Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 24 
Még be sem fejeződött az ítélet indoklása, Balog máris örven
  2013-08-06 21:45:56, kedd
 
  2013-08-06. 11:50
Még be sem fejeződött az ítélet indoklása, Balog máris örvendező közleményt adott ki

Balog Zoltán emberierőforrás-miniszter közleményt adott ki kedden a "romagyilkosságok" ügyében hozott ítélet kapcsán.

"Öt évvel az után, hogy Galgagyörkön először dördültek el lövések és vette kezdetét a kilenc helyszínen át húzódó, roma emberek életébe kerülő sorozatgyilkosság, első fokon lezárult a per, a bíróság meghozta ítéletét. Amellett, hogy sajnos a teljes igazságot nem sikerült feltárni, ez az ítélet megerősít abban a hitben, hogy Magyarországon a rasszista bűncselekmények elkövetői közül senki sem menekülhet meg a törvény szigora elől, a különösen kegyetlen gyilkosok méltóképp megbűnhődnek tetteikért" - írja a cigányimádó. A magyarellenes rasszista támadások áldozataiért persze soha nem lép színre, s ha nagy ritkán ítélet születik ilyen esetben is, soha nem ad ki örvendező közleményt.
"Bízom benne, hogy az első fokú ítéletet másodfokon is megerősítik, és ennek köszönhetően mindenki megérti végre: mindig az áldozatok mellett kell állnunk!" (Kivéve persze, ha azok magyarok - tehetnénk hozzá újra. Balognál azonban az áldozat egyet jelent a cigánnyal, ők mindig csak áldozatok lehetnek, akkor is, amikor idős asszonyokat erőszakolnak meg, nyomják ki a szemüket és vágják le a lábukat - a szerk.) "És ez nem többség vagy kisebbség, hanem emberi méltóság kérdése" - hazudta a cigány- és zsidóseggnyalási ügyek minisztere.
A közleményben eldicsekszenek azzal is, hogy a kormányváltás után Balog legelső döntése az volt, hogy 8,5 millió forintos támogatást nyújtott az áldozatok közvetlen hozzátartozói megsegítésére, lakhatási körülményeik javítására. Magyarul az érintett családok új házba költözhettek. Ez vajon hány magyar áldozat hozzátartozójának adatik meg?
A kormány a hasonló gyűlölet-bűncselekmények megakadályozása érdekében szigorította a Büntető törvénykönyv vonatkozó passzusait, amelyek alapján hazánk területén nem lehet többé következmények nélkül, egyenruhában jogtalanul "járőrözni", másokban riadalmat és félelmet kelteni - írják, aljas módon kapcsolatba hozva az esetet a rendfenntartó hazafiakkal. "A rendőrség külön statisztikát vezet a rasszista bűncselekményekről" - teszik hozzá, de fogadni mernénk, hogy cigányok itt is csak áldozatokként szerepelhetnek. Pedig igen nagy lenne az érdeklődés az olyan listák iránt, melyek a magyargyűlölő cigányok magyarok ellen elkövetett bűncselekményeit tartalmazzák...
"Balog Zoltán minden évben részt vesz az áldozatok emlékére tartott ökumenikus szertartáson és találkozik az ittmaradt családtagokkal" - zárul a megható közlemény. Várjuk azon olvasóink levelét, akik a saját, cigányok által meggyilkolt hozzátartozójuk emlékére tartott szertartásokon is találkozni szoktak a miniszter úrral.
(Kuruc.info - MTI nyomán)
Frissítés: MTI-hír az egyik MSZP-s zsidó közleményéről. A két szöveg alapján kiválóan meg lehet ítélni, van-e bármiféle különbség a két párt között:
Az MSZP elvárja, hogy a kormányfő és az államfő szólaljon meg, és ítélje el, bélyegezze meg mindazokat, akik a romák elleni gyilkosságok elkövetőihez hasonlóan gondolkodnak.
Erről Braun Róbert, az MSZP választókerületi felelőse, a párt monori elnöke a romagyilkosságok keddi, elsőfokú ítélethirdetésének szünetében tartott sajtótájékoztatón beszélt a Pest Megyei Bíróság épülete előtt. Mindazokat ítéljék el, akik "szavakkal, masírozással, egyenruhával verik szét a nemzetet!" - mondta.
Az ellenzéki politikus a rendőri vezetőktől elvárja, hogy zárják ki a testületből mindazokat, akik bátorítják a kirekesztőket és nem védik meg az áldozatokat, és hogy a rendőrök védjék meg a kiszolgáltatottakat. Az ügyészségtől azt várja, hogy "eljárjon bőrnyakú aktivisták ellen, és megvédje engedetlenül is tisztességes fiataljainkat". Egyúttal elvárást fogalmazott meg mindenkivel szemben, hogy tartsa be a törvényt, az együttélés írott és íratlan szabályait.
Azt mondta, a 21. századi Magyarország legsúlyosabb bűnügyében az igazságszolgáltatás tette a dolgát, a bíróság alapos eljárás végén ítéletet hozott. A bűn elnyerte büntetését, de a felelősség velünk marad: "mert gyakran összerándulunk, ha egy cigány ember lép oda hozzánk, összehúzzuk a táskánkat, ha a villamoson, buszon egy cigány ember áll mellénk. Hagyjuk, hogy újságíró állatoknak nevezzen embereket, büszkén őrizze pártkönyvét és megjelenjen ünnepségeken. Eltűrjük, hogy a társaságunkban cigányozzanak. Tűrtük és tűrjük egyes politikusok elviselhetetlen szavait, ma már tetteit is" - fogalmazott Braun Róbert.
Szerinte az ítélettel nincs vége, a "szunnyadó gyilkosok közöttünk élnek" és "rombolják a nemzetet, amikor habzó szájjal cigányoznak, hajléktalanoznak, zsidóznak". A politikus azt mondta, "ma a szenvedés és a leszakadástól való félelem gyakran jogos indulatai a még szegényebbek ellen bugyognak". Utalt arra, hogy 1944-ben Auschwitzban meggyilkolták apja unokatestvérét, és azt mondta: "nem tanultunk és majd mindent elfelejtünk".
A Braun Róbert felelősségi köréhez tartozó választókörzetben, Tatárszentgyörgyön apjával együtt megölt, Csorba Róbertről azt mondta: akár Magyarország miniszterelnöke is lehetett volna, vagy mérnök, aki autót tervez, művész, de nem lesz és ez veszteség mindenkinek, aki magyarnak vallja magát.
A mai nap alkalom arra, hogy kimondjuk, minden erőnkkel fellépünk az ellen, aki cigányozással, zsidózással gyengíti a nemzetet - jelentette ki, elfogadhatatlannak nevezve a megbélyegzés minden formáját, a származás, a szegénység, az életkor, a szerelem miatti kirekesztést.

További részletek: http://kuruc.info/r/2/115962/#ixzz2bDhtDgfF
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Cigányölések. A rokonság már a lóvit akarja az államtól
  2013-08-06 21:41:35, kedd
 
 
Cigányölések. A rokonság már a lóvit akarja az államtól
2013. augusztus 06. 18:15
Kincses Albin - Hunhír.info

Beperli az államot Helmeczy László, a romagyilkosságok sértettjeinek egyik képviselője, mert szerinte több bűncselekményt is megelőzhettek volna, ha a katonai és nemzetbiztonsági szolgálatok valamint a rendőrség együttműködése megfelelő.

Azt még nem tudja, milyen összegre perli majd az államot, viszont jelezte, nagyon komolynak tartja az okozott vagyoni és nem vagyoni kárt. Példaként említette, hogy az egyik asszonyt több mint két évtizedes munkaviszony után leszázalékolták, most csak 27 ezer forintos szociális járadékot kap. A család egészségileg és anyagilag is tönkrement, az okozott kár szerinte ezért "nem egy-két millió forint".

Innentől kezdve aztán lehet perelni a magyarölések sértettjeinek, illetve rokonaiknak azokat kormányokat, amelyek regnálása alatt kivételes státust biztosítottak a cigányoknak, bevezették a megélhetési bűnözést, és kettős mércével mérték a cigánybűnözőket. Aztán a különböző liberális jogvédő szervezeteket, amelyek a magyarok sérelmére elkövetett több száz rasszista indíttatású gyilkosság ellenére nem visszafogták, hanem uszították a cigányokat. Megírtuk. Ha a cigány faj, nemzetiség, nép stb., akkor minden cigány által nemcigány ellen elkövetett
bűncselekmény rasszista bűncselekménynek számít.

http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=67438
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A Nestlé álma: a víz árának 53 millió százalékkal való emelé
  2013-08-06 21:28:20, kedd
 
  .


A Nestlé álma: a víz árának 53 millió százalékkal való emelése

Posted: 06 Aug 2013 08:00 AM PDT


A Nestle igazgatósága megkönnyebbülten sóhajtott, miközben a világ Monsantora koncentrált. A globális tiltakozások és a helyi negatív kampányok nagyon jó figyelemelterelőnek bizonyultak. Miközben tehát mindannyian Monsanto korrupt élelmiszerpolitikájára figyeltünk, a Nestlé lépéseket tett annak érdekében, hogy a természeti világban minden egészséges dolgot leszabadalmaztasson. Kezdve az anyatejjel, folytatva a gyógynövényekkel és a víz privatizálásával. Azt gondoltuk volna eddig, hogy Monsanto az egyik leggonoszabb vállalat a világon? Hmm.

