Belépés
furaila.blog.xfree.hu
"Nem az a fontos, hogy milyen iskolákat végeztél, hogy mit dolgozol, hanem hogy milyen EMBER vagy!" BMI ******
2005.10.25
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 6 
A kalitkába zárt madárról
  2013-09-09 19:17:00, hétfő
 
  Szabad teremtmény, kis Madár!
Melly kéz, kegyetlen kéz, fogott el!
Tudom: sohajtasz sorsodon,
S várod naponként a szerencsét;
Még alszik a Hajnal, s te már
Vered kalitkád szárnyaiddal.
Oh mondd ki nékem, kis Madár!
Örűlsz-e vagy nem álmaidnak?
Ha hallja gazdád éneked,
Gondolja: hálálod kölessét.
Nem vélem én azt, s nem hiszem;
Te átkokat zenegsz fejére.
Ha látja, hogy bé van fejed
Szárnyadba dugva, s csendesen vagy:
Azt mondja: már megfáradott
S elnyúgodott az én Madárkám.
Nem! Nem! Te bús óráidat
Bánkodva számlálod magadban,
S hogy jobb reményed nem lehet,
Utálod a napnak világát.
Ha vagy veréb hozzád röpűl,
S akar kicsípni étkeidből,
S te addig állasz ellene,
Míg messze tőled el nem űzted;
A gazda rátok néz, nevet,
S örűl az ártatlan csatának;
Nem tudja, hogy barátja vagy
Annak, kit elversz a veszélytől.
Ha csípkeded rostélyidat,
Vagy újait tréfás Uradnak;
Azt véli, hogy játszol vele,
S hogy elfelejtetted, mi voltál.
Én azt hiszem, hogy mérgedet
Szívére kívánod kiadni.

(Virág Benedek)
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Ha marad a paktum szerinti országlás... 6
  2013-09-09 14:43:06, hétfő
 
  Erről akkor bizonyosodhattam meg, amikor kiderült a D-209-es tsz-ügynökről, ami...?


Az emberek is elkezdtek kombinálni és jogosan! Sokan emlegettek egy bizonyos paktumot, amiről Boross Péter így nyilatkozik: http://furaila.xfree.hu/212714

"...Ezért kötötte meg az ismert paktumot és nem tette lehetővé, hogy a tudatlanság, vagy félismeretek ezt lehetetlenné tegyék."

Köszönöm a visszaemlékező Boross Péternek az MDF-Fórum 2003. december 5-i számában megjelenő mondatot! Ez az egy mondat adott magyarázatot egy sor, azóta is érthetetlen történésre!


Kik akadályozhatták meg az ország és a benne élők sorsának jobbrafordulásáért küzdők kompetenciához jutását?


Kinek állt érdekében, hogy a jobbító és változtató szándékúak ne tudják érvényesíteni elképzeléseiket?


Elsősorban a kádári suttyom-terrort megvalósító spicli hálózatot működtető titkosszolgálati vezetőknek. Nekik volt a legfőbb okuk arra, hogy ne legyenek elszámoltatva, mint a németeknél pl. a Stázi...

Így fordulhatott elő, hogy a titkos-szolgálatokat működtető vezetők megtarthatták hatalmukat és az 1990 előtti "TUDÁS", valamint az "ISMERETEK" birtokában, sikerrel privatizálják át a társadalmi (állami) vagyonokat a magánvagyonukat gyarapítandó magánvállalkozásaikba ELÁRULVA A MUNKÁSOSZTÁLYT és a PARASZTSÁGOT.

http://furaila.xfree.hu/253201

Ugyanakkor, részben illegalitásba vonulva - továbbra is (vissza)élhettek és (vissza)élhetnek az előzőleg elraktározott információk és "tudás" adta előnyeikkel!
Ők azok, akik mindenkinél jobban tudják, hogy ki az, akit el "kell" lehetetleníteni, aki elől - saját magánvagyonuk és hatalmi kompetenciájuk megtartásának érdekében - el "kell" zárni minden lehetőséget!


Mindebből következik, hogy nem is annyira a "kis" MEGBíZOTTAK ártalmasak, hanem a MEGBÍZÓIK az olyan milliárdossá vált egyének, mint pl. Kapolyi László és társai.

Mert, bizony a megbízók továbbra is "szolgálatban" tarthatták és tartják a jól bevált - zsarolással és minden más aljas - módszerekkel a megbízottakat. Ugyan, nem hivatalosan, hanem mindenféle bújtatott un. fedő- állásokban elhelyezve az élet minden szintjén és területén őket.

