Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Online
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 7 
Vajon kiknek hirdetnek héberül egy észak-magyarországi magya
  2013-10-19 21:34:59, szombat
 
  2013-10-19. 15:14
Vajon kiknek hirdetnek héberül egy észak-magyarországi magyar nyelvű hírportálon?



Ami a hazai sajtóban Izraellel, a zsidósággal kapcsolatban folyik, azon a Kossuth Rádió Halljad Izrael című vallási félórájában legutóbb elhangzottak óta már egyáltalán nem csodálkozunk. Az Izrael állami propagandáját fölerősítő, a zsidó állam nagykövete politikai üzeneteinek hordót biztosító "vallási félóra" olyan messze van a hitélettől, mint Makó Jeruzsálemtől. Egy észak-magyarországi hírportál pedig címoldalon közöl héber hirdetéseket.
A Kossuth Rádió legutóbbi zsidó "vallási" félórájában a nemrég elhunyt Ovádjá Joszéf, volt izraeli országos szefárd főrabbi haláláról a műsorvezető - még mielőtt vendégénél, L. Simon Lászlónál a Kuruc.info mielőbbi elhallgattatását szorgalmazta - az adásban közölte a hallgatókkal, hogy az említett főrabbi "visszaadta nemes lelkét a Teremtőnek". Ezután egy jobb sorsra érdemes budapesti főrabbi ismertette az elhunyt érdemeit, emberi nagyságát. Mi csak annyit teszünk hozzá, hogy ez a "nemes lelkű" izraeli főrabbi a zsidó vallási fajgyűlölet egyik főkolomposa volt, aki többek között videón is mondja, hogy "a Jóisten azért teremtette a gojokat, hogy szolgálják a választott népet, a zsidókat".
A Kossuth Rádió műsorvezetője, szerkesztője által "nemes lelkűnek" nevezett Ovádjá Joszéf a béke- és emberszeretetét azzal is bizonyította, hogy egy hitszónoklata közepette Istentől ezt kérte: "Bárcsak pusztulnának el ellenségeink és gyűlölőink, Ábu Mázen (a Palesztin Nemzeti Hatóság elnöke - J. K.) és az összes gazember! Vesszenek ki mind ebből a világból! Sújtson le rájuk a Jóisten a dögvész csapásával! Ámen!"
A fenti kitérő után minap a Borsod Online (boom.hu) hírportálon egy héber nyelvű kereskedelmi hirdetés gondolkodtatott el bennünket. Mit keres, kikhez szól ez a héber nyelvű kereskedelmi hirdetés egy észak-magyarországi portálon? A kérdés azért is jogos, mert Magyarországon az elmúlt esztendők erőteljes izraeli nyelvoktató tevékenység ellenére sem beszélnek héberül a hazai zsidók. Még Budapesten sem, nemhogy Borsodban.

De miről szól a héber hirdetés? "X" nevű izraeli kommunikációs cég (nevének leírásával nem kívánjuk fölerősíteni a reklámot, mert nem biztos, hogy befolyna tőlük a hírverés összege a kurucok számlájára - J. K.) többi között azt ígéri, hogy a velük most szerződést kötő személyek külföldről ingyenesen, időbeni korlátozás nélkül telefonálhatnak Tel-Aviv és környékére.
Olvasónk, aki a héber nyelvű hirdetést megküldte, közli még, hogy a Borsod Online hírportált erősítik azok a szélsőjobbosnak egyáltalán nem nevezhető újságírók is, akik korábban a megszüntetett MR6 Régió Rádió Miskolc munkatársaiként terjesztették a szocionista propagandát. Ilyen erősítést kapott a boom.hu például azon hölgy személyében, akit legutóbb Bajnai és Mesterházy közös jelöltjeként ismerhetett meg a borsodi választópolgár.
Júszef el-Kudszi - Kuruc.info

További részletek: http://kuruc.info/r/6/119211/#ixzz2iCLoLwJT
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Nem tűrik a holoparaziták a szabad véleménynyilvánítást: Ola
  2013-10-19 21:32:28, szombat
 
  Zsidóbűnözés :: 2013-10-19. 21:12
Nem tűrik a holoparaziták a szabad véleménynyilvánítást: Olaszországban is be akarják tiltani a holokauszt cáfolását