Az univerzálisan igaz, hogy a vállalati démonok tervei közt az szerepel, hogy magára az életre is árcédulát tegyenek ki, hogy minden eddigi alapjognak ára legyen: az élelemhez való hozzáférésnek, a víznek?utóbbi egyébiránt csak azok kiváltsága lesz, akik azt meg tudják fizetni.

A potenciális halálos áldozatok száma égbekiáltó lesz. Egy olyan csapatmunka van kialakulóban, amelyben az elit a pénzt a masszív elnéptelenítésen és ?cserébe szolgaságot!? mottón fogja megkeresni.

Monsanto és a Nestlé szilárdan ugyanabban a csapatban játszanak. A Nestle több mint 1.000.000 USD-t adományozott a Kaliforniában megszülető ?GMO-kat tartalmazó ételek felcímkézése mozgalom? elleni harcra és vezérigazgatója azt állította, hogy 15 év alatt senkiben semmilyen kárt nem tett a génmanipulált ételek fogyasztása.

Míg a világ figyelme Monsantora irányult, a Nestlé közben csendben és nyugodtan átvezetékeli a világ vízellátását, így az észbontóan 53908255%-al többe fog kerülni. Ezalatt a világ többi része viszont aszályokkal, kút- és csapadékvíz- szabályozással, és emelkedő árakkal küzd.

A Nestlé weboldal szlogenje így hangzik: ?A jó étel és a jó élet ígéretére köteleztük el magunkat minden nap, mindenhol ? azért, hogy az életminőséget egy egész életen át javítsuk, jó ételekkel és italokkal.? Valahogy úgy tűnik, a cég irodaközi e-mail rendszere elvesztette a fonalat, hiszen a Nestlé vezetői nem úgy tűnnek, mintha megkapták, vagy olvasták volna ezt az üzenetet.


A globális vízrablás

A Nestle gyakorlatilag átvette a vízellátás irányítását Dél-Afrika, Etiópia és Pakisztán nagy részein, így ezen országok lakói a víz hiányában megbetegszenek és végül meghalnak. Az érintett falvak tiszta víz hozzáférési kérelmei süket fülekre találnak.

A víz egy árucikk, és nem alapvető emberi jog???

A szegények, akik nem engedhetik meg maguknak, hogy fizessenek ezeknek a vállalatoknak, a pénz hiánya miatt szomjan fognak halni?

A korábbi elnök-vezérigazgató, most a legnagyobb élelmiszer-gyártó vállalat elnöke a világon: Peter Brabeck-Letmathe véleményét idézem:

??a föld összes vízkészletét, minden csepp vizet a bolygón privatizálni kell- senki sem kap belőle, ha nem fizet. ?


A 2005-ben készült videóra utalnék, ami a közelmúltban felszínre került és vírusként terjedt el az interneten. A videó, a Nestlé undorító vezetőjét, Peter Brabeck-Letmathe-ot mutatja be, amint a vízhez való joggal kapcsolatban ilyen felháborító megjegyzéseket tesz.


?A víz természetesen a legfontosabb nyersanyag ma a világon. Az a kérdés, hogy privatizálni kell-e a lakosság normál vízellátását. Két különböző vélemény létezik az ügyben.

Az egyik vélemény, ami szerintem extrém, és a civil szervezetek [NGO-k = nem kormányzati szervezetek] véleményét képviseli, akik bumm, rögtön kijelentik, hogy a víz a köz joga. Ez azt jelenti, hogy minden emberi lénynek joga van a vízhez. Ez egy extrém megoldás.

A másik nézet szerint a víz olyan élelmiszer mint a többi, és mint minden más élelmiszernek, ennek is kell egy piaci értéket adni.

Személy szerint úgy vélem, hogy jobb, ha élelmiszer kategóriába tartozó dolgoknak értéket adunk, így mindannyian tudjuk, hogy annak megvan a maga ára és akkor egyedi intézkedéseket kell a lakosság azon részének hoznia, akiknek nincs hozzáférésük a vízhez?? forrás: youtube.com

Peter Brabeck-Letmathe, Bilderberg csoport résztvevő, egyértelműen klasszikus pszichológiai eset. ?Az antiszociális személyiségzavar egy mentális egészségi állapot, amelyben egy személy hosszú távon manipulálja, kihasználja, vagy sérti mások jogait.?

A Nestlé taktikája a következő filozófiát követi : keressünk egy gazdaságilag gyenge régiót, vásároljuk fel a víz forrását körülvevő földet, olajozzuk be a politikai kerekeket egy olyan javaslat tétele által, amelyet a lakók nem utasíthatnak el. Hogyan is lehetne pénztelen régiókban ellenállni új munkahelyek létesítésének, és a helyi bevételek növelésének? A régiók természeti erőforrásaiból származó nyereség a vállalat központjába, a Genfi-tó mellé, Svájcba megy. Amennyiben ezen pénzügyi ösztönzők nem elegendőek ahhoz, hogy csillapítsák az érintett állampolgárokat, a Nestlé boldogan megküzd bárkivel a bíróságon is. ( forrás )

Csak hogy világos legyen, olyan területeket találnak, amelyek amúgy is a szegénységgel küszködnek. Aztán, hogy helyzetük még rosszabb legyen, megkárosítják vízgyűjtő területeiket és vizes élőhelyeiket azzal, hogy több száz millió liter vizet szipkáznak el onnan évente, kopárrá és szárazzá téve ezzel a mezőket. Ez nem olyan dolog, ami csak a harmadik világ országaiban történik. Íme néhány példa azon amerikai közösségekről, amelyeket a Nestlé már kifosztott:

- Denver, Colorado
- Sacramento, California
- Fryeburg, Maine
- Mecosta, Michigan

A kis kanadai város Hillsburgh, Ontario a Nestlé legújabb célpontja. Engedélyt kaptak arra, hogy 1,1 millió liter vizet szifonozzanak el naponta a hillsburgh-i víztározókból, még szárazság ideje alatt is. Kezdetben maga a tartomány is határt szabott a vállalat azon képességének, hogy ne vonja el ezt a mennyiséget szárazság esetén, de ?tárgyalások? után a környezetvédelmi minisztérium beadta a derekát a Nestlé követeléseinek. Azóta a víz szivattyúzása nem korlátozható. Eközben a város lakóit vízkorlátozások sújtják, miközben a fű megbarnul és a kertek kiszáradnak.


A kanadaiak több regionális természetvédelmi csoportja fellebbezett a döntés ellen.

?Ontarionak a helyi közösségek vízhez való jogát kellene előtérbe helyeznie a pénzéhes magánvállalkozások profit-orientált gépezete helyett. A kormánynak meg kell gondolnia azt is, hogy a rendelkezésre álló vízkészleteket az unokáinknak és ükunokáinknak is biztosítanunk kell.?

? A jelenlegi engedély szerint a Nestlé 3,71 USD-t fizet minden egy millió liter víz elszivattyúzásáért a helyi vízgyűjtőből, amelyet azután egyszer használatos műanyag palackokban 2 millió USD-ért értékesít.?


Hadd ismételjem meg a legfontosabb mondatrészt az idézetben.


??a Nestlé 3,71 USD-t fizet minden egy millió liter víz elszivattyúzásáért a helyi vízgyűjtőből, amelyet azután egyszer használatos műanyag palackokban 2 millió USD-ért értékesít.?

3,71 USD- ből 2.000.000.USD lesz.

Ez pontosan 53908255%-os árrés. Mégegyszer megnéztem ITT, csak a biztonság kedvéért.


A Nestlé szabad kezet kap a vízzel való kalózkodásban

Míg a Nestlé szabad kezet kap arra, hogy bekapcsolódjon a vízellátásba, a közembert új megszorító intézkedések sújtják: kútvíz használatának korlátozása , és az esővíz összegyűjtésének tiltása. Ez így van ? a Nestének 1.100.000 liter víz jár havonta -, de nem lehet esőgyűjtő hordó a kertben.

A klasszikus Agenda 21 stratégia, a fenntarthatóság színlelésének gyakorlatával a vezető elit kezébe kerülnek az erőforrások, míg az átlagember egyre többet fizet mindenért.



A Nestlével szembeni ellenállás

A globális bojkott 1977-ben kezdődött Amerikában, válaszul az agresszív babatápszer marketingre, tekintettel lévén a szegénység sújtotta harmadik világ országaira. A bojkott a mai napig aktív. Irányítója a Nemzetközi Nestlé Bojkott Bizottság és az Egyesült Királyságban a Baby Milk Action.

Egy másik ilyen mozgalom a Stop Nestlé Waters is.


Nestle különböző márkanevek alatt értékesít, a választás illúzióját keltve fel vevői körében:


Állateleség

FELIX
CAT CHOW
DOG CHOW
PRO PLAN kutyaeledelek
PRO PLAN macskaeledelek
FRISKIES kutyaeledelek
FRISKIES Jutalomfalatok
FRISKIES macskaeledelek
GOURMET
Purina ONE
DARLING

Ásványvizek

THEODORA
NESTLÉ AQUAREL
NESTLÉ VERA
PERRIER
ACQUA PANNA
S.PELLEGRINO
SANPELLEGRINO gyümölcsitalok
SANBITTER ROSSO

Csecsemőtáplálás

BEBA
NESTLÉ
NESTLÉ LACTOGEN

Édességek

BALATON
BOCI
KIT KAT
AFTER EIGHT
SMARTIES
NESQUIK
SZERENCSI
FRUTTI
BON PARI

Kávé és kakaó

NESCAFÉ CLASSIC
NESCAFÉ Classic Crema
NESCAFÉ BRASERO
NESCAFÉ Gold
NESCAFÉ Green blend
NESCAFÉ 3in1
NESCAFÉ? Dolce Gusto?
NESPRESSO
RICORÉ
FRANCK SLÁGER
SZERENCSI
NESQUIK

Konyhai termékek

Maggi

Reggelizőpelyhek

NESQUIK
CHOCAPIC
CINI MINIS
STRAWBERRY MINIS
COOKIE CRISP
CHEERIOS
LION
NESTLÉ FITNESS
CORN FLAKES
NESTLÉ MÜZLISZELETEK

Vendéglátóipari termékek
Nestlé Professional

Jégkrémek
MÖVENPICK
NESTLÉ jégkrémek

Kozmetikumok
Biotherm
Body Shop
Cosmence
Garnier
Helena Rubinstein
Innéov
La Roche-Posay
Lancome
L?Oreal
Mátrix
Maybelline
Metamorfózis
Teljesség
Redken

Egészségükre!

