Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 11 
A szocialista (!) francia belügyér ki meri mondani, amit Orb
  2013-09-24 21:06:55, kedd
 
  2013-09-24. 20:41
A szocialista (!) francia belügyér ki meri mondani, amit Orbánék nem: a cigányoknak eszük ágában sincs beilleszkedni

Nagy megrökönyödést váltott ki saját táborán, a szocialista párton belül kedden Manuel Valls francia belügyminiszter, miután kijelentette, hogy a cigányok többsége nem akar beilleszkedni a francia társadalomba.
Zoom
"Ábrándokat kerget az, aki azt hiszi, hogy a roma népesség problémáját meg lehet oldani kizárólag az integráción keresztül" - mondta Valls a France Inter nevű rádióadónak.
"Az integráció mint megoldás mindössze néhány családot érint" - folytatta. A belügyminiszter szerint nincs más lehetőség, mint a sátortáborok felszámolása, és a bevándorló cigányok hazatoloncolása.
Valls már korábban is hasonló elveket vallott, márciusban például kijelentette, hogy a "romáknak" két lehetőségük van: "Romániában maradni, vagy visszatérni oda".
A cigánykérdés a jövő tavasszal esedékes francia helyhatósági választások egyik kiemelt témája, azonban a belügyminiszter ezekkel a szavakkal még az egyre kétségbeesettebb polgármestereknél is messzebb ment. Az SOS Rasszizmus nevű "jogvédő" szervezet szerint Valls "jócskán átlépte az illendőség határait", míg a kommunista párt szerint kijelentéseiből "süt az idegengyűlölet". Saját táborában, a szocialistákon belül is többen bírálták a belügyminiszter véleményét. Vallsnak azonban akadnak támogatói is, például Párizs főpolgármestere, Bertrand Delanoe, aki az év eleje óta 18 cigány sátortábort számolt fel a francia fővárosban.
A retektáborok erőszakos felszámolása Nicolas Sarkozy előző francia elnök alatt kezdődött, de az új szocialista kormány is folytatta ezt a politikát, amelyet számos cigányimádó szervezet és az ENSZ is bírál.
(MTI nyomán)

További részletek: http://kuruc.info/r/4/118106/#ixzz2fq3o0kGf
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A nyár folyamán a horvát idegenforgalmi szervek nagy erőkkel
  2013-09-24 20:57:23, kedd
 
  "A nyár folyamán a horvát idegenforgalmi szervek nagy erőkkel ellenőrzést tartottak az isztriai Kusariban, a Demszky Gáborhoz köthető ingatlanon.
A panorámás, hatalmas ház nem ismeretlen olvasóink előtt, értékéről csak annyit, hogy korábban hírek mentek arról, hogy tulajdonosa 1 millió eruróért eladná.
Az ellenőrzés során nem kevés bejelentetlen (idegenforgalmi adót, azaz IFÁ-t) nem fizető nyaralót találtak.Az átfogó razzia során szobákat pecsételtek le, s eljárást indítottak a vendégeket be nem jelentő Demszky ellen, melynek következtében forintban számolva milliós büntetést róttak ki a horvát idegenforgalmi szabályokat évek óta, folyamatosan megszegő volt budapesti polgármesterre.
Demszky gyakran tartózkodik Kusariban, évek óta adja ki szobáit, az ebből adódó bevétele jelentős tétel számára, hiszen nyugdíjasként tengeti napjait Kusariban, ahol egyik telek- illetve házszomszédja az a Mesterházy Ernő, akit Demszky "kijárós" embereként ismertek a városházán, s amúgy az egyik korrupciós ügy vádlottja.
A barátság az elmúlt évek alatt megromlott, csakúgy, mint üzleti kapcsolatuk is.
Kíváncsian vártuk a volt főpolgármester véleményét az ügyben, aki Budapest élén nem volt ilyen elnéző az adók be nem fizetése ügyében. Ám hiába kérdeztük, nem kívánt reagálni a hírre, amit a környezetében nyaraló magyarok viszont megerősítettek."

http://ike2.usr.me/kepek/demszki.jpg
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Baja
  2013-09-24 20:50:31, kedd
 
