Belépés
kirscha.blog.xfree.hu
Az ember úgy változtathatja meg életét, hogy megváltoztatja gondolkodását. Kirsch Attila
1954.12.26
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 9 
A férfi és a nő
  2014-01-27 18:58:26, hétfő
 
 

 
 
0 komment , kategória:  Képes idézetek  
kép
  2014-01-27 18:23:47, hétfő
 
 

 
 
0 komment , kategória:  Képek  
Kismacska nagymacska
  2014-01-27 18:21:00, hétfő
 
 

 
 
0 komment , kategória:  Képek  
Kép
  2014-01-27 18:18:12, hétfő
 
 

 
 
0 komment , kategória:  Képek  
Mekkora a gázszolgáltatók luxusprofitja?
  2014-01-27 17:59:08, hétfő
 
 
Mekkora a gázszolgáltatók luxusprofitja? Megmutatjuk a tényleges számokat!

Miért nem hallunk erről soha? Miért nem teszi elénk a fidesz fehéren és feketén, hogy mekkora az a luxusprofit, amiről folyton beszél?

Ha luxusprofit, akkor bizonyára a fidesz pontosan tudja az összeget, különben mi alapján nevezi luxusnak azt a nyereséget? Ha tudja - márpedig tudnia kell, ha luxusnak nevezi -, ez esetben miért nem ül le nyilvános vitára sosem Orbán Viktor az említett szolgáltatókkal, illetve szakértőkkel?

Nem furcsálljuk egy cseppet sem, hogy a fidesz a 3 éve alatt soha semmit nem támasztott alá adatokkal?Az embereknek pedig miért elég az adatok nélküli villongás? Miért nem igénylik a rezsiharcot aláírók a pontos - vagy legalábbis hozzávetőleges - számokat, tényeket és érveket?
Tények feketén, fehéren

A Napi gazdaság pontosan kiszámolta, egy köbméter lakossági gáz árából milyen mértékben részesül a luxusprofittal vádolt szolgáltató, a magyar állam, illetve az orosz tulajdonos (Gazprom).

- Egy köbméter lakossági gáz árából 30 forint kerül a magyar államhoz a magas Áfa és a bányajáradék címén - mely utóbbi a hazai kitermelésből is az államnak jár. A teljes ár 23 százalékát a magyar állam felé fizetjük!

Lefordítva, ha a havi gázszámlád összege 40 ezer forint, akkor 9 200 forintot az állam szed be ebből, lényegében adóként!

- Az orosz tulajdonos a teljes árból 22 forintot, az ár 17 százalékát veszi magához, melyből a nyeresége 17 forint - a teljes ár 13 százaléka -, a fennmaradó összeg a szállítás, kitermelés költsége.

- A luxusprofittal vádolt szolgáltatókhoz a teljes ár 4,5 százaléka kerül, ami 5,9 forint, mely tartalmazza a szolgáltató nyereségét és a szolgáltatással járó összes költséget!

Most már értjük, miért nem hoz adatokat a fidesz soha semmire. Mennyivel egyszerűbb egy rezsidémont felállítani a nép elvakítására és elbutítására... Szólna bárki is egy szót azok ellen, akik csökkentik a lakossági gáz árát? Hát ők a hősök, nem? Akik azonnal máglyára küldik a renitens felszólalót, mint egykoron az egyház azokat, akik meg merészelték kérdőjelezni, hogy a Föld körül kering minden.
Mennyivel emelte a fidesz a gáz árát eddig?

A gáz ára egyébként hatósági áras! A fidesz kormányra kerülése után azonnal képes lett volna csökkenteni az árakat. Mi történt a valóságban?

Világosan látható, hogy a fidesznek esze ágába nem volt mérsékelni a lakossági gáz árát ezen időszak alatt, miközben rendelettel ezt bármikor megtehette volna! Lényegesen az infláció felett emelkedett a gáz ára a fidesz idejében is!

Előre eltervezték ugyanis, hogy szopatják a lakosságot még 3 évig, hogy aztán nagy rezsidémont kitalálva hősként kiálljanak az emberek “megmentése" mellett!

Ugyanezt tették a gyed extrával! Ők szüntették meg(!) 2011-ben, most pedig beállítják, hogy ők milyen jó fejek, mert adnak az anyáknak!
Ugyanezt tették a bankoknál a tranzakciós adóval! Minden pénzfelvételre adót vetettek ki, most pedig nagy csinnadrattával bejelentik, hogy csökkentik(!) a lakosság terheit azáltal, hogy biztosítják a havi két ingyenes pénzfelvételt!

