Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Online
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 11 
Nyílt levél a Magyar Köztársaság miniszterelnökének, Orbán V
  2013-09-13 21:45:01, péntek
 
  Nyílt levél a Magyar Köztársaság miniszterelnökének, Orbán Viktor úrnak
Posted on 2013/09/13 by Híradmin

kórházBUDAPEST

TISZTELT MINISZTERELNÖK ÚR!

Tekintettel arra, hogy többször kaptunk Öntől értékes tartalmú leveleket, bátorkodom én is - figyelemfelkeltés céljából -, egy sajnálatos tapasztalatomról tájékoztatni Önt, mivel megítélésem szerint több ezer vagy több tízezer embert is érint (érinthet) ez a kérdés.

Sokak előtt ismert, hogy Ön a szívén viseli a beteg emberek sorsát, így a megboldogult Horn Gyula is éveken át tartó, különleges ellátásban (VIP-es) részesült a Honvéd Kórházban.

Feleségem, aki 53(!) évig szolgált az egészségügyben, mint szakorvos tette a dolgát és most a Honvéd Kórházban van neurológiai-pszichiátriai problémákkal, és ,,kijutott neki", hogy egy fiatal (kezdő) egészségügyi dolgozó minősíthetetlen sértő hangot használjon vele szemben, hogy az orvosok elnézzék, hogy meztelenül tologassák kerekes ágyon a betegszállítók, hogy össze-vissza szurkálják a kezét, mert nem lettek megtanítva egy vénás injekció beadására. És amikor ezt a kórház igazgatójának elmondtam (a nővér nevének említése nélkül), akkor a ,,mundért védve", látatlanban azt magyarázgatta, hogy biztosan rossz a vénája vagy gyenge a véna fala bizonyos gyógyszerek szedése miatt. Viszont ha ez lenne a helyzet, akkor a második vagy urambocsá(!) a harmadik ,,szurinál" már jobban oda kellett volna figyelni vagy a kezelő orvosnak ellenőrizni a nővérkét (esetleg átvenni a fecskendőt)...

,,Első ütemben" a Balassa utcai Klinikára került (szeptember 5-én csütörtökön), de a CT berendezésük meghibásodása miatt át kellett vinni a Honvéd Kórház sürgősségi felvételi osztályára (13.00-kor), ahol a szervezetlenség, a kapkodás, a felületesség, az udvariatlanság, a tájékoztatás hiánya és egyes kórházi dolgozók arroganciája dominál (nagy tisztelet a kevés kivételnek).

Kb. 10 óra elteltével (!) jutottunk az osztály fektető részlegébe, mert a neurológiai osztály már nem fogadott betegeket. ,,Szerencsések" voltunk, mert voltak olyanok, akik 13-15 órát (!) is várakoztak a felvételre.

A sürgősségi osztály már évek óta (!) hasonló ,,időtarifával" dolgozik, és bár sokan vannak, de a betegre és a hozzátartozókra néhány percnyi idejük sincsen, órákon át teljes tájékozatlanságban tartják őket, sőt személyes sértésnek veszik, ha akad olyan, aki veszi a bátorságot és arra vetemedik, hogy kérdezzen valamit. Jellemző, hogy mikor azt kérdeztem, hogy az 5-6 perces CT vizsgálatra miért kell több mint két órát várni, akkor azt válaszolták először, hogy nem találják a beteghordót, másodszor pedig, hogy éppen szolgálat átadás van, de nem tudják, hogy mikor lesz vége. Alighanem bonyolult művelet egy beteghordónak átadni a munkaterületét váltótársának. Ez látszólag apró ügynek számít, de (többek között) ezért fekszik a sürgősségileg beküldött beteg a felvételi helyiségben egy kerekes ágyon étlen-szomjan, gyógyszer nélkül (mert például a laborvizsgálat előtt nem szabad enni és inni sem!

Másnap (pénteken) vitték át a feleségemet a neurológiai osztályra, ahol az infúzión kívül semmilyen orvosi vizsgálatban vagy kezelésben nem részesült! Ez ismétlődött szombaton, vasárnap és hétfőn is. A kezelőorvosa ki lett jelölve, de egyben a sürgősségi részlegbe távozott, így érdemi kapcsolatot nem vett fel sem a beteggel, sem velem (mint hozzátartozóval). Még néhány perces beszélgetéstől is elzárkózott ,,bokros" ügyei miatt, ezért nem mondhattam el, hogy a háziorvos bakteriológiai vizsgálatra elküldött anyaga milyen eredményt hozott, de arra sem figyelmeztethettem, hogy milyen vérnyomáscsökkentő gyógyszerekre allergiás a feleségem. Ezért kapott olyan gyógyszert, amitől köhögési rohama és hányingere lett és a 200-as vérnyomása felszökött 220-ra! Orvos ekkor sem látta, de a nővér segített rajta egy vérnyomáscsökkentő spray segítségével. Ismereteim szerint gyógyszert csak úgy kaphat a beteg, ha megkérdezik tőle, hogy nem érzékeny-e az adott pirulára.

A két egészségügyi objektum (Klinika, Honvéd Kórház) nagy vonalakban tükrözi a magyar egészségügy helyzetét. A szuper-felépítésű Honvéd Kórházban a szervezetlenség, a lekezelő stílus, a kapkodás, a Pentagont is ,,lepipáló irodák tömege", valamint az orvos és a nővérhiány dominál, sőt bekövetkezet az a példátlan eset, hogy egy teljes érsebészeti osztály megszűnt működni a több tízmilliárdos befektetéssel és szuper technikai eszközökkel rendelkező, legmodernebb egészségügyi objektumunkból. A Klinika pszichiátriai osztálya pedig az egészségügy szégyene lehetne, a lerobbant (dohos, levegőtlen) kórtermeivel, műszerhiányaival, a primitív, büdös és kevés mellékhelyiségeivel, a női és férfi kórtermek egy-és ugyanazon folyosón való elhelyezésével, valamint a zsúfoltságával (bár ez a Honvéd Kórházra is vonatkozik). A kórházi osztályok közül a neurológiai és a pszichológiai osztályokon nem lenne szabad egy folyosóra tenni a férfi és női kórtermeket, mert ezek a betegek (általában) nem teljesen urai a gondolatuknak és/vagy a cselekedeteiknek, óhatatlanul komoly bonyodalmak származhatnak, amelyek megakadályozása nem lehetséges a jelenlegi hiányos nővérállomány mellett. Tegnap is bement egy férfibeteg abba a kórterembe, ahol a feleségem volt és követelte, hogy azonnal kelljen fel és távozzon onnan, mert az az ő ágya! A feleségem rémülten felugrott és kiment a mosdóba, de magával vitte az infúziós berendezést is, miközben a kezéből kiszakadt az injekciós tű és ömlött a vér a vénájából!