 
Baja.
2013.09.24. 19:00

Az kétségtelen tény, ismét a Fidesz nyerte az időközi önkormányzati választás. Igaz, van némi botrány a háttérben, de nem valószínű ez nagyon érdekelné a kormánypártot, esetleg lenne belőle némi lelkifurdalása, és főleg nem következménye. Szigetszentmiklós után azt találta mondani némely agyas kormánypárti képviselő, az időközi választásoknak nem nagyon van tétje, az ellenzék ne nagyon örüljön, ha meg is nyer néhányat. Mostanra azonban fordult a kocka, és korábbi kijelentéseiket feledve már arról beszélnek, az emberek nem kérnek a bukott baloldalból. Végül is kormánypárti képviselőtől megszokhatta a hülyének nézett választópolgár, addig terjed az emlékezete, mint a vak komondor lánca a, trafik utólag megemelt haszonkulcsához kötözve. Azonban néhány dolog mégis csak történt, ami egy kicsit keserűvé teheti a Fidesz örömét, akármit is magyaráz bele.
Az ellenzék bevetett minden szabályos fegyvert, amit a kormánypárt választási törvénye lehetővé tett számára. Vezető ellenzéki politikusok kampányoltak a jelölt mellett, aktivisták segítettek a választóknak eligazodni a stadionépítésre alapozott gazdasági növekedés hátrányaiban. A kormánypárt is aktivizálta a listáit, pontosan tudta mennyi szavazatra számíthat. Mivel alacsony volt a részvétel, ahogy ez leni szokott ilyenkor, már előre örülhetett a kormánypárt a biztos győzelemnek. De azért akarva magának némi biztosítékot, igyekezett távol tartani az olyan szavazót, akinél nem tudhatta biztosan, hova is húzza a jelet a szavazólapon. Ezt azért még könnyen megtehette azon szavazóknál, akiknek a megélhetése valamilyen formában tőle függ még hét hónapig, ami azért még elég hosszú idő. Még az is elképzelhető ilyenkor volt némi utalás is a családi kapcsolatokra, végül is ez egy családbarát kormány. Mégsem lehetett azonban teljesen biztos a dolgában, mert a többi titkos fegyvert is bevette. Ez lehetett a napi fröccsadag kifizetése is az erre szolgáló intézményben, ahol olyan emberek tanyáznak napközben, akiknek a holnap nem számít, csak ma legyen meg a kábulat. Itt a politikai felvilágosítás helyett célravezetőbb a közgépesített közpénz bevetése. Végül is ha van az ilyen műintézményben on-line pénztárgép, ez könnyen ellenőrizhető, ha pont az adott napon jelentősen növekedett a bevétel. Meg a tulajdonos ezt be is ütötte. Mert ugye az adózás fegyelme is számít a kormánypártnál, főleg ha azt mástól kell behajtani. És minél többet, lehetőleg sokféleképpen, mert ez nem megszorítás. Így még valamit vissza is kaphat az ilyen “támogatásból". De erre is az lenne a magyarázat, ezt a helyi erők csinálták, saját zsebből, dehogy volt erre központi utasítás. És ha még ez sem lenne elég, még mindig ott van a matematika alapossága. Főleg abban az esetben, ha már tudja a számoló a többi helyen elért eredményt, és ehhez viszonyítva kell számolnia. Ez így eltart egy darabig, az nem vitás, de fő az alaposság, és a győzelem.
Mert ez győzelem volt, de magában hordozza bekövetkező vereség csíráját is, csak meg kell benne találni a gyenge pontokat. Most még minden a kormány kezére játszik, nagy változás akkor sem volt itt várható ha az ellenzék jelöltje nyer. Nem mellesleg a jelölt lejáratása sem volt egy szép dolog, de tahók ülnek a parlamentben is a kétharmad között, így a helyiek csak őket másolták le. Az, hogy még hölgy is volt az illető jelölt, nem igazán tudja őket zavarni sehol sem. Mert ha még szép is, már okos nem lehet, és az is ellene szólt, nem szül elég gyereket a kisanyám. Ha mégis megnyeri a választást, még mindig kormánytöbbség van a városban, és még mindig van hét hónapjuk a hatalomban. Ez pont elég idő arra, tönkre tegyék azt, aki a listájukon kívül ellenük szavazott, főleg ha van is hozzá lehetőségük. Ez lehet a kis aktivitás oka, amiért kevesen mentek el a választásra. Aki pedig elment, és ellenük szavazott már viszonyítási alapoz ad a parlamenti választásokhoz is. Mert oda már az is elfog menni,akit most még távol tudnak tartani a kormánypártiak, és nem valószínű arra fog majd szavazni, kimaradjon a jobb élet lehetőségéből. Ez így együtt már magában hordozza a pocakos focihuszár álmainak szerte foszlását a szerinte várható jövőről. Ahol stadionok Horthy szobros bejáratánál lehet cigit árulni annak aki nem baloldali. És vak komondorok vi vigyáznak a család szentségére, amíg a gyerek erkölcstant tanul az iskolában, kötelező tornaórán átizzadt ruhában. Korai volt a kormány választási rendszerének a főpróbája, és sok mindent elárul az ellenzék előtt álló nehézségekből. Lejáratás, csalás, szavazatvásárlás. Ez ellen csak akkor lehet eredményesen fellépni, ha megvan az az egy jelölt akinek a neve mellé lehet tenni a jelet, és sokan mennek ezt megtenni. Akkor már nem lesz amivel sakkban tartsák a szavazót a kormányoldalról, mindenkinek csak azt kell majd megnézni, mennyit is hozott a konyhára a rezsicsökkentés, és az miből is kell neki azt kifizetnie. De ahhoz bizony ODA KELL MENNI! És vinni kell még egy embert, csak azért, mert olyan jó a kormányt a saját szlogenjével megszívatni.

