Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 29 
Kuszafog Pöszike-mint hordaszóvivő-ismét hozta magát
  2013-12-22 17:51:18, vasárnap
 
  Kuszafog Pöszike-mint hordaszóvivő-ismét hozta magát

Posted on 2013/12/21 Szerző: Admin
A döbrögista horda fenelánya ismét nem tudta türtőztetni beszélhetnék-ingerét. (Ha mikrofont vagy kamerát lát-de manapság már elegendő neki, ha csak egy okostelefont lát valaki kezében-eluralkodik rajta a gyógyithatatlan beszédkényszer. Mondjuk a hordának van még rajta kivül jónéhány ilyen kórban szenvedő egyede!)

Szóval Kuszafog Pöszikére megint rájött a beszédingerencia! A baj csak az, hogy mindez történt nem férjeurával édeskettesben, hanem népek előtt. (Szerintünk férjeura amúgy már csak legyint párja kóros locsogásán. Egyik fülén be-a másikon ki! “Asszonyi beszéd"!)

Kuszafog Pöszike Libás Gordonon köszörülte nyelvét. (Előtte Gordonka fényezte önmagát zsurnaliszták előtt, és hát ez váltotta ki a görcsöt Pöszikében!)
Nem is az a lényeg, hogy a Libás mit mondott-hülyeséget-hanem az, hogy mit a Pösze?!
Idézzük a döbrögista némbert: “...a magyarok nehezen fogadják el egy olyan ember értékelését, aki egyszer már bizonyította, hogy alkalmatlan és kontár, hiszen Bajnai Gordon kormányzása alatt hét százalékkal zuhant a gazdaság."

Libás Gordont a hátunk közepe sem kivánja! Miniszterelnöknek meg végképp nem kivánjuk.
De Pöszike hörgése-mint oly sok esetben-most is egy ordas nagy hazugság. A pofátlanság csúcsa, mert nem 7 százalékot csökkent a GDP azalatt az egy év alatt, hanem több, mint 1 százalékot NŐTT.

A különbség a valóság és Selmeczi szavai között bagatell 9 százalék. Ezt nem mi állitjuk, hanem a KSH:

gdp.jpg
Mit lehet még ehhez hozzátenni?

A közmédia meg a kormánypárti sajtó ezeket a hazugságokat sulykolja éjjel-nappal. Merthogy Kuszafog Pöszike bizony hazudott! Amin nem is tudunk csodálkozni, hiszen politikus! Ezért kapja az apanázst! (Mint ahogyan a többiek is.)
Hazudnak éjjel, hazudnak nappal, hazudnak mindig! A pofánkba hazudnak. Pofátlanul! Hogy egymás lejáratása miatt hazudnak? Hát persze hogy egymás lejáratása miatt hazudnak! De nekünk hazudnak! Nekünk-akik tudjuk-érezzük a hazugságaikat, és azok következményeit!

Libás a döbrögistákra hazudik, meg nekünk hazudik. Mindegyik egymásra hazudik-és mindegyik nekünk hazudik. Dehogy védjük mi a Libást! Kiváltképp nem Kuszafoggal és bandájával szemben! Átlátunk mi már a szitán.
Csakhát az a baj, hogy már úgy hazudoznak-olyan pofátlanul-hogy saját hivatalaikat is cáfolni igyekeznek.

Kuszafog Pöszike meg nagyon élenjár a hazudozásban! Olyannyira, hogy nyilvánvaló tényeket hazudik el! Birkamenetes tapsolói meg önkivületbe zuhannak a hülyeségek hallatán.
Kuszafog Pöszike utóbbi attrakciói már röhögésre sem ingerelnek bennünket.
Bizony jobban tette volna, ha dalra fakad.
Valahogy igy:
“A bajai legények, (Libás Gordon ugyanis bajai származék)
Libát loptak szegények,
Rosszul fogták a nyakát..." stb. stb.
Ha ezt tette volna, még tán' tetszene is!

http://balrad.wordpress.com/2013/12/21/kuszafog-poszike-mint-hordaszovivo-ismet-h ozta-magat/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Odáig vannak az emberek a döbrögista hordáért!
  2013-12-22 17:49:34, vasárnap
 
 

Odáig vannak az emberek a döbrögista hordáért!

Posted on 2013/12/22 Szerző: Admin
A Századvég Alapítvány felmérése szerint több oktatás- és egészségpolitikai kormányzati intézkedésnek is magas a társadalmi támogatottsága - derül ki a Századvég Alapítvány szombati közleményéből.

A Századvég Alapítvány Kormányzati Tükör című kiadványa különböző szakpolitikai területeken mutatja be a kormányzati intézkedésekkel kapcsolatos társadalmi véleményeket.

A társadalom nagy része

Az oktatás- és egészségpolitikai intézkedésekről készített felmérés szerint az orvosok itthon tartása érdekében tett kormányzati lépéseknek, valamint a családi pótlék iskolába járáshoz kötése bevezetésének társadalmi támogatottsága kiemelkedően magas.