Olaszország egyike volt azon kevés európai országnak, ahol eddig komolyan vették a véleménynyilvánítás és kutatás szabadságának elvét, és ezért nem tiltotta törvény a holokauszt cáfolását. A helyzet azonban hamarosan változni fog.
Az olasz parlament rövidesen tárgyalni fogja azt a többpárti támogatással beterjesztett törvényjavaslatot, amely bűncselekménnyé tenné a ,,holokauszt tagadását" Itáliában. A jogszabálytervezet támogatásáról biztosította a balközép Demokrata Párt, a jobbközép Szabadság Népe Párt, valamint a hagyományos politikai elit egészével állítólag szembehelyezkedő Öt Csillag Mozgalom is.
“A törvény komoly válasz lenne a revizionizmusra, amely jelen van Olaszországban és Európában is, és amelynek célja a történelem és az emlékezet eltorzítása" - darálta a cionisták hivatalos propagandaszövegét Monica Cirinna, a Demokrata Párt szenátora. A politikus asszony nem mulasztotta el felhívni a figyelmet arra, hogy a javaslatot éppen október 16-án terjesztették be a képviselőház elé. 70 évvel korábban ezen a napon ezernél is több olaszországi zsidót deportáltak Auschwitz-Birkenauba, akik közül állítólag csak heten tértek vissza. A zsidók kegyeit kereső szenátor hölgy hozzátette azt is, hogy a revizionizmus ,,gyűlöletkeltés", amely immár Itáliában is ,,üldözendő bűncselekménnyé válik".
Az úgynevezett holokauszt ,,tagadása" jelenleg 17 országban bűncselekmény, melyek az alábbiak: Ausztria, Belgium, Cseh Köztársaság, Franciaország, Hollandia, Izrael, Kanada, Lengyelország, Lichtenstein, Litvánia, Luxemburg, Németország, Magyarország, Portugália, Románia, Svájc és Szlovákia. Napjaink egyik legkiválóbb revizionista történésze, számos nagyszerű tanulmány és könyv írója az olasz Carlo Mattogno (hivatalos weboldala itt található).
Perge Ottó - upi.com nyomán

További részletek: http://kuruc.info/r/4/119193/#ixzz2iCLNhO1F
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Száz köbméter akácost vágott ki Orbán vejének családja - a k
  2013-10-19 21:22:06, szombat
 
  2013-10-19. 10:39
Száz köbméter akácost vágott ki Orbán vejének családja - a károsultak "útban lévő" földjét olcsón meg is vennék



A Népszabadság pénteki számának cikke szerint a lap Polt Péternek címzett kivizsgálási kérelmet, mivel szerették volna megtudni, hogy a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatóság Gazdaságvédelmi Osztályáról a közelmúltban a Bicskei Rendőrkapitányságra áthelyezett nyomozás során hogy történhetett meg, hogy nem hallgatták meg tanúként munkatársaikat.
A lapot a Legfőbb Ügyészség Kiemelt és Katonai Ügyek Főosztálya arról tájékoztatta, hogy a kérelmet ,,a további szükséges intézkedések megtétele végett" a Fejér Megyei Főügyészségre továbbította.
A napilap Csabdi-Tükörpusztán február 6-án riportot készített, ahol fotókat készített arról, hogy a Natura 2000-oltalom alatt álló területen kiírották az akácost. A fotókat továbbították a megyei kapitányság sajtóosztályára. A felvételeken rajta van a jogosulatlan fakitermeléshez használt Massey Ferguson traktor, és jól látszik a rendszáma (MEL 639).
Ez a gép látható az Orbán Viktor miniszterelnök lánya, Orbán Ráhel és Tiborcz István esküvőjéről közzétett fényképek egyikén. A traktor a férj többségi tulajdonában lévő gazdasági vállalkozás, az ES Hungary Kft. birtokában van. A helyszínen több héten át tartó fairtást végző munkások a lap tudósítóinak azt mondták: Tiborczék megbízásából dolgoznak.
Zoom
Pózolj fatolvaj traktorral!
A Pest Megyei Kormányhivatal a történtekről február 8-án helyszíni jegyzőkönyvet vett föl. Ezt a bicskei rendőrségre továbbították, de onnan nem mentek ki a helyszínre. Az erdészeti igazgatóság február 19-én indította el az eljárást. A jegyzőkönyvben az szerepel, hogy Tiborcz Sándor - ő István édesapja - a helyszínen azt ígérte, hogy lányával, Tiborcz Eszterrel - aki a családi vállalkozásban az apával együtt ugyancsak tulajdonosként szerepel - az esetről nyilatkozatot tesz. De hogy ez megtörtént-e, arról a Népszabadság nem tud.
Tiborcz Eszter 157 hektár szántót nyert el az állami földbérletpályázaton, abba ékelődik bele az az 1,6 hektáros, hét magántulajdonos birtokában lévő erdős terület, amin a fairtás történt, és amiről a tulajdonosok előzőleg nem tudtak. Az erdészeti igazgatóság 50-100 köbméter közöttire becsülte a kivágott fa mennyiségét. A természetvédelmi eljárást a környezetvédelmi hatóság lezárta, mivel azt állapították meg, hogy "a madaraknak nem okozott jelentős kárt a fairtás". A lap szerint a helyszínen több százezer forint értékű fa van fölhalmozva.