Ez már kész téboly, de komolyan...

Az mszp ugyanezt csinálta... szart rá, mi mennyivel emelkedik ebben az országban...

De lássuk be, most hirtelen valami csoda folytán ráígérnek a fideszre, ha ők kormányoznának, már 30, sőt 40%-kal csökkentették volna a gáz árát! De fura, hogy ez az ő idejükben fel sem merült... csak az infláció feletti gusztustalan áremelkedésre volt gondjuk... ennyit erről a bohózatról.
A magyar nép örök rabszolgaságának okai

A magyar nép mindaddig rabszolga marad saját hazájában saját politikájától, míg fel nem ismeri: NEM AZ ÁLLANDÓ MEGMENTÉST KELL VÁRNI A KORMÁNYTÓL, HANEM HOGY NORMÁLIS BÉREKET BIZTOSÍTSON A MUNKÁÉRT! Ha tudsz úszni, akkor nem kell folyton segítséget kérned a vízben, hogy vigyenek át a túlsó partra! Ha normális fizetésed van, akkor nem kell, hogy megmentsenek a számláidtól vagy hiteledtől!

Kellene csökkenteni a gáz árát, ha az emberek tisztességes béreket kapnának? Ha volna munkáskamara, ami védi és biztosítja jogaikat, ahogy Ausztriában?
Kellene menteni a deviza alapú hiteleseket, ha olyan bért kaptak volna, amennyit a munkájuk valójában ér? Ha a bérek emelkedése legalább olyan ütemű lett volna, mint Szlovákiában? - Már megelőztek minket bérekben is!

A rendszerváltás utáni Magyarország politikája semmi másra nem épül, mint az állandó ellenségkeresésre!

Orbán hadra uszít a bankok ellen, az IMF ellen, a szolgáltatók ellen, és persze az mszp ellen! De hol az 1 millió új munkahely? Hol vannak a nyugat-európai bérek?
Az mszp ugyanígy hadra uszít a fidesz ellen! Nem látjuk, tényleg nem látjuk, hogy ezek állandóan valami ellen uszítanak! Soha nem valamiért!

Sehol! Mert kormányaink csak az ellenségkép-gyártáshoz értenek! A hazudozáshoz, és az állami vagyon ellopásához! A gazdasághoz már nem.

Csak egy példa arról, hogyan lopja ki a fidesz a közpénzt egyik pénzügyi háttércégén, a Simicska-féle Közgépen keresztül! A Közgép jövedelmezősége mérföldekkel előzi a teljes magyar bankszektor, illetve az osztrák teljes bankszektor jövedelmezőségét! De még az Audit és OTP-t is! (Már ezért a mutatóért az ügyészségnek eljárást kellene indítania Orbán és Simicska ellen, ha létezne országunkban a bűncselekmény, amit úgy hívunk: állami pénzek elsikkasztása! De nem létezik...) A magyar bankszektor már veszteséges, eközben a Közgép szárnyal!

Ez azért lehetséges, mert az állami megrendelésekből, azaz adóforintokból élő Közgép túláraz! Ezért épülnek nálunk Európában gyakorlatilag a legdrágábban az autópályák, de most a 4-es metró is, a völgyhidak, alagutak és sorolhatnánk!

Ekkora luxusprofit, amit ezen a grafikonon láthatunk, nincs a világon! Legfeljebb a tőzsdén lehet hasonló eredményességet elérni... de ott sem hosszú távon... mert ez lehetetlen tisztességes piaci körülmények között, pláne az építőiparban Magyarországon! A stadionokat is a Közgép építi! Mit gondolunk, miért épül annyi?
Az Átlátszó.hu utánanézett, és összesítette, hogy 2013-ban mennyi közpénzt nyert el a Közgép! Csak ebben az évben 430 milliárd forint közpénz vándorolt a Közgéphez!

Eközben meg lehet kérdezni, mekkora összegű fizetéseket adnak ezek a cégek a dolgozóiknak! Na ezért “kell" rezsidémont kitalálni, bankok vagy éppen bármi más ellen uszítani! Mert a kilopott tetemes pénzből a magyar haverok még tisztességes bért sem hajlandóak fizetni!
A magyarnak nem esik le!

És a magyarnak nem esik le, hogy azért marad rabszolga egész életében, mert a választás előtt azt lesi: vajon melyik hazug párt ment engem? Nem tudom fizetni a hitelemet, ki ment engem? Nem tudom fizetni a számlámat, ki ment engem?

