Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 19 
Rezsicsökkentést vállalunk kiszállással!
  2013-10-08 21:05:12, kedd
 
  Rezsicsökkentést vállalunk kiszállással! (X)


GYORS, OLCSÓ! HELYSZÍNI ÜGYINTÉZÉS!



AZ ALACSONY REZSI KFT REZSICSÖKKENTÉST VÁLLAL AZ ORSZÁG EGÉSZ TERÜLETÉN.



HIÁBA CSÖKKENTETTE A KORMÁNY A REZSIT, AZ ÖN REZSIJE MÉG ÍGY IS MAGAS?

HÍVJON, JÖVÜNK!



MUNKATÁRSAINK A HELYSZÍNI SZEMLE UTÁN ÁRAJÁNLATOT KÉSZÍTENEK, ÉS AKÁR AZONNAL NEKILÁTNAK A REZSICSÖKKENTÉSNEK.



VÍZ? GÁZ? VILLANY? KOKSZ, BRIKETT, NAPKOLLEKTOR?

AZ ALACSONY REZSI KFT MEGFIZETHETŐ ÁRON CSÖKKENTI BÁRMELYIK REZSIFAJTÁT AZ ÖN OTTHONÁBAN!



TÖBBFÉLE REZSI EGYIDEJŰ CSÖKKENTÉSE ESETÉN JELENTŐS ÁRENGEDMÉNY!



TÖMBHÁZAKNAK FLOTTAKEDVEZMÉNY!



(UGYANITT SIKERES TRAFIKPÁLYÁZAT IS RENDELHETŐ)


http://avakkomondor.blog.hu/2013/08/13/rezsicsokkentest_vallalunk
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Pedig Balázs Péter pályázata rezsicsökkentést is tartalmazot
  2013-10-08 20:57:47, kedd
 
  Pedig Balázs Péter pályázata rezsicsökkentést is tartalmazott


A Vakkomondor birtokába került anyag alapján a népszerű művésznek kellett volna elnyernie a Vígszínház igazgatói posztját.

Tovább bonyolódhat a Vígszínház igazgatói posztjára kiírt pályázat ügye, miután kiderült, hogy Balázs Péter nem csak szakmai, de politikai szempontból is kiváló pályázatot nyújtott be. Az anyag Balázs színházról vallott filozófiájának ismertetésén túl rezsicsökkentésre is javaslatot tesz. Például akképpen, hogy az új vezetés egy-egy színészre két szerepet osztana, ami első olvasásra talán meghökkentő, ám higgadtan végiggondolva kifejezetten racionális vízió. ,,És nem is túl bonyolult, ha figyelünk a párbeszédek olyatén megírására, hogy a színésznek legyen ideje két mondat között kimenni és a másik szerepbe átöltözni"- olvasható az anyagban.


A nézőtéren megszűnnének az ülőhelyek, ami egyrészt több érdeklődő beengedését és így a bevétel növelését eredményezné, másrészt az állva figyelő nézők diszkréten - az előadást nem zavarva - mozoghatnának, ami viszont feleslegessé tenné a fűtést, áll az anyagban.

Hogy mindezek ellenére a kormánypárti többség nem nyilvánította győztesnek a pályázatot, az ékesen bizonyítja a bal liberális métely mindent átható befolyását.

http://avakkomondor.blog.hu/2013/10/08/pedig_balazs_peter_palyazata_rezsicsokkent est_is_tartalmazott
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A fideszes pártkatonák és a választások tisztasága
  2013-10-08 20:41:49, kedd
 
  A fideszes pártkatonák és a választások tisztasága
2013.10.02. 07:30 Döry L.

fideszfuggetlenseg.jpg

A Fidesz - abból az állításból kiindulva, hogy az 1990 utáni rendszer független pozícióiban valójában a posztkommunista elit káderállománya ült (röviden tehát az MSZP emberei) - hatalomra kerülve ezekbe az úgynevezett független pozíciókba, ahová csak tehette - tehát a kétharmad birtokában szinte mindenhová - a Fideszhez feltételezhetően nagyon lojális embereket ültetett.

Miközben az a része igaz a fideszes állításnak, hogy az államigazgatás, a független ,,contre pouvoir-ok", a közmédia, rendvédelem, a végrehajtó hatalom szakigazgatási intézményei élén és apparátusában kvázi a komcsi lojalitás élt tovább, aközben a régi szoci pártkatona az új fideszeshez képest jelentős különbségeket mutat.

