Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 2 
Harmóniára születtem, szép életre
  2014-01-14 08:02:20, kedd
 
  Harmóniára születtél
Arra születtél, hogy békés, harmonikus légkört és szépséget teremts magad körül. Ezt úgy érheted el, ha arra törekszel, hogy a körülötted élők életét és a környezetedet minden nap megpróbálód szebbé tenni. Látnoki képességgel és kiváló fantáziával rendelkezel, ami segít abban, hogy még inkább megvalósíthasd a környezetedben vágyott harmóniát. Még azelőtt látod a dolgokat a lelki szemeiddel, hogy azok konkrét testet öltenének a valóságban.

Filozófiád a szeretet és a kölcsönös megértés. Ezt saját példáddal kell demonstrálnod a világban. Ha a szűkség úgy hozza, még a békéltető szerepét is magadra vállalod. Tetteid nevelő célzatúak, melyek főleg a fiatalabb kollégáid, barátaid, családtagjaid felé való segítségnyújtásban nyilvánulnak meg. Adott esetben még anyagi áldozatokat is hozol annak érdekében, hogy segíthess. Meleg otthonra és harmonikus környezetre vágysz, amire nagy szűkséged van a vágyott harmónia megteremtése érdekében.

Gyakran magadra vállalsz olyan terheket is, ami igazán nem is a tiéd, de a lelkiismereted úgy diktálja, hogy segíts. Sokat teszel a közösségért, a közjó megteremtése érdekében. Mindig helyén van a szíved, tudod, hogyan simítsd el a konfliktusokat, de nem szívesen vállalod őket, mivel mindenáron a harmóniára törekszel. Feladatod, hogy mindig a szívedre hallgatva hozd meg döntéseid. Az élet gyakran állít válaszút elé, ilyenkor az a leghelyesebb, ha nem az eszedet, hanem a szívedet követed.

Milyen problémáid lehetnek az életfeladatod beteljesítése során?

A harmóniára való törekvésed hajlamossá tesz arra, hogy túlságosan szentimentális és naiv legyél, emiatt hajlamos vagy figyelmen kívűl hagyni a realitás világát.Sokszor nagyon nehezedre esik a hétköznapi értelemben vett racionális dolgokkal foglalkozni, mert túlságosan is kiránt téged a meleg és biztonságos birodalmadból.

Ha döntési helyzetbe kerülsz, akkor hajlamos vagy a döntést a végtelenségig halogatni, főleg, ha nem mersz a szívedre hallgatni. Ha ezt a leckét megtanulod, akkor mindig a lehető legjobb döntést fogod meghozni.

Hogyan jelenik meg az életfeladatod a munkádban?
Akkor is a szívedre kell hallgatnod, ha a munkádról van szó. Olyan munkára vágysz, ami valamilyen formában a harmóniával és a szépséggel van összefüggésben. Olyan hivatást válassz, ahol valamilyen formában szebbé, harmonikusabbá teheted mások életét, ahol teret kap gondoskodásod!

Kiváló hivatás számodra a vendéglátás, a lakberendezés, divattervezés vagy bármely dizájn terület, ahol harmóniát teremhetsz a környezetben és mások lelkében. Bármilyen munkát is választasz, fontos a kiegyensúlyozott, otthonos munkakörnyezet.

Hogyan jelenik meg az életfeladatod a párkapcsolatodban?
Nem való számodra az egyedüllét. Harmonikus, meleg otthonra és a társad közelségére van szükséged ahhoz, hogy biztonságban érezd magad. Igazi romantikus alkat vagy, vágysz a szerelemre, és ebből az érzéséből fakadó melegségre.
Egy kapcsolatban is keresed a harmóniát, de sokszor kerülöd a konfliktust, ami miatt belső feszültségekkel kell megküzdened. Gondoskodsz társad minden igényéről, és körbe veszed szereteteddel. Ügyelj rá, hogy a gondoskodást ne vidd túlzásba! Mindig a szívedre hallgass, akkor könnyedén megtalálod a hőn áhított harmóniát is!

Elfogadod a feladatot, hogy harmóniát és szépséget teremts magad körül? Hogyan gondoskodsz a környezetedben élő emberekről? Hogyan kezeled a hétköznapi realitást az életedben? Mi történik, ha döntési helyzetbe kerülsz?