A társadalom jelentős többsége egyetért a dohányzás visszaszorítása érdekében tett lépésekkel és a népegészségügyi termékadó bevezetésével. Emellett az állampolgárok többsége támogatja a kötelező erkölcstan- vagy hittanoktatás bevezetését és a hallgatói nyilatkozat intézményét, és a társadalom nagy része egyetért a pedagógus-életpályamodell bevezetésével is.

Kiemelkedően magas

Mint kifejtették: az orvosok és az egészségügyi szakdolgozók elvándorlásának csökkentése, megállítása céljából több intézkedés történt. A Századvég ugyan megjegyezte, hogy az elmúlt években továbbra is sokan kérték a külföldi munkavégzéshez szükséges engedélyt, felmérésük szerint az orvosok itthon tartása érdekében tett lépések társadalmi támogatottsága kiemelkedően magas.

A válaszadók 90 százaléka inkább egyetért vagy teljes mértékben egyetért, míg 10 százalék azok aránya, akik inkább nem vagy egyáltalán nem értenek egyet azokkal.

A chipsadó is tetszik

Kitértek továbbá arra, hogy az elmúlt két évben bevezetésre került a dohányzás közforgalmú intézményekben történő korlátozása, valamint a dohánytermékek széleskörű kiskereskedelmi beszerezhetőségének, illetve megjelenésének korlátozása.

A nemdohányzók védelme érdekében, valamint a dohánytermékek kiskorúak számára történő hozzáférhetőségének csökkentése céljából meghozott intézkedéseket a lakosság 74 százaléka támogatja, és mindössze 26 százalék nem ért velük egyet. A felnőtt lakosság többsége (63 százalék) a népegészségügyi termékadó bevezetésével is egyetért, és mindössze 36 százalék ellenzi azt.

Ezt 86 százalék támogatja

Felidézték továbbá, hogy 2010-ben a tanköteles korú gyermek után járó családi pótlékot iskoláztatási támogatássá alakították, és ha a gyermek több mint 50 órát hiányzik, felfüggesztik folyósítását. 2012 szeptemberétől a diákok életkorától és a család jövedelmi helyzetétől függetlenül nem jár iskoláztatási támogatás, ha több mint ötven órát igazolatlanul hiányoznak az iskolából, és megszűnt a támogatás felfüggesztésének jogintézménye, tehát visszamenőleges kifizetésére akkor sincs lehetőség, ha a gyermek ismét iskolába jár.

A Századvég felmérése szerint a társadalom túlnyomó többsége, mintegy 86 százaléka támogatja a családi pótlék megvonásának lehetőségét, és mindössze 12 százalék ellenzi.

Még a hittant is

A kötelező erkölcstan- vagy hittanoktatás szeptemberi bevezetésével a társadalom többsége, mintegy 68 százaléka egyetért, 31 százaléka azonban ellenzi azt.

A többség (mintegy 58 százalék) támogatja azt is, hogy a felsőoktatásban államilag finanszírozott képzésben tanulóknak nyilatkozatban vállalniuk kell, hogy diplomájukat a képzési idő másfélszeresén belül megszerzik, és a végzéstől számított húsz éven belül a támogatott idővel megegyező ideig Magyarországon dolgoznak. A megkérdezettek 42 százaléka ugyanakkor nem ért egyet az intézkedéssel.

A szeptember elsején hatályba lépett pedagógus-életpályamodell bevezetésével a Századvég felmérése szerint a lakosság 64 százaléka inkább egyetért vagy teljesen egyetért, míg 19 százaléka inkább nem ért egyet és mindössze 9 százaléka ellenzi.

1000 embert kérdeztek

A kormány egyes szakterületeken elért teljesítményének vizsgálata során a Századvég augusztus és november között végezte el telefonos kérdőíves közvélemény-kutatását. A kutatóintézet a projekt során szakpolitikai témánként ezer véletlenszerűen kiválasztott felnőtt korú személyt kérdezett meg CATI-módszerrel.

Az elemzésben közölt adatok legfeljebb plusz-mínusz 3,2 százalékponttal térhetnek el a mintavételből fakadóan attól az eredménytől, amit az ország összes felnőtt lakosának megkérdezése eredményezett volna - írta az alapítvány közleményében.
(hir24)

Bal-Rad komm: A döbrögista recept:

1. Szerezd meg igérgetésekkel a hatalmat
2. Harácsolj-harácsolj össze minél több pénzt
3. Hozz létre dicsőitő kommunikációs stábokat
4. Fizesd meg őket busásan, hogy éjjel-nappal hazudjanak
5. Hozz létre hatalmas pénzekkel apanázsolt “kutatóintézeteket"
6. Add ki parancsba, hogy készitsenek kiváló statisztikákat

-a többi már gyerekjáték lesz! A politikai skizofréniában szenvedő magyar társadalom hisz neked és szavaz rád ismét.
Aztán szivhatod a vérét ennek a társadalomnak amig csak van neki!

http://balrad.wordpress.com/2013/12/22/odaig-vannak-az-emberek-a-dobrogista-horda ert/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Csak a külföldieknek kellene fizetni a német autópályán - ne
  2013-12-22 17:43:56, vasárnap
 
  Csak a külföldieknek kellene fizetni a német autópályán - nem is keveset
2013. december 22., 17:00

Németországban évente nagyjából 100 euró lehet a külföldi autósokat terhelő autópályadíj, fizetni várhatóan 2015-től kell majd.