A késő Kádár-rendszer elnyomása

A közvetlenül 1990 előtt közvetlenül az érett Kádár-rendszerben szocializálódott komcsi káderek, szakértők és médiamunkások egy olyan éthosz jegyében kellett, hogy munkájukat végezzék, amely kifelé a semlegesség és a szakértelem jegyeit hordozta. Erre a Kádár-rendszer külső és belső legitimációja miatt volt szükség. A Kádár-rendszer elnyomására jellemző, hogy pl. nem direkt módon egy politikai bűncselekménnyel, vagy koncepcionált váddal üldözte politikai ellenfeleit, hanem valamely bürokratikus akadály (egyébként formálisan szabályos) felállításával üzent (pl, jogosítvány/útlevél ki nem állítása, változatos munkahelyi szankciók, lakásutalványozásban hátrasorolás stb.). A Kádár-rendszer nyilvánossága (a Kékfény ellenzéki attitűdöket kriminalizáló műsorától eltekintve) az azóta is népszerű fogalommal ,,az objektív tájékoztatás" nyelvébe csomagolta az uralkodó párt (a végén már defenzív) propagandáját.

Miközben megállapíthatjuk, hogy a kádárista apparátusi elit valóban az elnyomás munkáját végezte, aközben nagy különbség, hogy ezt nyíltan már nem tehette, hanem egy ,,rendes" állam, sajtó, és bürokrácia semleges működésének illúzióját kellett keltenie. Jelentős különbség még, hogy mindezt az erő pozíciójában játszhatta, ezért megengedhette, hogy értelmiségi ellenzékével szemben a nagyvonalúság gesztusait is gyakorolja.

Az most ne tévesszen meg bennünket, hogy a rendszer ellenzéke, vagy a rendszerváltást követően a jobboldali polgárok mindig tudni vélték, hogy a házmestertől a tévébemondóig ,,ezek bizony kommunisták". Ettől még a kádári apparátusok és elitek magukat objektívnak föltüntető beszéde, ha akarták, ha nem, még nekik is viszonyítási pont.

Alkalmazkodás a rendszerváltás utáni világhoz

Az államszocialista apparátus tehát már az előző rendszerben megszerezte azt a képességet, hogy a pártos működést objektívnak állítsa be, továbbá arra a képességre is szert tett, hogy a politikai ellenfeleivel szemben (MDF-kormány, első FIDESZ-kormány) ezt a képet sikerrel képviselje. Sőt, a szakértelem és objektivitás olyan mítoszok voltak, amelyeket nem csak a kommunista apparátus ápolt magáról szorgalmasan, hanem a magyar társadalom is úgy vélte, hogy vannak róla emlékei. Nem véletlen, hogy ezek a jelszavak hozzásegítették a nomenklatúrát a '94-es választási győzelemhez, amely ezt követően immár demokratikus fölhatalmazással, de még a késő Kádár-kor dörzsöltségével, ,,szakértőként" viheti végig a magyar társadalmon a Bokros-féle neoliberális átalakítást, amelyre fölajánlkozott, és amelynek elvégzése most a külső, nyugati legitimációt jelentette.

Visszatérve az apparátushoz: egy szocialista kormány tehát mindig számíthatott a kádárista eredetű független intézmények, igazgatás, szakértők és nyilvánosság megerősítésére. A szocikhoz lojális ,,független" intézmények bármikor - függetlenként - igazolhatták a szocialista kormány egy-egy lépését.

Ebből következik, hogy a függetlenség látszatát sikeresen kiépítő apparátus bármikor törvényesnek és eredményesnek mondhatott ki egy országgyűlési választást. Az OVB eredményhirdetését a társadalom és - egyetlen esetet kivéve - a politikai ellenfelek is elfogadták. Olyan tartós politikai krízis, amelyben egy választás eredményét megkérdőjelezik, és az ország nem kormányozható, a rendszerváltás óta nem alakult ki.

A fideszes pártkatona és a választások

A fideszes pártkatona alapvetően és túlnyomóan nem a kádárista elit mimikrijére szocializálódott. Bár tudjuk: a fideszes igazgatásban is szép számmal megtalálható a késő Kádár-kori elit és állambiztonság emberei.

A fideszes pártkatona sem az objektívnak tettetés, sem a nagyvonalúság gesztusait nem tanulta el, a függetlenség látszatát nincs képessége fönntartani, és ami nagyobb baj: ezt politikai megbízói tőle nem is várják el. Revansista: pont az előző húsz év ,,leleplezett" szoci függetlennek maszkírozása után úgy érzi, joga van elégtételt vennie, joga van az igazgatás bármely szintjén nyíltan fölvállaltan ,,fideszesnek lenni", politikai döntéseket hozni.