Keresse csak a magyar egész életében, ki menti meg mindenféle kitalált rezsidémontól, Uniótól, bankoktól... ahelyett, hogy azt a pártot keresné végre, amelyik megtanítja úszni! Amelyik normális adózással normális bért biztosít! Mert ha független vagy, akkor nem kell többet a “megmentésre" várnod! Hogy attól “mentsenek meg", amit ők okoztak neked!

Ezt az adózást kínálja az X-Program: 0%-os adót 200 ezerig... hogy ne arra kelljen várnod egész életedben, ki ment meg, mert képes leszel végre kifizetni a saját számláidat a leadózott fizetésedből!

Az X-Program nyilvánossá teszi az állami szerződéseket! És bevezeti a büntető törvénykönyvbe a Közgépnél is látott túlárazást, mint bűncselekményt! Ha az állam képviseletében a kiskereskedelmi árnál magasabb összegű közbeszerzést hagy jóvá bárki, az megy a börtönbe, és ott gondolkozhat tettén!

Akarsz végre ilyen országot? Akkor támogass minket! Oszd a cikkeinket! És állj mellénk!
Ne valami ellen harcolj, hanem valamiért!
Összefoglalás:

A magyar államnak nincsen hatása hosszú távon a fosszilis energia árára! Nagy részét nem mi termeljük ki, és mivel fogyó energiahordozóról beszélünk, az ára rohamosan emelkedni fog, ahogy merülnek a készletek.
A szolgáltatóknál nincsen luxusprofit. A gáz árának 40%-a a Gazpromhoz és a magyar államhoz kerül! A szolgáltatókhoz mindössze az ár 4,5%-a!
A fidesz, ha látott luxusprofitot - ami nincs - akkor már 2010-ben azonnal csökkenthette volna a gáz árát. A fidesz rezsicsökkentése szavazatszerző átverés.
A magyar államnak már rég útjára kellett volna indítania a zöldenergia-felhasználáshoz vezető programokat! Ha átlépjük a határt, Ausztriában szélerőművek garmadája tárul elénk, de még a lehulló levelekből is energiát állítanak elő! Nálunk forog pár darab szélerőmű, és nehezebb az engedélyeket beszerezni, mint Romániában!
Szélenergia, napenergia és geotermikus hőenergia, amely felé Magyarországnak el kell mozdulnia. A magyar föld alatt melegvíz található nagy területen, ennek felhasználásából keletkezik a geotermikus hőenergia. (Víz nagyhatalom vagyunk, de a föld alatt.) Nem véletlenül van annyi gyógyvizes fürdőnk.
Csak egy példa: a házakra szerelt napkollektorok által termelt többletenergia - amit a háztartás nem tud felhasználni - visszakerül a villamosenergia-hálózatba, amiért a szolgáltató pl. MVM fizet a háztartásnak!
Az EON megvásárlása alapvető tévedés és hülyeség a fenti okokból következően.
Magyarország jövője nem a rezsicsökkentésben van, hanem a bérek emelésében, illetve a zöldenergiában, passzív házakban.
 
 
0 komment , kategória:  Érdekességek  
Mozgalmas év elé nézünk
  2014-01-27 17:10:53, hétfő
 
  A jósnő szerint forrongások is lehetnek 2014-ben





Mozgalmas év elé nézünk. Forrongások is lehetnek szerte a világban. Lakatosné Horváth Katalin szombathelyi jósnőt kérdeztük arról, hogy mit tartogatnak az idei évre a csillagok.
Hirdetés
Hirdetés

A nedves, árvizekkel teli Hold után a Szaturnusz éve köszönt ránk - mondja Lakatosné Horváth Katalin szombathelyi jósnő. Katalin egyébként minden évben megnézi, hogy mit is tartogat az újesztendő, már ami az általánosságokat és a nagyvilágeseményeket jelenti. A jósnő szerint 2014-ben rombolással járó forrongások is előfordulhatnak majd szerte a világban. A mozgalmas és feszültséggel terhes év apropóján jó, ha a jelzését és tanítását megjegyezzük. Fontos tudni, hogy bár az óesztendőnek már vége van, csillagászati naptárunk még tartja magát, a Hold éve 2014. március 21-én ér majd véget.

