Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 28 
Önkormányzatok kérik meg Orbán lányainak kezét
  2013-09-06 20:00:38, péntek
 
 
Önkormányzatok kérik meg Orbán lányainak kezét
2013. szeptember 6., péntek

Így oldható meg leghamarabb az utak kátyúzása.

201309-katyu.jpg

Sára, Róza és Flóra hamarosan kérőkre találhat, ám a kérők nem jó képű fiatalemberek, hanem önkormányzatok lehetnek. Több községben is felvetődött az ötlet, hogy ha Orbán Ráhel esküvőjére nagy hirtelen fel tudták újítani a lakodalomnak helyszínűl szolgáló tanyához vezető utat, akkor hosszadalmas pályázatok és közbeszerzés helyett az Orbán családba való benősülés lehet a megoldás.

Zalafoszlány önkormányzata már jelezte, hogy a jegyzőn keresztül kérik meg a következő Orbán lány kezét, a lakodalmat pedig a Petőfi utca, Iskola utca, Fő utca, Manyikáék kisboltja meg mellette a pajta, Arany János utca (de csak a volt TSZ irodáig - jelenleg Las Vegas sörbár), majd tovább a Malom utcán a Ruszki Pistáék egykori házáig fogják tartani. Az önkormányzat reméli, hogy az esküvőre még a tél előtt sor kerül, mert az említett utak már annyira rossz állapotban vannak, hogy a nagyobb lukakat már csak az Alapatörvény Asztalával és 40 darab bekeretezett Nemzeti Együttműködés Rendszerével tudják befoltozni.

http://hircsarda.blog.hu/2013/09/06/onkormanyzatok_kerik_meg_orban_lanyainak_keze t
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Erdő Péter prímás Orbán Viktort szapulja
  2013-09-06 19:47:16, péntek
 
  Erdő Péter prímás Orbán Viktort szapulja

Ki hitte volna, hogy a katolikus egyház már nem térítő vallás, és egy rohadt vasat nem hajlandó arra fordítani, hogy az igét terjessze.
Szerző: Zsebesi Zsolt | 2013. szeptember 6. | 6 komment

erdopeter

A szívnek meg kell szakadni. Végre megszólalt a jó magyar katolikus egyház, az ő fejének szájával. Erdő Péter bíboros, prímás, Esztergom-budapesti érsek, elérkezettnek érezte az időt, hogy felemelje szavát a mellőzöttek, a hátrányt szenvedők, a kitaszítottak, a szegény kiszolgáltatottak érdekében. Nem bizonyultak tehát falra hányt borsónak a felhívások, amelyek több együttérzést kértek az egyháztól a szenvedők számára. Jézus Mária, hogy hiányzott ez a szép katolikus hang, a szeretet, az együttérzés hangja, a hang, amely halkan azt kérdezi: mit tehetnék érted szenvedő hazám - na jó, nemzetem -, amelynek tagjai közül 4 millióan élnek szegénységben? Vajon miről mondhatnánk még le búsás javainkból érettük, mi, katolikusok, hogy a krisztusi útmutatás szerint a szegények királyához méltóak lehessünk?

És íme: a drága bíboros, csókolom a gyűrűt is az ujján, felszólamlik, mert meg van sértődve. De hiszen van is rá oka, mert - kimondani is szörnyű, latin nevén, horribile dictu - másfél év szarakodás után sem tudja a drága bíboros úr, hogy a nyári vakáció idejére kapnak-e tiszteletdíjat az iskolai hitoktatók. Vagyis, hogy a tisztelendő urak kapnak-e fizetést nyáron, amikor az iskolák zárva vannak, a hitoktatók csak bevetésre várnak, mondjuk úgy, hogy készenlétben, stand by állapotban leledzenek, szart se csinálnak - már azon kívül, hogy nyilván szorgalmasan dicsérik az urat, imádkoznak a teremtőhöz. Tehát azt teszik az egyház szolgálatában, amit egyébként tennének, ha nem kellene nekik az iskolában hittant oktatniuk, miközben ezt az iskolai hacacárét - Erdő Péter, pontosabban a magyar püspöki kar közleménye szerint: ,,nem a katolikus egyház kérte, hogy ilyen formában bevezessék az iskolákban".

Vagyis: a hátuk közepére se hiányzik ez a szarozás a miatyánk ki vagy a mennyekben, meg az ehhez hasonló dolgokkal a sulikban, csak valaki rájuk erőszakolta ezt a baromságot. A francba, ki hitte volna, hogy a katolikus egyház már nem térítő vallás, és egy rohadt vasat nem hajlandó a saját zsebéből arra fordítani, hogy az általa hirdetett igét, a vallását terjessze. Ez azért - valljuk be - az újdonság erejével hat, talán nem csak nekem. És ez még mind semmi, ugyanis a sirámoknak ezzel még vége nem szakadt, mert az is kiderül, hogy, idézem: ,,Nem mindenhol rendeződött a hittanos csoportok elhelyezése sem. (Magyarul egy szaros tantermet sem kapott a tisztelendő úr.) Ráadásul: az iskolák egy része már megrendelte a hittankönyveket, amikor kiderült, hogy azokról nem a központi ellátó, hanem az egyházak gondoskodnak.