A magyar társadalom az udvariaskodás ilyen mellőzéséhez nem szokott hozzá. Számára ezért az oktatás, a királyi tévé, a trafik és a földpályázat, immár kimondva is: ,,fideszes".

Hova vezet az a jéghideg célratöréssel vegyes ügyetlen barbárság, amelyet a fideszes kormányzás, jogalkotás (?!) és helyfoglalás gyakorlata okozott? Oda, hogy nincs a meg a tekintélynek az a látszata egyetlen független intézményben sem, amely adott esetben, a Fideszt igazolhatja, megvédheti. Nincs olyan független pozíció, amely tekintélyének pecsétjével egy politikai vitát lezárhat.

,,Újraszámolást!"?

És amikor egy, akár a Fidesznek kedvező választási eredményt majd a politikai ellenfelek vitatnak, akkor sem lesz.

Míg Mesterházy nyíltan arra készül, hogy 2014-et a hosszútávú relatív megerősödése érdekében elveszíti, addig a vele furcsa szövetségben induló Bajnainak más tervei vannak. Azokból az előzményekből, amelyek egy amerikai típusú választási segítséget valószínűsítenek, egyszerűen következik az a forgatókönyv, amelyet az amerikai segítség a térségben Szerbiától Ukrajnáig úgynevezett ,,narancsos forradalomként" már használt. A neki nem tetsző rezsimet úgy kívánja leváltani, hogy az elveszített választások ,,tisztaságát" megkérdőjelezi, majd permanens utcai jelenlétre rendezkedik be. Ehhez bizonyos képességei meg is vannak az egyetemista tüntetések egyes szereplőinek korábbi bevonása révén.

Függetlenül attól, hogy az új választási törvény ad-e majd lehetőséget 2014-ben a szavazók tervezett utaztatására, függetlenül attól a ténytől, hogy a bajai önkormányzati képviselő időközi választásán, milyen visszaélések történtek, sőt: nyitva hagyva azt a kérdést, hogy korábban ilyen visszaélések voltak-e, voltak-e ilyenek felderítve, volt-e nekik szankciójuk - föltehetjük a kérdést:

Ha valamely politikai szereplő mondjuk csak a váddal él, hogy tömeges szabálytalanságok befolyásolták a 2014-es országgyűlési választások eredményét, melyik lesz az a függetlenség tekintélyével bíró intézmény, amely a társadalom számára hitelesen oszlathatja el a csalás gyanúját? Elég lesz-e egy megyei törvényszék döntése, hogy ne legyen hónapokig utcai tüntetésekkel egybekötött eldöntetlenség?

Felőlem, ha valaki bukik, akkor az bukjon, ha valaki csal, akkor bukjon le és bukjanak, de lesz-e, aki ki tudja majd mondani, hogy ha valaki győz, az tényleg győzött? Hogy ilyen szereplő nem látszik, azért legtöbbet a Fidesz tett.

http://fenteslent.blog.hu/2013/10/02/a_fideszes_partkatonak_es_a_valasztasok_tisz tasaga
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Itt a bizonyíték: tényleg békeajánlattal ment Angliába Hess
  2013-10-08 20:32:11, kedd
 
 
Itt a bizonyíték: tényleg békeajánlattal ment Angliába Hess


Valóban békeajánlatot vitt magával Hess titokzatos angliai útja során - állítja új könyvében egy történész, aki szerint a német hadsereg egész Nyugat-Európából kivonult volna, ha a britek garantálják a semlegességet a Szovjetunió megtámadása esetén.

hitler hess39754



1941. május 10-én ejtőernyővel, törött bokával egy férfi ért földet Skóciában. Az illető letartóztatása után Rudolf Hessként, Adolf Hitler első számú helyetteseként azonosította magát, és találkozót követelt Hamilton herceggel - akit Winston Churchill politikai ellenfelének tartott -, hogy előterjeszthesse titkos béketervét. Hess kudarcba fulladt küldetésének körülményei máig homályosak, és számtalan összeesküvés-elmélet táptalajául szolgálnak.

Hess utazását sokan egy elborult elme magányos akciójának tartották, Peter Padfield történész azonban ennek ellenkezőjét állítja új könyvében, amit bizonyítékokkal támaszt alá. Hess - állítja Padfield - részletes béketervvel állt elő, amelynek értelmében a náci vezetés felajánlotta, hogy a németek kivonják csapataikat Európa nyugati feléből, ha a britek garantálják: semlegesek (wohlwollende Neutralitat) maradnak a Szovjetunió megtámadása esetén.

