Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 27 
Csak a szokásos: az erőforrások begyűjtésre indultak
  2014-01-18 17:28:25, szombat
 
  Csak a szokásos: az erőforrások begyűjtésre indultak
2014, január 18 - 15:45



Egy hevesi lakos tett feljelentést ismeretlen tettesek ellen, akik 2014. január 17-re virradó éjszaka a lakóingatlanához tartozó kerítés egy részét, majd az udvaron lévő faanyagokat, kerékpárt és talicskát tulajdonítottak el.

Rövid adatgyűjtést követően a rendőrök azonosították a feltételezett elkövetőket és a Készenléti Rendőrség járőrei előállították B. Csaba 21 éves hevesi lakost, valamint társát, egy 18 éves lányt a Hevesi Rendőrkapitányságra.

A két fiatal ellen - szabadlábon hagyásuk mellett - lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

Police.hu - alfahir.hu

http://alfahir.hu/csak_a_szokasos_az_eroforrasok_begyujtesre_indultak
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Kínos lebukás: az MVM írta a Mérnöki Kamara véleményét?
  2014-01-18 17:27:02, szombat
 
  Kínos lebukás: az MVM írta a Mérnöki Kamara véleményét?
2014, január 18 - 10:43



A cink.hu birtokába került Word dokumentum tulajdonságai szerint a Magyar Villamos Művek számítógépén írták meg azt a nyilatkozatot, amely pár órával később a Magyar Mérnöki Kamara paksi bővítésről szóló állásfoglalásaként jelent meg a sajtóban - olvasható a hírblogon.

Az MVMI Informatika Zrt. által üzemeltetett számítógépen fogalmazták meg azt a nyilatkozatot, amelyben a Magyar Mérnöki Kamara egyértelműen kiáll a kormány által a napokban bejelentett 3700 milliárdos atomerőmű-beruházás mellett. A cég honlapján azt írják, ők felelnek az MVM Csoport tagvállalatai számára nyújtott informatikai szolgáltatásokért.

A cink.hu megosztotta a dokumentum tulajdonságairól lőtt print screent is, melyeken látszik, hogy azt az MVMI Informatika Zrt. gépén írták.

A cink.hu valószínűsíti, hogy a közleményt Zarándy Pál írta, a nyilatkozat végén az ő neve van feltűntetve nukleáris ügyekért felelős kapcsolattartóként, illetve a Word dokumentum tulajdonságai közt ,,ZP" monogramú szerző szerepel. A hírblog állítása szerint a közlemény hamarabb jutott el az MTI-hez, mint magukhoz a kamarai tagokhoz.

A Cink visszautal egy korábbi hasonló esetre is: 2012-ben a trafitörvényről derült ki, hogy a Lázár Jánoshoz köthető Continental Zrt. gépén írták.

cink.hu - alfahir.hu


http://alfahir.hu/kinos_lebukas_az_mvm_irta_a_mernoki_kamara_velemenyet
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Orbán Viktor és a névrokonok
  2014-01-18 17:19:09, szombat
 
  Orbán Viktor és a névrokonok

Tegnap a Műjégpályán az ,,Év példaképe" díjátadó gálán Orbán Viktor volt a ceremóniamester. Az eseményről szóló tudósítás szerint a ,,miniszterelnök nagy sikertörténetnek nevezte a magyar kis- és középvállalkozói világot, és beszédében kitért a 2012-ben megalkotott új közbeszerzési eljárási szabályokra is. Elmondta, tíz közbeszerzési eljárásból nyolc általában hazai kkv-k győzelmével végződött, a nemzeti eljárásrendben bonyolítottak esetében pedig a magyar kkv-k győzelmi aránya meghaladta a 90 százalékot."

És hogy mi ebben az újdonság? Hát az, hogy akkor ezek szerint Magyarországon az összes kis- és középvállalkozás vezetőjét Simicska Lajosnak hívják!

Micsoda véletlen!
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Gratulálunk Dancsó József fideszes képviselőnek
  2014-01-18 17:13:02, szombat
 
  Gratulálunk Dancsó József fideszes képviselőnek aki a Magyar Államkincstár vezetője lesz! Nincs is nála alkalmasabb hiszen, ő mondta a parlamentben: "a gazdasági növekedés akkor is növekedés, ha történetesen negatív" És nincs is nála alkalmasabb, hiszen ő a tarafikmutyiban leginkább érdekelt Continental Dohányipari Zrt. felügyelőbizottsági tagja. Jól fog vigyázni az állami vagyonra ugye?  
 