Édes, jó istenem, kupleráj a köbön, Mária (közmunka)alapú országában. Mi a bánatos fasznak ülnek a Fidesz-kormányban a Kereszténydemokrata Néppárt kihizlalt képviselői - már elnézést a megfogalmazásért, de jól látszik a keresztény képviselő urakon, hogy az Audiból soha a bánatos életben, egy percre sem szállnak át egy kerékpárra, vagy aligha vesznek részt az egyházuk által szervezett nagyobb gyalogtúrákon, amiket - ha ismerik ezt a fogalmat - zarándoklatnak neveznek, arról nem is beszélve, hogy a böjtökkel is lehetnek problémák. De ez részletkérdés.

Szóval, az egyház elégedetlen a Fidesz teljesítményével, már úgy értem - hogy egészen pontos legyek -, még mindig kevés pénzt ad nekik Orbán Viktor, miközben az egyszerű, vagy állami pedagógus (latin nevén pedagogus vulgaris) a nyári vakáció alatt is kapja a fizetését. Igaz, hogy ezek a vulgárisok a gyerekeket megtanítják számolni, írni és olvasni, énekelni, meg focizni, (bocsánat azt azért nem), de mondjuk angolul, vagy németül beszélni, mert hát ez mi a franccal lenne több, mint hogy a tisztelendő úr megtanítja a gyerekeket imádkozni, meg azt is persze, hogy az Isten 6 nap alatt teremtette a világot, külön a világosságot, majd a sötétséget. Hála neki, hogy erről az utóbbiról sem feledkezett meg.

A sajtónak a bíboros azt mondja, hogy újra és újra nehézségek támadnak, mert még az egyházi intézmények finanszírozásának ügye sincs teljesen lezárva. A kormányzati ötletek időnként ellentmondanak egymásnak. Az egyházak részéről ,,bizonyos idegesség" figyelhető meg - tette hozzá a bíboros. Az egyházi közoktatási intézmények esetében olyan volumenű közfeladat átvállalásáról van szó, amelynek költségeit az egyházak képtelenek lennének a saját költségvetésükből fedezni.

Kemény szavak, az ember már-már azt hiszi, hogy nem egy tisztességes keresztény kurzus van hatalmon Magyarországon, hanem valamiféle gyurcsányi antikrisztus vezeti ezt az országot. Arról nem is beszélve, hogy most hallok először arról, hogy az egyháznak költségvetése van. Meg sem merem kérdezni, hogyan állították össze, ha arról nem volt fogalmuk sem, hogy mit vállaltak és az mennyibe kerül, továbbá honnan a jó Isten kegyelméből lesz arra pénz. Az ember többet várna egy kétezer éves zártkörű részvénytársaságtól, és itt kezd érthető lenni, hogy miért akar annyira reformokat az új pápa, és miért mindjárt a pénzügyekkel kezdte a dolgot.

Erdő Péter a Népszabadság kérdésére, (ez is érdekes, hogy ez a Népszabadságot érdekli és nem a Magyar Nemzetet) a problémák között említette: egyelőre az sem világos, hány gyerekből kell állnia egy csoportnak ahhoz, hogy a hitoktató a teljes óradíját megkapja. Tehát nem az érdekli a püspök urat, Erdő Pétert, hogy hány gyereket lehet egy csoportba sorolni ahhoz, hogy még tanítani lehessen, hogy foglalkozni tudjon vele egy, azaz egy darab lelkipásztor, hanem az, hogy mennyi után jár a zsozsó, hogy úgy mondjam. Épületes, igazi keresztény megközelítése a problémának.

Azt is elmondta a baloldali lapnak Erdő - nyilván, mert ott aggódnak a Mátyás templom új oltáráért, nem úgy, mint a Magyar Nemzetnél -, hogy hosszú évek után, a végéhez ér a Mátyás-templom külső és belső felújítása. Október 13-án, vasárnap este ő szenteli fel a templom új oltárát. Előtte való napon, szombaton a templom reggel kilenctől mindenki számára ingyenesen látogatható lesz. Hát utána, utána már nem. Miért is lenne ingyen látogatható egy templom, főleg, miután az adófizetők pénzéből felújították? Aki meg akarja nézni, hogy mire költötték a pénzét, az fizessen! Ez így helyes és egészen keresztényi gondolkodásra vall, hiszen Jézus koporsóját sem őrizték ingyen. Igaz, azok zsidók voltak, Jézussal együtt.

http://gepnarancs.hu/2013/09/erdo-peter-primas-orban-viktort-szapulja/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
NEM A KÚTBa SZ… SZ… SZEMETELNEK, CSAK A KÁVÁJÁRA
  2013-09-06 19:07:00, péntek
 
  2013. szeptember 6., péntek
NEM A KÚTBA SZ... SZ... SZEMETELNEK, CSAK A KÁVÁJÁRA...