A béketerv létezését egy németül tudó brit fedte fel Padfield előtt, akit többedmagával az MI6 kért fel arra, hogy fordítsák le a dokumentumot Winston Churchill brit kormányfő számára. A meg nem nevezett forrás egy azóta elhunyt egyetemi tanár volt, aki halála előtt elmesélte, hogy őt és társait a BBC londoni központjába, a Portland Place-be kérették, elvégzendő a feladatot. Az illető elmondása szerint a birodalmi kancellária hivatalából érkező dokumentumnak volt egy angol nyelvű változata is, de a britek ragaszkodtak az eredeti dokumentumhoz és a pontos fordításhoz.

A Hess, Hitler és Churchill című könyv szerzője úgy vélekedett, hogy a békeajánlatot minden bizonnyal lesöpörték volna az asztalról, mivel így meghiúsult volna Churchill azon kísérlete, hogy bevonja az Egyesült Államokat a háborúba, ráadásul így felbomlott volna az európai emigráns kormányok alkotta koalíció és ingataggá vált volna otthoni pozíciója is. Ugyanakkor - mivel az akció kudarcba fulladt - ez végsősoron jó volt Hitlernek is, mivel tüstént elmebajosnak nyilváníthatta Hesst.

,,Ha a királyi család komolyan megfontolta volna, hogy elfogadja a békeajánlatot, az nagyon rosszul érintette volna a reputációjukat, mivel nézetem szerint Hess minden bizonnyal a holokauszttal kapcsolatban is hozott volna híreket Churchillnek. Ez a háború egyik sorsfordító pillanata volt. Churchill elfogadhatta volna a béketervet, de morális döntést hozott (...) Azt akarta, hogy az USA hadba lépjen és legyőzzék Hitlert" - fogalmazott Padfield, aki több más bizonyítékot is feltárt a béketerv létezésére. Az egyik skót szemtanú például elmondta, hogy a ,,rendőrség nyomozást indított egy értékes dokumentum felkutatására". Padfield azt is kiderítette, hogy Hess egy külön fordítót alkalmazott a német külügyminisztériumból, amikor utazása előtt a tárgyaláshoz szükséges dokumentumokon dolgozott. Ez is azt mutatja, hogy - állítja a kutató - nagyon fontos volt Hessnek a pontos megszövegezés.

Hesst a nürnbergi perben az emberiesség elleni bűncselekmények és a háborús bűncselekmények vádja alól felmentették, de bűnösnek találták a béke elleni bűncselekmények és összeesküvés vádpontjában, s életfogytiglani börtönre ítélték. A berlin-spandaui börtönben fogolytársai sorra kihaltak vagy kiszabadultak mellőle, 1966 után ő maradt a hatalmas személyzettel őrzött fogház egyetlen rabja. Az aggastyán "7-es számú fogoly" 1987. augusztus 17-én, 93 éves korában halt meg.

Forrás: Múlt-kor

http://www.masodikvh.hu/hirek/2954-itt-a-bizonyitek-tenyleg-bekeajanlattal-ment-a ngliaba-hess
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
"Halál a magyarokra" - nem rasszisták a támadó cigányok a bí
  2013-10-08 20:29:05, kedd
 
  "Halál a magyarokra" - nem rasszisták a támadó cigányok a bíróság szerint
2013, október 8 - 20:23



Pászti Attila bírói tanácsa a "Halál a magyarokra" feliratú botról elhíresült bűnügyben közösség tagja elleni erőszak helyett csoportos garázdaságban marasztalta el a terhelteket.

A Társaság a Szabadságjogokért (TASZ) és a Helsinki Bizottság nevű liberális szervezetek szerint szerint "alapos, magas színvonalú másodfokú ítéletet hirdetett (...) a Miskolci Törvényszék, amely szerint nem rasszista bűncselekményért, hanem elsősorban garázdaságért felelnek a szélsőségesek autójára támadó miskolci romák".

A két jogvédő szervezet az MTI-hez eljuttatott közleményben emlékeztetett: 2009. március 15-én, a romák elleni sorozatgyilkosság idején, pár héttel a tatárszentgyörgyi kettős gyilkosság után Miskolc egyes részein olyan hírek terjedtek el, hogy "szélsőséges, cigányellenes személyek támadása várható". A jólértesült jogvédők szerint a cigányok félelmét megerősítette a fokozott rendőri készültség. Hajnali fél kettőkor egy főleg cigányok lakta településrészen (a Muszkás oldalon) a családjaik megvédésére készülődő férfiak rátámadtak egy több alkalommal és "gyanúsan lassan" arra közlekedő autóra, az abban ülők könnyebb sérüléseket szenvedtek.

