Gábor Gabriella Táltos
1940.08.08
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 5 
Jelgyógyászat
  2013-08-26 23:08:51, hétfő
 
  Temesvári Gabriella : Jelgyógyászat

A bécsi Erich Körbler természetgyógyász-kutató volt az, aki felismerte az ősi mágusok tudását, a formák, színek, hangok fizikai hatásmechanizmusát, és bebizonyította, hogy ezek a jelek megváltoztatják a bioenergetikai mező (aura) tulajdonságait. ANTENNAként működnek a jelek! Én a magyar Balogh Gyula Bogumil előadásaiból tanultam a jelgyógyászatot.
Kör - külső-belső egyensúly, ártó hullámok nem jutnak át. Jurta, kunyhó, kerekasztal lovagjai, varázsló, MÁGUS maga köré, járóka.
Vonal - 1vonal, nem változtat, 2vonal 45fok, 3vonal 90fok, 5vonal megfordítja az információt, 9vonal megerősíti az alapin...formációt, gyorsul a sebgyógyulás, operáció után regenerál, bélrenyheség, székrekedés, gyomorrontás, gyenge epeműködés, hőenergiatermelés teljesítményét növeli, melegítünk vele energiahiányos helyen, elégtelen működés.
Kereszt - a szervezet által keltett bioenergia rezgéshullámait kioltja. (szerv funkció leáll) A természet által keltett negatív sugárzás Kioltására, pl. vízérnél lepedőre, ágyneműtartó piros keresztekkel, fájdalomcsillapítás, max. 1 órát, azonnal eltávolítani!!! (Pl. Rák)
Y-jel - immunrendszer!! Ha az egész szervezet beteg, információs víz!! Pl. pohárra piros üvegfestékkel. Az Y regeneráló információ hordozó. Két Y-jel egybeforgatva, hagalaz-rúnajel, jelentése jégeső, istencsapás. A katasztrófa, mentők mágikus bajelhárító jele napjainkban is, a gyógyító kígyóval.
Szinusz - sebek, bőrbetegségek, gyulladások, ez gyógyítja a leggyorsabban, megfordítja az infót. Pl. torokfájás, hörghurut - mellkas görcsös hörgőkre, utána azonnal lemosni! Max. 1 nap.
Reuma, izületi és izomfájdalmak csillapítása, de nem gyógyít!!
A következő képen Í-rovásjelünk látható- Neve Írás, mert a gyógyító mágus gyógyító jeleket ír-ró a betegre. Innen ered a gyógyír elnevezés is, alakra is hasonlít az írókára, amivel a húsvéti tojásra termékenység-varázsló jeleket írtak.
Írás-betű-betűz - akupunktúra összefüggése...




 
 
1 komment , kategória:  Egészség  
Kisütött a nap
  2013-08-26 12:29:25, hétfő
 
  Na, eddig tarott az eső.

Már süt a nap:




 
 
1 komment , kategória:  Általános  
Gyermek dalok jogász nyelven
  2013-08-26 12:15:19, hétfő
 
 



Klasszikus gyermek dalok jogász nyelvre fordítva :)

1. Sürgősen megkérünk minden házzal rendelkező puhatestűt, hogy ingatlanát záros határidőn belül hagyja el, annak külső felszínén keletkezett, és azóta is folyamatban lévő tűzeset miatt. A károsultakat folyékony és félig megszilárdult tej-ipari termékekkel kártalanítjuk, amelyek együttes mennyisége egyelőre két-napi fejadagot tesz ki.

2. Figyelem! Azon személyek részére, akik lépéseiket nem tudják az általunk megadott ritmushoz koordinálni, nem áll módunkban este a kantinban süteményt biztosítani. Felhívnánk viszont a figyelmet az említett táplálék pozitív tulajdonságaira, valamint arra, hogy honvédségünk számára kifejezetten ezt az étel-típust írják elő.

3. A körzetünkben csókák csípése, valamint látásában korlátozott kiskorú varjak jelenléte is aggodalomra adhat okot. Gyermekünk kereszt-anyja két lóerős járművéért küldetett, meg kell azonban tagadnom a kérését, mivel a közlekedési eszközt baromfiak foglalták el.

4. Közlemény: Hagyományos meghajtással rendelkező nosztalgia-vonat indul Kanizsa városába. Megerősítjük, hogy a vonat a kanizsai állomásra megy. A szerelvény elején az irányítási funkciókért felelős gépész-menedzser tartózkodik, az utolsó kocsiban tartózkodó vonat-kísérő viszont egy töltött tészta-féleség, amely feje táplálkozásunk legfontosabb gumós gyökér-növényévé alakult.

5. Figyelem! Ismeretlen oknál fogva súlyosan megsérült egy hosszú lábú, "gilice" névre hallgató szárnyas. A madár lábszárán észlelhető sebet vélhetően egy Kis-ázsiai fiatalkorú vágó-eszközzel ejtette, kezelését hazánk fia végzi fúvó, ütő és húros hangszerek együttes alkalmazásával.

6. Sürgős figyelmeztetés minden kiskorú Katalin nevű lakosunk részére!
Tudomásunkra jutott, hogy hazánkba betört oszmán csapatok �-nöket célpontjuknak tekinthetik. Áldozataikat először mély nátrium-kloridos forrásban szeretnék megmeríteni, majd pedig abroncsok alsó tesztelésére használják fel. Tájékoztatjuk �-nöket továbbá, hogy a nagy sebességgel közeledő oszmán csapatok megérkezésük után fejlövéssel történő kivégzést foganatosítanak.

Forrás: Szuromi Eszter blogja
 
 
0 komment , kategória:  Humoros, vicces  
Szeretetben eltöltendő hetet!
  2013-08-26 11:56:05, hétfő
 
  Kedves Barátaimnak, kedves Látogatóimnak



 
 
0 komment , kategória:  Hetet  
Szép napot!
  2013-08-26 11:48:11, hétfő
 
  Kedves Mindannyiotoknak





Reggeli ébresztőként





Igaz, hogy nem jósolták, de végre megérkezett hozzánk is a jótékony eső -
eléggé lehűlt a levegő, pillanatnyilag 19 fok van.

Ha kinézek az ablakon, ezt látom:




 
 
0 komment , kategória:  Szép napot, vasárnapot!  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 5 
2013.07 2013. Augusztus 2013.09
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 134 db bejegyzés
e év: 2276 db bejegyzés
Összes: 32631 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 355
  • e Hét: 7156
  • e Hónap: 12194
  • e Év: 141901
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.