Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 3 
Csudajó sárkány, a Sátán Simon kezdettel
  2014-02-01 18:45:41, szombat
 
  A parák helyett, szerepüket elhordoztatva a médiával velem kezdték születésem után a Sátán népének karmikus előző és mostani életének szebbé tetelét, híressé, nevessé téve őket, kimenekítve Borsodból és az országból, megmentve őket Nagy Anna református Sátán népe helyett 1995-ben is, majd 1998-ban folytatták Simon Ilona Sátán népének Csudajó általam megírt egyik elmeosztály helyetti ember áldozással. A Sátán népei a boszorkányok, akiket megmentettek a médiával és a Talmud zsidói, melyek helyett egyedül Nagy Annát tették volna célpontnak, majd a lánya tartotta volna el.

A Sátánt tisztítják velem születésem óta, minden sárkánynak bemutattak, mint Hobo az elme kutyáival Mexikónak. 18 éve tart a tisztítása az amerikai Sátán népeinek és a nemzetközi médiának. Ádám pácini nyanya sorsát az öcsémmel ismételték előző életeivel együtt, közben a cigányságot a Pszichografológiai elmeosztály nyomorultjai deformációkkal továbbra is emelték ember áldozással. A magyar börtöne Miskolc városának elmeosztály, ami jelenleg is a médiában van, ismételve könyveiket, amiket Imrékkel megjelöltek nekem a Kiliánban valakik, folyamatosan ennek ellenére az ufós város rajtam hajtotta végre őket.

Vándorok elmenetével kezdett a város romlás virága, Demjén Rózsi a hetvenes évek elején, rengeteg vándor ment el, majd átkereszték bibliai Királyokra az utcát, ezeket is ismétlésben már, mivel valamennyi King innen volt. Így hozták ide az amerikai King családról szóló szappantisztító sorozatot, mert ők is innen születtek meg.

Simon a barátnőm lett, nem értettem, helyette engem anyám miért nézett le, ez lett volna a sorsa, szintén fogcsonkítást hajtottak végre helyette is, mint M. Gabriella most Pestre vitt ide berendezett helyett. Szerető családot hoztak létre a pusztítóknál, mint a Fekete sárkány népénél, akiket bántalmazott és üldözött általában az apa. Tisztul a világ egyetlen nagy áldozással Miskolc elmeosztályával. 1995-re megtisztultak a szirmabesenyői fekete reikis szerint a démonok és a szellemvilág, meg a halottak. Ezeket terelgette a reikis. Mivel minden világnak bemutattak emberként, nem lehet ezen csodálkozni, hiszen minden kortól és időtől, királytól, istentől elpöröltek születésem óta. A gyerekverseket senki sem olvassa, mint a meséket sem, pedig ezek jelentik az egykori történelmet, amiből a jelenlegi Borsod megye berendezésre került.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
1980-tól olasz maffia csőtészták megmentése
  2014-02-01 15:29:35, szombat
 
  1980-ban rendezték be Sátoraljaújhely árvíz területére, a Pázsitra a most éppen beteg doktornő, Pázsit e mese neve alapján a nyomorultak Elsüllyedt világ sorozatának szereplőit. Már a média odaköltöztette a bátyámat az 1971. óta hosszabbítást rendező Keresztöltésből eredő feleséggel.

Csőtésztát főztem ki az Árpád utcai Elek András albérleti házában - nevelt fia, Szabó Laci Hegyaljából történetével maffia tartósítást rendeztek, lányát, Szilvit a Borbarlangban történő asztalon táncolása után egy vénember kivitte Canadába -, amikor hazajött a volt férjem, s lehülyézett engem, kiabált rám, hogy a csőtésztát nem szabad lehűteni hideg vízzel. Ugyanekkor a Pázsiton, ahol Rózsa, Rozmaring utca is volt régi Rózsákkal az Annás állandó apokalipszishez, a bátyám hideg vízben tusoltatta a gyerekeket, még a harmadik leánygyermeket is. Már itt tartósították az olasz csőtészta elektromos maffiákat, mivel Kellerék felkínáltak nekik kiskoromban gitárral a kezemben a Jókai utcán már, ahol még mindig a termékenységi népen mentek végig cigánysággal. A maffia hálózat bibliai eredettel bírt szintén.