Napjainkban is jelen vannak még a családokban is és rátelepedhetnek magánéletünkre... minden tevékenységünkre. Van, ahol olyan mértékben, hogy még magánélete sem lehet annak, aki szembe mer helyezkedni velük...


A LELEPLEZÉSRE és az ELSZÁMOLTATÁSRA olyankor van szükség, ha valaki(k) önmaga, vagy mások számára ártó szándékkal cselekszik és ezért őt/őket soha nem vonja senki felelősségre. Ezért, mindaddig fennáll a VESZÉLYEZTETETTSÉG helyzete, míg a felelősségre-vonás meg nem történik.

Ha az ÁRTÓ SZÁNDÉKOT és CSELEKEDETET tetten érjük, LELEPLEZZÜK az NEM BOSSZÚ, hanem JOGOS ÖNVÉDELEM!

Ha erre a LELEPLEZÉSRE és ELSZÁMOLTATÁSRA egy társadalmi berendezkedésben - ha csak egyetlen-egy személynek, akinek ÁRTANAK - nincs lehetősége, akkor az NEM DEMOKRÁCIA, hanem az ártó szándékúak diktatúrája!!!

(Folyt. köv.)

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Ha marad a paktum szerinti országálás... 5
  2013-09-09 14:37:11, hétfő
 
  És mennyi vért folyt a pesti utcán akkor és utána is a kazamata-börtönökben

http://www.youtube.com/watch?v=5-JSNaLTZ6g

a máig tartó megtorlások idején!?!


Ajánlom mindenki figyelmébe a filmet: az 58. perctől! De különösképpen az 59. percben felbukkanó KOVÁCS LÁSZLÓT!


Ő mint a család házibarátja - mint egy sötét árnyék - követte kislánykorom óta sorsomat.


Gondolom: amiatt, amit láttam 1956 nyarán még a forradalom kirobbantása előtt!


Sajnos, ez a titkos szolgálati főhadnagy még 1998-ban, anya halálakor is alázhatott rajtam egy óriásit... És ha már ő nem is tud személyesen, azért megvan az utódja(i), aki(k) gondoskodnak arról, hogy soha semmilyen módon ne szabadulhassak ki az alól az ellenőrzöttség alól, amiben részem van a mai napig!!! És, hogy soha, semmiféle szervezkedésem, vagy kitörési kísérletem ne járhasson sikerrel!

(Folyt.köv.)

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Ha marad a paktum szerinti országlás... 4
  2013-09-09 14:33:03, hétfő
 
  Nagyon sajnálom, hogy értelmes emberek ilyesmivel próbálkoznak! 1956-ban is ÜRÜGY kellett arra, hogy az Ausztriából kivonandó szovjet hadsereg Magyarországra jöhessen. Már nyáron terjesztette a Néphadsereg azokat a röpcédulákat, melyek sokszorosításáért és terjesztéséért a "pesti srácokat" felakasztották...

http://furaila.xfree.hu/146399

Sajnos láttam a repülőt és a bálákat - már augusztusban. Az egyik kiszakadt és a cédulák szanaszét repültek. Egyet elkaptam és el is olvastam... Majd megírtam és azóta le lett minden tevékenységem tiltva...Még az élhető élet is tilos volt, amit kiterjesztettek már a nehéz-sorsúakra is. Azokra, akiket nincstelenként ért a rendszerváltozás nevezetű felfordulás... Nem úgy, mint a kádári időkben jómódúvá váló, a mindenkori kétharmados szavazati többséghez tartozó "középosztályt" képviselők!!

(Folyt. köv.)


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Ha marad a paktum szerinti országlás... 3
  2013-09-09 14:31:24, hétfő
 
  3.) És, amit a Magyarok Országos Gyűlésén is valóságos uszításként KÖZLEMÉNY-ben hangoztattak és hangoztatnak?!

http://nemzeti.net/l.php?u=1308881

(Azóta elhatárolódott a Magyarok Szövetsége ettől a közleménytől.)



Vélemény:

Ezen Közlemény utolsó bekezdésének utolsó mondatában megfogalmazottak és azok esetleges megvalósulására való törekvők miatt nagy veszélyforrás leselkedik Magyarországra és a benne élő NÉP-re! Mert, pontosan erre, mint ÜRÜGY-re várnak 2008 óta a NATO-nál és a mögé elbújni szándékozó, NATO-imádó

http://furaila.xfree.hu/242747

politikusok a LELEPLEZŐDÉS és ELSZÁMOLTATÁS elől.


