Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 2 
Elme és börtön vastrágya rockmúzeuma-Irigy hónaljmirigy
  2014-02-11 20:08:20, kedd
 
  Most olvastam, hogy a vasbabilon vastrágyái, mint apokalipszis egyházak létrehozói szentháromsággal kezdődően és ember áldozók lírai karámja, s utánuk következő vasfüggönyös elmeosztályával rock-múzeumot hozott létre, ezt tehetik büntetlenül, nincs hatalom, ami számon kéri őket az emberek megáldozásáért, amit születésem óta kezdtek a bogi-wogi klubbal.

Volt féremnek kibírhatatlan hagymaszagú izzadtság szaga volt, amikor dolgozott. Nem lehetett mellette megmaradni. Ezt követően létrehozták az Irigy hónaljmirigyet, amelyiket dicsőíti az egész ország, tapsolnak nekik, bár elmeosztályt jelenenek és kislány áldozók.

Az együttesek nevével és elméleteivel végig gyilkoltak minket egy életen, szívhez szóló dalok emberről szóltak. Az ember én voltam Omegás kezdettel Benkővel Benkő református családdal, Debrecenivel Debrecen és környéke ember áldozással történő kitermelésével, Mihállyal, mint szentség letevőjével a vas egyházak alapjaként, Presserrel, mint a zsidók képviselőjével.

Illés református kezdettel kezdte Bródy Mákostésztáját 1962-ben még, majd megírta 1972-ben a találkozást M-mel, amit itt rendeztek be 1995-ben.

Fenyő erdélyi vas apokalipszissel járta a világot, ami itt én voltam az újságban megjelent rajzok szerint.

Nem sorolom fel mindegyiket, mindegyik a medúzát jelenti, aki rólam írta a dalokat, ami átment iszonyatos életem után az elmeosztályok ismétlésébe már a nyolcvanas években, azóta mentek végig rajtuk, itt az Új bekezdés nevette, hogy Bródy dalokat énekeltem 1991-ben, nem tudhattam, hogy Koncz óta én vagyok egyedül a kommunista hidegháborúsa a Vörös Oroszlánnak egykori református kezdettel, Johannával.
Minden énekes, együttes az én áldozásomról szól, az én életemből vett nevekkel, vagy csapásaimról.

Ennek ellenére Bódy Magda óta ember fejre támadó csapásokkal, Cheplinből vett Ének az esőben dalt már áítrva esernyős védelemre Szandival, Dollyval, Hevesivel és társaikkal a cigányság képviselte magát értelmiség legyőzőként, ami az embereket jelentette, majd mentek a médiába a két utcai képviseletek folyamatosan az elmeosztályról, utána jöttek ismételni a börtön ember gyilkosai, ami most látható.
A vasfüggöny velük tartósította véglegesen magát.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Elégetett álmoskönyvei a miskolci apokalipszisnek
  2014-02-11 08:27:58, kedd
 
  1991-ben a Szentpéteri kórházában Katona Klári népének, mint termékenységi népnek Katona igazgató keze alatt, Csiba Gábor református apokaliptikus csapásnak Gabi fogkrém kiadása óta megmentve a többivel együtt emberek áldozásával a Bertalan utcaiak feletti csapások együttesen támadtak meg, Zoltán Erika és Malek Andrea szellemvilága legyőzött. Ez tágít engem. Idetettek idejövetelem előtt egy hatalmas kék fület a faliújságra, mentek végig folyamatosan a megyei csapások könyvein, ez költözött most el a földszintről kíséretével, ami a könyveket minden országban és rajtunk végrehajtotta.
Katona Klári miatt a Révész utcai 1986-ban kezdettel, mikor énekelni jelentkeztem az akkori Gyöngyvirág kávézóba, s elvittem nekik az összes Kedvencek kék régi kotta melletti összegyűjtött slágereket, kottákat, melyek a legnagyobb örömöt jelentették, mert gitárral tanultam meg a dalokat. Katona Klári Babos Gyula cigánysága volt ott zenész, iszonyatot hajtottak végre azzal, hogy fizetni kell annak, aki énekes akar lenni. Vissza sem mentem a kottáimért, mindenem odaveszett.
Folytatták Babos Gyula cigányságával az ember gyalázást, ők voltak a Nyírő Gyula apokaliptikus kórházban és rugdalták előttem a székeket. teljesen agyi defectes összezúzásom idején.

