Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
A Kelet ember áldozata még mindig haldoklik
  2013-12-13 03:49:44, péntek
 
  A Kelet kb. 130 évvel ezelőtt alakult meg Miskolc világ négy égtájának berendezésével, szemben a nyugatosokkal, melyekhez Ady is tartozott.

Kelet végtelen hosszabbításra rendezkedett be, ezt jelentette az Időjelek testenyészeti dögnépe a hatalmas cigányzenész kompániával, ratkós gyerekekkel együtt. Majd hosszabbítottak Új Bekezdéssel, sorban mindegyiket emberi tússzal, teljes begyűjtéssel, melyet 1995-ben rendeztek Cseh Károly keletes sorozatai alapján megmentettek, így a világ négy égtájának képviselői szétszóródtak a világban, az országban. Mivel a Kelet részét képezi a Bibliás föld létrehozása valamennyi keleti néppel együtt, így hozták létre börtönnel együtt a vallásokat.

A keletesek bárány és Erdély helyett kislány - fenyő - áldozását találtam meg az irattárban, rajzaik az egykori ezer forintért dögök által ismételt és elszállított Észak-Magyarország irodalmi mellékletének, a Látókörnek és Hétszínvilágnak része volt. Megtaláltam azt a rajzot, amihez Cseh Károly írt verset nekem címezve, mint Múzsának, hogy a Rigó néven berendezett cigányság borzolta az idegeimet a láthatatlan világból, valamint, hogy a vadon fénytisztásán is feszületre tettek mezítelenül.
A keletesek istálló berendezésével indítottak végtelen ember áldozásukkal, egyből Johanna karmikus később született református Halak helyetti áldozással, valamennyi Anna szereplő megmentésével, melyben már a média is részt vett. A Keletesek Bródy valamennyi dalát végrehajtották, köztük az Időjelek dögjei helyetti sorsot, valamennyi nekik szánt rontással, így lettem én a Rákóczi tér Dávid csillagos tompalátása is már 1971-től, mely miatti gyalázata az engem gyilkolóknak mai napig tart, így kerültem a börtön dögjeinek a kezébe. Én voltam a zseni, aki fűszálakat számol, az angyal, a benőtt szemhéjú - szemüvegesként ábrázolt fekete világ zsidói, a Bagoly Katalin hét hónapos koromban, , a hintás kislány az Ébredő játszótér fölött, a kutya feszületes Deák Bill Gyula helyett, a hegedűs fekete árnyék, akinek sír a hegedűje... Kelet sorozatok részét jelentette a Pszichografológia is valamennyi Weöres távoli misztikus kelet tájain összegyűjtött írásával, valamennyit, mint a Szörnyeteg koporsóját, Istár-Vénusz pokoljárását, Zöld Medeiát, akinek horror tőr ki a szekrényéből és menti a szenes holmit a lucsokból, a Keresztöltés, melyet pók ábrás keresztöltéses nálam lévő párnával a születésem után kezdtek a szomszéd későbbi beállításával, anyám fogainak kiszedésével ... ember áldozással oldotta meg az elmeosztály a cigányság felemelése mellett.

1995-ben helycserét rendezett az Észak-Magyarország a Déli Hírlappal. Már most minden szép és jó, tervezgeti Kelet megváltott népe a jövőjét kelet rokonságával, valamennyi biblitikus szereplő, mint új-Barzilia gyamatosított népével.

Az együtteseket a Kelet állította be, hiszen Szentháromsággal kezdték a Bibliát. Az Orvosok és az Elmeosztály együttesek szerinti orvosok és elmeosztály megváltása már születésem óta tart, s ez csak két együttese a médiának. Kelet miskolci központja olyat kottázott az égre a zeneszámokkal, sakk-kártyájával, melyet a táncdalfesztivállal indítottak a Nyomorultak emelésével 1967-ben, melyek jelenleg a Médiát jelentik, melyet soha többé a világ nem felejt el. Kelet népét jelentik a kommunisták, a hippik, az összes elmeosztállyal, biblitikus vallással együtt.

Föld-anya ünnepet 1995-ben rendeztek, akkor kék ruhában, gitárral a kezemben a világ valamennyi vallásának cserepes szimbólumával kiállításra kerültem a miskolci Mixpó kiállításon. A cserepek vallásait tisztítják azóta is az egész világon annak ellenére, hogy a cserepeken látható szimbólumok több ezer évesek voltak, történelmi korokat öleltek fel, mint az írásaim, melyek alapján létrejöttek a keleti vallások. Két kivétel van, az egyiken nap és hold jellel dr. M. látható és én, borsodi Ízisz áldozás ismétlését kezdték el 1995-ben, aki felkiált, hogy Istenek, Istenek, miért hagytatok el engemet? A másikon egy sólyom látható, nyakának szegezett nyíllal, mely alapján nekem a hangomat 1971-ben elvették.
A gitárom 1967. óta végig vonul a filmeken, előadók kezében. Mint ahogyan valamennyi Koko ember áldozásból, a Bizottság ortodox, zsidó kezdete óta belülőnk, apa focista becenevéből lett. A szappantisztító sorozatokat egyik taos Talmudos helyetti megáldozásomból a média kezdte el, majd folytatták a Bestia országaival, ezekhez tartoztak a háború előtt az apácák, ezt jelentette az ének tanárnőm az álomban, akinek a nevét ketten vették fel Sátoraljaújhelyben az újhelyi temető átrendezésekor, egyikük a Deák utcán lakott, másik a Zeneiskolába került. Jelenleg Miskolc városa rendezte be a Zeneiskolát, Sátoraljaújhely polgármestere 1995-ös Bertalan utcai lista alapján került kitermelésre, felemelésre. Újhelyből aki tudott, elmenekült, a legtöbbet kimentették. A hegyközi romákat Elek András házi bácsi élete árán vitték a parlamentbe, termelték ki. Ilyen a pusztító népe, mindig valaki élete árán emelkedik. A Kelet pusztítójának az Időjelek testenyészetei adták el a fekete lelküket, valamennyien ceruzarajzból jöttek világra fekete árnyékbeli kíséreteikkel együtt, illetve hatalmas nagy dög kísérettel.

Németország fizeti és üzemelteti az ember áldozó média nyomorultjait, mint az RTL klubot és a miskolci Észak-Magyarországot.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
2013.11 2013. December 2014.01
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 72 db bejegyzés
e év: 329 db bejegyzés
Összes: 7246 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1115
  • e Hét: 2264
  • e Hónap: 8505
  • e Év: 60771
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.