Arra az ÜRÜGYRE, hogy végre legyen okuk arra, hogy a parlament által megszavazott területfejlesztési törvénybe bújtatott, 11 logisztikai kp-ra osztása hazánknak megtörténjen....

ELDÖNTÖTTÉK tehát, hogy Bajnait visszahozzák a hatalomba és ő majd szépen megvalósítja...

http://www.nemzetihirhalo.hu/index.php?lap=public&iro=bmi&cikk=71#cikk


(Folyt. köv.)



 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Ha marad a paktum szerinti országlás... 1-2
  2013-09-09 14:26:07, hétfő
 
  Ha marad a PAKTUM

http://furaila.xfree.hu/212714

szerinti országlás és visszakerülhetnek a hatalomba azok a pártkatonák, akik mindenféle paktumokat kötöttek hazánk belső és külső ellenségeivel és ellenfeleivel, akkor egyszer csak azt vesszük észre, hogy már nincs is olyan ország Európa szívében, hogy Magyarország.



Indoklás:

Vegyük alapul a Nemzeti Kerekasztal Nyilatkozatát egy ,,paradigma" (eszme) váltás szükségességéről.


1.) Legutóbb, 2008. április 5-re összehívott Nemzeti Kerekasztal (NK) tanácskozásán hangzott el hogy "rendszerváltásra, vagy paradigmaváltásra van szükség".
Vélemény: A kettő nem mindegy, ezért nem "rendszerváltás" vagy "paradigmaváltás", hanem és...! Méghozzá a sorrendet is meg kell fordítani, mert valóban előbb paradigmaváltásra van szükség, vagyis: jövőnk tudományos világképét kell megfogalmazni, hogy azután - annak jegyében - lehessen végre rendszert váltani!



2.) A 2008 áprilisa óta eltelt öt évben sokféle paradigma-megfogalmazással találkoztam. Ezek közül a legveszélyesebb az, amelyik által az ősi magyar múltba próbálják meg visszakényszeríteni a magyarságot. Lehazugozva a Bibliát, főleg az Ó-szövetség c. fejezetét... eljutva odáig a "kutatásokban" (Papp Gábor, Orosházi Ferenc...) hogy ""Jézus krisztus maga az Ördög és karácsonykor is az "Ördögfióka" születését ünnepeljük"".


Vélemény:

Rettenetesen nagy káoszt okoznak ezekkel a ,,paradigmákkal" az emberek fejében! Arról nem is beszélve, hogy úgy terjesztik ezen ,,apostolok" régi-új tanaikat, mintha azzal el lehetne kezdeni egy újfajta társadalmi építmény alapjainak lerakását. István és királyságát megelőzően apja: Géza fejedelem kiirtotta egy európai(!) őskeresztyéni magyar vallásnak a gyökereit- és annak minden kulturális kincsét... Meghozva ezt a rettenetes nagy áldozatot a magyarok maradékai ... és elfogadva a nyugati- római keresztényi egyházhoz való tartozást, mert megmaradásunk záloga volt ez...- ma meg arra kapacitálják őket (minket) hogy tagadjuk ezt is meg!

Ezt a megtagadást senki nem várhatja el tőlünk! Főleg NEM KÖVETELHETI senki, mert tekintettel kell arra lennünk, hogy nemzedékek sora nőtt ezen a hazugnak tartott Ó-szövetségi tanokon föl - és a mai napig ezt tanítják és oktatják az iskolákban, a kereszténynek mondott templomokban...
Elhallgatva az igazságot, hogy a MAGYAR NÉP MINDIG IS A TUDÁS NÉPE VOLT már ISTVÁN KIRÁLYSÁGA ELŐTT!


Ezért, nagyon-nagy szükség lenne végre arra, hogy az IGAZSÁGOT TANÍTSÁK ott, ahova TANULNI JÁRNAK UTÓDAINK!!! De könyörgöm: ne akarja senki elkövetni azt az újabb agymosást - paradigmaváltás címén - amit ezen a nemzeti kerekasztal néven nevezett összejövetelen és az MSZ-en belül Pap Gábor... Orosházi Ferenc...-ék) kinyilatkoztak és oly nagy elánnal hangoztatnak!

(Folyt köv.)

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 6 
2013.08 2013. Szeptember 2013.10
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 24 db bejegyzés
e év: 107 db bejegyzés
Összes: 7719 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 258
  • e Hét: 1968
  • e Hónap: 10572
  • e Év: 46513
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.