Belépés
klarika47.blog.xfree.hu
Ha érted a saját lényedet, érted mindenki lényét. Kiss Tiborné
1947.10.29
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 6 
Emlékszel Korfura
  2013-09-28 15:34:44, szombat
 
  Ó, ha feltalálnának valamit, amivel konzerválni lehetne az emlékeket,
mint egy ízt vagy egy illatot! És ha az emlékek soha meg nem kopnának,
soha el nem fakulnának, hogy amikor kedvünk tartja, elővehetnénk az
üveget, és csak ki kellene húzni a dugót, és újra átélhetnénk az elmúlt
pillanatot!





 
 
0 komment , kategória:  Emlékeim 1.  
Hideg van
  2013-09-28 14:59:45, szombat
 
 

 
 
0 komment , kategória:  Tél van 2.  
Három gyertya
  2013-09-28 14:53:40, szombat
 
 


 
 
0 komment , kategória:  Ünnepek 2.  
Kilincs
  2013-09-28 14:47:00, szombat
 
  Vágyaim és érzékeim örökre lezártnak vélt ajtaján bekopogtál.
Évek óta vártam érkezésed, most mégis megrémített jelenléted
kézzelfoghatósága. Kinyissam a kaput, beengedjelek? Bizonytalan,
érzékiségemet már félig felkeltett félelmemben annyit feleltem
elváltoztatott hangon, hogy akiért jöttél, nincs itthon, de minden
valószínűség szerint meg fog érkezni. Te hitted is meg nem is,
tétováztál, s végül továbbmentél. Most várom, mikor kopogsz ismét,
hogy immár saját hangomon válaszolva kinyissam neked az ajtót.
Kezem már a kilincsen.





 
 
0 komment , kategória:  Lélekmorzsák 2.  
Festő melegszik
  2013-09-28 14:41:04, szombat
 
 

 
 
0 komment , kategória:  A nap képe  
Mustáros csirkeszárny
  2013-09-28 10:55:21, szombat
 
  Amire szükséged lesz:

- 8 csirkeszárny
- 5 dkg vaj
- 4 evőkanál mustár
- 2 evőkanál citromlé
- 1 evőkanál olaj
- 1 evőkanál barna cukor
- 1 teáskanál pirospaprika
- só, bors

Így csináld:

1. Tisztítsd meg a csirkeszárnyakat és kissé sózd be.
2. A vajat olvaszd meg, majd a mustárral, a citromlével,
az olajjal, a barna cukorral és a pirospaprikával keverd
össze, és addig melegítsd, amíg a cukor el nem olvad.
3. A szárnyakat kend meg a masszával, majd tedd
olajozott tepsibe, és 25 perc alatt süsd ropogósra
közepes lángon.





 
 
0 komment , kategória:  Gasztronómia 3.  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 6 
2013.08 2013. Szeptember 2013.10
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 213 db bejegyzés
e év: 888 db bejegyzés
Összes: 34589 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 604
  • e Hét: 2560
  • e Hónap: 24827
  • e Év: 157381
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.