A TASZ és a Helsinki Bizottság tájékoztatása szerint a törvényszék kimondta: nem bizonyítható, hogy a vádlottakat a cselekmény elkövetésében magyarellenes érzület motiválta, ezért a vádlottakat elsősorban garázdaság miatt terheli felelősség, és ennek megfelelően a kiszabott büntetéseket enyhítette.

"Megállapította a bíróság, nem bizonyítható, hogy a "halál a magyarokra" feliratú botot a vádlottak valamelyike készítette, és az sem, hogy a támadásnál bármelyikük használta volna. Az sem volt bizonyítható, hogy az állítólagos magyarellenes bekiabálás a vádlottak valamelyikétől származott, hiszen ismeretlen elkövetők is voltak. A jogalkalmazás szempontjából előremutató, hogy a bíróság fontosnak tartotta a cselekmény motivációjának a vádlottakra egyenként lebontott vizsgálatát" - írták.

A jogvédő szervezetek szerint "az ítélet erősítheti a roma kisebbség tagjainak az igazságszolgáltatásba vetett bizalmát. Ugyanakkor sajnálatos, hogy a bíróság nem mondta ki, hogy a vádlottakat cselekményükben egy rasszista támadástól való félelem, és nem előítélet motiválta, tehát emiatt sem lett volna megállapítható gyűlölet-bűncselekmény".

A libsiknek persze még ez sem elég: a Helsinki Bizottság szerint a döntésnek vannak olyan elemei - például egyes bizonyítékok figyelembevétele -, amelyek miatt elképzelhető, hogy az írásos ítélet ismeretében további jogorvoslatot keresnek a Kúriánál vagy akár Strasbourgban.

MTI - alfahir.hu

http://alfahir.hu/halal_a_magyarokra_nem_rasszistak_a_tamado_ciganyok_a_birosag_s zerint
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Elődeink - Gömbös Gyula
  2013-10-08 20:17:08, kedd
 
  Elődeink - Gömbös Gyula


Folytatjuk sorozatunk, melyben olyan embereket mutatunk be, akik ugyan a hungarista ideológia kialakulása előtt éltek, de szellemi elődeinknek tekinthetőek. A fajvédelem úttörői voltak, fáklyavivői a keresztény szellem és erkölcs védelmének. Ezen emberek a XIX. és XX. század ,,fölébredt" magyarjai, közvetlen előfutárai a hungarizmusnak és elősegítői annak, hogy befogadó táptalaja lehessen a Kárpát-Duna nagyhaza ezen eszmének. A száraz életrajzi adatok hemzsegését elkerülendően, saját idézeteiken keresztül mutatjuk be őket.

vitéz jákfai Gömbös Gyula (1886. december 26. - 1936. október 6.)

Ugyan kortársak voltak Szálasi Ferenccel, de a hungarizmus zászlóbontása után egy bő évvel meghalt, tehát beleillik rovatunk szereplői közé. Az ellenforradalom egyik alakja, a MOVE vezetője szerepe van a Nemzeti Hadsereg felállításában is melynek vezére Horthy Miklós lett. 1923-ban mikor látta, hogy a rendszer elárulta saját elveit és elfordult a Szegedi Gondolattól, akkor kivált a kormánypártból és megalapította a Magyar Nemzeti Függetlenségi (Fajvédő) Pártot, mely az első nagyobb fajvédő eszmeiségű párt volt 1920 után. 1928-ban visszalépett a kormánypártba, mikor látta, hogy csak azon belülről tudja elveit és akaratát érvényesíteni. Mussolini Olaszországa volt példaértékű számára, ő is egy korporatív (hivatásrendű) állam létrehozását tekintette célnak. 1936. október 6-án vesebajban meghalt.

Már 1919-ben felismerte, hogy csupán a nemzeti és szociális igények, értékek összehangolásával lehet a jövő felé haladni. Már az NSDAP megalakulása előtt nemzetiszocialistának nevezte magát: ,,Igen, mi is szocialisták vagyunk, magyar nemzeti szocialisták! A nép érdekét mi is szolgálni kívánjuk, de nem a forradalom igazságtalan, hanem a nyugodt fejlődés igazságos útján. Mi nem a nép alacsony ösztöneit hívjuk segítségül, mi egy keresztény világban nevelt magas erkölcsű népet akarunk szövetségesünknek."