Szilvi szintén református volt, a pataki gimnáziumban kimászott az ablakon mindig. Nagyon szép volt. Már itt ismételték anyám tokaji történelmét, amiért nem lett óvónő a médiával. 1986-ban a Révész utcájukban már én kerültem megalázásra Szilvi és Soma miatt a Borbarlangban Miskolc végrehajtásában.

1972. óta hosszabbít a kávés füves kommunista rendje a Kata kocsmának Dávid Mónika Szörnyeteg koporsója iszonyataival, valamennyiren Rákóczi téri kommunisták. A református sötétkapus karmikus Sátán népei folyamatosan hagyják el a megyét. Van olyan köztük, amelyik helyett a fogaimat szétlyuggatták 1976-ban, amelyik egész élete belőlem lett, előző élete tettei miatt engem büntettek meg. Szétmentek szerte a világba, ezekkel a karmikusokkal és sorsukkal kezdtek az újhelyi Simon névvel. 1998. óta Sátán népét viszik ki innen sorsukat ismételve rajtunk.

A Sátán református Talmudjával kezdtek születésemkor, itt is fejezték be Nagy Anna helyetti megtámadásomkor 1995-ben. Minden zsidó minden korban a Sátáné volt, ezt jelentik a reformátusok, nem a kálvinista kezdet, amik emelkednek folyamatosan denevér köpennyel.

A Sátán boszorkányait, Ildikóit, Erikáit mentette a borsodi csőcselék emberek megáldozásával és sorsuk elhordoztatásával a menhelyével a roma börtönnek. A börtön is a Sátán népeit jelenti, ez volt a Noé bárkája Kilián Miskolc teljes egésze és a pop zenészek. G. Ildikó osztálytársammal kezdtek ismétlésben itt 1998-ban azzal, hogy én vagyok a Sátán felesége, akit nem engednek az elmebetegek elvitelekor fürdeni. Ez a menhely, démonokkal és sátánistákkal.

M. Gabriella Sátán karmikus szülött helyett nemcsak a fogaimat lyuggatták szét, Máté Krisztina Sátán karmikus népe helyett én voltam a nyanya, hanem 1980. óta a bátyám felesége M. Gabriella miatt folyamatosan évente cserélgette a bútorait is, teljesen tönkre tették őket. Nem tudni, mire készül a Sátán népének feállítása után, valamint megtámadásom után a reformátusai helyett húsz éve. A bibliai szülöttek, melyek szerepeit rajtam hajtották végre valamennyien a sátán elmeosztályait jelentik.

Az emberek kihalatását és legyilkolását az elmeosztály a Pszichografológiával kezdte hetven évvel ezelőtt. Ezt ismétlik folyamatosan a sorsukkal, köztük a Hitleri idő eseményeivel és 1956-tal, mind itt van berendezve a világ négy égtájával és történelmével együtt.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
1995. Reformátusok megtámadása Miskolc
  2014-02-01 08:51:57, szombat
 
  1995-ös református megsemmisítés ismétlése történt Miskolc-Tatárdombon, amiért Nagy Annát megszülettették. Miután engem az egész világ csapásaival legyilkoltak, Orbán Viktor a nyomorultak kormányával felállt a roma reformátusokkal, köztük Egerszegi egérrel a Talmudból. Azóta terjeszkednek, bár velük kezdődött az életem.

Álmosfüzeteim szerint magyarok Ringy-rongy királya helyett Egerszegi és Darnyi Tamás úszómester pár volt a tanító, egy Kos-nő pusztító - ez a formája általában, szőke rövid hajjal - nem engedett átúszni a tavon. Ekkor jelent meg a koronás baba, vagyis báb a ringy-rongy király, a Bábu vagy KFt kitűntetett Táncdalfesztiválos kezdete óta mentették a bábokat, a mit itt 18 éve ismételnek, viszik ki őket az országból, mint a debreceni feszületes Krisztusokat Amerikába.

Tőkés Anna és Tőkés László kezdet szerint kezdtek a reformátusok.

Orbán Viktor tolvaj és roma népét ekkor hozták át mindenhonnan Romániából. Orbán ezután a Pszichografológiát kezdte ismételni a cigányság emelésével emberek áldozásával még akkor, deformálva az elmeosztályával továbbra is minket azóta, amióta a kézírásukat bemutatták. Ismételte a Fejezetek a szexualitás történetéből termékenységi nép történetét valamennyi izmussal és korral, így tette az utópista szocialista Enfantin francia egykori tanítványát, Liszt Ferencet repülőtér névadónak. Orbán valamennyi könyvet ismételte a reformátusokkal, köztük Végh Antal Egyedül a kastélyban 1980-ból.