Ezt szokta mondani a bölcs nép, amikor valaki illetlen dolgot művel, de az - első ránézésre és a mai magyar bíróságok előtt - nem merítik ki a büntethetőség kritériumait.
Mint mikor például a miniszterelnök, megígéri, hogy az apja cége nem fog résztvenni egy autópálya-építkezésen, aztán kiderül, hogy az apuka beosztottjának gründoltak gyorsan egy céget, az szállított követ az építkezésre, nem a kedves papa.
Vagy amikor a vörösiszap-károsultakat úgy mentették meg a fenyegető rettenetes veszélytől, hogy a baleset után visszamaradt betonkeménységű vörösiszap folyása ellen épített magyar Kínai Nagy Fal felépítéséhez nem az Orbán-cég, hanem Simicska unokatestvérei szállították a követ, melyet aztán Julcsa néni adományfillérkéiből fizettek ki az önzetlen szállítóknak.
Vagy, amikor a miniszterelnök lányának esküvőjére csak az utat javítják meg államköltségen, de a főhercegnői frigy helyszínéhez, egy tanyához vezető utat már nem.
A szarevésnek nincsenek határai, másfélmillió a kátyúzás, megcsináltathatta volna magánpénzből, a családi kőbányából szállítva az alapanyagot, de nem, Orbánék takarékos népek, lehajolnak az elgurult fillér után is, ingyér meg a szar is csemege!
Az adódból megvalósított kátyúzás harmatgyenge magyarázatát persze képesek szóvivői szinten is, komoly pofával előadni, ami a vérlázító pofátlanságon túl a hülyeség minősített esete is, hiszen azt még az is tudja, aki életében nem hallotta a kommunikáció szót, hogy ezen a nép egyszerű gyermeke csak röhögni fog, merthogy ismeri a magyar utak magyar kátyúinak javítási szokásrendszerét.
Emellett nem csodálkozik, ha elharapja éppen a nyelvét, mikor óvatlan közlekedésbe kezd, viszont útjavítók, aszfaltozók láttán vidáman felrikkant: választás jön Anyu!
Most bővült a repertoár, mert az is lehet a szöveg, hogy csaknem férjhez megy az Orbán valamelyik lánya?
Merthogy lányokból a Mi Vezérünk kifogyhatatlan készlettel rendelkezik, míg fiúból csak egy van, az is kilóg a családból, mert állítólag normális, rendes ember - majd megromlik idővel ebben a környezetben...
El van cseszve rendesen Ráhel főhercegnő frigyének kommunikációja, szinte sajnálnám is a lányt, ha nem lengené be az egész nászt tömény gusztustalanságnak az a penetráns bűze, mely az örömapa otromba harácsolásából és gátlástalanságából fakad.
Merthogy a tűpénzét gondosan összespóroló örömanya a Gellérthegyen vett lakást a lányának, a szomszéd lakást egy stróman nevén a fiának, a vőlegényt is szépen kitömte jólfizető állásokkal, pozíciókkal az apósjelölt, nem lesz itten gondja a fiatal párnak!
Tán még a teljes vagyonelkobzást is megúszhatják, ha egyszer véletlenül normális világ köszönt erre a hányatott történelmű, szerencsétlen országra.
Az esküvőt az örömapa tette közkinccsé, abban a hitben lehetett, hogy Erzsébet királynő népszerűégén is dobott a legutóbbi királyi nász, csakhát van némi differencia közte és az angol uralkodó között.
Alapvetően például az, hogy az angol királynő nem lop, mint a szarka, a vagyona nyilvános, nemmellesleg pedig nemzete majd fele nem nyomorog az éhenhalás határán - hogy arról ne is szóljunk, hogy a népszerű uralkodó beadásai nem ütik meg a Puskás Akadémián elvárt szintet.
A hírek arról szóltak, hogy a TEK mekkora erőfeszítéssel fogja biztosítani a rendezvény résztvevőit, viszik magukkal a fő-étekkóstolót, nehogy valaki megmerényelje a paranoiás Vezért egy adag ricinussal, aztán becsináljon ott szégyenszemre, mikor feladják a tyúkpörköltet: Tálban már a tyúk is, kilátszik a lába, nem kapirgál többé Anikó főméltóságú asszony udvarában!
Voltak beszámolók az aknakereső kutyákról, a sátor négy sarkán elhelyezett gépágyúkról, csak a légtér biztosítását végző Gripenek nem kerültek említésre, nehogy valaki ezen az ünnepélyes alkalmon idézze fel beszerzésük körülményeit!
A vendégek állambiztonsági ellenőrzése már megtörtént, mindenkiről tudják, hogy kinek mi volt ifjúkorában a rovásán, kinek ki a szeretője, az hogy a résztvevők zöme tagja a magyar közéleti maffiának, kit érdekel?
Paparazzo ott úgysem lesz, a vendégek mobiltelefonjai sem kerülhetnek használatba, még a végén napvilágot látna, Kövér és Deutsch Tompi, amint szendvicsben nyomják Orbánnal, mint örök fiatalok.
Merthogy egyébként sátras lagzi lesz, ahogy annak idején eltervezte a Vezér, aki rövid és hálistennek csak átmeneti sznobság után megkereste a gyökereit és visszatért a számára otthonos szokásrendszerhez, bizonyítva, hogy nem véletlen volt már az óvodában is töpörtyű a jele.
Most is - állítólag - ő fogja beszerezni a lakodalomhoz szükséges alapanyagokat és az italt, jópofa ez az igyekezet, amellyel el szeretnék hitetni, hogy ez is egy éppenolyan falusi lagzi, mint a többi ebben az országban, de el van ez már rontva, mint amikor a magasugró nekirohan a lécnek, aztán átbújik alatta.
Mindegy, kívánjunk boldogságot az ifjú párnak, az örömapának meg ezen a napon kivételesen ne kívánjunk semmit, legyen egy szép emléke majd a sitten, ha egyszer végre majd odakerül.
Azért lássuk be, hülye egy helyzet az, mikor valakinek milliárdjai vannak, oszt nem tudja megmutatni, idegesítő lehet.
Habár ha a sátorban felveszi a láncot meg a karkötőt, azért csak sukár csávó lesz, még ebben a kissé punnyadt állapotában is.
Szép rendezvény lesz, és kétévente számíthatunk egy ilyenre.
De kár, hogy nem láthatjuk, legalább a pávatáncot!
De ne legyünk telhetetlenek, inkább küldjünk nekik nászajándékot!
Mondd, te mit küldenél?


http://www.pupublogja.hu/2013/09/nem-kutba-sz-sz-szemetelnek-csak.html
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Ettől lementem hídba
  2013-09-06 19:02:08, péntek
 
  Ettől lementem hídba
2013. szeptember 6.

