Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Online
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 4 
Papcsák újabb luxuskocsija
  2013-08-09 21:37:21, péntek
 
  Papcsák újabb luxuskocsija

2013. augusztus 09., péntek 08:00 | kohalmiadam

Elöljáróban szeretném megkérni Olvasóinkat, hogy visszafogottan írjanak megjegyzéseket ehhez a bejegyzéshez, mert Papcsák Ferencről lesz szó. Papcsák pedig hajlamos az adófizetők pénzét arra költeni, hogy rendőri védelmet kér, mert a kommentek miatt halálos veszélyben érzi magát.

No, de ne félj Ferikém, nem rólad lesz szó, hanem megint az autódról. Nem a régiről, amiről nem átallottad azt mondani, hogy csaknem 14 milliós listaára ellenére, nem luxuskocsi. Dehogy, ne ijedj meg, semmi okod félni! Az új autódról fogok írni, tudod, a Merciről, ami 20 millióba kerül. Tudod mit? Ezúttal nem írom le, hogy luxusautó. Jaj, mégis leírtam, bocs, lehet, hogy az elmúttnyócév zavart össze. De most, Ferikém, én már inkább nem is írok a te autódról.

Ferenc_papa_Ford_focus_Papcsak_luxusauto_Mercedes_1.png

Írok inkább a pápáéról. Tudod, arról a Ferenc nevű argentin papról beszélünk, aki mostanában Róma püspöke. No, ez az idős úr is autón közlekedik, nyilván a lehető legnagyobb kényelemben. Elvégre állam- és egyházfő. Szerintem ez azért kissé magasabb beosztás, mint a zuglói polgármesteré, de ezzel sem foglalkozom, Feri, bár azt hiszem, ezért az állításomért még csak be sem tudnál perelni. Csak azt akartam mondani, hogy vatikáni névrokonodnak talán, ha 4 millióba kerül a kocsija.

Azt már meg sem merem kérdezni, hogy a régi járgány, a Chrysler 300C, hogy került valakihez, aki annak a cégnek az ügyvezetője, amely tavaly elnyerte a zuglói önkormányzati bölcsőde- és óvodafelújítás lehetőségét. Nyilván megvette, mert a vállalkozása 700 milliót kaszált a megbízáson, abból pedig futja egy ilyen vacak, egyáltalán nem luxusautóra.

Semmi baj Feri, 2014-ben pápát nem választunk, képviselőket és polgármestereket igen. És akkor talán majd te is visszatérsz a 4-5 milliós autókhoz, mert nem fogja drágábbra futni. Legfeljebb megtapasztalod, hogy mennyivel rosszabb a pápának, mint egy kiskirálynak.


http://egyenlito.blog.hu/2013/08/09/papcsak_ujabb_luxuskocsija
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Börtönbüntetés fenyegeti a hatoslottó nyertesét
  2013-08-09 21:27:48, péntek
 
 
Börtönbüntetés fenyegeti a hatoslottó nyertesét
2013. augusztus 8., csütörtök


Az indoklás szerint ,,a nagyösszegű nyeremény a munkájukból élő, tisztességes állampolgárok igazságérzetét joggal sérti: ekkora pénzt jóérzésű ember nem nyer, és ha játszik is, azt csak az izgalomért teszi - ha pedig oly biztos lenne a számokban, egy fordulót inkább kihagy."

http://hircsarda.blog.hu/2013/08/08/bortonbuntetes_fenyegeti_a_hatoslotto_nyertes et_281
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Bűnözéshegy a Szigeten
  2013-08-09 21:21:25, péntek
 
  Bűnözéshegy a Szigeten
2013. augusztus 09. 18:59
Hunhír.info

Az idei Sziget fesztivál alatt a rendőrség eddig összesen 83 bűncselekményt regisztrált a Hajógyári-sziget területén - közölte a BRFK III. kerületi rendőrkapitányságának vezetője.

Horváth Antal alezredes elmondta, hogy a bűncselekmények jelentős része lopás - zseblopás, alkalmi lopás -, illetve kifosztás volt. Hozzátette: elsősorban sátrakból lopnak, ugyanis a sértettek sokszor órákra őrizetlenül hagyják alkalmi szálláshelyeiket, holmijaikat. A sértettek jelentős hányada, 88 százaléka külföldi, közülük is kiemelkedik a holland állampolgárok aránya - közölte a kapitányságvezető.

Péntekig a fesztiválon 31 embert fogtak el, közülük 27-en kábítószerrel visszaélés - többségében fogyasztás - miatt kerültek rendőrkézre. Két nigériai és két szlovák állampolgárt őrizetbe is vettek. Előbbi kettőt kábítószer-terjesztés, az utóbbi kettőt lopás miatt.

A rendőrség eddig 384 gramm növényi származékot, illetve porállagú kábítószert, valamint 416 darab különféle tablettát és 98 pakett növényi származékot - feltehetően marihuánát - foglalt le. Az alezredes kiemelte, hogy a lefoglalt kábítószerek között a marihuána mellett van hasis, valamint ecstasy is, emellett folyamatban van az egyéb lefoglalt szerekről szóló szakértői vélemények beszerzése.

Horváth Antal hangsúlyozta: egyenruhás és civil ruhás állománnyal is jelen vannak a Szigeten. Szoros kapcsolatban állnak a rendezvényt biztosító biztonsági céggel, az áldozatvédelemmel, a Bevándorlási és Állampolgársági Hivatallal, a bűnmegelőzéssel, illetve a külképviseletek munkatársaival.

