Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 3 
Időjelek ismétlése születésem óta Pusztítóval
  2014-02-21 10:19:13, péntek
 
  Egyre jobban deformál Salakó István alkohoholista Halak helyett miskolci átjövetelével 1983-ban már Demjén Rózsi sötétkapusnépe, állaimnál ekkor két dudor jött ki, majd a szemhéjamba kaptam szemüveget az Árvay rokonság Időjelek zsenijei helyett, így mentek végig az Időjelek megadóinak összes megrajzolt csapásán Ratkós kor ismétlésével Pálinkással és Vargákkal, ami hetven éves kezdetük volt, így kapott Ratkó díjat Kohut Magda is, akit kiiktattak apa halálakor, lezártak minket a médiával, mint világ kezdetének filmbeli eseményeit. A járványtemető története Eszmeraldával ment tovább.

A pusztítója a római egyháznak cigány szemetesekkel áldozott meg 1995-ben a szomszéd ufós elmeszülött helyett, aki helyett bevittek a kórházba dr. M-hez azokkal a betegekkel, akik helyett addig is engem gyilkoltak le.
Az Időjeleket folytatta az Iker torony házához érve a római ufós egyházéhoz, címükre állította ki a megyei kórház a kartonomat, dr. M-, az Illés Emlék M-nek 1972. óta készülő apokalipszisében.
A pusztító kezdte itt el a skizoprenek születésem óta tartó ismétlését Révész utcai Bencs Marianna babája szeretőjének autóját ideállítva a bérház elé, nem engedve meg a fürdésemet rendesen a menhellyel.

A Vargáknak volt megírva, hogy de az arcuk nem lesz ismerős. Minden részemet tönkretették, teljesen eldeformáltak minden torzulásai miatt a karmikusoknak és hogy mennyi minden nem lehettem, ezt is ők hajtották végre munkahelyi üldözésekkel együtt. A Medúzájuknál kb. öt éves koromban jártak Korál vízi táncsorával a miskolci Pszichografológiának és dögjeivel a sötétkapusoknak és a menhelynek. Varga újhelyi fogtechnikus Egy bolond százat csinál filmbeli szereplőkkel anyámat tette tönkre ugyanezzel a Rejtő mondattal 1992-ben, vagyis Rejtő könyveit is végrehajtották rajtunk, be volt Miskolcon rendezve, így mentek el.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
UPC és Digi, minden informatikus Pszichografológia
  2014-02-21 09:50:13, péntek
 
  Az UPC jött meg legelőbb a Pszichografológiai ember gyilkosokkal, buzik tisztításával itt ismételt kiadott katalógusai szerint 1998. óta, becsinálták a buzi sportolók hátsó felét ragtapasszal, miközben engem a média égetett emelkedésükkor, úgy jártam éjjel-nappal.

Miskolc városa a túlélő öregasszonyai miatt minket megtámadott, mert a Digi a Győri kapuban és másutt ledobta antennáikat a tetőről, szegény öregasszonyok már nyolcvan éve magyar és ember támadásból, emberség felszámolásából túlélők, mint árnyékoskert és dögnépek, így került sor arra is, hogy a nyugdíjfolyósító külön emeljen nekik a Pszichografológiából, mint Fecske Csabának, aki miatt kivégeztek 1991-ben a Kelet lírai karámja közül, amik végig kísértek születésem óta, ez volt a Látókör. Nekem nem járt semmi sem, engem koldultattak a lányomnál Nagy Anna sorsát is túlhaladva, míg a sziklai és pincés népeket is jólétbe tették a sötétkapusokkal, amíg az apokalipszist rajtam hajtották végre Pogány Juditék a menhellyel maguk helyett.
Öcsémet a cigányság és debreceniek emelése után az alkoholisták, füvesek helyett koldultatták haláláig valamennyi elmeosztályon végighaladva áldozásával, mint velem itt Bertalan utcai Pszichograológiaiak helyett.
Az UPC-seken csodálkoztam, mert aránylag udvariasak volta, cipőben a szobába nem jöttek be, de már nekem drágák voltak.

A Digi a Bertalan utcai romániai áthozott Pszichografológiai eredettel br. Ezek már bejönnek a lakásba cipőbe, mondani sem, hogy a miskolci képviseleteik belőlem vannak, ezt mutatta be a pornós csatornájával a roma börtönnek Müller Péter nevéhez és Farkashoz érve, hosszú az utca, valamennyiük skizopren sorsát születésem óta ismétlik körben járva a Révész utcán és ezen. Ebből vannak a politikusok. Som beöltözésekor lepedőbe itt iszonyatot művelt az elmeosztály a Rákóczi térrel a rajtam lévő Szörnyeteg koporsójával, Dávid Mónika népeként, ami átlépett 1972-es eltemetésem óta fiával az Okos Kati szomszéddal a jövőbe az utódokkal.

A Digi villámgyorsan kötötte be a tatárdombi kommunista cigánytelepnek és valamennyi halál nép falvába, városába a pornó csatornákat, szőke nőket szexeltettek, amiket a menhely cigánysága védett, támadott miattuk minket Presser Pici Pszichografológiai népével, a nácik általi védettségben.

