Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 3 
Németország világ-történelem kezdete Simonnal
  2014-02-25 19:32:23, kedd
 
  Németország, amelyik zsidó református népe a magyar zsidó református néppel együtt a börtön fogságából úgy akart megszabadulni, hogy az embereket velem együtt felkínálta a Pszichografológiai Révész és Bertalan utcáknak, köztük Simon a börtönből és a simontornyi elmeosztálya Magyarországnak szlovákokkal együtt.

A TV2 Mi lesz veled, Magyarország szonettkoszorúmat jelentette 1991-es írással, amit meg is írtak nekik 2001-ben azzal együtt, hogy a miskolci Zsarnai telepi pirosozókat jelentik a börtönből Zsókáival a Vologdának, Andó Marianna perecesi kivégzőjével Miskolc városának, amelyik sorsát rajtam ismételték pár évvel ezelőtt, mert szőke rövid hajú kosnője a pusztítónak a Révész utcai Rákóczi tér tisztítása és sorsa elhordoztatása kezdetével egykori börtönnek, megtisztították Kositczky István kígyós börtönével együtt.
A Mi lesz veled, Magyarország az addigi rémtetteit tartalmazta ember árulással együtt a TV2 börtönének, amit születésem óta rajtam végrehajtott.
A TV2 rémtettei iszonyatosak, a börtön születésemkor áldozott, azóta hajtja végre a börtön bűnözők könyveit embereken, azzal álltak fel 1995-ben, hogy kiszedték a nagynéném fogait a Rákóczi terükkel.

Németország Benkőék reformátusaival anyámat áldozta meg születése óta, majd folytatta velünk, hármunkkal az ember gyilkosságát világ-történelmet kezdve Jehova sárga focizó kutyával, Mici macska három macskájával, de nem sokáig tartott a történet, mert a nyomorultakat Izraelből a Bertalan utcai berendezéssel emelni kezdték Borossékkal, Grillusékkal, amelyek a megtámadásom óta 1995-ben zsidó ünnepet tartanak szabadon - Pszichografológián kívül, mivel nyomorultakról van szó, mint Jakubcsek Gabriella és Várkonyi Andrea a TV2 Vologda utcai miskolci lakótelepével.

Németország ember gyilkossága nem ismer határt, az a szemtelenség, amivel lesatírozta Európát a térképről a világon körben járó apokalipszissel, kezdte itt az adventi egyházával az Omegával Benkő beállítással a debreceni kitermelést, minden falut felszámolt, meggyaláztatott a Pszichografológiai szörnyetegek népével.

Németország és Simon Pszichografológiai szövetsége a jövőjét jelenti az oroszoknak, mivel a pusztítók odavalók. Simon a születésem kezdetét jelenti a börtönből, amikkel kezdték a karmikus börtön könyveit végrehajtani. Ezek viszont elmebetegei a Pszichografológiának, mivel müncheni a Pszichografológiai Pán-Európai Uniós kezdetük nyolcvan éve már, azóta gyilkolnak közösen, most már leszerződve.

Már elfogadott, hogy a vasbabilon kommunistáinak új misszióvá vált termékenységi népei vigadoznak teli fogsorral a Pszichografológi Szepes Mária Száműzött Napos Piroska Oszwald Marika operettes kezdetével körben járva misszióval a világot a római egyház egykori bibliájával, mint atlantiszi lélekkel, ami itt én voltam egyedül, mert a pusztító van az egyház fölött vasbabilonként, a Ferencvárosi győztes a Bestia pettyeit viseli a fején.

A Lila kocsmát a cseremisz pusztítóval a coca cola jellel jelölték meg a maffiák, amik itt voltak a lakásban, Keller Dezső zsidói kínáltak fel nekik kislány koromban gitárral a kezemben. Az én nevemet viselő Citroenes már felszámolta maffia központi helyét Nyíregyházán, Újhelyben is, így mennek el büntetlenül.