Szálasiban saját fiatalkori énjét látta és érezte nemsokára Szálasi követheti a miniszterelnöki székben.: ,,A Szálasival való beszélgetéskor úgy éreztem, mintha tükörbe néztem volna, mintha önmagamat láttam volna, mint vezérkari százados, aki türelmetlen volt és mindent bírált."

,,Nem fogunk örökre ezekben a bársony-, vagy bőrszékekben ülni. Fognak következni utánunk. Egy emberrel - figyeljetek - azonban biztosan számolnotok kell, ez: Szálasi Ferenc."

vitéz Szakváry Emil így emlékezett vissza Gömbös és Szálasi egyik találkozása utáni beszélgetésére Gömbössel: ,,Tudod, ki volt itt?" ,,Hogyne, hiszen nekem kellett előteremtenem az éjszaka: Szálasi." Gömbös: ,,Szálasi? Az alteregóm!" ,,Mennyiben?" - kérdeztem én. ,,Képviselőként szerettem volna látni a NEP-ben, de a ,,gazember" úgy nyilatkozott, hogy köszöni a bizalmat, de nem tudja azt elfogadni, mert az az érzése, hogy ő nem fogja tudni végrehajtani programját és akkor neki ki kell lépni a pártból, amelynek zászlajára esküdött a választásnál. Mivel pedig ez lenne az ő első politikai szereplése, nem akarja ezt hűtlenséggel kezdeni".

Pont, mint Prohászka, vagy Szálasi, Gömbös is mindig a valami melletti és nem a valami ellen való kiállást hangsúlyozta.: "A mi mozgalmunk jellemzésére az antiszemitizmusnál sokkal helyesebb kifejezés a filokrisztianizmus, mert nem a zsidók ellen, hanem a kereszténységért küzdünk."

Jól látta, hogy erős Vezért igényelnek az emberek aki összetartja őket és megalkuvás nélkül megy a cél felé: ,,A liberálisok kitalálása az, hogy van turáni átok. Én állítom, hogy nincs. Egy bajjal vannak sújtva a magyarok: vezetőinek rövidlátásával, és azzal, hogy nem mernek cselekedni. Vallom, hogy a vezér legyen óvatos, bölcs, azonban amikor elérkezik az ideje, száz százalékig cselekedjen. Nem lehet vezére a nemzetnek, aki elbújik. Nekem egyenes vonalban kitűzött céljaim vannak, és amikor elindulok és látom, hogy valaki utamban áll, azt kiáltom: félre!"

Géresi Tamás - Kitartás.hu

http://kitartas.net/2013/10/06/elodeink-gombos-gyula
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Rutinná vált a választási csalás
  2013-10-08 20:10:17, kedd
 
  Rutinná vált a választási csalás
2013, október 8 - 14:50


A Jobbik visszaállítaná a kampánycsendet, valamint külön rögzítené az úgynevezett ,,láncszavazás" tényállását, miután újabb hangfelvételek kerültek nyilvánosságra esetleges választási csalásokat bizonyítva - jelentette be Hegedűsné Kovács Enikő és Dúró Dóra jobbikos országgyűlési képviselő keddi sajtótájékoztatóján.

Ismét előkerült a Lungo Drom-os, fideszes választmányi tag Ajtai Tibor neve, akiről először egy 2010-es kiskunfélegyházai választási csalás kapcsán lehetett hallani. Akkor egy hangfelvétel alapján derült ki, hogy nagy valószínűséggel törvénytelen eszközökkel kerültek egyesek előnyhöz az önkormányzati választásokon - mondta el Hegedűsné Kovács Enikő parlamenti képviselő. Mint hozzátette, a Jobbik feljelentést tett, ám az ügyészség bűncselekmény hiányában lezárta a nyomozást. Ajtai Tibor akkor azt mondta, hogy a felvételen hallható beszélgetéskor -miszerint mintegy 300 embert 11 autóval szállítottak szavazni- csupán hazudott.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=nBdRtX7rH3c


A szeptember 22-i bajai időközi választás után került nyilvánosságra egy videofelvétel, melyen ismét Ajtai Tibor hallható, ahogy Baján ,,avatkozott be" a választás rendjébe - fogalmazott Hegedűsné, ezért a nemzeti párt újabb feljelentést tesz, valamint 2010-es kiskunfélegyházai lezárt ügy kapcsán a legfőbb ügyészhez fognak fordulni, hogy rendeljék el újra a nyomozást.