http://banditapolitika.blog.hu/2013/09/24/baja_267
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
2013- ban MAGYARORSZÁGON A FÖRTELEM ÉVÉBEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  2013-09-24 20:47:32, kedd
 
  2013- ban MAGYARORSZÁGON A FÖRTELEM ÉVÉBEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

“Közel 15 százalékos azok aránya, akik nem tudták megfelelően fűteni a lakásukat."-ez volt tavaly! És most közeleg a tél! (Bár a fagyhalál-mondják-kegyes! Nem nagyon érezni!)
Magyarország a szociális leépülés végső szakaszához érkezett!
Ugyanakkor mást sem hallunk-látunk: “MAGYARORSZÁG JOBBAN TELJESIT!"
Márpedig ebben lehet valami, hiszen az időközi ilyen-olyan választások eredményei arra utalnak, hogy “a zemberek" nagy része is igy gondolja! Hiszen dől az urnákba a döbrögistákra leadott szavazatok áradata!
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Selejtezés a Fideszben
  2013-09-24 20:45:20, kedd
 
  2013.09.24. 13:08
Selejtezés a Fideszben


Alig mutatták be az új Himnuszt, máris megvan az első fácán akinek - közéletből - kivonulásához le lehet játszani. Miért ne? A választások közeledtével eljött az idő a Fideszben is, hogy a gyorsnaszád hajópallójáról a cápák közé lökdössék a közutálatnak örvendő balfaszokat. A Meggyestől megszabadulás nekik is van akkora öröm, hogy intézményesített tarlósinggal ünnepeljék, Semjén páter az égre nézve énekeljen hálaadó zsoltárokat, "Mert megvidámítottál engem Uram a te cselekedeteddel, a te kezednek műveiben örvendezem."

meggyes tamás.jpg

Természetesen Meggyes Tamást nem kivágták, mint a taknyot, frászt. Őkelme "belátta", hogy a népszerűtlensége ráhúzódik a frakcióra és a pártra, mert ő ilyen belátó gyerek lett mostanában.

Érdekes, nem?

Nem is volt az olyan régen, mikor nem csak a bongon dongó pajszervitézből hiányzott a belátás képessége, de a pártjából is. Én legalábbis nem felejtettem el azt a 262 igen szavazatot, amivel a Meggyes Mentő Csomagot keresztül erőltették a nagy büdösben, és amivel egyben deklarálták azt is, adott esetben a választók akarata le van szarva, ha nem esik egybe A Párt és Meggyes Tamás érdekeivel. Akkor azt kérdeztem vajon hol a határ, létezik-e olyan pont ahol Meggyesnek azt mondják: elég?

Nos, eljött, itt van, ezt is megéltük.

Gondolom a belátás képességének feltámadásához kellett egy csak csalással nyerhető ikonikus időközi pánikja, ami után a stábértekezleten valakinek eszébe jutott mivel tereljék el a figyelmet a sokadszor választási csaláson kapott Ajtai nertárs "mesteri láncszavazásáról": Rúgjuk ki magunk közül akit a legjobban utálnak. Meggyesnek nyomban csöröghetett a telefonja, hogyaszongya Tomikám, te leszel itten most a vezéráldozat, mert beláttad végre a fekete bárányokat is levágják egyszer nem mehet ez így tovább.

