Belépés
taltos1.blog.xfree.hu
Bármit tesznek ellenem, az a javamra fordul! Tatiosz: Ne kívánd mások balsorsát, mert a sors közös, és a jövő előre nem látható. Ossian: A ritka tisztes... Gábor Gabriella Táltos
1940.08.08
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 9 
A Növekvő Isteni – A Jövő Megváltoztatása
  2014-01-30 23:55:39, csütörtök
 
  A Növekvő Isteni - A Jövő Megváltoztatása


Üdvözlet Otthonról!
A Jövő Megváltoztatása

Tudjatok róla, hogy struktúráitok nagy része változóban van. Ma több elgondolást kívánunk megosztani veletek azzal kapcsolatban, hogy mi történik az emberi testtel, mivel azok az óriási lépések, amiket most tesztek meg, gyökeresen megváltoztatják a rezgéstartományotokat. Az evolúció ösvénye a megszokott módon nagyon lassan halad előre, és ahogy a végéhez ér, meglehetősen drasztikus kanyarokat vesz. Azok, akik a fényben dolgoznak, ezt felgyorsítva tapasztalják.

Nemrég volt, hogy különböző állomásokon vezettünk keresztül benneteket a 12/12/12-ig, de az események felgyorsultak, így már ezen is túl dolgozunk. Elkezdjük megosztani veletek, mire lesz szükségetek ahhoz, hogy belépjetek ebbe az új energiába és megteremtsétek azt olyan módon, ahogy reméltétek. Úgy kellene megteremteni az energiát, hogy az ne csak a jelenlegi fizikai testeteket támogassa, hanem az új energetikátokat is. Az új képességek messze túlnyúlnak a fizikai és energetikai struktúráitokon. Keményen megdolgoztatok azért, hogy elkezdjétek elengedni az emberi sablont, amit hordoztatok. Sokan tudatosan tették ezt, mások nem, és vannak olyanok, akik még mindig a sablonjaikba kapaszkodnak. Nem verseny ez, nem azt kell nézni, ki csinálja meg a leggyorsabban. Hadd meséljük el, mi következik, mert kissé bizonytalanok vagyunk ezzel kapcsolatban.

Az Uralom Felbomlása

Már elmondtuk, hogy fontos eleresztenetek ezt az energetikai struktúrát, ami eddig az energiátoknak adott otthont a fizikai testetekben. Még ha nem is engeditek el a sablont, most már tudatában vagytok a létezésének. Mindannyian nagyon speciális testet választottatok, mondhatni, mint egy saját házat. Tetszés szerint felöltöztettétek és működésbe hoztátok, hogy az úgy végezze a dolgát, ahogy ti akarjátok. Sajátotokká tettétek a testeteket. A test magával hordozza ezt az energetikai sablont, ami egy bizonyos kereten belül tartja az energiát és olyan módon kerül kölcsönhatásba másokkal, hogy az kényelmes legyen számotokra. Ahogy kezditek elengedni ezt a sablont, jön a sok aggodalom, mert ez a tartóedény az, ami tulajdonképpen formába önt benneteket. Vagy így hiszitek. Más szóval, ha van egy pohár vizünk és hirtelen eltűnik a pohár, víz borítja a padlót, ahol az felveszi a saját formáját, ahelyett, hogy megtartaná a pohár alakját. Veletek is hasonló dolog történik. Most elkezd kavarogni az elmétek, ahogy lelki szemeitekkel látjátok az agyatokat a padlóra folyni. Ez annyira aranyos... elképesztő, ahogy gondolkodtok. Az történik most, hogy levetkőzitek az elvárásaitok által szabott határokat. Kezditek elengedni az elvárásokat, hogy a testeteknek mit is kéne csinálnia, mivel most lehetőség van messze túlnyúlni azon, amiről valaha is álmodtatok. Egyszerűen csak egy új gondolat vagy elképzelés kell hozzá, egy új kirakódarab, ami elterjedhet az egész emberiség körében, megmutatva, hogy milyen is az és hogyan tudtok valamit tudatosan megteremteni.

Az első lépés a külső héj elengedése. Az elképzelés elengedése, hogy még mindig szükségetek van egy külső vázra. A második lépés hozzászokni az új emberi kapcsolatokhoz. Mindig is akartátok ezt a mély kapcsolódást, ezt az azonnali összekapcsolódást, ahol nagyon gyorsan elérhetsz egy bizonyos kommunikációs szintet egy másik emberrel. Elengedve ezeket a sablonokat ez most lehetséges. A legelején féltek, mert a dolgok mások. Több mindent fogtok érezni, mert az összes szűrőtök a sablonban van; ezek azok a részek, ahol megtanultátok megvédeni magatokat a bejövő energiától. Egyszer csak megérzitek a beáramló energiát és arra gondoltok: ,,Kérem vissza a sablonomat. Meg kell védenem magam!" Aztán hirtelen észreveszitek, hogy ez nem más, mint energia - jó energia - mert minden energia jó és nincs olyan, hogy rossz energia.