0 komment , kategória:  Általános  
El a kezekkel a magyar akáctól, Európa!
  2014-01-18 16:54:57, szombat
 
 
El a kezekkel a magyar akáctól, Európa!

Ballai Vince2014. 01. 18. 07:59

Harcot indított az akác megmentéséért egy magyar képviselő az Európai Parlamentben. Viccesen hangzik? Pedig egyáltalán nem az. Az akác elég agresszív, elég sok hátránya van, viszont rossz talajon is jól nő, van egy csomó nagyon jó tulajdonsága, imádják a méhek, több tízezer magyar megélhetését biztosítja, és olyan jól kikupálódtunk belőle 300 év alatt, hogy már a fél világ tőlük tudakolja: mi az akác titka?

Magyarországot sok tekintetben szokták megalapozottan, vagy kevésbé megalapozottan egyedülállóként emlegetni a világban, a Nobel-díjasok számától kezdve a sajátos magyar észjárásig. Hogy akácban is különlegesen vagyunk, az nem ennyire elterjedt, pedig Európában sehol sincs olyan mennyiségű akácerdő és ültetvény, mint nálunk.

A 2 millió hektáros hazai erdőállomány közel negyede - 460 ezer hektár - az Észak-Amerikában őshonos fafaj erdőiből áll Borovics Attila, a Nemzeti Agrárkutatás és Innovációs Központ Erdészeti Tudományos Intézetének megbízott igazgatója szerint. Az akác különböző felhasználása tízezrek megélhetését biztosítja Magyarországon, így nem véletlen, hogy Glattfelder Béla fideszes EP-képviselő fellázadt az akác megmentéséért a mézről szóló uniós terv hétfői vitájában. Glattfelder szerint az akácot hátrányosan érinti az Európai Bizottság idegenhonos özönfajok visszaszorításáról szóló rendelettervezete.

Az akácerdő a legfőbb legelőterület, a ,,főhordás" - mondta Mészáros László, az Országos Magyar Méhészeti Egyesület elnöke. ,,Az akácerdők virágzását 2 pozícióban is meg lehet fogni: tengerszint feletti magasságukhoz képest eltérő ciklusban virágoznak (egy évben kétszer, sőt akár háromszor is tudnak akácmézet gyűjteni a méhek), ez szenzációs helyzetet teremt nálunk." Az elnök szerint Magyarország ,,Európában csúcs az akácerdők tekintetében", a méz jelentős része Nyugat-Európába megy, és az 1,1 millió hazai méhcsalád évente 22-25 ezer tonna mézet állít elő, amivel 20 ezer embernek nyújt megélhetést. A méhészek aggódva figyelik, mi lesz a bizottsági rendeletben, már csak azért is, mert a Natura 2000-es területeken ettől függetlenül fokozatosan - de szerintük túl gyors ütemben - szorítják vissza a fafajt.

Méhkasok akácvirágzáskor Somoskőújfalu határában
Forrás: MTI/H. Szabó Sándor
Kukorica, burgonya, paradicsom... akác

Az akác ugyanis nem őshonos nálunk, eredetileg egyedi parkfaként az 1700-as évek elején került ide Amerikából, akácerdő-telepítések pedig az 1750-es évek óta zajlanak. Rendkívüli hazai elterjedéséhez számos tényező hozzájárult, de ez nem spontán és kezelhetetlen módon történt, hanem tudatos emberi döntések következményeként alakult így - mondta az Origónak Borovics Attila. Az akác így agrárgazdasági jelentőségénél fogva a többi Amerikából származó, és itthon teljes létjogosultságot nyert mezőgazdasági termény - kukorica, burgonya, paradicsom - mellé tartozik.

