Belépés
taltos1.blog.xfree.hu
Bármit tesznek ellenem, az a javamra fordul! Tatiosz: Ne kívánd mások balsorsát, mert a sors közös, és a jövő előre nem látható. Ossian: A ritka tisztes... Gábor Gabriella Táltos
1940.08.08
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 7 
Az új korszak letisztázása - 1. rész
  2014-02-26 23:55:02, szerda
 
  Az új korszak letisztázása - 1. rész
Tucson, Arizóna - 2014. január 18.
( Forrás: http://www.kryon.com/CHAN2014/k_channel14_TUCSON.html )


Hogy segítsék az olvasókat, Lee és Kryon újra átvizsgálták ezt a közvetítést, hogy még tisztább megértést biztosítsanak. Ami élőben történik, gyakran olyan energiákat hordoz, ami egyfajta kommunikációt tartalmaz és amire a nyomtatott szöveg nem képes. Szóval élvezzétek ezt a kibővített üzenetet, amely 2014. január 18-án Tucson-ban, Arizónában lett átadva.


Üdvözöllek benneteket kedveseim, Kryon vagyok a Mágneses Szolgálattól!

A társam ismét félreáll és az üzenet tisztasága fokozódik. Ezt mondom, még akkor is, ha különbségeket is tapasztal meg abban a spirituális energiában, amit 23 éve csinál. A közvetítés folyamatának a lényege szintén átváltozik. Ha a közvetítés csakugyan egy nyitott üzenet, amely a tobozmirigy átjárójából érkezik és, ha a bolygó energiája valóban elkezdi támogatni ezt, akkor ez azt jelenti, hogy a kommunikáció átjárója nagyobbá fog válni. Több lesz közvetítve a harmadik nyelven, mint valaha korábban. Még a hallgató számára is a tények (hangfelvételek) után, de még az olvasónak is az oldalon. Létezik egy többdimenziós energia, ami olyan üzeneteket hordoz, amely messze túl van a kimondott, vagy a leírt szavakon. Ezek továbbvezetnek ezen a konkrét üzeneten, amit éppen most hallgattok ebben a szobában. Sokkal több van kéznél, ahogy ezt megnyitjuk és elkezdünk beszélni.

Minden embernek a szobában és azoknak is, akik olvassák, vagy hallgatják ezt az üzenetet, teljesen egyedi életútja van. Egyikőtöké sem ugyanolyan. Azt gondolhatjátok, hogy ez egy nagyon összetett kirakós, de a Szellem számára nem az, mivel a teljesség egyesített mindannyiótokat egy egységbe. Ez egy olyan kirakós, ahol az egyén tulajdonságai segítenek a másiknak olyan módokon, amiben nem vagytok jártasak. Tehát bonyolulttá válik a számotokra erről gondolkodni, de nem az a számunkra. Ez egy kedves és jóindulatú energia, ami okkal létezik.

Tehát, kedves gyógyuló, tudom, hogy ki van itt és tudom, hogy ki hallgat, illetve olvas. Sőt, ha problémákat vagy különbségeket is tapasztaltok meg a Szellemmel történő kommunikációban, akkor most már tudjátok, hogy miért is van. Ha a cső nagyobbá válik, akkor a víznyomás leesik, de az áramoltatott víz mennyisége ugyanannyi marad. Az általatok közvetített információként és gyógyító energiaként fogadott dinamikának, lehet, hogy olyan módon kell alkalmazkodnia, amire nem számítotok.

Ez azért van, hogy ugyanolyan, vagy még jobb eredményeket kapjunk. Tudjátok a következőt: a terv az, hogy semmi sem lesz rosszabb. Értitek? Ez a terv. Ha ugyanezt az információt kapjátok meg egy nagyobb átjárón keresztül, akkor az egy olyan tisztaságot engedélyez, amely nem volt ott korábban. Helyette a gyors, intuitív gondolatokkal való permetezés most lelassul, így jobban láthatjátok és használhatjátok azokat.

2014 - Az új kezdet

2014 egy új energia és az öreg lélek azon képessége továbbfejlődésének a kezdete, hogy sokkal jobban dolgozzon a bolygón, mint korábban. Ez az az energia, amire öreg lélekként mindig is számítottatok. Ez a ti időtök kezdete, de ez el fog tartani egy darabig. Néhányan közületek nem is fogják érezni még, mivel az érzékeitek átállítódnak. De általánosan mindannyiótokban és azokban is, akik figyelnek, egy olyan érzésnek kellene lennie, hogy ez az év nagyon különbözik az előzőtől. Képesnek kellene lennetek venni egy nagy levegőt és azt mondani, hogy: "Olyan boldog vagyok, hogy ez 2014 és érezhetem a különbséget.". Ne csak azt ismételgessétek, amit valaki más mondott nektek róla, hanem inkább használjátok a veleszületetteteket, az intuíciótokat, amivel rendelkeztek azért, hogy leellenőrizzétek, hogy mindez milyen érzés.

Tehát, elkezdünk egy közvetítéssorozatot, - soha nem mondtam meg a társamnak, hogy mikor fognak felbukkanni - az új korszak letisztázásáról. Ezen megbeszélés folyamatában, elmondtuk nektek azt, hogy néhány ezek közül, nos lehet, hogy nagyon sértő lesz. Ez különösen igaz azokra a tanárokra, akiknek olyan gondolkodásmódjuk van, ami nem könnyen változik. Ők mindig egy bizonyos módon gondoltak egy adott dologra és ez működött is a számukra. Így miért is változnának?

Hadd szólítsam meg a tanárokat egy pillanatra. Kedveseim, a régi energiában 2012 előtt, abszolút minden, amit csak fogadtatok, egy szűrőn volt átnyomva, a régi energia egy sötét szűrőjén. Tehát sok dolog, amivel csak dolgoznotok kellett, hasonlatok voltak, nem pedig közvetlen információ. Aztán linearizáltátok és a legjobb tudásotok szerint kézbesítettétek azt. Senki sem rontotta el. Egyszerűen azon legjobb tudásotok szerint tettétek, amitek csak volt. De most, amikor eltávolítjátok a szűrőt és látjátok, hogy miről is szól igazán, akkor az egy "aha" élmény lehet a számotokra. Kérlek értsétek meg azt, hogy ez a kommunikáció egy ajándék és nincs belekeverve ítélkezés. Helyette ez csak egy meghívás a számotokra, hogy nyissátok ki a szemeiteket egy új, fényesebb szobában és mondjátok azt, hogy: "Óh, ez más, mint amit tanítottam.". Ünnepeljétek az új világosságot és aztán tanítsátok azt, amit most láttok.

Néhány új információ elkezdi letisztázni azt, amit csináltatok és lehet, hogy egy kicsit jól meg is változtatja azt a paradigmát, amit mindig is gondoltatok arról, hogy nektek kellett mindent irányítanotok. Ez egy kicsit más lesz. Ez olyan, mint azok, akik végül meglátják a dalszöveget nyomtatásban és felismerik azt, hogy rosszul énekelték a szavakat! A ráhangolódás ugyanaz, de a dalszöveg most sokkal pontosabb. Ilyen ez. Tehát lehet, hogy énekeltétek, tanítottátok és élveztétek a dalt, de amikor kinyitjátok a szövegkönyvet és végül meglátjátok leírva a dalszöveget, akkor úgy csodálkoztok, hogy: "Hoppá!". Tehát vegyetek egy mély lélegzetet egy pillanatra. Mondjátok magatoknak, hogy: "Rendben van, rendben van, most nagyobb világosságom van! Másképpen és jobban fogom tanítani!".

Az emberi lények elég gyakran fel fogják használni az olyan helyzeteket, mint ez és ki fogják csavarni, hogy alkalmazkodjon az önértékelési előítélethez. Rá fognak nézni az életeikre és azt fogják mondani, hogy: "Rosszul csináltam és ezért hibáztam.". Értitek kedveseim azt, hogy ez a régi energiás tanítás? Ez egy olyan, ahol egy régi energiájú tudatosság kerül annak az útjába, hogy a "kormányzó kiigazítások" át legyenek adva a tanárok és az intuitívak részére. Ez az érzékelés, a nagyszerűségetek érzékelése.

Kikerülni a linearitásból

Az első dolog, amit át akarunk adni nektek, az egy figyelmeztetés, hogy próbáljátok meg leegyszerűsíteni a dolgokat. Minden, amitek csak van az lineáris, tehát mindennek passzolnia kell a mintátokba. Elmondtuk nektek korábban, hogy az emberi lények a 3D-ben élnek, ezért minden 3D-ben van érzékelve. Általánosságban, mindig mindent megpróbáltok sorba állítani, tehát az hozzáidomul a valóságotok érzékeléséhez. Elégedettnek kell lennetek a linearitással és minden dolog csoportosításával, amivel csak dolgoztok. Még ha néhány fogalom, amit a Szellemtől kaptok, nyilvánvalóan nem lineáris, nektek mégis újra sorba kell állítsátok azokat lineáris módon, hogy kényelmesnek érezzétek. Egy angyal az egyetlen entitás. Istennek egyetlen hangja van. Egyetlen étrend létezik mindenki számára. Egyetlen módja van az imádatnak, hogy imádkozzunk és, hogy lássuk Istent. Egyetlen helyes út van. Egy létezik a számotokra és ezt mind az agyatok tartalmazza. (Ez az utóbbi igazán vicces, ha ismertétek az igazságot.)

Ez jóval bonyolultabb ennél. Hadd legyünk jóval konkrétabbak, hogy megértsétek azt, miről is beszélek. A Szellem mindig kódolva beszélt az emberiséghez. Ha olvastátok a próféciák könyveit a Szent Bibliában, akkor a versek kódolva vannak benne. Nostradamus kódolva írta meg a négysorosait, így a barátai nem tudhatták meg, hogy mit is csinált. De a Szellemtől is kódolva fogadta az üzeneteit a jövőről. Az igaz spirituális jóslatok, mindig egy látszólagos metaforikus kódolásban lettek átadva, még a bolygó leginkább mélyenszántó üzenetei is. A bennszülöttek fogadták őket és ugyanúgy is közvetítették. Mindig metaforákként, mindig hasonlatokként érkeztek.

