Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/5 oldal   Bejegyzések száma: 44 
A frászt hozták az ároktői gyilkosok a svájci rokonyokra-hát
  2013-10-13 20:46:36, vasárnap
 
  A frászt hozták az ároktői gyilkosok a svájci rokonyokra-hát inkább felnyomták őket!

Ároktő—Oftringen — Egy népes magyar kolóniával lakott egy bérlakásban három napig R. Elemér (51) és fia, Henrik (26), akik múlt hét végén szöktek el ároktői házi őrizetükből. Úgy tudjuk, a ház II. emeleti lakásban R.-ék ismerősei, egy népes família lakott, akik a rajtaütéskor nem voltak otthon. Csak R. Elemért és fiát találták a lakásban a zsaruk: a két férfi nem állt ellen, sőt a döbbenettől meg sem tudtak szólalni.
A rendőrök hamar a megtalálták a szökött fegyencek búvóhelyét, annak ellenére, hogy jól megtervezték a szökést, ám arra nem gondoltak, hogy számos nyomot hagynak maguk után. Úgy tudjuk, a zsaruknak az is segített, hogy R.-ék még a házi őrizet alatt felvették a kapcsolatot korábbi ismerőseikkel, akik egy svájci, prostikat futtató banda tagjai voltak.

R.-ék nem sokáig élvezték a kinti jólétet, ráadásul a három nap alatt, amit ott töltöttek, szinte alig mozdultak ki a lakásból.

Azt egyelőre nem tudni pontosan, hogy a rablások mellett gyilkossággal is vádolt szökevények hogyan jutottak ki Svájcba, úgy tudjuk, erre még a rendőrök is keresik a választ. Az szinte biztos, hogy volt segítőjük, aki kivitte őket az országból. Társuk jól ismerte Svájcot, és tudhatta, hol vannak azok a határátkelők, ahol nincs ellenőrzés.

R.-éket jelenleg kiadatási őrizetben tartják a svájci szövetségi igazságügyi hivatalban. Az, hogy mikor hozzák őket haza, a svájciak szerint többek között a két férfitól is függ.

- Ha beleegyeznek a kiadatásba, akkor gyorsított eljárásban visszavihetik őket Magyarországra. Ha nem, akkor Magyarországnak kérelmet kell benyújtania - mondta lapunknak Folco Galli, a svájci főügyészség kommunikációs vezetője.

A kiadatási kérelmet az elfogástól számított 18 napon belül el kell küldeni az illetékes külföldi igazságügyi hatóságnak, ez indokolt esetben 40 napra meghosszabbítható.

Magyar György ügyvéd szerint nem kell ennyi időt várni R.-ék hazahozatalával. A jogász úgy véli, az október 21-re kitűzött tárgyaláson már itthon lesz a két, gyilkosságokkal vádolt férfi.
(Blikk)

***


Amikor Ároktőn és környékén e sündőrök elkezdték keresni a két fenevadat-azok már nagy valószinűséggel valahol Svájchoz közel jártak. Az alpesi országban működő kollégáik pedig alaposan megijedhettek a két gyilkos felbukkanásán, és féltve egzisztenciájukat-felnyomták a két jómadarat a svájci rendőrségen. (Nem lennénk meglepve, ha a svájci szövetségi kormány döntene az ügy kapcsán a szigoritott határellenőrzés visszaállitásán! Hiszen két rendkivül veszélyes bűnöző surranhatott be az országba! Valószinűleg ott is lesz majd egy kis “romaellenesség" a közeljövőben az ügy kapcsán!)

Már szinte látjuk, amint a Handó-féle döbrögista biró majd megkérdezi az itélet kihirdetése után, hogy beleegyeznek-e az elitéltek abba, hogy valamelyik fegyintézetben töltség le az életfogytiglant! És felajánlja az otthoni környezetben letöltés lehetőségét, hivatkozva a börtönök túlzsúfoltságára!
Azok ugyanis már tömve vannak autósokkal, meg mindenféle izgága népséggel, akik nem hajlandók kifizetni az ilyen-olyan sarcokat!
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A futballokos
  2013-10-13 19:15:20, vasárnap
 
  A futballokos
2010.09.03. 22:56 - Bede Márton


Mindig fárasztó, amikor a média médiáról ír, de mivel ennek a cikknek úgyis az a témája, a tárgyra rátérés előtt egy kis műhelytitok az Indexből. A szerkesztőségi levelezőlistán gyakori a vita arról, hogy van-e egyáltalán szükség 2010-ben klasszikus magyar belpolitikai publicisztikára, vagy hülye, aki olvas, és még hülyébb, aki ír ilyet. Aki szerint kell a fenének az ilyesmi, általában azzal érvel, hogy akárcsak a politikában, az újságírásban is elfogytak az érdekes és értelmes érvek, és egyébként is nagyon jól el lehet éldegélni ez az egész cirkusz nélkül.

Na de mit csináljon a sportőrült magyar ember, amikor azzal szembesül, hogy az ország miniszterelnöke egy teljes órára átveszi a hatalmat az ország vezető sportcsatornája felett? Hogy nincs előle hova menekülni, Hogy attól kell rettegni, jövő héten a Spektrumon beszél majd gyermekkori élményeiről a rákosi viperával, azután meg a Paprikán tömi a kolbászt. A magyar válogatott meccse előtti egy órát valami gólösszefoglalónak kell szentelni, nem a nyomorult politikának, ebben az interjúban konkrétan az MSZP neve is elhangzott.

Egy órát fociról a világon szinte senki sem tud beszélni. José Mourinhóval nem adna le egy teljes órás beszélgetést a spanyol tévé, mert egyszerűen senkit nem érdekel annyira. Az Orbán-interjú is elsősorban unalmas volt, de hát ha valaki a hatalmát arra használja ki, hogy gyermekkori álmát megvalósítva első lehessen a tízmillió szövetségi kapitány közt, akkor nyilván nincs mit tenni. Ugyanakkor számos tanulság is volt itt.

Először is a szervilizmus újabb és újabb bugyrai nyíltak fel, az ilyesmit mindig szórakoztató nézni. Voltak pillanatok a beszélgetés folyamán, különösen az elején, amikor még Orbán arcán is kínos mosoly játszott. Máté Pál, a csatorna főszerkesztője a nézők nevében is megköszönte, hogy a miniszterelnök úr a drága idejéből szánt egy órácskát a Sport1-re, és végig nagyon jól játszotta a sztár előtt elaléló, utolsó erejével kérdező kisfiú szerepét. Az külön szép volt, ahogy Csányi Sándor urat urazta, a csúcspont azonban mégiscsak a kis Gáspár előremenetelét firtató kérdések voltak. És az sem volt rossz, amikor idézte Joseph Blatter urat, aki szerint ilyen szép futballakadémia egész Európában sehol sincs.