Az elterjedésben komoly szerepet játszott a trianoni döntés, amikor határon kívülre került az erdőterületek 85 százaléka. Óriási fahiány alakult ki, ezt enyhíteni kellett, viszont a rendelkezésre álló 1-2 aranykoronás - gyenge termőképességű, lecsapolt, vagyis emberi tevékenység révén szárazzá, futóhomokossá lett Duna-Tisza-közi és nyírségi - földeken nem élt meg más fa. Az akác kiemelkedő előnye ugyanis, hogy olyan termőhelyen is lehet telepíteni, ahol más fafaj nem él meg. Mivel a pillangósvirágúak családjába tartozik, gyökerén nitrogénkötő baktériumok élnek, Borovics szerint ,,gyakorlatilag magát trágyázza a levegőből, és gyenge, sívó homokon is jó növekedést produkál, jövedelmet termel".

Borovics Attila szerint zömében az akácnak köszönhető, hogy noha az első világháború utáni döntéseket követően csupán 1,1 millió hektár erdő maradt Magyarországon, mára 2 millió hektár feletti az erdőterület a kiterjedt telepítés következtében.

A világ legnagyobb naperőművének fehér akácból ácsolt Tartószerkezete Németországban
Forrás: MTI/Waltraud Grubitzsch
Akác és tudás, exportra

Bár legnagyobb mértékben tűzifaként használatos - frissen kivágva is jól ég, nem kell hosszasan szárítani -, az akácot is rendkívül sokrétűen alkalmazzák, és ennek csak egy része a méhészet. Beválhat mindenféle ipari célra, szőlőtámként, parkettának, természetbarát játszóterek építőanyagának. Sőt, Borovics szerint Hollandiában kisebb átmérőjű oszlopanyagként a tengertől visszahódított töltések megerősítésére, vagy az autópályák melletti kerítések oszlopának is alkalmazzák mint természetbarát és olcsó megoldást. Előnye, hogy ,,egy minimális pörköléses kezeléssel" akár 30 évig is bírja fölbe ásva.

Itthon 300 éve foglakoznak az akáccal, a felgyűlt tapasztalatokért sorban állnak külföldről. Az ország egyik legnagyobb akácügyi tudományos szaktekintélyét, Rédei Károlyt Kínába is hívták vendégelőadónak, Dél-Korea pedig tőlünk tanulja, hogyan érdemes a fafajt hatékonyan termeszteni. Sőt, akácügyben az USA-ból - ahol időközben szinte kihalt a fajta - is megkeresték Magyarországot Borovics szerint.
A tölgyes az igazi

Nem mindenki van azért elalélva az akáctól. A WWF és a Védegylet már évekkel ezelőtt, nyílt levélben jelezte, nem volna szerencsés a faj Natura 2000-es területekre való betelepítése. Fő aggályaik, hogy az akác rontja az őshonos növényzetet, távozásra késztet sok erdőlakó állatot - az akácerdőkből jórészt eltűnik a gyöngyvirág, a szarvasbogár, a kakukk, a harkály -, csökkenti a biológiai sokszínűséget, és őshonos fajokkal teli területekről való visszaszorítása jelentős rehabilitációs költséget okoz a nemzeti parkok számára.

Sarjhajtásokat vernek le Napkor közelében
Forrás: MTI/Balázs Attila

Az Egererdő Zrt. tavaly óta állami támogatással szorítja vissza a területén felverődött akácot. Valójában élőhelyvédelemről van szó, természetközeli őshonos erdőket óvunk meg az irtással -mondta az Origónak Vigh Ilona, a társaság erdőművelési előadója. Az agresszíven terjedő fafaj ugyanis az elhagyott mezőgazdasági területekről, útszélek felől fenyegeti a védett, őshonos erdőtársulásokat, melyek megóvása az erdőtörvényhez kapcsolódó kötelezettsége az erdőket kezelő társaságoknak. A méhészkedéssel is foglalkozó Vigh Ilona szerint az érintett területeken 1-2 éves, de legfeljebb ötéves akácok vannak, ez az irtás nem érinti például a méhészeket, mivel az akácfák idősebb korukban alkalmasak méztermelésre.

Arra törekednek, hogy ahol megfelelő a termőhely, ott értékesebb állományokat tudjanak nevelni, ,,az akác megél ugyan a bükkös klímában is, de ott inkább bükkös legyen" - mondta példaként az előadó. Az akác szerinte is károsan hat a fajok változatosságára, jelentősen eltér az ilyen erdők flórája és faunája az őshonos erdőkétől, ráadásul mivel jobban átereszti a fényt, az akácerdők alja nemcsak bozótos, hanem könnyebben jelennek meg más invazív növényfajok is benne. Nem beszélve arról, hogy ,,zárt tölgyesben látható az igazi őshonos erdőkép".