Hogyan beszél egy többdimenziós Isten, egy egyszámjegyű dimenzióval rendelkező emberi lényhez? A válasz az, hogy hasonlatokon keresztül. A metaforikus szavatok jelentése az, hogy olyan más szavakat, vagy helyzeteket használni, amelyek hasonlóságot sugallnak a valódi jelentést illetően. Ez segít a letisztázásban és a megértésben, különösen akkor, amikor nem ugyanazt a nyelvet beszélitek. Kellett-e valaha olyan emberrel kommunikáljatok, aki csak pár szót beszélt a nyelvetekből? Olyan mozdulatokra, hangokra és szavakra késztet benneteket, amiket megértenek, azért, hogy kifejezzék a valódi jelentést. Ez volt mindig is az a mód, ahogy a Szellem veletek dolgozott.

Néhány tanító még, különösen az ősiek, szó szerint vették a hasonlatokat és tényként oktatták őket. Elvégre "Isten mondta.". Ez mindennapi dolog és ezt mindannyian ismeritek. A 7 nap, amit igénybe vett a Föld megteremtése, nem 7 nap volt. Ezek a 7 jóindulatú kegyelem adományai voltak, ahol a dolgok értelmes módon lettek megteremtve és az eredménye a teremtés isteni bolygója lett, rajta az élettel. Azonban, ez a példája annak, amiről beszélünk. Most láttátok a gyakorlatiasságát és rájöttetek arra, hogy mit is jelentett a Szellem valójában. Tehát, itt az ideje elkezdeni alkalmazni ezt a gyakorlatiasságot néhány olyan dolgon, amit naponta hallotok a spirituális életeitekben, vagy, ami a metafizikátokon belül lett tanítva. Ez általános dolgokat tartalmazhat, valamint apró részleteket. Végül is, ezek azok az apró részletek, amik bajba fognak sodorni benneteket.

Egy példa

Itt van egy kis példa. Bármikor, amikor a kristályos szót látjátok valamilyen spirituális dologgal kapcsolatban, - akár az a háló, a bolygó, vagy egy entitás - akkor értsétek meg azt, hogy ez egy hasonlat. Ez azt jelenti, hogy ami rezgést vagy emlékeket tárol. Tehát, példaként, amikor kaptok egy közvetítést, amiben egy olyan kristályangyal szerepel, aki üzeneteket közvetít, akkor hirtelen egy kristályból készült angyalt érzékelhettek. Akkor adtok egy nevet annak a kő angyalnak és igencsak hamar, valaki el is kezdi imádni. Kis kristályból készült, szárnyakkal rendelkezőket fogtok szerezni, amik úgy néznek ki, mint egy angyal. Természetesen akkor, végül valaki elkezdi közvetíteni a kristályangyalt, egy kristályokkal teli színpadon. Értitek, hogy mit mondok? Az eredeti üzenet valami teljesen mást jelentett. Azt akarom, hogy kezdjétek el megérteni azt, hogy a közvetített üzenetek - még az enyémet is beleértve - gyakran metaforikusak. Egy sokkal hatalmasabb történetet mondanak el, mint, amit bármelyik lineáris üzenet valaha is el tudna azóta, hogy "felnyitották" az elmét az igazság sok-sok más jellemzőjével való összehasonlításra. Ez az, amiért olyan sok példázatot használunk.

A kristályangyal egy angyali csoport (minden angyal "Isten levesének" a része és nem egyedülálló), aki az információ tárolásában, vagy egy olyan rezgésben illetékes, ami "emlékszik" arra, hogy kik is vagytok és talán még a személyes Akashátokra is. Lehet aztán, hogy ez az angyali jelenlét segít benneteket tovább az úton, hogy megigényeljétek azt, amit az elmúlt leszületésekkor megtanultatok. Ez egy jóindulatú segítő, hogy a nagyszerűségetekkel dolgozzon együtt. Ez jobban tetszik nektek, mint egy kő angyal szárnyakkal?

A kristálybolygó, az egyáltalán nem egy bolygó. Az egy "tároló hely" minden fajta lelkek számára. Talán a leszületés és a visszatérés rendszerének a része, de ez egy hasonlat arra, ahol a többdimenziós dolgok tárolódnak és megjegyződnek. A "bolygó" ötlete, csak miattatok van, mivel nincs fogalmatok a valódi többdimenziós kvantumtárolás tulajdonságáról. Érthető? Ez egy hasonlat.

Az információ, amit most átadok ebben az új energiában, úgy van átadva, hogy le fogja tisztázni a dolgokat, nem pedig tovább bonyolítja az életet. Ha elfogadjátok azt a szabályt, hogy "keressétek a hasonlatokat" sok olyan dologban, aminek nincs értelme, akkor lehet, hogy sokkal jobban elkezditek megérteni Istent. Ez segíteni fog letisztázni olyan bizonyos tulajdonságokat, amik korábban lettek elmondva a számotokra.

Igen, vannak jellemzőink - klasszikusok -, de ha átadjuk őket, megbánthatják azok szíveit, akik másképpen tanították és mi ezt nem tesszük. Nem tesszük ezt. Helyette, megadjuk a számotokra a lőszert, hogy önmagatok vizsgáljátok meg a dolgokat és azokat, amin lehet, hogy doktrínaként, vagy olyan igazságként csüngtök, ami lehet, hogy messze más, mint, amit gondoltok. Ez csak egy dolog a sok közül, amikre megkérünk, hogy tegyétek meg. Józanész. Létezett Édenkert? Lehetett ez egy hasonlat Gaiára? Létezett beszélő kígyó? Jelenthetett az valami mást? Tudtátok azt, hogy a kígyó, az a bölcsesség hírnöke bizonyos bennszülött emberek számára? Amikor elkezditek meglátni az elképesztő igazságot néhány ilyen ősi történetben, akkor sokkal tisztábban fogjátok meglátni Isten szeretetét és ez el fogja kezdeni letisztázni a mitológiát körülöttetek.

Elkülönülés

Hagyjátok abba a dolgok szétválasztását! Megértjük azt, hogy teljesen normális viselkedés az emberi lények számára az, hogy elkülönítik a dolgokat. Elkülönítetek a túlélésért és beszéltünk is erről korábban. Elmondtuk nektek azt, hogy a legnagyobb különbség a régi és az új energia között az, hogy a régi energia szétválasztott és túlélt, mivel a sötétben jártatok. Az új energia felkapcsolta a fényt és most láthatjátok egymást. Most nincs ok szétválasztani, mert nincs egymástól való félelem. Most láthatjátok őket! Tehát helyette egyesítsetek! De könnyebb mondani, mint megtenni. A régi túlélő energiát, az egyik legkeményebb dolog lesz felülírni. Nézzétek meg, hogy miben közös a régi energia és a túlélés. Fél új módokon összehozni az embereket. Felismeritek az alábbi kifejezéseket?

- A telefon az ördög eszköze.
- A televízió megrontja a gyermekek elméjét.
- Az internet az Antikrisztus kezdete.
- A facebook ellopja a fiatal emberek társadalmi jártasságát.

Ezek mindegyike egy olyan társadalmi forradalom, ami közelebb hozza a világot egymáshoz. De a régi energiás túlélő ösztön, mindegyiküktől fél.

Azt akarom, hogy olyan módokon kezdjétek el alkalmazni az egyesítést, amikre még csak nem is számítotok. Itt van egy példa, anélkül, hogy bárkit is megbántanánk, anélkül, hogy bárkinek a szívét is megsértenénk. Példa: egy nyugati ember vagytok és találkoztok egy emberrel, aki fejfedőt visel. Vitassunk meg egy a túlélésre alapuló mindennapos gondolkodási folyamatot.

Túlélés

A fejfedő azonnal kifejezi a hitrendszerét. Talán, hogy honnan jön, a kultúrája származását és talán a nyelvet is, amit beszél. Ez a felfogásotokat is jelenti, mert igazából nem sokat tudtok róla, ezért valószínűleg nem is fog tetszeni nektek. Végül is, a fejetek nincs fedve. Tehát, mit tesztek? Normálisan elsétáltok másfelé. Talán a Közel-Keletről érkezett? Sokan vannak a Közel-Keleten, akik fejfedőt viselnek. Azonban, minden a testetekben, minden, amit az agyatok kigondolt, el fog különíteni benneteket tőle. Az agyatok el fogja kezdeni kipipálni az érvelést és a logikát, miszerint nincs semmi közös bennetek. Ha belekerültök egy beszélgetésbe, akkor az rosszul fog végződni, mert ő nem abban hisz, amiben ti. Ti sem abban hisztek, amiben ő és nem hallgatna meg titeket. Egyszerűen azt a származást alkalmazza, amit tanult. Nem sokat tudtok róla, de látjátok őt, ahogy csak azt követi, amit mondtak neki, hogy csináljon. Ti mentesek vagytok attól, hogy fejfedőt hordjatok, ő pedig nem. Értitek? A túlélés választott el titeket, igazolta a régi érzékeléseiteket és okozta azt, hogy cselekedjetek. Elsétáltok a másik irányba. Ez az elkülönülés, ez a túlélés. Ez sok másfajta gondolkodást fog igénybe venni - azzal kapcsolatban, hogy számotokra hogyan is működnek a dolgok - azért, hogy megváltoztassátok azokat.