Tisztelt Miniszterelnök Úr! Nem ártana, ha inkognitóban megnézné a nap bármelyik órájában, hogy milyen munka folyik a Honvéd Kórház sürgősségi felvételén. Előre figyelmeztetem, hogy szolgálati kocsival menjen a Honvéd Kórházba, mert parkolni lehetetlen, esetleg a kórházzal szemben lévő ,,maszek" 24 órás parkolójában van hely, de ott már az első óra 400 (azaz négyszáz) forintba kerül és minden további félóra 150 (azaz egyszázötven) forint.

Tisztelt Miniszterelnök Úr! Nem a feleségem számára kérek megkülönböztetett ellátást, hiszen ő nem volt pufajkás, hazaáruló, hazug és reform-kommunista, nem illetik semmilyen előjogok, munkája során csupán mintegy 310 ezer embert kezelt (gyógyított) és praxisa alatt egyetlenegy téves diagnózisa sem volt! Azt kérem, hogy az illetékesek tegyenek valamit, hogy mások ne kerüljenek olyan helyzetbe, hogy kiszolgáltatottnak és megalázottnak érezzék magukat. Mert a kétségtelen nagyfokú létszámhiány, valamint a túlzsúfoltság az egészségügyi dolgozókat is megviseli, de az még nem lehet ok arra, hogy lekezeljék a betegeket, és azoknak a renoméját is lerontsák, akik e mellett a nehéz feltételek mellett is hivatásuknak érzik a munkájukat. És ezek vannak többségben! A jelenleginél jobb szervezettséggel is sokban lehetne segíteni az egészségügyi dolgozók munkáját, a látogatás időpontját és időtartamát sem ártana megreformálni, mert ami most van az a beteget (betegeket), az orvosokat és a nővéreket is zavarja. Azt sem ártana rögzíteni, hogy a hozzátartozó mikor (időpontban) érdeklődhet a beteg állapotáról a kezelőorvosnál, mert a szabályozatlanság zavarja az orvost, a nővért, a betegeket és magát a kérdező személyt is.

Talán ebben a kérdésben is a Horn Gyulánál vagy a Király Bélánál alkalmazott gyakorlatot kellene általánossá tenni, hiszen hosszú éveken át jól bevált módszer volt!

Tisztelt Miniszter Úr! Ismételten kérem a leírt problémák megoldásában való segítségét, azok nevében is, akik félnek megszólalni, mert a betegek a kezelések elmaradásától félnek, az egészségügyi dolgozók pedig az állásukat féltik.

Elnézését kérem a redundánsak tűnő anyaggal való ,,zaklatásomért", de az egészség ügy is terápiára szorul, ezt pedig adott esetben csak ,,felülről" lehet kezdeni.

Fáradozást megköszönve, maradok tisztelettel:

(Prof. Dr. Bokor Imre),

nyugállományú mérnök ezredes,

az MTA hadtudományi doktora,

egyetemi tanár

Nemzeti InternetFigyelő


http://internetfigyelo.wordpress.com/2013/09/13/nyilt-level-a-magyar-koztarsasag- miniszterelnokenek-orban-viktor-urnak/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Felújítják a Birodalmi Pártnapok helyszínét
  2013-09-13 21:15:32, péntek
 
 



Felújítják a Birodalmi Pártnapok helyszínét



A csodálatos hangzású Reichsparteitagsgelande, azaz hivatalosan: Birodalmi Pártnapok Területe névre hallgató monumentális felvonulási tér öt éven keresztül volt a nagyszabású felvonulások helyszíne. A háború óta nem foglalkoztak vele, teljesen leromlott az állaga, de idén a város vezetésének döntenie kellett: vagy hagyják teljesen tönkremenni, vagy felújítják.

Azok a boldog, szép napok...

Mivel egyrészt történelmi helyszínről beszélünk, másrészt ebben az állapotában is évi 200 ezer turista keresi fel, Nürnberg a renoválásra szavazott: jövőre hetvenmillió eurót fognak költeni a 16 négyzetkilométeres placc és az úgynevezett Zeppelin tribün rendbe hozására, ahol büszkén masíroztak a nemzetiszocialista csapatok a Führer előtt. 1935-ben itt forgatta a filmtörténeti mérföldkőként is számon tartott, Az akarat diadala című alkotást Leni Riefenstahl, Hitler kedvenc rendezője.

Így fest ma a terület

A birodalmi főépítész, Albert Speer által tervezett komplexumot azonban soha nem fejezték be, így nem készült el a világ legnagyobb stadionja, az 540×450 méteres, 400 ezer néző befogadására képes Német Stadion, amely a Nemzetiszocialista Harci Játékok nevezetű esemény helyszíne is lett volna.

1933 előtt ez a terület egyfajta nürnbergi városligetként funkcionált, ám a háború utáni évtizedekben a város nem használta. Az elmúlt évtizedekben a hatalmas terület egyes részein már rendeztek autóversenyeket, koncerteket, vagyis a helyiek egyre inkább kezdik belakni a hatalmas parkot.

(player.hu nyomán - Kitartás.hu)


http://kitartas.mozgalom.org/2013/09/11/felujitjak-a-birodalmi-partnapok-helyszin et
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Az Európai Unió után
  2013-09-13 21:07:05, péntek
 
  Az Európai Unió után


Hazánkat olyan államok veszik körül, melyek ellenséges, vagy közönyös magatartást tanúsítanak velünk szemben. Ez érthető, mert a történelmi előzmények hosszú időre meghatározták az egykori Nagy Magyarország felbomlásából kialakult, vagy területileg gyarapodott országok ellenségképét. Ez az ellenségkép ott erősebb, ahol nagyobb számban élnek még magyarok, illetve amely országok nagy részeket kaptak a trianoni békeszerződésben.

Trianonnak valójában ez volt a lényege. Egy genetikailag és földrajzilag egységes térséget úgy osztottak meg, hogy annak igazságtalansága igen nehezen feloldható kérdéssé vált. Több kis, egymással is ellenségeskedő ország egy térségben törvényszerűen olyan állapotot idéz elő, amely az erősebb államok érdekövezetévé teszi Közép-Európát. Minden kis ország erős szövetségest keresett (és keres), és ez a folyamat meghatározza az elkötelezettségek irányát. A magyar-ellenes ellenséges politikát viszont tovább fokozza.