Őszi színekben pompázik a sóstói tölgyerdő Nyíregyházánál
Forrás: MTI/Balázs Attila
Mégsem lesz más megoldás

Borovics Attila is ezt a negatívumot említette az akácról: egyes magángazdálkodók olyan termőhelyeken is ezt ültetik, ahol pedig ,,kiváló őshonos tölgyesek, bükkösök is nőhetnének". Becslése szerint több tízezer hektár ilyen akácerdő lehet, főleg Nyugat-Magyarországon. Az ok gazdasági: az érintett gazdálkodók szeretnének 20-25 évente jövedelemhez jutni, míg tölgyes-bükkös esetében ehhez 100-120 évet kellene várni. Szerinte az akácot visszaszorító szabályozásnak legfeljebb erre vonatkozóan lehet létjogosultsága, de nehéz szabályozni, hogy valaki a saját földterületén milyen fát nevel.

Az igazgató szerint azonban fontos szempont, hogy bármilyen szabályokat is hoznak, a helyzet folyamatosan változik: a klímaváltozás következtében a Magyarországon várható aszályosodás, a romló ökológiai viszonyok miatt egyes alföldi régiókban kérdésessé válhat, hogy a jövőben lesznek-e egyáltalán erdők a futóhomokon. ,,Ha az akácot kiemeljük a választható fafajok köréből, akkor ez a kérdés el is dőlt, nem lesz más megoldás" - mondta Borovics. Ráadásul szerinte már 10 éven belül jelentős fahiány várható Európában a növekvő mértékű energetikai célú felhasználás miatt. ,,A csökkenő produkció és az aszályosság miatt növekvő erdőkárok miatt bajba kerülhetünk a faanyagpiacon, amit magunknak kell megoldani, a fát nem importálhatjuk távoli országból. Ebben az akácnak megkerülhetetlen szerepe lesz a jövőben is."


http://www.origo.hu/itthon/20140117-akacerdok-magyarorszagon-aldas-vagy-atok.html ?source=hirlevel
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Elindult a Pistagram
  2014-01-18 16:50:22, szombat
 
  Elindult a Pistagram
2014. január 18., szombat

Az új közösségi oldalra Tarlós Istvánt ábrázoló ételfotókat lehet posztolni.

pistagram.jpg

A Fövárosi Önkormányzat Startup Fejlesztési és Internet Megmunkálási Irodája január 6-án elindította a főpolgármester nevével fémjelzett Pistagram szolgáltatást. Az új közösségi oldalra bárki regisztrálhat, aki Tarlós Istvánra szavazott és nem szégyeli. A Pistagram lényegében egy fotó applikáció mobil telefonra, amivel tarlós Istvánt ábrázoló, vagy hozzá kapcsolódó képeket készíthetünk és oszthatunk meg a többi felhasználóval.

A Pistagramon elsősorban Tarlós Istvánt ábrázoló ételfotókat küldhetünk be, vagy pirítósokat, amiken fokhagymázás után Tarlós István arca jelent meg, esetleg kátyúkat, amik úgy néznek ki, mint Tarlós István a Sziget fesztivál Metal Hammer sátrában, amit éppen élvezi a hangulatot.

http://hircsarda.blog.hu/2014/01/18/elindult_a_pistagram
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Ami a zsidóság számára győzelem volt és öröm, az a magyarság
  2014-01-18 16:43:07, szombat
 
  2014-01-18. 11:33
Ami a zsidóság számára győzelem volt és öröm, az a magyarságnak vereséget és tragédiát jelentett

