Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 3 
Főnix gálya mája éjszakája a suttogó 666-tal
  2013-11-22 23:42:51, péntek
 
  Csepregi Éva népe a Főnix gálya éjszakája népét jelenti, onnan választotta ki egykor Erdős Péter. Ezek a fenevad népei együtt a korláti Kék csillagos cigánysággal, meg azokkal, akikkel együtt kezdték ismételi a média történelmét szemben állnak az általam megírott, már eredetileg is iszonyatos sorsú Annás bárányos Főnixes történelemmel, az Anna felébredésével, mely a szellemvilággal indult a Révész utcában. D.né Éva volt eredetileg a bárányuk, nagydarab óvónőként írtam meg. Férje, Bandi, az osztálytársam a bárányos szín kezdetéhez hozta a bárányt, betette a fürdőkádjukba. Éváék háromgyermekes családként kiválasztásra kerültek, helyettük engem zúztak össze.

Kereszten a rózsa így lettem én Annaként. Jelenleg Miskolc városa az Anna felébredése végén szereplő dalomból a Kék óceánt rendezte be.

A ruháimat 666 lyuggatta össze, így emelték az első eperjeles Avonos kezdete óta a Kiss Tábornok utcának a kozmetikai céget Illyés könyvéből. Az Avon az egyik szarkahegyi elálló fülű nő helyett áldozott meg engem, ahogyan ezt a média pár éve be is mutatta. Minden divatcég azóta ember áldozásból lett, így öltöznek a médikus csajok a parasztokkal együtt, melyeket a falvakból a Bertalan utcai tíz emeletesek névtárán végighaladva Kovács Zsuzsáék bemutatása alapján haladtak végig.

Nagy Anna halottként beállított színésznő helyett Miskolc városa tartott el a nagyobbik lányommal, teljes begyűjtés végett születtették meg Nagy Annát, hogy Jeruzsálem helyett rá szállítják a szeretőit, ahogyan a Bibliában megírták Rima Jeruzsálemként. A politikusok ezt is ismételték.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Brazil maffia emelése Miskolc börtönével
  2013-11-22 20:46:38, péntek
 
  1994-ben jöttek Dél-Kiliánba megvásárolni a lakásomat B. Mihályék a lányuknak. Akkor kerültem én a Tatárdombra a sánta Jézussal rendelkező Talmudos Braun-házba, amelyek könyvét bölcsődés lábmegrántásom óta hajtották végre. Belőlük van a jelenlegi református egyház is, a denevérből száz esztendeje. A reformátusokkal kezdtek, a Johannával, minden reformátust egyesével mentettek meg és emeltek.

1998-ban kerültem a Bertalan utcára. Nem sokkal utána B. Mihályék is ideköltöztek, akik a füves brazil maffiát jelentették. Ekkor a média ismételni kezdte a történelmét a brazil kommunista maffiának, mókus kerékbetörésemmel.

Liptai Klaudia bemutatása szerint a suttogó elektromos szörnyeteg ugyanúgy dobált az ágyon, ahogyan ezt a műsor bemutatta. Tehetetlen báb vagyok a kezében ennek a szörnyetegnek, azt tesz velem, amit akar.