Forrás: http://naturahirek.hu/a-nestle-alma-a-viz-aranak-53-millio-szazalekkal-valo-emele se/

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Trockij unokái
  2013-08-06 21:20:12, kedd
 
 


Trockij unokái

Hála Sztálinnak, ez a csirkefogó nincs többé az élők sorában, de gonosz életművének maradt folytatója bőven . 1940-ben érte utól végzete egy jégcsákány formájában, ha jól tudom Mexikóban . Ennek a jó Trockijnak volt tanítványa az a Kun Béla, akinek vezetésével átvették patkányaink a hatalmat, s vérgőzösen terrorizáltak bennünket 133 napon át . Sokan Lenin nyakába varrják a bolsevisták forradalmát Oroszországban, de nagyobb részt kapott benne a korábban Bronstein névre hallgató Leo Trockíj .

A Nagy Háború kitörése előtt, jólszervezett szabadkőműves akciók sora készítette elő azt, ami az első világháború néven maradt meg a köztudatban, de azt, hogy zsidó vezetés alatt ment végbe, még ma sem lehet nyíltan kimondani, mert sértené azok jogait, akik uralkodnak rajtunk . Korabeli amerikai forrásból tudjuk, hogy a szovjet kommiszárok közel háromnegyede zsidó származású volt, s a zsidóság is, mint saját forradalmáról beszél ezekről az eseményekről . Magyarországon Garbai Sándor kivételével valamennyien zsidók voltak . A rossz nyelvek szerint azért vették be Garbait, hogy legyen valaki, aki szombaton is aláírja a halálos itéleteket .

Németországban is ugyan ilyen arányban fordultak elő a kommunista forradalmárok . Mindkét vezetőjük (Luxembourgi Róza és Karl Liebknecht) zsidó volt, akiket jóval hamarabb elzavartak a németek, mint Kohn Bélát és társait . Ez a posvány azóta követ bennünket a felszín alatt . Megbújnak közöttünk, s magyarként gyengítenek bennünket még ma is . A weimari köztársaság rekord inflációjáért is felelniük kellett volna, ami megelőzte a hitleri hatalomátvétel természetes folyamatát . Trilliókban mérték a papírpénzt abban az időben . Egy talicskányi bankóért még vizet sem adtak .

Hogyan történhetett meg ez velünk, kérdem magamtól, mert más nem meri felvállalni ezeket a tényeket . Károlyi Mihály kiáltványát nem sokan ismerik, mert a baloldali többségű média nem szívesen emlegeti fel, e torzlelkű magyar cselekedeteit azokban az időkben, amikor államférfiakra lett volna szüksége a hazának, nem ilyen vakoló, eladósodott, beteglelkű grófra, ki elzálogosított birtokát ajánlotta fel az elszegényedett parasztságnak . De okulásul álljon itt az, amit 1919 március 21-én mondott abban a kiáltványában, amikor ebülszerzett hatalmát átadta a kommunistáknak :

"Magyarország népéhez! A kormány lemondott. Azok akik addig is a nép akaratából s a magyar proletárság támogatásával kormányoztak, belátták, hogy a viszonyok kényszere új irányt parancsol. A termelés rendjét csak úgy lehet biztosítani, ha a hatalmat a proletáriátus veszi kezébe. A fenyegető termelési anarchia mellett a külpolitikai helyzet is válságos. A párizsi békekonferencia titokban úgy döntött, hogy Magyarországnak csaknem egész területét katonailag megszállja. Az antant misszió kijelentette, hogy a demarkációs vonalat ezentúl politikai határnak tekinti. Az ország további megszállásának nyilvánvaló célja az, hogy Magyarországot fölvonulási és hadműveleti területté tegyék a román határon harcoló orosz-szovjet hadsereg ellen. A mitőlünk elrabolt területek pedig zsoldja lenne azoknak a román és cseh csapatoknak, amelyekkel az orosz szovjet sereget akarják leverni. Én, mint a Magyar Népköztársaság ideiglenes elnöke a párizsi konferenciának ezzel a határozatával szemben a világ proletáriátusához fordulok igazságért és segítségért, lemondok és átadom a hatalmat Magyarország népei proletáriátusának. Károlyi Mihály."

Ezzel kezdődött a Tanácsköztársaság diktatúrája, ahol a kulcspoziciókat szovjetból érkezett zsidók töltötték be . Ezek voltak : "Forradalmi Kormányzótanács" elnöke Garbai Sándor ( egyedül ő nem volt zsidó) . Külügyi népbiztos: Kun-Kohn Béla, helyettese Ágoston-Augenstein Péter. Hadügyi népbiztos: Pogány-Schwartz József, helyettesei: Szántó-Scheiber Béla, Szamuelly-Tibor. Belügyi népbiztos: LandlerJenő dr., helyettese: Vágó-Weiss Béla. Pénzügyi népbiztos: Varga- Weissfeld Jenő, helyettese: Székely- Weiss Béla. Közoktatásügyi népbiztos: Kun Kántor Zsigmond, helyettese: Lukács-Löwinger György. Kereskedelmi népbiztos: Landler Jenő dr. (ideiglenes), helyettesei: Rákosi-Roth Mátyás, Haubrich József.

A földművelésügyi népbiztosság kollégiuma: Hamburger Jenő, Csizmadia Sándor, Vantus Károly, Nyisztor György. Szocializáló népbiztos: Böhm Vilmos, helyettesei: Hevesi-Honig Gyula, Dovcsák Antal. Német népbiztos: Kalmár-Kohn Henrik. Ruszin népbiztos: Szabó Oreszt dr. Közélelmezési népbiztos: Erdélyi-Erlich Mór, helyettese: Weis-Braun Artur. Zsidók az összes népbiztosok. Csak a helyettesek között van elvétve egy-egy magyar. És ezeken túl ismét csak ők. A főváros élén Preusz Mór, Víncze-Weinberger Sándor és a fél vérzsidó Dienes László. Zsidó a rendőrség védőrségének és népőrségének két politikai népbiztosa: Bíró-Burger Dezső és Seidler elvtárs. És közülük való az Osztrák-Magyar Bank új kormányzója Lengyel-Goldstein Gyula is.

Most ezek után csodálkozunk, ha Lukács György legjobb tanítványa képviseli ma a rendszerváltó MSZP-t az EU-ban ? Heller Ágnesnak hívják ! Ez az irányzat sem tünt el teljesen, csak átalakult, mint az energia szokta volt a fizikában . Ma a bolsevizmust liberalizmusnak nevezik . Ez ennek a globális méretű mozgalomnak fő mozgatórúgója . Titkos társaságok szervezkednek e reánk erőltetett demokrácia nevében, s olyanok döntenek rólunk, akik a legvadabb törzsi sovinizmust képviselik . Zsidózni nem lehet, mert uszítanánk az egyik kisebbség ellen . Ezért nem lehet nevén nevezni a dolgokat ! Ki tehet arról, hogy ezen mozgalmak vezetői szinte valamennyien zsidó származásúak voltak, és mind azok a mai napig ?

Arról sem én tehetek, hogy földünk bankrendszerét, a tőzsde hálózatát, a nemzetközi nagyvállalatait, titkos társaságokat, egyetemeinket, és a médiabirodalom egészét zsidók sajátították ki maguknak ! És ha én ezt észreveszem, akkor ki a hibás ? Én ? Vagy az egész rendszer, ami különböző néven jelenik meg közöttünk ? A Szovjetúnió látványosan megszünt, helyére a KGB maradványaiból kibújt, átvedlett orosz nacionalisták kerültek, akik az ortodox kereszténység nevében Cáratyuskát játszanak .

Amerikát is a markában tartja az Izrael Lobby, akik olyan hatalomra tettek szert a háttérben megbúvó szövetségi rendszer intézményeiben, hogy ők maguk lettek mára a rendszer ! Ezért alakult át a tulajdonosi viszony a nem is olyan rég még írigyelt Egyesült Államokban . Aki erről írni merészel azt vagy megbélyegzik, vagy ellehetetlenítik, mint Tormay Cecile-t, akit a cenzúra eltakart előlünk félszáz évig . Ma sem lehet elnevezni róla egyetlen utcát, vagy közteret, mert ez az érdekcsoport veszélyeztetve érzi a galádul szerzett pozicióit .

VGB


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Korrupció-megelőzési és etikai tréningeket indítanak Orbánék
  2013-08-06 19:26:50, kedd
 
 
2013-08-06 16:40:00
Korrupció-megelőzési és etikai tréningeket indítanak Orbánék

Korrupció-megelőzési és etikai tréningeket tartanak nyolcszáz közigazgatási vezető és 8500 kormánytisztviselő részére az elkövetkező hónapokban - mondta el Rétvári Bence az antikorrupciós civil munkacsoport keddi budapesti ülése után az MTI-nek.