A coca cola jelesek a Rákóczi téri nyomorultak hosszabbítását jelentik Szelep Kiss Tábornok utcai születése óta, miatta engem a város 1972. óta gyilkol, a bal szememet teljesen a média Suttogó szörnyetegével, az elmeosztály melleimet cipelő Dávid Mónika orvos-pszichiáter 1972-es hosszabbítása a Rákóczi térnek, most nyomorultak, alkoholisták, drogosak már 1995. óta, ezeket mentették meg az elméktől, 1995. óta rehabilitálják és rendezik az elmebetegeket, amióta a sátánisták az öcsémet Kósa Emese egykori brazil elmeosztály képviselője osztályán leöntötte pálinkával és összezúzta, majd rajta tisztította az összes borsodivánkai engem 1990-ben kurvázó, maguk fölé így tették Kovács Ildikót pszichiáternek, hatalmas erővel gyilkoló kommunista elmebeteget, Kecskés Emil sorsát folyamatosan hozva a buzikkal, Kupai bolond kezdetével együtt Bajnai Gordonnak. A füvesek orvosa, mint írtam Branyiczky Mihály elköltözött barzil füves sámán és felesége helyett engem támadva a média által Liptai elmeosztályával mindegyik helyett engem véglegesen meg akart szüntetni dr. M-jével együtt az Illés apokalipszisnek azzal, hogy bezárnak egy intézménybe, így a nyomorultak politikája és a Zöld Medeia, a Pszichografológiai pusztítók a létrehozott nyomorultakkal, Vas-babilonnal, mellyel Táncdalfesztivállal a belőlem tett énekesenek, zenészeknek nyugodtan alkothatják Magyarország Holnapját. A menhely Müller Péter olyan iszonyatot hajtott végre, hogy égetett a börtön buzik helyett, az összes elmebeteg csapását rajtunk hajtotta végre, megreformálta az elmeosztályokat az RTL klubbal, mint a világ összes csapásait, megcsonkított, fülembe iszonyatot téve, amit összetört a római egyházas pusztító úgy olvastatta darabaokra szaggatva a Jehova és a debreceni Bibliát, egyesével menve végig minden szerepén a szereplők elvitelével, majd itt folytatta a börtön karmikusok könyveivel és elvitelükkel. Gunda és különféle neveket olvastam a kommunisták utcáiban, melyek könyveit éppen akkor rajtam ismételték, így élnek jólétben születésem óta az alkoholisták és Rákóczi téri kurvák, így diplomáztak 1967. óta a nyomorult gyerekeik.

Németország nemcsak a Jehova kutyás történelmet rendezte be emberekkel a Benkőkkel, hogy a börtönből megszabaduljanak, ellenük jött létre az én áldozásommal már tehetségem mitt az egész vasfüggönyös Táncdalfesztivál Konczék elmeosztályával nálunk, minden torz, iszonyatos hang képviselője kiválasztott lett miattam. Így került közéjük Kovács Kati Godzsák Ildikó rozsafazék hangjával, mivel a boszorkányokat kímélték meg a gyenge tanulókat, gyogyósokat, szőke szerepjátékosát a Józsefvárosnak, mint Hornyák Ildikót, testvérével, Babival a Révész utcai Pszichografológiából ember gyilkosként az összes párttitkárral együtt, amelyiek azóta is jólétben élnek, mint ember gyilkosok, ők zúztak össze a sátánistákkal.
Mikor a Kiss Tábornok utcát ismételték a karmikus elmebetegeket kommunistává téve, szabályszerűen az egyik lyukas szíve miatt 1984-ben odaszegeztek az ágyhoz a szívem közepébe szúrva hatalmas fájdalommal. Habzott a szám, úgy feküdtem mozdulatlan másnap fél tízig, amíg a mulatásából volt férjem haza nem jött. Ez a születésnapomon történt, mint minden nagyobb csapás a pusztÍtója részéről a Lila kocsmának. Reformátusok karmikus népe könyveit és sorsát hajtották végre.