A január 17-i újabb holokausztos ömlengésekre az adott alkalmat, hogy 69 esztendővel ezelőtt, január 17-én szabadították fel a hazánkat megszálló szovjet csapatok a budapesti gettó területét. Hogy mennyire nem volt akkoriban (sem) magyar-zsidó közös sors, azt mi sem bizonyítja jobban, mint hogy ami a zsidóság számára győzelem volt és öröm, az a magyarságnak vereséget és tragédiát jelentett.
Zoom
Szokásos bűntudatkeltés a budapesti Dohány utcai zsinagógában
,,Nem volt értéke az emberi életnek a holokauszt idején, amikor megkülönböztették, üldözték a zsidóságot és 6 millió európai, ezen belül 600 ezer magyarországi áldozata lett a népirtásnak" - hazudta Deutsch László főrabbi a budapesti Dohány utcai zsinagógában tartott ünnepségen. Ehhez csak annyit tennék hozzá, hogy 1945 óta Majdanekben 1,5 millióról 60 ezerre, Auschwitzban 4 millióról 1,5 (sőt 1,1) millióra, Mauthausenben 2 millióról 95 ezerre (akik közül csak 14 ezer volt zsidó) módosították az áldozati számokat, miközben a 6 milliós dogmán nem változtattak. Hát mindenkit komplett hülyének néznek?
Deutsch szerint a sebek, ,,amelyeket a vészkorszakban az emberi gonoszság ejtett rajtunk, soha nem tudnak begyógyulni, mert begyógyíthatatlanok". Világos beszéd: az úgynevezett holokausztért az idők végtelenségéig bűntudatot kell éreznünk, no és persze fizetnünk is örök időkig kell. A főrabbi a magyarság bűntudatának ébren tartása céljából nem mulasztotta el kiemelni: ,,Nem csak a német nácik, hanem sok más ember, köztük a magyarországi hatóság képviselői is részt vettek a deportálásban".
A főrabbi a továbbiakban arról elmélkedett, hogy ,,az anyagi károkat lehet pótolni, de az emberi veszteségeket soha", ezért ,,soha nem feledik el" a mártírjaikat. Rendben van, de nem lenne lehetséges, hogy mi magyarok is megemlékezhessünk a mi mártírjainkról? Mert az ő mártírjaik áldozatok és hősök, a mi mártírjaink ,,tömeggyilkosok", és ,,nácik", akikről megemlékezni is tilos. Hol van itt a híres zsidó tolerancia?
Majd a főrabbi kijelentette, hogy az évforduló alkalmából örülhetnének, hogy 69 éve felszabadult a budapesti gettó, de a vészkorszak idején a többség odaveszett, mert ,,könyörtelenül meggyilkolták" őket. Ezért emlékezni és emlékeztetni kell a mártírokra, ,,akiket soha nem felejtünk", akiket embertelenül elhurcoltak otthonaikból és ,,lelketlenül, szívtelenül elpusztítottak" - fejtegette Deutsch, elmulasztva megemlíteni, hogy egyrészt a háborúskodó felek mindegyike gyilkolt, tehát nem csak a vesztesek, másrészt az ,,otthonaikból elhurcoltak" jelentős része a harci cselekményeknek, illetve a járványoknak lett az áldozata.
A főrabbi szavaiból az is kiderült, hogy noha ő a legteljesebb együttérzést követeli saját népe megpróbáltatásai miatt, de nagy ívben tesz a magyarság szenvedéseire: emlékezni kell a ,,hős katonákra", akik lerombolták a gettó falait, és az embermentőkre is, akik életüket kockáztatták - állapította meg.
Ilan Mor, Izrael magyarországi nagykövete szintén a magyarok sokaságát legyilkoló, százezreket rabságba hurcoló, hazánkat megszálló Vörös Hadsereget dicsőítette, bizonyítva ezzel, hogy semmiféle rokonszenvet nem érez a magyar nép irányába. ,,A fővárosi gettóban életben maradt 70 ezer zsidó ember, akiket a Vörös Hadsereg mentett meg, így a szovjet katonák jelentették a zsidóságnak a megmenekülést a náci pokoltól, s ezt a történelmi tényt nem lehet elvitatni" - jelentette ki a nagykövet, hozzátéve, hogy ,,a magyar társadalomnak tudomásul kell vennie mindenkinek a fájdalmát, ezek közül egyet sem lehet kicsinyíteni". De vajon Ilian Mor tudomásul veszi-e a magyar nép millióinak a fájdalmát, mely a múltban részben éppen a ,,dicsőséges" Vörös Hadsereg és a kommunisták terrorjából fakadt, a jelenben pedig a globális karvalytőke pusztításának számlájára írható?