A fairtás nyomai (2013. február 6.)
A nyomozást Fejér megyéből áttették az ORFK Nemzeti Nyomozó Iroda Kiemelt Ügyek Osztályára, ahol a lap munkatársait nemrégiben kihallgatták, és a fotókat átvették.
A 3200 négyzetméteres területre visszatelepítési kötelezettséget írt elő a tulajdonosoknak a napokban a Pest Megyei Kormányhivatal Erdészeti Igazgatósága. A lap úgy tudja, hogy Tiborczék már felkeresték a tulajdonosokat, és alacsony összegű vételi ajánlatot tettek a területre.
(Nol - Index nyomán)

További részletek: http://kuruc.info/r/2/119197/#ixzz2iCDqf6fg
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Újabb zsidófesztivál ott, ahol állítólag félelmükben a bőrön
  2013-10-19 20:44:47, szombat
 
  Újabb zsidófesztivál ott, ahol állítólag félelmükben a bőröndön éjszakáznak

2013. október 19. 16:18
Hunhír.info

Egyes világliberális orgánumok és megmondóemberek szerint Magyarországon tombiol az antiszemitizmus, a zsidók más országokba menekülnek az utcákon randalírozó gárdisták és jobbikos keretlegények elöl. Közben meg nincs olyan hét hogy ne lenne valamilyen zsidó kongreszus, és olyan hónap, amikor zsidó kulturális fesztivál.


Négy nap alatt kilenc játékfilm, nyolc dokumentumfilm, tíz izraeli kisfilm és egy nyolc darabból álló, Garas Dezsőt megidéző retrospektív válogatás szerepel a II. Zsidó Filmfesztivál programjában november 7. és 10. között a fővárosi Kino Caféban.

http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=69580
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Állítólag kevés joguk van a cigányoknak
  2013-10-19 20:42:29, szombat
 
  Állítólag kevés joguk van a cigányoknak

A cigányok ,,emberi méltóságáért" és ,,állampolgári jogaiért" indult felvonulás több száz ember részvételével szombat délután Budapesten. Vélhetően az egyre gyakoribb, idős magyar nénik által cigányok ellen elkövetett betöréses rablógyilkosságok miatt is tüntetnek Magyarország legnagyobb kisebbségének tagjai. Vagy nem. Pedig ennyi erővel...

cigány zászló

Az Ide Tartozunk! cigány közösségi hálózat által Roma March, a cigány büszkeség napja néven szervezett felvonulás a VIII. kerületi Mátyás térről indult a Blaha Lujza tér felé, érintve a II. János Pál pápa teret. Az Alfahír úgy tudja, a tüntetők miatt fennakadások voltak a kiskörúton, a 4-6-os villamos vonala is szünetelt egy darabig.