Azt mondja a havi több mint egymillió forintért pártunk és kormányunk szavát cipelő Giró-Szász András, hogy a rezsicsökkentés miatt kieső áfabevételt a költségvetés tartalékából az állam jóváírja!

Vagyis az állam az egyik zsebéből átteszi a pénzt a másik zsebébe!

Nem lett volna egyszerűbb a rezsi és az élelmiszer áfáját levenni a német mértékűre (7 százalékra), és akkor nem lenne ez a nyűglődés!
Azok, akik aláírták a rezsicsökkentési ívet, kapni fognak egy meghívót a Fidesztől. Nem elég, hogy aláírtak, egy tájékoztató gyűlésre is elvárják őket. Hogy erre mi szükség van, az már nem fér bele a fejembe.
2,2 millió levél megint postázva lesz minden aláírónak, és hát a tájékoztató gyűlések utazási, terem- és egyéb költsége is szép kis summa lesz!
Úgy szórják a pénzt, hogy az hihetetlen! Amire kellene, arra meg nincs. Például a világhírű Pető Intézet megmentésére 460 millió forint...
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
"Senkinek sem kellene hazudnia a történelemről" - elhunyt a
  2013-09-06 18:52:57, péntek
 
  2013-09-06. 18:24
"Senkinek sem kellene hazudnia a történelemről" - elhunyt a Führer testőre

Kilencvenhat évesen meghalt Rochus Misch, Adolf Hitler testőre, a vezér bukásának utolsó szemtanúja.
Az egykori SS-tagot csütörtökön hosszan tartó betegség után érte a halál Berlinben - tudatta pénteken életrajzi kötetének társszerzője.
Rochus Misch volt az utolsó még élő tagja a Führerbunker személyzetének, aki szemtanúja volt a vezér utolsó napjainak. Elmondása szerint 1945. április 30-án a saját szemével látta a Führer holttestét, alig néhány pillanattal azután, hogy öngyilkos lett feleségével, Eva Braunnal együtt.
Misch nemcsak testőrként, telefonosként is szolgálatot teljesített Hitler mellett, 1945. május 2-án menekült el a bunkerből. 2009-ben Der letzte Zeuge (Az utolsó tanú) címmel jelent meg életrajzi könyve.
Rochus Misch 1917-ben született, és állítása szerint soha nem volt a nemzetiszocialista párt, az NSDAP tagja. Az SS-hez 1937-ben csatlakozott, 1939-ben megsebesült Lengyelországban. 1940-től tartozott Hitler testőrségéhez, így többek közt joga volt fegyvert viselni a bunkerben. A vezér halála után kilenc évig szovjet hadifogságban volt.
Pár évvel ezelőtt adott interjúiban sokat beszélt a bunkerben töltött utolsó napokról. "Minden ment a maga útján, Hitler többnyire nagyon nyugodt volt" - emlékezett vissza az egykori testőr, aki csak Főnökként emlegette a vezért. Megjegyezte, a történészek, a filmesek és az újságírók rendre tévednek, amikor a bunkerbeli hangulatot próbálják lefesteni.
"Sokkal kevésbé volt drámai, mint ahogy azt sokan ábrázolják. A legrosszabb a csend volt... Az emberek sugdolóztak, de senki se tudta, miért" - írta le a szovjet csapatok előrenyomulása miatti aggodalmakat Misch.
Nem rejtette véka alá, hogy élete legboldogabb napjait Hitler nyári rezidenciáján, a bajor Alpokban töltötte a Führerrel és más magas rangú nemzetiszocialista vezetőkkel. "Fantasztikus volt, mint egy nyaralás. A főnök mindig nagyon nyugodt volt, amikor ott pihent." Hitlerrel kapcsolatban azonban nem bocsátkozott ítéletekbe, mint mondta, "a történelem, az történelem, volt, ahogy volt, senkinek sem kellene hazudnia róla".
(MTI nyomán)

További részletek: http://kuruc.info/r/6/117331/#ixzz2e8G6L5N0
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Nem tudom, mikor szúrják a kést a vesémbe" - ez a 76 éves ma
  2013-09-06 18:46:37, péntek
 
  Cigánybűnözés, Videók :: 2013-09-06. 18:15
"Nem tudom, mikor szúrják a kést a vesémbe" - ez a 76 éves magyar sem rajong Balogért és az ő tenyészetéért

A kertek végeit nem művelik Kerecsenden, mert onnan mindent elvisznek. Volt olyan, aki azt mondta, ott se volt, a papucsát mégis a kertben találták. Jogaikra hivatkoznak a tetten ért cigánybűnözők.


http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=seNHyur7tQY

További részletek: http://kuruc.info/r/35/117330/#ixzz2e8Ea5pGZ



balog cigányügyi népbiztos figyelmébe!!

Itt nincs mulasztása a kormányzatnak?