A Hold a népet képviseli, a tömeget, a hazát, az otthont, a családot, a gyermekeinket, és ami fontos, hogy a Rák jegy ura is, így meghatározó dolog az életünkben saját környe-zetünk és annak változá-sa is. A Hold évében a vagyonok és a családok egyben tartása sokaknak problémát jelenthet majd.

- Az elmúlt évben kaptunk bőséggel a hóból és az árvízből is, a Hold éve nem csak nálunk, hanem más országokban is komoly nehézségeket és károkat okozott. Katasztrófák persze mindig is előfordulnak, de ebben az időszakban sokkal több embert érintenek, és aveszteségek is nagyobbak. 2014. március 21-étől köszönt ránk a Szaturnusz éve. Az égi térkép üzenete szerint a kérdőképlet a Mérleg jegyben kezdődik (I-es ház), mely itt a népet, azaz minket jelöl, aminek kapcsolatokra van szüksége. A jegyben járó Mars a szimbólumai (harc, erő, tűz stb.) jelzik a nép eltökéltségét és erejét - fejti ki a jósnő. Mivel a Mérleg jegy a diplomácia és megegyezés jelölője inkább, ezért a nép akaratát így fejezi ki vagy valósítja meg. A szemben álló Kos jegyének az ura ő, és az ott járó Uránusszal feszültségeket hozó kapcsolatba kerül. Itt a külvilág eseményei zajlanak, akár rombolással járó forrongások is előfordulhatnak szerte a világban.



Mindenkinek magának kell felelősséget vállalnia értékeiért. Többek között ezt is kiolvasta a 2014-es csillagok állásából Lakatosné Horváth Katalin jósnő, aki az egyes csillagjegyek szülötteit ellátja jó tanácsokkal az újévre. Az egészségükre és testi épségükre például nagyon vigyázzanak a Szűz és a Bak jegy szülöttei!

A pénzügyeinket jelölő kettes ház a Skorpió jegyében kezdődik. Itt jár a Szaturnusz, a ,,küszöb őre". Figyelmeztet a szélsőséges helyzetre, és arra, hogy mindenkinek magának kell felelősséget vállalnia értékeiért, élete alapjaiért és megszabja határainkat. - Ennek a mondatnak egy nagyon fontos jelentése van 2014-re, amelyet érdemes mindenkinek megfogadnia. Vagyis mindenki addig nyújtózkodjon, amíg a takarója ér. Óvatosságra és takarékos gazdálkodásra hívja fel a figyelmet. Itt azonban meg kell jegyezni még egy fontos dolgot. Mivel az értékek háza az állam ,,kincstára" is, így nagyban is erre kell figyelniük az országok vezetőinek - emeli ki a jósnő, aki hozzáteszi: a mozgalmas és feszültséggel terhes év apropóján jó, ha a jelzését és tanítását megjegyezzük. Számos helyen lehetnek tömegtüntetése.

A jósnő még egy fontos üzenetre hívja fel a figyelmet. A Jupiter Rák jegyben alkotott kedvező fényszöge ugyanis segít, hogy beismerjük hibáinkat, amelyet a múltban elkövettünk, és hitünk révén a ,,szűkös" helyzetből okulva - az igazságot és jogot képviselő Jupiter által - a jólét felé igyekezzünk. Ezek mind szükséges velejárói ennek az évnek. Az otthonainkat és hazánkat képviselő életterületen (IV-es ház), a Bak jegyében, nagyon sok bolygó jár az égen. Az átalakulásért felelős Plútó hozhat gyökeres változást az életünkben.

- Az újjászületés áldozattal jár, hisz ő a régitől megtisztít, hogy új jöhessen a világ életébe. A munkahelyekért, azok megtartásért, valamint a megkeresett jövedelem miatt számos helyen lehetnek tömegtüntetések. Az Uránusz és a Mars fényszöge utalhat ezen eseményekre is - húzta alá Lakatosné Horváth Katalin. Ami az egyes csillagjegyeket illeti: a Kosokra csodás szerelmi kalandok, Vízöntőkre mozgalmas év vár.

Családi kapcsolataiban akadhatnak problémák a Kos jegyben születetteknek. Kapcsolataik megszakadhatnak, vagy nehézségek okoznak nézeteltéréseket. Ha új utakat keresnek, szerelmi téren csodás élmények sokasága várja. Azért nem árt az óvatosság, a hirtelen fellángolást csalódás követheti. Megszilárdíthatják kapcsolataikat a Bika jegy szülöttei, hogy még tartósabb és lelkileg kielégítő legyen. A pénzügyekben jól megfontolt lépéseket tegyenek, és a munkában törekedjenek biztos alapokat teremteni. Gondoskodjanak gyermekeik jövőjéről.

