Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 2 
Boszorkányok emelése 1958-tól
  2013-11-12 08:12:46, kedd
 
  A boszorkányokat születésem óta emelik, sorsukat emberekkel hordattatták el. Emelésükhöz visszamentek időben Gina Lolobrigida atlantiszi lopott dallamból születetthez, együtt emelték a Rózsákkal és a Babikkal őket, atlantiszi mágiával kezdtek Halak szülöttek kiválasztottságával. Még a két állam alatti dudornak is tulajdonosa van, egy alkoholista Halak képviselője Miskolc városának. Álluk az alkoholistáknak elfolyóként lett megírva.

1971-ben nagymama, a szeretet és jóság képviselője úgy halt meg, hogy anyám az elme keze alatt kiabálta neki, hogy Dögölj meg, vén boszorkány! Két nap múlva nagymama három infarktusban meghalt.

Már a nyanyás megszólításom is volt férjem részéről házasságom után egy évvel a boszorkányoké lett volna a fogcsonkítással együtt.

Cigányokat emelték a Pszichografológiai Kelet sorozatában, így kerültem helyettük otthonról naponkénti elzavarással férjhez adásra gyermek fejjel, mert nekik már 13 éves korukban uruk van, olyan cigányok helyett ráadásul, akik az országban a termékenységi népeket képviselték.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A Dávid ötágú emberszabású csillagos kommunizmus
  2013-11-12 08:00:43, kedd
 
  Álmoskönyveim szerint 1971-ben kerültem eltemetésre Dávid néven. Ekkor láttam a Dávid feliratú sírkövet, éreztem, hogy a sírban én fekszem. A dátum a név alatt állt.

A Vörös Oroszlános kommunizmus kezdete volt, hogy felsorakoztak a bolygók az ágyam felé, egyikük Szaturnusz volt, akit fekete ruhában a Vörös Oroszlánból Koncz Zsuzsa képviselt.
A Dávid ötágú embercsillagos fekete mágusi kommunisták már füvesek, drogosok, kávésok és cigisek voltak. 1995-ben kaptam meg a füzetüket a tatárdombi halak szülött szomszédtól. Magukat ők is szentnek írják le. Elméletük megegyezik a szabadköművesekével, hatalmas erővel vannak a lakásokban, házakban. Az ötágú ember formája mágikus energia keringtetésben is megnyilvánul. Le kell feküdni az ágyra és a ellazulva a szívből az energiát a két kézbe, két lábba, a homlokcsakrába kell vezetni a füzet szerint.

A tatárdombi Csákány utcai lakosok cigánysággal képviselték még a kommunizmust a Kalapács utcai lakosokkal és a számozott utcákkal.

A kommunista elmélet Vénusz forog versemre épült fel, egykori földrengésben elpusztult Atlantiszból emelkedett ki a Vénusz szobor. A kommunistáknak Vénusz az eszményük. Itt Kata gyümölcseiben írtam meg az életemet vénuszi formával születésemtől, Kata kocsmával rendezték be Miskolcon 1998-ban a kommunista eszményt, földrengést okozva a fogaim között ismételta a menhely az álmot, ezt képviseli jelenleg ez MSZP szegfű jeles cserepeken szereplő népe. Gyurcsány Ferenc helyett a Fidesz bíróságra citált engem. Egyik álmom volt a Vörös Oroszlános kommunizmus alkémistáinak tanai alapján a "megidézem" mondat. Dr. D. Mónikát kinevezték igazságügyi szakértőnek, miután elhangzott a mondat, hogy nem ért semmihez, ő döntött a sorsomról nagyon gonoszan maga helyett, míg az elmeosztály ismételte a történelmét a Dávid csillagosoknak. Egyik rajza alapján az őt megmentőnek, bemenekültem helyette én az antikrisztus sátra védelmébe, egy lócán ültem dr. M-mel, a férjével, fejem fölött volt az ögátú Dávid csillag.

A Vörös Oroszlános Szomorúszemű Johannás kommunizmus novellái jelentették a főbb korokat, köztük a nemesek Nagy Karola mimóza élete nyomán képviselt Annás főszereplőjét, A ki az úr a házban?, a Szaturnusz a földön angol kommunizmust, a Porcelánszív, a Tündöklik-e Anna csillaga? főbb elméleteket a vízöntő kori újjászületés elméleteivel. A regény a Lépcsőfokok című írással kezdődött kis emberekkel.

A Dávid ötágú emberszabású csillagos kommunistákat dr. D. Mónika pszichiáterré tettel rendezték be, helyette én kerültem 1971-ben eltemetésre. Szelep az Időjelek tompalátásaként 1972-ben hosszabbítás volt, 1995-től tompalátásommal ismételték, becenevéhez érve a kávésokat emelték már. Itt 1998. óta hetente égett ki minden kávéfőző szelep, volt olyan porcelántetejű Seherezádé kávéfőző is, amit Vas megyében adtak el, hogy szelepet nem tettek rá, így emelte a média az összes Dávid csillagos kommunista kávéivót, füvest, drogost, cigiset ember áldozással.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 2 
2013.10 2013. November 2013.12
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 52 db bejegyzés
e év: 329 db bejegyzés
Összes: 7246 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 43
  • e Hét: 2365
  • e Hónap: 8606
  • e Év: 60872
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.