Ezért nem kell kártérítés?
Amíg egy cigány is lesz a világon, addig ez nem fog megszűnni. Ezeket nem lehet integrálni, eddig ez sosem sikerült senkinek sem, pedig jó pár ország próbálkozott. Ha a fidesz és az mszp marad, eljön az idő, hogy a házából sem mer majd kijönni a magyar, mert ezek a majmok mindent ellepnek és lepusztítanak.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
El a kezekkel Orbán Rasi útjaitól!
  2013-09-06 18:43:27, péntek
 
 
2013.09.06. 11:36
El a kezekkel Orbán Rasi útjaitól!


Mocskok!

Igen, ti, akiket inkább hívnék büdösgecinek, de a pártközpont és konzervatív keresztény álcám nem teszi ezt - még - lehetővé. Szóval ti, retkek, akik alattomosan belopóztok mindenféle Isten Háta Mögötti útfelújításokra vagy a Margit körútra közpénzt hesszelni! Vegyétek tudomásul basszátok meg, hogy amikor aszontam addig nem kell aggódni a sajtószabadságért amíg engem a közéletben látni, azt rohadtul nem erre értettem!

EL A KEZEKKEL ORBÁN RASIKA ÚTJAITÓL!

Világos?

dajcstomi.jpg

Egy normális országban a nemzet örvend, ha az uralkodó jánya férjhez megy! Nem zajlik ez az üldöztetés mert mindenkinek világos: nem azért apuci a kerály, hogy egy kis útfelújítást vagy hozományt se tudjon kicsencselni a közösből. Nem okoskodnak, hogy de bazmeg futna rá a saját zsebéből vagy az idők folyamán valahogy felhalmozódott szőlőbányákból, hanem örülnének, hogy valamilyen apropó miatt épül szépül az ország! Az útépítés jobban teljesít, a kátyútlan utakon nem kiszakadó féltengelyeknek köszönhetően csökken a látogatók rezsije, plusz teremtődött egy kis munkalehetőség is ezekben a szűkös időkben.

Mit nem lehet ezen megérteni? Miért kell a királynertárs nyálgyűjtőjét hazudozásra kényszeríteni, hogyaszongya: ,,A miniszterelnök lányának lakodalmát a násznép az ország egyik legkátyúsabb útján fogja megközelíteni, az érintett tanyához vezető úton semmiféle kátyúzás, állagjavítás nem történt" Hogy képgaléria van a helyszínre vezető egyetlen út felújításáról? Na és? Sokkal jobb lenne, ha a sajtószabadságot nem vennétek ennyire szó szerint! Szerintem ilyenkor egy kis félrenézés belefér, minek ez a lárifári okoskodás pitiáner kicsinyeskedés néhány négyzetméter aszfaltért?

Tudjátok lehetett volna ezt tényleg másképp. Az ország sajtója szépen leközli címlapon a megkapott esküvői fotókat, együtt örülünk, mosolygunk, tapsolunk, sok boldogságot, jó egészséget bő gyermekáldást és kiapadhatatlan közpénzforrást kívánunk az ifjú párnak. Mind. Együtt. Ahogy egy félázsiai nemzet örül a kán lányának menyegzőjén. Aztán szépen megettétek volna az egyenképek mellé csomagolt birkapöri, süti, szikkadt pogi maradékot, és részeseivé váltatok volna az Ünnepnek.

Na, ezt basztátok el, mocskok. Mehettek a leskelni a bokorba, kinek maradt pörköltszaftos a bajsza széle, és csinálhattok belőle híreket.

Csókpuszi.

* BRÉKINGNYÚZ: gyűlik már a nászajándék, hálistennek!

http://varanus.blog.hu/2013/09/06/el_a_kezekkel_orban_rasi_utjaitol
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Készül az új Trianon
  2013-09-06 18:34:34, péntek
 
  Készül az új Trianon

http://kitartas.mozgalom.org/2013/09/05/keszul-az-uj-trianon



Ha egy nő Ózdon munkanélküli lesz - ami nagyon könnyen előfordul -, mi mást tehetne, elmegy a Munkaügyi Hivatalba jelentkezni. Munkát persze nem kap, mert nincs (csak az alpolgármester pereputtya számára). Helyette beiskolázzák, átképzési tanfolyamra küldik. Persze aztán sem lesz munkája, de a semminél ez is valamicskével több. A jelentkezés után a menetrend máris kettéágazik aszerint, hogy a nő cigány vagy nemroma. A hivatali és a médiabeli szóhasználatokból a "magyar"mint megjelölés erősen tünedezőben van, helyette ott az, hogy nemroma. Úgy ám!

Nos, a magyarral közlik, hogy ha szerencséje van, és a rengeteg rászorult jelentkező közül befér a tanfolyamra, akkor dadusképzésre fog járni. A túljelentkezés több mint tízszeres. Válogatási lehetőség nincs, dadusképzés és slussz. Teljesen mindegy, mi volt előtte, mi a képzettsége, mit szeretne. A dajkaképzés nagyjából négy hónapig tart, ennek során a javadalmazása 41 ezer forint. Tehát nem 47 ezer, hanem 41 ezer.

Ha a nő cigány roma, vagyis nem nemroma, akkor diszkréten átirányítják egy másik épületbe, ott működik a Türr István Képző és Kutató Intézet. Hogy mire utal a nevében szereplő "kutató" szó, arra képtelenség egyenes választ kapni, olyankor azonnal bekapcsolják a hadaró mellébeszélést, a süketdumát, a bullshit-parádét. Elég gyanús.