Weben a cégem - kkv konferencia: fogyasztóközpontú online kommunikáció, image- és márkaépítés a közösségi médiában, mobil a vállalkozásban. Érdekli? Jöjjön el!

Alexander Dobrindt közlekedési miniszter a Bild am Sonntag című vasárnapi lapnak elmondta, hogy a tárcánál a matricás rendszer bevezetésén gondolkodnak, és 2014-ben nyújtják be az autópályadíjról szóló törvényjavaslatot a parlamentnek.

A tervek szerint 2015-ben felálló rendszerben minden autósnak fizetnie kell, de a németeknek visszatérítik a díjat. Az éves matrica 100 euró körüli összegbe kerülhet - mondta a miniszter. A bajor konzervatív CSU politikusa milliárd eurós nagyságrendű bevételre számít a külföldieket terhelő autópályadíjból.

A csaknem 13 ezer kilométeres német autópálya-hálózat használatáért a tehergépjárművek után már 2005 óta fizetni kell, és 2012-ben több mint ezer kilométernyi főutat is fizetőssé tettek. Az már többször felvetődött, hogy a személygépkocsikra is ki kellene terjeszteni a rendszert.

http://propeller.hu/itthon/2844377-csak-kulfoldieknek-kellene-fizetni-nemet
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Balog Zoltán pakkot ad
  2013-12-22 17:38:35, vasárnap
 
  Balog Zoltán pakkot ad

Nyilas Misi meg pakkot kap, ez így logikus. Lesz benne... mi is lesz? Balog úr vagy nem olvasta a regényt, vagy már nem emlékszik rá, ugyanis Nyilas Misi pakkjában bizony nem étel volt, nem is játék vagy érték, hanem cipőpaszta. Ezt a hasznossági szintet viszont valószínűleg teljesíteni fogják a Balog-pakkok, amelyekről megállapíthatatlan egyelőre, mit is tartalmaznak. De legalább a Hiltonban fogják tartalmazni. Már csak az a kérdés: honnét szed a miniszter negyven ,,megbízható" szegény gyereket?
Banánköztársaság, Kiemelt | Szerző: szeletommy | 2013. december 22.

Arról van ugyanis szó, hogy Balog Zoltán miniszter meghívott a Hiltonba negyven nélkülöző gyereket vacsorára. Luxushotelbe, luxusmenüre, feltehetően luxusszegényeket. De lássuk a hírt magát, a HVG nyomán:
Felejthetetlen estét szerveznek hátrányos helyzetű gyerekeknek Balog Zoltánnal és ,,más közéleti személyiségekkel", sajtónyilvánosan egy budapesti luxusszállodában.

“Negyven nehéz körülmények között élő gyermeket ajándékoz meg a Református Szeretetszolgálat egy különleges vacsorával, melynek fővédnöke Balog Zoltán emberi erőforrások minisztere" - olvasható a Református Szeretetszolgálat sajtóközleményében. A szeretetszolgálat a Hilton Budapestbe szervez a szegény gyerekeknek ,,egy felejthetetlen estét", interaktív gyerekműsorral, és ajándékokkal, többek között ,,Nyilas Misi-Pakkokkal". Balog miniszter mellett közéleti személyiségek is ellátogatnak majd az alkalomra, akik ,,a szívükön viselik az elesettek sorsát". A gyermekek jó hangulatát a fentiek mellett bizonyára az is garantálja majd, hogy az esemény sajtónyilvános lesz.

Pazar. Hilton, Nyilas Misi-pakk, interaktív gyermekműsor - bár, a csoda tudja, mennyit javít majd a gyerekek hangulatán pont a sajtónyilvánosság, tapasztalatom szerint az nem egy különösebben vonzó hangulati elem a rendezvényeken, de biztos kirostálják a hátrányos helyzetű nebulók közül az exhibicionistákat, és azok kétségtelenül élvezni fogják azt is. Kevés ilyen nyomorult, cinikus, pökhendi ,,jótékonysági" gesztust láthattunk mostanában, mint ezt. Az éhező - igen, éhező, senki számára nem jelent újdonságot, hogy manapság, Magyarországon gyermekek tízezrei, ha nem százezrei éheznek! - kicsiket a Hiltonba hívni olyan, mint whiskyvel kínálni a sivatagban szomjazót, brüsszeli csipkefátylat adni a fagyoskodónak. Az úri közönség meg majd szemléli őket. Né, majdnem olyanok, mint az emberek, még esznek is! Hallgasd csak, beszélni is tud! Fantasztikus, na, Pistike, pitizz egy kicsit! Fenomenális, kérlek, adj neki egy kis aprót, vagy nálad sincs? Nézz körül, kölyök, ilyent többet nem látsz, oszd be egész életedre!