Az izraeli nagykövet mondja meg, hogy mit írjanak a magyarországi történelemkönyvek (Nem vicc, lásd kapcsolódó anyagunkat!)
Ilian Mor szerint a holokauszt 70. évfordulója alkalmas arra, hogy ,,megbocsásson egyik fél a másiknak", ,,a polgárok egymásra találjanak, a társadalom kibéküljön önmagával", és felvegyék a küzdelmet az antiszemitizmussal. Ami a kibékülést illeti, már rég megtörtént volna, ha a cionisták nem a magyarság szolgasorba süllyesztését tekintenék egyik céljuknak. A nagykövet azonban meglepő módon igazat is mondott: ,,A nemzeti megbocsátást hátráltatja, ha valaki ideológiai okokból át szeretné íratni a történelmet, minden ilyen próbálkozás akadályozza a gyógyulást" - közölte. Pontosan így van. Ezért kellene végre abbahagyni a múlt meghamisítását.
Majd Vámos Tibor akadémikus emelkedett szólásra, aki elpuffogtatott jó néhány közhelyet. Az emlékezés ,,az élőknek szól és a jövőt alakítja", közölte például, majd felmondta a hivatalos szöveget az antiszemitizmus okait illetően: ,,A történelemben visszatérő ciklikussággal megjelennek a gyilkos indulatok, a gonoszság ezer arca, ami a tudatlanságból és az irigységből fakad. A holokauszt idején a bűnbakok ideológiája állampolitikai szintre emelkedett, antiszemitizmusba és a háború elvesztésébe kergette az országot, s a deportálások 51 napja 20 ezer csendőr kíséretében ennek volt a végjátéka" - darálta a jól ismert tananyagot, az események valódi okait és előzményeit természetesen elhallgatva.
A megszállók megemlékezésén többek között az alábbi díszpéldányok jelentek meg: Boross Péter volt miniszterelnök, a Nemzeti Emlékhely és Kegyeleti Bizottság elnöke, Fónagy János államtitkár, Szarházy Attila, az MSZP elnöke, Ronald S. Lauder, a Zsidó Világkongresszus elnöke, Vattamány Zsolt (Fidesz-KDNP), Erzsébetváros polgármestere, Alberto Bottari de Castello, a Vatikán magyarországi apostoli nunciusa. Ott voltak ezen kívül a diplomáciai testület tagjai és az egyházak képviselői is.
És mintha mindez nem lett volna elég, még ugyanezen a napon Karin Olofsdotter, Svédország budapesti nagykövete is kioktatta a magyarokat a budapesti Holokauszt Emlékközpontban, a Wallenberg-díjak átadásán. A svéd nagykövet a magyarság értésére adta, hogy ,,az antiszemitizmus, a rasszizmus és az intolerancia elleni küzdelem mindenkinek kötelessége". Viszont a diplomata igazat mondott, amikor arról beszélt, hogy ,,napjainkban több bátorságra és emberségre van szükség a társadalomban", mert ,,a legnagyobb veszélyt nem a rossz szándékú emberek jelentik, hanem az, amikor a jó emberek hallgatnak". Így igaz. De ha egyszer a jó emberek mégis megszólalnak, annak a cionisták és hazai bérenceik nagyon nem fognak örülni.
Perge Ottó - Kuruc.info

További részletek: http://kuruc.info/r/7/122837/#ixzz2qlVRGR7Z
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A tipikus Fidesz szavazó kettős mércéje
  2014-01-18 16:41:20, szombat
 
  A tipikus Fidesz szavazó kettős mércéje


,,Amikor viszont két nappal később kiszivárgott, hogy szeretett vezérük tövig benyalva Putyinnak mit művelt Moszkvában, rögtön kurva nagy lett a csönd. Felmerült bennem: ,,na most mi van, miért nem jönnek azok a bíráló, szellemes posztok az interneten". Aztán rájöttem: gondolkoznak. Ez egy Fideszes esetében komoly munka, úgyhogy türelmesen vártam.