Akár hogy is volt pontosan, a selejtezésnek mindenképp ideje volt. Én már csak arra vagyok kíváncsi, Meggyes egyedi elszigetelt eset, vagy van miért aggódnia mondjuk a buszreklámos, részegen balesetező, tahóságát összeesküvés elmélettel takargató jómunkásembereknek is?

http://varanus.blog.hu/2013/09/24/selejtezes_a_fideszben
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Baján is cigányok láncszavaztatásával nyert a Fidesz?
  2013-09-24 20:27:58, kedd
 
  Baján is cigányok láncszavaztatásával nyert a Fidesz?
2013, szeptember 24 - 12:48


Megóvják a balliberális pártok a vasárnapi, bajai időközi önkormányzati választás eredményét, mivel állításuk szerint videófelvételek bizonyítják, hogy a Fidesz a helyi roma önkormányzat vezetőjével egyeztetve láncszavazással nyert.

Választási csalásról számolt be hétfői sajtótájékoztatóján Karácsony Gergely, a PM és Harangozó Tamás, az MSZP képviselője. Karácsony elmondta, a kampány során a Fidesz túlment a törvényességi határokon, mivel videófelvételek bizonyítják, hogy az egyik szavazókörben szervezett módon vitték az állampolgárokat szavazni. Hangsúlyozta, a Fidesz jelöltje csak abban a kerületben kapott jóval több szavazatot, ahol a ,,legkiszolgáltatottabb és legnehezebb helyzetben élők" laknak, éppen ott, ahol a helyi roma önkormányzat vezetője ,,folyamatosan levezényelte a választást"

A sajtótájékoztató után Együtt 2014 név alatt egy videót tettek közzé, amelyen a következő párbeszéd hangzik el: ,,Elnök úr! Van olyan, hogy ha háromszor itt vagyok, vagy akár tízszer, ez valami törvény vétség?" Mire a válasz: ,,Semmi, semmi, akár ötvenszer is jöhetsz!"

http://www.youtube.com/watch?v=ntcqabPK_RU&feature=player_embedded

Zsigó Róbert, a Fidesz szóvivője az esetet úgy kommentálta: a baloldal a bizonyítványát magyarázza azután, hogy a bajaiak világosan eldöntötték: nem kérnek a "Gyurcsány-Mesterházy-Bajnai" jelöltből. Zsigó hangsúlyozta, míg a baloldali pártok két beadvánnyal fordultak a helyi választási bizottsághoz, a Fidesz három bejelentést is tett: kettőt kampánycsend-sértés, egyet pedig a választók törvénytelen utaztatása miatt, amit ők is felvételekkel tudnak bizonyítani. A szóvivő úgy tudja, a testület kedden bírálja el beadványaikat.

Ismerős arcok

Az ATV megkereste a választási csalással hírbe hozott Ajtai Tibort, aki azonban nem járult hozzá, hogy szavait idézzék. A Lungo Drom-os cigány vezető, a Fidesz Bács-Kiskun megyei választmányi tagja ismerős lehet az Alfahír olvasóinak. Ő az a politikus, aki egy hangfelvétel tanúsága szerint a 2010-es kiskunfélegyházi önkormányzati választáson ,,mesteri módon" megszervezte Kapus Krisztián polgármester győzelmét, ami abból állt, hogy 11 autóval szállíttatta láncszavazni a helyi cigányokat.

Lebukása után azzal a magyarázattal állt elő, hogy a hangfelvétel ,,megrendezett" volt, és ő csak ,,próbából" mondta fel az elhangzottakat, mert a helyi Fidelitas ezzel az anyaggal akarta megpuccsolni a városvezetőt. (Az ominózus hangfelvételt - az Index és az ATV állításaival ellentétben - először az alfahir.hu elődje, a barikad.hu portál hozta nyilvánosságra - a szerk.)

Baján vasárnap tartottak időközi önkormányzati választást, ahol 467 szavazattal a Fidesz jelöltje, Kovács Csaba nyert. Második helyen Teket Melinda, az MSZP, az Együtt - A Korszakváltók Pártja és a DK közös jelöltje végzett 406 szavazattal, a harmadik helyet a Jobbik szerezte meg.

alfahir.hu
Kapcsolódó cikkek:
Hangfelvétel: cigányokat hordtak a Fideszre ,,láncszavazni" (meghallgatható!)


http://alfahir.hu/bajan_is_ciganyok_lancszavaztatasaval_nyert_a_fidesz
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A kormány a migrációval akarja megoldani a népességfogyást?
  2013-09-24 20:14:45, kedd
 
  A kormány a migrációval akarja megoldani a népességfogyást?
2013, szeptember 24 - 15:18


Nemzetbiztonsági kockázatot is jelenthet a Jobbik álláspontja szerint, ha a kormány a Nemzetközi Bevándorlási Szervezettel karöltve immigrációval akarná pótolni a gazdasági okok miatt országunkat elhagyó magyarokat.

