Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 5 
Ma éjszakai esetem a lakásban lévőkkel és kíséretükkel
  2013-11-24 23:36:07, vasárnap
 
  Ma éjszaka mozgásokat hallottam az ablak felől, mintha sokan jöttek volna be az ablakon keresztül, majd hatalmas fényesség vett körül. Hirtelen arra gondoltam, ilyen lehet a mennyország, amikor a lábamhoz hidegség ért. A talpaimat körbevette az elektromosság, majd sorban mozgatni kezdte az összes rontást a testemben. Megörültem, már azt hittem, valaki segít és kiszedi a rontásokat belőlem. Bal szememből úgy tett, mintha húzott volna ki valamit, az orrom hatalmasra tágult és iszonyatos bűzt éreztem, ugyanígy tett a szájammal is, a meghagyott fogaimmal, a bal fülemmel. A torkomból is vett ki valamit, ismét hatalmas bűzt éreztem. Meggyőztem magam ismét, hogy csak játék, mint az 1998-as, amikor összegyűltek itt az elektromosságok, elaludtam. Reggel első utam a tükörbe vezetett, az állam alatt ugyanolyan daradt, vagyis a torkomban ott maradt a rontás.

Azon lepődtem meg, hogy a szívemre vigyázott, mintha hatalmas nagy kincs lenne. A szívemet párszor érintette, kivetítette a homlokomra középre az arcot, az egyetlent, melyet ott talált. Ma ismét jéghideg valami nyomja egész nap, a Rákóczi teret emelő rajtam van s tovább cipel kínozva állandóan az elmeosztály az egészségügyi Orvosok-kal, ahogyan az együttesekkel minden ember-áldozót beállítottak születésem óta neveikkel együtt. 1995. óta a dögök ismétlik az összes régi dalt haladva végig a könyveiken azoknak, akiket megmentettek. Érthetetlen, hogy az egykori atlantiszi halak miatt Magyarország minden halak szülöttjének a sorsát a megye elhordoztatta együtt a boszorkányokéval.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Dr. M. Sándor szülész orvos és L. Anna
  2013-11-24 23:04:06, vasárnap
 
  Dr. M. Sándor szülész orvost Miskolcról helyezték Sátoraljaújhelybe azután, miután L. Annát a Szentpéteri kórházban megölték, elvágta valaki a szikével a torkát. Vettek a városban egy hatalmas házat, nagy fehér kutyát tartottak. Feleségét bolondnak nyilvánították, de otthon ötvösséggel, aranyművességgel foglalkozott. A városban azt pletykálták, hogy az asszony volt a bűnös, ezért van házi őrizetben.

Dr. M. Sándor megadta az asszonyoknak rendesen nevének megfelelően. Hatalmas nagy darab férfi volt, érzelem nélkülinek látszott, de az utcán és boltokban messziről köszönt nekem is. A kisebbik gyerek után három hónappal dr. P. István, engem a rendelőben folyamatosan hazugsággal (a tiszaújvárosi pusztító P-né T. Erzsébet helyett, akit a budapesti orvosok 1995-ös ambíció terápiára járásom idején is berendeztek dr. M.-hez a Szentpéteri kórházba és filmre vették a hazugságait. Jelenlegi igazgatójuk. Csiba Gábor sorsát Csák Verás könyvével együtt végrehajtották, Csiba helyett engem gyilkolnak 1998. óta) és hasonlókkal megszégyenítő szülész orvos tanácsára abbahagyott fogamzásgátlás után teherbe estem. Jött a bizottság, majd a nap, amikor egyedül vállalnom kellett a "házasélet" következményét. Egy fájdalomcsillapítót kaptam, de az orvos látta rajtam, hogy félek, beadott még egyet. Dr. M. Sándor nem engedélyezte az altatást. Iszonyatos fájdalmat éltem át, olyan volt, mintha elevenen huzigálnának ki mindent belőlem.