A születési dátumod összekapcsol az életterveddel és a saját energiáddal

A születési dátumod soha nem mondja meg pontosan, hogy mit kell tenned, hiszen ezzel a szabad akarati döntésedet venné ki a kezedből. A születési dátumod megmutatja, milyen energiákkal, milyen lehetőségekkel rendelkezel. Abban a pillanatban, amikor tudatába kerülsz ezeknek az energiáknak összekapcsolódsz velük és engedélyt adsz arra, hogy felszínre törjenek belőled.
A születési dátumod olyan mint egy térkép a kezedben
A térképnek akkor van értelme, ha tudod az ulticélodat és arról a helyről ahol éppen vagy el akarsz jutni a célodhoz. Ebben az esetben a térkép segítségével megtalálhatod a helyes utat. A születési dátumod ugyanúgy, ahogy egy térkép útmutatást ad neked a céljaid eléréséhez és az álmaid megvalósításához.

Ez semmi esetre sem egy vásári mutatvány, aminek a segítségével képes vagyok olyan személyes dolgokat is megmondani rólad, amit csak te tudsz. A születési dátumod egy kódolt kézikönyvet tartogat számodra, ami segít számodra ráébredni az életed eddig ismeretlen lehetőségeire.

Az életed akkor lesz boldog és sikeres ha összhangban élsz önmagaddal

Ahhoz, hogy összhangban élhess önmagaddal ismerned kell azt az energiát, amit a születésed pillanatában kaptál ajándékba.

Az önismeret és az egyéniséged kibontakoztatása nem más, mint, hogy lépésről-lépésre összehangolódsz a saját energiáddal és az eddigi életed során megtanult és felvett szerepeid helyett ez az energia jut érvényre az életedben az egyéniséged által.

A születési dátumod egy használati útmutatót ad a kezedbe az egyéniséged kibontakoztatásához
A születési dátumod kódolja az életedet működtető legfontosabb törvényeket. Ezeknek a törvényeknek a megismerése kulcsfontosságú az egyéniséged kibontakoztatásához. Az életedet irányító törvények olyanok, mint a tömegvonzás, ha kiejtesz egy almát az ablakon, akkor az lezuhan és szétkenődik a talajon, akár ismered az erre vonatkozó fizikai törvényt, akár nem.

Pontosan tudom, hogy ebben a pillanatban mit érzel!
Szeretnél most azonnal minél többet megtudni magadról! Én pontosan ugyanígy éreztem magam, amikor először szembesültem a születési dátumomból számított születési képletem eredményével és annak jelentésével. Abban a pillanatban úgy éreztem, hogy egyszerűen földbe gyökeredzik a lábam.
 
 
0 komment , kategória:  Számmisztikai elemzések  
Az apokalipszis csapásai
  2014-01-14 07:59:22, kedd
 
  Az apokalipszis csapásait Szepes Mária kiadta könyvekben a Biblia mellett, mely Debrecenben készült a nyolcvanas években a régi miskolci Jézusos holt tengeri tekercses és a református holt tengeri tekercses Talmudos mellett - új vörös-kék szereplőkkel, a sárga és narancs Időjelek hosszabbítóival, az Új Bekezdéssel az írógépekből, indigóval és fénymásolóval és az új szövetség ufóival. A Vörös Oroszlán is apokalipszist jelent Anna neveken berendezve az erdő néppel, méh Braziliában is dzsungel-vadonnal együtt, az Antológia Humana nemzetközi népével pokol angyalaival, a hunokkal. A Keletesek írták meg az egykori Jókai által maradványként megírott vaskapu történelmét, ahol csak megkövült csigák jelzik a múltat. A Vaskor csak egy Miskolc városából.

Apokalipszist hajtott Miskolc végre rajtam születésem óta médiájával, erről szólnak az álmoskönyveim is, mikor ki, melyik ország helyett áldoztak meg minket. 1995-ben a Talmudos vörös botos sánta Jézusos Hitler népe, illetve rima Jeruzsálem helyett teljes begyűjtés volt rajtam, sajátjai a bibliai ufók is, meg a sáskák is, valamennyi ószövetség Ezékielben írt szimbolikus csapásokkal, meg a pusztítókkal. Hitler ellenségei is itt voltak berendezve Demjén Rózsi szárnyas betétjeivel, szürke szőnyegbombával.
Már az embereket, mint írtam saját népe helyett a huszadik század eleje óta támadta, ezért írta Márai, hogy felszámolják az embert. Miskolcon B. Éva Halak szülött azt mondta, mikor fizetés emelést kértem, hogy az emberek nem pénzért dolgoznak, szavai szerint az emberek szorgalma és kötelesség tudata régen szemet szúrt a városnak. El sem tudom képzelni, mitől félt Kováts Kriszta szőkeként kiválasztott és Müller Péter, meg Sophia Loren is a média elején a sakk-kártya berendezéséből?