Nem új a gondolat, már évek óta látnak vendégül a jobbfajta szállodák karácsonykor hajléktalanokat. Az sem egyértelműen pozitív gesztus, de egyrészt felnőttekről van szó, másrészt azért ezek a szállodák a napi maradékot is gyakran küldik el a hajléktalan-szállókra, tehát a kapcsolatnak igenis van értelme. De hogy magyarázzuk meg egy gyereknek, hogy többet ő itt nem eszik? Különben is - mit kapnak majd? Úri csodákat, a francia konyha remekeit, nouvelle cuisine-fogásokat? Azok arról híresek, hogy nagyítóval kell keresni őket a tányéron. Vagy megemberelik magukat egy tisztességes marhapörköltre? Le is dőlnének a Hilton megszentelt falai. Nyilván alaposan kiválogatják azokat a szerencsétlen srácokat, akik ebben a megtiszteltetésben részesülhetnek, sőt, nincs kizárva, hogy még a szüleik megbízhatóságát is vizsgálni fogják: túl sok haragosa van Balog miniszternek ebben az országban.

De menjünk tovább: mit kapnak ajándékba a minisztertől?

Azt, kérem, senki sem tudja, a főhivatalnok a legkevésbé. Hogy is van ez? Ha utánanézünk a nevezetes Nyilas Misi-pakknak, ezt találjuk a Magyar Református Szeretetszolgálat honlapján:
Hogyan segíthet?

Töltsön meg egy cipősdobozt olyan ajándékokkal, melyeknek saját gyermeke is örülne. Hozza el az elkészített csomagot a lakóhelyéhez legközelebb eső gyűjtőhelyre (alább) november 25. és december 18. között. A beérkezett ajándékokat magyarországi, erdélyi, felvidéki és kárpátaljai rászoruló gyermekeknek juttatja el a Magyar Református Szeretetszolgálat. Kérjük, a dobozon tüntesse fel, milyen nemű és életkorú gyermeknek szánja az ajándékot!

Ha nincs lehetősége ajándékot készíteni és küldeni, önkénteseink már 2500 forintból összeállítanak Ön helyett egy cipősdoboznyi ajándékcsomagot. Kérjük, a megjegyzés rovatban tüntessék fel: ,,Nyilas Misi Pakk"! Számlaszám: 10702019-85008898-51100005.

De hiszen ezt már ismerjük. Ez a cipősdoboz-ötlet, a Mikulás-gyárból, ebben nincsen semmi új. Mi újat tett hozzá ehhez a minisztérium, vagy maga Balog mester, a saját felkent személyében? EMMI, ehhez nincsen közöd semmi. Sem pénzt nem adtak az ajándékra, sem meg nem vették, sem ki nem választották.

Balog Zoltán ezek szerint csak enni megy a Hiltonba.

Meg fővédeni, ha már fővédnök.

A jótékonysági vacsorát az éhező és hátrányos helyzetű minisztereknek rendezik.

A gyerekek a biodíszlet szerepét játsszák. Csak ne habzsoljanak és ne csámcsogjanak hangosan.

Cinikus, undorító, pökhendi ötlet, jellemző azokra, akik kitalálták.

Más kérdés, hogy ennek a hiltonbéli puccparádénak az árából nem negyven gyereket lehetne jóllakatni, hanem - okos belátással élve - ezret is. Csak az nem lenne látványos, nem lenne propaganda-értéke így, választási kampány idején.

Magyarország éhezésben és nyomorban is egyre jobban teljesít - jövőre is lehet majd ilyesmit rendezni.

De remélhetőleg nem a Hiltonban és nem Balog miniszterrel.

Viszont üdvös volna, ha rászorulna.

Szele Tamás

http://gepnarancs.hu/2013/12/balog-zoltan-pakkot-ad/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
nyalni tudni kell!
  2013-12-22 17:35:46, vasárnap
 
  nyalni tudni kell!

26,5 millió forint Kovács Ákosnak az MTVA-tól

Nem csak a közrádiók új szignáljainak megírására szerződött Kovács Ákos zenész cége a közmédiával az elmúlt néhány évben: más zeneszerzési feladatokat is vállalt és koncertfilmeket is készítettek közösen. Közérdekű adatigénylésben kértük ki a szerződéseket.