A Varsói Szerződés hosszabb időszakra feloldotta ezt a problémát. Hatalmi szóval, de hatásosan. Az EU politikai alapállása szintén konfliktusfeloldó jellegű, de teljesen sikertelen. Az államszocializmus internacionalista terminológiája ellenére erősen nacionalista volt, de ügyeltek arra, hogy a nemzeti érzelem pozitív vonásai érvényesüljenek. Az EU a belső konfliktusok feloldását a nemzetek felszámolásával akarja megoldani. Ha az általános életszínvonal olyan magas lenne, hogy a jólét előnyei háttérbe szorítanák a nemzettudatot, akkor akár sikeres is lehetne ez a politika, de mert óriási és feloldhatatlan gazdasági gondok terhelik az Uniót, a nacionalizmus felerősödésével kell számolni.

Ez még nem lenne hátrányos, de a gazdasági gondok következtében a politikai vezetés nem tudván ezt a kérdést kezelni, átviszi a nacionalizmus térfelére tömegmanipulálási céllal. A tömeg az egészséges nacionalizmusból rövid időn belül sovinizmust formál, mely a régi ellenségeskedéseket újra előhozza és tovább fokozza.

Ennek a folyamatnak következtében az EU és a NATO felbomlása, illetve a gazdaságilag jól teljesítő országokra redukálódása után a leszakadó, és sovinizmussal fertőzött közép-európai országok újra ellenségekként állnak egymással szemben. A megoldásról, az egységes Közép Európai Unióról hallani sem akar majd senki, de viszont várható a "kis antant" feléledése.

Románia katonailag erős ország, Szerbia minden gondja ellenére katonailag még -hozzánk viszonyítva- erős, Szlovákia katonailag hazánk szintjén áll. Ukrajna kérdése még bonyolultabb a kiszámíthatatlansága miatt. A "kis antant" továbbra is erősíteni fogja a nyugattal -az atlantiakkal- a hagyományosan jó kapcsolatait, így Magyarország a leépített és ütésképtelen honvédségével, szövetségesek nélkül teljesen kiszolgáltatott állapotba kerülne. Egy kiprovokált helyi háború esetén napokon belül elesne az ország, és több részre osztva, hosszú megszállás következne.

Ezt elkerülni csak úgy lehet, ha sikerül erős szövetségest szerezni, vagy legalább egy erős hatalom számára teret nyújtani geopolitikai elképzelései számára. Lengyelország erre a szerepre több ok miatt is alkalmatlan, ezért csak Oroszország jöhet számításba.

Szerbia és Szlovákia esetében nagyon erős az orosz befolyás, Románia viszont önmagában erős katonai potenciálja ellenére sem tudná megvalósítani terveit, ha Oroszországgal kellene számolnia. Csak Oroszország képes megbontani a magyarellenes koalíciót, és rendet tartani a térségben.

Azok a hazai erők, különösen a cionisták, akik ezer szállal kötődnek az atlantiakhoz, hamarabb elfogadják a kis antant általi megszállást, mint az orosz befolyást. Nekik ez az ország nem a hazájuk, hanem csak az életterük. A nemzetben gondolkodó erőknek viszont meg kell érteni azt, hogy a magyarság életbevágó érdeke az orosz kapcsolat kialakítása, megerősítése, és ennek érzelmi elfogadtatása.

Kassai Ferenc - Hídfő.net

http://www.hidfo.net/2013/09/13/az-europai-unio-utan
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A pávián kettős árulása
  2013-09-13 20:59:46, péntek
 
  A pávián kettős árulása


Két és fél évvel ezelőttig létezett egy ország, mely azon kevesek közé tartozott, ahol rend, gazdasági önállóság és nemzeti függetlenség volt. Természeti kincsek karnyújtásnyira. Sajnos mindez már a múlté, mert a tudjuk kiknek ez szemet szúrt és gonosz lényükből fakadó irigységgel rávetették magukat.

A tervet kiagyalták, a kivitelezést elkezdték.

Az amerikai elnök, megbízói jóváhagyással, igért fűt-fát, komoly részesedést a terv végrehajtóinak, csak valahogy buktatnák meg a diktátornak kikiáltott szír elnököt, hogy káoszba taszíthassák, és parazita módjára lerabolhassák az egész országot. Burkoltan vagy nyiltan, de megkapott és megadott minden támogatást, és mégsem sikerült.

A megbízók melléfogtak, és a folyamat úgy tűnik csúnyán megakadt. Azért úgy tűnik, mert a gonosz nem az, aki győzelem vagy végső vereség nélkül feladja. Számolni kell azzal, hogy bőven van még tarsolyában ármány és csel, és gyanítom élni is fog vele.

A felbújtó amerikai elnök visszakozásával cserben hagyta a végrehajtókat, és a megbízóktól kapott parancsot sem teljesítette maradéktalanul. Mindkettőt elárulta. A kebelbarátok nem tehetnek ilyet egymással, és ha mégis, annak súlyos következményeivel számolniuk kell. A pávián, nem jól csinálta, felsült a mutatvánnyal... Szégyent, mérhetetlen nagy szégyent hozott a gazdára. Szükség van még rá? Kegyvesztett, levadászható. Mindkét oldalról. Sorsának beteljesedése csak idő kérdése. Az árolók sorsát nem kell bemutatni...

Szíriában a harc folytatódik, mert a rendre, önállóságra, függetlenségre való igény töretlen.

Kitartás!

Olvasónk írása

http://www.hidfo.net/2013/09/12/pavian-kettos-arulasa
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A nemzetközi kibuc
  2013-09-13 20:43:27, péntek
 
 


A nemzetközi kibuc

Mitől lett sikeres az Izraelben létrejövő termelő szövetkezet, amelyet kibuc néven ismerünk, és miért bukott meg a világ összes többi pontján létrejövő, zsidók szervezte kolhoz hálózat ? Erre a kérdésre egyedüli válasz az lehet, hogy a zsidó állam, zsidók által szervezett kibucai a zsidóság hasznára váltak . Szívesen vetették alá magukat Izrael érdekeinek, a csak nem sokkal korábban maguknak hazát szerző izraeliek .

Hazánkban és a többi általuk megerőszakolt keleteurópai országban a téeszesítés pontosan amiatt bukott meg, ami Izraelben sikerhez vezetett . Az izraeliek nemzeti kommunizmusából az egész nemzet profitált, miközben e ,,kiválasztottak" vezette szocializmusnak hazudott megszállás, csak a nemzetközi zsidóságnak hozott hasznot . Amíg teljesfokú diktatúrát működtettek, addig a megfélemlített tömeg szó nélkül, behúzott farokkal, kelletlenül, de elvégezte mindazt, amihez a kibuc lakók önszántukból, nevetve csatlakoztak Izraelben .