Tegnapelőtt elment az összes csatornám, bejelentettem, azt mondták, karbantartás van. Nem is jöttek vissza a csatornák, kijött most a digis nagyon rossz modorral és azt mondta, nézzem meg a fehér kábelt. Én nem tudom bedugni a kábelt a tévébe, mert olyan rövid kábelt tettek fel a szekrénysor hosszú falára középre, hogy nem ér el a tévéig, ezért a lányomat szoktam megkérni arra, hogy erőltesse bele, amikor néha kiesik, vagy szerelés miatt el kell vinni a tévét, épphogy be lehet dugni, ez a szerelők hibája lenne, ezért is esik ki.
Közölte a nagyon rossz modorú szerelője a Diginek, hogy ez kétezer-ötszáz forintomba fog kerülni jövő havi kiszámlázáskor. Még jó, hogy van munkája a Pszichografológiai Bertalan utcai listából emelkedetteknek emberek legyilkolásából. Nem én vagyok a hibás azért, mert a digi a szekrénysor helyére tette a kábelt, nem ér a tévéig, így esik ki mindig, a lányom szokta beleerőltetni. Mindegy, megfizetem a diginek a ésszerűtlenségét, hogy rövidi a kábelje a kétezer-ötszáz forintot. Legyen vele boldog Románia a miskolci Pszichografológiai Bertalan utcai képviselettel.

Felhívtam a digit ismét, amiért fizetni kell, mert nekik nem ingyenes az ügyfélszolgálatuk, bármennyit is kell várakozni, bár a legolcsóbbak itt. Mondtam, hogy a szekrénysor oldalára középre tették a kábelt, mindig meg kell rántani. Azt felelték, nekem kell vállalnom a hosszabbítás költségét. Megnézettem a szomszéddal, aki azt mondta, hogy az a baj, hogy a kábel dugója kiesik a tévéből, mert nem belevaló, ezt kell átcserélni, vagyis ismét nem én vagyok a hibás.

Itt minden hónapban be vannak osztva a munkák. Mielőtt idejöttem a két mellettem lakó szomszéd beázott, egyik a genyó és szőke felesége már megöregedve 1971. óta, amióta minket megtámadtak helyettük, autóval, nyaralóval, másik a kezdetem volt anyám fogkiszedésével, barna leányként én voltam a pók, amiért megtámadtak 1998-ban ismétlésben, hogy nekik a média ad pók barna gyerekeket, így adta férjhez a lányomat a Pszichografológia, lezárta ezzel végleg a családomat, kihalattak minket többszörösen is, hiszen a bátyám felesége is pók népéhez tartozik Keresztöltést jelent 1971-es folytatásuk óta.
Babi alkoholista állandó szereplő nyíregyházi gonosz zsidó rokonsággal, szemhéjam megrontójának Időjelek unokaöccsével mondta, hogy a bérháznak meg kellett volna repednie. Már a szarkahegyi nácik a biblia olvastatás és teljes begyűjtés idején rám Jeruzsálem helyett átcseréltették a tetőt is. Panel programot kezdtek el, miután Simon Ilona a börtönnel kifizetette a havi tízezer forintomból a hat éves vízszámláját, az elmeosztály végrehajtotta elmére való bevitele helyett rajtam az életét, bolond lányával együtt jó barátnőkként vitték el őket, mivel nálunk nem engedték a szeretetet.
A panelesek úgy oldották meg a tető felújítást, hogy most én ázom be egyedül, én vagyok az értelmiség legyőzője a Pszichografológiának.

Tehát minden hónapban elromlik valami a besárgult tapétás lakásban, mert én vagyok a rendetlen Malek Andrea pszichografológiai Halak szülött 1995-ös ismétlése óta az összes kivégző rendetlennel együtt, ezek a genyózók is,meg az amerikai tisztulók.
Ezeknek már gondnokság alá kellett volna kerülniük a két Pogánnyal és a győri kapui Balázsnéval és utcanép kíséretével, amik folyamatosan végrehajtották a gyalázatát a fekete kávésoknak a börtönből, Madonnát hosszabbították.

A tévé az elektromos csapások miatt nagyfeszültségben van. Tavaly elromlott, csak pár csatorna jött be. Ekkor kihívtam a digit, közölték, hogy a tévé romlott el, csatornák benn vannak, de már rossz modorral, fingom sincs válaszával egyiküknek kérdésemre.

Minden informatikuson vigyorognak a kórházakban, mert az asztrológiai Maria Duval jóslatakor hozták létre a pszichografológiai nyomorultaknak az informatikai iskolákat, így mentek külföldre is nagy jó létbe, amiért Orbán dicséri őket. Nyelvtudomány miatt nyelvi bénítást és csonkított hajtottak Müllerék végre, a gyerekeimet elvették tőlem Simon Ilona sorsát végrehatva már 1983-ben, valamint minden karmikus szülött szeretetben él emberen végrehajtott könyveik mellett. Lényegében hat évig lehettünk hárman egy család.