A közigazgatási tárca parlamenti államtitkára közölte: a program indulása előtt a civilek tesztelhetik a képzést, az itt kialakított véleményeket a szervezők a későbbiekben figyelembe veszik.

A próbatréning célja, hogy a résztvevők megismerjék az integritás alapfogalmait, valamint a kapcsolódó etikai megközelítéseket. A résztvevők a tréning segítségével könnyebben felismerik és megértik azokat a szituációkat, amelyek az egyén, a szervezet és társadalom integritását veszélyeztetik. Ilyenek lehetnek például korrupciós kockázatok, ügyek, folyamatok átláthatatlansága, morális problémák, konfliktusok. Az interaktív foglalkozások során érdekes esettanulmányok, elgondolkoztató etikai kérdések, dilemmák beiktatásával és közös feldolgozásával segítik elő a megértést - fejtette ki.

A civilek kérését a KIM elfogadta, ezért a minisztérium további egy napot biztosít a képzésen történő részvételre - jelezte.

A megbeszélésen a minisztérium szakemberei ismertették a Nyílt Kormányzati Együttműködés (OGP) magyar akciótervében foglalt vállalások teljesítésének jelenlegi állását. Mint kiemelték: már teljesültek többek között az integritásirányítási rendszer bevezetéséről, az integritás témájú képzések nyújtásáról, valamint az etikai kódexek elfogadásáról szóló vállalások is. Folyamatban van a költségvetési adatok közzétételének javításáról, valamint a köztulajdon hasznosításának nyilvánosságáról szóló vállalások teljesülése is - jelezte Rétvári Bence.

Az államtitkár kitért arra is, hogy a minisztérium beszámolt a korrupció megelőzés területén különös felelősséget viselő szervezetek eddigi tevékenységéről. Ezek közé sorolható például az integritás tanácsadói képzésen, témához kapcsolódó hasonló konferenciákon való részvétel, az Országos Bírósági Hivatal által létrehozott bírósági integritás munkacsoport, valamint az Állami Számvevőszék által kezdeményezett Integritást Támogatók Körének létrehozása.

Rétvári Bence tájékoztatása szerint a résztvevők átbeszélték az ENSZ Korrupció Elleni Egyezménye (UNCAC) végrehajtását ellenőrző bizottság magyarországi munkáját.

A KIM ismertette, hogy a Panaszokról és közérdekű bejelentésekről szóló törvényjavaslat előkészítésére folyamatban van és hamarosan megkezdik az informatikai rendszer tervezését - mondta az államtitkár.

MTI

http://www.atv.hu/belfold/20130806-korrupcio-megelozesi-es-etikai-treningeket-ind itanak-orbanek


:))))) Akik majd ezt tartják, kik készítik fel ? Mert az oktató, nem lehet hülyébb a tanítványnál !!!!

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A "kútelzárás" egyik nem várt előnye: a magyarok helyett egy
  2013-08-06 19:23:33, kedd
 
  2013-08-06. 08:49
A "kútelzárás" egyik nem várt előnye: a magyarok helyett egymást ütik a "szomjazó romák"

"Betegek, gyerekek állnak sorban vízért" - közölte a gyenge lelkűek szemébe könnyet csaló hírt tegnap az ATV, olyan hiteles forrásból, mint Varju László, a DK pártigazgatója. Az alábbi videón is ilyen szegény, beteg romák láthatók, akik egymást bátorítják kilátástalan helyzetükben, amit az idéz elő, hogy 2-3 perccel tovább kell várniuk, amíg megtelik a vödrük ingyen vízzel. Valóban nagy tragédia, még a fideszes HírTV is őket sajnálja, pedig az ő színeikben dolgozó polgármester és önkormányzati többség hozta meg a - helyes, de nem elégséges - döntést.
Megszólal a városvezető is:


http://www.youtube.com/watch?v=VlJwhEm79qg&feature=player_embedded


(Kuruc.info)

További részletek: http://kuruc.info/r/34/115957/#ixzz2bD7sLyfu
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Zsák a foltját: Gerendai befogadná az ozorás drogosokat
  2013-08-06 19:18:40, kedd
 
  2013-08-06. 14:34
Zsák a foltját: Gerendai befogadná az ozorás drogosokat

Arra az esetre, ha az engedélyek induló drogfesztivál elvérezne, Gerendai Károly a Sziget-stáb nevében felajánlotta, hogy a résztvevőket átszállítják a Hajógyári-szigetre.
Gerendai kijelentette: a "pszichedelikus-neohippi megmozdulás" esetleges kínhalála esetén hajlandó a fesztiválozókat külön buszokkal a saját rendezvényére átszállítani, hogy ha máshol nem is, legalább a Szigeten kiszórakozhassák magukat.
A gesztust az Ozora stábja egyelőre visszautasította, még bíznak a fellebbezésben.
(Index - HVG korrigálva)

További részletek: http://kuruc.info/r/2/115970/#ixzz2bD6peahC
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
KIBŐVÍTVE: Cigányok által elkövetett gyilkosságok 1993-2009
  2013-08-06 19:14:02, kedd
 
  KIBŐVÍTVE: Cigányok által elkövetett gyilkosságok 1993-2009 utánikakkal!
2012. szeptember 4., 17:52

Cigányok által elkövetett gyilkosságok 1993-2009


1993. augusztus 23-án Kecskeméten három cigánybűnöző fényes nappal facsemeték mellől kiragadott karókkal agyonverte a 16 éves Kiss Norbertet. Az ügyben hozott legsúlyosabb ítélet mindössze három és fél év volt.

1999. augusztus 28-án a 21 éves csákvári Csete Ferencet Zám

olyon cigánybűnözők verték agyon. Utána a jeruzsálemi ügyvédnő, Katz Katalin és negyven liberális jelentős közreműködésével áldozatként menekültek Strasbourgba.

2004. január 21-én a Tolna megyei Nagydorogon egy Zsolnai Béla nevű cigánybűnöző agyonverte és kifosztotta egy idős ismerősét.

2005. április 16-án a hódmezővásárhelyi Beyruth Rock Caféban mintegy harminc, a városban közismerten bűnözésből (drog- és lánykereskedelemből élő) cigánybűnöző támadt rá néhány magyar tizenévesre. Egyiküket megkéselték, úgy, hogy a szúrás előtt félrehúzták a kabátját, vagyis tudatosan ölni akartak.

2005. május 8-án Örkényben negyven cigánybűnöző támadt rá két rendőrre, akik egy körözött cigánybűnözőt kerestek.

2005. június 7-én Hajdúhadházon agresszív cigánybűnözők támadtak egy kocsma tulajdonosára, majd a kiérkező rendőröket is megtámadták.

2005. június 7-én Dunavecsén két tizenéves cigánybűnöző életveszélyesen megszúrta egy videotéka női eladóját, mert nem engedte, hogy filmet nézzenek az üzletben.

2005. július 26-án három cigánybűnöző egy balatonfenyvesi vasútállomáson áthaladó vonaton szóváltásba keveredett egy balatonboglári fiatalemberrel, akit ezután a mozgó vonatról a peronra löktek. Az áldozat életveszélyes fejsérülést szenvedett.

2005. augusztus 26-án két cigánybűnöző esett egymásnak a kaposvári plázában. Az őrjöngők szétverték az áruházat.

2005. szeptemberében Ópályiban az éppen borsót szedő 59 éves Jakabné Ördög Katalint hátulról vascsővel két cigánybűnöző agyonütötte.

2005. november 3-án egy polgárőr a Nyugati téri aluljárón sétált át. Tizenöt cigánybűnöző kötött bele, majd rátámadtak. A polgárőr három támadót ártalmatlanná tudott tenni gázpisztolyával, de a tár kiürült, s ezután a cigánybűnözők rávetették magukat, és súlyosan bántalmazták.

2005. december 3-án intézkedő rendőrt vertek meg a cigányok Zagyvarékason

2005. december 19-én száznál több cigány támadt rá azokra a rendőrökre Hevesen, akik egy körözött cigánybűnözőt akartak elfogni.

2005. december 2-án szamurájkarddal felfegyverkezett cigánybűnözők támadtak négy horgászra az egerszalóki Gerendás büfé parkolójában. Mind a négyen nyolc napon túl gyógyuló, súlyos sérüléseket: bordatörést, nyílt végtagtöréseket szenvedtek. Egyikük koponyájából egy egy centiméteres darabot kellett kioperálni. Az autókat összetörték. A verekedő cigányok állítólag sértő, magyarellenes kijelentéseket is tettek.

2005 decemberében a 47 éves pásztói A. Istvánt három tizenéves cigánybűnöző saját házában brutálisan megkínozta, hogy elárulja, hol tartja örökségből származó nagyobb pénzösszegét. A. István belehalt a kínzásba. A cigánybűnözők testét láncfűrésszel feldarabolták, s egy közeli derítőbe dobták a maradványokat.

2006. március 11-én este Budapesten, a XI. kerületi Fehérvári úton egy villamosmegállóban egy 15 éves cigánybűnöző hátba szúrt egy 17 éves magyar fiút. A sértettet súlyos sérülésekkel szállították kórházba.

2006.március 11-én Inkén egy 59 éves magyar férfi összetűzésbe került cigány szomszédjával, miután az társaival hangoskodott, és az utcán rodeóztak egy Ladával. A magyar férfi megkérte őket, hogy fejezzék be, mire a cigánybűnözők neki támadtak. A megtámadott magyar férfi önvédelemből flóbert pisztolyát használta, és arcon lőtte az egyik cigánybűnözőt, aki nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett. Annak egyik társa ekkor beült a Ladába, és behajtott a megtámadott magyar férfi udvarára, ahol elütötte a magyar férfit, aki súlyos lábtörést szenvedett.