Németország közvetített a Pszichografológiai forgószeleket két utcán folyamatosan végrehajtó Lévai Gyöngyi és Priska Gábor fogkiszedő férj és Hajdú Imre saját könyvvel rendelkező börtön képviselet kezei alatt a kiliániak megmentésével folyamatosan az ember gyilkosságát a két Rákóczi térnek, ez Németországnak természetes volt. Ők reformálták meg az RTL klubbal és a menhellyel barcikai központtal az összes elme csapást, csapásaikat végrehajtva embereken. A cigány szemetesei a városgondnokságnak ezer forintos maffia díjon vitték el az engem Látókörben és Hétszínvilágban megjelentett főnix bárány, Erdély fenyője kislánykoromban és különféle baglyos zsidó és csontvázjeles rajzok miatt, amiket együtt ismételtek a sivatagi Teve utcai rendőrséggel, ahogyan jöttek sorban a keletes Fecske Csaba és lírai vasbabilonos karámja által megírt csapások 1995-ben. Ezt követően a déli hírlap kommunista nyomorult zsidóival helycserét tartottak, azóta a németek az állítólagos elvitt zsidókat a nyomorultak kormányával kártalanították, mint az idetett barakkosokat, amikkel kurválkodtak és a Simonokat a Pszichografológiából, valamaint a Vörös Oroszlán fekete mágusi nemeseit a szerepeiket rajtam végrehajtókként indiai cigányság Erdős Láma kezdettel való emelésével véglegesen. Főnixes Annás báránnyal rendelkező kivégzők ezek, amik kommunistáknak és Isten hívőknek is vallják magukat.

A náci népe lett volna berendezve mindenütt áldozatként, ezeket tették diplomássá, ezeket vitték ki a városból külföldre.

Németország iszonyatot hajtott végre nácijaival, pszichografológiai kivégzőivel az összes országon ismétlésben az emberek legyikolásával fertelmes módon, ami most is tart coca cola jeles Szelep népénél és üzleti soránál a belőle berendezetteknek, Dávid Mónika Szörnyeteg koporsójánál, Zoltán Erika engem tágító és Demjén miskolci pusztító engem deformáló csapásaival.

Nagymamámat a Rózsa néven berendezett boszorkányok helyett ölték meg. Senki sem érti, felfoghatatlan Miskolc minden cselekedete, alig lehet megfogalmazni a borsodi médiák és korláti 666 római egyházas fenevad központ lyuggató rémtetteit, amit Müllerékkel végrehajtottak, Oláh Ibolya Katijával minden cigánynak és szőkének, ami belőlük ered.

Tehetetlen voltam ezelőtt 18 évvel is a TV2 ellen, amelyik olyan hatalmas erővel támadott meg a beszógépei és Szandi orosz náci helyett 1991. elején, hogy napokig nem tudtam magamról, iszonyatot hajtva végre az Avonnal együtt, amelyik a II-es elmeosztály homlokráncolóit futtatja és építii a börtön nekik a hatalmas házakat már szaporodva, amióta dr. M-je az Illés apokalipszisnek közölte, hogy ráncoljam a homlokomat. A Két lotti könyvet visítve ismételték a diósgyőriek helyett rajtam, itt, miközben a gyámügy rendetlenezett engem Ganxtáék helyett, amik a svédeket összezúzták Puskák és galambok képviseletével. Ez a kiliáni börtön elektromos csapásokkal, amikkel itt 1998-ban megtámadtak, ők írták meg az összes könyvet Göncz Árpáddal együtt, ezek tették elnökké is a Braun házban rám omlasztva a plafont Müller Péter. Én lettem az állat, mert finom és ember voltam, tiszta volt a szívem. Engem nem lehet megérteni,mert a rémtetteket nem lehet tálalni, hogy érthető l egyen, hogy mindezt Müller Péter végrehajtotta a Gyarmati néven iderendezett szirmabesenyői egykori román cigánytelep Tik sem vagytok magyarok sátánistáival. Ez itt a családvédelmi intézet, valamennyien ember gyilkosságból vannak odatéve menhely és füvesek által. Isznak, mulatnak, intézik az árnyékoskerti megmentett megöregedett Rákóczi tér dolgait.

