Belépés
dandej.blog.xfree.hu
Isten szeret! Jézus él! Jézus Krisztus, Isten Fia! Grád Károlyné
1952.12.21
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 3 
Napi hangzó Biblia
  2013-09-26 17:42:18, csütörtök
 
  Link Link

 
 
0 komment , kategória:  NAPI HANGZÓ BIBLIA  
Szeretettel köszöntelek a Keresztény kincskeresőben
  2013-09-26 09:49:25, csütörtök
 
  "Mert ahol a ti kincsetek van, ott lesz a ti szívetek is." (Lukács e. 12:34)




Mindnyájan keressük azt a kincset amelytől életünk megváltozását várjuk. Kutatjuk a pénzben, szerelemben, hivatásban és amikor úgy véljük, hogy megtaláltuk akkor döbbenünk rá, hogy mégsem erre vágyódunk.

Az igazi kincs azonban nem ezekben, hanem Jézusban található.

Én megtaláltam a Jézushoz vezető utat. Elrontott életem teljesen megváltozott e találkozás által, Mindent, amit rossznak találtam eddigi életemben, elhagytam, azért, hogy a kincset, melyet Ő jelent számomra, megtarthassam.

Gondolkodásom, életformám, szellemiségem megváltozott. A szeretetlenség és harag helyébe a szeretet lépett, a sötétségben felragyogott a világosság, a céltalanságot a tudatosság, a hitetlenséget Jézustól kapott rendíthetetlen hit töltötte be.

Honlapomon történetek, filmek találhatók, melyek megerősítenek minket jellemünkben, felhívják figyelmünket a helyes és helytelen közötti különbségre, azért, hogy mennyei kincsek boldog tulajdonosai lehessünk.

A filmek, videók azt mutatják be, hogyan történtek gyógyulások, szabadulások és csodák emberek életében, miképpen jutottak arra a felismerésre, hogy a bűntől meg kell és meg is lehet válni.
Szükségünk van Isten megváltó kegyelmére, és ezt a kegyelmet Jézus Krisztus által megkaphatjuk.

Bácsi István * Kincskereső
Link
 
 
0 komment , kategória:  Keresztény kincskereső  
Hitelesség vagy népszerűség ?
  2013-09-26 09:24:01, csütörtök
 
  "Mert aki szégyell engem és az én beszédeimet, azt az Emberfia is szégyellni fogja, amikor eljön a maga, az Atya és a szent angyalok dicsőségében." Lukács 9:26

Link



Egy napon majd számot kell adnod az életedről Isten előtt. Ha ezt észben tartod és az effajta hosszú távú gondolkodásra rendezkedsz be, az meg fogja változtatni amit mondasz, teszel és hogy kit próbálsz lenyűgözni. Ez az emberek előtti megfelelési kényszer ellenszere.

Amikor ennyire előre tekintesz és rájössz, hogy minden egyes ma kimondott szóról számot kell adnod, azt fogod kérdezni magadtól: "Istennek akarok csalódást okozni azzal, amit mondtam vagy tettem, vagy ennek az embernek akarok csalódást okozni azzal amit mondtam vagy tettem?"

Ezt jól ismerem, mert sok TV interjút adtam. Ezekben a műsorokban a lehető legkeményebb kérdéseket teszik fel nekem. Közszemlére akarnak tenni, és mivel hiszek egy bizonyos dologban, egy ostobának vagy bigott embernek akarnak beállítani. Szándékosan el akarják érni, hogy hátat fordítsak annak, amit a Biblia mond.

Amikor részt veszek ezeken az interjúkon, az emberi természetem azt szeretné, hogy kedveljék, csakúgy mint a tied. Az emberi természetem megalkuvást keres, eltérít, el akar hajolni és ki akarja hagyni az igazságot. Hallottam amint ugyanazokat a kérdéseket másoktól kérdezik a tv-ben és ők azt válaszolják: "Ezt meghagyom Istennek" vagy "Ezt mindenki döntse el magának". Erre van egy kifejezés: megfutamodás! Az ilyen válaszok politikailag korrekt, embereknek tetszeni vágyó megfutamodások. Ezek az emberek nem állnak ki az igazságért.

Az ilyen pillanatokban, amikor olyan választ tudnék adni, ami politikailag korrekt, nem bántó, de hazugság lenne, a következő igazságokra emlékezem:

Először is: visszaemlékezem arra, amit Jézus Krisztus tett értem a kereszten. Ő nem tagadott meg engem. Nem fordított hátat nekem. Meghalt a bűneimért. Az életemmel tartozom neki. Megalkotott. Megmentett. Megbocsájtott. A Mennybe visz magával. Nem fogom megtagadni Őt.

Másodszor: emlékeztetem magamat arra, hogy egy napon Istennek fogok számot adni. És ezen a ponton Isten azt fogja kérdezni: "Mit mondtál abban az interjúban? Mit mondtál azon a munkahelyi beszélgetésen? Mit mondtál a barátaidnak az iskolában?" Emlékeztetem magam hogy a hitelesség fontosabb mint a népszerűség. És én nem fogom feladni a hitelességemet.

Végezetül, elmondom az igazságot és hadd hulljon a vakolat.

A Biblia azt mondja a Lukács 9:26-ban: "Mert aki szégyell engem és az én beszédeimet, azt az Emberfia is szégyellni fogja, amikor eljön a maga, az Atya és a szent angyalok dicsőségében."

Beszéljünk róla:

Milyen fajta szavak azok, amelyekről majdnem biztosan tudod, hogy nem tetszene Istennek ha kimondanád?
Hogyan tudnál megváltoztatni egy helyzetet úgy, hogy sokkal inkább tiszteld a szavaiddal Istent?

(Daily Hope by Rick Warren, 2013. 09. 19.)

Napi remény
Link
 
 
0 komment , kategória:  Rick Warren* Napi Remény  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 3 
2013.08 2013. Szeptember 2013.10
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 88 db bejegyzés
e év: 760 db bejegyzés
Összes: 10080 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 683
  • e Hét: 2452
  • e Hónap: 10159
  • e Év: 59724
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.