Az új paradigma

Kedveseim, fontoljátok meg a következőt: találkoztok egy fejfedős emberrel. Az elmétek távol áll a túléléstől. Helyette, riadókészültségben van, hogy lássa, ha valami közös lenne bennetek. Ez tulajdonképpen egy "új túlélés", ahol intuitívan megértitek azt, hogy kapcsolódnotok kell, nem pedig elkülönülnötök. Az intuíciótok működik és itt van az, amit mond a számotokra. Ennek az embernek az a valósága, hogy egy fejfedőt hordjon, annak a módjaként, ahogyan a benne lévő Istent tiszteli. Ez a kultúrája, de nyilvánvalóan így is tesz. Tehát most már tudhatjátok, hogy hisz Istenben. Ahogyan ti is! Olyannyira tiszteli az Istenét, hogy nem ijed meg attól, hogy mit is fognak az emberek gondolni a fején viselt fedő miatt. Egy kissé tetszik is nektek az, hogy nem féltek attól, hogy miben hisztek ezek közül. Van valami közös ezzel az emberrel. Az, hogy mindketten ugyanazt az Istent szeretitek. Most, itt van, hogy mi is történik ezután. Tudtátok azt, hogy arra számít, hogy elsétáltok? Egész életében fejfedőt hordott és egy olyan társadalomban sétált, ami pedig nem tette. Tudja, hogy mi a megszokott viselkedés, újra és újra ezt látta. Tehát, mit tesztek helyette? Megrázzátok a kezét. Belenéztek a szemébe. Mosolyogtok. Üdvözlitek az Istent benne és az Istent bennetek. Vannak közös dolgaitok. Még csak nem is kell beszélnetek róla. Még csak nem is kell, hogy barátkozzatok vele.

Mit gondoltok, hogy mi lesz a reakciója? Egy olyan kiegyensúlyozott embert lát, akit nem érdekel, hogy visel-e fejfedőt. Nem kérdezi meg, hogy miért, csak tudja, hogy egy kedves, kiegyensúlyozott emberrel találkozott! Értitek, hogy pontosan mi is történt? Nem csak a saját paradigmátokat változtattátok meg, hanem az övét is! Lehet, hogy kevesebb hajlammal megy el arról a helyről, azzal kapcsolatban, hogy azok, akik azt mondják, hogy ezoterikusak, a másik irányba fognak elsétálni. Ez egy vadonatúj szabálykészlet kezdete és korlátlanul ki tudjuk bővíteni ezeket a példákat. Beszélhetünk országokról és, hogy mit is kellene tenniük. Melyek tudnának egyesülni, kihasználva azt, amivel közösen rendelkeznek, ahelyett, hogy a régi elkülönülés történetét használnák fel.

Az új paradigma másfajta túlélést fog megkövetelni, a jóindulatú túlélést. Hallhatjátok ezeket a dolgokat ebben a közvetítésben és azt mondjátok, hogy: "Óh, milyen szép. Ez egy szép elképzelés Kryon.". Aztán kimentek és elfelejtitek. Mit is kértem tőletek "new age"-esek, hogy tegyetek? Azt, hogy gyakoroljátok. Hadd lássam! Mi a helyzet vele? Az oka az, hogy tudom ez mennyire mélységes, mivel látom, hogy mi fog történni. Látom, mert már láttam egy másik helyen és egy másik világban. A lehetőség olyan erős, hogy ez már bizonyosság. Ez nem jövendőmondás, egy majdnem 100%-os lehetőségről. Jövendőmondás az, hogy ha felugrotok a levegőbe, akkor le fogtok esni? Nem, ez a körülöttetek lévő olyan dolgok működési ismeretének a lehetősége, mint a gravitáció.

Ahogy elkezditek annak az új érzékelését, hogy nem különítetek el másokat magatoktól, akkor nézzétek meg, hogy mi történik. Ez nem csak egy fejfedős emberről szól, ez arról a szomszédról szól, aki nem abban hisz, amiben ti. Ez az az egyén, akit elkerültetek. Ez az az egyén, aki még talán másfelé sétál el, amikor közeledtek. Talán szerezhettek egy esélyt annak az embernek, egy látszólag szinkronisztikus találkozáskor, ha az mondjátok, hogy: "Hello"? Tegyetek valami felháborítót! Üdvözöljétek kedvesen, gondoljátok komolyan és menjetek tovább! Sokáig fognak gondolni rá. A bennetek lévő Isten képes ezt tenni? A válasz igen.

Kedveseim, ez működik. Amikor elkezditek megváltoztatni azt, akik vagytok, hogy hogyan viselkedtek és hogyan reagáltok helyzetekre, akkor újraírjátok a humanizmust, ugye? Újraírjátok az alapvető emberi természeteteket. Ez a felkérés. Soha azelőtt a spirituális emberiség történelmében, mióta a bolygó magvetése megtörtént, nem voltak a testetek sejtjei ennyire fogékonyak a viselkedés megváltozásának javaslatára, miszerint, hogy mi is működik és mi nem. Újra elmondom: az új egyensúly a bolygón, a kiegyensúlyozott túlélés paradigmája. A kiegyensúlyozott egyének azok, akik erősnek fognak tűnni. Ezek azok az egyének, akik túl fogják élni a körülöttük lévő változás káoszát. Ezek azok az egyének, akik békét fognak hozni a bolygó számára.

Az új egyensúly

A múltban voltak olyan kaotikus egyének, akik a legtöbb figyelmet vonzották be és meg is kapták azt, amit akartak. Azonban, most ugyanezek csapkodó gyerekeknek fognak látszani, akik nagyon rosszul viselkednek. Az emberiség látni fogja ezt és helyette az egyensúlyt fogja keresni. Az egyének, üzletek és spirituális rendszerek, olyan egyensúlyt fognak keresni, ami spirituális felfogást és józanészt okoz. Az új korszakot ezoterikusnak is hívják. Vannak helyek a bolygón, ahol az új korszak ("new age" - a ford.) szavak kultuszt jelentenek. Emiatt ez gyakran fel van cserélve az ezoterikus szóra a közvetítésemben. Tehát mindkét kifejezést felcserélhetően használom. Ez így van, tehát meg fogjátok érteni annak a jelentését, ami következik.

Jóindulatú segítők

Sokan vannak olyanok odakint, akik gyönyörűen közvetítenek ezoterikus entitás csoportokat. A csoportok néhány neve nagyon is felismerhető, mert az emberek hosszú ideje közvetítik őket. Előre fogok szaladni és meg fogok említeni néhány csoportot, amik ebben a pillanatban képviseltetnek. Teljes szeretetben teszem ezt és soha nem azért, hogy megbántsak valakit, vagy, hogy bármelyik embert tévedésre késztessem. Ehelyett azért csinálom, hogy felnyissam azokat a lehetőségeket, amelyek még annál is nagyszerűbbek, mint, amit némelyikük tanít. Sok csoport van közvetítve és sok könyv létezik ezen csoportok kapcsán. Megemlítettük az Arktúriaiakat, a Szíriuszról és Orionról származókat, valamint a Plejádokat is. Ez csak négy és sokkal több létezik, de sokak számára zavaró az, hogy kik is ezek és mit is kellene gondolnotok minderről.

Tudom, hogy hogyan gondolkodnak az emberek. Veletek élünk! Mi tartjuk a kezeteket a nehézségeken keresztül. Veletek sírunk, veletek nevetünk és mi vagyunk a támogatóitok. Amikor felbukkan egy közvetítő és az információ veletek rezeg, akkor érdeklődtök! Talán a közvetítése az Orioniaktól érkezik (például). Lehet, hogy egy ember azt mondja, hogy: "Ezek az én srácaim! Igazán szeretem ezt az információt.". Aztán csüngtök rajta és raktok egy dobozt köré, majd ő az, akitől hallani akarjátok. Amikor valaki megkérdezi, hogy: "Nos, mi a helyzet az Arktúriaiakkal?", akkor azt mondjátok, hogy: "Nos, nem tudok róluk. Soha nem hallottam felőlük. Csak az Orioniakról hallottam és azok igaziak, mert azok az egyetlenek, akikkel együtt rezgek. Segítenek nekem.".

Ez képviseli az ember 3D-s legjobbját. Látjátok, hogy mit is tettetek? Kizártatok másokat, mert egy csoport az első volt, vagy, mert rezonált veletek. Ezt teszi a túlélés. Elkülönít és kizár. A szervezett vallás tette ezt évekig, elhozva a bolygót egy olyan helyre, ahol egy Isten létezik, az elkülönülés "dobozainak" az ezreivel. Ez nem gyakorlatias dolog. Azt akarom, hogy tisztázzátok le az ezoterikus csoportokat, amiket említettem. Ez az időről, az ezoterikus emberről szól, hogy lássa meg a rendszer gyönyörűségét, mert az új korszak szintén rekeszekre osztotta és elkülönítette önmagát az igazság nagyszerűségétől.

Mindezeknek, amiket említettem, van egy hasonlósága kedveseim. A kezdeteknél akarom elkezdeni. A galaxis történetével és egy olyan csodálatos történettel kezdem, amit lehet, hogy hallottatok korábban másoktól, vagy tőlem. Ez az egyik leggyönyörűbb történet, amit csak elmondhatunk.

A galaxis története

Egyszer volt, hol nem volt, egy olyan galaxis lett megteremtve, ami telítve volt Isten szeretetével. A Teremtő Forrásnak, ami készítette, egy milliárdnyi éves jóindulatú rendszere volt és több, mint elég ideje ahhoz, hogy mindenfajta bolygók millióit fejlessze ki. Ezen galaxis fizikája, elfogult volt a befejezés, az egyensúly és az élet irányába. Ez nem egy véletlenszerű fizika volt, ahogy azt feltételeztétek, hanem inkább egy olyan, amelynek jóindulatú célja volt. Amikor a bolygók lehűltek és kifejlődött az élet, akkor egyszerre egy bolygónak választása volt arra, hogy elvesse a spiritualitást. Az emberek egyes bolygókon, kissé megváltoztathatták a DNS-üket és egy évezredekig tartó teszt kezdődhetett el. A teszt az volt, hogy lássák, hogy az élet folyamatában, fel tudják-e fedezni belül Istent, a jóindulatú teremtő rendszert. Ha megtették, akkor joguk volt a felemelkedési állapotba menniük, ahol a fizikai, tulajdonképpen beleolvadt egy többdimenziós valóságba.