2006. május elején tizenéves cigánybűnözők vertek össze egy férfit Olaszliszkán. A férfit először részegen, házának udvarán hagyták helyben. A tizenéves cigánybűnözők azért támadtak rá, mert hiába kértek tőle pénzt. A férfi felesége rendőröket hívott, a cigánybűnözők azonban később többször is visszatértek a házhoz, és folytatták a verést, végül vascsővel és karóval ütlegelték áldozatukat, akinek ekkor tört el a keze és a lába. A súlyos bántalmazásról a rendőrség már csak a kórházba szállítás után szerzett tudomást, mert a házaspár nem mert újra a rendőrséghez fordulni.

2006 májusában ugyanezek a cigánybűnözők cigarettát kértek egy asszonytól, ám ő nem adott nekik, mert nem dohányzik. Ekkor brutálisan összeverték.

2006. július 20-án hajnalban Makó külterületén egy Kurai András nevű 15 éves cigánybűnöző megerőszakolta, majd megkötözte és felgyújtotta a 18 éves magyarcsanádi Pénzes Henriettát. A magyar lány néhány nap múlva belehalt égési sérüléseibe.

2006. június 18-án egy 21 éves kisvárdai cigánybűnöző karóval agyonvert egy 69 éves anarcsi gazdát annak saját gyümölcsösében, miután az idős magyar férfi rajtakapta lopás közben.

2006 októberének első napjaiban négy cigánybűnöző napokig kínozott egy tizenhat éves magyar fiút Miskolcon, a Fiatalkorúak Regionális Börtönében. A fiúnak először mindegyikükkel meg kellett verekednie, majd többször, többféle módon megerőszakolták, végül a cellatársak a lepedőkből kötelet készítettek, és ennek segítségével felakasztották a fiatalt. A fiú azért élte túl az akasztást, mert az utolsó pillanatban a kezét be tudta csúsztatni a nyaka és a kötél közé. Ekkor riasztotta az őröket az ötödik cellatárs, aki nem bírta nézni a fiú szenvedését.

2006. október 7-én Öcsödön cigánybűnözők agyonverték a 78 éves Kovács Sándort. Pénze nem volt, így ki sem foszthatták.

2006. október 7-éről 8-ára virradó éjjel Tiszacsegén cigánybűnözők agyonverték a 22 éves jászberényi Farkas Gábort. A fiatalember azért látogatott el a Tisza-menti településre, hogy a család hétvégi házát felkészítse a télre. Este betért barátjával egy helyi szórakozó helyre, ahol beszélgetni kezdett egy ottani lánnyal. A faluban közismert cigánybűnöző Bari család néhány tagja beléjük kötött, ezért a fiatalok távoztak. Tucatnyi cigánybűnöző azonban az utcán halálra verte a fiatalembert.

2006. október 15-én Olaszliszkán a 44 éves Szögi Lajost kislányai szeme láttára lincselte meg több tucat cigánybűnöző.

2006. október 20-án este 8 fős cigánybanda támadt egy szolnoki Ady Endre úti söröző vendégeire. A BMW-vel érkező cigánybűnözők az addig kedélyesen sörözgető magyarok közül több személybe is belekötöttek, mígnem megtalálták az ürügyet a verekedésre: az egyik vendég a cigányoknak nem tetsző zeneszámot hallgatott...

2006. október 27-én este Átányban mintegy 30 cigánybűnöző vert össze egy buszvezetőt, mert az rádudált a buszöbölben ácsorgó, a forgalmat akadályozó társaságra.

2006. november 5-én cigánybűnözők támadtak rá négy budapesti magyar férfira Nakon, akik egyike házat örökölt a Tolna megyei faluban. A cigánybűnözők szerették volna megszerezni az ingatlant, ezért rontottak rá a magyarokra, akik közül egy 27 éves fiatalembert életveszélyes sérüléssel szállítottak kórházba, miután az egyik cigánybűnöző baltával fejbevágta.

2006 novemberében Orosházán súlyosan megsebesítettek egy 68 éves magyar gazdát a portáján fosztogató cigánybűnözők.

2006. november 29-én egy 36 éves cigányasszony őrjöngött a botpaládi polgármesteri hivatalban, mivel a segélyből levonták az iskolatámogatást, miután többszöri felszólításra sem igazolta, hogy iskolába járnak a gyerekei. Az élősködő cigánybűnöző azzal fenyegetőzött, hogy felgyújtja a hivatalt.

2006. november 29-én fosztogató cigánybűnözők vertek agyon egy 58 éves magyar férfit a Miskolchoz tartozó Kerekhegyen lévő telkén.

2006. december 2-án részeg cigányok vertek össze Egerben egy magyar diákot. A fiatalember súlyos sérüléseket szenvedett.

2006. december 11-én egy cigány férfi rosszul lett autójában. Családtagjai mentőt hívtak hozzá, de mire a kocsi odaért, a férfi már meghalt. A cigánybűnözők ekkor neki estek a mentősöknek. Életüket csak a kiérkező rendőrök tudták megmenteni.

2007. február 28-án a kora reggeli órákban a jászfényszarui vasútállomáson cigányok kilöktek a vonatból egy 36 éves jászapáti magyar férfit, akit előtte megkéseltek.

2007. márciusában egy 26 éves cigány, miután fölvette a segélyt Polgáron, berúgott, majd hazafelé indult ordítozva. Egy útkereszteződésnél rákiáltott egy idősebb biciklistára, hogy álljon meg, de az nem állt meg. A részeg cigány utánaszaladt, lerángatta a nyeregből, és többször fejberúgta. A férfi a kórházban meghalt.

2007. április 7-én hajnalban Miskolc belvárosában három fiatal cigánybűnöző brutálisan összevert egy nőt és egy férfit egy villamosmegállóban. A cigánybűnözők rabolni akartak, ezért egy nőt a földhöz vágtak, és megrugdosták. A segítségére siető férfit is brutálisan összeverték.

2007. április 8-án, húsvéthétfőn egy 19 éves cigánybűnöző agyonverte és kirabolta a 99 éves Lajos Piroskát.

2007. május 17-én egy 32 éves cigányasszony megkéselte fia egyik iskolatársát a Szabolcs megyei Kisléta általános iskolájában. Előtte a két gyerek összeveszett.

2007. június 18-án hajnalban a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Tuzséron egy 12 éves cigánybűnöző belopózott a szomszédban lakó 19 éves nőhöz, és álmában megkéselte, mert a magyar lány előző nap rászólt.

2007. június 24-ére virradóan K.I., 49 éves cigánybűnöző súlyosan bántalmazta saját lakásán a 90 éves ózdi bácsit, hogy az a helyszínen meghalt. Ezt követően a gyilkos a lakásból készpénzt és takarékbetétkönyvet tulajdonított el.

2007. június 24-én mintegy ötven cigánybűnöző támadt a rendőrökre. A hatósági személyek igazoltatni akarták egy 15 fős cigány társaság tagjait, akik megtagadták az igazoltatást. Ezután támadtak a rendőrökre, akiknek figyelmeztető lövést is le kellett adniuk.

2007. július 23-án egy 23 éves dunakeszi cigány nő cigarettát kért egy idős hölgytől, majd miután nem kapott, leszúrta és kirabolta.2007. augusztus 16-án a Nógrád megyei Kállón helybéli cigányok vascsővel félholtra vertek egy erdőkürti fiatalembert, aki a szomszédos Erdőkürtön nem sokkal korábban rajtakapta őket terménylopás közben. A fiatalember életveszélyes állapotban került kórházba. A tettesek ellen eljárás sem indult.

2007. szeptember 13-án késő este a szabolcsi Piricsén három cigánybűnöző agyonvert és kirabolt egy helyi kocsmárost.

2007. szeptember 16-án szamurájkarddal vágta meg a budapesti XI. kerületi Black Dog nevű kocsma pultosát két cigánybűnöző miután szóváltásba keveredtek. A magyar férfit súlyos sérülésekkel szállították kórházba.

2007. október 14-én éjjel három cigánybűnöző tört be egy ácsi családi házba. A tulajdonos észrevette őket, a bejárati ajtóhoz sietett, és megpróbálta megakadályozni, hogy értékeit elvigyék. A betörők azonban túlerőben voltak, belökték őt az ajtón, és egy vasrúddal fejbe verték. Szerencséjére, az ütés nem találta el igazán, így "csak" könnyű sérüléseket szenvedett. 2007. november 5-én a Ferenc körút és az Üllői út sarkán egy cigánybűnöző rátámadt egy várandós magyar nőre. Többször arcul ütötte, és kirabolta.

2007. november 8-án cigánybűnözők hatoltak be egy idős gyáli asszony otthonába. A 103 éves nénit brutálisan összeverték és megrugdosták. A bántalmazásnak az vetett véget, hogy a néni megnyomta az otthonába telepített biztonsági rendszer segélyhívó gombját, a Body Guard Hungary diszpécsere pedig rögtön értesítette a rendőrséget. A rendőrök gyorsan a helyszínre érkeztek, így még ott el tudták fogni a hölgy embertelen támadóit, őt magát pedig azonnal kórházba szállították. A néni életveszélyes sérüléseket szenvedett.