Ebben az intézetben megkérdezik a nem nemroma cigányaszonyt, hogy milyen képzésben szeretne részt venni, válogathat olyanokban, mint cukrász, szociális gondozó, vagy akár dadus. Végül aláírják vele a szerződést, amelynek részét képezi, hogy a tanfolyam elvégzése után egy évig foglalkoztatják abban a szakmában, vagy ha nem áll rendelkezésre olyan munkahely, akkor is folyósítják számára a szakmunkás minimálbért.

A magyarnál nincs ilyen.

Aztán elindulnak a tanfolyamok. Párhuzamosan a kettő.

A cigányosnál az a jelenség szúr szemet, hogy ott az oktatók között olyan személyek is vannak, akiknek semmi képzettségük, tapasztalatuk és egyáltalában semmi közük sincs a dajkai foglalkozásoz, ellenben maguk is cigányasszonyok. Olyanok, akik korábban bevágódtak a mindenféle szociális programok során, és valamilyen egyéb főcigányoknak a valakijei. Nem baj, ha az oktatói tevékenységük nem ér semmit, hiszen az egész bolhacirkuszban úgysem a szakma vagy a munka a lényeg.

Kiderül továbbá az is, hogy a cigányasszonyok rutinos tanfolyamra járók. Az utóbbi időkben ilyen, olyan, sőt amolyan átképzést is végigjártak már, és szedték közben a pénzt. Ez azért érdekes, mert a szabályok szerint aki ilyen átképzésen részt vesz, az utána öt éven belül nem mehet másikra. Magyaroknál ezt betarttatják, cigányoknál nem. Utána a magyar mehet a fenébe, a cigány elölről kezdhet egy másik szakmával.

A tanfolyam után az a helyzet áll elő, hogy mindkét kurzus résztvevői szembesülnek az egyáltalán nem meglepő ténnyel, hogy nincs állás az újonnan szerzett szakterületükön. Ha netán véletlenül mégis akad egy-egy hely, az per definitionem valamelyik cigányé, hiszen nekik a szerződésükben ott áll a garantálás. Magyarnak akkor jutna, ha egyszerre húsz üresedés lenne. Vagyis sohanapján.

Az ilyenképpen ismét munkanélkülivé váló cigányasszonyok egy éven át szedik a nekik hivatalosan dukáló szakmunkás minimálbért, aztán újból beállnak egy hasonló kamu átképzésbe. A magyarok pedig a jövedelempótló 22 ezer forintot kapják.

Ezek után a magyar persze igyekszik elmenekülni a régióból, ahol a totális és visszafordíthatatlan elnyomorodás, végül az éhen döglés vár rá. A cigány viszont frankón érzi magát , virul és szaporodik.

Hogy ez mihez vezet, nem nehéz kitalálni. Nem is a jövőben, hanem itt és most a jelenben.

Senki ne mondja nekem, hogy ez nem koncepciózusan alakul így.

Annál is inkább, mert az állami munkahelyeken itt Északkeleten mind több területen tapasztalható, hogy álláskeresőktől önéletrajzot csak cigányoktól fogadnak el. Hol ilyen, hol olyan indoklással és dumával, de a végeredmény ez. Sőt már az a jelenség is felbukkant, hogy a privát tulajdonú cégeknél is előnybe kerülnek annál a nagyon kevés dolgozófelvételnél a cigányok, mert az állami kedvezményszabályok ebbe az irányba terelik őket.

Iszonyú pénzek mennek el erre a cigányistápolásra. Annyi, hogy abból akár már működőképes gazdaságot lehetett volna kialakítani a borsodi-hevesi-nógrádi-szabolcsi régióban. De valakiknek valamiért így jobb...

Hamarosan még inkább így lesz. Kazincbarcikán megkezdődött és már folyik a cigányok betelepítése a város közepére a panelokba. Miskolcon legújabb fejleményként 20 ezer laptopot készülnek szétosztani köztük. Ózdra pedig a maradék magyar lakosság heves ellenállása dacára erőnek erejével be akarják hozni a Cigány Világsátort, ezzel cigányfővárossá téve a szerencsétlen várost, és attól kezdve végképp minden a cigányokról fog szólni.

Mi ez, ha nem egy új Trianon szinte már kéznyújtásnyira?

(radicalpuzzle.blogspot.com)


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Megmutatjuk, mennyit költöttek a focira Orbánék tavaly
  2013-09-06 18:25:48, péntek
 
  Megmutatjuk, mennyit költöttek a focira Orbánék tavaly
2013. szeptember 6. péntek 05:28:59


Azok után, hogy az Orbán-kormány a hazai foci fellendítésén fáradozik, nevezhetjük meglepőnek is, hogy tavaly a labdarúgásra szánt költségvetési keretnek mindössze 70 százalékát költötte el.