A beszélgetés legérdekesebb tanulsága az volt, hogy Orbán, aki élete egyetlen szenvedélyének a futballt nevezte, és azzal kérkedett, hogy hétvégénként néha több NBI-es meccset is megtekint élőben, mennyire nem ért a focihoz. Mezey doktor istenítése még hagyján, hiszen ő gyakorlatilag a beosztottja, úgyhogy el lehet tekinteni attól a kellemetlen ténytől, amit Ághassi kolléga egyszer zseniálisan úgy fogalmazott meg, hogy a Doktor nagy balszerencséjére sajnos ennek a játéknak nemcsak elméleti, hanem gyakorlati oldala is van.

Az azonban már tényleg megbocsájthatatlan, hogy egy magát szerényen “futballokos"-ként definiáló ember, aki “az átlagos szurkolónál kicsit mélyebben nézi a meccset" Lothar Matthaust dicsérje, ráadásul Erwin Koemannal szemben. Koeman valóban nem a világ legjobb edzője, és a magyar válogatottal elért eredményeit is lehet vitatni. Na de hogy vele szemben valaki azt a Matthaust ajnározza, akihez képest Maradona edzői karrierje világra szóló siker, aki saját hazájában is közröhej tárgya, akit már brazil és osztrák kiscsapatoktól is kirúgtak, jelenleg munkanélküli, mert a kutyának sem kell, és egészen egyszerűen nem lehet az övénél siralmasabb edzői pályafutást mondani az utóbbi tíz évből, az azért megdöbbentő.

Ennél már csak az volt megdöbbentőbb, hogy mivel indokolta Orbán Matthaus dicséretét. A miniszterelnök elmélete szerint nemzeti válogatott élére nem való külföldi szakember, “az a vébén is rosszul sült el". Mert mi “meghalunk, ha kikapunk", és ezt idegen ember nem élheti át. Na de Matthaus kivétel, mert ő “magyarként volt szövetségi kapitány, éreztük, hogy neki ez fontos".

Orbánt minden bizonnyal az a híres eset zavarhatta össze, amikor a magyar válogatott élére kinevezett Matthaus már legelső meccsein teli torokból ordította a himnuszt. Különös, hogy valaki, akit ennyit foglalkoztat a téma, mint a mostani miniszterelnököt, nem tudja megkülönböztetni az őszinte hazaszeretet és a más nép iránti tiszteletet egy rendkívül buta pojáca magamutogatásától, de hát Orbánnak a jelek szerint a magyarság és a fuball kapcsolatáról egyébként is sajátos elképzelései vannak

“Vannak népek, akiknek nem áll jól a futball" - mondta például a miniszterelnök. Sajnos nem részletezte a dolgot, így nem világos, hogy a minket már kilométerekkel lehagyó amerikaiakra és törökökre, vagy a minket csak alkalmanként megalázó izlandiakra és máltaiakra gondolt. Csak annyit szögezett le, hogy nekünk viszont jól áll, mert mi “intelligens, jó észjárású nép vagyunk", a futball pedig intelligencia kérdése.

Hatvan perc hosszú idő, így hasonlóan nagyívű, a valósággal köszönőviszonyban sem lévő állításokból igen sok jutott most a tévénézőknek. Az interjú alatt tulajdonképpen egyetlen egyszer beszélt világosan és logikusan Orbán, amikor azt elemezte, hogy meg kell itt különböztetni két típusú sportágat. Egyfelől azokat, amelyeknek van esélyük a piacról megélni, és ezért az államnak csak annyi a feladata, hogy segítse ezeket elindítani ezen az úton. És hogy vannak más sportágak, amiknek erre soha nincs esélyük, ezért mindig állami támogatásra szorulnak majd. Ez volt egyébként a beszélgetés legunalmasabb része, de szerencsére sokkal több idő jutott az ennél szórakoztatóbb részleteknek.

Megtudtuk például, hogy a foci a legférfiasabb csapatsportág, olyan mint maga az élet, mert egyenruhában vannak a játékosok, és fogadalmat tesznek mérkőzés előtt.

Megtudtuk, hogy a Sport1 tiszteletre méltó csatorna, értékes televíziós kísérlet.

Megtudtuk, hogy ez egy veszélyes világ, gyermekeink sokkal több veszélynek vannak kitéve, mint mi. Hogy a mai 20-21 éveseknek rossz a tartásuk, púposak és önzők, és a számítógép előtt ülnek ahelyett, hogy kimennének a szabadba. Hogy régen jobb volt.

Megtudtuk, hogy a Puskás Akadémiában egy fillér állami pénz nincs, csupa jóakaratú üzletember dobta össze, és kiváló példája a piaci alapon működő sportnak.

Megtudtuk, hogy hallotta, mit énekelt neki a Fradi kemény magja a fehérvári meccsen, de elfogadja, hogy focimeccsen ilyen is van. Egyébként meg vett Fradi-bérletet, amikor a csapat lekerült a másodosztályba, csak hogy támogassa őket. Hogy ezek után mennyire lehet komolyan venni egy közismert Újpest-drukkert mint valódi futballőrültet, arről sajnos nem beszélt.

Megtudtuk, hogy a 16 éveseknek az a jobb, ha nem szerződnek külföldre, hanem előbb itthon végigjárva a szamárlétrát tanulják meg mi az az alázat és odaadás.

Megtudtuk, hogy akinek szeme van, az látja, a magyar foci évek óta folyamatosan fejlődik, és közelebb vagyunk a középmezőnyhöz, mint pár éve. Hogy nem számít annyit a pénz, igenis lesznek itt még jó nemzedékek is világsikereket elérő válogatott.

Végül pedig megtudtuk, hogy Orbán konzultált Egervári Sándor szövetségi kapitánnyal, aki “higgadt, nyugodt, tekintélyes ember", pont olyan, amilyen kell a válogatott élére. És ez a konzultáció alapján azt gondolja, Stockholmban nem kapunk ki (“sőt"), szerdán pedig “elkaszáljuk a moldávokat".