2007. november 11-ére virradó éjjel Szalonnán megölt és kirabolt egy 93 éves nénit egy 15 éves cigánybűnöző. A gyanúsított 2008 márciusában szabadlábon védekezhetett, miközben néhány szigetvári magyar srácot egy pofonért hónapokra előzetesbe helyeztek. Ez a rasszista megkülönböztetés!A cigánybűnözés történetében is példátlan brutalitással végzett egy 88 éves nénivel egy 21 éves cigány Gadnán

2007. november 18-án. Előbb megerőszakolta áldozatát, majd összeszurkálta a hátát, kinyomta a szemét, baltával széthasította a fejét, végül levágta a lábát.

2007. december 8-án Mátészalkán a Luca büfében cigánybűnözők brutálisan bántalmazták a kocsma tulajdonosát, mert egy helyi cigánybűnözőt a zárórára és annak részegségére tekintettel a kocsmáros nem akart kiszolgálni. A cigánybűnöző ekkor értesítette bűntársait, a Vida-bandát. A cigánybűnözők baltákkal, baseballütőkkel, vasvillákkal felszerelkezve érkeztek a presszóhoz, egy üveggel leütötték a kocsmárost, vasvillát szúrtak bele, szétverték a kocsmát és a kocsmáros autóját. Saját lakásában verték agyon a 67 éves Balogh Lászlót Tarnabodon cigánybűnözők 2008. február 6-án, majd egy 9600 forint értékű olajradiátort vittek el. A 15, 16 és 17 éves cigány gyilkosok hetek óta fenyegették és fosztogatták a férfit.85 éves magyar nénit vert agyon és rabolt ki egy 32 éves cigánybűnöző, Orsós Sándor Jászberényben

2008. február 22-én.2008. február 22-én megtámadott és kirabolt egy ágyhoz kötött magyar bácsit egy cigánybűnöző Mátraszőlősön. Az elkövető rágyújtotta az ágyneműtartót áldozatára, aki csodával határos módon életben maradt.

2008. február 23-án hajnalban a Heves megyei Tarnaörsön egy 20 éves cigánybűnöző megerőszakolt egy 80 éves magyar nénit, majd 11 ezer forintja átadására kényszerítette, és azt követelte, hogy főzzön neki kávét.

2008. február 23-án hajnalban két cigánybűnöző tört be egy idős asszony házába Nyírvasváriban. A zajra felébredő nénit fenyegetve a pénzét követelték, fojtogatták, majd megkötözték. Az elkövetők végül néhányezer forinttal távoztak.

2008. március 9-én kővel és bottal vert össze két 15 éves cigánylány egy 50 éves férfit Miskolcon, miután nem adott nekik pénzt.

2008. március 10-én délután a gyöngyösi kórházban cigánybűnözők megvertek egy doktornőt, aki egy cigány beteget nem akart befektetni az osztályra. Az orvos szerint a beteg állapota ezt nem indokolta, járóbeteg-szakrendelésre kívánta továbbküldeni. A beteg cigányasszony ezzel szemben biztos volt abban, hogy gyógyíthatatlan, súlyos betegségben szenved, és követelte, hogy vegyék fel fekvőbetegként. Miután a doktornő ezt továbbra sem tartotta indokoltnak, a cigányasszony szitkozódni kezdett, majd a kíséretében lévő fiatal cigány nő többször megütötte a doktornőt. A doktornő beadta felmondását. Saját bevallásuk szerint 3200 forintot találtak annál a 74 éves ceglédi nőnél, akit saját tanyáján ölt meg két cigánybűnöző 2008. március14-én.

2008. március 19-én két cigánybűnöző erőszakolt meg egy asszonyt a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Tornyospálcán, miután rátörték házának ajtaját és megverték.Rossz jegyet akart adni neki, ezért megrúgta, és egy vascsővel kezdte ütögetni fizikatanárát egy 16 éves cigánybűnöző, Lakatos Zoltán

2008 márciusában. Az eset a józsefvárosi Erdélyi utcai iskolában történt.

2008. március 22-én egy 37 éves cigánybűnöző behatolt egy 59 éves hajósi nő lakásába. Megverte, majd a nyakában lévő 2 db arany nyakláncát és 6 db arany medálját letépte és elvitte.

2008. március 27-én egy 17 éves kaposvári szakiskolás cigány diáklány osztályfőnökét durván becsmérelte, egy másik tanárát leköpte. Kiderült, hogy a kis cigánybűnöző diáktársait rendszeresen terrorizálja.

2008. április 8-án Nyírkátán, a Petőfi utcában mintegy 30 cigánybűnöző akart lincselni, miután egy autó elütött egy féktávolságon belül az útra rohanó gyereket.

2008. április 11-én Jászladányban egy 47 éves önkormányzati munkatársat szúrt nyakon egy cigánybűnöző egy törött pohárral, mert kevesellte a segélyt. A törött pohár két centiméterre állt meg a nyaki artériától.

2008. április 16-án megöltek egy 77 éves asszonyt somogyzsitfai otthonában anyagi haszonszerzés miatt cigánybűnözők.

2008. április 19-én este Vásárosnaményban egy 19 és egy 26 éves cigánybűnöző agyonvert és kirabolt egy 69 éves magyar férfit.Egy 34 éves cigánybűnöző 2008. április 19-én, szombaton Kiskunhalason a kora esti órákban a bejárati ajtót betörve bement egy 52 éves magyar nő lakásába, ahol a feljelentőtől a mobiltelefonja átadását követelte. Hogy szavainak nyomatékot adjon, ütlegelni kezdte a nőt, közben annak kötényét leszakítva a kötényzsebében levő, körülbelül 5 ezer forint értékű mobiltelefont elvette. A bántalmazás során a nő nyolc napon túl gyógyuló sérülést - orrcsont-törést - szenvedett.

2008. április 22-én Somogy megyében, Öreglak-Barátihegyen két lovas kocsin utazó cigánybűnöző támadt egy juhászra, mert annak birkái a földes út közelében legeltek. Kaszával összevágták.

2008. május 2-án Hajdúhadházon, a bocskaikerti vasútállomás közelében öt cigánybűnöző támadt rá egy idős hölgyre, s miután kitépték a kezéből több tízezer forintot tartalmazó táskáját, elszaladtak.

2008. május 4-én ugyanezek a cigánybűnözők a délelőtti órákban a lakásán, bottal vertek meg egy 67 éves asszonyt, s elvették ezüst fülbevalóját. Egy órával később a Hajdúhadház és Bocskaikert közötti úton felborítottak egy kerékpárost. Miután a nő földre került, elragadták a táskáját, letépték aranyláncát.

2008. május 6-án egy tanárnőt fojtogatott egy cigánybűnöző a Heves megyei Dormánd iskolájában, mert a tanárnő rászólt a gyerekére.

2008. május 10-én este a fővárosban öt tizenéves magyar fiatalra, köztük lányokra támadt hat kigyúrt cigánybűnöző a Petőfi hídon. A magyarellenes, rasszista kijelentéseket is hangoztató cigánybűnözők súlyos sérüléseket okoztak a fiataloknak.Majdnem halálra vert egy férfit Gyöngyösön egy 14 és egy 37 éves cigánybűnöző

2008. május 16-án hajnalban. Az elsődleges orvosi vizsgálat életveszélyes sérüléseket állapított meg a bántalmazott férfin.

2008. május 25-én szolgálatban lévő buszsofőrre támadtak cigánybűnözők Miskolcon. Az egyik városi autóbuszjárat vezetője a Miskolc belvárosi megállónál kinyitotta az első ajtót a felszálláshoz, ekkor - nem tudni, miért - négy cigány férfi és egy cigány nő, aki a karjában kisgyermeket tartott, szidalmazni kezdte őt, leöntötték sörrel, egyikük pedig megrúgta.

2008. május 29-én Nagykállóban egy 16 éves cigánybűnöző súlyosan bántalmazta öccse 39 éves tanárát annak lakásánál. Előzmény, hogy a pedagógus egy iskolai verekedés miatt kérdőre vonta a cigánybűnöző öccsét.

2008. június 13-án éjszaka cigányok verték agyon és rabolták ki saját házában a zagyvarékasi D. Józsefet.A Magyar Gárda mentette ki az életveszélyben lévő Pölöskei Lászlót és feleségét Galgagyörkről

2008. június 14-én. A fiatal magyar párt őrjöngő cigány szomszédjai meg akarták ölni. Előzmény, hogy a Pölöskeiék telkén álló nyárikonyhában jogtalanul tartózkodik az Oláh család, s a bitorlás miatti folyamatos viták fajultak addig, hogy a jogkövető magyar párt le akarták mészárolni a cigánybűnözők.

2008. július 24-én délelőtt öt cigány késsel fenyegetőzve kirabolt egy fiatal magyar lányt a fővárosi XI. kerületi Kosztolányi Dezső téren.

2008. július 25-én Kunszentmiklóson egy 14 éves cigánybűnöző téglával fejbedobott egy 45 éves magyar férfit, aki belehalt a sérülésbe.Életmentésre érkező mentősökre támadtak

2008. július 28-án cigánybűnözők Bicskén. A cigánybűnözők ütésekkel, rúgásokkal fogadták a bajban lévő rokonuk megsegítésére érkező mentősöket.Tucatnyi cigánybűnöző támadt rá egy magyar férfira és leányára, majd a segítségükre siető feleségére és fiára a Fejér megyei Mezőfalván

2008. szeptember 5-én este, miután a magyar férfi autójával összeütközött egy szabálytalanul, jogosítvány és bukósisak nélkül motorozó cigánnyal. A környező házakból előtóduló cigánybűnözők nekiestek a vétlen férfinak és családjának. A vérszomjas tömeg gyilkolási vágyának a kiérkező rendőrök figyelmeztető lövése vetett véget. A magyar áldozatokat súlyos sérülésekkel szállították kórházba.