Gaudi-Nagy Tamás emlékeztetett, hogy tegnapi nap egy törvényjavaslat került a Ház elé, melyben az International Organization for Migration (magyarul: Nemzetközi Bevándorlási Szervezet) alapokmányának becikkelyezéséről szólt. A Jobbik szerint elfogadhatatlan, hogy ezzel a lépéssel is segítsük, hogy a kivándorló magyarságot külföldi betelepítettekkel pótoljuk.

A szervezet célja, hogy a bevándorlókat anyagilag és szolgáltatások terén is segítsék, de Gaudi-Nagy Tamás leszögezte, hogy nem szabad a hanyatló nyugati államok útjára lépni. Látható - magyarázta -, hogy olyan fejlett országokban, mint Németország, Ausztria, Olaszország, Nagy-Britannia is súlyos társadalmi gondokat és feszültséget okoz a bevándorlás kérdése, a lakosok már nem is tudják magukat otthon érezni, annyi a külföldi. Az itthoni menekülttáborokra is számos panasz érkezik a helybéliektől, akik nem szeretnének menekültközpontokat látni a lakóhelyükön.

A Jobbik szerint elsősorban a kivándorolt magyarokat kell hazahívni, akik anyagi okokból kényszerültek kivándorolni.

Hegedűs Lorántné arról beszélt, hogy az IOM hazai szervezete járt abban el, mikor a Kanadából hazatoloncolt cigányokat kellett támogatni. Azoknak, akik a gyűlölt hazájukat hazudozás közepette elhagyták, most támogatásokat adnak - tette hozzá. Feltette a kérdést: a már említett magyar emberek miért nem kapnak ilyen támogatásokat, hogy hazajöjjenek? Honnan van pénze a szervezetnek ilyen feladatokra?

A kérdést feltették Kontrát Károly államtitkárnak is, illetve kérték, hogy vizsgálják meg a gazdasági hátterüket. Kontrát csupán annyit válaszolt: diplomáciai mentességgel rendelkezik az IOM, így sajnos nem adhatók ki ilyen adatok.

A Jobbik szerint az IOM tevékenysége nemzetbiztonsági kockázatot jelenthet, főleg, ha tényleg bevándorlókkal akarják pótolni a kivándorolt magyarokat. Ha ez igaz, a szervezet kiutasítását is kezdeményezni kell.

alfahir.hu

http://alfahir.hu/a_kormany_a_migracioval_akarja_megoldani_a_nepessegfogyast
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Mégis a 45 milliós kártérítéssel megajándékozott cigányok gy
  2013-09-24 20:09:27, kedd
 
  A balog kedvencek!!!

Cigánybűnözés :: 2013-09-24. 07:30
Mégis a 45 milliós kártérítéssel megajándékozott cigányok gyilkolhattak Újszentmargitán

Vissza kell fizetniük Burkáéknak a rekordkártérítést, ha kiderül, mégis gyilkoltak. A tanúk - köztük akad olyan is, akit korábban állítólag megfenyegettek - vallomásai alapján kiderült, hogy id. Burka Ferenc és ifj. Burka Ferenc végezhetett Gyurcsó Jánossal.
Zoom
Burkáék esete 2006-ban felkavarta a közvéleményt, hiszen apa és fia 6 évig ült börtönben - ebből hármat előzetesben, hármat pedig azután, hogy ítélet született ügyükben. Azzal vádolták őket, hogy megölték a férfit, akivel előző este még együtt iszogattak. 2006-ban kimondták, hogy az első fokú ítélet megalapozatlan volt, majd felmentették őket, egy évvel később 45 milliós kártérítést kaptak.
Zoom
Most azonban előkerült egy bizonyíték, ami Burkáék ellen szól: a rendőrök mintegy 100 méterre a család házától találtak egy fém antennát, ami az áldozaté volt. A szakértő szerint a fémdarabot akkor áshatták el, amikor annak tulajdonosát meggyilkolták. A rendőrök azután kezdtek kutakodni, hogy a fiatalabbik Burka élettársa besétált hozzájuk, és elmondta: ő úgy tudja, mégis a két férfi ölte meg az áldozatot.
- A Debreceni Ítélőtábla perújítást rendelt el az ügyben, amellyel a továbbiakban a Debreceni Törvényszék foglalkozik - erősítette meg Berényiné Fórizs Ildikó, az ítélőtábla szóvivője.
- Amennyiben a perújítási eljárásban Burkáékat elítélik, és bűnösnek mondják ki különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés bűntettében, akkor 10-20 évig terjedő vagy akár életfogytig tartó szabadságvesztés is kiszabható - mondta dr. Magyar György ügyvéd.
A letöltendő büntetés időtartamába a korábban előzetes letartóztatásban töltött közel 6 évet be kell számítani. Ráadásul mivel - ha kimondják bűnösségüket - a kártérítéshez sem volt joguk, ezért azt is vissza lehet perelni tőlük.
(Blikk nyomán)