Így hát elkezdjük áthozni az energiát, megérezzük, akklimatizálódunk hozzá és megértjük, hogy eredetileg is így kellett volna léteznünk. Ez változást jelent? Igen, azt. Idő, míg ráhangolódunk? Idő. Mi történik és mit jelent mindez? Mi a célja ennek és még inkább, mi következik ezután? Ezt szeretnénk ma megosztani veletek. Inkább nem neveznénk ezt egy új sablonnak, mert pont ez a felfogás adott nektek formát, amit a testsablonoknál alkalmaztatok korábban. Így szellemeteket az emberi testen keresztül tudtátok kifejezni, ami elég jó működött. Akkor is működni fog, amikor eltávolítjátok a sablonokat, de már a régi korlátozások nélkül.

Észlelési Hurok

A sablonok segítségével a helyükre kerültek a határaitok és tudtátok, hol kell tartózkodnotok. Ezért a legelején egy kis kihívásnak néztek elébe, amikor először léptek a sablonon túlra. Kezditek intenzíven érezni a dolgokat. Aztán az első dolog az, hogy azt érzitek, ennyire azért nem kéne érezni. Azt mondjátok magatoknak: ,,Eddig ilyet még nem éreztem, biztos valami baj van." Ez az, ahol arra kérünk benneteket, legyetek éberek és gondoljátok végig a dolgot többféle módon. Legyetek tudatosak, de ne próbáljatok irányítani, mert tudjuk, hogy az nem fog működni. Arra kérünk benneteket, hogy egyszerűen csak legyetek tudatában annak, mi folyik a fejetekben. Minden egyes pillanatban szenteljetek figyelmet annak, hogyan reagáltok és mit gondoltok egy adott témában. Ebben a konkrét esetben pedig, ahogy gondolkodtok a saját testetekről, az teremti meg az új energetikai struktúrákat, amik helyettesítik a sablonokat. Amikor nagyon erősen érzitek a beáramló energiát, azt hiszitek, valami gond van, pedig ez nem így van. Pontosan azt teremtitek meg, amitől féltek, így a sablonok elengedését a szükségesnél még nehezebbé és hosszabbá teszitek. Azt kérjük tőletek, hogy lazítsatok. Ne felejtsétek el, hogy ez nem verseny. Senkinek nem kell elengednie a sablonját. Attól még nem vagytok alacsony vibrációjú lények, ha még mindig hordozzátok. Ez csak annyit jelent, hogy még nem értétek el azt a kényelmetlenségi szintet, ahol majd el fogjátok engedni. Nem kell, hogy versenyezzetek egymással. Ne siessétek el a dolgot. Lazítsatok.

A Tobozmirigy Hangolása

Hadd áruljunk el valamit, ami most történik és nagyon izgalmas. A tobozmirigyről beszélünk és már elmondtuk, hogy az egész emberiség 80-90%-ának kristályok alakultak ki a tobozmirigye körül. A kristályosodás, igaz átmeneti folyamat, tulajdonképpen az emberiséget egy kristályszerkezetbe vezeti. Ahogy elengeditek ezeket a sablonokat, elkezd kialakulni az új kristályszerkezet az egész testben. A tobozmirigy, amire antennaként gondolhatunk, élen jár ebben több okból is. Olyan információt kaptok rajta keresztül, amiről sejtelmetek sincs, mivel még nem tanultátok meg behangolni a rádiótokat. Egyszerre kapjátok ezeket a dolgokat és leginkább háttérzajnak hangzik, de hamarosan megtanultok ráhangolódni egy speciális rezgéstartományra. Mindez annak köszönhetően lehetséges, hogy elengeditek ezeket a külső héjakat. Elengeditek a szűrőket, amik elsősorban attól tartottak vissza benneteket, hogy érzékeljetek.