2001. körül az akkori Marx téri - mivel itt volt a Marx-leninista központja az alkoholista, buzi-leszbi, kábítószeres, cigányság kommunistáinak, akik Kata gyümölcseit Som megrontásakor ismételték a postás Tibiként való beállításával a versem szerint, ezt születésem óta rajtam hajtották végre a média kezdésével - számítógépes a P2-es számítógépembe memória tételkor azt írta a Kata név helyett, hogy DOLGOZIK.
Nemcsak a pszichografológiai informatikusok vannak belőlem a világ minden táján, hanem a gyerekek szaporodnak, tanulnak Okos Kati hosszabbításként, dolgoznak is helyettem, az én munkám az volt a gépes szerint, aki már akkor ismerte az életemet, hogy én vagyok a skizopren refrénje az elmének és menhelynek minden világ könyvtár szerepjátékos könyvének végrehajtása után, amit a Lila kocsmai Pusztító az Időjelek mentésével születésem óta hajtott végre, itt 1998. óta ismétlésben az engem puffasztó Zoltán Erika népével és az elmeosztály feletti iszonyattal, amelyik szedeti az elmék xanaxát, ha nem veszem be, hatalmasra dagadok.
Ez az én munkám, az elmebetegségek az internet világában, míg a születésem óta emelkedett elmeosztály kiállításokat rendez, István koronáját hordozza, díjakat adnak egymásnak, életmű díjakat is a testnevelés elleni csapásoknak. A világon van más Repuclicja is az adventi sorozatoknak, itt Cipő sorsát folyamatosan a Pszichografológiai két utcai berendezéssel embereken hajtották végre Presser Picivel együtt születésem óta, Izraellel az elvitt varjú népe kivételével.

A világ-könyvtárának minden könyvének végrehajtásakor az elme által ismétlésben, köztük az adventista irodalmon, blbliai csapásokon a média és elmeosztály végrehajtásában mondták ki, hogy én vagyok a rendetlen Malek helyett ismétlésben, aki Toldi Mária vasfüggönyös hosszabbítást jelent, hogy emberhez méltó sors az övé, osztrák gyilkosokkal van együtt a börtönből. A börtön és elme már nem fél senkitől, amivel kezdtek a hatvanas években orvosoktól és rendőrségtől tartva.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Pszichografológiai Okos Katival hosszabbít a jövő
  2014-02-21 09:26:04, péntek
 
  Karcsára vitt férjhez mindenem kidobálásával, éheztetésem alatt a királdi A-né Rózsa most arczheimes kórja sorsát is ismétlőkkel fejtámadással, diszlexiával pár évvel ezelőtt. Miatta nem volt mit ennem és az egész megyei elmeosztály helyett, a nyomorultak 1967. óta velük járnak körben, mint a kommunista Kata és Lila kocsma népe Pszichhografológiából kivégézőkkel, mint a Szörnyeteg koporsójával, Presserékkel.

Karcsára menetelem után meghalt a nagymama, aki a református denevéres száz éves egyháznál volt szakácsnő. Ágyneműjét volt anyósom odaadta egy házaló cigányasszonynak, amelyik megdöbbenésemre engem Okos Katinak nevezett. Ezzel folytatódott a Bertalan utcai okkultista Pszichografológiai vérfürdősök 1995-ben ismételten engem támadó ember áldozás ismétlése a Rákóczi térhez és Keresztöltéshez, mint születésési kezdetemhez jött férjjel a nyiregyházi Keletesek által Téltakararítóban kiadott Bodor költő szerint, jöttek házasságot kötni a szereplőkkel, ami mai napig tart, majd szaporodnak, ha beteg gyerek születik, minket támadnak meg.

Okos Miskolc néven most laptopokat osztogatnak a végleges legyikolásom, 1995. óta megszületett és egyetemisra gyerekekre hivatkozva, meg a velük ember gyilkosságban járó cigánytelepnek. Okos Kata város ez, Kata Miskolc kártyájával az árnyéktelepi Káli Sándornak, amelyik helyett a menhely elnémított engem 2004-es kivégézéseim sorozata közben véglegesen, amikor a nálunk lévő Talmudos megszületett csapások deformációhoz értek, s ezeken mentek végig a fertelmesekkel együtt, mint Oláh Ibolya népén csonkításával az elméjének, fogaim kiszedésével Müllter Péter Sziámi börtön csapástól.

Miskolc túszokat hozott ide, fertelmesen végezte ki az embereket, akiket már hetven éve megtámadott. Így mentek el ember áldozással és deformációkkal folyamatosan a borsodiak a médiába, ami mai napig tart Miskolc világ négy égtájának névtárán végig haladva.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 3 
2014.01 2014. Február 2014.03
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 95 db bejegyzés
e év: 796 db bejegyzés
Összes: 7245 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 159
  • e Hét: 3091
  • e Hónap: 5450
  • e Év: 57716
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.