További részletek: http://kuruc.info/r/2/118069/#ixzz2fpp8bkBa
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Nem a horogkereszt, a szappan kelt bennük félelmet – k
  2013-09-24 20:01:10, kedd
 
  Nem a horogkereszt, a szappan kelt bennük félelmet - ki érti ezt?

2013. szeptember 24. 11:05
Ifj. Tompó László - Hunhír.info

Ha valaha Orwell regényutópiáját, az 1984-et olvasta az ember, azt hitte, az nem más, mint egy kétségtelenül vérbeli pszichológusra valló lélekanalízissel megírt, ámde mégis csak túlzó prófécia egy eladdig sosemvolt világról. Ami viszont bekövetkezőben van. Alighanem ez jut az eszünkbe most, amikor úgy tűnik, a társadalom többségétől rettegő kisebbség hangadói egyre irracionálisabban reagálnak minden nekik valamiért nem tetsző jelenségre, személyre vagy akár tárgyra. Nos, ami az utóbbiakat illeti, lehet az akár egy zsinagóga főbejárata előtti kerítésbe belefúrt néhány babaszappan is.

Az ember azt hinné, hogy az erről megjelent nyúlfarknyi hír lerágott csonttá vált, elvégre e közismert tisztasági árucikk bárhol való megjelenése a társadalom többségéből semmiféle emocionális ellenállást nem vált ki, de ha egyes szegmenseiből netán mégis, ilyetén feltűnését azért ugyebár illene nekik is úgy kezelniük, mint a csodákat, melyek közmondásosan három napig tartanak. Mert ha bárkinek is a tyúkszemére lépnek, aligha normális reakció az erre három nap múlva is tartó jajveszékelés.

Pedig tart továbbra is, éspedig olyannyira, hogy a Mazsihisz honlapja 2013. szeptember 22-én (a délmagyar.hu portálra hivatkozva) közölte a példátlan skandalumot, azt, hogy ,,a szegedi zsinagóga főbejárata előtti kerítésbe fúrt bele több babaszappant egy ismeretlen a héten", amit egy szemfüles látogató mindjárt észre is vett s a Szegedi Zsidó Hitközség rögvest tisztázta fehéren-feketén, hogy ez bizony ,,egyértelműen Auschwitzot és a haláltáborokat juttatja az ember eszébe".

Már akiébe, persze. Mindenesetre, aki azt hitte volna, hogy a babaszappantól (is) rettegők mégiscsak napirendre tértek annak számukra szokatlan helyen való felbukkanása fölött (pláne, hogy nem volt benne bomba), aligha ismerik pszichológiájukat, de a ,,szolgálunk és védünk" jeligéjűekét sem. Akik a Síp utcaiak tudakozódására (,,mikor jelentették be a bűncselekményt, hány szappanról van szó, hol vásárolták, elfogták-e az elkövetőt, és mikor vihette véghez tettét?") azonnal nyomozást indítottak.

,,A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya közösség tagja elleni erőszak bűntettének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen nyomoz szeptember 17-e óta", tájékoztatta aztán a szappanfóbiásokat Szenti Szabolcs százados, amire azok a Btk-ra hivatkoztak, mondván, e tárgy ilyetén történt közszemlére tétele egyértelműen közösség tagja elleni erőszakkeltés, kirívóan közösségellenes magatartás, amely alkalmas arra, hogy ,,az adott csoport tagjában riadalmat keltsen".

Addig is, amíg az elsősorban őket szolgálók és védők elfogják a riogató delikvenst, kanyarodjunk csak vissza a szegedi hitközség reakciójára! Elnöke, Lednitzky András szerint ,,az utóbbi tíz évben ilyen megdöbbentő és megbotránkoztató eset nem történt Szegeden, amely mindig is befogadó és elfogadó város volt. Néha festékkel felszórtak a házakra egy-egy horogkeresztet vagy Dávid-csillagot, de a mostani eset valóban félelmet kelthet az emberekben. Reméljük, hogy ezt mindenki megérti."