1996-ben Müller Péter Sziámi izraeli menhelyi roma börtönnel járó sátánistái és a Bertalan utcaiaktól kezeimbe, szívembe kapott elektromos csapások elégették az összes álmosfüzetet, mely születésem óta helyettük végrehajtott apokalipszisről szólt. Dr. Sági Ilona mondta, hogy vezessem az álmaimat, akkor már tehetetlen báb lettem Ádám és Éva misztikus kígyóval rendelkező Révész utcai kezdettel, ami együtt volt a csernobili reaktor robbanással. Éppen a felszámolt Pályafenntartásnál dolgoztam a Mávnál Újhelyben.

Az elmeosztály folyamatosan ismétli átírva az álmait a két utcai apokalipszisnek, anyám apjának támadása óta hetvennyolc éve járnak körben, ezt jelenti a mindenkori politika.

A Japán gésa helyetti támadást Cseh a Kelettel Aranyhálóként adta ki. Egerben a Zizi Magazin vezetője filmezte 1992-ban a kíséretemet. Ők is tudták, hogy Japán gésái helyett engem gyilkoltak Zoltán Erikáék.
A nyomorultak kilencven éve hosszabbítanak. A szomszédban lakó Rákóczi tér volt a kezdet, a sátánisták és a Keresztöltés Keresztes Ildikó suttogójaként cipel már 18 éve, ezt állították be együtt Kiskató vers elhangzásakor, Pogány Judit menhelyét, Kupa Mihály Szörnyeteg koporsóját, Papadimitru gipszes kezdetét a miskolci sötétkapus dögökkel, Balázs Fecót újhelyi Balázs szomszéd Varga Éva baba kezdetével a világ történelmének. Ezek vannak itt, hátamon még Dávid Mónika Mónika Showja.
Liptaiék az álmosfüzeteket a menhelyével Müllernek úgy hajtották végre, hogy a japán gésa miatt megcsonkítottak és aranyhálót tettek a Kata kocsmai kommunista füvesekkel a számba. Japán gésákat így emelték, amit a Gésa filmben is kiadtak, s ez csak egy álma volt a két utcának. A menhely a Tatárdombon még a pusztítót is megmentette, mint szőke rövidi hajú Kos-nőt, ugyanis egyszerre kaptunk fülünkre pofot az antikrisztustól, engem a volt férjem a Kos-nő helyett ütött meg, hogy eltört a bal fülem. A bal arccsontom Tina Turner belőlem rock-nagymama helyett törték össze, míg az orromat egy fekete sárkány szülött helyett.

Miután születésem óta engem gyilkoltatnak maguk helyett, mint Sátán népei elhagyták a várost, én kaptam meg ismétlésben a csapásaikat végzetükkel együtt. A nyomorultak 56 éve élik értelmetlen életüket, értelmiségként járva a világot, mulatva, már szaporulatuk is diplomás.

Ufóktól mentették meg a csapásokat, mint írtam, a napokban jártak annál az utcai berendezettnél, aki látta egykori amerikai kezdetet, amikor gonosz idegenek érkeztek meg. Ekkor jégbe borult Amerikába, most is ismétlik az apokalipszist.
Nagy a megyei védelem, hatalmas erővel bírnak, ezért csodálkozom az emberek megáldozásán maguk helyett. Simon Ilonát az elméről kellett volna kergetnie egy hatalmas erővel bíró sárkánynak a gyerekeivel együtt, amit rajtunk hajtottak végre a családdal még több, mint hetven évvel ezelőtt, azóta járnak körben az apokalipszisen, mint ahogyan ezelőtt 130 évvel is a boszorkányok helyett a magyarokat támadták meg, ezt is folyamatosan ismétlik.