Az interjú sugárzása után egy órával a magyar válogatott pályára is lépett Stockholmban. Az első félidőben még tartottuk a lépést a svédekkel, aztán a szünet után megrázta magát az ellenfél, és olyan simán szerzett két gólt, ahogy már akkor is tette, amikor még nem állt fel hazánkban a Nemzeti Együttműködés Rendszere. Közben a moldávok meglepetésre 2:0-ra, simán megverték a finneket, így nyugodtan, legalább pontszerzésre esélyesként készülhetnek a jövő heti meccsre.


http://sportgeza.hu/sport/fizikalisedukacio/2010/09/03/a_futballokos/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Bevezetés a romológiába Norvégiában
  2013-10-13 19:01:47, vasárnap
 
  2013-10-10. 12:05
Bevezetés a romológiába Norvégiában



Végre a derék norvég demokraták is megtudhatják, milyen jóravaló, civilizált nép a roma: mosdanak, mosnak, székelés után WC-papírt használnak, a higiénia ugyanis különleges szerepet tölt be életükben. Nem is értjük, miért mondanak rosszakat róluk már az Európai Parlamentben is... Mindenesetre most már értjük, mire büszkék a "roma büszkeség" napjának szervezői.
Egy kis ízelítő az oslói Vaterland Park környékéről:
(A YouTube-nak nem tetszett az igazság, de ez bennünket nem érdekel. A videó újratöltve.)


http://vk.com/video-55907183_166654371?hd=-1&t=


További részletek: http://kuruc.info/r/6/118805/#ixzz2hceG4cuu


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Hunhír olvasó: Történelmi vereség Amszterdamban
  2013-10-13 18:56:45, vasárnap
 
 



Hunhír olvasó: Történelmi vereség Amszterdamban
2013. október 12. 09:48
Hunhír.info (Tudósítónktól)

Az vitathatatlan, hogy a mai holland és magyar labdarúgást nem lehet egy lapon említeni.
Semmilyen szinten. De ennyire azért talán mégse kellett volna kikapni. A mieink így is válogatottunk immár 112 éves történelmében egyedülálló vereséget szenvedtek. A lényeg, hogy még mindig "szerethető" ez a válogatott. Az országrablók, és nemzetünk kizsákmányolói biztos szeretik, hogy a magyarok szívében újabb tőrt forgathatnak meg...

A vereség nem csak a kapott gólok számát illetően megalázó, hanem azért is, mert ennek a meccsnek a hollandok számára különösebb tétje nem volt /sőt Van Gaal kísérletezésnek használta/, mi pedig Böde szerint (is) ez esélytelenek nyugalmával léptünk pályára. Nyilván szegény Devecseri ezért fejelt senkitől sem zavarva, halálos nyugalommal a saját kapujába. Ha nem vagyunk ennyire "nyugodtak", akkor mennyit kapunk?!

A hollandoknak még volt két kapufájuk, és egy teljesen szabályos, de érvénytelenített góljuk. Belegondolni is szörnyű, mi van ha azok is bemennek... A mieink így is válogatottunk immár 112 éves történelmében egyedülálló vereséget szenvedtek.

A meccs előtt Egervári még arról beszélt, hogy megverhetjük a hollandokat. Aha... Megmondom én miben vettük fel a versenyt a hollandokkal. Dumában. De abban nem csak őket, de az egész világot verjük.

A holland labdarúgók nem csak képzettebbek, magasabbak, erősebbek, ennek ellenére gyorsabbak, robbanékonyabbak, de példát mutattak küzdeni tudásból és állóképességből is. Miért van az, hogy 8-1-es állásnál a 90. percben a hazaiak újabb gólokat akarnak szerezni, miközben a magyarok csak kóvályognak a pályán, és a lefújást várják? Miért van az, hogy miközben az ismétlést mutatják, középkezdés után pár másodperccel már a hollandok vezetnek támadást?

A lényeg, hogy még mindig "szerethető" ez a válogatott. Az országrablók, és nemzetünk kizsákmányolói biztos szeretik, hogy a magyarok szívében újabb tőrt forgathatnak meg...

A megalázó vereség ellenére borítékolható, - még ha Egervári lemondott akkor is - hogy érdemi változás nem lesz. Távol álljon tőlem, hogy déli szomszédainkat példaképnek állítsam be, de gondoljunk bele, mit tenne a Bad Blue Boys, ha az ő csapatuk kapna valahol egy nyolcast? De nem valószínű, hogy ez megtörténne, talán azért sem, mert a horvát labdarúgók meccs előtt nem Gáspár Lacit hallgatnak, hanem a hazafias dalairól híres Thompson együttest.


De hogy magyar példát is említsek, 1954-ben egy világbajnoki döntőt vesztettünk el, mégis felfordult a belváros...

Most mondhatnám, hogy én megmondtam előre, én mégis megalázva érzem magam, és tehetetlen dühöt érzek.

A csapatnak viszont nyolc...

Magyar Harcos


http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=69363
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Az érzéki Selmeczi
  2013-10-13 18:47:38, vasárnap
 
  Az érzéki Selmeczi

Azt állítja #Selmeczi Gabriella, a #Fidesz egyik szóvivője, hogy a brüsszeli bürokraták érzéketlenek, nem érzik, mekkora kárt okozott a magyar embereknek az évszázad árvize, ezért aztán Magyarország nem kap segítséget az Európai Szolidaritási Alapból a nyári árvízkárok kompenzációjára.

Ezzel szemben a tény az, hogy a brüsszeli bürokraták nem az érzéketlenségük miatt nem érzik, mekkora kárt okozott nekünk az #árvíz, hanem a magyar kormány által előterjesztett számok miatt. Azok alapján ugyanis mintegy 8 milliárd forint, azaz 27 millió euró kár keletkezett nálunk az áradás következtében, csakhogy az uniós szabályok szerint legalább 3 milliárd eurós, tehát 900 milliárd forint kár után lehetne segítséget igényelni, vagy akkor, ha a károk összege eléri az ország GDP-jének 0,6 százalékát, ami az esetünkben a minket ért kár hússzorosa. Szóval lehet, hogy a brüsszeli bürokraták érzéketlenek, de nem hülyék. Viszont minek nevezzem a magyar kormányt, amely nagyon jól tudja, hogy nem is kérhetne támogatást Brüsszeltől, mégis megteszi? Csak nem azért, hogy aztán jól belerúghasson az érzéketlen, magyarellenes unióba?
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Tanulságos számok :
  2013-10-13 15:18:33, vasárnap
 
  Tanulságos számok :

Infláció (2012. 09 - 2013. 09) .: +1,4 %
Ugyanezen idő alatt:
Víz, villamos energia, gáz és egyéb tüzelőanyagok ára: -6,4 %
Banki, pénzügyi szolgáltatások díja: +45 %
(Forrás: ksh.hu)

Kommentárunk: Van kérdés?
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Stadion után templom?
  2013-10-13 14:18:18, vasárnap
 
  2013.10.10. 13:26
Stadion után templom?