Sokezer évet vett igénybe, hogy egy felemelkedett bolygóvá váljon. A folyamatban, egyes civilizációk nagyon közelivé válnak minden dolog Teremtő Forrásával. A folyamatban egyesek végül meg lesznek kérve arra, hogy válasszanak egy másik bolygót a galaxisban, messze az övéiktől és vessék be a megszentelt DNS-ükkel. Tudtok követni? Ez a rendszer. A szabad választással, az emberek a választott bolygón, most intuitívan be vannak vetve azzal a képességgel, hogy egy lelket hordozzanak, tudatában legyenek a sötétségnek és a fénynek, valamint elkezdjék a felfedezés kirakósát, vagy sem.

Lesznek olyanok, akik azt fogják mondani, hogy: "Nos Kryon, honnan jöttek az első magok?". A központból jöttek, a Nagy Központi Napból, a magból, amit Istennek hívtok, a Teremtő Forrásból, ami mindenhol ott van. Ennek az apró részletei nem fontosak. Sokkal fontosabb tiszta levegőt találni és lélegezni, mint, hogy annak a kérdezgetésével tölteni el az időt helyette, hogy honnan is jön a levegő (ez egy hasonlat).

Ami a számotokra fontos az az, hogy ezt tudjátok: rokonaitok vannak a galaxisban! Első számú, nagyon is úgy néznek ki, mint ti. Kettes számú, olyan DNS-ük van, mint a tiétek. Tisztázzuk ezt le. Olyan információkat fogok átadni nektek, amiket korábban átadtunk, de újra hallanotok kellene éppen most, így nem fogjátok elfelejteni azokat. Amikor elkezditek felfedezni az egyszerű életformákat a Naprendszeretekben és azon túl, akkor azt fogjátok találni, hogy a DNS-szerű molekulaszerkezetet egy közös jellemvonás. Azt fogjátok találni, hogy a bolygótok nincs elszigetelve a galaxis életfejlesztő és megteremtő folyamataiban. Ehelyett, a bolygóközi evolúció, egy egyedülálló módon bánik a dolgokkal, a más bolygókon lévő környezet miatt. De az alapvető időszakokban, a DNS, az összetett élet egy természetesen megtörténő evolúciója és ennek a biofizikája, része annak a módnak, ahogyan az élet kialakul mindenhol a galaxisban. Ez nem egyedülálló a Föld számára.

Az ezeken a más világokon lévő rokonaitok humanoidok és úgy néznek ki, mint ti. Néhányuk magasabb a táplálék, vagy a gravitációs jellemzők miatt és néhányuk alacsonyabb. De nem rémisztő teremtmények 14 szemmel, 3 karral és sikító hanggal. Az lesz az egyik legnagyobb dolog, amit találni fogtok odakint egy nap, hogy olyan élet van mindenhol, mint a tiétek. El fogom mondani nektek kedveseim azt, hogy amikor megtaláljátok ezt odakint és felismeritek, hogy mit is jelent, akkor mindent meg fogtok érteni az intelligens tervezéssel kapcsolatban. Valamint tudni fogtok a galaxisban és a bolygótokon lévő jóindulatról, ami azért fáradozott, hogy mindenhol ugyanúgy csinálja meg a dolgokat.

El tudtok képzelni egy évmilliárdokkal ezelőtti kezdődő civilizációt? Egy bolygó, az első, Isten tudásával bevetve? El tudtok képzelni egy ilyen bolygót, ami meg tudja ezt tenni? Mert most nincs neve és a lakosainak, a fajának, vagy bármijének, amit csak meg akartok nevezni, nincsen neve. Ez nagyon hosszú idővel ezelőtt történt. Évmilliárdokat vett igénybe, de megcsinálták, minden valószínűség ellenére. Apropó, ez egy olyan történet, amit mindannyian ismerünk és szeretünk. Ez volt a kezdet és micsoda egy történet! Arról szól, hogy min mentek keresztül és, hogy hogyan vetettek be egy másik bolygót. Csak egyet a végtelen csillagos égen, egy partnyi homokon, ami olyan hosszan nyúlik el, amennyire csak el tudtok látni és csak egyetlen homokszem lett kiválasztva (hasonlat). Megtalálták, megcsinálták és ti többet nem is tudtatok egyik világról sem, mert túlságosan régen történt. Apropó, az egyik nem csinálta meg és így másikat vetett be. A másik, egyiket sem csinálta meg és másikat vetett be. A harmadik megcsinálta és egyikük neveit sem ismeritek. Ez túl régen történt.

Átlagosan, minden egyes bolygónak, hozzávetőlegesen egymillió év kell a bevetéstől a diplomázásig. Milyen érzést vált ki ez bennetek? Hadd kérdezzek meg benneteket: mit gondoltok, hogy melyik évben vagyok a spirituális fejlődés mintájában? Ha azt mondom, hogy az első évben, akkor annak lenne értelme? Nos, hosszú utat kell bejárjatok!

De hadd mondjak nektek valamit, átléptétek a döntés határát. Ez annak a pontnak a meghatározása, amikor a bolygón lévő emberek lassan elkezdik megérteni azt, hogy mit is tesznek és, hogy mi is a cél. Ez indítja be az órát. Ez ne szomorítson el benneteket. "Nos Kryon, azt gondoltam, hogy ez pár nemzedéken belül be fog következni.". Valóban? Azt gondoltátok, hogy pár generáción belül mindannyian fényként fogtok sétálgatni? Néhány generáción belül? Vannak olyanok, akik valóban ezt hiszik. Kezdjük el használni a józan észt.

A jó hír az kedveseim, hogy minden, amin az elmúlt 30.000 évben keresztülmentetek a bolygón - keresztülcsapkodva a régi energián - annak vége. Most itt az a lehetőség, amiért jöttetek. Ez az, amiért ide érkeztetek. A további jó hírek a következők: Nem számít, hogy mennyi időt vesz igénybe, mindebben személyesen fogtok részt venni! Igen! Egyikőtök sem fogja "elszalasztani a végét" ennek a csodálatos játéknak (hasonlat)!

Minden egyes életút mostantól, ebben az új energiában fog megtörténni. Amikor mostantól 4 életnyire, egy új emberi lényként megérkeztek - mondjuk 300 éven belül -, akkor másképpen fogtok felébredni (megszületni). Amikor kinyitjátok a szemeiteket, akkor nem csak az anyátokat fogjátok felismerni, hanem a Földet is! Néhány napon belül, azt fogja mondani az elmétek, hogy üdvözlünk újra! A gyermeknek, akik vagytok, amint fókuszálnak a szemei, emlékezni fog arra, hogy: "Az egy csésze. Ez étel. Hé, ez az a teremtmény, aki elvette anyut.". Kialakítva fogtok rendelkezni ezzel. Talán 1, vagy 2 hónapon belül járni fogtok, talán hamarabb is. Nem fog kelleni megtanulni olvasnotok (hacsak ez nem egy olyan nyelv, amit soha nem tanultatok meg). Elmondtuk ezt nektek korábban. Ezt keressétek! Ez értelmetlen a számotokra, hogy nem kellene megtanuljátok az alapvető emberi cselekvéseket újra és újra? Helyette itt az ideje az emlékezésnek!

Ez az, amit a spirituális evolúció meg fog teremteni. Üzemelni fog néhány gyorsvágány és még csak nem is beszéltünk nektek róla. Néhány mester visszatért, de nem mesternek fogjátok látni őket, hanem feltalálóként. Ez rendben is van. Nem lesz gond számukra, hogy elhozzák azokat a többdimenziós találmányokat a bolygónak, amik lehetővé teszik a számotokra, hogy megértsétek az anyag mintáit. Most, ez lehet, hogy semmit sem jelent a számotokra, de képzeljétek el a számomra. Értitek azt, hogy ha ismeritek az anyag mintáját, akkor aztán meg tudjátok tervezni az anyagot? Ha meglenne a technológiátok arra, hogy megértsétek a mintát, akkor a használatával még a tömeget is megváltoztathatjátok. Mint a test őssejtjeinek, az anyagnak is megvan a mintája.

Kérdezzetek meg egy fizikust! Ne fogadjátok el azt, amit erről mondok! Kérdezzetek meg egy fizikust, hogy: "Lehetséges lenne-e ha meglennének az eszközeitek és értenétek az atomszerkezet másolását?". Igen. Elmondom nektek, hogy mi lenne lehetséges és az okát annak, hogy azért lesztek képesek ezt megtenni, mert nem lesztek félbeszakítva a háború, a horror és a csapások által. Értitek, hogy ez hogyan működik kedveseim? Ez egy újfajta túlélés. Minél jobban működtök együtt egymással és próbáljátok meglátni a másikban "Istent belül", annál jobban lesztek bolygóként megajándékozva és annál jobban fogtok boldogulni.

Évmilliárdokkal ezelőtt, az egyik bolygó elvezetett egy - az időben nagyjából további egymillió évnyire lévő - másikhoz, valamint galaxis szerte néhány forradalomhoz. (Mióta minden bolygó és csillag ugyanazzal a sebességgel utazik a galaxisban, létezik egy állandó, a galaxisban lévő összes intelligens élet idejének mérésére. Minden Napnak és minden bolygónak az összes Nap körül, ugyanaz az időmérő órája, ha az időt fordulatokban, vagy részleges fordulatokban méritek a galaxis közepe körül. Tehát a bolygóközi civilizációk, ilyen módon tudnak egymáshoz illeszkedni. Ha egy másik bolygóról származó valakivel évekről beszéltek, akkor nekik fogalmuk sem lesz arról, hogy mit is értetek alatta, mert az éveitek, nem az övéik.)