2008. szeptember 26-án Mátészalkán egy 19 éves cigánybűnöző megerőszakolt egy 71 éves asszonyt. Elfogásakor kiderült, hogy két hónappal korábban egy 58 éves nőt is megerőszakolt.2008. szeptember 26-án Nyíregyházán egy 15 éves cigánybűnöző kitépte egy nyolcéves lány füléből annak fülbevalóját és elvette arany nyakláncát.

2008. szeptember 27-én Sárospatakon egy 14 éves cigánybűnöző lábon szúrt egy 24 éves magyar férfit, aki életveszélyesen megsérült, kómába esett, majd két nap múlva belehalt sérülésébe.

Előzetes letartóztatásba helyezett a bíróság 2008. szeptember 28-án egy 15 és két 17 éves cigánybűnözőt Dombóváron. A cigánybűnözők szeptember folyamán legalább tíz alkalommal zsarolták meg, rabolták ki és verték össze magyar diáktársaikat. A két idősebb cigánybűnöző korábban már volt büntetve, egyikük hasba szúrt egy magyar nőt.

Pisztollyal lőttek be egyedülálló idős magyarok házaiba cigánybűnözők Tarnabodon 2008. szeptember 29-én hajnalban. Néhány portára Molotov-koktélt dobtak.

2008. szeptember 29-ére virradóra Patca és Zselickisfalud között egy lovaskocsit hajtó cigány gyeplővel fojtogatott egy 28 éves magyar nőt. A cigánybűnöző azért vadult meg, mert kivilágítatlan szekere elé fogott lovait a magyar nő által vezetett autó reflektora elvakította. Ezért a cigánybűnöző hajánál fogva kirángatta autójából a vétlen sofőrt, és fojtogatni kezdte. A fia közben a megtámadott magyar nő 18 éves öccsét ütlegelte. A cigánybűnözőt korábban már elítélték.Három cigánybűnöző, köztük két nő támadt egy óvónőre Kiskundorozsmán

2008. október 1-jén, mert a pedagógus azt kérte tőlük, a család óvodába járó gyerekét ne késve vigyék reggelente az intézménybe. A cigánybűnözők a gyermekek szeme láttára ütlegelték és fojtogatták az óvónőt, aki följelentést tett, mire a cigánybűnözők megfenyegették, mondván, ha kimegy az utcára, megölik.Mintegy ötven cigánybűnöző támadt botokkal egy hagyományőrző csoportra Szabadszálláson

2008. október 11-én este. A nagyjából 30 fős magyar csoport rókavadászatot imitáló lovagláson vett részt, majd este egy vendéglőben vacsorázott, amikor agresszív cigánybűnözők történ rájuk az ajtót, és ütni-verni kezdték őket. Többen nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedtek.

2008. november elején Mosonmagyaróváron a pályaudvaron a 15 éves cigánybűnöző Dalka István és társa megtámadta a 17 éves dunaszigeti magyar fiút, Ásványi Krisztiánt, és eszméletlenre verték, majd kirabolták. A fiatalember kómába került, lélegeztetőgépen tartották. 2008. december 10-én felébredt a kómából, de látását elvesztette. december 1-re virradó éjjel meghalt.

2008 december 1-re virradó éjjel a 33 éves F.E., a 23 éves K.A. és a 16 éves Kolompár Zsolt cigánybűnözők saját háza udvarán leütöttek és kiraboltak egy 80 éves magyar nénit. A néni meghalt.

2008. december 2-án Sátoraljaújhelyen két cigánybűnöző brutálisan megvert egy tanárt annak kertjében. Ok, hogy a tanár néhány évvel korábban (!) egy iskolai csetepaté során szétválasztotta a verekedőket, akik egyike az egyik cigány fia volt.

2008. december 6-án délután egy 21 éves cigánybűnöző Budapesten a VIII. kerületi Diószeghy Sámuel utca egyik lakásában leszúrt egy idősebb férfit.

2008. december 11-én Sátán három cigánybűnöző brutálisan összevert és kirabolt egy 67 éves magyar nénit. A néni másnap belehalt sérüléseibe.Brutálisan megvertek és kiraboltak egy idős férfit kovásznai lakásán

2008. december 14-én délután. A 84 éves Paltán József a kórházban belehalt sérüléseibe. Gyilkosai: a 18 éves Budi Ernő és a 26 éves Budi Zoltán cigánybűnözők. Az idős székely orr- és szemöldökcsontját, bordáit eltörték, fejét csavarhúzóval szurkálták össze az állatok. Az öregnek 1000 lejért, vagyis nagyjából 70 ezer forintért kellett meghalni.

2008. december 15-ére virradó éjjel saját otthonában támadták meg a vecsési Városi Nemzeti Szövetség, valamint a Jobbik helyi vezetőjét, Szabó Attilát, a Magyar Gárda tagját, aki nemrég arról lett nevezetes, hogy kezdeményezésükre életnagyságú bronz lovas szobrot állítottak Vecsésen a honvisszafoglalás tiszteletére. A 6-7 cigány támadó éjjel lopózott be a házba, s fegyverekkel, viperákkal támadtak az ágyában alvó családfőre, aki ennek ellenére - kitűnő kondíciójának köszönhetően - még képes volt védekezni egy ideig. A lelketlen és kegyetlen támadók a család többi tagját sem kímélték, Szabó Attila feleségét megkötözték, a 14 éves kislányának fegyvert szorítottak a fejéhez, de még a nagymamát is bántalmazták. A támadók végül értékeket is magukhoz vettek, majd távoztak.

2008. december 18-án a fővárosi Bosnyák tér egyik kocsmájában négy részeg cigánybűnöző agyonszurkálta az idős B. Istvánt, mert rájuk szólt a játékautomata rugdosása miatt.

2008. december 21-én egy 16 és egy 30 éves cigánybűnöző karókkal agyonverte azt a 85 éves nénit, aki gyümölcsösében munkát adott nekik. A cigánybűnözők a néni pénzét akarták megszerezni.

2008. december 24-én, Szenteste (!) Szilhalmon egy cigánybűnöző brutálisan bántalmazott, majd kirabolt egy egyedülálló idős magyar férfit, V.A.-t.

2009. január 6-án kedden Tiszaroffon egy 25 éves cigánybűnöző agyonvert és kirabolt egy 86 éves magyar nénit.

2009. január 15-én Pécsett cigánybűnözők gyilkoltak meg egy idős asszonyt Meszes városrészben.

2009. január 21-én jelentette be a győri rendőrség, hogy a városban 2008 novembere óta garázdálkodó cigány rablóbandát kapcsoltak le. A 16 fiatalkorú bűnözőből 15 cigány volt, egy pedig nigériai. Magyar nem volt köztük.

2009. január 27-én Karancslapujtő általános iskolájában egy 17 éves magyar gimnazistát vert össze egy cigánybűnöző. A magyar fiatal iskoláját mutatta be, a továbbtanulást népszerűsítve, eközben szóváltásba keveredett egy cigánnyal, aki szokásos a csordaszellemben bátyjait ráuszította a gimnazistára. Az egyik cigánybűnöző úgy ütötte arcon a magyar ifjút, hogy eltört az arccsontja.

2009. január 31-én este a Heves megyei Boldogon szolgálaton kívüli tűzoltók egy kollégájukat búcsúztatták a helyi kultúrházban. Több tucat cigány erőszakosan be akart menni a zártkörű rendezvényre, s amikor kiküldték őket, rátámadtak a tűzoltókra. Egyiküket megkéselték, súlyos sérülést okoztak neki.

2009. február 1-jén Szolnokon egy 70 éves bácsi rajtakapta az általa bérelt akácos terület cigány fosztogatóit. Elzavarta őket, majd elkezdte visszahordani a fát a telkére. De közben nagyobb létszámban visszatértek, majd a cigánybűnözők kövekkel kezdték dobálni az idős embert, aki ekkor légpuskából rájuk lőtt. Ezek után a tulajdonát védő magyar ellen indult eljárás, akárcsak a kesznyéteni Barna bácsi esetében.

2009. február 4-én Mándokon egy 26 éves általános iskolai tanárnőt brutálisan összevertek, megrugdostak cigánybűnözők, mert egy cigánylány nem szerepelt a farsangi műsorban, valamint a tanárnő szóvá tette, hogy tetves.

2009. február 7-én Hevesen hamis riasztást kaptak a rendőrök azzal, hogy a Dankó Pista utcában tömegverekedés van. A kéttagú járőr ennek nyomát sem látta, viszont vagy harminc cigánybűnöző támadt rájuk, bosszút lihegve, amiért egy nyolcszorosan körözött cigánybűnözőt kerestek korábban.

2009. február 7-én Veszprémben cigánybűnözők hordája megölte az MKB Veszprém román kézilabdázóját, Marian Cozmát. A szerb Zsarko Sesumot, Cozma csapattársát fejbe rúgták, arccsontja tört. A horvát Ivan Pesityet, aki szintén az MKB Veszprém légiósa, vesén szúrták, egyik veséjét el kellett távolítani. A rendőrök Raffael Sándort, Sztojka Ivánt és Németh Győzőt elfogták, de a tömeg legalább 30 cigányból állt.

2009. február 8-án Ózdon kétszáz felfegyverkezett cigánybűnöző támadta meg a Magyar Gárda helyi tagtoborzó rendezvényét. A tömegmészárlást a rendőrség akadályozta meg.

2009. június 19-én: Nyakon szúrtak egy 34 éves börtönviselt férfit csütörtökön éjjel az Óperintutcai hídon, aki a helyszínen elvérzett. Hajnalra kiderült: élettársa végzett a férfival, és agyilkossághoz használt kés is előkerült.