Korábban Osztolykán Ágnes, az LMP parlamenti képviselője azt mondta a HVG-nek, hogy részt vesz a rendezvényen, azonban felszólalni nem fog. “Nem akarunk pártpolitikát belekeverni az eseménybe, ennek a napnak a roma büszkeségről kell szólnia" - tette hozzá. Mint mondta ez a demonstráció egy fontos figyelemfelhívás, arra, hogy “milyen mértékben intoleráns a magyar társadalom, hogy az elmúlt években egyre többször érik sérelmek, diszkrimináció a romákat". “Fontos, hogy végre felhagyjon a roma elit a többségi társadalom módszereinek lemásolásával, sajnos átvettük a politikai megosztottságot, ami nem kedvez a közös céloknak és nem segíti elő az integrációt" - tette hozzá.

Aki ezeket a mondatokat nevetés vagy sírás nélkül el bírta olvasni, az mostantól csak arra figyeljen, hogy a Mátyás teret jó messzire kerülje el. A képünk pedig csak a valósághoz közeli illusztráció.

Frissítés:

Setét Jenő, az Ide Tartozunk! roma közösségi hálózat aktivistája, a rendezvény főszervezője beszédében hangsúlyozta: a cigányoknak együtt kell működniük, össze kell fogniuk. Össze kell fogniuk az emberi méltóságukért, de a szélsőjobb és “a politikai kizsákmányolásuk" ellen is - mondta. Szalay István (független), a Pest megyei Kakucs polgármestere arról beszélt, hogy változtatni kellene a többségi társadalomban megfigyelhető kirekesztő magatartáson. Azt mondta, az együttélésben a többségi társadalomnak van a legnagyobb felelőssége.

cigany_1_0

Csak a jogok kellenek, kötelezettségek nem...

Horváth Aladár, a Roma Polgárjogi Mozgalom alapítója arról beszélt, hogy az elmúlt három évben, a jelenlegi kormányzás ideje alatt tovább romlott a magyarországi cigányság helyzete. Azt mondta, 25 évig elutasította az etnikai alapú politizálást, de mára új helyzet alakult ki. Magyarországon “faji és szociális alapon" a cigányságot “leválasztották a többségi nemzetről". Horváth Aladár bejelentette: mindezek miatt belép a Magyarországi Cigány Pártba.

A Roma March néven tartott felvonuláson részt vett például Varju László és Niedermüller Péter, a szélsőséges Demokratikus Koalíció politikusa, valamint Juhász Péter, az Együtt-PM szövetség társelnöke is.

forrás: MTI - HVG - alfahir.hu

http://ultrasliberi.hu/2013/10/allitolag-keves-joguk-van-a-ciganyoknak/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A többségi társadalom ellen uszítottak a saját fajtársaikat
  2013-10-19 19:47:39, szombat
 
  A többségi társadalom ellen uszítottak a saját fajtársaikat grillezett ürgének használó cigány vezérek
2013. október 19. 19:32
Kostás Roland - Hunhír.info


Az úgynevezett Roma büszkeség napja elnevezésű cigány és liberális demonstráció közismert gyűlölködő vezérszónokai Horváth Áládár és Setét Jenő ismételten a többségi társadalmat tették felelőssé a megfogalmazásuk szerinti a cigánysággal szembeni "negatív közhangulatért". A cigányvezérek arról most sem ejtettek egy szót sem, hogy fajtársaik közül hányan keveredtek összeütközésben a törvénnyel.

A Roma büszkeség nevezetű cigány erődemonstráció a már megszokott panelek szerint zajlott, a közismert uszító cigányvezérek, Horváth Aladár és Setét Jenő természetesen a rasszista többséget okolták, és amiatt ajvékoltak, hogy a cigányokkal szembeni "negatív közvélekedés hazug és álnok". A cigányvezérek tehát ismételten nyilvánvalóvá tették, hogy a többségi társadalmat okolják azért, hogy az emberek vegyes érzelmekkel viszonyulnak a cigánysághoz, és nem ölelik egyből keblükre a hozzájuk tartozókat.