Mi történik, amikor eltávolítjátok a formát? A földön találjátok magatokat, mint a pohár víz edény nélkül? Nem. Megformáljátok igazi természeteteket. A lényetekben lakozó szeretet egy új energetikai struktúrát fog megteremteni és megformálni, ami segíti irányítani a testet és otthont ad egy új testnek. Nagyon gyorsan fog ez megtörténni a következő 50-100 évben az egész emberiséggel. Azokkal is ez történik közületek, akik azt választják, hogy korábban teszik ezt meg, akik szeretnék megtenni ezt a lépést és továbblépni. Nem győzzük ismételni, nincs verseny, nem kell, hogy eleresszétek emberi sablonjaitokat. Ez csupán egyike a sok dolognak, amibe ti, mint Fénymunkások beleugrottatok. Most itt vagytok, várva a következő lépésre. Itt vagytok, hogy ezek közül sok mindent megtapasztaljatok, és annak ellenére, hogy elmondjuk, nem kell mindent megtennetek, ti úgyis beleugrotok a közepébe. Miért? Mert megegyeztetek, hogy itt lesztek és elsőnek próbáljátok ezt ki, hogy kinyissátok az ajtót és tartsátok azok számára, akik mögöttetek vannak. Amikor azokra gondoltok, akik elmentek, akik félreálltak, hogy ti itt lehessetek, tudjatok róla, hogy szurkolnak nektek. Büszkék rátok, amiért ilyen munkát végeztek és ilyen energiát hordoztok a Földön. Veletek vannak. Ők a támogató csapat és segíteni fognak megteremteni az energia nagy részét, amibe most beléptek.

Rejtőzködő Teremtők

Arra kérünk benneteket, hogy amikor elmozdultok az új energetika irányába, írjátok le, mit tapasztaltok. Fedezzétek fel, mi történik, még akkor is, ha furcsa, mivel nagyon hasonló dolgok történnek minden emberrel. Találtok valami újat, például valami történik a testetekben, egyből kezditek keresni, hogy mi felel meg ennek a tapasztalatnak a kinti események között. Nem biztos, hogy találtok hasonlót ahhoz, amin keresztülmentek. Az utánatok jövőket úgy tudjátok segíteni, ha dokumentáljátok, mi történik veletek. Beszéljetek róla, írjátok le, osszátok meg egymással. Így változást idéztek elő a kollektív tudatosságban, megmutatva, hogy van rá mód, lehetséges, hogy a változás végighullámozzon az egész emberiségen, egyetlen gondolattal útjára indulva. Ha már elültettétek, elkezd növekedni, mindannyian köré gyűltök és pontosan megteremtitek azt a gondolatot. Érdekes folyamat. Mi nem gondoltunk rá így, de ti biztosan. Sok dolgot, ami veletek történik elrejtettétek magatok elől, vagyis azt, hogy istenek vagytok. Elrejtettétek, hogy valójában ti teremtitek azt, amit magatok előtt láttok. Miért? Ez a nagy kérdés. Miért játszana isten ilyet? Miért bújócskázna isten saját magával?

A Növekvő Isteni

Egyszerű oka van, maga isten is fejlődik. Állandó, nem mozgó dologként képzelitek el magatokat vagy istent, vagy a magasabb létezőt, de ez nem így van. Most is, ebben a teremben növekszik bennetek az isteni. Ezért érkeztetek előbb, hogy kitoljátok a határokat; részben ez az oka, hogy itt vagytok. Az összes információt, amit fizikai testben megtett gyönyörű utazásotok során összegyűjtötök, arra használjátok, hogy istent felemelitek, hogy növesztitek magatokban ha úgy tetszik. Mindannyiótok kollektív vibrációjából áll össze az az energia, amire ti így utaltok: isten az én horgonyom. Nagyobb hatással vagytok a dolgokra, mint azt valaha tudni fogjátok, ugyanis a dolgok egy része mindig el lesz rejtve előletek. Így terveztétek meg az energetikai struktúrátokat erre az utazásra. Meghallgathatjátok ezeket az elképzeléseket, és meghatalmasodottá válhattok ezektől, vagy a körülöttetek lévő energiák hatására, mégis szert tenni erre egészében és használni evolúciós folyamat. Napról napra megy végbe és egyéni szinten, ezért kérjük tőletek, hogy jegyezzétek le a változásaitokat. Meséljétek el, mi történik veletek. Sokatoknak van mit mesélni, csak ennek még tudatában sem vagytok ebben a pillanatban, de hamarosan érthető lesz minden.

