|
1/1 oldal
|
Bejegyzések száma: 6
|
|
|
|
2013-09-28 15:34:44, szombat
|
|
|
Ó, ha feltalálnának valamit, amivel konzerválni lehetne az emlékeket,
mint egy ízt vagy egy illatot! És ha az emlékek soha meg nem kopnának,
soha el nem fakulnának, hogy amikor kedvünk tartja, elővehetnénk az
üveget, és csak ki kellene húzni a dugót, és újra átélhetnénk az elmúlt
pillanatot!
|
|
|
0 komment
, kategória: Emlékeim 1. |
|
|
|
|
|
2013-09-28 14:47:00, szombat
|
|
|
Vágyaim és érzékeim örökre lezártnak vélt ajtaján bekopogtál.
Évek óta vártam érkezésed, most mégis megrémített jelenléted
kézzelfoghatósága. Kinyissam a kaput, beengedjelek? Bizonytalan,
érzékiségemet már félig felkeltett félelmemben annyit feleltem
elváltoztatott hangon, hogy akiért jöttél, nincs itthon, de minden
valószínűség szerint meg fog érkezni. Te hitted is meg nem is,
tétováztál, s végül továbbmentél. Most várom, mikor kopogsz ismét,
hogy immár saját hangomon válaszolva kinyissam neked az ajtót.
Kezem már a kilincsen.
|
|
|
0 komment
, kategória: Lélekmorzsák 2. |
|
|
|
|
|
2013-09-28 10:55:21, szombat
|
|
|
Amire szükséged lesz:
- 8 csirkeszárny
- 5 dkg vaj
- 4 evőkanál mustár
- 2 evőkanál citromlé
- 1 evőkanál olaj
- 1 evőkanál barna cukor
- 1 teáskanál pirospaprika
- só, bors
Így csináld:
1. Tisztítsd meg a csirkeszárnyakat és kissé sózd be.
2. A vajat olvaszd meg, majd a mustárral, a citromlével,
az olajjal, a barna cukorral és a pirospaprikával keverd
össze, és addig melegítsd, amíg a cukor el nem olvad.
3. A szárnyakat kend meg a masszával, majd tedd
olajozott tepsibe, és 25 perc alatt süsd ropogósra
közepes lángon.
|
|
|
0 komment
, kategória: Gasztronómia 3. |
|
|
|
|
|
1/1 oldal
|
Bejegyzések száma: 6
|
|
|
|
2013. Szeptember
| | |
|
|
ma: |
0 db bejegyzés |
e hónap: |
213 db bejegyzés |
e év: |
888 db bejegyzés |
Összes: |
34589 db bejegyzés |
|
|
|
|
- Ma: 604
- e Hét: 2560
- e Hónap: 24827
- e Év: 157381
|
|
|