1467347_580166718725514_520627403_n.jpg

12 millió forint értékben írt zenét az MTV Zrt. és a DTV Zrt. részére 2012-ben Kovács Ákos - derül ki abból a szerződésből, amelyet a KiMitTud közérdekű adatigénylő portálon keresztül kértünk ki a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alaptól. Az dokumentum szerint a zenész a tévécsatornák arculati, képi elemeihez illő 119 zenei anyag megírására, zenei hangszerelésére és felvételére szerződött cége, a Fehér Sólyom Bt. által üzemeltetett stúdiókban.

12 millió forintot kapott Ákos a rádiószignálokért

Végre megkaptuk azt a szerződést, amelyet a közmédia kötött Kovács Ákossal új rádiószignálok készítésére. Ezek alapján a zenész cége 12 millió forintot kapott, ami - bár a szolgáltatás speciális jellegére tekintettel nem nagyon lehet összevetni piaci árakkal, versenyeznie pedig nem kellett a megbízásért - korrektnek tűnik. Most már csak azt nem tudjuk, hogy miért volt szükség az információ megszerzéséhez bírósági perre. Tovább a teljes cikkre.

Ugyanebben az évben a Szigeten megtartott Ákos-koncertből készül 38 perces videofelvétel levetítésében is megállapodtak, 1 millió forint plusz áfa értékben. Egy évvel korábban A Katona imája című koncert felvételére kötöttek szerződést, az 50 perces film rögzítéséért és levetítésének jogaiért az MTVA 1,4 millió forintot fizetett. A harmadik megkapott szerződésben a 2011-es, Arénában tartott koncert hangfelvételének felvételeit rögzítették: ezért 100 ezer forintot fizetett az MTVA és a dokumentum szerint 2011. december 26-án adták le a felvételt először a Petőfi Rádióban és ezután még egy évig birtokolták a jogokat. A korábbi, peres úton megkapott szerződéssel együtt eddig tehát az elmúlt három évben 26,5 millió forint értékben szerződött a zenész cége a közmédiával.

Amint arról már korábban írtunk, Kovács Ákos készítette az MTVA számára az új rádiószignálokat, ugyanannyiért, mint a tévészignálokat, 12 millió forintért. A szerződésben összesen 220 darab szignál szerepel (22 szignál csatornánként eltérő hangszereléssel készült változata). A szerződést csak pereskedés árán tudtuk megszerezni az MTVA-tól, a közérdekű adatigénylésünket elutasították. A per elindítása előtt Kovács Ákost is megkerestük, ám ő sem bizonyult segítőkésznek. A dolog érdekessége nem maga a szerződés összege volt, azt mi reálisnak ítéltük meg, hanem az, hogy korábban 320 szignálról beszélt a közmédia, és maga Ákos is, ezért kértük ki a Fehér Sólyom Bt.-vel kötött összes szerződést, hátha kiderül, hova tűnt 100 szignál. Sajnos, nem így történt.

http://atlatszo.blog.hu/2013/12/18/26_5_millio_forint_kovacs_akosnak_az_mtva-tol
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Pedofil darab a Nemzeti Színházban
  2013-12-22 17:32:32, vasárnap
 
  Pedofil darab a Nemzeti Színházban
2013.12.22 15:21


Vidnyánszki Attila rendezésében került színpadra a Johanna a máglyán című darab. Az ocsmányságokat, gusztustalanságokat felvonultató előadás túlzás nélkül a pokol szülötte. Miért is? Mert a pedofília büntetőjogi kategóriába tartozik, itt pedig egy gyerekszereplő fogdossa egy disznónak öltözött férfi hímtagját. Az előadásról készült képeken jól látható mindez.

Hídfő.net | Pedofil darab a Nemzeti SzínházbanA kortás(?) művészet(?) kiváló megjelenítése történt meg ismét. Kérdés már csak mi következik ezután?

Vidnyánszki, akárcsak homoszexuális elődje, Alföldi Róbert is csak a betegesnek mondható, rendkívül kártékony hatású darabok szerelmese. Másfél órás orgiát sikerült színpadra vinnie így karácsony előtt. Ehhez olyan szereplők adták a nevüket, mint a köztudottan súlyos alkoholizmusban szenvedő Udvaros Dorottya, aki stílszerűen a Hordók anyját játssza, fedetlen, műanyagból készült lógó emlőkkel.

Hídfő.net | Pedofil darab a Nemzeti SzínházbanEgy jó előadás elengedhetetlen kelléke a műmell, nemde?

A "produkció" hemzseg a fallikus ábrázolásmódtól, szexista megjelenítési formáktól. Minden,normális országban erős kontroll van érvényben a művészekre vonatkozóan, természetesen létezik alkotói szabadság, melyben a művészet kiteljesedhet, de a sarlatánság és pedofília nem tartozik ezek közé. Súlyos börtönévek járnak ezért, mivel nem megengedhető, hogy néhány beteges lény a publikumra, az emberekre ilyen fertőző hatást gyakoroljon. Ezen törvényi feltételeket a népiszocialista rendszer fogja megalkotni és vasszigorral alkalmazni.