A börtön a menhellyel az Illés-Bródy apokalipszist folyamatosan ismétli születésem óta, mint Krisztus feszületnél újságpapíroknak kellene heverni szerteszét, ekkor hullnak darabokra a könyvei. A cserepekkel együtt a begyűjtött könyveit a világnak folyamatosan hajtja végre anyámon és rajtam. Élünk és meghalunk- mondta az orvosuk Újhelyben tavaly, itt jártak a hullaboncoló átrendezése mellett az egészségügyével a börtönnek, mivel az egészségügyet a börtön irányítja száz éve már, az pszichiátereket ellmebetegek tették meg orvosnak. Csiba Gábor majdnem húsz éve már ismétlésben idegosztályának súlyos kinn levőségével engem gyilkoló sötétkapus dögje a megyei kórháznak is a börtönhöz tartozik, Csák Verás könyvét nagy hangon hajtották végre. Meg sem lehet büntetni, mert börtönt és halált jelent a kivitt szirmabesenyő anyámon, bátyámon, rajtam végrehajtott könyveikkel együtt a Szelep rokonságnak, mely Lázár dögjeivel indult a sétapálcakor 1961-es tüdőgyilkolásával nagyapának a börtön részéről, ők ölték nagymamámat is a spiritisztákkal, ezért utánozták a hangját jégesővel elverve előtte a szőlőjét. Ez a média és valamennyi nyaraló börtön a nyakamban lévő csernobili szennyezése kezdetével támadva meg engem a börtön részéről 1983-as kezdetével Derláné bárányuknak, mint egykori nácinak végzetét végrehajtva. Övéké a főnix Annás főszereplőjével együtt, aki helyett engem végig gyilkoltak egy életen. Csepregi Éva lett volna a főszereplőjük a feketéknek.


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A börtön gyilkosok nem tudnak sírni
  2014-02-25 13:31:47, kedd
 
  Mivel a börtön gyilkosok nem tudnak sírni, 1998. óta a szívemet nyomogató sátánisták hajtják végre Győzike népével már ismétlésben, mert nyolcvan éve ők támadták meg az embereket, nagyapát és apát is - én nem tudok sírni 1998-as végleges legyikolásom óta a megyei kórház Csiba Gábor fogkiszedő dögökkel gyilkolókkal, Pintér Margit helyetti támadásom óta, mert erkölcstelen volt, ezért az elmeosztály megtámadott miatta, meg hurkot tett a szemfogamra, ahol a menhely rontása volt, mely a bal szemembe megy fel. Erre mondta dr. Csépányi Eszter, hogy földrengés van a számban, nem cseréli át a tokokat, bűz árad a bal szemfogamból, ezért rendezte be Ózd halál mágusaival az inyfelhúzóval együtt a Csépányi utcát már majdnem húsz éve.

Csépányi Eszter már megöregedett, magán praxist folytat az elmebetegeinek a Győri kapuban.

Mivel a börtön Imrék könyveivel kezdtek születésemkor, ez volt Jakab Jutka is a Révész utcában a késsel, amit férjére emelt, sorsát ismételték akkor a könyvével együtt rajtam. Jutka elmondta, hogy még soha nem sírt. Az üres szív avonos kurvái után a börtön következett itt már a nyolcvanas években ismétlésben, hiszen Havas Henrik börtön szülött unokatestvére helyett nemcsak itt égették a végbelemet, hanem a hetvenes években hajtották végre a sorsát könyvével együtt az ózdi börtönnel. Vagyis Ózd végig ott volt az emberekkel, velünk minden helyszínen, a lyuggatóival együtt Izraelnek. Írtam pár éve a gyomaendrődi ufó vizsgálóknak, leírtam az újhelyi és miskolci lyuggatásokat, holott ők pontosan tudták, mint elmeosztály képviselői a debreceni Ufó vizsgálók felszámolása után, hogy mik ezek a lyuggatók, innen kerülnek ki a skizopren előadóik.