A Hermann Ottó menta könyve és mekatés jeles kiadványa szerint hatalmas csapásai vannak, mint Pataki Attila elektromos szemű árnyéka. Patakira engem cserélt át a megye, ekkor kiáltottak fel Pesten, mert tudták, hogy az acéltojást tojó főnix terjeszkedik és az árnyékoskert. 1998-ban vitték külföldre dolgozni az értelmiség legyőző csapásokat az én fejem megtámadásával. Saját az új misszió is az itt megírt bibliából, amivel bejárták az egész világot. Ide állították be a jehovák mellett a hívőket is. Az Új Misszió miatt 1998. óta gyaláznak a médiával, ismételve könyveiket, ugyanígy rendezték be az Advent kiadó vezetőjének nevéből az Erdélyi utcájukat és Erdélyi Mónikát a perverzekkel.Már nemzetközi hálózatuk van. Ádám és Éva erdő népe mellett minden gyümölcsre, még a délire is bibliai népeket hoztak létre.
A sivatagot a börtön népesítette be. Egymást érték az elméletek hetven évvel ezelőtt is, melyből népeket hoztak létre. Ezek is a nyomorultakhoz tartoznak.
Az utcába rendezettek Nemcsak a húszéveseké a világ Bodrogi Gyula téglás zsidó és Latinovits Bodza uras könyve mellett Simone de Beauvoir öregedését is mai napig ismétlik, bár már kihalattak engem, mint embert, illetve a magyarokat is, mert a Heti hetes arról szól, hogy a boszorkányok és börtön elmeosztályai helyett felszámolták az embereket minden deformációjuk, hibájuk miatt támadva őket.


Az általam megfestett cserepei Föld-anyának az írásaim alapján 130 éves történelmi korokat jelentenek az ószövetség szivárvány jeles Jézusaival, melyet a média ismételt, ebből emelte a jelenlegi elmeosztályt. 1990-ben festettem meg a szekfűs cserepet, akkoriban állt össze az Mszp. Semmi köze nincsen az 1848-as szocialistákhoz, akiknek a könyve Képes történelemként Leninekkel került Oroszországban berendezésre. Amikor ab bizottságon voltam, összeállt a Bizottság együttes Koko művésznővel, zsidókat és ortodoxokat állítottak ember áldozóknak avantgarde stílusban. Innen van Lendvai Ildikó is, sorsát Kőszegen a mondata elmondásával öcsémen hajtották végre a hatvanas években, azóta a karmikus szülött éli az emberhez méltó tiszta életet.

A lírai karám költői és a zenészek az általuk beállított nevekkel , mint Orvosok és Elmeosztály, Illés - Illés szekerét kezdték el vele -, a festők a művészeti könyvekben kiadott festményeikkel, korokkal, általuk létrehozott báb figurákkal, mint énekesekkel, népekkel valamennyien apokalipszist jelentenek. Végtelen hosszabbítást rendeznek az elmeosztályaikkal. A Zöld Medeia megmentve az egészségügy részéről csak egy az emberré váltak nyomorultjai közül. A szomszéd Ági halak sorsát már hetven éve hajtják végre a börtönnel, helyette húsz éve ismétlésben is engem gyilkolnak.

1998. óta ismétlik az apokalipszist a dögökkel, a lírai karám írásait, Adyra irt apokalipsziseket, Magyar irodalom történetét világirodalom könyveivel a földszintes Gondolatok a könyvtárban beállításával cigánysággal, a dalokat az elmeosztályokkal, a művészeti sorozatokat a festők, alkotók emelésével. Az egész ország (a parasztok kivételével) már az elsüllyedt sorozat könyveinek képviselője beleértve a józsefvárosi egykori munkásosztály képviselőt is. Itt 1848-ban megállt az élet, majd 130 évvel ezelőtt a bibliai ország berendezésével. Ezt jelenti Trianon, így kell tanítani történelemből. Én vagyok egyedül mindhárom apokalipszis képviselője születésem óta, rajtam maradtak meg, házasodnak, élnek jólétben.

Most a börtön lezárta a bibliával végleg és a Bibliát tartósítva végleg az apokalipszist, a magyar elmeosztály médiájával együtt megmenekült.

Ezelőtt tíz évvel Fábry műsorában ünnepelték a tüdő nevű cigányt, amelyik miatt én tüdőből beszélek, már a cigányok emberré válása megtörtént születésem óta. A menhely, mely ufókkal jár vette el a hangomat, mint ahogyan a trianoni bibliaolvastatást is az álmoskönyvem tartalmának iszonyattal ismétlésével ők hajtották végre börtönükkel.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 2 
2013.12 2014. Január 2014.02
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 59 db bejegyzés
e év: 796 db bejegyzés
Összes: 7244 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 64
  • e Hét: 1951
  • e Hónap: 4310
  • e Év: 56576
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.