A 2014-es év a stadionok építésének éve lesz - igaz, már az idén elkezdődött a beruházási hullám, de jövőre a helyzet tovább fokozódik:

"(...) 15,9 milliárdot szántak Orbánék idén a focival kapcsolatos kiadásokra, a 2014-es költségvetési tervezet alapján pedig tartják magukat a duplázáshoz, hiszen valamivel több mint 35,5 milliárdot fognak elkölteni a labdarúgással összefüggő célokra." (mfor.hu)

És aki eddig nem tudta, milyen egyéb változások lopakodnak be a futballfinanszírozásba:

"A sorsolásos szerencsejátékok játékadójának tizenkét százaléka, a bukmékeri rendszerű fogadások játékadójának ötven százaléka, valamint a sportfogadás (Totó) játékadója a külön jogszabályban foglaltak szerint a labdarúgás támogatásában vesz részt. Érdekes megjegyezni, hogy az eddigi szövegekben a "sport támogatása" szerepel, az idei költségvetésben pedig a "labdarúgás támogatása" van feltüntetve." (fortunaweb.hu)

Ez azonban csak a jéghegy csúcsa - kormányunk az egyéb sportokkal, utánpótlás-neveléssel, felkészüléssel kapcsolatos területeken is emelte a tétet - 2013-ban 21,5 milliárdot fordítottak ilyen célokra, jövőre ez 71,8 milliárd forintra emelkedik. (Részletes adatok itt.) És mennyit áldoznak ebből arra, hogy a kötelező úszásoktatás és a mindennapi testnevelés tornaterem-gondjai megoldódjanak? Három-három milliárdot. Amennyiben a kormány komolyan gondolja azt, miszerint a cél, hogy "javuljanak a sportolással kapcsolatos lehetőségek", ez nem biztos, hogy magát a nagybetűs Stadionépítést jelenti. Valljuk be, annak az esélye, hogy a sportolásra vágyó átlagválasztó és annak átlaggyereke ezekben a létesítményekben fog napi szinten testedzeni, elhanyagolható.

Felcsút stadion morgás joga.jpgHa pedig belegondolunk abba, ki fogja és miből fenntartani ezt a rengeteg, igen látványos, de tényleges sportolásra csak kevesek által használt létesítményt, már tudjuk is a választ: az átlag-adófizető. Mert míg a felsőoktatástól ugyebár elvárt, hogy eltartsa saját magát, addig a focinál és a stadionoknál ugyanez nem követelmény. És borítékolható, a szalagot átvágó büszke polgármesterek már most fogalmazzák a kérvényt, bizony az állam ne csak az építésbe, hanem a fenntartásba is szálljon bele legyen szíves. Vagy az egész úgy fog lerohadni, ahogy van, rémisztő tanulságaként a gigantomániának.



És ha azt hittük, ezzel vége a nagy építkezési láznak, pár stadion meg egy csomó felesleges köztéri burkolat meg szökőkút után nyugodtan hajthatják álomra a fejüket a mindezt finanszírozók, hát nem - itt a következő projekthullám, ami talán még kevésbé érthető az átlagválasztónak:

"Kormányunknak kimondatlanul is érvényes jelszava a Soli Deo gloria (Egyedül Istené a dicsőség), ez nemzet- és országépítő kormány, és ebbe az elkötelezettségbe beletartoznak a templomépítések is" (Orbán Viktor, Reformátusok Lapja, origo.hu)

Ennyit az állam és az egyház szétválasztásáról, meg annak alkotmányos alapelveiről:

"Magyarországon az állam és az egyház elválasztása alkotmányos keretekben rögzített, mindamellett számos olyan közös feladat van, amelyekben az egyházi és az állami tevékenység egymást jól kiegészíthetik, illetve vannak olyan területek is, ahol az együttműködés megkerülhetetlen." (Hölvényi György)

Tehát ami a felsőoktatással kapcsolatban követelmény, azaz tartsa el magát, az immáron az egyházakkal szemben sem igaz - ne azok építsenek templomot maguknak, akik odajárnak, és igénybe veszik az ott nyújtott szolgáltatást, hanem majd a kormány ezt is megoldja a nemzet- és országépítés keretében.

Az mért érthető, ha az adófizetők műemlékek felújításában segédkeznek, de miért építenének új templomokat? És ha már azt kell nekik finanszírozni, vajon kinek kedvezzenek? Minden vallási szervezetnek? A történelmi egyházaknak? Vagy azoknak is, akiket az országgyűlés képviselői nem tekintenek egyháznak, bárki bármit is mond? Ki fogja megmondani, ki mekkora templomot kaphat és hova, milyen bekerülési értékben? És ez vajon egymás tevékenységének kiegészítése, vagy együttműködés keretében fog történni?

Ha nem túl nagyravágyók a templom-megrendelők, egy stadion árából azért több templom is kijön. A kérdés: ha egy szervezetnek saját jogán nincs pénze ilyen épületre, utána ki fogja fenntartani? Ki fizeti a villany- meg fűtésszámlát, a festést meg a kerítés-javítást? Rendezett templomkert is jár a beruházáshoz, vagy elég körbebetonozni, hogy minél kevesebb gond legyen vele?

Tényleg ez a legfontosabb feladatok egyikre az ország- és nemzetépítés keretében? Nem lehetne mondjuk a nemzeti vagyon gyarapítást normális iskolákkal, kórházakkal kezdeni? Azokkal az intézményekkel, ahova vagy kötelező járni, vagy előbb vagy utóbb minden választónak szüksége lehet rá? Azokkal, amelyek az emberi erőforrás értékét jelentősen emelik, ha már a munkalapú társadalom a deklarált kormányzati cél?

És mikor, és hogyan tiltakozhatnak az adófizetők, ők ezt nem kérik, nekik ez nem kell? A nemzet tagjának számít-e az, aki felemeli a szavát, most nem ezzel kéne foglalkozni, hanem ennél sokkal égetőbb problémákat megoldani?

Addig is, minden stadion mellé templomot? És kié lesz a dicsőség, és kié a kudarc?

http://morgasjoga.blog.hu/2013/10/10/stadion_utan_templom
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Mi a magyar demokrácia Baja?
  2013-10-13 14:12:12, vasárnap
 
  Mi a magyar demokrácia Baja?
2013.10.11. 19:00

Bevallom, úgy igazából már a neve sem tetszik ennek a városnak. Mennyivel jobban hangzana például Jobbágyi!

Nomen est ómen.