Jakab Jutka társaival most vérhigítót szed, ennek volt köszönhető a múlt heti rosszullétem, a másik, hogy ők támadtak meg 1986-ban hajkihullást okozó fehérvévűréget létrohozó baszógépeivel a börtönnek.
Liptaiék iderendezett fogászati asszisztensnővel, amik fogmegőrzést hajtanak végre a fogkiszedőknek nyomorultakkal hosszabbító szőke sátánistáktól eredető doktornővel, már két gyerekkel húsz éve tartja magát, dobáltak az ágyon a mókus rendi iderendezett Branyiczky Mihály brazil füves maffia képviseletében, aki már elköltözött vidékre füves lányát férjhez adva, elválasztva férjétől romániaiak által.

Ekkor hajtották végre az én hajkiszedőim megmentését a súlyos elmebetegek közül, amik a hajukat tépik, ember gyilkossából születtek meg.

A skizoprenek nem tisztálkodnak rendesen, ez volt Ganxta és Malek is, ezért támadtak meg helyettük.
Az elmeosztály áldozott meg helyettük a korláti 666 vadállati népével, mint Bródy apokalipszissel, az a Bródy, amelyik az utolsó dalnok a Bertalan utcai holnapba sorsa végrehajtásával lépett skizoprenek szerint. Vörös Oroszlános Illés apokalipszist kezdett el egykori romániai történelem szerint Mákostésztás hintás magyar kislányként való emberként történő megáldozásommal 1962-ben, meg kell nézni az összes dalát Koncz pisiszaga miatt kiválasztott elmebetegével együtt. Ők a skizopren refrénjei a börtönnek.

Keresztes Ildikó karmikus kurvája a Kereszöltésnek, ami hosszabbít 1971. óta, azért tud sírni, mert tisztul, ráér tisztulni, mire megöregszik, talán megtisztul a Rákóczi téri tetteiből Pázsit e Mese helyszínről eredve.


Azt hiszem, nincs több mondanivalóm, a gyerekeimről nem beszélek, mert az emberek a sérelmeiket nem szokták kibeszélni, még akkor sem, ha meghalnak, amivel szintén visszaélnek már nyolcvan éve a médiával.

A kiliáni Porács Józsefné Dóra néni már nyolcvan évese a börtönnek. Érthetetlen, hogy a gátlástalan asszony miatt pár évesen a börtön a Bodrogba akart fojtani, s ezt a magyar romániai parasztokon ismételte hatalmas árvízzel. Románia a halálnéppel szégyellheti magát, felszámolta Magyarországot, megtámadta, megölte az embereket a borsodi Rákóczi terével és a börtön bűnözőkkel, a Pszichografológiájával. Dóra néni börtöne 1989-es Kiliáni tégla börtön Benedek utcájába való költözésem idején az idon-dór oszlopos idejében járt egykori Rómának a kereskedelemmel együtt, amik végig kísérik mindig az apokalipszist a divatcégekkel.