A római egyházas antikrisztus pusztító az én bal fülemet törte össze a volt férjem által az utcai berendezettel együtt maga helyett, azt a fülembe tett misztikus iszonyattal ismételte a II-es elmeosztály 1995-ben, utána rendezték be őket fogadásomra Simon Ilona simontornyi elmeosztálya helyett.

A Dental soft engem támadott meg a Csanyikban az egyik utcába rendezett helyett 1991-ben, itt a szívemet égették, amikor az ismétléséhez értek.

Elmebetegezett engem az elmeosztály 2001-ben, amikor az álmokat feltettem fórumra. Az apokalipszist jelentette, azt amit a város maga helyett az embereken születésem óta végrehajtott, ezt kellett elkezdeni vezetni.

Én a világ történelmét írtam, amit bezúztak, amiből most egyházakat hoztak létre a bibliai olvastatás után, valamint a Szent Anna egyház dalainak gitározása után gitárral nyitottak a megmentettek.

A Hunnia magyarjainak, mint Zalatnaynak és a Benkő reformátusoknak, amik iszonyatot hajtottak végre anyámon és anyján születése óta nem így kellett a börtöntől megválnia, mert a magyarok börtön fogságban vannak. Anyám sorsát Müllerék kezdték előlről 1995-ben csonkításommal az utcai csapásokkal együtt. Ezek azóta itt vannak kíséretemként, elmenni tőlük nem tudok. Autóval járnak, lakást újítanak, nagy házakat építenek, finomakat esznek, akár a médiabeli elme és börtön, valamint a kezdeti zsidó nyomorultak.

Születésem óta a csapások sorsukat hajtják végre a sötétség apokaliptikus megyéjében, az álmosfüzetekben fel voltak sorolva, mitől féltek. Árnyékok lettek a két utcába és tíz emeletesekbe beállítva.

A város kivonult még a könyveit is végrehajtva az egyházakkal rajtunk, az őrházat is felszámolták, ami 130 éves berendezés alapján került az álmosfüzetbe, akkor kellett volna nekem innen elmennem, mivel a Kata gyümölcsei és a Jupiter lány kalandjai Ufós kezdet akkor ért véget a járványtemetővel, aminek a történelmét felszámolták.

Szeretetben élnek a csapások a börtön bűnözőkkel, Rákóczi térrel együtt, nyugalomban, felettük a kíséret, ufók vigyáznak rájuk.

Az orvos nem nekem kellett, hogy kiabálja, hogy meg kell halnom, hanem egy csapásnak. Nem én jártam Amerikában egyik faházban, akitől lopták az életenergiáját, mint Szepes Mária álmosfüzete szerinti szenet, hanem az egyik csapás. Az átírott és menhely által rajtunk ismételt álmosfüzetek a miskolci két utcai berendezést jelentették, akik, mint írtam az idegosztályon Fecske Csaba népeként sorsát ismételve gyilkoltak le 1991-ben, Cseh Károly szerint Krisztus feszületként, így jelentett meg az Északban fotómmal.
Cseh Károly meggyalázott engem, mint kiderült első alkalom után, ezt Csillaghullásként írta meg 1991. augusztus 26-án, nem én voltam a csillag, hanem Toni Churtis, ezután jött ide. Ezt követően azt írta, hogy a Krisztus rozsdaszín karjára feszített engem, vagyis a bibliás föld, amit lérehozott vasfüggönyös, vastrágya valamennyi vallásával és hívével.

Ezt követte a csuvasokkal kezdődött vasfeszületes Bibliás föld könyveinek létrehozása végig az én főszereplésemmel, mivel én voltam a Múzsa. Cseh leánya már Angliába ment férjhez, a csapások szétmennek, szaporodnak, hosszabbítanak. A sajtszagú Anglia nőinek történetét is megtaláltam Sajtos néven az elmeosztálytól berendezve. Innen vannak mindazokkal, akik az elmúlt 56 évben emelkedtek, írnak, vagy apokaliptikus filmeket rendeznek, ezért nem tudtam magyar filmet nézni.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 2 
2014.02 2014. Február 2014.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 95 db bejegyzés
e év: 796 db bejegyzés
Összes: 7233 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 111
  • e Hét: 873
  • e Hónap: 12578
  • e Év: 51579
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.