A Plejádiak a szüleitek. Amikor az ő szüleik felemelkedtek és Isten teljessége benne volt a DNS-ükben, akkor felismerték azt, hogy min is mentek keresztül. Végül megismerték, hogy mivégre is voltak ott és egy teljes tobozmirigy kapcsolatra tettek szert - 100%-os hatékonyságú DNS-re -, viszont mégis a fizikai síkon maradtak (megmaradtak a fizikai testben). Tudjátok, hogy milyen az? Ne keressétek a 3D hajóikat! Ezek a gyönyörű lények összekeveredtek veletek, úgy jönnek és mennek, ahogy kívánják. Azonban ezt csak azáltal teszik, hogy "gondolnak" rá.

Ti (a Földön) voltatok a következők és az egyetlen bolygó utánuk, amit bevetettek. De tudjátok, hogy nekik is megvoltak a spirituális szüleik, éppen úgy, ahogyan ők a ti spirituális szüleitek? A szüleik nevei és az szüleik szüleinek a nevei az Arktúriaiak, az Orioniak és a Szíriusziak. Mindannyiuknak megvoltak saját spirituális szüleik és aztán azoknak is megvoltak a saját szüleik. Figyeljetek: minden egyes csoport ezek közül része a "Teremtő Forrás családi csoportjának". Néhányuk a spirituális nagyszüleitek és néhány pedig a nagy-nagyszüleitek. Páran pedig, még ennél többek is. Léteznek olyan, a galaxis más részeiről származó ősök is a bolygótokon, akik csak "segíteni vannak itt".

Hadd kérdezzem meg ezt tőletek: mit tudtok azon biológiai nagyszüleitek tulajdonságairól, ami a szüleiteknek nem volt? Mit éreztek a nagyszüleitekről, élnek vagy halottak? Másképpen tekintetek rájuk, mint a szüleitekre, ugye? A szüleitek gyakorlatiasak, de a nagyszüleitek nem. A nagyszüleitek az egyetlenek, akik ápolni és segíteni akarnak benneteket, valamint elvinni titeket helyekre. Anya és apa? Ők egy kicsit mások. Azért vannak itt, hogy biztosan túléljetek és átadják nektek az élet szabályait.

A Plejádiak vetettek be titeket és ők az egyetlenek, akik felelősek az információért, ahogy felnyitjátok az időkapszulákat. Ők az egyetlenek, akik a Kristályrács összes tesztjébe és más általuk megteremtett rendszerekbe belehelyeztek benneteket, hogy csatlakozzanak hozzátok a spirituális ébredésetek és túlélésetek érdekében. Ők az egyetlenek, aki azt mondják, hogy: "Gyerünk, menjünk!". Óh, de a nagyszülők, nos ők az egyetlenek, akik a legtöbb gyengéd segítséget adják meg, onnantól fogva, hogy jobban kaphatók dolgokra és nem ugyanazok a fajta felelősségekkel rendelkeznek, mint a szülők. Sokkal inkább egy megfontoltabb és ősibb csoport, mint a szülők.

Értitek, hogy ez hová vezet? Az Arktúriaiak, az Orioniak és a Szíriusziak a DNS-etekben vannak, mivel "galaktikus Akasha örökséggel" rendelkeztek. Ismeritek őket és ők is ismernek benneteket. Valószínűleg ők a leginkább segítőkész csoport a bolygón. Ne különítsétek el őket a többiektől és ne is imádjátok őket! Lássátok meg a rendszert kedveseim, azért ami. Szívjátok magatokba mindannyiukat és tudjátok jól azt, hogy most veletek vannak a szobában, ebben a kommunikációban. Szeretik azt a tényt, hogy most segítünk letisztázni kik is ők. Azok, akik őket közvetítik, lehet, hogy azt mondják innen, vagy onnan származnak, de azt akarom tőletek, hogy keressétek a hasonlatokat az információikban, mivel ezek a metaforák rá fognak mutatni az igazságra. Az ok, hogy ezek a csoportok itt vannak és segítenek, az, hogy ők a spirituális nagy, illetve nagy-nagyszüleitek. Ez az, amiért olyan jó érzést okoznak számotokra és ez az, amiért néhány tőlük származó közvetítés olyan tiszta és kiváló. Ha a közvetítő tiszta, akkor látni fogjátok, hogy kik is ők. Szeretnek benneteket és tudják, hogy kik vagytok.

Az a fontos, hogy az öreg lelkek, akik előttem ülnek, értik azt, amit mondok és tudják, hogy nem kódokban vagy hasonlatokban beszélek. Most éppen a valóságról és a spirituális józanészről beszélek, ami gyönyörű. Ez az információ egyenesen abból a Teremtő Forrásból érkezik, amit Istennek hívtok. Isten nagyobb annál, mint bármi, amit elmondtak nektek kedveseim. Ahogy elkezditek ezt érzékelni, azt akarom, hogy emlékezzetek egyetlen dologra, mielőtt elköszönünk. Ahogy elkezditek érzékelni a Teremtő csodáját, azt akarom, hogy emlékezzetek arra, hogy ez honnan is jött, mivel az Akasha származásotok az Isten. Fontoljátok ezt meg. Ez arról az időről szól, amikor összeszeditek és kihúzzátok magatokat, majd megigénylitek ezt a származást. Mondjatok "Hello"-t a nagyszüleiteknek.

Talán ők ilyen sok ideig vártak erre? Talán ez ilyen kísérteties? Néhányaknak az. Másoknak az igazság úgy szól, mint a tisztaság csengője és megválaszolja azokat a kérdéseket, amiket olyan régóta kérdezgetnek. Kedveseim, van segítségetek. Ismerjétek el, dolgozzatok vele, használjátok!

És ez így van.

Kryon

Fordította:Konrád Bálint

Forrás:http://www.kryon.hu
 
 
0 komment , kategória:  Kryon  
Üzenet 2014-re
  2014-02-26 23:50:16, szerda
 
  Üzenet 2014-re
Boulder, Colorado - 2014. január 11.
( Forrás: http://www.kryon.com/cartprodimages/2014 downloads/download_boulder_14.html )


Üdvözöllek benneteket kedveseim, Kryon vagyok a Mágneses Szolgálattól!

Visszatértünk és úgy tűnik, mintha csak egy pillanattal ezelőtt lett volna. Elmondtuk nektek, hogy nyissátok meg a szíveteket és másféle üzeneteket, az időnek másféle tulajdonságait várjatok ebben az évben megérkezni. A társam félreáll és amikor ezt mondom, ez azt jelenti, hogy mégis itt van és figyel minden szóra. A tobozmirigyén keresztül használja az intuícióját azzal kapcsolatban, hogy ami itt be van mutatva, az pontos és igaz. Egy olyan forrásból származik, amelyben megbízik. Ez a hitelesítési módszere. Mindezen évek alatt, amíg közvetítettünk, mindig ez volt a módszere és még ez is elkezd átkalibrálódni.

Kedves emberi lény! Elmondtuk nektek azt, hogy egy néhányatok, illetve sokatok számára nehézségekkel teli éven mentetek keresztül. Most, ahogy közzétesszük ezt az információt, tudatában vagyunk a hallgatóságnak és végül az olvasóközönségnek is. Valamint azoknak, akik hallgatni fogják ezt az üzenetet, mert számukra ez élőben, most történik. Mivel először hallgatják, vagy először olvassák és talán hónapokkal később lesz az, amikor a valóság órája számukra is ütni fog. Mondhatni, hogy a teljes csoporthoz beszélek egy olyan idővonalban, amely nem lineáris és ez csodálatos dolog. Lehet, hogy nagyobb a száma azoknak, akik ehhez az üzenethez vonzódnak, mint sem gondolnátok. Talán, hogy hallhassák, mit is tartogat a számukra ez az év. Nem jóslatunk van, hanem lehetőségünk. Egy nagyobb képet látunk azon dolgokról, amelyek bizonyos irányba mozdulnak el. Egy olyan áttekintés, ami több mint 7 milliárd lelken keresztüli van átadva a számunkra. Mindannyian valamilyen szinten a fátyol mindkét oldalán dolgoznak azért, hogy elérjék azt a változást, amire talán nem is számítotok.

Az első dolog, amit el akarok mondani nektek az az, hogy a változás lassú. Tehát ez nem egy jelzés, hogy a 2014-es év az átalakulás, vagy a jelentős változás éve lesz. Ez a kezdet. A 2012-ben elültetett magvak betakarításának a kezdete és a betakarítás maga lassan történik. Egyszerre csak egy növény. Egyszerre csak egy élet. Tehát azt akarjuk, hogy tartsátok észben azt, hogy ezek a dolgok ismét, nem általánosak mindenki számára, de átlagolva vonatkoznak a lelkekre. Meg fogtok tapasztalni néhány váltást, amelyekről most beszélni fogok.

Először is, hogy érzitek magatokat ma? Érzitek az energia váltását? Felkérünk, hogy érezzétek. Nem számít, hogy ki az, aki hallgat vagy olvas minket, meghívunk benneteket, hogy érezzétek azt, ami ott van. 2013-ról 2014-re, egy váltás történt az energiában ezen a bolygón. Nem egy pillanat alatt történt, de a váltás ott van. Olyan, mintha egy lámpát kapcsoltak volna fel a sötétben. Mintha olyan éberség lenne ott, ami azelőtt nem volt és ez reményt ad nektek. Egy szó, amiről azt mondtuk, hogy ne használjátok.