A pénz léte, és nemléte nem is annyira fontos, ha egy társadalomban viszonylagos munkamegosztás történik, és a többségi nemzet határozza meg, melyik úton szeretne haladni . A bolsevizmus és más kommunista próbálkozás zsidók nélkül meg sem született volna, főleg a háttérben trónoló nagybankár családok nélkül, akik végnélküli mennyiségben biztosították e forradalmároknak a municiót . Oroszországban a gyilkos szovjet ideológia néhány év múltán elvesztette lendületét . Amíg a korábbi vezető réteget likvidálták, addig kitartott a nyugatról kapott pénz .

Ha történetesen nem tárja fel a Rockefeller érdekeltségű Standard Oil Corporation az ázsiai olajmezőket, vagy cári Oroszország összes aranyát nem szállítják át Amerikába, vagy ahol a többi aranyrudat egyébként is tárolják, akkor hamar befellegzett volna a proletároknak . A nemzetek részeként megbúvó izraeliták olyan belső veszélyt jelentenek minden egyes társadalomra, ami eddig nem létezett, mivel a régiók kialakulása családi, nemzeti és egyházi alapon történt . Rokoni szálak erősítették e nemzetek létrejöttét egészen addig, amíg a lecsökkent távolság és a gépesítés miatt a népvándorlás elkezdődött .

A gőzhajó, vonat, tractor és autó megjelenésével felgyorsult a világ . Fűrészmalmokat hoztak létre, amelyek rátelepedtek évszázados erdőkre, s az ott kitermelt fákat vasúton idegenbe szállították, így sokezeréves egyensúly hirtelen megváltozott . Ha figyelembe vesszük, hogy kik engedhették meg maguknak ezeknek a vasútvonalaknak szervezését, a fűrészmalmok létrehozását, a kereskedelem kiterjesztését olyan területeken, ahol a madár sem járt . Minden megváltozott a gépesítés után . Növekedni kezdtek a városok, amelyek begyüjtötték a perifériák javait a raktárjaikba, amelyekből vitték tovább a közösségek életéhez szükséges dolgokat . Helyébe idegenből érkezett fűszerek, tükrök, fényes gombok, drága kelmék érkeztek, amelyekkel felvásárolták a benszülöttek ingóságait, s ezáltal rabszolgává lettek saját hazájukban .

A kibuc rendszer kiépítése a rabszolgaság intézményesített megjelenítése, amit már korábban, sokezer évig gyakoroltak a kereskedőkből lett hatalmasságok . Minden nagyobb városállam kialakulását ezek a tényezők segítették .

Hazánk nagy hegyekkel körülzárt medencéje védelmet nyújtott az itt élő embernek . Előbb a pallagkultúra megteremtői barázdálták véglegessé a visszavonuló Magyar Tenger nyomán a földeket, melyeken megtermelték maguknak a bőségesen előforduló hal és vad mellett a szükséges magvakat . Így kezdődött . És ez a fejlődés egészen napjainkig tart . Közben gyarmatosítani próbálja egy tájidegen emberfaj a világot . Kitalálta, hogy földünk bármely pontján, hazátlanul, de jól megszervezve, pénzváltó helyeket létesít, ahol egyik a másikának garantálja papírra vetett számait .

Az idegenek által létrehozott koncentrációs táborként működő kibuc, nem alkalmas emberi közösségek hosszabb távú megkötésére, mert a rendszer hibájából adódó visszásságok előbb-utóbb forradalomhoz vezetnek . Talán nem véletlen az sem, hogy nálunk tört ki először a legnagyobb méretű forradalom azok ellen, akik meglovagolnának minden csillagot, kisajátítanák a színskála összes színét . Még a szivárványt is megtartanák maguknak, ha tehetnék .

Hitler megpróbálta nélkülük kialakítani a német kibucot, de nem hagyták bizonyítani a sikert . Elpusztították ázsiai és amerikai segédlettel . Vele pusztult egész Európa .

Amikor a gettóból megérkeztek hazánkba a galiciaiak, megszabadultak a jellegzetes pajesztól, levetették a fekete kaftánt, majd elvegyültek közöttünk . Pálinkafőzőt nyitottak, majd egyre beljebb férkőztek a főváros felé . Sokan továbbálltak, miután európai külsőt szereztek maguknak . De a politika hatalmasságai megszavazták a teljesjogú emancipációt számukra, miáltal magyarrá válhattak . Azóta érezzük ennek az elhamarkodott döntésnek a hatásait, amióta Judapestre változtatták fővárosunk nevét . Jó Buda, Atilla testvére biztosan forog most a sírjában ...

1867 után született jónéhány generáció ... Közben megcsonkítottak bennünket a nemzetközi zsidóság képviselői Trianonban, majd mindkét vesztes háború után ránk támadtak bőrkabátosan ezek a korábban emancipált gettózsidók . Legutóbb majdnem félévszázadig tartott megalázottságunk, amit nem hevertünk ki mind a mai napig . Sőt megpróbáljuk magyarként elfogadni hóhérjainkat, megtagadva ezzel őseinket . Szerte a világban elszaporodott a magyarság, de idegenben is elkülönül a magyarul beszélő zsidóktól, akik valamilyen oknál fogva, többséget alkotnak a többi zsidók között . Szinte mindegyik befolyásosabb amerikai politikusról, vagy szinészről kiderül, hogy valamelyik felmenője magyar volt . Kisajátítva ezzel a magyarságot is maguknak !

Egyszer megkérdezték az egyik ismerősömtől Ausztáliában, hogy honnan jött . Magyarországról felelte, mire rákérdezett a mit sem sejtő ausztrál, hogy akkor te zsidó vagy ? Nem ! Magyar vagyok ! Hát a magyarok nem zsidók ? kérdezte meglepetten a másik . Nem . Mi magyarok vagyunk, de közöttünk, mint mindenhol élnek zsidók is, akik bár magyarul beszélnek, sonkát esznek, de mégis valamilyen oknál fogva zsidónak vallják magukat . Az ember meglepődött ezen, mert azt gondolta rólunk, hogy mindannyian zsidók vagyunk, hiszen ezt terjesztik idegenben . Izraeli iskolákban mint őshazájukat emlegetik a Kárpátmedencét, de ráfizettek mohóságukra, amikor kierőszakolták maguknak a palesztínok földjét, amelyet azóta a földdel tettek egyenlővé . Isten nekik sem igért két országot, bármit mondjanak . Köszönjük, nem kérünk belőlük, megvagyunk mi nélkülük is egymás közt magyarok .