Dunai István

http://www.hidfo.net/2013/12/22/pedofil-darab-nemzeti-szinhazban
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Eltiltották a választástól, mert jobbikossal beszélgetett
  2013-12-22 17:17:30, vasárnap
 
  Eltiltották a választástól, mert jobbikossal beszélgetett
2013, december 22 - 13:20


Az Orosházán köztisztviselőként dolgozó Szedlák Izabella Facebookon beszélgetett Jámbor Nándorral, ám ez elég volt arra, hogy hivatalos feljegyzésben állapítsa meg a jegyző a választásoktól való eltiltását (ami így, ebben a formában teljes képtelenség és jogi abszurd).

Jámbor Nándor jobbikos országgyűlési képviselő a Facebook közösségi portálon megosztott egy korábban Orosházán álló Trianon-emlékműről készült képet, amelyet Szedlák Izabella önkormányzati köztisztviselő összehasonlított egy frissen felállított ,,vadkörtefa-installációval", mondván hasonlít rá.

Ebből kettejük közt beszélgetés alakult ki, mely során óvatosan reményét fejezte ki, hogy amint Jámbor Nándor polgármester lesz, helyreállítják a régi emlékművet.

Szedlák Izabella: Azt a mindenit!

Á. G.: Hát, valahogy újjá lehetne építeni

Szedlák Izabella: A világítótorony helyére!

Nándor Jámbor: Világítótorony, ez jó, még nem hallottam!

Szedlák Izabella: Másra nemigen hasonlít, és ez is kilátszik néha a vízből.......

Nándor Jámbor: Nekem profilból másnak tünt, de azt most nem írom le!

Szedlák Izabella: Ha pejoratívak akarunk lenni, akár arra is:-)

Nándor Jámbor: Hát ja!

Szedlák Izabella: De ennek itt a képen szerves része az országzászló is, amint látom (a rúdja

látszik).... szóval ha polgi leszel.... szép ünnepség lenne.......

Nándor Jámbor: Szerintem, tizedéből ki lehetne hozni mint ezt az üveg sz....rt! Persze ha mi csinálnánk!

Meglátták ezt a város vezetői, illetve valaki, aki ezt jelezte, és Szedlák Izabellát szőnyeg szélére állították munkahelyén. A címzetes jegyző hivatalos feljegyzésben tájékoztatta őt, hogy ezen facebookos ,,levelezés" (ami nyílt üzenőfali társalgás valójában - a szerk.) megmutatja, hogy ő köztisztviselőként nem pártatlan, és nem tartózkodik a politikai véleménynyilvánítástól.

Igaz, ,,tette" nem volt szabálytalan - ezt le is írta -, ám idéz egy részt a már hatályon kívüli 1992. évi XXIII. törvényből, miszerint a köztisztviselőnek a politikai vezetéshez lojálisnak kell lenni, tartózkodnia kell a politikai véleménynyilvánítástól, nem lehet párttag és párt nevében közszereplést nem vállalhat.

Ez már elég volt arra, hogy a címzetes jegyző asszony megállapítása szerint Szedlák Csilla a ,,2014. évi országgyűlési képviselő és európai parlamenti választásokban nem vehet részt".

Ez pedig azért nonszensz, mert közügyektől eltilttani (ezáltal választáson való részvételt) csak a bíróság tud jogerős ítélet által. Ráadásul a papír szerint sem történt jogszabálysértés...

alfahir.hu

http://alfahir.hu/eltiltottak_a_valasztastol_mert_jobbikossal_beszelgetett
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Szóval a fidesz is nyakig benne van az áfacsalásban?!
  2013-12-22 17:03:18, vasárnap
 
  Szóval a fidesz is nyakig benne van az áfacsalásban?!


Horváth András egy futóbolond

vélemény, Deutsch Tamás,
2013. december 22. 12:15

A közéleti paranoiás szegény, szerencsétlen futóbolond. Nem velük, hanem a kiszolgáltatottságukkal visszaélő rongy emberekkel van baj.

,,Ez a Horváth nem-NAV-revizor András egy szegény, szerencsétlen futóbolond.

Aki volt már életében akár csak egyetlen napot társasházi közös képviselő, bármilyen ügyfélszolgálaton dolgozó munkatárs, pláne ha volt önkormányzati vagy parlamenti képviselő, jól ismeri a Horváth András-féle közéleti paranoiásokat.

Először is, ezek az egyébként jobb sorsa érdemes alakok időt és energiát nem kímélve leveleket irogatnak. Hosszú, terjengős, sokszor a mai napig kézzel irt leveleket, beadványokat, anyagokat gyártanak garmadával, amikben - szerintük - minden részletre kiterjedően leírják az Ügyet.

Az Ügyet, ami nem más, mint a mániájuk, a fixa ideájuk. Az Ügyet, ami a beadványaikban az esetek 99,9 %-ábán valamilyen világ- vagy országos méretű összeesküvés, visszaélés, gigantikus titkosszolgálati manipuláció. A közéleti paranoiás erről, a Nagy Disznóságról lebbenti le a fátylat kérlelhetetlen logikával, a Nagy Disznóságot leplezi le ellentmondást nem tűrő határozottsággal.