Nem, korántsem mindenki érti meg, miféle traumát okoz egy tisztálkodási eszköz? Mert ha egy (nem mellesleg eddigi tapasztalatok alapján cseppet nem kizárt, hogy éppen egy Dávid-csillagos provokátor által) ilyetén elhelyezett babaszappan ekkora riadalmat kelt, mi a helyzet akkor például az alábbi közismert népi játékdallal?

Elvesztettem zsebkendőmet,
Megver anyám érte.
Aki nékem visszaadja,
Megcsókolom érte.

Szabad péntek, szabad szombat,
Szabad szappanozni.
Szabad az én galambomnak
Egy pár csókot adni.

Vagy mi a helyzet azzal a régi kataszteri térképpel, amelyen feltüntették az irtásokat is, és az egyiket a Bakonyban éppen a riogatottak gyűjtőnevéről nevezték el, a két szót egybeírva? Szóval akkor az iménti játékdal éneklése és térkép őrzése vagy továbbadása is egyértelműen közösség tagja elleni erőszakkeltés, kirívóan közösségellenes magatartás, amely alkalmas arra, hogy ,,az adott csoport tagjában riadalmat keltsen"? De visszatérve a mostani esetre, az ember nem hisz a szemének, csak próbálja felfogni a hihetetlent. Nem a horogkereszt, a szappan kelt bennük félelmet - ki érti ezt?

http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=68903
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Hétköznapi botrányaink: Kövér László elszólása
  2013-09-24 19:54:41, kedd
 
  Hétköznapi botrányaink: Kövér László elszólása

Posted on 2013/09/23

Kövér László, az MSZMP KB Társadalomtudományi Intézet egykori munkatársa, az Országgyűlés jelenlegi elnöke a baloldali összefogással kapcsolatban egy rádióinterjúban a következőket találta mondani: ,,... minden más baloldali tömörülés, - már most itt a számottevőkre gondolok, maradjunk az Együtt Magyarországnál, az MSZP-nél -, nem engedhetik meg maguknak, hogy egymás esélyeit rontva, külön induljanak. És hát, ha nagyon cinikusan akarnék fogalmazni, akkor azt mondanám, hogy az hagyján, hogy ezt maguknak nem engedhetik meg, de a megbízóik sem engedhetik meg nekik, hogy ezt a luxust megengedjék maguknak. Tehát igenis rá lesznek kényszerítve, ha józan belátásukból nem, akkor külső erő, a finanszírozóik erejével arra, hogy valamilyen kompromisszumot kössenek..." (2013.09.01. MR1 7:55 http://hangtar.radio.hu/kossuth#!#2013-09-01)

Nos kérem, az ország második legnagyobb közjogi méltósága itt azt hozta a hallgatók tudtára, hogy Magyarország meghatározó politikai pártjai mögöttkülső finanszírozó erők, ,,megbízók" állnak! - Ez igen súlyos vád, döbbenetes kinyilatkoztatás, és egyben beismerése annak, hogy a magyarországi pártokat külső erők mozgatják!!! Ezek szerint erről neki megbízható tudomása van, - hiszen milliós hallgatottságú rádióműsorban beszél róla -, ennek ellenére mégsem az ügyészségen tesz feljelentést hazaárulás vádjával, hanem úgy beszél a dologról, mint egy köztudomású, magától értetődő tényről, ami semmilyen további magyarázatot vagy intézkedést nem igényel.

És hogy mennyire nem beszélt Kövér László a levegőbe, vagyis hogy mennyire pontosak az információi, azt az egy héttel később létrejött megállapodás is mutatta, melynek eredményeképpen a féléve alakult, gyakorlatilag egyszemélyes párt (Bajnai Gordon Együtt PM) az egyéni választókerületek egyharmadát(!) megkapta a rendszerváltás utáni legsikeresebb párttól, az MSZP-től. Nyilvánvaló, hogy az alku nem a választókra alapozott erőviszonyok alapján köttetett, mert az Együtt PM választói támogatása elhanyagolható az MSZP tömegbázisa mellett. Ennek ellenére az MSZP lemondott a politikai potenciája egy jelentős részéről az Együtt PM javára. Kövér László azt is megmondta miért: A külső finanszírozó erők írták ezt elő neki.

- Megtudtuk, hogy a rendszerváltás eddigi legsikeresebb, vagyis leghosszabb ideig kormányzó pártját külső erők finanszírozzák, külső ,,megbízók" akaratának engedelmeskedik!

