Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 4 
Busta Ezer éve tart a játék Románia 1983.
  2014-02-26 22:26:54, szerda
 
  Már a Furhmann börtön emelkedésekor, a cigányság emberekkel való tisztulása, a Rákóczi tér Szörnyeteg koporsója és Időjelek Szelep tompalátás hosszabbítás 1972. óta, Keresztöltés 1971. óta nyomorultak izraeli 1967-es kezdetével Pogány Juditnak Pogány Balázs és bátyja Időjelek beállításával, amiért engem legyikolt a megyei kórház dr. Tűzkő Judit füves elmebetegével az orvosoknak 2004-ben és megcsonkított a nővéreivel véglegesen a sátánistáikkal és füveseikkel, megölve öcsémet, nagynénémet az Észak-Magyarország leplező rajzain és írásain végig haladva az újhelyi temető pléhkrisztusos Kun-féle egykori holt tengeri tekercses magyar címeres - ez a politika - feldúlása és nagyapa sírjának nevének átírása idején a rendőrség és az újhelyi ördögök népünnepélyekor,mik ünnepelték a megyei kórházat a cigánysággal, hogy embereket gyilkol az egészségügy már nyolcvan esztendeje Müller Péter sziámi és a római egyházba ment pusztító csapásain körben járva. Müller Péter megölte a nagynénémet és öcsémet, Vona Gábor beiskolázásakor a döglégy keresztül húzta az öcsém arcát, megszüntette a személyiségét, így emelte a nácikat és a fasisztákat.

Cseh az 1983-ban engem kormány feállítása helyetti Rákóczi téri, főnixes Dévényi Erzsébet egykori kurva combdeformációja miatt legyilkoló Révész utcai vegyes vallásúak, kommunistákkal együtt Hantos Ágnes egyiptomi népének pondrós húsos szellemvilágával, mint temetői egykori zsidóknak, Ágnes bolttal Miskolcon ismétlésben is kiválasztottként éli egykori Rab Zsuzsa kamillás fordítása szerint végrehajtott föld gyilkosságban karmikus életét.

Cseh hozta a Busta Nagy életcirkuszát, mely arról szól - ezt körül írtam, harmadszorra talán a lényegre térek -, hogy ezer éve tart a játék, s nem akartak a szereplők áldozatok lenni az azkéta ünnepi cirkusz porondján, miközben a többi játékos éljenez és ünnepel. Amit most látnak, ez az emberiség megszüntetése a média és Borsod megye részéről. Ez Románia ezer éve tartó játéka, mit Christina Busta írt, tehát volt az utcában romániai szerepjátékos, de már születésemkor azzal kezdtek, a Nápolyi Johanna Passuth könyvével mezőkövesdi jóval később született őrült Johanna életét végrehajtva rajtam a Vörös Oroszlán és Kata gyümölcsei kommunizmus indulásával a filmekkel, mint Írisszel és Eszmeraldával együtt, mind én voltam egyedül.

A másik Busta fordításom volt, melyet Cseh 1993-ban küldött, már akkor nem mert kijönni a lakásba, mint ahogyan az orvosoktól is félt, mint valamennyi vasbabilonos lírai kelet karám képviselője, engem cipeltek maguk helyett a börtönükkel, ami létrehozta őket. Tehát a másik Busta fordítás a Jegy, mely arról szólt, hogy az egyikük szeretete csak egy jegy volt, én annyira hatalmasnak látszottam, hogy belém költözött. Hogy melyik a Zöld medeia Zoltán Erika ekkor landoló elmeosztályának suttogó hangon médiában beszélő puffasztója, vagy a főnix Csepregi Éva miatt, vagy a kétszeres nyomorult hosszabbító Rákóczi tér, vagy a börtön királya, a kígyó a nyakamban és fejemben, nem tudhatom.
Itt kezdődött a kormány felállítása a börtön részéről, melynek karmikus szülöttjével kezdett Simon néven Imrékkel, Cserép Imrével és a börtön sorozatával a világ vallásainak Miskolc városa.