A rasszista parasztok szokásos cigány minősítés nem hangzott el ugyan a sötét beszédben, de maga az egész rendezvény egyértelművé tette ismételten a pecsenyesütögető cigányvezérek alapfilozófiájának lényegét, a cigányok úgy általánosságban szegények és ártatlanok, és a rasszista többség hozzáállása miatt kell szenvedniük. Ismételten szó nem volt arról, hogy a cigányvezérek önkritikát gyakoroljanak és egy szóval is említsék, hogy az utóbbi időben rohamos léptekben megnövekedtek az idősebb magyarok sérelmére elkövetett bűncselekmények, köztük szép számmal brutális kegyetlenséggel végrehajtott rablógyilkosságok, egyre több a fiatalkorú és gyerekkorú cigánybűnöző, akik magyar sorstársaik életét teszik pokollá az iskolákban, az utcákon és köztereken, rabolják ki, verik őket össze anyagi haszonszerzés miatt és akkor még nem beszéltünk a fősodor és hatóságok hozzáállásáról, amikor a rasszista kísérőjelenségeket csak úgy elfelejtik közölni a nagyérdeművel.

Horváth Aladár szokás szerint továbbment a gyűlölködésben a kormány irányába is, nyomatékosítva, hogy bármilyen pozitív diszkrimináció is éri a cigányságot a hatalom részéről, akárhány milliárdot is adnak közpénzből az élősködőknek, ez mind nem elég, és természetesen a cigányság úgy összességében olyan áldozatnak tekinthető, amelynek végre fel kell emelni a fejét és egyforma erővel támadni a szélsőjobb és a kormánypolitika ellen.

Arról megint nem volt szó, hogy a különböző vonulások nem azért szerveződtek, mert a nemzeti érzelmű emberek egyszerűen nem tudtak mit kezdeni a szabadidejükkel, hanem a "szélsőjobb" azért vonul az utcára, hogy felhívja a figyelmet arra a veszélyre, amely a cigányok lakta településeken bármikor leselkedhet az átlag magyar emberre. A cigányvezérek uszítása, a bűnbakkeresés, a más szemében a szálkát, magunkéban a gerendát sem gyakorlatba ültetése továbbra is csak azt eredményezheti, hogy még jobban mélyül az árok a többség és a kisebbség között. Ennek a folyamatnak azok a legbűnösebb gerjesztői, akik a saját fajtársaikat is megvezetve, azokat kihasználva politikai pecsenyesütögetésre, anarchiára és a deviáns életmód elfogadására megerősítésére használják fel.

http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=69584
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Aki már 1919-ben meglátta Hitlerben a vezért: Dietrich Eckar
  2013-10-19 19:45:54, szombat
 
  Aki már 1919-ben meglátta Hitlerben a vezért: Dietrich Eckart, a nemzetiszocialista író és mártír


Egy különleges szerepet játszott a nemzetiszocializmus korai napjaiban a német költő és drámaíró Dietrich Eckart, aki Neumarkt-in-der-Oberpfalz faluban született.

Már 1919 nyarán belépett a nemzetiszocialista párt elődjébe, a Német Munkáspártba (Deutsche Arbeiter Partei). Filozófiai értekezéseket is írt, ennek egyik legismertebb gyöngyszeme Henrik Ibsen "Peer Gynt"-jének a fordítása és elemzése volt, amelyet 1912-ben publikáltak. Eckart felébredése a bajok igazi okainak eredetére tizenéves korában ment végbe. Ekkor jelentek meg antiszemita költeményei és egy szabálytalan időközönként megjelenő lapja az "Auf Gut Deutsch", amelynek kiadását a Thule Társaság támogatta.

Dietrich Eckart éles szeme már 1919 szeptemberében felfedezte a német nemzet későbbi vezérét: Adolf Hitlert. Hamarosan mindketten felfedezték egymásban a radikális nacionalistát, antidemokrata és zsidóellenes nézeteik azonosságát.

Eckart első összeütközése a "törvénnyel" a Weimari Köztársaság idején 1923-ban kezdődött, amikor a berlini államügyész pert indított ellene "antiszemitizmus és hitelrontás" miatt, azok után, hogy a Reichpresident Friedrich Ebert ellen "uszított" a "Miesbacher Haberfesttreiben 1922" cím alatt. Ebben a cikkében, vagy inkább: művében, Eckart a németországi bajok okozói között említette Ebert zsidóságát és németgyűlöletét.