Persze még mindig jobb ez a Baja is, mint a Nagybajom, Csömör vagy Galgaguta. Olyan helységnevekről már nem is beszélve, mint Ordas, Rém, Ragály, Akasztó, Vésztő, Sikátor, Fertőd, Döge.

Vagy mit szólnának, főleg a templomlátogató, hívő KDNKP-sek ha ez az elszánt választási küzdelem olyan helységek önkormányzati képviselői helyéért folyna, mint Heréd, Tök, Kokad, Bugyi vagy Hugyag?

Hozzájuk biztosan jobban illene Pap vagy Mindszent, a Fideszesekhez pedig a Tét és Harc. (És semmiképpen nem Beled, Csapod vagy Csór!)

Bajnai feltűnő aktivitását is jobban megértenénk (mellesleg az ő neve is egy elég rossz ómen!), ha a választások helyszíne (na persze, hogy nem Ludas, ne legyünk ennyire rosszindulatúak!) mondjuk, Nagytőke, vagy Kincsesbánya lenne. Esetleg Kisbér, Fancsal, Kemendollár, Sáp is szóba jöhetne. A Szolidaritáshoz meg Pacsa Nagyveleg Szár vagy Pécs klappolna, persze némi kis betűelírással.

Egyébként, ahogy közeledik a megismételt választás időpontja Baján, úgy válik egyre elmebetegebbé a helyzet.

Zavaros hírek keringenek a félelmetes és gyűlöletkeltő szocialista Teket Melindáról, a kiskorúakat megrontó kampányoló Fideszesekről, és ezért gyámhatósági intézkedést sürgető Együtt 2014 aktivistájáról. A tetőpontjára hág egymás lecsalózása, lerasszistázása, a kölcsönös feljelentgetések, vádaskodások és viszontvádaskodások, majd az azokat követő érthető vagy érthetetlen választási bizottsági döntések. Hangosbemondóval felszerelt félelemkeltő kampány-kocsik egyfelől, valótlanságokat állító szórólapok másfelől.

A baloldal érzi a nagy lehetőséget: ha itt nyerni tudnának, bizonyítanák, hogy tényleg létezik az a bizonyos áhított baloldali összefogás, és bizonyítanák azt is, hogy ez az összefogás képes is legyőzni az Orbáni oligarcha-diktatúrát.

Bevetik a nehéztüzérséget is. Török Zsolt az egyik oldalon, Zsigó Róbert a másikon. Az öldöklő csata mára már szabályos utcai háborúvá fajult, háztól házig folyik.

Most legújabban egy igazi Fideszes nagyágyút (vagy inkább hajóágyút?) is bevetettek. Bayer Zsolt ,,Közlemény ,, című írásában a tőle már megszokott szalonképességgel (szalonspiccel?) lazán közölte, hogy miközben Baja főterén szigorúan nem kampánycéllal forgatott, lépten-nyomon beleütközött az ott kampányoló baloldali ,,kretén", ,,patkány" ,,revolver-újságírókba".

Bayer le is vonta a kellő tanulságot, miszerint: ,,Ez pedig tisztességtelen, és ellentmond az újságírás legelemibb szabályainak is."

Persze nagyot téved, aki azt hiszi, hogy ezt önkritikusan magára értette volna, amiért kollégáit lepatkányozta. Vagyis szerinte a Baján a dolgukat tevő kollégáinak durva, otromba sértegetése tisztességes zsurnaliszta magatartás.

Bájos azért, hogy írását éppen azzal fejezi be, hogy magyarázkodik, miért nem fizette még ki azt az ötszázezer forintos kártérítést, amit a bíróság azért szabott ki vele szemben jogerősen, mert Zagyva György Gyulát lepatkányozta. (Persze lehet, hogy ezt majd azért még odakint megbeszélik.)

http://proszektura.blog.hu/2013/10/11/mi_a_magyar_demokracia_baja
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Állatorvosi ménes
  2013-10-13 14:09:11, vasárnap
 
  Állatorvosi ménes
2013.10.09. 09:53

Rostásékat keresik mindenütt, akik, mint tudjuk, megszöktek a házi őrizetükből. Nem jogerősen életfogytiglanra voltak ítélve, de fogva tartásukat megszüntették és házi őrizetüket rendelték el.

Ez a szökés a magyar igazságszolgáltatás beteg lova.

Mit, lova, egy egész beteg ménese!

A jogalkotó pár éve, ha jól emlékszem még dr. Bárándy minisztersége idején, kitalálta ugyanis, hogy bizonyos idő után - ha még nincs jogerős ítélet - a vádlott előzetes letartóztatását, törik-szakad, meg kell szüntetni. Ráadásul a börtönből kötelezően szabadított vádlott belátására bízta azt is, miszerint hozzájárul-e, hogy a kiengedését követő házi őrizet során őt elektronikus lábbilinccsel lássák el.

Ezeken, a józan ész számára első ránézésre is ostobának tűnő szabályokon jelentősen azután sem változtattak, hogy 2010. januárjában az első fokon életfogytiglanra ítélt Magyar Róbert (a ,,fekete sereg" állítólagos vezére) házi őrizetéből megszökött.

De, hogy a jogalkotók ostobák, abból még nem kellett volna törvényszerűen következnie, hogy a többszörös rablógyilkosok csak úgy ukmukfukk megszökhetnek.

Ehhez bizony kellett az is, hogy a bíró ne lássa szükségesnek folyamatos rendőri ellenőrzésüket, hogy az ügyész ne is indítványozzon ilyet, hogy a rendőrség pedig - bár megtehette volna bírói határozat nélkül is, hogy folyamatosan szemmel tartja őket - szinte ne is figyeljen oda rájuk.

Ráadásul közben hatályba lépett az a rendelkezés is, amely szerint már nem kellett a vádlott beleegyezése az elektronikus lábbilincs felhelyezésére, azt a rendőrség mégsem kezdeményezte, az ügyész sem indítványozta, és persze a bírónak sem jutott eszébe.

Egyébként állítólag az indokolatlan szakértői késlekedés is közrejátszott abban, hogy az eljárás négy éven túlra kitolódott.

Vagyis DopeMan stílusában fogalmazva: ezt az ügyet mindenki nagy ívben leszarta.

Ám az állatorvosi beteg ló, illetve ménes tünetei közé sorolható az is, hogy egy ilyen helyzetre utólag miként reagálnak az érintettek.

A lényege, hogy mindegyik állítja, jól végezte a dolgát. Ahogy ilyenkor mondani szokták: ők jogszerűen és szakszerűen jártak el.

Az ellenzék persze ez ügy kapcsán is támadásba lendült, például Dorosz Dávid szerint ez az eset is a népnyúzó maffiakormány igazságszolgáltatása teljes csődjének újabb bizonyítéka.