Miskolc városában az egész világ, a világ négy égtája beállítva volt, 130 esztendeje kezdték folyamatosan a névtárán való végighaladással a világ történelmét végrehajtani, köztük a trianoniakkal, mely biblia olvasást jelent, itt Cseh engem írt meg eszményként a Nevenincs lény k ezében, de az újabb történelmekhez mindig újabb utcákat rendeztek be, mint az 1956-os eseményekhez, az azóta történő Rákóczi téri forgószelekhez. Így állították be cigánysággal a termékenységi népeket is, minden könyvet, ami az országban kiadásra került képvisel valaki. Most költözik el a földszintről az a személy, akinek a nevéhez érva a Gondolatok a könyvtárban alapján az összes országban megjelent könyvet végrehajtották. Miskolc városa születésem óta költözik el innen, fenn áll a veszélye annak, hogy más megyében, vagy országban ugyanúgy képviselni fogják a jelentésüket, mint ahogyan itt, csak úgy sokkal hatalmasabb játék lesz, de már úgy is kezdődött, mert Afrikába költöztek születésem után már a kutyák is, ezt ismételték az összes kutya megmentésével 1995-ben. Meg tudom számolni két kezemen, hány jólelkű emberrel találkoztam ebben a városban, fáj a szívem, amikor arra gondolok, hogy helyettük engem tettek tönkre és ők ezt nem tudják, betegen is elfogadtak. A szomszéd T. Gyula és felesége sorsát hetven éve családjuk felmenőivel kezdték rajtunk. 2004-ben az engem kínzók ismételték rajtuk a genyózását az előttem itt lakónak. Amikor a pusztítóhoz értek, vagyis ahhoz, amelyik T. Gyulát genyónak nevezte, a volt férjem nekem kiabálta ugyanezt a szót. A média ezt is ismételte, mint ahogyan Csepregi Éva miatt meggyalázott, megtámadott Soma könyvből kitermelt sorsával együtt. 1995-ben Éva és sok-sok Ádámot rendeztek be a HÍrnök börtönével és kezdték az Ádámokat pácini kezdettel ismét, ezt is reklámban szembesítették. Csepregi Éva olyat tett, ő a Főnixes Anna felébredése címen megírott egykori történelem ellenségeinek része, a Főnix gálya fekete éjszakáját képviseli, ebből választotta ki zsíros hajjal Erdős. Éva miatt már az egész világot meggyalázta az elektromos suttogója, amelyik bibliai helye 666.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Csudajó sárkány eredete és börtön ismétlése 1997.
  2013-11-22 17:20:27, péntek
 
  A csudajó sárkány eredete japánban keresendő, feltehetően az elmeosztály születésem óta kezde a japánok történelmét is, mint minden országét az egész világon ember áldozással.

1997-ben az elmeosztálytól dögöt kaptam a torkomba, melytől hörögni kezdtem. Éppen hazajöttek a gyerekek, bevitettek a gégészet helyett a Szentpéteri kórház II-es Pszichiátriájára, mert mondtam, hogy oda jártam az egyesre ambíció terápiára dr. M. Józsefhez. Dr. K. Kálmán azóta elhunyt budhista pszichiáter és S. doktor olyan injekciót adott be nekem, mely petevezeték dugulást okozott, mesterséges klimaxot idéztek elő. Mentek végig az ottani betegek sorsán már, ismételve a régi megmentettek sorsát, csapásait is. Dr. M. Józseftől történő elpörölésem történt a mellékelt cserepek ábrái alapján. A kórházban kaptam a derekamra az Időjelek dögjét, szorosan öleli a derekamat, lábaim megállás nélkül remegtek, parkinson kór tüneteit állították elő. Dr. K. Kálmán közölte velem, hogy dr. M. elutazott a megyéből, nem jön soha többé vissza és határozatlan vagyok. Szelep és a lányom vitt be, már ismét hosszabbították a Dávid csillagos kommunizmust a Rákóczi térrel és a cigánysággal. Bal szemembe előtte újabb csapást kaptam az Időjelek alapján, már teljesen félremegy időnként, ebből emelték, mint írtam a tizes postával szembeni garázsboltból a coop üzlethálózatot, a diszkontot Júlia jósnő garázsbolti álma alapján. Én lettem a nyomorultak már 1967-es kezdetük óta folyamatosan.

Hazamenetelem után az ufós szomszéd mondta, hogy a bolond lányom bevitetett a kórházba, már akkor a Bertalan utcán haladtak ismételten végig, éppen S. Ilona és lánya sorsát ismételték. 1983-ban a lányom szeme olyan lett, mint S. Ilona lányáé, összeszűkült. Ideköltözésem után S. Ilona volt a simontornyi elme képviseletében és a börtönében a médikus műsorok ihletője és a lakásszövetkezet elnöke. A beszedett pénzt törökországi útjára fordította, velem megfizettették havi tízezer forintos szociális segélyből a csalásának az árát, meg a hat éves vízelmaradásukat. Többen célozgattak S. Ilonára, de nem értettem, nem tudhattam, hogy a börtönével a japán eredetű Csudajó sárkányt jelentette az utcai listából.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 3 
2013.10 2013. November 2013.12
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 52 db bejegyzés
e év: 329 db bejegyzés
Összes: 7233 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 210
  • e Hét: 972
  • e Hónap: 12677
  • e Év: 51678
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.