Korábban a közvetítés alatt kérdezett valaki azokról az emberekről, akik hátramaradtak, hogy ti a Földre tudjatok jönni. Annyira büszkék vagyunk rátok! Fogalmatok sincs, milyen büszkévé teszitek őket még akkor is, amikor szenvedtek, hibáztok vagy magányosnak, elveszettnek érzitek magatokat. Valahogy azt hiszitek, ez a ti hibátok. Kedveseim, részben azért vagytok itt, hogy fájdalmat érezzetek, mivel a fájdalom az, ahonnan szépségetek nagy része származik. Ne ítéljétek meg jónak vagy rossznak. Csak hagyjátok, hogy fizikai testet viselő szellemetek büszkén sétáljon át a tapasztalaton. Azt viszont ne felejtsétek el, hogy minden alkalommal, amikor mosolyogtok, szellemetek egy kicsit átszivárog. Megváltoztatjátok azt, akire rámosolyogtok, aki részesül a fényetekből, mert az Otthonra és egy saját részükre emlékeztetitek őket. Ez az, amiért itt vagytok. Ezért tett úgy isten, mintha különálló lenne magától; erről szól ez a kitörés. Isten növekszik és ti vagytok a kertészek. Csodálatos munkát végeztek. Folytassátok csak ezt a kivételes munkát.

Tudjatok róla, hogy mindig veletek vagyunk. Csak egy gondolat és már ott vagyunk a vállatokon. Kérdezzetek és választ kaptok. Azért azt nektek kell eldönteni, hogy a válasz odaillik-e, de eláruljuk, hogy nagyon közvetlen összeköttetésben vagytok mindenkivel. A szívetekben vagyunk és ti a miénkben. Köszönjük ezt nektek.
A legnagyobb tisztelettel hagyunk most itt benneteket, három kis emlékeztetővel. Bánjatok egymással a legnagyobb megbecsüléssel. Tápláljátok egymást minden adandó alkalommal, és játsszatok jót együtt.

Espavo!
A Csoport

(Fordítás: Szekeres Gyula)

 
 
0 komment , kategória:  Tanítások-Üzenetek-Írások   
Lélektárs szövetségek
  2014-01-30 23:51:16, csütörtök
 
  Celia Fenn {Michael Arkangyal} -- : A Test, Szellem és Lélek egyesítése az ötödik dimenziós Új Földön

Kedveseink, az Ötödik Dimenzió legnagyobb ajándékainak egyike az örömteli és szerető kapcsolatok lesztek, amit ti fogtok megteremteni, és felébredt létezőkként élvezni. Ha ráébredtek hatalmatokra és kitárjátok szíveteket, a leggyönyörűbb és legszeretettelibb lélektársi kapcsolatokat lesztek képesek megteremteni. Nem fogjátok kevesebbel beérni, mint lélektársi szövetséggel.

Sokan kérdezitek: "Ki a lélektársam?", leginkább azok, akik még mindig egyedül vannak. Sokan egyedül találják magukat, vagy szeretnének kilépni a már nem működő kapcsolatokból. Ennek a kényelmetlenségnek az az oka, hogy megkértünk titeket, engedjétek el a harmadik dimenziós kapcsolatokat, és álljatok készen teljesen az ötödik dimenziós szövetségekre. Azok, akik már most is egy szeretetteli szövetségben élnek, választhatják azt, hogy felemelik kapcsolatukat az ötödik dimenzióba.

Azt mondjuk, hogy a lélektársatok nem feltétlenül egy bizonyos személy. Több olyan ember is van, aki a tietekhez illeszkedő lélekmintázatot nyújthat számotokra. Az átalakulás és a "felemelés" ezen folyamatában lehet, hogy több lehetőség is kínálkozik számotokra, hogy lélektársi köteléket alakítsatok ki.

A kulcs a lelki összeillőség. Ez egy energetikai illeszkedés a Magasabb Dimenziók szintjén. Olyan emberek lesznek képesek egymással lélektársi köteléket kialakítani, akik lelkének fény és hang rezgései eléggé illeszkednek egymással ahhoz, hogy a két lélek számára meglegyen a lehetősége annak, hogy teljesen összeolvadjanak, és Ikerláng Szövetséget alkossanak.

Ezt a harmonikus illeszkedést mély mágneses vonzalomként és összhangként érzékeljük. Tudni fogjátok, ha találkoztok egy lehetséges lélektárssal. A lelketek tudni fogja, és a lélek és a Felsőbb Én tudása rögtön eljut hozzátok is. Az ötödik dimenziós felébredt állapotban lelketek választásait és megtapasztalásait úgy fogjátok érzékelni, mint saját választásotokat és tapasztalásotokat, mivel az Ötödik Dimenzióba való átmenet lényege pont az volt, hogy fizikai aspektusotok és magasabb aspektusotok csatlakozzon egymáshoz.

Azt mondjuk, hogy a lelketek mindig okkal választ társat, és ez az ok a nagyobb jó szolgálata. A lélektársi szövetségeket nem az ego határozza meg. Nem az ego személyes öröméről szólnak, hanem inkább arról, hogy hogyan tud egyesülni a két lélek energiája, hogy ezáltal a nagyobb jót szolgálják. A szolgálat ezen értelmezésében fogjátok megtalálni a boldogságot és az örömöt, ami a két lelket összehozza egymással a fizikai síkon, és a boldogság alapját adja a fizikai világban.