Orbán felesége lement Olaszliszkára és ingatlanokat vásárolt, amikor az utcába tett feleségéhez értek. Nekem ekkor a lakásban megrántották a lábamat, mert Lévay már hívőként nemzetközi hálózatot kiépítőivel bokája kiment. A Vasgyári orvosok cigány röntgenesessel nem voltak hajlandóak a bokámat begipszelni mondván, nálam agyi eredetű a ficam. Előtte 1998-ban vitték el az értelmiségként engem legyőzőket szerte a világba, ismét megtámadva a fejemet a roma menhelyével a médiának és a Farkas kezdetnek.

Valamennyi bibliai szereplőnek 1995-ben meg kellett volna szűnnie a pusztítóval együtt az Ébredő játszótér hintás kislány Mákostésztás kezdet után.

A miskolci rendőrség a parasztok lagzijait rendező gazdagságba juttatott ember gyilkosságból emelkedett cigányság lagzijait tíz éve motorral kísérte. Japán elektromos nép harcolt ekkor a borsodi cigánysággal, akik arannyal megrakodva járnak, mint pokol angyalai kezdetei Shuszter Lórántnak anyám születésekor az amerikai pokol angyalaival, akiknek a népét az elmeosztályok füvesként felemelték, ezt mutatta be Alföldi. Volt Felföldi beállításuk is sántaként a Hegyaljában, azok Miskolcra költöztek. Yoko Ono azért vette fel a Shuszterné nevet, mikor idejütt John Lennon börtön által létrehozott Beat lesz kezdetet sárga tengeralattjárójával az elmeosztályoknak, mert patkány Japánból. Ezek sokszorozódnak.

Az egészségügy a rég átcserélt médiát jelenti, vagyis az egészségügyben Magyarország felszámolói vannak és ember gyilkosok.

Most Orbán nekik kampányol. Hogy mennyi ember gyilkosa van az országnak, elég megnézni Hobo Zöld-sárga videóját, együtt énekelték, hogy a mexikói történelmet folytatták őskezdettel 1971-ben és együtt örültek a kislány ember felkínálásának minden világrésznek, amit Miskolcl városa rendezett be és jelent.

A Romániában élő hatalmas cigánytábor indiai eredettel bír, velük kezdődött Rozmann név alatt a depressziós csőcselék emelkedése Indiában. India legalacsonyabb rendű primitív iszonyatai ezek. Ezek maradnak a dögökkel, amit Miskolc Sötétkapuja jelent a lakásban lévő dr. Tűzkő Judit füvesek emelője dögjeivel 18 éve meg a világ végi jeladásuk után, mint 130 évvel ezelőtt. Németországot megmentették a Táncdalfesztivál kezdete óta, amikor a média vasfüggönyként régi történelmi korokat kezdett végrehajtani horroros gyilkosságai közben. Németország ugyanaz, mint a Talmud, odament nyomorultakkal, alkoholistákkal párosodott.

Kommunizmus a hippiké, ott kezdődőtt Amerikában a keleti budhista és egyéb filozófiákkal összekeverve a kommunákkal. Már átment Kínába és sok országba a fertelmesek tana, ezt itt Hobo Földes gimnáziummal kezdte el.