A rendszerváltás óta a pártok alkotmányos feladata a következő: ,,A pártok közreműködnek a nép akaratának kialakításában és kinyilvánításában."(Magyarország Alaptörvénye VIII. cikk 3. bek.) Ez a pártok alkotmányos feladata, ezért kapják évente az adófizetők milliárdjait. - És most, visszanézve a rendszerváltás 24 évére, tegyük fel a kérdést: ez volt az akaratod, kedves Magyar Nép? A Te akaratodat jelenítették meg a pártok az ország életében? - Hát persze hogy nem, hiszen mindnyájan tudjuk, hogy a magyar népet a rendszerváltás nevű bűvészmutatvánnyal csúnyán becsapták. A termelő vagyonunkat eladták, a kapott pénzt külföldi adóparadicsomokba menekítették, miáltal a világ 12. legkifosztottabb államává váltunk (http://hetek.hu/hatter/201207/magyarorszag_elrablasa). Mindennek a tetejébe még egy gyakorlatilag visszafizethetetlen adósságot is az ország nyakába akasztottak, amelyet - a meghatározó pártok szándéka szerint -, még az unokáink unokái is nyögni fognak.

Vérlázító országrablás áldozatai lettünk, és mind ez idáig nem tudtuk beazonosítani árulóinkat, el kellett hinnünk, hogy a politikai vezetőink nekünk mindig is a legjobbat akarták, csupán a véletlen balszerencsék kiszámíthatatlan sorozata juttatta országot ebbe a kifosztott, kiszolgáltatott állapotba. Viszont hála az Országgyűlés elnökének, most már tudjuk, hogy a pártok árultak el bennünket, kiderült, hogy ezek a díszes társaságok valójában nem a nép akaratát, hanem akülső megbízók akaratát hajtották és hajtják végre!!! - Így már értjük. Értjük, hogy a multik adókedvezménye miért nem illette meg a hazai vállalkozókat, miért kellett elkótyavetyélni a hazai ipart, szétverni a mezőgazdaságot, és a sok joghézag miért mindig a kiváltságos ragadozóknak kedvezett. Értjük már! Mindez a sok rossz azért történhetett, mert a meghatározó pártjaink mögött külső megbízók álltak, ami viszont nem más, mint a hazaárulás törvényileg megfogalmazott esete! Nézzük csak a Btk.-t.

A Büntető törvénykönyv hazaárulás című 258. §-a a következő: ,,(1) Az a magyar állampolgár, aki Magyarország függetlenségének, területi épségének vagyalkotmányos rendjének megsértése céljából külföldi kormánnyal vagy külföldi szervezettel kapcsolatot vesz fel vagy tart fenn, bűntett miatt öt évtől tizenöt évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő. (2) A büntetés tíz évtől húsz évig terjedő vagy életfogytig tartó szabadságvesztés, ha a hazaárulást a) súlyos hátrányt okozva követik el."

Az alkotmányos rend szerint a pártoknak a népakaratot kellene képviselniük, ezzel szemben ők külső szervezettel vettek fel kapcsolatot, és a tevékenységüket ezek megbízók határozzák meg. A hazaárulás e vitathatatlan tényével az Országgyűlés elnöke tisztában van, hiszen jogász ő is, és mégsem rohan az ügyészségre, hogy feljelentést tegyen. Pedig a büntetőeljárásról szóló törvény 171. § előírja neki, amely így szól: ,,(2) A hatóság tagja és a hivatalos személy ... köteles a hatáskörében tudomására jutott bűncselekményt ... feljelenteni."

Tehát az ország második legnagyobb közjogi méltóságának tudomása van arról, hogy meghatározó politikai tényezők folytatólagos hazaárulást követnek el, ennek ellenére - esküjével ellentétben -, nem tesz semmit ellene, nem rohan az ügyészségre, nem kiált farkast, nem fordul az ország nyilvánosságához, nem figyelmezteti a hazaáruló pártok választóit, semmit nem tesz annak érdekében, hogy ezt a botrányos állapotot megszűntesse. - Vajon miért nem? Ennek megválaszolását az olvasóra bízom.

Gyirán István

www.orokelet.van.hu

http://internetfigyelo.wordpress.com/2013/09/23/hetkoznapi-botranyaink-kover-lasz lo-elszolasa/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 11 
2013.08 2013. Szeptember 2013.10
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 621 db bejegyzés
e év: 7437 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1033
  • e Hét: 6785
  • e Hónap: 10530
  • e Év: 164026
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.