A múltban a lélektársi kötelékek gyakran azért jöttek létre, hogy intenzív belső munkát végezzenek a társak. Nem minden lélektársi szövetség volt boldog, mert a két lélek munkájához hozzátartozott a mély, rosszul működő mintázatok megtisztítása, melyek mindkettőjüknél általánosak volt. Ám ezt a folyamatot befejeztétek és lezártátok, és innentől fogva a lélektársi szövetségek az öröm és a boldogság megteremtéséről szólnak a szolgálaton keresztül. Az Új Földön létrejövő szövetségek a bolygó szolgálatáról szólnak, egy olyan örömteli és harmonikus állapotban, ahol a két lélek eggyé válik munkájuk iránti elkötelezettségükben, ami nem más, mint hogy ők a fény létezői a bolygón. Ez nem azt jelenti, hogy fizikailag is együtt kell dolgozniuk, hanem azt, hogy lelkeik és energiáik támogatják egymást magasabb szinten a közös jó érdekében.

A lélektárs kapcsolatok megalapozása a fizikai síkon: a Szent Szex szerepe

Ha létrejött egy lelki síkon alapuló kapcsolat, akkor a szolgálat és a spiritualitás eszméit a társak áthozzák a fizikai síkra vagy a "látható" világba is. A pár fizikai egyesülése egy szent cselekedetnek tekintendő, ahol a férfi és női energiákat, vagy a yint és a yangot egy szeretetteli és eksztatikus harmóniába hozzák.

Ez azt jelenti, hogy a lélektársi szövetségekben a társaknak el kell dönteni, ki milyen jellegű energiákat áramoltat át önmagán a kapcsolaton belül. Ideális esetben a férfi az Isteni Férfi vagy az Isten yang energiájának a csatornája, a nő pedig az Isteni Nő vagy Istennő energiák csatornája. A szövetségük a Yin és a Yang egy harmonikus egyensúlyát hozza létre ezáltal.

Lehetnek azonban olyan kapcsolatok, ahol a nő választja a Yang energiát, a férfi pedig a női vagy Yin energiát. A Homoszexuális vagy Leszbikus szövetségekben a partnereknek el kell dönteniük, ki melyik energiát választja, hogy a Yin és Yang energiáknak egy olyan összevegyülését tudják megvalósítani, ami utat nyit a Magasabb Dimenziók felé.

Sokatoknak nehéz alkalmazkodni ezekhez a szerepekhez. Annak a partnernek, aki a Női energiát választja, át kell engednie az aktív vezető szerepet a társnak, aki a Férfi energiát veszi magára. Ez nem uralkodást és irányítást jelent, hanem egy szükséges beállítás ahhoz, hogy a Magasabb Szintek kiegyensúlyozott, harmonikus energiaáramlása megtörténhessen, ami csodákat teremt a két ember között. Ha a Nő átengedi a vezetést a Férfinak, akkor létrejön az Isteni Rend. Az Isteni Kegyelem el tud kezdeni áramolni. Ám ez egy kölcsönös átengedés, mert a férfi partnernek át kell engednie magát a nő szerelmének, és ezáltal a társak a magasabb vezetésére bízzák akaratukat.

Jelenleg sokan ellenálltok ennek, mert a harmadik dimenziós tapasztalataitok miatt ellenállást éreztek minden ellen, amit uralomként, irányításként, manipulációként és korlátozásként érzékeltek. Ám a harmadik dimenzió működési zavarai mögött az egyensúly és harmónia ötödik dimenziós birodalma található, ahol a férfi és a női tökéletes harmóniában, tökéletes egyenrangúságban létezik. Ez a kölcsönös szeretet és tisztelet köteléke, ami a harmóniát tökéletes egyensúlyban tartja. Az egyensúlynak ezen a helyén nincs félelem és harag, csak elfogadás és szeretet.

Ez a tökéletes egyensúly fog visszatükröződni a pár szexuális egyesülésének alkalmával is. Az Új Földön a szex és a szexualitás alapja a szellem lesz, és örömteliség fogja jellemezni. A visszaélés és uralkodás régi mintái eltűnnek. A párok tanulni fognak az energiákról, vagyis a chi-ről, testükkel és szexualitásukkal kapcsolatban. Meg fogják tanulni, hogy a szexet ne csak egy nemzési aktusnak vagy a szerelem kifejezésének tekintsék, hanem az életerő és egészség megőrzésének egy módjaként is. A szexuális alkímia ősi titkai ismét általános tudássá válnak, és Szent Szexként fogjátok gyakorolni őket, ami a lélektársi szövetségek része lesz.