1992-ben meglepődtem azon az álmon, amiben dr. M. Sándor mellett feküdtem a kórházi szobában az ágyon L. Anna helyett, jött be egy nővér és kérdezte a főorvost, mire van szükségünk.

A miskolci Új Hírnök még pár évvel ezelőtt is feszegette ezt a hatvanas évekbeli ügyet. Nem gondoltam volna, hogy azóta én lettem L. Anna, a sorsát velem hordoztatták el, mint minden Anna játékosét a Vörös Oroszlános kezdetük, a református Johannával kezdődően.

Dr. M. Sándor meghalt már, felesége a lányával együtt elhagyta a várost. A házukat megvette a román eredetű karmikus sánta S. László, aki a Herukon elnöke lett, hatalmas gazdagságra juttatták a sánták helyetti szolidaritással a bölcsődében történő lábmegrántásom óta folyamatosan az összes sántával együtt. S. László egy gátlástalan, arogáns, mindenkit sárga földig leüvöltő férfi volt, akit folyamatosan emeltek. Mikor én ott hagytam az első munkahelyemet, azt mondta gúnyosan nekem, ne engedjem, hogy másutt is kihasználjanak, mert behivatta S-né D. Erzsébetet, átadva neki egyik munkakörömet, akiről azt írta Horváth Gyula a Kelet sorozatban egykor, hogy irodisták rokonai az adminisztrátorok. Fogyóeszköz nyilvántartó volt, naponta pár tételt lekönyvelt, ezért kapta a hatalmas fizetését, mivel férje pénzügyi vezetőként dolgozott és zsidók voltak. . Erzsébet odaszólt nekem, miután átjött S. Lászlótól: - Jobb, ha mielőbb eltirhulsz innen!
 
 
1 komment , kategória:  Általános  
Anyám lenézett engem a börtön helyett, karcsai két tévé
  2013-11-24 07:40:33, vasárnap
 
  S. Ilonával rendezték be a Bertalan utcában a börtönből S. Éva, egykori barátnőmet, aki nagy szeretetben élt a szüleivel, engem nézett le anyám, nem szeretett, mert Évának ez lett volna a karmikus sorsa. Anyámat hatalmas erők támadták meg, infantilis báb volt a kezükben születése óta, mióta az apja csapásoktól elhunyt, azóta tart a média értelmetlen sorozata.

Éva súlyos cukorbeteg, kihullottak emiatt a fogai. Késő középkorban ment férjhez a karcsai kommunista K. Ferenchez,aki a vörös hajú kommunisták egyike. Nekem volt 1991-es álmomban Karcsán két tévém, egy régi fekete-fehér, s egy új színes távirányítóval, mindkettőben focimeccset közvetítettek. HÍvtam K. Ferencet, hogy jöjjön nézni a meccset. 1991-ben előlről kezdték a színes tévével a közvetítést. A média Karcsát kitermelve indított karcsai nevekkel, mint Hacki Tamáséval volt férjem nagyanyjának testvérének felvett nevével, a régi mesékkel, mint a Csipkerózsikával, akikből fonólányok lettek fogatlanul, cigizve, úgy várták a királyfit.

Valamennyi Ki Mit Tud-os börtönt jelent a Táncdalfesztivál szereplőivel és sakk-kártyájával együtt, ezt nevezték el politikának. A sakk-kártyát a menhely itt a lakásban engem csonkítva ismételte 1998. óta, Miskolc városa berendezte Borsodban a Kincsesládától kezdve a Bástyáig a kártyalapokat, ahogyan haladtak végig rajtuk, egykori szereplőivel együtt. Még szt. Martin is a sakk-kártyáról való.

Éva közölte velem válásom után, mikor szenvedésem tetőződött, hogy ne mondjak neki többet, mert nem bírja elviselni a sorsomat, nem tudja feldolgozni. K. Marihoz jártunk matekozni előtte, én azért, hogy ötös legyek, mindent értsek. K. Mari, már négygyermekes anya életét ekkor kezdték el, a munkahelyemen közölték velem, hogy én a férjemet kihasználtam. Éva és Mari összenéztek, miután engem már összezúztak, K. Mari közölte, hogy nekem már minden mindegy, Éva pedig, hogy lehetőleg szerelőt se engedjek be a lakásba, csak nőt.