VGB


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Egyre népszerűbb Hitler? Vajon miért?
  2013-09-13 20:23:29, péntek
 
  Egyre népszerűbb Hitler? Vajon miért?
2013. szeptember 13. 12:28
Ifj. Tompó László - Hunhír.info

Alighanem azt is, aki nem rokonszenvezik a nemzetiszocializmussal és ideológiai alapítójával, az egykori német birodalmi vezérrel, el kell, hogy gondolkoztassa, helyénvaló-e vajon a politikai korrektség jelének tekintett, kötelezően előírt ellenszenv vagy egyenesen gyűlölet kinyilvánítása irántuk. Pláne, ha az ezt szolgáló propagandával ellentétes műveket tanulmányozva megkérdezi, miként lehetséges, hogy akkor még, szemben a jelennel, rend uralkodott náluk az élet minden területén? Lényegében e kérdéseket veti fel egy Németországban nemrég megjelent s a minap nálunk is napvilágot látott regény, mely egyértelműen szembeszáll a birodalmi vezérrel és rendszerével szembeni zsigeri gyűlöletkampánnyal, különös tekintettel arra, hogy bizony egyre népszerűbb Hitler, felvettetve olvasójában is a kérdést, hogy vajon miért?

Amint a Magyar Nemzet 2013. szeptember 13-i számában olvassuk, 'bombasiker lett Timur Vermes Nézd, ki van itt című regénye Németországban: az optimista becslések százezer példánnyal számoltak a megjelenés előtt, ehhez képest közel egymillió darabot adtak el belőle tavaly óta'. Egy év alatt majdnem harminc nyelven jelent meg, s arról a Hitlerről szól, aki ha ma eljönne, változatlanul ideológiájával próbálná uralma alá hajtani a megváltozott világot, aki eszmefuttatásaival Berlin polgárait bizony ma is megragadná. Írója kifejtette végül kötete budapesti bemutatóján, hogy a történelmi jelenségek tisztázásakor 'a múltat alaposabban fel kell tárni, és meg kell keresni az okokat, nem elég elfogadni az átvett sémákat'.

Nem bizony, és hogy mennyire nem, eddig is számos próbálkozás megmutatta. Csak emlékeztetőül kettő közülük a közelmúltból. Barbara Zehnpfennig, a passaui egyetem politikafilozófus professzorasszonya tavaly kimondta a Mein Kampfról, hogy a tudomány feladata megértetni érvrendszerét, elvégre 'nem egy egyszerű buta firkálmányról van szó'.

Az anyanyelvünkön is megjelent művei által nálunk sem ismeretlen John Lukacs zsidó történész pedig még tovább megy művében (Az európai világháború 1939-1941):

'A németekben megvolt a lehetőség arra, hogy megfiatalítsák a vén Európát, hogy Európa korát és vezető szerepét a világban évszázadokkal meghosszabbítsák. De mivel elvakultan csak az Európán belüli elsőbbségükkel törődtek, ezt a lehetőséget talán végérvényesen megsemmisítették az utolsó európai háborúban. Hitler ebben az értelemben is képességeik és gyarlóságaik szélsőséges prototípusa volt. A németek, akik sokszor erősebbek s néha még mélyebb gondolkodók is voltak a többieknél, Nietzschétől Spengleren át Hitlerig a nyugati civilizációra, a fehér fajra, az Európára leselkedő veszélyekről beszéltek.'

Vagyis tény, hogy a vén kontinensünket fenyegető sokrétű veszélyforrásokat egy szakavatott diagnoszta éleslátásával ismerték fel olyan gondolkodók, mint Nietzsche, Spengler és - Hitler. Igen, Hitler, akit nem elítélni, hanem megérteni szeretne, amikor leszögezi:

'Adolf Hitler agya rendkívüli módon működött. Nem volt őrült. Az ilyen leegyszerűsítő magyarázat megfelel a modern amerikai hajlamnak, amely a gonoszságot valamilyen abnormális betegségnek tartja. Ha a gonoszságot 'abnormalitásnak' tulajdonítjuk, akkor nemcsak Hitlert nem érthetjük meg, hanem az emberi természetet sem. S minden történelmi bizonyíték az ellenkezőjét támasztja alá. Történetek arról, hogy e diktátornak habzott a szája, hogy őrült dühében a szőnyegre vetette magát és azt rágta, hamisak. Mindennek inkább az ellenkezője volt igaz.'

Noha hozzáteszi ezek után, hogy az általa 'egész népek háborúja'-ként elkönyvelt második világégés során a német vezér 'gyakran vont le téves következtetéseket, nemzeteket akart leigázni', mégis, magát a rendszerét korántsem minden ok nélkül csodálták olyan sokan:

'A nemzetiszocializmust sokan követték és utánozták Németország határain túl is. Az emberiség történetében egy múló percig mintha ebben öltött volna alakot egy új, általános fejlődés, amely a század egészére rányomta bélyegét. Láttuk, mekkora erővel vonzotta Kelet-Európa egyes népeinek tömegeit, kivált a fiatalokat. Átmenetileg egyes embercsoportok rokonszenvét megnyerhette talán Nyugat-Európában is. Vonzóereje nem a félműveltekre hatott csupán. Művelt nagy szellemek is rokonszenveztek Hitlerrel, még 1940 után is.'

Ráadásul nem is kevesen, hiszen mint írja, akadtak közöttük kitűnő művészek és elsőrangú elmék, mint az előbbiek közül Louis-Ferdinand Céline, Knut Hamsun, Drieu la Rochelle, Giovanni Papini, Wyndham Lewis, Ezra Pound, Jakob Schaffner, John Knittel, Joseph Willem Mengelberg, Dohnányi Ernő, vagy mint az utóbbiak sorából Giovanni Gentile és Bernard Fay. S vallhattak bár a nemzetiszocialisták a háború során bármekkora kudarcot, ez mit sem változtat azon a hatáson, amik korukra gyakoroltak, hiszen rendszerük olyan sorskérdéseket vetett fel, amit mások nem vagy alig, s azokra ráadásul komolyan veendő válaszokat is adtak.

Éppen erre való tekintettel már számtalanszor idéztük Koszterszitz József - a két világháború között nevelési művei alapján páratlan népszerűségnek örvendő Koszter atya - Fulgur című, 1944-ben megjelent regénye egyik fejezete (Történelemóra a VI/B-ben) sorait:

'Azt hiszem, nem hazafiatlanság az, ha az ellenségben is meglátja és megbecsüli az ember azt, ami nagyszerű. A germán nép vezére kivételes történelmi egyéniség, s amit öt év alatt kihozott a népéből, annak nincs mása a múltban. Mi gyűlöltük őt és ő gyűlölt minket, de ez nem változtat azon a tényen, hogy kivételesen nagy ember.'

