Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
Magyar hintás kislány eutanáziát kér
  2013-11-14 19:46:45, csütörtök
 
  A Kelet egyetlen áldozással tisztuló sorozatának egyik Időjelek-beli szerepem volt az, amikor magyar kislányként hintán Bródy Mákostésztája alapján bemutattak minden egyháznak, misztikus lénynek, kommunistának, termékenységi népnek, szerepjátékosnak, bestia végtelen szappantisztító sorozatbeli országának, a Kelet festői, írói mentek végig Bródy sorozatán létrehozva a dalokból a szereplőket is.

1962-ben lettem beöltöztetve az óvodában magyar jelmezbe, ezt adták ki a Keletesek hintán lecsüngetve, egyetlen egy áldozásként 1991-ben könyvben, egy kapufához kötözött fekete alak és egy sün látható a képen.

Én a nevem alapján nem vagyok magyar, borzasztó, hogy Magyarország megáldozta az embereket, sőt trianoni határnyitást is rendez a debreceni és a Jehova biblia felolvastatásával szintén a Keletes Cseh károly által megírt könyvek alapján, akik eladták a lelküket a megmaradásuk érdekében.
Még a magyarok Ringy-rongy királya is én voltam a gyermekmeséim szerint, melyeket álmoskönyvem alapján írtam, aki indult a Maszkabálon.

Az elmeosztályok áldoztak meg, semmit sem tudok tenni ellenük, támadnak különböző fórumokon, életben maguk helyett, mint ahogyan azelőtt elmondták a szerepeiket szóban, mint a Jakubcsek mondatot, hogy engem a gyerekeim nem néznek helyette semmibe és nekem mindig férfire van szükségem. Nem akarok élni, még egyszer eutanáziát kérek az engem összezúzó egészségügytől. A tatárdombi sötétkapus dögök húsz esztendeje támadtak, már a Halak szülöttjeik, Katiik is kiválasztottak. Oláh Ibolya helyett megcsonkítottak, még a nemi szervemben is rontás van, mert hüvelyével élvez. Ma reggel is gyalázatra ébredtem. Nem bírom tovább az elektromosságot, dögöket a testemben, temessenek el engem is, mint az egész családomat, én a kínzást, ami 1998. óta tart, nem bírom tovább. Vagy kiszedik a rontásokat és leveszik rólam az engem kínzó dögöt, vagy adjanak be halálos adagot. Anyám sorsát húsz éve ismétlik a dögök az elmeosztályokkal, még a Spart is a Familia Kft-ből rendezték be, ahol Esztergályossal leplezték, hogy anyám magasvérnyomása is külső hatásra lett, helyette is tönkre tették, mert szőke volt, mint annak idején Gábor Zsazsa helyett, Kovács Erzsi helyett meg hisztérikusan féltékeny lett.

Kórházba menni az engem megáldozó orvosok kezébe menni nem merek, mert dögöket emelték már ezelőtt kilenc évvel és a börtön bűnözőket, alkoholistákat és Király Linda sorsát is elhordoztatták ismételve a zsidó Sátáni nép történelmét, megcsonkították a fogaimat, már akkor megfordították a sorsokat, a cigánysággal helycserét rendeztek, a megmaradt családomat tönkretették egy életre.

Kín minden napom, nem akarok így élni egy perccel sem tovább, engedjenek meghalni. Minden árnyékszülött sorsát elhordoztatták kilencven esztendeje legalább deformációikkal együtt. A Rákóczi tér iszonyatot hajtott végre, olyat kottáztak fel az égre Cseh szerint, amit a föld soha többé nem felejt el. Kiáltok segítségért annak ellenére, hogy csak hárman nem ártottak az összes izmus, vallás képviselői és játékosai közül.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
2013.10 2013. November 2013.12
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 52 db bejegyzés
e év: 329 db bejegyzés
Összes: 7244 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 201
  • e Hét: 2088
  • e Hónap: 4447
  • e Év: 56713
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.