1995-ben Éva ismét jelentkezett. Adtam neki pár mini gyerekcserepet. Mondta, hogy udvarol neki egy J. Bandi nevi rózsakeresztes elméletet tanító férfi (szintén Dávid ötágú embercsillagos elmélet alapján), s hogy milyen jó az ágyban. Mi éppen össze-vissza beszéltünk, előtte volt a Szent Iván éji mulatsága Miskolcnak.
Négy éve segített elmenni az újhelyi temetőbe, cipelni a koszorúkat. Nála aludtam, mert anyám helyette továbbra sem szeretett. Már átépítette a családi házát, csodálatos bútorokkal rendezte be, már a fogait sem dugdosta, amikor ment valaki. Jutka, a lánya elmesélte, hogy Banditól azért vált el, mert elmebetegezte az anyját.
Én nagy éhezésem mentem keresztül, az egészségügy szociális járadékon, majd rokkantságin tartott az elmeosztályok emelésekor, reformálásakor, a dögök húsz éve kezdődött emelésekor, melyek mindig az apokalipszis végét jelentik, mint Miskolc városában történt 130 esztendeje, akkor is ők voltak a túlélők egyedül. Éva kitett kétféle szalámit és mértéktelenül tömtem magamba. Összenézett a lányával és többé soha nem tartott igényt a barátságomra, pedig szerettem, a szívembe zártam, annak ellenére, hogy helyette szenvedtem születésem óta.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Kohut Katalin: Születési álmom
  2013-11-24 07:27:53, vasárnap
 
  Születési álmom

Nem léteztem sohasem,
csak lettem, idehoztak,
hatalmas félelemben
megszülettem
a család megmentéséért.
Hivatásom be nem tölthettem,
szívemre háló került,
csak fogságban énekelte
dalait a láthatatlannak.
Mennyire rettegtem
attól, hogy idekerüljek,
még most is érzem,
a félelem végig kísért
egy életen.
A család nevét
már sokan bitorolták,
az emberek szívét
megtámadták,
magány és csapás
kísérte őket,
s az értelmetlen szenvedés.
Én sem tanulhattam,
hiába volt a nyelvtudomány
egyik erősségem,
másik a muzsika, a tiszta hang.
Az emberek akadályoztatása
immár százharminc éves
elmúlt.
Nem tudtam megvédeni
családomat,
a félelmem beigazolódott.
Elmeosztály aratott,
történelmeket ismételtek,
bármi érte őket,
megtámadták az ártatlanokat,
kommunikációsan csonkítva
a természetes szépséget.
El kell mondjam,
bár késő már,
félelemmel születtem.

2013. november 24.
 
 
0 komment , kategória:  Kohut Katalin  
Kohut Katalin: Szívemmel őrizlek
  2013-11-24 07:01:44, vasárnap
 
  Kohut Katalin: Szívemmel őrizlek

Nem, nem engedhetem
kioltását a szeretetnek
még Neked sem.
Nincs több levél,
nem érinthet a hidegség
szavaival,
őrzöm az erődet,
melyet felhalmoztam,
igaz, fájdalmas szépségként.
Szívemben a neved,
az életerőm.
Önző lettem?
Szükségem van Rád,
ezért elengedlek,
inkább a hiány mardosson.
A neved felélesztett,
szeretlek szeretet!

2013. november 24.
 
 
0 komment , kategória:  Kohut Katalin  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 5 
2013.10 2013. November 2013.12
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 52 db bejegyzés
e év: 329 db bejegyzés
Összes: 7246 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 233
  • e Hét: 2555
  • e Hónap: 8796
  • e Év: 61062
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.