Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 3 
Voltam és Hulla
  2014-01-04 23:58:49, szombat
 
  2001-ben én voltam a Voltam a menhely helyett, valamennyi karmikus betegséget rajtam ekkor végrehajtották, miután megmentették a trianoni bibliaolvasáskor a benne szereplőket. Én vagyok a múlt, ők, akikre az apokalipszis meg volt írva, átléptek a jövőbe.

Hulla a Magyar Nemzetnél voltam, ekkor már a dögöket emelték, amit Demjén Rózsival kezdtek el születésem után.

A Húsállatokat is ide rendezték be.

A Ringasd el magad áldozása Presser Pici népének 1998. óta tart a Bertalan utcai lakosuk helyett, szúrkálásommal. Mindenemet szétlyuggatták már 1995-ben, még a ruháimat is, falakat a házukon. Omegával kezdték a média áldozást születésem évében.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Borsodi elme politikusok, bankok, üzletek - garázsboltból is
  2014-01-04 23:49:30, szombat
 
  Borsod a kommunista korok Vörös Oroszlános Annákkal berendezett befejezése után áttért 1989-ben a Bertalan utcai névlistát kormányra téve elmeszülöttekkel a Főnixes Annás kereszten a rózsa bárány áldozásra, illetve még 1983-ban ért ide a sátoraljaújhelyi Révész utcai berendezettekkel, helyettük való ember áldozással, amit a menhely 20 éve ismétel az elmeosztályokkal, kínzással éjjel-nappal valamennyi megjelent könyvével együtt a szereplőknek. A borsodi elme emelte a bankokat ezután villámgyorsan, majd nyitott üzleteket szerte arszágban coca-cola és pepsi-cola jelekkel ismételve a rózsakeresztes Dávid ötágú csillagos nyomorultak 1971. óta történő emelkedését, támadva Madonna, Malek, Medveczky és valamennyi Halak és a kiválaszott nevűek helyett. A garázsbolti emelkedést 1998-ban kezdték el, miközben a dögök ismételték az összes könyvet a médiával, valamennyi csapásával az elmeosztályoknak.

A cserepeimen is végigmentek, melyek írásaim alapján készültek, ebből emelték a jelenlegi egyházakat, valamennyinek Anna volt a főszereplője, Anna nevekkel került berendezésre, kivéve a canadai Új Évát, a meggyfürtös helyetti áldozás elmeosztály szülöttjeit. Orbán Viktor Romániát jelenti áthozott alkoholistáival és tolvajaival együtt, ezt az alattam lakóval rendezték be kettős személynevűként, feltehetően apa és a család infarktusait nekik lehet köszönni.

Gyurcsány már anyámból született idegbeteg betegséget jelent, a Kata kocsmai szocialisták a Fejezetek a szexualitás története könyv alapján kerültek berendezésre, mint a törzsei az országnak, mint bozótnégerek, maja négerek és valamennyi termékenységi nép.

Valamennyi Király Kingekkel együtt a világon a miskolci Király utcából ered, azelőtt Vándor volt, valamennyien kiválasztottak lettek.

A szent Anna boltba vittem árulni a Krisztusos cserepeket. Ezután jött Zámbó a Szent Anna szállodába, már ekkor a Rákóczi tér dorbézolt. Valamennyi egyház fekete kenyeret jelent, azzal is indultak születésemkor a németek Talmudjával Braun ház berendezésével és az ikerház társával, a római egyházas ufóssal.

56 éve tart már az ember áldozása a megyének, irigyeltek mindent, az X Factort és valamennyi műsorukat a sorzatokkal együtt ember áldozásból rendezték be.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Piroska találkozik a farkassal, rókával, varjúval
  2014-01-04 22:03:08, szombat
 
  1995-ben kezdte a borsodi média és börtön ismételni a menhellyel a Piroska és farkas sorozatokat a világ minden részén, köztük Oroszországban is. Megjöttek hozzá a berendezett ember-gyilkosok. Megírtam előzetesen a Száműzött Nap daljátékomat, mert én voltam kicsi korom óta Oszwlad Marika szőkeként kiválasztott helyett a német Piroska, azóta mentek végig a bárány - farkas sorozatokkal együtt a róka valamennyi elméletén, s hogy mindenkim meghal a róka helyett.

Mikor dr. M. a Bródy sorozatból mondta, hogy a kislány megy az erdőbe - már én voltam valamennyi erdő szereplő születésem óta, amin az erdő népe nevetett -, gyalázattal ismételték a daljátékot. Még Izrael is varjú népet játszott nyomorultként, meg Braziliában is bemutatták a börtönben lévőknek börtönőr formában a varjú jelmezt. Itt a bíróságra idézésemkor 2001-ben a Dávid Szörnyeteg koporsója 1971. óta megmentett igazságügyi szakértővé tett ítélkezett maga helyett rólam, s közölte a Katalin néven berendezett bíró, hogy nincs hová tenni az ügyemet, mert Kazincbarcikán Varjú a bíróság vezetője. Születésem óta tart a Piroska helyetti gyalázata Miskolcnak médiájával és Németországnak, amelyik így váltotta meg magát a média közvetítőivel együtt. A kislány megy az erdőbe, találkozik a rókával, a farkassal és a varjúval - hangzott el dr. M. szájából, aki tudta, hogy az elmebetegek helyett engem gyilkolnak folyamatosan, s ezt csak nekem mutatta meg, hogy más címére állították ki a kartonomat is -, aztán átmegy a vizen, találkozik a kígyóval, akinek elárulja, hogy hol van a másik három, s a kígyó mindhármat megöli. Oszwald Marika valóban átment a vizen, én nem tudok, mert minden részem meg van rontva a börtön és az elmeosztályok, menhely, Bestia, mint Miskolc városa részéről. A Bestia tágította ki egy nap alatt a derekamat, amikor a rókával, mint szabadköművessel találkoztam 1995-ben. Bennem van 1983. óta. Chicciolina is a Bestiához tartozik, parabestia Béka formájában az adventi sorozatok szerint, míg a Parabrutális szintén béka formában van vasszarvval, melynek a neve Horn, vagyis Horn Gyula is a vas parabrutálist jelentette, akit méltatnak annyian.

Tart a kínzásom a dögök és cigányság helyett, mivel a halál népétől erednek, a többiek meg frigyet kötöttek vele, ez a sors járt volna nekik, ehelyett a médiát ismételték hetven évre visszamenőleg, így lettek zenészek, megtisztították valamennyit Győzikével az élen, a börtön sorsát végrehajtva rajtam folyamatosan.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 3 
2013.12 2014. Január 2014.02
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 59 db bejegyzés
e év: 796 db bejegyzés
Összes: 7246 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 803
  • e Hét: 1952
  • e Hónap: 8193
  • e Év: 60459
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.