A közéleti paranoiás mindenkinek elküldi a leveleket, de a legfontosabb, hogy a Nagy Emberekhez akarja eljuttatni a beadványt. A köztársasági elnöknek, a miniszterelnöknek, minisztereknek, államtitkároknak, a polgármesternek, az alpolgármestereknek, a főbírónak, a főügyésznek. Egyszóval a Hatalmasoknak.

Általában roppant egyszerű dolgokat szoktak kérni, követelni, javasolni a Hatalmas Nagy Emberektől: ne késlekedjenek, ne szarakodjanak tovább, ne piszmogjanak azzal, hogy mekkora orbitális marhaság, amit a közéleti paranoiás ír, azonnal számolják fel a leleplezett disznóságokat, szüntessék meg a cudar viszonyokat.

És természetesen mindig, minden Nagy Disznóságra van Bizonyítéka a közéleti paranoiásoknak. Van a csodaszer, a szent ereklyetartó, az aduász, a minden kétséget eloszlató mirákulum. A Zöld Dosszié. A közéleti paranoiás Bizonyítékai vagy olyanok, mint a Loch Nessi-i szörny, mindig beszél róla, de soha, senki nem látta, vagy olyan bombasztikus anyagok, mint évekkel korábbi újságok kivágott cikkei, a közéleti paranoiás korábbi levelei.

A közéleti paranoiást mindig üldözik. A szomszéd, a csalók, a korruptak, a főnöke, a hatóságok, a titkosszolgálatok, a földönkívüliek. Zaklatják, tönkre akarják tenni vagy már tönkre is tették, a fűtőtesten keresztül sugározzák, lehallgatják, követik.

A közéleti paranoiás szegény, szerencsétlen futóbolond.

A legszemetebb dolog politikai, üzleti, hatalmi érdekből kihasználni ezeket az embereket, tiszavirág életű közéleti celebeket gyártani belőlük, a Nagy Botrány kirobbantójaként sztárolni őket, majd amikor kiderül, hogy nem leleplezők, hanem törődést érdemlő betegek, akkor ripsz-ropsz ejteni őket.

Nem a közéleti paranoiásokkal, hanem a kiszolgáltatottságukkal visszaélő rongy emberekkel van baj."

http://mandiner.hu/cikk/20131222_deutsch_tamas_horvath_andras_egy_futobolond
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
NAV-os itt a piros, hol a piros…
  2013-12-22 12:05:30, vasárnap
 
 
NAV-os itt a piros, hol a piros...

Népszava|2013. dec 20. 06:02


Hogy mik vannak...?! Pénteki hír: az Állami Számvevőszék benyújtotta 2014 első félévi tervét, melyben kiemelten ellenőrizni fogja a Nemzeti Adó- és Vámhivatal hátralékkezelési és végrehajtási - ezen belül is a kiemelt adózók körében végzett - tevékenységét. Tiszta szerencse, hogy tudjuk: Horváth András csak afféle hőzöngő, és semmi vizsgálnivaló nem akad az adóhivatalban.

Horváthnak semmilyen bizonyítéka nincsen - ez is a kormányzati kommunikáció része. Csak azt tudnánk, hogy akkor miért gyanúsítják adatokkal visszaéléssel? Nem mellesleg Horváth minden bizonyítékot az arra legilletékesebbnek, a rendőrségnek adott át. A nyomozást elrendelték, csak a címet tévesztették el (a TEK is szokta). Nem a NAV-hoz mentek házkutatni, hanem a feljelentőhöz. A házkutatás is a kormányzati kommunikáció része.

Azt jelenti, hogy így járhat minden közérdekű bejelentő -akiknek védelméről nemrég törvényt is alkottak. Aki bizonyítékkal támasztja alá az ügyeket, az bűnöző, hiszen "lopta" az adatokat. Ha nem, akkor meg bűnöző, hiszen bizonyítékok nélkül rágalmaz. Csiki-csuki. Itt a piros, hol a piros...

Az üzenet világos, érteni is fogja mindenki, aki még hitt a jogállamban.

Azt veszem észre, hogy a házkutatás még a jobboldal erős szimpatizánsai körében is visszatetszést keltett. Rögtön azután, hogy ugyanők szinte fel sem ocsúdtak a Takarékbank privatizációja hírének döbbenetéből.

Egy kommentelő mindezekről úgy fogalmazott, szerinte most van 1956 szeptembere...