Elnézést kérek a kurvázásért, ezt a szót én soha ejtettem ki a számból, nem ismertem a csúnya szavakat, amivel a Zöld Medeia folyamatosan visszaélt, végig csonkítottak egy életen a menhellyel. Először Kovács Csaba újhelyi tanárt küldték az elméről, hogy lehülyézzen minket az osztályban. A csinál, pucol, izé és ehhez hasonló szavakat sem használtam soha, ez a média azóta a színészekkel együtt. Nem tudtam, hogy magyarok ellenes apokalipszist jelent egész Borsod megye, s hogy ezért már előzőleg Patakot és Újhelyet a média megtámadta, majd felvették a neveiket, mint Benkő Dániel, aki pervezsége miatt végig a b örtön és az elmeosztályok minket támadtak születésem óta. Tudták, hogy embereket gyilkolnak, ezzel is fogadott Miskolc városa végig kurvázva a megisztult, szeretetben élő Rákóczi tere tettei miatt a nyolcvanas évektől. Én ezt a szót, hogy kurva soha nem ejtettem volna ki, mindig azt mondtam, hogy vannak jogaik a kurváknak is. Nekik nincsen, 130 éve Magyaroszág felszámolóiként vannak Miskolcról szerte a világban születésem óta nyaralva a kommunista elmebetegekkel, amik átlépnek a holnapba és nem értenek engem a húsz éves világ végéjével Nagy Anna halott helyetti teljes begyűjtéssel, azt követő elmeosztályok helyetti gyilkossággal, reformálásukkal az állandó 130 éves Bi aranyketreces bolondoknak, idegosztály csapásainak, skizopreneknek, ez skizopren refrénje Hegyi Barbara Zöld Medeiásnak, születésem óta hajtják végre a börtön könyveit a karmikus Sátán református népével kimentésével.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Leninvárosi Holló egykori Hunyadi Mátyás berendezői
  2014-02-25 09:01:45, kedd
 
  Holló Márta nevével kezdték el a Bertalan utcai fekete holló hajú hajadon Alexandiiai Katalin kerékbetörését a média elméjével ismételni a börtön gyilkosokkal reformátusok egykori románaiai fekete seregének történelmeként. Így tartottak Mátyás-kori varázsmesés versenyeket is az elmeosztályoknak a kőbányaiak, ahonnan a II-es elmeszülött Medveczky Ilona és minden szülött ered Borsodból. Határozatlan Halak én voltam a szőke börtön skizopren helyett anyám sorsának folytatásában, mert megöregedett az egykori prostituáltja a Rákóczi térnek. Ugyanez Esztergályos Cecilia gyári munkásként, annak kellett volna lennie, nem apa és a mi gyilkosunknak anyám magas vérnyomásával a füvesektől.

A fekete hajú szépasszonyok többen is voltak Hunyadi Mátyás koraként, mint Mohácsiné Újhelyben, akit az elmeszülött lánya mutatott, mennyire szép, Benedek Éva nemi csapás tanárnő anyja Miskolcnak, már talán meg is halt, szépasszony völgyiként kerültek berendezésre Varga Éva pusztító babája kezdetével Balázs Ferenc férjjel a szomszédba rendezve.

Helyettük Orbán Viktor megtartásával, mivel a reformátusokat képviselte az elmeosztálya a megyei kórháznak Amália és a pesti orvosok berendezésében engem tört kerékbe 1995. óta, itt ismétlte az ózdi cigánytelepe egykori Japán gyilkosainak.

Furcsa kommunisták, amik romániai törtélmet írnak és hoznak létre Holló néven, de uniós örökség lett ember gyilkossággal Telkibánya, belőlem élnek a vasfüggönyös elmebetegek. Ott van Alexandriai Katalin szentélye és az egykori román kétezer éves kopjafás temetője a varjúnak. Érdekes, mert a varjút már többször fogságba vitte a Vasbabilon, mindig ezzel zárul, hogy a varjú összegyűjti a világ könyveit, végrehajtják, darabokra hullnak a könyvek és Vasbabilon, ami itt a nemesi kezdet halálnépeként került lefestére szőke lófarkas hajú feleséggel fogságra viszi őket.