Mégis miért és mitől? Amint Ernst Zündel és Eric Thomson rámutatott, azért, mert nem szédített olcsó megoldásokkal és könnyű csodaszerekkel, nem garantált kényelmes, harctalan - utópikus - életet, nem hirdette a demokrácia feltételezett erényeit, nem megvásárolt szavazatokkal kívánt népe élére állni, megvédte a vallási sarlatánoktól, a szexuális elferdülésektől, az idegen betolakodóktól, megerősítette az értük, nem ellenük dolgozó rendőrséget, tisztességes munkát, pénzt, otthont, nemzeti médiahálózatot teremtett, s végül, de nem utolsósorban felismerte, hogy az igazi vagyon nem az aranyon és a hitelen alapul, hanem országa és népe termelőképességén, kiragadva így a spekulánsok kezéből a pénzelőállítást.

Igen, mindezek figyelembevételével és annak tudatában, hogy a mai Németország ráadásul odáig süllyedt, hogy (a gender-ideológia tovaterjedése fegyvertényeként) egy éve a német szülők meghatározatlan neműként is anyakönyveztethetik újszülött gyermeküket, továbbá, hogy már több mecset épül benne, mint templom, nem csodálható, ha alighanem azt is, aki nem rokonszenvezik a nemzetiszocializmussal és ideológiai alapítójával, az egykori német birodalmi vezérrel, el kell, hogy gondolkodtassa, helyénvaló-e vajon a politikai korrektség jelének tekintett, kötelezően előírt ellenszenv vagy egyenesen gyűlölet kinyilvánítása irántuk. Pláne, ha az ezt szolgáló propagandával ellentétes műveket tanulmányozva megkérdezi, miként lehetséges, hogy akkor még, szemben a jelennel, rend uralkodott náluk az élet minden területén?

http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=68592
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Tavaszra készül el a kormány holokauszt-emlékhelye a józsefv
  2013-09-13 20:21:32, péntek
 
  Zsidóbűnözés :: 2013-09-13. 18:15
Tavaszra készül el a kormány holokauszt-emlékhelye a józsefvárosi pályaudvaron - potom 5 milliárd forintunkból

A holokauszt-emlékév, vagyis 2014 tavaszára elkészülhet a holokauszt-emlékhely a józsefvárosi pályaudvaron. 17 ezer négyzetméteren zajlik majd az építkezés, egyebek mellett parkot, parkolókat hoznak létre. A régi állomásépület mementóként szolgál majd, a kiállítási komplexum pedig a föld alatt lesz, míg az épület előtt installációs tornyokat állítanak fel. A grandiózus terv 5 milliárd forintunkba fog kerülni, de hogy az élmény teljes legyen, a "nemzeti" kétharmad mindezt megfejeli 1,5 milliárdnyi közpénzzel, hogy az "emlékezést minden egyes oktatási intézetben elő tudják segíteni".

Előzmény: A holokausztluvnya visszatérése
Jövő tavaszra a kormány tervei szerint elkészülhet a holokauszt-emlékhely a józsefvárosi pályaudvaron - jelentette be Lázár János, a Miniszterelnökséget vezető államtitkár a Magyar Holokauszt-2014 Emlékbizottság ülésén csütörtökön Budapesten. Mint mondta, két ügyet kiemelten kezel a kormány az emlékév kapcsán, azt, hogy az ország lehetőleg minél több pontján jöjjenek létre közösségi emlékhelyek, ahol a "vészkorszakról" szóló tudás fontosságára hívják fel a figyelmet. Ebbe a sorba illeszthető a józsefvárosi pályaudvarra tervezett intézmény is. A másik pedig az, hogy a gyermekáldozatokról kiemelten emlékezzenek meg - tette hozzá.
Lázár János közölte, hogy a kormányzat elfogadta a bizottság javaslatát, és a MÁV-ot arra utasította, hogy a pályaudvar projektjének megvalósításában vegyen részt (így törleszt a "háborús bűnös" MÁV? - a szerk.) , valamint felkérte Schmidt "Holokausztluvnya" Máriát, a Terror Háza Múzeum főigazgatóját, hogy a pályaudvaron létesítendő oktatási központ tartalmát határozza meg, ennek érdekében pedig hozzon létre hazai és külföldi történészekből álló kutatócsoportot.
A kormány Fürjes Balázs kormánybiztost azzal bízta meg, hogy 2014 tavaszára készüljön el a józsefvárosi emlékhely, amelynek megvalósításához a kormány ötmilliárd forintot (!) rendelt, így a források teljes mértékben rendelkezésre állnak - ismertette.
Az államtitkár arról is beszélt, hogy ezen az összegen felül a hazai civil szervezeteknek, a zsidó közélet szervezeteinek és az oktatási intézményeknek 1,5 milliárd forintos alapot hoztak létre, hogy helyi szinten is lehetővé tegyék az emlékezést. Úgy fogalmazott: szeretnék, ha az emlékezést "minden egyes oktatási intézetben elő tudnák segíteni".
Lázár János hangsúlyozta: az oktatási központnak európai szinten is vezető intézménnyé kell válnia, és a külföldi fiataloknak is meg kell mutatnia a magyar történelem holokauszthoz fűződő pillanatait. Jelezte, hogy az UNESCO a magyar tematikus év fővédnökségét minden bizonnyal elvállalja. Véleménye szerint a holokauszt emlékével szemben egyaránt veszélyes lehet a "feledés és a relativizálás", ez ellen szeretnének fellépni a tematikus évben. Ezért kerestek egy "abszolút pontot", amelyet a "meggyilkolt gyermekek sorsában találták meg".
Schmidt Mária elmondta: szándékuk, hogy elsősorban a fiataloknak szóljon ez a kiállítás, amelynek világossá kell tennie, hogy mit jelent, amikor valakit megkülönböztetnek, megaláznak, és végül elveszik az életét. A kiállításon emberközeli példákat akarnak hozni, és az "embermentőkre" is emlékezni akarnak. Felhívta a figyelmet arra: oktatási programjuk keretében lehetővé akarják tenni, hogy az emberi sorsokba a gyerekek "belehelyezhessék magukat". Az egykori vasútállomáson rendezik be a Sorsok Háza Európai Oktatási Központ elnevezésű új intézményt, az alagsorban pedig modern kiállítási teret nyitnak, amely a legmodernebb eszközökkel közvetíti a tartalmat. Mint mondta, kiválasztják azokat a történeteket, amelyek azonosulási pontot adnak a fiataloknak, ennek érdekében nemzetközi tanácsadó testületet is felkértek, amely szeptember végén kapcsolódik be a munkába.
Fürjes Balázs elmondta, hogy 17 ezer négyzetméteren zajlik majd az építkezés, egyebek mellett parkot, parkolókat hoznak létre. A régi állomásépület mementóként szolgál majd, a kiállítási komplexum pedig a föld alatt lesz, míg az épület előtt installációs tornyokat állítanak fel. Reményét fejezte ki, hogy az év vége felé elkezdhetik az építkezést.
Dávid Ilona, a MÁV elnök-vezérigazgatója megjegyezte: a csaknem 150 éves épület állaga jelentősen leromlott, de a beruházás anyagi feltételeit biztosítja a kormány. Kitért arra, hogy a pályaudvar épületében jelenleg is vannak szolgálati lakások, az ott lakók bérleti jogával és kiköltözésével kapcsolatban pedig méltányos megegyezésre törekednek.
L. Simon László, az Országgyűlés kulturális bizottságának fideszes elnöke arról beszélt, hogy a civil szervezeteknek szánt 1,5 milliárd forint felhasználására október 1. és november 15. között fogadja a testület a pályázatokat, és december 15-ig bírálják el őket. A megítélt összegeket januárban indítják a pályázóknak, a pénz odaítéléséről a végső döntést a Miniszterelnökség hozza meg.
Ebből a keretből lehet pályázni tudományos publikációkra, tanulmányok készítésére, illetve a "holokauszt művészeti feldolgozására". A civilek és önkormányzatok a helyi kezdeményezésekre, a helyi identitást erősítő ügyekre is pályázhatnak. Ezenkívül ösztöndíjakat is indítanak ebből a pénzösszegből diákoknak, és egyéni kezdeményezéseket is várnak - jegyezte meg. Közölte, a pályázat célja, hogy a "trauma kapcsán" "emlékeztessen a veszteségeinkre és a felelősségünkre", valamint arra, hogy amit a hazai zsidóság Magyarországon megteremtett, az "a közös kultúránk része". (Hiszen a zsidó kultúra nélkül csonka hazánkban csak bőgatya és fütyülős barack létezne, mint az köztudott - a szerk.)
Heisler András, a Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetségének elnöke arról beszélt, öröm számukra, hogy a szövetség kezdeményezésére kezdődött el az emlékév tervezése. Úgy fogalmazott: "sok katartikus pillanat" volt 70 évvel ezelőtt, de az oda vezető folyamatot is be kell mutatni az emlékévben. A történelmi hűséghez az is hozzátartozik, hogy az embermentők pozitív példái csupán kivételes esetek voltak - mutatott rá. Gáncs Péter evangélikus elnök-püspök a tanácskozáson felajánlotta a Sztehlo Gáborról, az embermentő evangélikus lelkészről szóló kiállításuk anyagát az emlékévhez. Az eseményen részt vett Németh Zsolt, a Külügyminisztérium államtitkára, Fónagy János, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium parlamenti államtitkára és Kovács Zoltán, az Emberi Erőforrások Minisztériumának társadalmi felzárkózásért felelős államtitkára, Vargha Tamás, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára és Ilan Mor, Izrael magyarországi nagykövete.
(MTI nyomán)