Veress Jenő

http://nepszava.hu/cikk/1006167-nav-os-itt-a-piros-hol-a-piros
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A magyarországi bértollnokok hazugságai
  2013-12-22 11:44:18, vasárnap
 
 
A magyarországi bértollnokok hazugságai
2013.12.22 11:29


Az átlagember híréhségét csillapító médiumok fontos feladatot hajtanak végre a jelenünket uraló, megszálló hatalom szempontjából. Gyakorlatilag a hírközlő szervek teljes spektrumát lefedik, mivel a manipulációs tevékenység csúcsáról van szó. Rájöhetünk arra is, hogy a hazugságok mély altatásban tartják az emberek nagy részét, esetenként pedig elfeledtetik velük a nyomort, aminek részesei, amiben kénytelenek az átvertek seregének sorait duzzasztani. A rendszerváltásnak hazudott időszaktól számítva láthatjuk, mennyire tragikussá vált a helyzet,vele együtt a mi helyzetünk. A kereskedelmi televíziók és rádiók megjelenésével elterjedő szellemi pestijárvány, gátlástalanságban kiteljesedő, torz hatása mára eszeveszett pusztítást végzett. Gyermekeink pedig ebbe a kórsággal egyenértékű, liberál-nihilista fertőbe születtek, erre ringott a bölcső, amiben aludtak, a raccsoló, magyartalan rádiós és televíziós műsorvezetők pedig szimpatikus figurákká váltak. A káosz okozóinak tudatos züllesztésének hatása könnyen bizonyítást nyer azzal, hogy néhány évvel ezelőtt, két kereskedelmi rádió műsorszórási engedélyének megvonására (valójában csak a rádiók átnevezéséről volt szó) tüntetési és elégedetlenségi hullám csapott le az országra. Itt az emberek tanúbizonyságot tettek afelől, hogy igénylik a mocskot. Kiállásuk a sátán mellett egyértelművé teszi számunkra, hogy feladatunk van, ha úgy tetszik küldetést hajtunk végre. Olyan küldetést, ami ellenpólusa a hazugságnak, a sötétségnek és megrontásnak. Mert a mi küldetésünket a szeretet hatja át és szeretet fonja körbe erejével.

Az internetes hírportálok is fontos részei a ránk ömlesztett beteg hazugságoknak. Az uszító, megosztó hazugságok és gúnyolódásuk a dolgozó, magyar nép ellen minduntalan tetten érhetőek. Az Index, Origo, Mandíner és társaik mind egy tőről fakadnak, elég csak a magyar nyelv számára idegenként hangzó neveiket végigböngészni az impresszumban. Tudjuk kik ők, a sötétség bértollnokai, Sion kígyójának propagandistái, az elferdült világ háborús bűnösei. Írásaikkal olyan hatást gyakorolnak a tömegre, ami elfeledteti velük a valós problémákat, elhiteti velük, hogy milyen nagyszerű a mai berendezkedés. Elhiszi a rezsicsökkentést, a nyugdíjemelést, belebeszélik, hogy "Magyarország jobban teljesít!". Felmagasztalják az emberben lakozó, állatias ösztönöket, ezért az sorozatos vétkeinek kalandjaiban éli meg az életét. Végül óriási ára lesz, atomizált ország, válás, depresszió és kín. Számunkra ez elfogadhatatlan. Ezért fújjuk meg a vész harsonáit, az élni akarás riadójeleit. Ezért üzenünk magyar testvéreinknek és ezért kínálunk valóságot és igazságot internetes honlapunkon. Mert az emberek egy része már nem kér a gyűlölet átjárta, hazug uszításból, nem megosztottságban, hanem szeretetben akar élni, egy olyan világban, ahol megbecsülik a munkást, a dolgozót, azt az embert, aki minden nap beáll az eszterga gép mellé vagy kiüríti a városok szemeteseit. Őket nem lehet tovább etetni hazugságokkal, mert nem kérnek a média sátánfattyaiból. Köszönjük régi és új olvasóinknak a bizalmat, ígérjük 2014-ben is folytatjuk a harcot, az igazság harcát. Nekünk kötelességünk az igazság szolgálata egy olyan világban, ahol a bűn már teljesen természetes dolog, ahol a törvény csak a felső osztályokat védi. Mi vagyunk azok akik képviseljük az elnyomottakat és árván maradtakat. Hűségünk a néphez arra kötelez bennünket, hogy az igazság kimondásával mutassunk helyes irányt.

A dolgozó népért! A magyar munkásért! Egy élhető országért!

Utunkról nem fordulunk vissza. Elég volt a média hazugságaiból.

Dunai István


http://www.hidfo.net/2013/12/22/magyarorszagi-bertollnokok-hazugsagai?fb_action_i ds=260231924132033&fb_action_types=og.likes&fb_ref=.UrbB0bVIB24.like& fb_source=other_multiline&action_object_map=[316432408488943]&action_type _map=[%22og.likes%22]&action_ref_map=[%22.UrbB0bVIB24.like%22]
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 29 
2013.11 2013. December 2014.01
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 878 db bejegyzés
e év: 7437 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 0
  • e Hét: 949
  • e Hónap: 4694
  • e Év: 158190
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.