Engem már csak két dolog vígasztal ezek után. Egyrészt az a remény, hogy Rostásék is a hatóságok munkájához hasonló színvonalon szervezték meg a szökésüket, másrészt pedig az, hogy pár év múlva már egészen más lesz itt a helyzet.

Mint tudjuk ugyanis, a kormány drogstratégiája szerint 2020-ig Magyarország drogmentes lesz. Ez a tény pedig komoly rendőri erőket szabadít fel és talán még arra is futja majd az erőikből, hogy a traffipaxozás mellett az ilyen szökéseket is megelőzhessék.

Persze ha egyáltalán lesz még valami dolguk 2020 után.

Hiszen a teljes drogmentesség elérésétől már csak egy lépés a teljes bűnözés felszámolása.

Hacsak a gonosz baloldal, az IMF vagy az EU meg nem próbálja megtorpedózni ezt is. De ne hagyjuk!

Ne hagyja, hogy átverjék és üldözzék!

Ne féljenek Teket Melindától!

http://proszektura.blog.hu/2013/10/09/allatorvosi_menes
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A HAARP-összeesküvés
  2013-10-13 13:56:30, vasárnap
 
  A HAARP-összeesküvés



Alaszka délkeleti sarkában, az atabaszk indiánok athna nevű törzsének egykori halász- és vadászterületén található egy - körülbelül 300 állandó lakosú - kis település, Gakona. Határában sétálva az óvatlan látogató (aki talán csak a környék lazacállományát szeretné egy kicsit csökkenteni) könnyen járhat úgy, hogy zord tekintetű, egyenruhás, fegyveres férfiak állítják meg, és ahelyett, hogy udvariasan a fogás felől érdeklődnének, felszólítják, hogy takarodjon a francba, ha nem akar magának problémát.

Egy tudományos kutatóintézet közvetlen szomszédságában vagyunk. Lássuk, mi rejtőzik az erdőben, a szögesdrót mögött.

A HAARP (ahogyan azt sejthettétek) egy betűszó, a High Frequency Active Auroral Research Program, vagyis a Magasfrekvenciás Aktív Sarki Fény-kutató Program (esetleg Magasfrekvenciás Sarki Fény-kutató Aktív Program, neadjisten Aktív Magasfrekvenciás Sarki Fény-kutató Program; aki akar, még játszadozhat a sorrenddel, de sok jelentősége nincs) rövidítése. A washingtoni védelmi minisztérium menedzseli (mégpedig a Légierő és a Haditengerészet tudományos kutatólaborjai), de több híres amerikai egyetem (például az UCLA, a Stanford, a MIT és a Cornell, hogy tényleg csak a legismertebbeket említsem) is a nevét adja az egészhez, ami azt mutatja, hogy elég komoly cuccról van szó.

Nem szeretnék túlságosan belemenni műszaki részletekbe (majd a szakemberek megteszik ezt a kommentek között, ha akarják), ezért tényleg csak pár alap-adat; előre is elnézést kérek a mérnököktől és fizikusoktól, ha vájt fülüknek ez a rész túl vulgárisnak fog tűnni. A teljes konteó megértéséhez azonban szükség van egy kis értelmező szótárra; a bölcsészektől meg elnézést...

Sarki fény: természetes jelenség, az ionoszférában bőségesen megtalálható elektromos részecskék (ionok) tömeges, nagy felületű, a Földről szabad szemmel is megfigyelhető kisülése; ha az Északi-sark közelében jön létre, aurora borealis-nak (északi fénynek), ha a Déli-sark környezetében, akkor aurora australis-nak (déli fénynek) nevezik;

Ionoszféra: a Föld magaslégkörének része, 50-800 kilométeres magasságban a földfelszíntől. Különösen gazdag ionokban (elektromos töltéssel rendelkező részecskékben), és magas hatásfokkal veri vissza a rádióhullámokat;

Antenna: olyan műszaki eszköz, amely elektromágneses hullámokat (közelebbről: rádióhullámokat) képes venni vagy sugározni.


A mintegy 50 millió dolláros éves költségvetéssel működő, és alig két éve befejezett (2007 közepe óta teljes gőzzel üzemelő) létesítmény szíve-lelke egy körülbelül 13 hektáros terület, amelyen 180 darab, 21 méter magas dipólus-antennát helyeztek el; ezek rádiófrekvenciás összteljesítménye 3,8 MW. És mire képesek ezek az antennák? Hát arra, hogy az ionoszféra egy előre meghatározott területére magasfrekvenciás rádióhullámnyalábot bocsássanak, aminek következtében ott elektromágneses folyamatok keletkeznek, amelyek aztán további (felerősödött) rádióhullámok születését eredményezik. Ezek aztán képesek a földi telekommunikáció befolyásolására, és mivel ezek egy csoportja, a rendkívül alacsony frekvenciájú hullámok (extremely low frequency, vagyis ELF-hullámok) gyakorlatilag akadálytalanul képes behatolni akár a nagytömegű vízbe vagy a talajba is, egyfajta radarként is alkalmazható - hogy a többi felhasználási területről most ne is tegyünk említést; majd később.
Itt felül láthatjátok leeegyszerűsítve az elektromágneses spektrumot.

A gakonai antennaerdő közvetlen kapcsolatban áll a Föld egyik legpengébb, legnagyobb kapacitású és leggyorsabb számítógép-parkjával, amely a University of Alaska Anchorage-i központjában működik, ennek is egy elzárt, fegyveresek által őrzött részén, a Butrovich Building-ben.

A HAARP alapjául szolgáló fizikai jelenséget a tudományos összeesküvéselméletek egyik központi alakja, régi ismerősünk, Nikola Tesla mester is tanulmányozta, aki 1934-ben felfedezte azt, amit a sajtó később - a tőle megszokott, visszafogott stílusban - ,,halálsugárnak" becézett. Ez egy olyan fegyver lett volna, amely 500-600 kilométeres távolságból képes az ellenséges repülőgépek fedélzeti műszereit megbolondítani, ugyanakkor békés felhasználása lehetővé tette volna jelentős energiamennyiség azonnali, célzott és drótnélküli átvitelét sok száz kilométerre. A prototípus elkészítéséhez azonban kétmillió (akkori) dollárra lett volna szükség, amit Tesla nem tudott összekalapozni.

Na, ne vigyük túlzásba a tudományos ismeretterjesztést (látom ám, hogy kókadoznak a fejek, a szemhéjak meg egyre nehezebbek), hanem vegyük inkább jobban szemügyre magát a HAARP-programot, és nézzük meg, mire is képes a berendezés, legalábbis a konteósok szerint.

