Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 2 
Törökország megváltása
  2013-12-08 06:44:11, vasárnap
 
  Hegyi Barbara odasziszegte a fogai közül a médiából, hogy már 1980-ban a nagyobbik gyerekemet az Egri csillagok könyv végrehajtásakor a törökök helyett forrázták le a Jubileumi óvodájában Sátoraljaújhelynek. Beégett a több, mint százfokos gulyásleves a bőrébe, az óvónő nem tudta, hogy a forrázás után a sebet hűteni kell. Miskolcra hozták kórházba az újhelyi eredetű orvoshoz azért, hogy nézze meg, hogy újhelyi gyerek került ide, hogy ez nem karmikusok sérelmére történt baleset. Az orvosnak ez nem tűnt fel - mint ahogyan Farkas nyomozónak sem, mikor 1990-ben beszállítottak a kórházba öngyilkossággal, hogy hogyan történt ez meg emberrel helyette is az utcai berendezés szerint -. Pénzünk nem volt adni az orvosnak és nővéreknek, hogy rendesen bájnanak a gyerekkel. Hazamenetelem után már a felemelt és megmentett néger orvosok egyike rendelt a sebészeten, lerántotta a gézt a többivel együtt, mindig felszakadt a bőr, s vérzett. Vadhús alakult ki vastagon a gyerek combján. A külvárosból emelt kommunista pártbizottság elnöke, R. Mária O-né közölte velem, hogy a munkahely az első, utána jön a többi és áthelyeztett átcserélt táppénzes időszakom alatt H-né H. Máriára az üzemfenntartási osztályról, aki velem járt gyors-gépíróba, majd O-né elnöksége idején gátlástalanul kiélte hajlamát. B. Ignácz rendész közölte, hogy éppen ideje, hogy Marika is emelkedjen.

Török általam rosszul sem lefényképezett kék alapon fehér csillagos cserepeim, tányérjaim is vannak, vagyis ember áldozással továbbra is emelték a török népet. Akkor már a Rákóczi tériek, mint M. Ibolya, akinek szálkás arca volt már húszévesen, anyja skizopren, s nem bírta elviselni az arcomat odajárt a törökökhöz, ahol szexuális kapcsolatokat létesített. M. Ibolya sorsát 1989-től kezdték végrehajtani, pár évvel ezelőtt itt járt a környéken, folytatták. M. Ibolya apjának bűnöző baráti köre volt a Győri kapuban. Mikor ideköltöztem a Gyula utca és környéke tele volt bűnözővel.

1983-ban vettem meg először a miskolci Észak-Magyarországot, amely arról tudósított, hogy itt tizen megerőszakoltak egy asszonyt italos állapotban, majd a sorsára hagyták egy kertben, ahol megfagyott. Ez a város már akkor majdnem hetven esztendeje ment végig berendezett utcáin, majd hozta az újabb szereplőket. Már a cikk után a sorsom megpecsételődött. A reformátusok árnyékoskertje egyesével ment végig Kapor és más szülöttjein testi dagadásuk végrehajtásával is.

Demjén zenével berendezett film a többivel együtt a miskolci valóságot mutatta be, Legalább Te maradj itt velem refrénnel. Apa és fia egy nőhöz jártak, ha a vasgyári munkás elment éjszakai műszakba, bement az ágyába a munkatársa a feleségéhez. Ezek a sivár, iszonyatos sorsú emberek Bodor költő és költő társaik hosszabbításában hozta a felmentő sereget a rendszerváltáskor, akik gondoskodtak utódokról, mai napig tart a rossz férjtől való elszakításuk és férjhez vételük a nőknek.

Valamennyi keleti és bibliai népet ember áldozással emelte fel a miskolci média.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Kína megváltása ember áldozással
  2013-12-08 06:29:22, vasárnap
 
  A hetvenes évek elején kezdték ismételni - még a miskolci keletesek megalakulása előtt - a Ritoók Zsimond-féle Ki mondta? Miért mondta? könyvét a börtönnek. Minden könyvet 1956. után írtak meg végtelen apokalipszisként, minden országot itt berendezve szereplőkkel, csak a nevükön kellett végighaladni a könyvek szerint.

Akkor olyan szűk csizmát vásároltam, egy számmal kisebbet, hogy lótuszlábaim lettek nemsokára. A boltba már akkor alig tudtam bemenni, legfeljebb ruhásba. Furcsa volt az eladók viselkedése, nem értettem, azt hittem, velem van a baj. Kína könyvét a miskolci 1989-ben berendezett végtelen hosszabbítás idején többször is ismételték, az összes kínával megjelent könyvvel együtt, mivel Kína is egy Sátán népe, természetes volt, hogy Sátán feleségének cipelésekor az ország behozza őket ide, miután megmentette őket.

Hat esztendeje a 666 háromszög alakú jelével hatalmas, mély sebet ejtettek a bokáimon, ezután lábfejem hatalmasra dagadt, elefánt láb rendelésre jártam. Valószínűleg, sőt biztos, hogy ez valamelyik ápolt betegsége, a pszichiátriai gyógyszerek mellékhatásaként kerültem eltorzításra. Így kerültek a hetvenes években kezdődött szappantisztító sorozatok közé a kínai filmek is.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 2 
2013.11 2013. December 2014.01
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 1 db bejegyzés
e hónap: 72 db bejegyzés
e év: 329 db bejegyzés
Összes: 7245 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1045
  • e Hét: 2932
  • e Hónap: 5291
  • e Év: 57557
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.