További részletek: http://kuruc.info/r/26/117629/#ixzz2enYX4iC0

SZERINTEM EZ ÚGY HIÁNYZOTT,MINT EGY FALAT KENYÉR!
A MŰTÉTEK MEG ELMARADNAK, MERT NINCS ORVOS,NINCS PÉNZ.
NA EZ A MAGYAR HOLOKAUSZT!
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Izraeli tanácsadók
  2013-09-13 20:16:04, péntek
 
 
Izraeli tanácsadók
2013. szeptember 13.

A budapesti izraeli nagykövet kijelentette, hogy ,,miután a magyarok nem tudnak elég jól földet művelni, ezért majd izraeli szakemberek minden segítséget megadnak nekik ehhez". Értik? Majd ők jönnek ide a sivatagból, és tanácsot adnak annak a népnek, amely már minimum kétezer éve itt él és nem is olyan régen még a fél világot ellátta élelmiszerrel - teszi hozzá Pörzse Sándor a Barikád eheti vezércikkében.

Izraeli választási tanácsadók is tüsténkednek mind a két váltópártnál, most majd jönnek az izraeli mezőgazdasági szakemberek is? Ettől gyarmat természetesen nem leszünk, mert azok vagyunk már Mátyás király halála óta. A békemeneten a molinó viszont nagyon jól hangzik, és jól hangzottak Orbán Viktor soha meg nem valósult választási ígéretei is. A választási kampány már dübörög, és elhangzik naponta többször is - most már nem az elmúlt nyolc év, hanem a bukott baloldal című szlogen.

Jövőre választási év lesz, és az egész év a 70. évforduló okán a holokausztról fog szólni. Ötmilliárd forint körüli összegbe kerül a józsefvárosi emlékhely, készül a holokauszt gyermekáldozatainak emlékműve, és másfél milliárd forintot máris félretettek arra, hogy a magyar vidéken is legyen egész évben megemlékezés. A jelenlegi magyar adófizető réteg 70 évvel ezelőtt még a világon sem volt, mégis ráterhelik ezt a rettenetes költséget a gazdasági és erkölcsi válság kellős közepén!

A magyar vízbázis is veszélyben van, mert multik százai már beindultak a magyar vízért is. Az egészségügyben négy-öt évet kell várnia egy magyar betegnek egy műtétre a saját hazájában! Eközben jönnek befelé hozzánk műtétre az ukrajnai ukránok, a romániai románok is. A rokkant nyugdíjasokat megrostálják, vagyis egyre többen esnek ki az ellátásból. A rokkantak felülvizsgálatát kiadták vagy kétmilliárdért gebinbe a haveroknak. Az ellátatlanul maradó emberek menjenek dolgozni - a nem létező munkahelyekre!

Miközben az infláció állítólag a két százalékot sem éri el, aközben a Magyarországra rátelepedett külföldi bankok, és természetesen az OTP is, 33 százalékra ad hitelt. Az uzsorásokat el-elkapják, de akkor a bankárokat miért nem? Az uzsorakamat miatt jutott gazdasági válságba a világ, de a bankárok telhetetlensége mit sem változott!

Egyik helyi háború a másikat éri a pénzkibocsátási jogért, az olajért, az ásványi kincsekért, miközben demokráciáról hazudoznak, arról, ami még soha sehol a világon nem valósult meg, csak oly szépen hangzik! Szíriában addig nem volt szír ellenzék, amíg fel nem fedezte a Mol az új, nagyon jelentős olajmezőt. Most aztán van néhány szír ellenálló, és egy rakás állig felfegyverzett terrorista gyilkos, akiket a művelt Nyugat folyamatosan felfegyverez és élelmez. Most is a háttérben, amíg az előtérben a szíriai békéről tárgyalnak. Addig ott béke nem lesz, amíg a terroristákat ki nem vonják a forgalomból!