Az Ikrek jegy szülötteinek jól átgondolt tervei a valóságban gyökereznek. A kapcsolataik révén jutnak előre a Mérleg jegyben születettek. Jó formában vannak érzelmi téren is, hogy a magánéletükben rend legyen. A Vízöntő jegy szülötte mozgalmas életét sok szép élmény gazdagítja. Kapcsolataiban legyen türelmes és a békére szavazzon a harc helyett. Új szerelemre is számíthat. Az új kapcsolatra váró Oroszlán jegy szülöttei ne elégedjenek meg a második hellyel. Pénzügyeikben a családi kassza tartalmára fordítsanak több figyelmet. Így hosszabb távon nem lesz gond.

A Nyilas jegy szülötteinek sem lesz okuk panaszra, ha áldást hozó tetteiket az újévben a jó irányba fektetik be. A Rák, a Skorpió és a Halak szülöttei érzelmileg bízhatnak a Jupiter és a Szaturnusz jótékony hatásában is. Ha voltak is gondok, az már a múlté, és a magánélet örömeire koncentrálhatnak maj a jegy szülöttei. Az egészségükre és testi épségükre vigyázzanak a Szűz és a Bak jegy szülöttei. A munkában mozgalmas időszak és változás várható, ha éppen váltani készülnek a jegy szülöttei. Fontos, hogy a szerelemben a szenvedélyt élni kell, és örülni minden percének!





















 
 
0 komment , kategória:  Érdekességek  
Egy írónő állítja: Hitler 1984-ig élt Brazíliában
  2014-01-27 12:22:33, hétfő
 
  Egy írónő állítja: Hitler 1984-ig élt Brazíliában
Brazília ― Egy brazíliai írónő most megjelent könyvé­ben olyat állít, hogy ha az valóban fedné a valóságot, fejezeteket kellene átírni a 20. századi történelemkönyvekben. Simoni Renee Guerreiro Dias szerint Adolf Hitler, akiről úgy tudjuk, 1945-ben ölte meg magát egy német bunkerben, amikor rájött, hogy elvesztette a II. világháborút, egy a szövetségesektől kapott térkép segítségével megszökött, és Dél-Amerikában kezdett új életet Adolf Leipzig néven egy fekete nő, Cutinga oldalán.
amelyen persze a férfi arca a felismerhetetlenségig elmosódott, próbálja igazolni az állítását, miszerint a náci vezető csak 1984-ben, 95 éves korában halt meg egy Nossa Senhora do Livramento nevű kisvárosban, Cuiaba nevű tartományi fővárostól 30 kilométerre. Komoly történészek máris mesének nevezték a könyvet, amely nem hivatott másra, mint hogy felpörgesse a környék idegenforgalmát. Egyvalami azonban biztos: a holttestet exhumálják, és komolyabban megvizsgálják.
 
 
0 komment , kategória:  Napi hírek  
Ha küzdök Kíráért, ma is élhetne
  2014-01-27 12:05:21, hétfő
 
  Ha küzdök Kíráért, ma is élhetne Tápiószele - Hibáztam. Ha erőszakosabb lettem volna, Kíra (†2) még ma is élhetne. De hittem abban, hogy a bíró nem tárja szét a karját, látva a kislányom sebeit - tépelődött a halálra vert csöppség édesapja, Sebas­tián. A megtört férfi eddig elzárkózott a nyilvánosságtól, de a Blikk-kel most kivételt tett.
Az apa tavaly nyáron vette észre Kíra testén a véraláfutásokat, amelyekről fotókat is készített. A sokkoló képeket megmutatta annak a válóperes bírájának is, aki döntött lányai elhelyezéséről.

A csöppség édesapja a bíróságon elmondta, hogy szerinte bántják a kislányát, de nem neki ítélték a gyereket

- A békéltető tárgyaláson, tavaly június 28-án dugtam az orra alá a fotókat, decemberben mégis úgy döntött, a gyerekeknek az anyjuknál és új párjánál van a helye - folytatta a megtört édesapa, aki látva kislánya összevert testét, azonnal kérdőre vonta feleségét, Gy. Anikót (38).