http://www.youtube.com/watch?v=ntcqabPK_RU

Ezt követően kedd reggel még egy hangfelvétel került fel az internetre. Ezen vélhetően szintén Ajtai Tibor hallható, akitől egy eddig ismeretlen személy a fóti, november 24-re tervezett időközi választásokhoz kér ,,tanácsokat".

http://www.youtube.com/watch?v=RWzVoGV40Ec

A Jobbik már a kiskunfélegyházi ügy kapcsán benyújtott egy javaslatot, részben arra vonatkozóan is, hogy a Büntető törvénykönyvbe (Btk.) kerüljön be a láncszavazás fogalma. Ezt azonban a Fidesz és az MSZP -akik a jobbikos képviselő szerint az elmúlt 23 évben nagy valószínűséggel alkalmazták már ezt a módszert- leszavazták. ,,Trafikmutyi, földmutyi, közgépmutyi után a választási mutyi is bekerül a köznyelvbe"- fogalmazott Kovács Enikő. Hozzátette: ez a rendszerváltás óta valaha kormányzati pozícióba került pártok felelőssége, mert a felvételek szerint feltételezhető, hogy a Fidesz és az MSZP egyaránt érintett az ügyben.

A Jobbik további javaslatairól Dúró Dóra parlamenti képviselő beszélt. Elmondta, nem csak Kiskunfélegyházán vagy Baján történt választási csalás, hanem például Tiszavasváriban is. A nemzeti párt képviselője szerint nyilvánvaló, hogy a korábbi időszakban mind a Fidesz, mind az MSZP alkalmazott törvénytelen eszközöket. Dúró Dóra egyben röhejesnek nevezte, hogy a Nemzeti Választási Iroda (NVI) állásfoglalása szerint a szavazókörtől számított 150 méterig nem törvénytelen szervezetten szállítani a szavazókat.

A jogtipró tevékenységek felszámolása érdekében a Jobbik egy átfogó törvényjavaslatot fog benyújtani még a hét folyamán az Országgyűlésnek. Ennek része lesz a kampánycsend visszaállítása, a láncszavazás tényállásának bevezetése, valamint a választás rendje elleni bűncselekmény büntetési tételének szigorítása. A nemzeti párt képviselője úgy véli, ha a kormánypárt és az MSZP is ,,elkötelezett a tiszta választásokért", akkor támogatni fogják a javaslatot.

alfahir.hu


http://alfahir.hu/rutinna_valt_a_valasztasi_csalas
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Nem vagyok még eléggé tudatos
  2013-10-08 20:06:57, kedd
 
  Nem vagyok még eléggé tudatos. Mea maxima culpa. Rendezzük hát össze a gondolatainkat!
- Afrikából illegálisan, azaz törvényellenesen, törvénytelenül, a bevándorlási, letelepedési szabályokat kijátszva akartak emberek Európába, a tengeren besettenkedni, belopakodni.
- A settenkedő illegálisok (azaz törvénytelenek) akcióját szintén afrikai embercsempészek szervezték.
- Az embercsempészek haszon-maximalizálásra törekedtek, ezért több hajójuk túl lett terhelve, azok felgyulladtak és elsüllyedt és máig ismeretlen számú afrikai vízbe fulladt.
- Európának szégyellnie kell magát.
- Európa a saját pénzén menti a halottakat.
- Európa a saját pénzén eltartja a túlélőket.
- A helyiek panaszkodnak és lázadoznak. Köszönik szépen, de nem kérik az illegális bevándorlókat.
- Európának meg kell változtatnia "bevándorlási politikáját".
- Már senki sem beszél az embercsempész bandákról és arról sem, hogy embert csempészni is bűncselekmény, és arról sem, hogy ebből igen jól meg lehet élni (és meg is élnek bűnözői csoportok, amely pénz innen a kábítószer kereskedelembe és a prostitúcióba áramlik, majd a politikán keresztül kb. 50 év alatt válik "fehér jövedelemmé").
- Olaszország nemzeti gyászt tart. Vagy mert nem tudta elfogni a settenkedőket vagy mert nem tudta lebuktatni az embercsempész bandákat, vagy mert maga sem tudja, hanem csak azért mert néger a bevándorlási minisztere.
- Európa jogokról beszél. Élethez, munkához, megélhetéshez, emberi méltósághoz való jogról.
- Honnan menekülnek az emberek? A korábbi (nem magyar) európai gyarmatokról. Ezek szerint ott azóta nincs rend és gazdasági fejlődés, mióta a fehér ember kivonult onnan. Kivonult a fehér ember, de a korábbi rabszolgák utánalopakodnak Európába, mert nekik fehér rabszolgatartó és nem fekete kell.
- Itt, ebben a logikában valami(k) nagyon nincs(enek) a helyükön... Vagy... nem vagyok még eléggé liberális.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A zsidó gyűlöletgép már az amerikaiakat akarja rettegésbe ke
  2013-10-08 20:00:55, kedd
 