Szerepeiket ennek megfelelően nem hajtották végre, könyveiket rajtunk hajtották végre és szerte a világon, csapásaik miatt támadtak, mint ahogyan Müller döglégyként átlépett nyolcvan éve a jövőbe egyiptomiakkal, minden nyomorultjával rima Jeruzsálemnek, az összes perverzével a világnak, mivel Miskolc városa nyolcvan éve a magyarokat támadta meg, születésem óta az embereket a médiával német és magyar szervezésben, ellenük állították a rajtam hangom miatt kitermelt előadókat vasfüggönyként. Már nyolcvan éve tart a Zöld medeia Ágnesei kezdetével a Pszichografológia és a szívvel érző élőlények gyilkolása, így kezdtek előlről velünk, emberekkel és a vallások egykori falvainak felszámolásával Kovács Zsuzsa elmeosztályával, a médiával az ide, Bertalan utcára rendezett tíz emeletesekbe elhelyezett árnyékvilág névtárán végighaladva, majd az egész megyén végig emberek áldozásával.

Varga Egri faosz vezetője ide van rendezve, már talán nem is él, ernyővel védte magát Hevesi Tamás beállításával, az volt megírva neki, hogy semmi sem lehet és az arca nem lesz ismerős a többi Vargával együtt. Végig utazgatta kommunista tanárként a fiatalságát a többi szerepjátékossal együtt. Páran jöttek vissza külföldről.

Visszhang és Ravasz a tavasz Echoját Müller Péter izraeliekkel rajtam hajtottam végre születésem óta, 1998-ban kezdték el az utcanéppel, ahogyan fórumokon vissza lehet keresni itt a lakásban körbevéve engem ismételni Miskolc világ négy égtájának csapásait embereken, a rendőrség tudtával és beleegyezésével, mint az izraeli Teve utcai innen berendezetteknek az összes csapás elmebetegének egészségügyi reformjával.

Innen közvetít 1998. óta az a Zöld medeia az összes elmebeteg Zoltán Erika suttogó szörnyetegével egyként bennem és rajtam, amelyik a világ csapásait rajtunk végrehajtotta születésem óta ismételte Benkőék majdnem nyolcvan évvel ezelőtti támadását a Rákóczi terével Csepreginek, Balázs Klárinak, amik saját főnix ellenes és menhely, rima Jeruzsálem ellenes apokalipszisüket nyolcvan éve hajtják végre az emberiség és magyarok felszámolásál, nekik holocausztjuk nincsen, csak a rima Jeruzsálemes csapásoknak. Ez volt a varjú is, mindig új szerepjátékosokkal, ők így játszanak ezer éve. Új történelmet írt magának a vas-babillon és főnixes vallásokat jelentő Magyarországnak.
Ez mind Müller Péter és a Pszichografológia nácijainak, fasisztáinak Pázsit e Mese név szerinti csapásait jelentette volna rima Jeruzsálemmel együtt a bibliai múlt megszüntetésének, nem magyarokét és emberekét. A magyarok a börtönnel vannak együtt, így kerültem én Zalatnay Sarolta magyar börtön gyilkos helyett a Vörös Oroszlános fekete sereg iszonyatai helyett főszereplővé, születésem óta a Rákóczi tér nemesedik az egész megyében. Ezért van üzenve egykori Románia felszámolójának, a halálnak, hogy szüntesse meg a borsodi Rákóczi terét az indiai halál cigánynéppel együtt, amik embergyilkosság sorozatot hajtottak végre Müller Péter menhelyével és sötétkapujával a dögjeinek.



 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Furhman Imre börtön Kelet és Furdi Zsóka Rákóczi tér 1991.
  2014-02-26 20:06:01, szerda
 
  A vasbabilonos borsodi embereket, engem születésem óta megáldozó Kelet tagjai között nemcsak Horváth Gyula iskolában tanított Pszichografológiai okkultista vérfürdős Ágnes leszbi nemes helyett Ágnes bútorbolt berendezése mellett börtön Ágnes asszonyai vannak, amik helyett én voltam Bródy Mákostésztás hintás magyar kislánya magyar jelmezben, akin ismételték a nyolcvan évvel ezelőtt olaszliszkai, Pataki támadását a borsodiaknak a Zöld Medeiájával Zoltán Erika orvosoktól megvédett elmebetegnek a nyomorultak közül.