Beszéljünk azonban arról, hogy miért is vagytok benne. Mondjuk például azt, hogy volt egy balesetetek és ez valahogy befolyásolja a járásra való képességeteket. Továbbá mondjuk azt, hogy sikeresen felépültetek a baleset után. 2013-nak hívták ezt a balesetet. Most, hogy a sikeres gyógyulás befejeződött, mi következik? Fizikoterápiának hívják. Az kellemes? Az lehet, mivel minden lépés, amit megtesztek egy olyan, amit korábban nem tudtatok megtenni. Minden lépés jobb, mint az előző. Ez kellemetlen? Az lehet. Mint amikor a gyerekek járni tanulnak és intuitív módon emlékeznek arra az Akashájában lévő információra, hogy már jártak azelőtt, de még koordinálatlanok az új eszközökkel és alkalmanként el is esnek. Másztatok meg valaha sok lépcsőt? Úgy értem, nagyon sok lépcsőt. Amikor felértek a tetejére, ráébredtek, hogy olyan izmokat használtatok, amelyeket azelőtt nem és olyan boldogok vagytok, hogy vége a lépcsőzésnek és megcsináltátok. Eszetekbe sem jut, hogy le is kell mennetek. Amikor megteszitek, rájöttök, hogy vannak más izmok is, amelyek éppúgy fájnak lefelé, mint felfelé.

Amit próbálunk elmondani nektek az az, hogy itt megtenni való dolgotok van és ez talán kellemetlennek érződhet. Ez az a szó, amit használni akarunk. Nem fájdalmas, nem nehéz, nem igazán. Kellemetlen. Ahogy tesztelitek a hit új paradigmáinak a vizeit öreg lelkek, azt kérjük tőletek, hogy bízzatok jobban a szinkronicitásban, mint azelőtt valaha. Azt kérjük tőletek, hogy bízzatok jobban az intuitív gondolatban, mint azelőtt valaha. Arra kérünk benneteket, hogy jobban álljatok ki az intuíciótokra alapozva, mint azelőtt valaha. Azért, hogy tudjátok a helyénvalóságát annak, ha odafordítjátok a másik arcotokat és ezzel egyidőben Isten szeretetének igazságát hordozzátok. Egy olyan igazságot, amelyről azt mondtuk nektek, hogy mások erőnek fogják látni és nem gyengeségnek. Ez a váltás. Ez annak az érzékelése, ami azok által zajlik, akik nincsenek tudatában annak, aminek ti. Tehát ez azt jelenti, hogy a Föld részese ennek a fajta éberségnek, még akkor is, ha nem hisznek a közvetítésben vagy bármiben, ami történik. De mindannyian érzik a váltást.

Néha ez rémisztő azok számra, akik nem tudják, hogy mi is történik. El tudjátok képzelni, hogy milyen lehet megrémülve lenni amiatt, hogy a dolgok olyan módon történnek a számotokra, amire nem számítotok? Az élet normalitása váltásban van. El tudjátok képzelni a szomszédaitok, a barátaitok, a munkatársaitok és a családotok azon félelmét, amikor olyan dolgokat látnak maguk körül, amiket nem akartak látni? Vagy olyan változó energiákat, amelyek lehet, hogy tényleg veszélyeztetik a túlélésüket és az egyetlen stabil dolog, amijük csak van, az ti vagytok? Amikor titeket látnak, nemcsak képességet látnak, hanem békét is. Mit gondoltok, mit fognak tenni? Az első dolog az, hogy el fognak felejteni minden sértő dolgot, amit nektek mondtak. Kapaszkodni fognak belétek, mert szeretnék azt a békét, ami nektek van. Az igazat mondom nektek. Talán nem ma, talán nem holnap, de végül így lesz. Összpontosuló erőt fognak látni abban, amit hoztok. Ha nem pörögtök a drámában, ha nem pörögtök a félelemben, de mégis változások vannak körülöttetek, mivel tudatában vagytok annak, hogy mik ezek. Ez az erő.

Elmondtuk nektek, hogy a bolygó régi energiái elkezdenek majd átváltani. A becsületességet nélkülöző dolgok elkezdenek egyre gyakrabban csődöt mondani. Azok, akiket a mohóság jellemzett mindazon dolgokban, amiket tettek, elkezdenek majd elbukni. A mohóság valaha egy túlélő ösztön volt, az emberi fejlődés és evolúció barlang korszakában. Ez nem lesz többé a túlélés egy jellemzője az új energiában. A mohóság régi, csúf és sötét és az emberiség elkezdi majd annak látni, ami. Nem lesz egy működőképes eszköz, mert egyszerűen nem az. Így hát vannak olyan üzletek a bolygón, amelyek mohóságból élnek, akik nem fognak túlélni és ezt hamarosan meg is fogjátok látni. Ez nem a túlélés egy jellemzője. Valójában az fog történni, hogy ez egy olyan energia lesz, amely pont az ellenkezőjét fogja elérni annak, mint amit szeretne. Látni fogjátok, tudni fogjátok és nem fogtok bedőlni neki.

Ez néhány más olyan dologhoz vezet el minket, amelyek idővel drámaian meg fognak változni és szemberepülnek minden létező paradigmával. A normalitásotoknak ahhoz van köze, hogy elhagyjátok ezt az épületet, beültök az autótokba és hazamentek. Néhányan közületek munkába mennek, néhányan metafizikai gyógyító munkát végeznek és néhányan közületek gyáraknak, iskoláknak illetve kórházaknak számolnak be. Tudom, hogy kik vannak itt. Mi lenne, ha azt mondanám nektek, hogy ezek közül minden egyes dolog meg fog változni? Végeredményben a paradigma - amely lehetővé teszi, hogy simán működjenek - nem fog működni többé, hacsak nem vezetnek be változtatásokat. El fog jönni az az idő, amikor azok, akik kormányokat és üzleteket vezetnek, ökölbe szorítják a kezüket és azt mondják, hogy: "Mi az, amit rosszul csinálunk?". Amikor ezek a dolgok, amiket emberi természetnek hívtak valaha újra és újra és újra működtek, de hirtelen már nem. "Mit csinálunk rosszul?". Létezni fog az emberi lény modelljének egy olyan paradigmája, aki békésen ül és Isten azon szeretete összpontosul benne, amit meg fognak látni. Ez ott lesz mindenhol bolygószerte, mivel az öreg lelkek minden egyes helyen ott vannak, amit csak el tudtok képzelni. Néhányan közülük nem fognak eljönni egy ilyen találkozóra, mert nem akarják, hogy felismerjék az arcukat, de ők is a fedélzeten vannak ezzel. Néhányan közülük a legfurcsább helyeken vannak, amit csak el tudtok képzelni, akik hallani fogják ezt az üzenetet és most hozzájuk beszélek. Tudják, hogy igazam van, mert ők is látják, hogy ez következik. Így hát csak bizonyos elemekről fogok szólni és nem egy jóslatot fogok átadni. Egy valóságot fogok átadni, egy lehetőséget. Ezek közül néhányat hallottatok már korábban, de nem szükségszerűen ilyen részletességgel. Az egyházzal fogom kezdeni.

Kedveseim, ha a bolygón lévő bármelyik vallás vezetői vagytok, van egy üzenetem a számotokra, amely így hangzik: először is gratulálok az emberiségért végzett munkátokhoz! Ha Isten szeretetével dolgoztok és ez a célotok, Isten munkáját végzitek. A különböző kultúrák különbözőképpen fognak reagálni arra a sokféle dologra, amitek van és ez az emberiség sokszínűsége. Isten szeretete ott van minden helyen, ahová csak néztek. Ott van a zsinagógákban és a mecsetekben, ott van a templomokban. Gyógyulások történnek mindegyikben. Jó helyen és jó időben vagytok ahhoz, hogy változást érjetek el és itt vannak az utasításaitok.

Spirituális vezető, vallási vezető, kövesd Isten gyakorlatiasságát! Vizsgáld meg azt, amit úgy hívnál, hogy a szervezeted vagy a dogmád szabályai és mérd össze őket Isten szeretetével. Ha Istent félelemben vagy ítélkezésben ábrázoltad, vagy a többi embert hibáztattad, akik nem a megfelelő helyen követik Istent, vizsgáld meg újra ezt Isten szeretetének fényében saját magadban és váltsál. Itt van, amit mondani fogunk nektek: ha nem ezt teszitek, el fogjátok veszíteni a követőket, akiket természetesnek vettetek. Ez egyszerű. Egyszerű és könnyen mérhető. Hány férfi és nő jelentkezik, hogy olyan legyen, mint ti papok, imámok, rabbik. Hányan vannak? Mennyi fiatal van, akik alig várják, hogy olyanok legyenek, mint ti? Ha azt veszitek észre, hogy csökken az érdeklődés a csoportotokban betöltött vezetői szerep iránt, akkor valamit rosszul csináltok. Miért várnátok addig, amíg minden kiszárad, elpárolog és bajba kerültök? Miért nem tesztek valamit most? Mérjétek meg ezeket a dolgokat a szeretet fényében, amit magatok éreztek, ami odavezetett benneteket, hogy ezzel foglalkozzatok azért, hogy más emberi lényeket vezessetek és megmutassátok nekik a fényt, amely ott van. Mindannyiótokban. Ez az egyik csoport, egy fontos csoport. Elmondtuk korábban nektek azt, hogy a régi túlélési technikák széthúzást szülnek és vallási körökben a széthúzás része volt a régi túlélő energiának. Mi lenne, ha azt mondanám nektek, hogy ezentúl éppen ennek az ellenkezője fogja életben tartani az egyházaitokat? Könyörület a másik csoport iránt és nem azért, mert rosszul csinálják. Könyörület azért, mert másképp csinálják. Az, ha látjátok Isten szeretetét bennük is, éppen úgy, mint magatokban és hagyjátok hogy ez így legyen. Ez a spirituális evolúció. Elmondtuk nektek azt, hogy ez a kulcs. Keressétek!