Arról már korábban beszámoltunk, hogy Orbánék az idei évi költségvetésben megduplázták a focira szánt összeget, hiszen a 2012-es 7,8 milliárdos előirányzat után 15,9 milliárd forintot terveztek a költségvetésben az ezzel összefüggő célokra. Az azonban, hogy tavaly ténylegesen mennyit is költöttek focira, csak a most nyilvánossá váló zárszámadásból derül ki.
Magasabb fizetést szeretne? (X)

Az idei évi költségvetési előirányzat tükrében némileg meglepetésként szolgálhat, hogy a tervezett 7,8 milliárd forintnak a 32 százalékát nem használták fel, vagyis 5,3 milliárd forintot költöttek el. Arányaiban a legnagyobb elmaradás a terv és tényszámok között két esetben mutatkozott. Egyrészt a Nemzeti Sportközpontok beruházásra szánt 1,15 milliárdjából mindössze 284 milliót költöttek el (vagyis alig 25 százalékos a teljesítés), másrészt pedig a Debreceni Nagyerdei Labdarúgó Stadion rekonstrukciójára előirányzott 3,75 milliárd forintból is csak 1,9 milliárd lett felhasználva.
Igényeljen szabad felhasználású Fapados Kölcsönt szuperalacsony THM-mel (15,8%) akár 2 millió Ft-ig! Előzetes hitelbírálat: 10 perc (X)

(Ami a stadionépítéseket illeti, az Orbán-kormány több projektet is be szeretne fejezni a jövő évben. Így az új debreceni stadion mellett átadásra kerül a Fradi és a Felcsút új arénája is, és még idén el szeretné kezdeni a munkálatokat a Haladás, a Videoton és a Diósgyőr stadionrekonstrukcióján.)

Mindezekkel szemben ugyanakkor 15,5 százalékkal többet költöttek Orbánék az MLSZ utánpótlás-neveléssel összefüggő és az országos sportági szakszövetségek akadémia rendszerének kialakításával kapcsolatos feladatokra. Az előirányzott 1,9 milliárd forint helyett 2,2 milliárdot fizettek ki.

Majdnem kétszer többet költöttek más sportokra

Miközben a focival kapcsolatban nem használta ki az előirányzott keretet a kormány, más sportokkal összefüggésben majdnem kétszer többet költött. Ebben az esetben ugyanis a 2012-es 5,6 milliárdos terv helyett a tényleges kiadás 10,5 milliárd forint volt - az idei évi előirányzat pedig még a tavalyinál is pár millióval kevesebb lett.
Loki, Fradi, Puskás: a jövő stadionjai Magyarországon
Loki, Fradi, Puskás: a jövő stadionjai MagyarországonTekintse meg galériánkat!

Orbánék legnagyobb mértékben a sporteredmények, sportszakmai tevékenység anyagi elismerésével kapcsolatban lépték túl a keretet vélhetően a sikeres olimpiai szereplés miatt, hiszen a tervezett 2,3 milliárd helyett 5,1 milliárd forintot adtak ki. Ugyanakkor a versenysport és olimpiai felkészülés szakmai támogatására is 8 százalékkal többet költöttek: a költségvetésben előirányzott 2,5 milliárd helyett 2,7 milliárdot. Jócskán megugrott az állami, önkormányzati és egyéb sportlétesítmények fejlesztésekre fordított összeg: az előirányzott 109 millió forint helyett végül kicsivel több mint egymilliárd forint költség merül fel ezzel összefüggésben. Nem aprózta el a versenysport támogatását sem: az előirányzott 714 millió helyett 1,7 milliárd forintot költöttek. Ugyan a jövő évi előirányzat a tavalyinál is kisebb lesz, 642 millió forint, könnyen elképzelhető, hogy ismét túllépi ezt a keretet a kormány.

A labdarúgásra és az egyéb sportokra fordított összegek összesen a tavalyi évi előirányzatot 18 százalékkal haladják meg: a tervezett 13,4 milliárd helyett 15,8-at költöttek Orbánék, ám az idei évi előirányzat még ennél is jóval több: 21,5 milliárd forint, melynek 74 százalékát csak a focira fordítják majd.

Székely Sarolta
mfor.hu

http://m.mfor.hu/cikkek/Ennyit_koltottek_tavaly_a_focira_Orbanek.html
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Gólyatábor: ki akarja csókra kényszeríteni a fiúkat fiúkkal?
  2013-09-06 18:20:40, péntek
 
  Gólyatábor: ki akarja csókra kényszeríteni a fiúkat fiúkkal?
Posted on 2013/09/06 by Híradmin

A barátom fia a minap érkezett vissza a gólyatáborból. Kezdődik az egyetem, mérnök lesz belőle. Fiús szakra iratkozott, a lányok jelenléte nem éri el az öt százalékot sem. Ez a tény alaposan rányomta a bélyegét a gólyatáborra is. Nem olyan volt, mint amilyenek az emlékeimben élnek. A barátom egyenesen őrjöngött, amikor a srác elmesélte neki, mi mindent történt ott.

A többnapos gólyatáborban a csapból is sör folyt, ami persze nem újdonság, eddig az emlékek is egyeznek. Volt, azután olyan feladat, amikor a fiúknak női ruhát kellett felvenni, majd táncolni kellett a többiek előtt. Hogy ehhez hogyan volt kéznél a megfelelő számú jelmez, nem csupán költői kérdés. Mert melyik fiú visz magával női ruhát gólyatáborba?...

A megfelelő maligánfok mellett elképzelhető, hogy brahiból egy férfi női ruhát ölt magára. Egy régi-régi szilveszter alkalmával mi is női ruhába öltöztünk, a csajok meg férfinek, és így mentünk a buli helyszínére, kötelezően BKV-val. De együtt a lányokkal. És velük táncoltunk. Éjfélkor pedig sebesen visszaöltöztünk. Hiába kezdődött új év és új élet, maradtunk inkább a jól megszokott változatnál. Tudom, elég unalmasan hangzik, de ez van.