A Szellemhez és az Ikerláng Szövetségekhez vezető út megnyitása

Ha egy pár, akik lélektársak, egymásra találnak a test és lélek ezen szent kötelékében, akkor elkezdik vegyíteni az energiáikat. A szent szex gyakorlása által megtapasztalják az EGY-séghez való visszatérés eksztatikus örömét, fizikai megtapasztalásként.

A test és lélek energiáinak összekapcsolódása és összekeveredése egy spirális örvényt hoz létre, ami voltaképp egy út a Szellem és a Forrás birodalmához. Ezáltal az energiák lejönnek a Magasabb Síkokról, hogy aktiválják és erősítsék a partnerek testét és lelkét. Az ősi világban a szent házasság és a szent szex rituáléit a papok és a papnők gyakorolták, hogy ezáltal biztosítsák az Isteni Kegyelem áramlását a közösség számára, hogy a mikrokozmosz egyensúlyát tökéletes rendben tartsák. Az Új Földön minden lélek-kötésű pár előtt nyitva áll majd a lehetőség, hogy "szent házasságra" lépjenek, amiben megtanulják egyesíteni energiáikat, és az Isteni Kegyelem és Szeretet áramlását a bolygóra hozzák.

Ha Kegyelem áramlik a lélektárs-páron keresztül ebben a formában, akkor hozzáférhetővé válik számukra az Isteni Feltétel nélküli Szeretet kifejezése, és ekkor Ikerlángokká válhatnak. Eggyé válnak a Forrás és a Szellem energiájában. Egymás iránt érzett szerelmük magában foglalja az Isteni Lényeg Feltétel nélküli Szeretetét, és visszatükröződik általa. Ekkor ők valóban az Isten és az Istennő, akik egyesültek az Isteni Feltétel nélküli Szeretet Szikrájának szolgálatában, valamint földi megnyilvánulásában. És megismételjük, ez mindenki számára elérhető, akik lélektársi szövetséget alkotnak az Ötödik Dimenziós Új Földön. Ez egy hatalmas örömet jelentő ajándék, amiért mindannyian dolgoztatok oly sok dualitásbeli létidő alatt. Ez az Egység Tudat gyakorlati megtapasztalásának ajándéka.

Feltétel nélküli Szeretet, Szex és Szellem: egy ősi egyiptomi történet

Kedveseink, ahogy az ősi bölcsesség visszatér a bolygótokra, újra magatokévá teszitek az Istenek és Istennők bölcs történeteit. Szeretnénk figyelmetekbe ajánlani egy gyönyörű történetet az ókori Egyiptomból. Hogy megmutassák, hogy értették a szent szex jelentőségét, mint az egyensúly szent harmóniájának szolgálatát, Geb és Nut történetét mesélték.

Nut volt az Ég Anya, a Kozmikus vagy Galaktikus Anya Istennő. Geb volt a Föld Apa, ami a Föld Bolygót szimbolizálta, amit férfinak tekintettek (egy olyan meghatározás, ami újra nyilvánvalóvá válik az Új Földön, ahogy a férfiak újra visszaveszik aktív, sámán szerepüket.) Ebben a történetben Nut és Geb, vagy a Föld és az Ég, minden nap összekapcsolódtak a szexuális egyesülés alkalmával. Ebből az egyesülésből Nut minden egyes nap megszülte a Napot, ami fényt hozott mindenkinek. Tehát a szent közösülés értelme az volt, hogy fényt hozzon a bolygóra. Megteremtette a szent egyensúlyt, ami lehetővé tette az Isteni Kegyelem áramlását. És ha az Isteni Kegyelem áramlásban van, akkor az csodákat teremt!

Tehát, kedveseink, ha magatokra öltitek Isten és Istennő szerepeiteket, melyhez jogotok van ember angyalokként, akkor a szellemetek elvezet benneteket lehetséges lélektársaitokhoz. Ha úgy határoztok, beléphettek egy szent házasságba, ami szolgálatotok része lesz, hogy fényt hozzatok a bolygóra. Ez az öröm ajándéka, amelyben minden Ötödik Dimenziós Ember Angyal részesülhet!