Aztán meg lett a nagy gondolkodás eredménye.Megmagyarázták maguknak a dolgot. Orbán ismét jót tett a hazával. Igaz, hogy 30 évre kiszolgáltatta az energiaszektort az oroszoknak, igaz, hogy szembeköpve saját magát éppen azzal a néppel kötötte meg az évszázad szerződését, melyet bolseviknak tartott, és 1956 legfőbb hóhérának, igaz, hogy 30-40 évre eladósított mindenkit az országban, és igaz, hogy gyáva módon letitkosított mindent az ügyben, DE megvédte a rezsicsökkentést és biztosította a haza érdekeit! ... Nehéz erre bármit is mondani. Biztos azért, mert nincs meg bennem a nemzeti - mélymagyar gondolkodás hajlama. Talán ez a baj. Talán tényleg ezért nem értem, hogy miért is védte meg Orbán azzal a rezsicsökkentést, hogy 30 esztendőre évi 200 milliárdos fizetési kötelezettséget akasztott a nyakunkba (törlesztés + kamatok) ami nyilvánvalóan az államadósságot és az áramdíjat is növelni fogja így vagy úgy.

Aztán Lázár a segítségemre sietett, mikor lenyilatkozta: "Paks tartozását átveszi az állam, így az erőmű olcsón tud majd továbbra is áramot termelni a kölcsön dacára is." Húúúú ... Apám ... Ez ám a vaslogika. És van, aki ezt minden további nélkül el is fogadja tőle. Nem is jut eszébe, hogy amit az állam úgymond ,,átvesz" azt a lakosság fizeti majd ki. Mint mindent természetesen. Őszintén mondom: nem értem a Fideszes szavazókat. Ők meg vezérüket nem értik, a vezérük, meg a világ működését. És úgy tűnik, ez a társaság marad hatalmon. ... Úristen."

http://kritikusok.blog.hu/2014/01/18/a_tipikus_fidesz_szavazo_kettos_merceje
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A bűn zsidó fészkei
  2014-01-18 11:54:16, szombat
 
 
A bűn zsidó fészkei
2014.01.18 11:04


A Dob utca és a zsinagóga környéke a budapesti, éjszakai élet non plus ultrája. Fiataljaink itt merülnek alá a liberál-demokratáink kínálta "nagy szabadságba". A hányadékszagú Dob utca magán viseli a mulatozó fiatalok nyomait. Gyakran találni kábítószerezésre utaló nyomokat, de a használt gumi-óvszerek látványa is az utcakép részévé vált. Az egykori zsidó negyed igazi vigalmi negyeddé vált. Romkocsmák, szex-bárok, lokálok, diszkók és társaik, az egész környéken. Ezek az objektumok szinte kivétel nélkül zsidó kézben vannak, ez nem is kérdés. Ilyen helyeken szórakoztatják gyermekeinket, az ilyen kétes tisztaságú, bűzös, torz fészkekben. A gyerekek oda mennek, amit a reklámokban látnak. Ezek a szórakozóhelyek pedig igen meg vannak reklámozva, minden fiatal tud róluk, köszönhetően a Zuckerberg közösségi oldalnak. A tivornyák egyértelműen a sátánimádó, boszorkányszombatok mai megfelelői. Ezeket az istenkáromló rítusokat átörökítették a jelenünkbe. Ha a fényképekre nézünk megfordul a fejünkben, hogy ilyen lehet a pokol.

Hídfő.net | A bűn zsidó fészkeiModern sátánábrázolás (rajzolt ábra). Belzebub fején Bablion tornya, felette egy lepkeszeárnyas lény hirdeti a homoszexualitás dicsőségét a mulltikulturalizmus ősi fészke, Babilon felett. Mindezt összefoglalja a bukott angyal karmai között a tengelyéből kifordult föld. Ahogy Babilon tornyára is lesújtott az Úr igazsága, vasököllel úgy kell szétzúzni az elfajzást hirdető kultuszokat és melegágyaikat.

Hídfő.net | A bűn zsidó fészkei
Nőtestű bagolyfejű szárnyas démon. Szexualitásra csábít, azonban ha jobban megfigyeljük kilóg a patás láb. Beépülését a tudatalattinkba, démoni igézését csak tűzzel lehet megfékeznie az igazaknak.

Hídfő.net | A bűn zsidó fészkei
Vágtató "nyulak". A zsidó szerint a nekik megfelelő gój prototípusa, kábitószeres révületben száguld a gój egyik örömtől a másikig, egyre magasabbra, sajátjait és véreit eltaposván, csak azért hogy egyre feljebb és feljebb jusson a fertő és a hírnév okozta tévörömökben. Akiken taposnak, majd kiszaladnak a lábuk alól ráébredvén az igaz útra, zuhanásuk borzasztó lesz, ám igazságos.