Üzletemberek és üzletasszonyok, a régi és új paradigmákról fogunk nektek beszélni és arról, hogy a nyilvánosság mit fog elfogadni, illetve elutasítani. Minden egyes üzletember és üzletasszony, aki hallgatja ezt a bizonyos közvetítést, aki CEO-ként vagy CFO-ként emberek nagy csoportjaiért felelős, figyeljen! A létezésetek azon múlik, hogy el tudtok-e adni valamit és ezt tudjátok. A dolgok eladásának vannak régi jellemzői. Van egy szerkezet, ami eltávolít titeket a vásárlótól. El akarok mondani nektek valamit: ez szét fog esni. Hadd térjek rögtön a lényegre. Az a CEO, aki nyilvánosságra hozza, hogy a cégének teljesítményéhez köti a fizetését, sikeres lesz. Az "öregfiúk klubja", akik egyik vállalattól a másikig vándorolnak és CEO-ként hatalmas bónuszokat vesznek, fel bármi történjék is, valamint, akik úgy érzik, hogy kirúghatnak másokat, mert nem teljesítenek jól és még mindig felveszik a bónuszaikat, azok a becsületességen kívül állnak és ez nem fog működni, mivel a közönség nem fogja megvenni a termékeiket. Ez hogy tetszik, milyen érzés ez számotokra? Ez egy paradigmaváltás, mert a fogyasztók elkezdenek majd ránézni a fizetésetekre. Ez közismert lesz és én mondom nektek üzlettulajdonosok, ha nyilvánossá teszitek, hogy mit csináltok, a vállalkozás sikeréhez kötitek a fizetéseteket és bevontok mindenkit, akkor a termékeket, amiket árultok, becsülni fogják. Az emberi lények nem azon emberi természet alapján fogják meghozni a döntéseiket, ahogy a múltban tették, de még csak nem is a termékeitek érdemei alapján, hanem inkább a tudatosság alapján, amit létrehoztatok a körülöttetek lévőkkel való versenyzés során. Figyeljétek, mert meg fog történni! De szabadon hirdethetitek! Ha úgy döntöttetek, hogy az üzletben valamit a becsületesség és a józanész alapján csináltok, akkor az nagyon-nagyon jól össze van hangolva azzal, amit az átlagos emberi lények várnának el egy olyan vezetőtől, vagy emberek egy csoportjától, akik egy terméket készítenek. Vannak olyanok, akik azt mondanák, hogy az üzleteknek tönkre kellene menniük és mindent szét kellene osztogatni. Talán egyszer eljön az a nap is, amikor az ilyen dolgok lehetségesek lesznek, de nem ebben az energiában, még nem. Tehát, fogjátok a szerkezeteket, amikkel rendelkeztek és javítsátok meg őket. Javítsátok meg őket könyörültes cselekedettel és nézzétek meg, hogy mivé fejlődnek ebből.

Ki a következő? Politikus, azt akarom, hogy rám figyeljetek! Utasításaim vannak és nem fogtok egyetérteni velük. Amikor politikusként halljátok ezt, azt fogjátok mondani nekem, hogy: "Képtelenség, ez nem fog működni!". Elmondom nektek, hogy miért is fogjátok ezt mondani: azért, mert hagyományosan igazatok van. Egy régi túlélő energiában, a mód, ahogyan politizáltatok működött, de többé már nem. Látni fogjátok ezt bekövetkezni. Azt szeretném kérdezni tőletek politikusok, hogy amikor indultok egy ellenfeletekkel szemben, akkor mi a stratégiátok? Mi működött korábban és mit mondanak a tanácsadóitok a számotokra? Itt vannak az utasításaim a számotokra. Kénytelen lesztek felülbírálni a tanácsadóitokat, méghozzá hamarosan. Mivel a tanácsadóitok még az emberi természet tudatosságának régi módját erősítik. Elvakultak lesznek és veszíteni fogtok, ha nem követitek ezeket az utasításokat a jövőben. Itt vannak: soha többé negatív kampányt! Ha megtámad egy ellenfeletek, akkor ne viszonozzátok a támadást. Helyette meg tudjátok védeni magatokat a tényekkel és azokkal a dolgokkal, amelyek becsületességet tartalmaznak, dühös arckifejezés nélkül. Dühös arckifejezés nélkül! Soha ne viszonozzátok a támadást! Szeretném elmondani nektek, hogy mit fog látni az új emberi természet a két ellenfél között: egyensúlyt és kiegyensúlyozatlanságot. Az egyik támad, támad és támad: az elnyomó. A másik a becsületességre alapoz, dühös arckifejezés nélkül és csak megerősíti a tényt, az okokat, hogy miért kellene rájuk szavaznotok. Csak a tényeket adja át és pozitív hozzáállást. Soha nem mutatja azt, amit talán még érezhettek is, egy olyan sebesült szív fájdalmát, amit galád módon megtámadtak. Ti soha nem viszonozzátok ezt. A régi hagyományos gondolkodás azt mondaná, hogy veszíteni fogtok, mert a közösség csak a drámára fog emlékezni. Ez barátom, meg fog változni. Amit látni és amire emlékezni fognak, az az egyensúlyotok lesz. Ez lesz az a fajta vezetőség, amit akarnak. Nem akarnak majd egy dühös, ronda, támadó politikust. Kiegyensúlyozott, becsületes és kedves embereket akarnak ezekbe az irodákba, akik változást fognak hozni, képesek lesznek egyezséget kötni és előrevinni a dolgokat a társadalomban. Ennek van értelme. Hallom a válaszotokat: "Ez nem fog működni Kryon!". Nos, remélem nem a tanácsom fogadó oldalán vagytok és az ellenfeletek kapja meg ezt, nem pedig ti. Túl késő lenne és tudni fogjátok, hogy igazam van. Tudjátok, az emberi lények tudatosabbá válnak. Van egy őszinteségről, átláthatóságról és becsületességről szóló faktor, amelyet elkezdenek megvalósítani a saját emberi természetükben és undorodni kezdenek a támadó politikusoktól. Úgy fognak tekinteni rájuk, mint vitatkozó gyerekekre. Az a fél fog kimagaslani, amelyik kiáll és nem viszonozza a támadást. Kedvesség, alkalmasság, erő és egyensúly.

A most következőt nem fogjátok érteni. Ez egy nagyon elhatárolt üzenet, amelyet nagyon-nagyon kevés, a bolygón lévő emberi lénynek fogok átadni. Talán azt gondoljátok, amikor elmondom nektek, hogy kihez beszélek, hogy soha egyikük sem fogja hallani ezt az üzenetet. Ez az, ahol tévedtek, mert ismerem a lehetőségét annak, hogy ki hallgat meg minket és mit hall meg a fülük. Talán még társadalmilag sem helyénvaló az, amiről beszélni fogok nektek. Tehát arra fogom kérni a társamat, hogy lassítsunk. Így lesz a levél, amelyet fogad, a legkisebb. (Nevetés)

A diktátorokhoz akarok beszélni és vannak páran. Tulajdonképpen a diktátoroknak van helyük a bolygón. Ennek az az oka, hogy néhány kultúra még nem készült fel a modern demokrácia kifinomultságára. El kell telnie néhány évnek, mielőtt letisztul a számukra, hogy egyáltalán hogyan kell ilyen döntéseket meghozni. Mivel a félelemben, diktatúrában, szabályok mentén éltek annyi generáció alatt. Tehát van létjogosultsága egy olyan vezetőnek, aki mindenért felelős. Nos, ez biztosan szembemegy a társadalmi elfogadhatósággal. Diktátorok, akarok nektek mondani valamit, amit eddig csak érintőlegesen említettem, de mindannyiótoknak el fogom most mondani. Lehetőségetek van rá, hogy bőségbe vezessétek a népeteket és a leginkább megbecsült, szeretett és csodált emberek legyetek az országotokban. Még a távozásotok után is fel fognak nézni a szobraitokra és leborulnak a lábuknál ha jól csináljátok. Létezik a jóindulatú diktatúrára vonatkozóan egy protokoll a bolygón és ezt tanulmányozhatjátok is. Férfiakról és nőkről, akik teljhatalommal uralkodtak a népességük felett és szerették őket. Megtakarításokat hoztak létre számukra, hajlandóak voltak adni nekik dolgokat, vagyont és földet, amelyért meg lehetett dolgozni egy olyan rendszerben, amelyben mindenki jól jár. Engedjétek őket szabadon utazni! Mindig vissza fognak térni, mert jobb otthon. Hiszitek vagy sem, így van. Létezik erre egy protokoll. Egy előírás arra, hogyan kell megnyitni a határokat, hogy úgy lássanak benneteket, mint békítőket, mint azt a kedves, jóindulatú diktátort, aki szereti az embereit, az élet miatt. Diktátorok, figyeljetek! Ha félelmen és ellenőrzésen keresztül csináljátok, a napjaitok meg vannak számlálva, ez egyszerűen így van. Ha nem hisztek nekem, azt akarom, hogy nézzetek körül a bolygón azokban az országokban, ahol gondban vannak. Ez azért van, mert olyan népességük van, amely tudatában van ennek. Ha a hatalmatok erő, kényszer, félelem által érvényesül, akkor a napjaitok meg vannak számlálva. Éppen most is, a bolygó számos országban olyan harc folyik, amelyekre nem is számítottatok és ez emiatt van. Az emberek azt a jóindulatot látják bennetek, amivel lehetnétek feléjük, nem pedig a félelmet. Ha jóindulattal, egyensúlyban és szeretettel uralkodtok, nem akarnak majd elmenni. Apaként fognak rátok tekinteni és szeretni fognak benneteket. Van egy lehetőségetek átváltani és mégis megtartani azt, amit annyira akartok. Mégpedig, hogy tiszteljenek benneteket. Mit adhatnátok a népeteknek, amire még nem gondoltatok? Azt akarom, hogy tanulmányoznátok, hogy hogyan kell csinálni és ha nem teszitek, akkor nem fogtok megmaradni. Ez nem egy jóslat, ez egy lehetőség. Ez valószínűleg meg fog történni. Lehetnek ketten közületek, akiket le fognak váltani ebben az évben. Ahogy az üzenetemet halljátok, nem így gondoljátok, ugye? Azt gondoljátok, hogy minden rendben van, ugye? Megkérdezhetnétek a vezetőket, akik éppen most mennek ezen keresztül. Ők is azt gondolták, hogy minden rendben van, egészen a leváltásuk pillanatáig. De a népük dühösen felkelt és bizony most gondban vannak. Most van itt a lehetőségetek és 2014 az ideje annak, hogy elkezdjétek a változást. Talán azt fogjátok mondani, hogy: "Tévedsz Kryon, a családfám szilárd, az előttem lévő is és az apáim ugyanilyenek voltak, így rendben leszek.". Én pedig azt fogom mondani, hogy nem, nem leszel, mert a körülöttetek lévők más tudatossággal fognak rendelkezni. Amiről azt gondoljátok, hogy működik, az meg fog változni.