Forrás: http://shaumbra.wire.hu

Fordította: Skultéty Ágnes

Forrás: http://espavo.hu
 
 
0 komment , kategória:  Tanítások-Üzenetek-Írások   
Narancs
  2014-01-30 23:45:05, csütörtök
 
 

 
 
0 komment , kategória:  Receptek-ital,szörp,gyümölcs  
Vajas-tejfölös pogácsa
  2014-01-30 23:24:08, csütörtök
 
  Vajas-tejfölös pogácsa

Hozzávalók:

80 dkg liszt
25 dkg "Vénusz sütőmargarin
5 dkg élesztő
4 dl tejföl
3 kiskanál só
1 kiskanál cukor
2 db tojás
0,5 dl tej

Elkészítés:

A fél deci tejben egy kiskanál cukorral fölfuttatjuk az élesztőt, és az összes többi hozzávalóval összegyúrjuk addig, amíg a tészta össze nem áll. Körülbelül 10 percig kelesztjük. Utána szétnyújtjuk és hajtogatjuk: fölülről lefelé, lentről felfelé, jobbról balra az egyharmadát, a másik harmadát pedig alája hajtjuk. Utána pihentetjük nagyjából 10-15 percig, majd megismételjük a hajtogatást. Utána 2 cm vastagra nyújtjuk a tésztát, keresztbe és hosszába becsíkozzuk,majd 4-5 centi átmérőjű pohárral kiszaggatjuk. A tetejét felvert tojással megkenjük, és előmelegített sütőben sütjük 200 fokon, úgy 25 percig.





Megjegyzés:

Nagyon finom, puha, nagy pogácsáink lesznek, ami minden alkalomra megfelel.

A receptet Eddy küldte. Köszönjük!

Forrás:Mindmegette.hu


 
 
0 komment , kategória:  Receptek-tésztafélék,szendvics  
Csirkemell tejszínes-paprikás mártással
  2014-01-30 23:20:34, csütörtök
 
  Csirkemell tejszínes-paprikás mártással

Hozzávalók:

4 csirkemellfilé
20 dkg rizs
Vénusz olaj
3 dl tejszín
3 kaliforniai paprika (zöld, sárga, piros)
1 paradicsom
3 evőkanál margarin
3 evőkanál finomliszt
1 kávéskanál fűszerpaprika
őrölt bors


Elkészítés:

A csirkemelleket felszeleteljük, sózzuk, borsozzuk, lisztbe mártjuk, majd forró olajban mindkét oldalát aranysárgára sütjük.

Az apró kockára vágott paprikát megpirítjuk a serpenyőben maradt olajban, hozzáöntjük a tejszínt, és takaréklángra tesszük. A margarint két evőkanál liszttel összemorzsoljuk, és hozzáadjuk a tejszínes mártáshoz.

A rizst hagyományos módon megfőzzük.

A tányérra helyezzük a csirkemelleket, melléje öntjük a forró mártást, és párolt rizzsel tálaljuk.





Megjegyzés:

A receptet Sávoli Angéla küldte. Fotó: AS

Forrás:Mindmegette.hu


 
 
0 komment , kategória:  Receptek-húsos   
Hagymás sztrapacska
  2014-01-30 23:18:08, csütörtök
 
  Hagymás sztrapacska

Hozzávalók:

1,5 kg burgonya
45 dkg liszt
3 gerezd fokhagyma
3 evőkanál Vénusz olaj
2 dl tejföl
2 tojás
1 fej vöröshagyma


Elkészítés:

A krumplit hámozd meg, reszeld le, majd a tojásokkal és a liszttel keverd ki. Ízlésed szerint sózd meg. Forró, sós vízbe szaggasd bele, és főzd meg.

A vöröshagymát aprítsd fel, és 3 evőkanál olajon pirítsd meg. Öntsd rá a tejfölt, és zúzd bele a fokhagymát. Picit forrald fel, majd keverd hozzá a lecsepegtetett tésztához.

Megjegyzés:

A receptet Trinen küldte. Köszönjük!

Forrás:Mindmegette.hu
 
 
0 komment , kategória:  Receptek-húsmentes ételek  
Felvidéki sztrapacska
  2014-01-30 23:16:46, csütörtök
 
  Felvidéki sztrapacska

Hozzávalók:

1 kg burgonya
2 tojás
45-50 dkg liszt
30 dkg juhtúró
20 dkg füstölt szalonna


Elkészítés:

1.) A szalonnát apró darabokra vágjuk, és egy teflonban ropogósra sütjük. A pirosra sült szalonnadarabkákat kiszedjük egy tányérra, és félretesszük.

2.) Egy nagy fazékba vizet teszünk fel forrni, és megsózzuk.