Azon persze minden józan gondolkodású ember csak kuncogni tud, ha azt hallja, hogy a Pentagon évente több tízmillió dollárt áldoz csupán azért, hogy a sarki fényt tanulmányozza (a HAARP energiaigénye megegyezik egy ötvenezres városéval; a generátorok naponta mintegy 150-200 tonna gázolajat égetnek el). Nem csoda, hogy az alaszkai létesítmény megmozgatta az emberek fantáziáját.
1.) A halálsugár

A teórai szerint a HAARP gyakorlatilag az amerikai szuperfegyver, az amerikai SDI (Strategic Defense Initiative, vagyis a csillagháborús kezdeményezés) földi megfelelője, a végső megoldás, amit egy texasi fizikus (Bernard Eastlund) dolgozott ki, természetesen Nikola Tesla munkásságára támaszkodva. Eastlund egy olyan, fegyverként is hasznosítható dolgot talált fel, amely gyakorlatilag ugyanazt tudja, mint az előbb általunk is említett Tesla-féle halálsugár (ennek alapelvét és leírását a 4.686.605 számon USA-szabadalom is védi 1987 óta). A szabadalom tulajdonosa egy ARCO Power Technologies Inc. nevű cég; ők a Pentagon egyik legjelentősebb beszállítójának, az ARCO-Atlantic Richfield-nek a leányvállalata. És senkit nem lep meg, ugye, ha elmondom, hogy az ARCO építési cége nyerte a gakonai beruházás megvalósítására kiírt pályázatot.

Az elmélet szerint tehát a 180 antenna szükség esetén létrehozza azt a halálsugarat, amely (az ionoszféra és/vagy a magnetoszféra visszaverő képességét felhasználva) képes akár a földgolyó másik felén található katonai (vagy polgári) objektum megsemmisítésére, de legalábbis annak elektronikájának tönkretételére.
2.) Időjárás-befolyásolás

A világtörténelem során a katonák (és a földművesek, de őket most nem cseszegetjük) mindig is eljátszottak a gondolattal, hogy milyen jó is lenne a rendelésre, előre meghatározott területekre érkező eső, napsütés, szél vagy más meteorológiai jelenség. A huszadik-huszonegyedik század egyenruhásai már sokkal nagyobb léptékekben gondolkoznak, mint - mondjuk - az a kora középkori angolszász elődjük, aki teljesen elégedett lett volna teszem azt egy tengeri viharral, amely 1066-ban szétveri az inváziós normann sereget.

Bizony; a US Army, Navy vagy Air Force szakemberei sokkal nagyobb léptékben gondolkoznak: földrengésekben, szökőárban, hurrikánokban...
2.1.) A Karácsonyi Szökőár

2004. december 26-án az Indiai óceánon egy addig soha nem tapasztalt erősségű cunami söpört végig, közel negyedmillió halálos áldozatot és több tízmilliárd dolláros anyagi kárt okozva Délkelet-Ázsia nemzeteinek. A kiváltó ok egy vízalatti, szumátrai epicentrumú földrengés volt, amely harminc méteres hullámokat idézett elő; ez volt minden idők második legnagyobb, ember által regisztrált földrengése (9,2-es erősségű).

Nos, a felelős természetesen a HAARP volt; ez volt a főpróba a teljes üzem beindítása (2007) előtt... Van, aki szerint egy kicsit lehet, hogy túl is lőttek a célon, mert eredetileg egy sima, a szárazföldön alig észlelhető, hatos erősségű víz alatti földrengést akartak, de a finomhangolás akkor még nem működött tökéletesen.

De vannak, akik szerint az amerikaiak pontosan ezt akarták; a régió feltörekvő gazdaságai elég sok fejfájást okoztak Washingtonnak, arról nem is beszélve, hogy akkoriban Indonéziában és Thaiföldön az iszlamista radikálisok is erőre kaptak. Rohan Gunaratna, a szingapúri Védelmi és Stratégiai Tanulmányok Intézetének főmunkatársa azt nyilatkozta a CNN-nek, hogy a cunami által leginkább sújtott két régióban (Aceh-ben és Dél-Thaiföldön) a szökőár gyakorlatilag nyom nélkül elmosta a szeparatisták titkos bázisait, és egy ,,mesébe illő lehetőséget" adott az amerikaiaknak, hogy katonailag és gazdaságilag is megerősítsék befolyásukat.

Condoleezza Rice pedig 2005 januárjában ezt mondta az amerikai Szenátusban tartott beszédében: el kell ismernem, hogy a cunami egy csodálatos lehetőség (,,wonderful opportunity") volt megmutatni magunkat azon a vidéken (... ) és úgy vélem, hogy komoly, pozitív hozadéka volt számunkra (,,I think it has paid great dividend for us").
2.2.) A 2008-as szecsuáni földrengés

2008. május 12-én, közép-európai idő szerint 08:00 órakor (ott éjfél volt) a HAARP alaszkai központjában megszólaltak az üzemzavart jelző szirénák, amit a közeli erdőkben bóklászó vadászok és horgászok, valamint a környékbeliek értetlenkedve fogadtak, hiszen addig ilyesmi nem fordult elő. 28 perc múlva, körülbelül tízezer kilométerre Gakonától, a kínai Szecsuán tartományban megmozdult a föld, majd a 7,8-as erősségű katasztrófa nyomán mintegy hetvenezer ember hal meg, tovább 400 ezer hajléktalanná válik, húszezer eltűnik a romok, a ledőlt sziklák és a megáradt folyók vize alatt.

A rengést megelőzően furcsán világító, kicsit foszforeszkáló, a szemtanúk által ,,függőlegesnek" és ,,függönyszerűnek" jellemzett felhők jelentek meg a tartomány fölött, amelyeket később az északi fényhez kísértetiesen hasonlónak írtak le, de a meteorológusok csak legyintettek, hiszen az epicentrum, Vengcsu megye Kuvaittal, Kairóval és az algériai marokkói [köszi subabubbának a kiigazítást!] Agadirral egy szélességi körön fekszik, északi fényről beszélni tehát enyhén szólva ostobaság - így a szakértők.