A fesztiválon két brit rendőr is dolgozik, magyar kollégáik velük is folyamatosan tartják a kapcsolatot.

http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=67515
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Erdő (Grünwald) Péter ismét színt vallott: csak romaáldozato
  2013-08-09 21:18:42, péntek
 
  Erdő (Grünwald) Péter ismét színt vallott: csak romaáldozatokra emlékezett, magyarokra nem
2013. augusztus 09. 12:59
Ifj. Tompó László - Hunhír.info

Amint a Mazsihisz honlapjára 2013. augusztus 7-i hírcikkből megtudjuk, bíborosunk ismét ,,a gyűlöletkeltés és a pusztító eszmék terjedése ellen emelt szót", de valahogy ezúttal is kimaradt belőle a magyargyűlölet (növekvő) áldozataira való emlékezés, az értük való imádkozás. Persze volt idő honi históriánkban, amikor azért nem feltétlenül kellett bíborba mártott kalap ahhoz, hogy Isten szolgája felemelje szavát a befogadó többség elleni kisebbségi gyűlölettel szemben. Bizonyos Zimándy Ignác törökbálinti plébános, pozsonyi gimnáziumi tanár és honatya ugyanis százhuszonhat éve úgy fogalmazott, hogy ha van társadalmi békétlenség, akkor azt nem mi okozzuk, hanem például azok, akik csalhatatlannak hitt rabbijaikat követik: ,,Ám mondja és higgye a zsidó, ha tetszik, hogy a rabbija csalhatatlan, de akkor aztán kérdem, ki zavarja tehát a vallások közti békét, mint azon szekta, mely minden rabbiját csalhatatlannak tartja?".

De maradjunk egyelőre csak a Mazsihisz hírcikkénél! ,,Meg kell találni az alkotó együttélés útját, hogy mindenki lehetőséget kapjon tehetsége kibontakoztatására és megbecsült tagja legyen a társadalomnak - jelentette ki Erdő Péter bíboros, prímás, esztergom-budapesti érsek a roma holokauszt áldozataiért és a magyarországi cigányságért bemutatott szentmisén kedden a budapesti Szent István-bazilikában." Kár azonban, hogy az érintett kisebbségiek megbecsülésének áráról, vagyis beilleszkedésük elengedhetetlen feltételeinek részükről való teljesítéséről ezúttal is elfeledkezett szólni, így csupán a ,,gyűlöletkeltés", a ,,pusztító eszmék" időben való észrevételének hangsúlyozására futotta erejéből, mondván, soha nem feledhetjük, ,,mi történt tulajdonképpen az elmúlt években azoknak a tragikus eseményeknek a során, amelyek romagyilkosságok néven vonultak be az ország köztudatába".

Erdő (Grünwald) Péter ismét színt vallott tehát: csak romaáldozatokra emlékezett, magyarokra nem. Pedig bőven lett volna kikre. Ráadásul régóta. Olyannyira, hogy százhuszonhat éve, 1887. február 25-én Zimándy Ignác (1831-1903) törökbálinti plébános, pozsonyi gimnáziumi tanár és honatya így szólalt fel Országházunkban:

,,Sokszor szememre hányták barátaim, hogy én, mint katolikus pap, antiszemitává lettem. Mióta kedves tanári székemtől elbúcsúztam s tizenkét évig falusi magányomban vagyok, azóta kitartó kíváncsisággal foglalkoztam azzal, ami a szemitizmusra és antiszemitizmusra vonatkozik. Megszereztem magamnak minden idevágó könyvet, és tanulmányozva olvastam a Talmudot. Olvastam rabbi Raf Chasda iratait, amelyekben szóról szóra ezt találtam: ,,Fiam, engedelmeskedjél a rabbinak inkább, mint a Bibliának vagy prófétának. Mert a rabbi szavai kedvesebbek Isten előtt, mint bármely próféta szavai. Ha tehát a rabbi azt mondja, hogy a te bal kezed jobb kéz és a jobb kezed bal kéz, azt okvetlenül el kell hinned." Eszerint a zsidó Talmud most idézett adatai nyomán minden rabbi vagy sakter csalhatatlan. Ezen nézet ellen nekünk kifogásunk nem lehet, Tisztelt Ház, mert hiszen azt mondjuk, hogy vallásszabadság van, ám mondja és higgye a zsidó, ha tetszik, hogy a rabbija csalhatatlan, de akkor aztán kérdem, ki zavarja tehát a vallások közti békét, mint azon szekta, mely minden rabbiját csalhatatlannak tartja?"

Beszéde persze hatalmas felzúdulást keltett már akkor is, hiszen a békebontók, legyenek a két kisebbség bármelyikéhez tartozók, mindig is amolyan szent tehénként kezeltetik magukat, s ha magatartásuk egyértelműen (többnyire mellesleg amúgy csak verbális) ellenszenvet vált ki, azonnal áldozatként definiálják magukat. Különösen, ha ehhez főpapi demokráciaöntetet és szeretetszirupot kapnak fedezékül.


http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=67498
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 4 
2013.07 2013. Augusztus 2013.09
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 671 db bejegyzés
e év: 7437 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 628
  • e Hét: 2550
  • e Hónap: 6295
  • e Év: 159791
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.