3.) A burgonyát meghámozzuk, megmossuk, és egy burgonyareszelőn (vagy a sajtreszelő kisebb fokán) lereszeljük. Minden burgonya után a lisztből rászórunk a reszelékre, hogy ne barnuljon meg, de egy maroknyi lisztet félreteszünk (mert lehet, hogy a burgonya vizes, lehet, hogy száraz, eszerint kell majd a lisztet használnunk!).

4.) Ha elfogyott az összes krumpli és a liszt, összekeverjük, és hozzáadunk 2 evőkanállal a szalonnából kisütött zsírból, valamint 2 tojást és megsózzuk. (A 2 evőkanál szalonnazsírt azért kell beletenni a tésztába, mert a későbbiekben lényegesen megkönnyíti a szaggatást!)

5.) Ha úgy látjuk, hogy a burgonyás massza túl híg, akkor hozzáadjuk a félretett 1 maroknyi lisztet, ha viszont jó állagú, akkor a félretett lisztre nincs szükség.

6.) Közben a fazékban felforrt a víz. A tészta egy részét vizezett deszkára tesszük, majd késsel a forró vízbe hosszúkás kövér galuskákat vágunk. A vízbe hullott galuskákat óvatosan megkeverjük, hogy nehogy letapadjanak az edény aljára. A galuskákat addig főzzük, amíg a víz tetejére fel nem jönnek, és utána közepes lángon 5-6 percig főzzük őket. (vigyázni kell, mert nagy lángon könnyen kifut a víz!)

7.) Ezután a galuskákat leszűrjük, betesszük egy szalonnazsírral kikent tepsibe, rászórjuk az összemorzsolt juhtúrót és a ropogósra sült szalonnapörcöket.

8.) A tepsit csak annyi időre tesszük a forró sütőbe, hogy a túró megpókhálósodjon. (Ez kb. 5 percet jelent). Azonnal kiszedjük, és a tálalásig lefedjük, hogy nehogy kiszáradjon.





Megjegyzés:

A receptet Mirza (Morzsálós) küldte. Köszönjük!

Forrás:Mindmegette.hu


 
 
0 komment , kategória:  Receptek-tésztafélék,szendvics  
Húsgombócos zöldbableves
  2014-01-30 23:14:35, csütörtök
 
  Húsgombócos zöldbableves

Hozzávalók:

50 dkg zöldbab
2 liter húsleves (lehet kockából is)
1 fej vöröshagyma
1 savanyú alma
2 evőkanál olaj
2 kávéskanál cukor
4 babérlevél
4 evőkanál tejföl

őrölt bors
A húsgombóchoz:
25 dkg darált hús
2 db tojás

bors
olaj a sütéshez

Elkészítés:

A friss zöldbabot megtisztítjuk, feldaraboljuk. A hagymát és az almát meghámozzuk, és apró kockára vágjuk.

Nagyobb edényben felforrósítjuk a 2 kanál olajat, és a hagymát megpároljuk benne, majd hozzáadjuk a zöldbabot, az almát, a cukrot, a babérlevelet, a sót és a borsot. Kevergetve összepároljuk, majd felöntjük a húslevessel, és puhára főzzük a babot.

A levesbetét hozzávalóit összedolgozzuk,
gombócokat formálunk belőle, majd forró olajban mindkét oldalukat átsütjük, végül a levesbe téve megfőzzük.

A levest 1-1 kanál tejföllel tálaljuk.





Megjegyzés:

A receptet Müller Istvánné küldte. Köszönjük!

Fotó: AS

Forrás:Mindmegette.hu


 
 
0 komment , kategória:  Receptek-levesek  
További szép estét!
  2014-01-30 22:17:54, csütörtök
 
  Ma viszonylag kellemesebb reggelre ébredtünk.
Délelőtt kisütött a nap is, picit olvadt a hó.
Délutánra beborult az ég, de még viszonylag normális volt az időjárás.
Négy óra körül elkezdett esni az eső, megjött a viharos szél is,
az eső rövidesen ónos esőre váltott, nem irigyeltem azokat, akik úton voltak.
Szerencsére nem tartott sokáig, de a ráfagyott esőtől az örökzöldek
úgy csillognak, mintha ezüstből lennének.
Ez talán még rosszabb a növényeknek, mintha hó alatt lennének csak.
A viharos szél némileg csitult.

Az előrejelzés szerint holnap délutánra megint ónos eső várható, és még
szombat délelőttre is. Az biztos, hogy ki sem lépek az utcára.




 
 
0 komment , kategória:  Szép estét!  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 9 
2013.12 2014. Január 2014.02
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 490 db bejegyzés
e év: 4790 db bejegyzés
Összes: 32631 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 675
  • e Hét: 5256
  • e Hónap: 19161
  • e Év: 148868
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.