2009. szeptember 4-én: Pesterzsébeti lincselés: Cigányt halálra rugdosott Pesterzsébeten egyközépkorú magyart, társával a XX. kerületi Deák Ferenc téren halálra vert egy 53 éves férfit.

Boldogkőváralja - 4 cigány kirabolta és megölte a helyi lelkészt.
Kecskemét - 3 cigány vert agyon egy 16 éves magyar fiút.
Tiszacsege - tucatnyi cigány vert agyon botokkal egy magyar fiatalembert.
Tiszacsege - 2 cigány vert agyon egy 98 éves öregembert.
Piricse - 3 cigány kirabolta és megölte a helyi kocsmárost.
Tápióbicske - 3 cigány halálra kínzott egy 54 éves nőt.
Hangony - 3 cigány vert agyon egy 86 éves férfit.
Kunbaja - 2 cigány megfojtott egy idős embert.
Öcsöd - cigányok vertek agyon egy 78 éves férfit.
Miskolc - 3 cigány vert agyon egy 58 éves férfit.
Bácsalmás - 2 cigány rugdosott halálra egy 44 éves férfit.
Baks - 99 éves nénit ölt meg egy cigány.
Ózd - 90 éves öregembert ölt meg egy cigány.
Mezőzombor - két cigány nyomorékká vert egy férfit.
Szekszárd - 3 cigány vert agyon egy 80 éves férfit.
Békés - 58 éves nőt ölt meg egy cigány.
Nagydorog - idős embert vert agyon egy cigány.
Kömlő - cigányok vertek agyon egy 59 éves férfit.
Jászfényszaru - cigányok késeltek meg és löktek ki vonatból egy férfit.
Hajdúdorog - idős embert ölt meg egy cigány.
Vásárosnamény - 58 éves férfit vertek halálra a cigányok.
Szeged - biztonsági őrt késelt meg életveszélyesen egy cigány.
Kisvárda - 17 éves lányt késelt meg 4 cigány.
IV. ker - idős asszonyt szurkált halálra egy cigány.
VII. ker - biztonsági őrt késeltek a cigányok.
VIII. ker. - diáktársát verte halálra egy cigány.
VIII. ker. József körút - 37 éves nőt késelt meg egy cigány.
VIII. ker.. Szentkirály utca - 26 éves férfit késelt meg egy cigány.
Blaha - cigány késelt meg egy 15 éves magyar fiút.
Hetény - a kórház biztonsági őrét késelte meg 3 cigány.
Szombathely - 2 cigány késelt meg egy főiskolás fiút.
Karcag - kocsmárost késelt meg 3 cigány.
Marcal - templomban próbált megerőszakolni 76 éves nénit egy cigány.
Tiszavasvári - cigány késelt meg egy 18 éves fiút.
Nyíregyháza - 4 cigány kirabolt egy 14 éves magyar fiút.
Győr - 5 cigány vert meg életveszélyesen egy 20 éves fiút.
Miskolc - 3 cigány bántalmazott egy idős nőt.
Ungvár - 2 cigány bántalmazott súlyosan egy nyugdíjas nénit.
Kőbánya-Kispest - 3 cigány bántalmazott egy 21 éves fiatalembert..
Szolnok - cigányok bántalmaztak egy 17 éves lányt.
Karácsond - fegyveres cigányok tömegverekedése.
Ercsi - fegyveres cigányok tömegverekedése.
Heves - fegyveres cigányok tömegverekedése.
Törökszentmiklós - 3 cigány dúlt fel egy temetőt.
Tiszavasvári - sírokat rongáltak a cigányok.
Hegyszentmárton - 35 sírt rongáltak meg a cigányok.
Nyírbátor - 3 cigány bántalmazott egy orvost.
Gyöngyösoroszi - fegyveres cigányok tömegverekedése.
Gyöngyöspata - fegyveres cigányok tömegverekedése.
Nyírderzs - 82 éves nénit vert meg és rabolt ki 4 cigány.
Budaörs - orvost vert meg egy cigány.
Békés - dolgukat végző tűzoltókra támadtak a cigányok.
Székesfehérvár - 3 cigány kirabolt egy újságírót.
Mezőtúr - lopott autóval loptak színesfémet a cigányok.
Jászapáti - fegyveres cigányok tömegverekedése.
Hernádnémeti - túlkoros cigányok megverték kisebb magyar osztálytársaikat.
Hernádnémeti - cigányok bántalmaztak tanárnőt.
Arló - fegyveres cigányok tömegverekedése.
Gyöngyös - fegyveres cigányok támadtak rendőrökre.
Gyöngyössolymos - fegyveres cigányok támadtak rendőrökre.
Ózd - fegyveres cigányok molotov-koktélokkal randalíroztak.
Átány - cigányok megverték egy autóbusz sofőrjét.
Edelény - fegyveres cigányok tömegverekedése.
Törökszentmiklós - két pedagógust bántalmazott egy cigány.
Kállósemjén - húsvágó bárddal támadt mentősökre egy cigány.
Mike - 3 cigány rabolt ki egy idős embert.
Kunmadaras - 2 cigány rabolt ki egy járókelőt.
Angyalföld - két cigánybanda fegyveres tömegverekedése.
Ilk - fegyveres cigányok tömegverekedése.
Nyíregyháza - mentősökre támadt egy cigány.
Nyírbogdány - cigány bántalmazott egy tanárnőt.
Buják - cigány verte meg az iskolaigazgatót.
Kiskunhalas - fegyveres cigányok tömegverekedése
Pécs - Bándy Kata meggyilkolása


A lista sajnos tovább szaporodik; az állam nem tesz semmit a szemhunyáson, a tessék-lássék "büntetésen" kívül!

Magunkat kell megvédeni...
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Tömegverekedésbe torkollt a nem hiába születettek "börtönbe
  2013-08-06 19:04:29, kedd
 
  2013-08-06. 18:27
Tömegverekedésbe torkollt a nem hiába születettek "börtönbe vonuló bulija"

A Kunszentmiklósi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya nyomozást indított garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt H. Attila 50 éves, H. Márk 18 éves valamint H. Norbert 23 éves szabadszállási lakosok ellen.
Lakossági bejelentés alapján érkezett a kunadacsi körzeti megbízott 2013. augusztus 5-én 21 óra 10 perckor a szabadszállási Vak Bottyán utcába. Ott eredetileg H. Attila ,,börtönbe vonuló bulija" miatt gyűltek össze családtagjai búcsúztatására. A környéken lakók szóvá tették a társaság hangoskodását, mely vitává fajult. Végül három család - közel 20 fő - szidalmazta egymást, ami tettlegességbe torkollott.
A szolgálatban lévő rendőr a csoport számát felmérve erősítést kért, így összesen 18 egyenruhás érkezett a helyszínre.
A foganatosított intézkedéseknek köszönhetően a rendőrök a további rendbontást sikeresen megakadályozták. H. Attilát, H. Márkot valamint H. Norbertet előállították a Kunszentmiklósi Rendőrkapitányságra. Utóbbi két férfit - őrizetbe vételük mellett - gyanúsítottként hallgatták ki a rendőrök, továbbá kezdeményezik előzetes letartóztatásukat.
H. Attila gyanúsítottat, kihallgatását követően - mivel jogerős börtönbüntetését meg kellett kezdenie - elővezették a Kecskeméti Büntetés Végrehajtási Intézetbe.
(Police.hu)

További részletek: http://kuruc.info/r/2/115978/#ixzz2bD3FYbnb
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Kultúra határok nélkül
  2013-08-06 15:31:41, kedd
 
  Kultúra határok nélkül


Szlovákiában is elszabadultak a cigányok A szlovákiai Nagymihályon (Mihalovce) és Korompán zavargások törtek ki szombat este, az egyik romatelepen. Mintegy száz, botokkal és vasrudakkal felfegyverkezett helyi cigány támadt egymásra. A nagymihályi cigányok közül mintegy 100 fős vasrudakkal, botokkal felfegyverkezett banda, deszkákat, botokat dobálva támadta, meg egymást.

Egy 27 éves cigány férfit késsel vállon szúrtak, egy rendőrt pedig deszkával vertek fejbe. A rendőrség itt is, mint a magyarországi Tiszaburán csak nagy erők bevetésével tudta a rendet stabilizálni az adott romatelep környékén, ahol mintegy 1800 semmirekellő él. Tiszabura körül pedig egyre több a rejtély. A legutóbbi hírek szerint magyarokat is megvertek a cigányhordák, amit a média szépen kihagyott a hírszolgáltatásából. Jászberényben szintén hasonló események zajlottak. A Jászberényi Rendőrkapitányság garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást két jászapáti nő ellen. Lehet látni, hogy nemcsak a magyar, hanem a szlovák hordák is elszabadulnak folyamatosan. Azonban a gond már európai, magyarán hamarosan meg kell hozni az egész kontinensre érvényes óvintézkedéseket ezen rákos daganatként az európai embereken élő ázsiai hordák ellen.

Ha ez nem történik meg, akkor el fog szabadulni a pokol hamarosan. De nem baj! Legalább rendezhetjük a számlát nemsokára. Mi készülünk...

Fazekas József - Jövőnk.info
2013. augusztus 06

http://jovonk.info/2013/08/06/kultura-hatarok-nelkul#.UgDpX_HRr5M.facebook
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 24 
2013.07 2013. Augusztus 2013.09
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 671 db bejegyzés
e év: 7437 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1988
  • e Hét: 5752
  • e Hónap: 9497
  • e Év: 162993
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.