Furhmann Imre az Imrés nevekkel berendezett börtön bűnözőit jelentette a Kelet vasbabiloni vallásainak.
Valamennyi Imrés börtön könyvét az 1956-os börtön gyilkosoknak rajtam születésem óta a világ négy égtájának országainak képviselőivel végrehajtotta Hegyi Barbara itt nemesként házasodó római katolikus népe. Valamennyi ufós könyvet Győzike ismételt a sötétkapujával dr. Tűzkő Juditnak és Csiba Gábornak az elvitt református karmikusoknak, övék a sötétkapus születésem óta Papadimitru kezdettel születésdemkor a három gyerekesekkel, sorsuk és könyvük végrehajtásával, köztük az oroszokat támadó könyvesek ebben az utcában is, nemcsak az 1956-osoké a fasisztákkal és nácikkal, ez mind pszichografológiája az Unónak, embereket deformáló Demjén Rózsi szürke szőnyegbombás, szárnyas betétekkel, melynél az egészségügy 1990-ben járt, már akkor a megyei orvosok mentek máshová, külföldre, akár a média Horváth Charlival ebből az ember áldozó utcából a családjával, Lila kocsmához tartozó pusztító népe, így nyaralták végig az életüket.

Az Imrés ufós börtön könyveket ünnepli a béka kocsonyás város, 2004-ben nekem kaukkoltak a füvesek a megyei kórházában Csiba Gábor Gábor Áron rézágyús nyomorultnak. Már 1967. óta emelkedtek a nyomorultak.
Börtön Imrékkel kezdődött az életem Cserép Imre világ összes vallásának cserepével, végig mentek a világon, létrehozták az összes vallást minden földrészen, ahogyan haladt a média körben a könyvekkel, amiket rajtunk hajtottak végre, mint a törökök nagykövetségével a nagyobbik gyerek leforrázását 1980-ban.

Furdi Zsóka divatcéget alapított a semmihez értőknek, szőkéknek, Rákóczi térnek Furhmann Imre börtönének és cigánytelepének, Vajdáknak osztálytársam legyilkolásával létrehozó vajdákkal együtt a börtönnek, ezt is itt ismételték, vagyis a Furhmann és Furdi divatcég Rákóczi tere is pszichografológiai uniós menhelyi eredettel bír, a menhely átcserélte az egész világot csonkító tömeggyilkosaival a román Farkas börtönnek, Egyiptomnak, ami helyett a sólyom kezdettel kivették a mandulámat, tönkretették a hangszálaimat. A sólyom cserepeim között szerepel, de egykori Ízisszel és fáraós korral kezdtek Atlantisz után Egyiptom történetével.

Itt csak Rákóczi tér volt 130 éves Rákóczi nevéből létrehozva, börtön gyilkosok tégla házakban, amikkel a Talmud emelkedett, ezért tettek Bodrogi Gyula kocsija alá téglákat, de erre senki sem figyelt fel. Zsidók a börtönnel.

A többi, amin mennek végig születésem óta elmeosztály apokalipsziseként az egész világnak, ezeket reformálják, betegségeik miatt támadnak.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Halak az ünnepi tortán börtön média
  2014-02-26 18:49:45, szerda
 
  A Halak az ünnepi tortán ember áldozással születési horoszkópom, március 7. miatt végig gyilkolt egy életen az összes Halak szülöttje sorsát elhordoztat az egész világnak, deformációs torzulásaikkal együtt a Bertalan utcai Pszichografológiai berendezés szerint, mely a világ apokalipszisét jelenti cserépkorral, vaskorral, kommunizmussal, börtön karmikus gyilkosokkal, összes elmebeteg apokalipszisével az egész világnak.

Minden Halak szülöttet kiemeltek, az én áldozásommal híressé tették, már a cigányságon megy végig magán, mint Cserhus Imre börtönén könyvei végrehajtása mellett a Halak az ünnepi tortán börtön. Mutatja, hogy míg az embereket Korda és Klappka létrehozása óta nagyapa házából milliárdossá tették, mint Soros Györgyöt a járványtemető halottjának, Soros Sárinak nevével, addig az embereket koldultatta és végeláthatlan gyilkosság sorozatával nyomorba döntötte. Ők zabálnak, mulatnak, mint börtön szív nélküli gyilkosai az egész világ börtön hálózatának képviseletében.