Most a börtön adta ki a könyveit Visnyei Lászlónak, a világ összes országának képviseletében, berendezőjeként az okkultista Pszichografológiai Bertalan utcai gyilkosoknak, mint árnyékként beállítottaknak főleg, amik puffadtak volna, ha nem hoznak ide túszként, könyveiket, csapásait is én fogadtam, erről szólnak az álmosfüzetek, melyeket az elméje Szelepnek, Medveczkynek, Maleknek, mint pszichografológiai rendetlen nyomorultnak bezúzott, Madonna leértékelt áru és a mexikóiak megtartásával Zöld-sárga Soós Kex kezdetével 1971-ben. A magyar Benkő család a börtöntől kívánt egyetlen emberi család megáldozásával megszabadulni, így kezdődött a Benkő Gyula és Kohut Magda beállítással a filmekkel egykori világ-történelem ismétlése, míg a borsodi elmeosztály fel nem ment a médiába, azóta körben járnak a megyei csapások sorsát és csapásait végrehajtva. Jakab Jutka késsel támadt a volt férjére, akitől elválasztották, ezért a Vaszily Magda egykori elmeszülöttje helyett a Révészen engem támadott meg a volt férjem, nemi szervembe rúgva, már akkor Kondor Katalin börtön gyilkost vitték a médiába anyám Rákóczi tér helyetti áldozásával születésem óta, ezt jelenti ez az utca, amit folyamatosan ismételnek elvitelükkel.

Jakab Jutka könyvét rajtam a Révész utcai kezdettel hajtották végre, lábai, mint karmikus gyilkos tette alapján bénításra ítélt miatt már 1995-ben a bolhahegyiek és II-es elme az én lábaimat tette tönkre. Vérhigítót szed, ezért most is ismétlik a betegségét. Fia a jövőt jelenti, hatalmas fizetéssel könyvel több helyen egyszerre. Havas Henrik Hócipős kislánygyilkosaival kezdődött a média Ludas Matyijával a főnixes Kajánnak. Unokatestvére Ózdról, Marika börtön feszületes könyvét már a hetvenes években rajtam hajtották végre sorsával együtt, ugyanez vonatkozik a királdi most archeimes kóros Rózsájára a versírással foglalkozók egyikének, mint megmentett Rózsájára egykori boszorkányoknak, amivel kezdtek is, hogy én vagyok a Sátán felesége Godzsák Ildikó állandó apokaliptikus vasfüggönyös nemi csapásával Újhelynek, már talán mind Amerikában, vagy Pesten vannak. Hatalmas házat építettek Bajzáttal a hegy alatt a három gyerekessé vált ember mészárosok.
Egri Rózsák iderendezett Egry név alapján esernyővel védték magukat egész Heves megyével Hevesi Tamás beállítása szerint az értelmiség legyőzése közben, ami itt az embereket jelentette, meg az értelmesebbeket. Csak az elmeosztály tanul egyedül már nyolcvan éve, meg a börtön. Herczeg Tibor ózdi árnyékoskerti szülött, amit hoztak nekem segítségül halottként 1995-ben, engem meggyalázott Bencs Marianna Lila kocsmai cseremisz pusztító kurvája miatt és a Rákóczi tér Pestről hazatérő Barna-Szajkó családja helyett a Pázsit e mese kihalatásra ítéltjeinek, amik három gyerekesként, Medve Marianna Kata kocsmás szőke sátánista kiválasztottal Pestre mentek, ócska ruhás kezdetével a Lila kocsmai pusztítónak, így cserélte ki az ágyneműjét és az összes ruháját, majd jöttek a zsidók ócska ruhái a kezdet, a hatvanas évek Kiss tábornok utcai avonos üres szív kurvái helyett, akik pincésekkel házasodtak. A pincéből feljöttek élik csodás életüket szaporodva, amióta körben járnak a két utcán.

Molnár Katalin néven megmaradt tanítónők, igazgatónők, tanárnők már nyugdíjba vonulnak havi 380 ezer forintos fizetés mellett. Börbön bűnözők.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 3 
2014.02 2014. Február 2014.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 95 db bejegyzés
e év: 796 db bejegyzés
Összes: 7233 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 262
  • e Hét: 1024
  • e Hónap: 12729
  • e Év: 51730
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.