Ezek voltak azok a bizonyos csoportok, amelyekhez szólni akartam. A bolygó lehetőségei, amelyeket most elétek tártam, azok vajon mi körül keringenek? A változó emberi természet tudatossága körül. Nem csak itt, ahol ülök, az Egyesült Államokban. Mindenhol így van. Ez bolygószintű dolog. Nehézségek lesznek olyan területeken, ahol nem várnátok éppen emiatt és ez hamarosan be is fog következni. Az emberi tudatosság elkezd átváltani a régi energiából. Olyannyira elérhetővé lesz meglátni a fényt, a sötétség elfogadása helyett.

Ennek a közvetítésnek az utolsó részében visszafordulok az öreg lélekhez és megkérdezem tőletek, hogy vagytok ma? Képesnek kell lennetek rá, hogy keresztülmenjetek ezen félelem és aggodalom nélkül. Anélkül, hogy felébrednétek hajnali 3-kor azon gondolkodva, hogy vajon meg fogjátok-e csinálni. Tudom, hogy ki van itt. Tudom, hogy kihez beszélek. Létjogosultsága van minden egyes DNS-mintának és minden egyes léleknek, akit ismerek ebben a szobában. Valamint azoknak, akik hallgatják a hangom és olvassák ezeket a szavakat. Ideje van az életnek, ideje van a következő életnek, ideje van az átmenetnek. Annyira különbözőek vagytok, mindegyikőtöknek megvan a maga útja. Itt van az, amit mondhatok nektek: tudjuk, hogy kik vagytok. Mindössze annyit szeretnénk, hogy fogjátok meg Isten kezét és kezdjétek el felemelni magatokat, hogy tovább éljetek és itt lehessetek, hogy dolgozhassatok ezen a kirakóson. Még az ebben a teremben lévők és a hangomat hallgatók között is vannak néhányan, akik azt mondják, hogy: "Nos, ez nem én leszek, mivel nem leszek itt ilyen sokáig. Nem fogok visszajönni! Én nem! Én nem! Én nem!". Hallottam! Mégis, a lelketek nagyszerűsége másképp kiált és ideje, hogy figyeljetek rá.

Szeretve lesztek és megérdemlitek, hogy itt legyetek. Talán itt az ideje, hogy olyan emberekkel legyetek, akik támogatnak benneteket ahelyett, hogy lehúznának. Azt is tudjátok, hogy kihez szólok kedveseim. Ez az, amikor kiálltok magatokért, amikor Isten szeretetében vagytok. Ez bátor dolog. Támogatásban lesz részetek. Lehet, hogy költöznötök kell majd? Igen, tudjátok, hogy kihez beszélek. Talán el kell majd költöznötök a városotokból, a körülményeitek közül, talán. De támogatni fognak benneteket és nem vagytok egyedül. Nem egy vákuumban vagytok, mivel veletek vagyunk. Veletek vagyunk!

Itt az ideje a paradigmák megváltoztatásának. Ez az az év, amikor el kell kezdeni. Az isteni természet a leglényegesebb szó, mert elkezditek felfedezni magatokban. Minél inkább látjátok saját isteni természeteteket és tudatában vagytok az erőtőknek, amit a könyörület által hordoztok, annál világosabb lesz az életetek és annál tovább fogtok élni. Lehetne-e ennél világosabb az üzenet? Most menjetek, tegyétek és létezzetek!

És ez így van.

Kryon

Fordította:Kovács Andrea

Forrás:http://www.kryon.hu
 
 
0 komment , kategória:  Kryon  
Karalábélepény
  2014-02-26 23:32:27, szerda
 
  Karalábélepény

Hozzávalók:

2 db közepes nagyságú karalábé
2-3 db tojás
kb. 2 evőkanál liszt
ízlés szerint sárgarépa és póréhagyma

bors
Vénusz olaj a sütéshez

Elkészítés:

A megtisztitott karalábét finomlyukú reszelőn lereszelem. A tojásokkal és annyi liszttel, hogy a massza összeálljon összekeverem. Ekkor adom hozzá a finomra reszelt sárgarépát és a karikára vágott póréhagymát, sóval és sok borssal ízesítem.

Serpenyőben kevés olajat hevítek, majd a lepényekké formált karalábés massza mindkét oldalát piros-ropogósra sütöm.

Kínálható tejföllel, egytálételként pedig egy szelet hússal.





Megjegyzés:

A receptet és a fotót Buksz39 küldte. Köszönjük!

Forrás:Mindmegette.hu


 
 
0 komment , kategória:  Receptek-húsmentes ételek  
Almás-mákos muffin
  2014-02-26 23:30:08, szerda
 
  Almás-mákos muffin

Hozzávalók:

3-4 db közepes alma
5 dkg mazsola (ez el is maradhat, ha valaki nem szereti)
16 dkg cukor
pici fahéj
20 dkg liszt
2 teáskanál sütőpor
1 teáskanál szódabikarbóna
1 db tojás
0,8 dl Vénusz olaj
1 pohár joghurt
1 citrom leve, reszelt héja
3 evőkanál mák
1 csomag vaníliás cukor

Elkészítés:

A sütőt 180 fokra előmelegítjük. A muffinsütőt kivajazzuk.
Az almákat meghámozzuk, lereszeljük, a citrom levével leöntjük. Összekeverjük a lisztet, a mákot, a sütőport, a szódabikarbónát, a vaníliás cukrot és a fahéjat. Egy másik tálban felverjük a tojást, hozzákeverjük a cukrot, a joghurtot, az olajat, belevegyítjük a lisztes keveréket, majd az almát és a mazsolát is beleforgatjuk. A muffinsütőbe adagoljuk kanállal a tésztát, és kb. 25 perc alatt készre sütjük.





Megjegyzés:

A receptet Boszika65 küldte. Köszönjük!

Forrás:Mindmegette.hu


 
 
0 komment , kategória:  Receptek-sütemények-desszertek  
Székelykáposzta II.
  2014-02-26 23:27:22, szerda
 
  Székelykáposzta II.

Hozzávalók:

1,5 kg marhahús
1 kg savanyú káposzta

bors
pirospaprika
3 vöröshagyma
babérlevél
köménymag
Vénusz olaj

Elkészítés:

1.) A hagymát felkockázzuk, olajon üvegesre dinszteljük, lehúzzuk a tűzről, meghintjük pirospaprikával, rátesszük a kockára vágott húst, és fehéredésig pirítjuk, majd sózzuk, borsozzuk, és felöntjük vízzel, aztán (kuktában) puhára főzzük - kicsit több lével, mint szokásosan.

2.) Ha elkészült a pörkölt, mellétesszük a megmosott savanyú káposztát, babérlevéllel és köménnyel ízesítjük, és puhára főzzük.

3.) Azonnal tálaljuk, tejfölt és kenyeret kínálunk hozzá. (Ezt az ételt is be szokták habarni lisztes tejföllel, de mi anélkül szeretjük. Aki mégis habarna, annak 2 dl tejfölt kell összekevernie 2 evőkanál liszttel, és a végén belekeverni, majd egyet rottyantani az ételen tálalás előtt.)





Megjegyzés:

A receptet és a fotót Mirza (Morzsálós) küldte. Köszönjük!

Forrás:Mindmmegette,hu


 
 
0 komment , kategória:  Receptek-húsos   
Tejfölös-sonkás gombócleves
  2014-02-26 23:23:31, szerda
 
  Tejfölös-sonkás gombócleves

Hozzávalók:

10 dkg füstölt-főtt sonka
5 dl a füstölt hús főzőlevéből
1 db húsleveskocka
10 dkg burgonya
4 dkg grízes liszt
1 db tojás
1 dl tejföl
1 db citrom
1 csokor petrezselyem

bors

Elkészítés:

A füstölt hús főzőlevét azonos mennyiségű vízzel felöntjük és felforraljuk, hozzáadjuk a leveskockát. A meghámozott burgonyát egészben belefőzzük. Amikor a burgonya elkészült, kiemeljük és áttörjük. Lisztet, tojást, darált sonkát adunk hozzá, sóval, borssal ízesítjük, és jól összedolgozzuk. A masszából kis gombócokat formázunk, és a levesben kifőzzük. A végén tejfeles habarással sűrítjük, citromlével ízesítjük. Tálaláskor finomra vágott petrezselyemmel szórjuk meg.

Megjegyzés:

A receptet Judit58 küldte. Köszönjük!

Forrás:Mindmegette.hu
 
 
0 komment , kategória:  Receptek-levesek  
Csodálatosan szép estét!
  2014-02-26 19:27:20, szerda
 
  Kedves Mindannyiotoknak



 
 
0 komment , kategória:  Szép estét!  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 7 
2014.01 2014. Február 2014.03
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 521 db bejegyzés
e év: 4790 db bejegyzés
Összes: 32631 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 2952
  • e Hét: 7533
  • e Hónap: 21438
  • e Év: 151145
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.