A kitűzött tárgyaláson (1923. március 23.) nem jelent meg a Leipziger Staatsgerichtshof (lipcsei főügyészség) bíróságán, ezért letartóztatási parancsot adtak ki ellene. Április végére már világossá vált, hogy a Leipziger Kriminalpolizei komolyan kerestette Eckartot. Adolf Hitler egy egész osztag fegyveres SA-harcost küldött Eckart háza elé, de így is érezhető volt, hogy a letartóztatás csak idő kérdése.

Christian Weber, egyike a legelső NSDAP tagoknak (párttagsági száma #15 volt) jött elő a megoldással: egyik közeli barátja Bruno Büchner tulajdonában volt egy kis birtok Platterhof-an-der-Obersalzbergben, nem messze Berchtesgardentől. Véleménye szerint Eckart itt kitűnő búvóhelyet találhatott és a rendőrség nem merné itt zaklatni. Úgy is lett. Szigorúan titkos körülmények közepette maga az SA Személyzeti Főnöke, Ernst Röhm szervezte meg szöktetését az új biztonságos helyre. Néhány nappal később a sikeres akciót követően maga Adolf Hitler is meglátogatta.

Később így emlékezett azokra a napokra és találkozására Hitlerrel. "Lenyűgöző volt a látvány - mondta - az az érzésem volt, hogy a Himalájánál jártunk. A Moritz Házhoz való bejutás szinte lehetetlen volt: gyalogszerrel lehetett csak meredek hegyoldalon való kapaszkodással feljutni. Így is többször meg kellett állnunk levegő után kapkodni. Reggelente 7:00 órakor keltem és csak a felkelő nap felé bámultam - mintha egy más világban élnék. Frau Büchner nagyon kedves volt, soha nem éreztették velem a vendég szerepét, mint egy családtag úgy viseltettek velem szemben"

"Egy napon barátom, Hitler is meglátogatott. Úgy mutattam be őt a Büchner családnak mint 'ifjú barátomat, Herr Wolf-ot'. Senki sem tudta, hogy Adolf Hitlerrel áll szemben..."

1923 novemberében, a meghiúsult puccskísérlet után - amelyre egyébként maga Eckart is ösztökélte Hitlert - másnap őrizetbe vették. Tekintettel azonban szívbajára még Karácsony előtt hazaengedték. Nem sokkal később, 1923. december 26-án 55 éves korában elhunyt. December 30-án temették el Berchtesgardenben. Sírkövét a mai napig is láthatja az arra vándorló.

1923 után a Führer nagy becsben tartotta egykori "atyai barátját". Külön szobát szenteltek emlékének a müncheni "Barna Házban", amelyet érintetlenül hagytak egészen a háború végéig, amikor a "felszabadítók" ámokfutásának következményeként súlyosan megrongálták az Eckart Szobát. Ezt olyan komolyan fogták fel, hogy amikor 1938-ban a renoválás és hozzáépítkezés megkezdődött, az egész épületet lebontották, kivéve az Eckart Szobát. Az új Platterhofnak e szoba köré kellett épülnie.

Dietrich Eckart egy fontos kulcsfigura volt Adolf Hitler felemelkedésében. A későbbiekben "látnoknak" hívták, mert már barátságuk kezdeti éveiben úgy nevezte Hitlert, mint a "jövő Führerje minden németnek".

Hitler pedig úgy referált Eckartról, mint aki "éppen olyan gyönyörű verseket ír, mint Goethe", és olyan tisztelettel beszélt mindig róla, mint senki másról a korai küzdelem korszakából. Könyvében, a Mein Kampfban pedig úgy említi Eckart nevét, mint Mártír és a befejező mondatokat hozzá ajánlotta:

"És közöttük felismertem azt az embert, aki egész életét annak szentelte, hogy tudatra ébredését nemzetének felvilágosítására szentelje írásaiban, költeményeiben és végül örökségében: Dietrich Eckart."

Gerhard Lauck (NSDAP/AO - Nebraska, USA)

http://harcunk.info/index.php/archiv/107-aki-mar-1919-ben-meglatta-hitlerben-a-ve zert-dietrich-eckart-a-nemzetiszocialista-iro-es-martir
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 7 
2013.09 2013. Október 2013.11
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 631 db bejegyzés
e év: 7437 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 2497
  • e Hét: 5599
  • e Hónap: 16710
  • e Év: 170206
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.