Így választották ki a pisiszagú Koncz Zsuzsát is kommunista Vörös Oroszlánosnak, sorsát végrehajtva rajtam, de bármelyik halak szülöttet lehet elbírálni, mint Ábel Anitát, a neten fellelhető összes jelenleg is továbbtanuló szőkék mellett táncolva viruló Halak szülöttet. Már meg is haltak közülük emberfeletti élettel. Nem emberhez méltó sors az övék, hanem emberfeletti, hiszen az emberek lettek az izraeli nyomorultak már 1967-ben.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Terror háza a kommunista áldozatoknak Kisz Révész utca
  2014-02-26 18:11:37, szerda
 
  Orbán Viktor a kommunista sátoraljaújhelyi Révész utcából kommunikációs és szexuális ember áldozással került nyomorultként Hunnia börtön és készülő római egyház Vörös Oroszláns Koncz Zsuzsa kezdetével a fekete mágusoknak, fekete kenyerével augusztus 20-i ünnepének a Szent Anna miskolci egyháznak, azzal a cserépkorral, aminek többezer éves történelmét embereken végrehajtot a börtön Cserép Imre börtön elme kezdetével, így mentek végig mostani vallások létrehozásával az egész világon, mind Miskolcról ered az egész világon, mivel ez a négy világtájat gyalázó és átrendezők állandó apokaliptikus központja.

A kommunistáknak, mik között jelenleg is élek, a börtön és elme szerepeit és könyveit rajtunk végrehajtották egyedül az emberek voltak az áldozatai, 56 éve tart a kommunista Vörös Oroszlánosok vallásaival, rózsakereszteseivel, akik a börtönnel mindenkit megöltek, aki engem szeretett és tisztelt az emberiség felszámolása a Zöld Medeia részéről.

Már írtam, de nincs kinek felejelentést tenni, hogy a hidegháborút emberek, ellenünk vívták, amit nem hittem el tatárdombi tatár karmikus Halalk szülött ufór ikter toronyházas képviseletének, nem tudtam, hogy a Szomorú szemű Johanna börtön kezdettel induló Vörös Oroszlánja egykori Bródy János Illés apokalipszisének és Koncz farkasainak erről szól, így kezdődött, ami mai napig tart, itt vagyok a Rákóczi téri kommunisták és vadállati pusztítók fogságában a Zöld Medeiával együtt, dögjeivel a református egyháznak, mint romániai sötétkapusoknak. Ezek valamennyien kommunizmust hajtottak végre, sőt a Kata gyümölcsei írásom szerint engem tettek meg a kommunista erdő teremtőjének Kata néven, Kata néven megy el az összes kommunista Rákóczi téri iszonyata a Kata és Lila kocsmai Kiss Tábornok utcai és az egész megyei kommunista alkoholosta, füves, perverz, skizopren lakosságnak, mint világ csapásainak vallásaikkal együtt.

A hippik kommunista elmeosztállyal kezdtek összekeververe a keleti vallást a leninizmussal, ezeknek a helszíneit tüntették el, Hoboék megmaradtak Deák Bill kutya testenyészetével a rám Időjeleket megadó Bertalan utcai fekete sárkány és többi kommunista teremtőnek, végtelen hosszabbítás miatt.

A Vasak élnek, virulnak, házasodnak, miközben Spanyolországban tengerparton nyaralnak a ratkósok az Időjelek kommunistáitól.

Itt az emberek voltak egyedül a kommunizmus áldozatai, nem a Vörös Oroszlán elmeosztályának nemesei, sem Wass Albert vasbabilonos vasfüggönyös nemesei az elmeosztályoknak Erdéllyel, sem a székelyeknek a Révész utcai egykori magyarság felszámolójaként, furcsa lenne Székelyország a börtönből hullaszállítóként. Új történelmet írtak maguknak a börtönnel, ezt rendezték az egész biblia olvastatásommal nyílt Világ-Magyarországában a Pszichografológiai Bertalan utcának a világ összes könyvével és apokalipszisével a pusztítóknak.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 4 
2014.01 2014. Február 2014.03
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 95 db bejegyzés
e év: 796 db bejegyzés
Összes: 7246 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1178
  • e Hét: 3500
  • e Hónap: 9741
  • e Év: 62007
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.