Mindeközben Magyarországra lehet, hogy már a közeljövőben megérkeznek a magyar parasztokat gazdálkodni megtanító izraeli tanácsadók. Ezek a tanácsadók a jóságos Fidesz földtörvény alapján termőföld tulajdonosok lesznek, azok a bizonyos magyar parasztok, akik a jóságos tanácsokat kapják, bérrabszolgák lesznek az egykor saját tulajdonukban lévő termőföldön.

A gyarmatosítás immár a végéhez közeledik. Amennyiben a magyar társadalom ezt is végig asszisztálja, akkor a folyamat felgyorsul 2014. május 1-je után, amikor hatályba lép a rendkívül galád módon megszavazott Fidesz földtörvény!
Kedves magyar fiatalok! Gyáva népnek nincs hazája! Erre emlékezzetek, amikor némák maradtok!
SVPSZ
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Budapesten a Népligetben fogták el a cibakházi esperes gyilk
  2013-09-13 20:13:14, péntek
 
  RENÁTO IS NORVÉG CSEREDIÁK,LÁTSZIK MOZDONYSZŐKESÉGE.
NEM BAJ BALOG KEDVENC Ő IS, VITYÁNAK MEG REJTETT ERŐFORRÁS ÉS SZAVAZÓBÁZIS!!!!!!!

2013-09-13. 18:40
Budapesten a Népligetben fogták el a cibakházi esperes gyilkosát - W. Renátó Zoltán, egy 19 éves "fiatalember" a tettes

Budapesten a Népligetben fogták el a cibakházi esperes gyilkosát egy 19 éves "fiatalembert".
Csütörtök este a 19 éves férfi beismerő vallomást tett a rendőrségnek. A "fiatalember" úgy bukott le, hogy a plébánostól ellopott autó lerobbant a fővárosban, melyet otthagyott lezárva egy forgalmas útszakaszon - tájékoztatta a Szoljon.hu-t a Jász-Nagykun-Szolnok megyei rendőr-főkapitányság.
Részleteket későbbre ígért a megyei lap.
A mindenki által szeretett 72 éves plébános brutálisan összevert holttestét szerda délelőtt találták meg a parókia pincéjében, a plébánia berendezéseit összetörték, felborogatták. Szarvas András esperes elsőként szentelt a Kárpát-medencében rovásos helységnévtáblát.
Frissítés: Az MTI-hír szerint a gyilkos "W. Renátó Zoltán"
Elfogták és őrizetbe vették a kedden Cibakházán történt rablógyilkosság gyanúsítottját, W. Renátó Zoltán 19 éves budapesti lakost, aki kihallgatása során elismerte tettét - jelentették be a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság szolnoki sajtótájékoztatóján.
Varga József őrnagy, a megyei rendőrség bűnügyi osztályvezetője elmondta: a jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint W. Renátó Zoltán szeptember 10-én az éjszakai órákban anyagi haszonszerzés miatt ment el Cibakházán az ott plébánosként szolgáló 72 éves ember otthonába, megölte, majd áldozata gépkocsijával a fővárosba menekült.
A gyanúsítottat több rendőrkapitányság összehangolt munkájával csütörtök délután Budapesten fogták el, őrizetben Szolnokon van, és kezdeményezték előzetes letartóztatását - ismertette a rendőrtiszt.
2. frissítés: A bíróság elrendelte a cibakházi rablógyilkosság gyanúsítottjának előzetes letartóztatását
A Szolnoki Járásbíróság a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Főügyészség indítványára rendelte el W. Renátó Zoltán budapesti lakos harmincnapos előzetes letartóztatását. Nyereségvágyból elkövetett emberölés alapos gyanúja miatt folyik büntetőeljárás ellene - közölte Sándor Géza, a Szolnoki Törvényszék szóvivője pénteken az MTI-vel.
Zoom
"W. Renátó Zoltán"
Zoom
A gyanúsított megpróbált elrejtőzni a hatóságok elől, és az ügy tárgyi súlya miatt az elrejtőzés, valamint a bűnismétlés veszélye továbbra is fennáll - indokolta a határozatot a szóvivő, hozzátéve: a bíróság döntése jogerős.
(Kuruc.info - Szoljon - MTI nyomán)

További részletek: http://kuruc.info/r/2/117615/#ixzz2enWUT914
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A rezsicsökkentés kampányszövegnek jól hangzik!
  2013-09-13 20:03:06, péntek
 
  A rezsicsökkentés kampányszövegnek jól hangzik!
2013. szeptember 13.

Amennyiben a rettenetes 27 százalékos áfát csökkentené a hatalom legalább a neki oly kedves egykulcsos adó mértékűre (16 százalék) a rezsi és az élelmiszer esetében, akkor még az is lehet, hogy valóban jól járnának az emberek! Ráadásul nem kellene a több százmillió forintba kerül rezsikommandós brigádra sem.

Egy háttér információ, amiről a közmédiában nem sok hangzik el:
Villamos energia-, gáz-, távhőszámla esetében eddig 124 milliárdos a kintlévőség! A tartozók létszáma több mint kétmillió!
Ezeknek az embereknek a háza, lakása ugyanúgy végrehajtás alá fog kerülni, mint a devizahiteleseké. Akiknek története már a rémtörténetek kategóriájába tartozik!

A legnagyobb probléma az, hogy a magyar társadalomnak azon tagjai, akik munkaviszonyban vannak, alig jutnak jövedelemhez. 700 ezer körül van azoknak a létszáma, akik minimálbéren nettó 70 ezer forint körüli jövedelemből tengődnek, mert ebből ma már a temérdek megszorítás és az ezerféle különadó miatt megélni nem lehet. Ezeknek az embereknek a többsége értéktermelő fizikai munkát végez! A 300 ezer körüli közmunkás 47 ezer forintja azért is megalázó, mert az se nem táppénz alap, se nem szolgálati idő.

Kedves Hatalom! Nemcsak a saját jövedelmeiteket kell rendszeresen emelni, hanem a magyar társadalomra is figyelemmel kell lenni, és nemcsak megszorítások és a választási kampány idején! Amíg a társadalom jövedelme béka ülepe alatt van, addig a hatalom egyes megmondó embereinek jövedelme havi három millió forint. Az egyik értéket állít elő, a másik az üres szalmát csépeli (szócséplő gépek!). A magas jövedelem ellenére még a rendszeres mutyi is felfér az arcukra!
SVPSZ
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 11 
2013.08 2013. Szeptember 2013.10
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 621 db bejegyzés
e év: 7437 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 353
  • e Hét: 2613
  • e Hónap: 19406
  • e Év: 152323
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.