Az említett gólyatáborban azonban itt nem állt meg az ötletek és a feladatok parádéja. A továbbiakban a női ruhában magukat kellető gólyáknak székre kellett állniuk, egyik csapattársuknak pedig meg kellett borotválnia az ülepét. Hát, meztelen férfisegget borotválni nem lehet valami emelkedett feladat, ennek végrehajtásához nem elég csupán a sör. Érdeklődés is kell. Volt, aki megcsinálta.

De még tudták fokozni a feladatot. A borotvát az említett fenékről egyenesen sörbe mártották, ezt kellett meginni. Egyenesen visszataszító. Igen komoly higiéniai kérdéseket is felvet. És volt, aki ezt is megcsinálta, mert pontok jártak érte. Elmebeteg, aki ezt kitalálta.

A feladatok sorában természetesen volt vízzel és liszttel locsolás meg minden egyéb mókás dolog, ami nem feltétlenül kellemes vagy kényelmes, de elviselhető. Az idősebb hallgatók meg az intézmények volt hallgatói ilyen ötletes játékokkal igyekeznek betörni a frissen érkezőket. Megmutatják, ki az úr a házban.

A gólyatábor az ismerkedést is szolgálja. Talán elsősorban ez lenne a célja. Az egyik feladat az említett táborban egészen furcsa dimenzióba helyezte át ezt a célt. Bizonyos feladatok elvégzése után ugyanis meg lehetett duplázni a szerzett pontokat, amennyiben a csapat egyik tagja egy fiúval (esetleg lányként lánnyal) smárolt. Igen, jól olvasták: csókolózott. Sőt, a pontokat triplázni is lehetett, ha a csapat tagja a csapatkapitánnyal váltott nyelves csókot. Említettem, hogy ez nem a bölcsészkar, ahol 70-30 a nemek aránya a lányok javára... A lányok ezeket a pluszpontokat nem szerezhették meg csapatuknak, mert az összes kapitány hímnemű volt. Vagy legalábbis annak látszott. És igen: volt, aki ezt is vállalta.

A barátom kissé konzervatív életet él talán, de felháborodva és tanácstalanul dühöngött, hogy most mit tegyen. A legjobb információi szerint heteroszexuális fiát intézményes keretek között - mert mi más lenne egy egyetem és/vagy annak hallgatói önkormányzata által szervezett gólyatábor - olyan helyzetbe hozták, hogy homoszexuális játékokat kell játszania. A megHÖKkentő nem fejezi ki teljes mélységében a benne kavargó érzéseket és gondolatokat. Menjen a rektorhoz? Jelentse fel a hallgatói önkormányzatot? De a fiának pár évet még ott kellene tanulnia az intézményben. Tehetetlennek érezte magát. Attól félt, ha szól, elmondják homofóbnak meg bármi egyébnek - őt is meg a fiát is. Az elkövetkezendő évek alatt pedig a srác sok-sok kellemetlenségnek nézhet elébe.

Végül az a döntés született a családban, hogy nem csinálnak semmit. Maradnak annál, amit a fiú a táborban is tett. Életében először látott egymással csókolózó férfiakat, ez undorította, és arrébb ballagott. Ők is azt látják a legjobbnak, ha ennyiben hagyják az egészet, de a jövőben alaposabban figyelnek az iskolában történő dolgokra.

A szexualitása, amint a vallása, a politikai nézete és a keresete is, mindenkinek magánügye. Intézményes keretek között sem lehet senkit arra kényszeríteni, hogy ezekről nyilvánosan állást foglaljon. Pláne, hogy vonzódásával ellentétes cselekedetre vagy akár annak szemlélésére kényszerüljön - vicces játéknak álcázott feladatok végrehajtása és azok pontozása közben (sem). Mert ez nem vicces. Ilyen visszataszító események után a szülők hogyan engedjék el nyugodt lélekkel gyermekeiket a gólyatáborokba? Eddig is aggódtak a féktelen bulizás miatt, de az eltörpül ezek mellett. Felháborító, hogy ilyesmi megtörténhet! Jó lenne tudni, hogy kik voltak a gólyatábor szervezői. Vajon az iskolák tudnak arról, hogy mi történik a gólyatáborokban? Mekkora az iskolák felelőssége mindebben? Mert ők is felelősek, az kétségtelen. A történtek után milyen kép alakul ki a gólyákban az intézményről, ahová több évig terveznek járni?

Nos, ez utóbbi kérdésre tudok válaszolni. A barátom fia azt mondta, hogy távolságtartó és óvatos lesz a suliban, mert nem tudja, kivel, kikkel találkozik ott. Olyan élettapasztalatra tett szert, amit kár volt pont az új iskola küszöbén megtanulnia, de úgy látszik, jobb előbb, mint később.

Ez a beavatás számomra új - nem várt arroganciával és erőszakkal érkező - jelentést hozott. És nem hagynak nyugodni a kérdések. Pontosan miről is szólt ez a gólyatábor?

Forrás: MNO

http://internetfigyelo.wordpress.com/2013/09/06/golyatabor-ki-akarja-csokra-kenys zeriteni-a-fiukat-fiukkal/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 28 
2013.08 2013. Szeptember 2013.10
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 621 db bejegyzés
e év: 7437 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1368
  • e Hét: 5132
  • e Hónap: 8877
  • e Év: 162373
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.