A pici lány válla és háta is csupa sérülés volt, az apa lefotózta nyáron

- Nevetséges indokokkal állt elő: először azt mondta, hogy a kislányom leesett a lépcsőn, aztán azzal védekezett, hogy csak túl erősen szorította a nyakához a babáját. Később már azt állította, a bicikli hevedere sebesítette meg ilyen csúnyán

íra arcocskája és nyaka is megsebe- sült, de senki nem tett semmit


Ehhez képest a kicsi szeme alatt is kék, lila foltok húzódtak, vállán és lábán pedig gyógyuló verésnyomok látszódtak. Az anya állítja, sohasem bántották a gyerekeket.

- Rendszeresen látta őket védőnő, és a családsegítő szolgálattal is kapcsolatban voltunk - védekezett az anya. - Azok a képek pont azután készültek, miután Kíra leesett a lépcsőn. Utóbb az anya a Velvetnek azt mondta, élettársa rúgta le a lépcsőn a csöppséget.

Magyar György ügyvéd szerint a bíró az illetékes hatóságnak jelezhetett volna. - Az eljáró bírónak, ha bűncselekmény gyanúja tudomására jut, akkor hivatalból kötelessége feljelentést tenni. Kérdés, hogy ebben az esetben a fotók mennyire hitelesen igazolták azt, hogy már korábban is bűncselekmény áldozata lett a kisgyermek, vagy bántalmazás érte - magyarázta az ügyvéd, hozzátéve: az apának feljelentési kötelezettsége ugyan nem volt, de ő is fordulhatott volna közvetlenül akár a rendőrséghez, akár a gyámhivatalhoz.

Szerettük volna megtudni a bíróságtól, hogy a bíró valóban látta-e a fotókat, és tanácsolt-e valamit a válófélben lévő szülőknek, de kérdéseinkre nem kaptunk választ. Mint ismert, a kétéves kislányt a gyanú szerint nevelőapja, B. Béla (38) verte halálra. A férfit a bíróság múlt héten előzetes letartóztatásba helyezte.
 
 
0 komment , kategória:  Napi hírek  
Felcsút szállodát és repülőteret kap
  2014-01-27 11:50:18, hétfő
 
  Felcsút szállodát és repülőteret kap
Felcsút tovább fejlődik, a szakhatóságok engedélyezték egy repülőtér kialakítását is. Megadta az engedélyt egy felcsúti repülőtér kialakításához a Légügyi Hatóság és a Közép-Dunántúli Környezetvédelmi, Természetvédelmi és Vízügyi Felügyelőség is hozzájárult. Ezért napirenden van a Bodmér-Felcsút IV. osztályú, saját használatú, közforgalmon kívüli, nem nyilvános repülőtér le- és felszállópályája kialakítása - egyebek mellett ez áll a felcsúti önkormányzat napokban közzétett településszerkezeti tervében, amely a módosítási igényeket tünteti fel.

A repülőtér biztonságos használatához mezőgazdasági területek övezeti átsorolása szükséges. A létesítmény Bodmér belterületi határától több mint 800 méterre, Felcsút belterületétől 1800 méterre fekszik, így a fel- és leszállási útvonalakkal érintett területeken védendő létesítmények, területek nincsenek. A repülőteret egy darab Cessna-172 típusú kisrepülőgép használja alkalmi mezőgazdasági megfigyelésre.

A Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia is további expanzióra készül: a fejlesztések közül a tervezett lakóterület és a labdarúgó akadémia bővítése mezőgazdasági területek más célú hasznosításával, a termőföld termelés alóli kivonásával valósítható meg.Lévai Anikónak a háza alatt tavaly összevont hathektáros szántója például a tervben rekreációs területként szerepel. Ez azt a korábbi feltételezést erősíti meg, hogy a tervben ma már nyíltan megnevezett szállodaépítés nem kizárt, hogy éppen a szántó fölött elhelyezkedő négy házzal van összefüggésben. Ezek Lévai Anikó, Orbán Viktor, Orbán Győző és Mészáros Lőrinc tulajdonában vannak immáron.

A miniszterelnök szeptemberben vásárolta meg a jelenlegivel szomszédos házat és azt nyilatkozta: családi célra kell. Orbán Győző a 2010. évi választások után, Mészáros Lőrinc tavaly jutott hozzá az ingatlanhoz.





 
 
1 komment , kategória:  Napi hírek  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 9 
2013.12 2014. Január 2014.02
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 474 db bejegyzés
e év: 3482 db bejegyzés
Összes: 16396 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 168
  • e Hét: 3204
  • e Hónap: 12387
  • e Év: 65095
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.