Az őz erdő szereplő idekerült beállításra az elméről, már meghalt, könyvét tették ki a kapuba a dr. Sági Ilona kék fülével elmebetegeinek, akik súlyosként vannak leírva Benedek Bi Aranyketrecében, hogy ezek gyilkoltak le 1991-ben is az Idegosztályon, majd mindig kezdték előlről a szerepük elhordoztatását. Az őz gyilkosságot rajtam Földes Ferenc miskolci színész állította be Margittai Ágival közösen egy színjáték játszásában. Ekkor a Zöld Medeia Ágnesét megmentették, már megöregedett. Ágnessel kezdtek, Ágnessel zártak, a méhembe egy különleges egyedet tettek 1995-ben a mentőjében a Pszichografológiának, ami miatt a cigányság menekült a mentősöktől B-né szomszéd Halak Ágnes kezdetét végrehajtva az utcának, amiért kiszedték anyám fogait a az elme Rákóczi terével, férjhez adták a gyerekemet, azzal, hogy ők is kapnak gyerekeket. Azóta bal szemem oldalra menésével már ismétlik az 1972-es kávésok emelését, mint kommunista rózsakeresztes rendét, ezek jelentik az összes kávést, így nyitottak a coca-cola jeles üzletek, ebből vannak az elmeosztályok megreformálva. Másik kezdet T. Gyula volt hivatalsegédként, valamennyi hivatalsegéd berendezésével. Tehát volt egyrészről kommunizmus Dávid ötágú embercsillaggal a kommunákkal, s volt a Vörös Oroszlános Szaturnuszi kezdete a médiának Annás szereplőkkel, ez volt Nagy Anna is a végén 1995-ben. Valamennyien reformátusok. Hofi mutatta be, ahogyan változtatták a korokat, végig emberek áldozásával, én voltam valamennyiük Annája, amiért bezúzták az írásaimat is, mert az életemről szóltak, 1995. óta ismétlik elvitelével az elmének és börtönnek, amit végrehajtottak könyveikkel együtt. A Vörös Oroszlán kis emberekkel kezdődött, Japánnal. A börtön menhely több, mint hetven éve kezdett a Réz kiadó könyveivel, majd ismételte valamennyi kiadóban megjelent könyvet a szereplők helyetti ember gyilkossággal a börtönével. A Réz kiadó kezdet már kihalt, a sátoraljaújhelyi főutcán élt Rézné, amit 1973-ban kezdtek ismételni a régi könyvekkel. A Misztikus titkok Kner Izidoros gyomai kezdetét a Hecskének felszámolták Annás reinkarnálódó főhős is én voltam, aki egyszer a jeruzsálemi templomban kötött házasságot egy kihalt világ nemesével, amikor a templom kárpitja kettérepedt. Ezt úgy ismételték 1998. óta, hogy én minden Istennek voltam a gyereke. Mindegyik minden korban Újhelyből kezdett. Adamek Annával kezdték a Vörös Oroszlán Adam Cadmonját, egykori angol történelem alapján kommunista vízöntő korral, a Kékes tévé beállítása mellett születésemkor. Ezt a kezdetet a média nemrég ismételte, más dátumhoz téve a kékes tévés kezdetet. Tehát nem vasfüggöny volt, hanem vas és nyomorultak tartósítás, hiszen a vas Horn szarvával állott fel a kormány. Mi a Honvéd utcában laktunk, nagyapa a Thökölyben. Ebből börtön lett, a Honvéd kiadó könyveivel berendezték a pesiteket, amire a rendőrök pár éve már rájöttek. Most Amerikában 1992. óta tisztul a nemzetközi Rákóczi tér, amit Busch szabadköműves bemutatott Magyarországnak azzal, hogy ők embereket nem áldoztak maguk, mint állandó szerepjátékosok helyett.

Az ötágú csillag a Nyomorultakkal berendezett Pszichografológia mellett van, Az ötágú csillag emberszabású csillagként szentekkel tatárdombi kezdettel kezdődött, a szabadköművesek elméletével szerte a világon, ezek a fertelmesek és füvesek sátánistákkal.

Látni lehetett, amint a Kubába vitt elmeosztály csapásait fogságba ejtették, kesztyűs kézzel kell bánni velük, mert a csapások fontosabbak, mint az emberek voltak.

Pár éve Amerikába ment az egyik orvos, onnan üzente, hogy nem vesz részt és már nem bírta az emberek meggyilkolását, amit a nyomorultak kormánya és médiája a szív küldi szívesen slágerekkel kezdett születésem előtt.

1995-ben megmentették a zenészeket poklukkal együtt ismét, a bennem táguló iszonyatuk énekelte a Nagy Anna reformátusai helyetti ember támadásuk idején a rock-áriát, hogy bocsáss meg Istenem. Azóta már a börtön mondja ezt a Sátán urának, vagy magának, így nyitottak a büntetés végrehajtó intézetek ellenség nélkül. Nyaralnak és tisztulnak húsz éve Dávid Mónika Szörnyeteg koporsójának nyomorultjainak ember gyalázása közben Müller Péter 666 korláti cigánysággal kezdődött iszonyataival, akik megtámadtak engem itt is a szabadköművesek ufó kíséreti miatt.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 3 
2014.01 2014. Február 2014.03
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 95 db bejegyzés
e év: 796 db bejegyzés
Összes: 7246 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 535
  • e Hét: 2857
  • e Hónap: 9098
  • e Év: 61364
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.