Az események után pár héttel egy (önmagát megnevezni nem kívánó) magasrangú kínai disszidens azt nyilatkozta több nyugati hírügynökségnek, hogy a földrengés (többek között) elpusztította az egyik legnagyobb és legtitkosabb kínai katonai bázist a szecsuáni hegyek között, ahol a kínai atomprogram egyik teszt-laboratóriuma és a légierő különleges kísérleti telepe is otthont kapott...
2.3.) A Katrina-hurrikán

Egyesek szerint a 2005 augusztusában az USA délkeleti partjaira lecsapó gigaciklon is a HAARP manipulációjának eredménye. Az egyik csoport szerint az amerikai kormányzat azért idézte elő a 90 milliárd (!) dolláros kárt és 2500 halottat eredményező vihart, mert így akarta manipulálni az olajárat, illetve nagyon olcsón akart louisinai és mississippi part menti telkeket vásárolni, ahová majd kőolajfinomítókat fognak építeni.

Egy másik teória azt állítja, hogy ,,casus belli" volt, tudniillik (többek között) a Katrina pusztítását használta fel érvként a Bush-kormányzat ahhoz, hogy végigverje a Kongresszuson a teljesen hivatalos időjárás-ellenőrzési projektet, az ehhez kapcsolódó törvénymódosításokat, a HAARP további finanszírozását, nos és a mindehhez szükséges milliárdokat kicsikarja a képviselőkből.

Amúgy ez sikerült is neki.
3.) Az elektromosság távoli manipulálása

2003. augusztus 14-én, helyi idő szerint valamivel délután négy óra után, Kelet-Kanada és az USA északkeleti régiójának ötvenöt millió (!) lakosa egyszerre tapasztalhatta meg, milyen is elektromos áram nélkül élni. New York, Detroit, Toronto és Ottawa körzetében hirtelen kialudtak a fények, leálltak a légkondik, a liftek, a metrók - egyszóval megállt az élet (az itt fent pirossal jelölt területen). A kanadaiak valami niagarai erőmű meghibásodását emlegették, a jenki illetékesek bőszen mutogattak az északi szomszédra.

Semmi rendkívüli - mondhatnánk. Igenám, de teljesen véletlenül (?) a tokiói műszaki egyetem elektromágneses megfigyelő-laborjában egy éjszakai ügyeletes arra lett figyelmes, hogy Délkelet-Alaszka körzetéből valami elképesztő, addig sosem látott elektromágneses sugárhullámok áradnak, ráadásul meglehetősen fókuszáltnak tűnő módon délkeleti irányba. Vagyis pont a Niagara felé - ha már ragaszkodunk a kanadai történethez... Történt mindez kereken tíz perccel az elektromos hálózat összeomlása előtt. Későbbi hivatalos nyilatkozatokból kideríthető, hogy (az akkor még csak kezdeti fázisban lévő) HAARP éppen teszt-üzemmódban volt.
4.) Agykontroll

A poszt elején említettük az ELF-hullámokat. Nos, konteósok egy csoportja meg merne esküdni arra, hogy a HAARP-ot úgy alkották meg, hogy ilyen hullámokat közvetlenül is képes kibocsájtani. Márpedig az emberi agy pontosan ilyen frekvencián (3-25 hertz) is működik, úgyhogy távolról befolyásolni lehet a gondolkodást, vagyis - végső soron - az egyének, csoportok (és államok, hadseregek) tetteit. Ha nem is most, de a nem is oly távoli jövőben mindenképp.

Csak tájékoztatásul: az agy delta-hullámai 1-3 hertzesek - ilyenkor nagyon, álomtalanul mélyen alszunk, esetleg elveszítettük eszméletünket; a théta-hullámok 4-8 hertzesek - ez az álom-állapot alvás közben; a sokat emlegetett ,,lemegyek alfába" alfa-hullámok (9-12 hertz) az elalvás vagy az ébredést közvetlenül megelőző, kvázi-éber állapotra jellemzőek, míg totál ébren a béta-hullámok működnek (13-20 hertzen).

És biztosan lesz olvasó, aki majd elmeséli, mi is az a Schumann-frekvencia, és mi a jelentősége a 7,83 hertzes frekvenciának. Élvezni fogjátok.

A terület nem új; egyrészt olvassuk át a blogunkon megjelent elemzést az MK-Ultráról és a Tökéletes katona-projektről, másfelől meg gondoljunk arra, hogy egy José Manuel Delgado nevű spanyol professzor már 1952-ben (mialatt a Yale-en tanított) kimutatta, (először majmokon, majd embereken) hogy bizonyos frekvenciájú sugárzással emocionálisan befolyásolni lehet az egyéneket, tartós ,,kezeléssel" pedig maradandó változást lehet elérni a gondolkodásmódjában, anélkül, hogy az agy fizikálisan (tehát külsőleg kimutatható módon) megsérülne vagy károsodna.

Az alaszkai létesítményhez hasonlóakat terveznek (vagy már meg is valósítottak) Puerto Ricóban, Norvégiában, az Egyesült Királyságban, de Japánban, Tadzsikisztánban és Ukrajnában is folynak az előkészületek - és mindenhol jelentős amerikai pénz (is) van a háttérben.

Hm, csak engem kezd egy kicsit az Új Világrend előszobájára emlékeztetni ez az egész..?

És még mielőtt túl nagy mosolyra húzódna a szátok: az Európai Unió különbizottságot állított fel a HAARP lehetséges hatásainak tanulmányozására, amelyben a természettudósok mellett helyet kaptak pszichológusok, nyelvészek és szociológusok is - vagyis Brüsszelben sem tekintik kizárólagosan természettudományos témának.

Ha úgy érzed, hogy egyre gyakrabban fáj a fejed és sokszor teszel olyat,amit később magad is megbánsz, továbbá ha az időjárás szerinted sem olyan, mint amilyennek lennie kéne, esetleg te is láttál már alföldi kertedben sétálva intenzív sarki fényt, majd egy zöld sugarat, amint felnyársal egy sündisznót vagy repülőgépet - te vagy a mi emberünk! Oszd meg véleményed, tapasztalataid, aggályaid és reményeid velünk itt, a kommentekben!

Ápdét: 2011. március 11-én hajnalban a Richter-skála szerinti 8,8-as erősségű földrengés rázta meg Japán északkeleti partvidékét. A halottak, sebesültek, eltűntek számbavétele ezekben a percekben még folyik, az anyagi károkat egyelőre megbecsülni sem lehet.

Miként azt sem, hogy van-e bármi köze a HAARP-nak ehhez az elképesztő tragédiához... Ha van véleményed, természetesen megkülönböztetett figyelemmel fogjuk olvasni.

http://konteo.blogrepublik.eu/2011/03/14/a-haarp-osszeeskuves/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/5 oldal   Bejegyzések száma: 44 
2013.09 2013. Október 2013.11
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 631 db bejegyzés
e év: 7437 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 2948
  • e Hét: 8680
  • e Hónap: 19791
  • e Év: 173287
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.