  A zsidó gyűlöletgép már az amerikaiakat akarja rettegésbe kergetni
2013. október 03. 20:18
Kincses Albin - Hunhír.info

A cionista rezsim legvadabb gyűlölködője, Benjámin Netjanhau új ötlettel rukkolt elő, hogy Amerika végre elpusztítsa a Nagy-Izrael megvalósításának útjában álló Iránt. A zsidó vérlázító módon azt hazudja, hogy Irán valójában az Egyesült Államokat akarja elpusztítani. A cionisták megint mással akarják elvégeztetni a piszkos munkát, és belerángatni az amerikai nemzetet egy olyan háborúba, ami csak a cionisták érdekeit szolgálhatja.

Irán interkontinentális ballisztikus rakéták kifejlesztésén dolgozik, amelyekkel egy nap majd csapást mérhet az Egyesült Államokra - uszított brutális módon Irán ellen csütörtökön a CBS amerikai televíziós csatornának nyilatkozva az izraeli miniszterelnök.

"Ezeket a rakétákat nem ellenünk fejlesztik. Minket már azokkal is elérnek, amelyekkel már rendelkeznek. Ezeket önöknek szánják" - mondta Netanjahu.

"Az amerikai hírszerzés tudja, ahogy mi is, hogy Irán nem azért dolgozik interkontinentális ballisztikus rakéták kifejlesztésén, hogy elérje Izraelt. Ők jóval messzebbre akarnak elérni" - tette hozzá.

A múlt héten, több mint három évtizedes szünet után először beszélt egymással telefonon az atomfegyverek fejlesztésével vádolt, de az elmúlt hónapokban békülékeny hangnemet megütő Irán államfője és az Egyesült Államok elnöke. Az amerikai vezetés ugyanakkor többször is figyelmeztette Teheránt, hogy a kapcsolatok rendezéséhez és a gazdasági szankciók feloldásához konkrét lépésekkel is bizonyítania kellene, hogy nem törekszik nukleáris katonai potenciál megszerzésére.

Izrael, amelynek nagyhatalmi céljai elérését egyedül a stabil Irán keresztezheti, most kommunikációs stratégiát váltott, hogy elvégeztesse a piszkos munkát legfontosabb szövetségesével. Egész eddig azért rettegték tele a világot, hogy a gonosz perzsák merő gyűlöletből akarják elpusztítani a térség egy egyetlen demokráciáját, a világ legtoleránsabb országát, Izraelt.

Most kibökte a zsidó fekália-keverő, hogy szó nincs a perzsák részéről a cionisták megtámadásáról, az alsóbbrendűek valójában az Államokat akarják elpusztítani. Ezt persze semmivel sem tudja alátámasztani, egy nagy blöff az egész, de a cionista média világbirodalom így megkezdheti a háborús beavatkozásokkal szemben már szkeptikus amerikaiak uszítását. Ha nem pusztítjátok el a perzsákat, ti fogtok meghalni. A cionisták megint mással akarják elvégeztetni a piszkos munkát, és belerángatni az amerikai nemzet egy olyan háborúba, amely csak a cionisták nagyhatalmi érdekeit szolgálhatja.


http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=69237
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Emlékeztető: „Nincs Európában még egy olyan nép, amely
  2013-10-08 19:59:06, kedd
 
  Emlékeztető: ,,Nincs Európában még egy olyan nép, amely olyan békésen tűrte volna mindazt, amit a kormány művelt az egészségüggyel, az oktatással, a nyugdíjasokkal, a szociális ellátással és a családokkal. Ha Franciaországban, Németországban, vagy Olaszországban ennek a felét megengedte volna magának egy kormány, már nem lenne a helyén. A magyar az sokkal béketűrőbb nép, fát lehet vágni a hátán." (Orbán Viktor, 2008. február 25.)  
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 19 
2013.09 2013. Október 2013.11
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 631 db bejegyzés
e év: 7437 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1117
  • e Hét: 6849
  • e Hónap: 17960
  • e Év: 171456
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.