A képek láttán normális ember nem biztos, hogy elengedné ide a csemetéjét. De a szülő is liberalizálódott, akkor nincs tabu, mehet a gyerek. Itt aztán szexuális tárgyként kezelik őket a narkotikumok, hamis világában fognak otthonra találni. Szeretet helyett pedig az undorító, perverz szabadszerelem jut nekik. Ezeken a helyeken mindent szabad, nincsenek dogmák és szabályok. Nyakig ér a bűzös fertő. Elhitetik velük a legnagyobb hazugságot, fellazítják a normális értékrendet és szabályszerűséget. A Carpe Diem tébolyodottsága alatt menetelnek a kínok közé, többnyire gyermektelenül, teljesen kiégve, sok-sok tűszúrással a vénában. Nekünk, épen és egészségesen gondolkodóknak értékrendje megingathatatlan. A mi gyermekeink nem járnak bűnös zsidó fészkekbe zülleni. A jövő mi vagyunk, nem a lepusztult, toprongy lumpen-generáció. Az MNA tudatosan kiáll az értékek védelmében és megnevezi a gyűlöletkeltő forrásokat. Ha tönkreteszik az ifjúságot nem marad semmink, országunk és jövőnk sem. Minden erőnkkel azon kell lennünk, hogy kohéziós szerepet töltsünk be az erkölcs immunrendszerében. Harcos feladataink elvégzésével propagáljuk a túlélés receptúráját, a természet törvényeit, az élni akarás tradicionalitásának folytonosságát. Nem hagyjuk, hogy hazánkat ellepjék a buzeráns tanyák, narkó barlangok és zenés-táncos sátáni fekélyek. Az igazság szeretete és fajtánk szeretete az, ami elpusztíthatatlanná teszi seregünket Sion fenevadjával folytatott harcunkban.

Balassa Viktor


http://www.hidfo.net/2014/01/18/bun-zsido-feszkei?fb_action_ids=270047783150447&a mp;fb_action_types=og.likes&fb_ref=.UtpSLEw_tDc.like&fb_source=other_mult iline&action_object_map=[516522008461591]&action_type_map=[%22og.likes%22 ]&action_ref_map=[%22.UtpSLEw_tDc.like%22]
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Mitől retteg a világ elitje?
  2014-01-18 11:51:07, szombat
 
  2014.01.18. 05:33
Mitől retteg a világ elitje?


Január 22-25 között gyűlnek össze megint a világ befolyásosai a svájci Davosban. Többek között megtárgyalják a világra leselkedő legnagyobb veszedelmeket is.




Idén ez a top 5 globális kockázat:

davos1.jpg
5. Cybertámadások


davos3.jpg4. Klímaváltozás


davos6.jpg3. Munkanélküliség


davosstorm.jpg2. Extrém időjárási események


davos5.jpg1. Jövedelmi különbségek

Mindenekelőtt a következő évtizedben érzékelhető erős jövedelemkülönbségek okoznak majd valószínűleg súlyos károkat - olvasható a fórum elé terjesztett jelentésben, amely a Globális kockázatok 2014 címet viseli. - A szegények és gazdagok közti különbség a legnagyobb veszély - Világgazdaság

Davosban a fokozódó társadalmi különbségeket a klímaváltozásnál is nagyobb problémának tartják, és úgy gondolják, hogy a következő évtizedben növekedni fog a szakadék a szegények és a gazdagok között. (Ennyit a válság közelgő végéről.) Persze nem amiatt aggódnak, hogy te mit fogsz adni enni a gyerekednek. Hanem amiatt, hogy a lecsúszó társadalmi csoportoknak esetleg elege lesz, forradalmat csinálnak, és nekimennek a felső tízezernek.

Abban is biztos lehetsz, hogy nem a különbségek csökkentésének a lehetőségeiről fognak diskurálni, hanem arról, hogy hogyan lehet kordában tartani a népet, illetve megőrizni a saját hatalmukat a növekvő társadalmi különbségek, és az ezzel járó fokozódó elégedetlenség ellenére.

http://sorkoz.blog.hu/2014/01/18/mitol_retteg_a_vilag_elitje
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 27 
2013.12 2014. Január 2014.02
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 709 db bejegyzés
e év: 6200 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 283
  • e Hét: 4047
  • e Hónap: 7792
  • e Év: 161288
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.