Belépés
taltos1.blog.xfree.hu
Bármit tesznek ellenem, az a javamra fordul! Tatiosz: Ne kívánd mások balsorsát, mert a sors közös, és a jövő előre nem látható. Ossian: A ritka tisztes... Gábor Gabriella Táltos
1940.08.08
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/4 oldal   Bejegyzések száma: 37 
Jó éjszakát, szép álmokat!
  2014-02-28 22:04:29, péntek
 
 

 
 
0 komment , kategória:  Jó éjszakát!  
A harcot feladom
  2014-02-28 19:59:27, péntek
 
  Apostol - A harcot feladom


1. A harcot feladom, nem megy tovább,
Csak jártam egyedül és vártam rád.
Vártam, hogy eljöjj, hogy átölelj;
A percek gyorsan tűntek el.


2. Volt bennem türelem, sok éven át
Voltam hű szerető és jó barát.
Hazudtál nékem, rájöttem én,
És összedőlt egy szép remény.


R. Most már látom azt,
Hogy tőled mennyit várhatok,
Hogy csak játékod vagyok
Többre nem számíthatok.
Néha már az arcomon
A szégyen pírja ég,
S azt kiáltom én feléd,
Hogy ebből nékem már elég.


3. A harcot feladom, vesztettem én,
Kérlek, hogy ezután, ne jöjj felém.
Kicsordul egyszer a telt pohár,
Jobb lesz, ha vége, vége már.





Link
 
 
0 komment , kategória:  Zene,-dalszövegek videókkal is  
Ima
  2014-02-28 19:54:12, péntek
 
  Gárdonyi Géza - Ima


Mély tisztelettel nyújtom fel tehozzád,
Fenséges Isten, a kérvényemet:
Csupán egy kunyhót adj nekem, Uram,
Hová a szél is gyalog mehet.


Egy kis patak mellette folyjon el,
S madár daloljon fenn a lombokon,
Az udvaron egy göndör kismalac
S egy tarka tyúk elég lesz, gondolom.


Szobám legyen hűs és télen meleg,
S ingóságom közt egy szép barna lány,
virágszag és pogácsa illata
Lengjen be és ki kunyhóm ablakán.


S a kis pincének öblös rejtekén
Pezsgőt mindig bőven találjak én:
S egy milliót, amely el sose fogy...
Akkor, Uram, megélek valahogy.



 
 
0 komment , kategória:  Áldások, imák, Istenes versek  
Bármit odaadnék...
  2014-02-28 19:52:43, péntek
 
  Bármit odaadnék...

Bármit odaadnék, hogy téged lássalak, bármit megtennék, hogy felkutassalak. Bármit odaadnék, egy érintésedért, bármit megtennék két szép szemedért. Bármit odaadnék, hogy halljam hangodat, bármit megtennék, hogy lássam mosolyodat. Bármit odaadnék egy forró csókodért, bármit és bármit! A TE szerelmedért...



 
 
0 komment , kategória:  Szerelem, boldogság  
Ha majd véget ér...
  2014-02-28 19:51:22, péntek
 
  Ha majd véget ér...

Furcsa érzés, ha van valaki, aki mindig megnevettet, aki mindennap hiányzik, akiért feladnád a saját céljaid, akivel szemben sosem vagy önző és tudod hogy mindig melletted áll. Ha van valaki, akivel megosztod az összes titkodat, és akármennyire is megbánt sosem tudsz haragudni rá. Mindenről csak ő jut eszedbe és rengeteg emlék köt össze vele. Furcsa érzés tudni hogy semmi sem tart örökké és hogy mint mindennek, ennek is vége lesz majd. Ahogy telnek a napok, egyre jobban félsz hogy egyszer ez is véget ér. És tudod azt hogy rá örökké emlékezni fogsz és életed végéig a lelkedben él majd a rengeteg emlék. akkor is ha már eltűnnek a közös álmok, tudod hogy őt már örökre a szívedbe zártad és örökre az életed része marad. mégis fáj arra gondolni hogy véget ér majd, hisz a szíved egy része már örökre az övé. Úgyhogy használj ki minden idő amíg vele lehetsz. az élet túl rövid ahhoz hogy veszekedjünk, hisz azt az időt szeretettel és nevetéssel is ki lehetne tölteni.




 
 
0 komment , kategória:  Szerelem, boldogság  
Miért?
  2014-02-28 19:49:42, péntek
 
  Miért?

"Miért van, az hogy közel érzel valakit magadhoz és mégis eltávolítod. Miért van az hogy nem kell ha van, de meghalsz nélküle és ott él benned mindig a vágy nagyon mélyen érte, de tudod hogy nem helyes és más a fontos másra kell koncentrálnod és ez az érzés ritkán tör elő, de akkor feltépi a sebeket, és nem tudod miért van ilyen hatással rád vagy hogy milyen következménye lesz, nem akarsz engedni de vannak gyenge pillanatok amikor bizony a szíved megszakad..."



 
 
0 komment , kategória:  Szerelem, boldogság  
Elhagyottan...
  2014-02-28 19:48:14, péntek
 
  Nincs annál rosszabb érzés, mint elveszíteni azt, aki számunkra a minden. . . amikor tudod, hogy nincs többé, bármit teszel vége, ennyi volt. . . és bármit csinálsz, látsz, ő ott van a képzeletedben és nem tudsz, nem akarsz tovább lépni; nem akarsz lemondani róla, mert neked ő kell és senki más. Ez a szerelem? Vagy megszokottság? A kötődés, a ragaszkodás?! Vagy puszta önzés? Esetleg mindegyik? Valami ilyesmit éreztem én is mikor a lány elhagyott. Ott meghaltam, legalábbis meghalt bennem valami, és legfőképp Ő. Akkor nincs kiút a fájdalomból, a magányból és az önsajnálatból. Egyetlen amibe kapaszkodni lehet az az idő! De akkor nem kapaszkodunk, akkor pillanatról pillanatra halunk meg. . . emészt el minket az a sok érzés: múlt, jelen, jövő és ami ezzel járt, jár! Aztán később magamat hazudtoltam meg, mert igenis élek! Él bennem újra a szerelem! Igen, lehet, hogy ez is fájni fog és lehet, hogy újból meghalok, de most jó. Az ember önző, ezért mindig talpra áll. . . aztán az önzésből újra szerelem, féltés, törődés lesz. Én újra érzem a szerelmet és ez jó. . .



 
 
0 komment , kategória:  Szerelem, boldogság  
Egy szép emlék leszel...
  2014-02-28 19:45:18, péntek
 
  Egy szép emlék leszel...

Igen. Egy szép emlék leszel, mi néha megtalál, elidőzik nálam, mosolyt csal szemembe, majd tovább is áll. De helyedre nem léphet senki. Szívem legmélyét többet nem adom ki, megőrzöm magamnak, nem akarok az égbolt szélén lábat lógatni, mert már tudom, előbb-utóbb elengedik a kezem és én lezuhanok megint a földre. Nem feledem, ami volt, megőrizlek Téged magamnak. Ha valaki szép szavakból szőtt fátyollal ismét a felhők fölé csalna,...egy örök mementóvá kövült pillanat utánam nyúlna, a pillanat, mikor szemembe néztél és lelkemhez értél, Te, ki ezek után mégis engedtél földre zuhanni. Nem kérek már szavakat, nem kellenek a mások által nekem álmodott álmok. Léptem nyomát nem őrzi a por, bőröm illatát nem hordja tovább a szél, csupán magányom mélységes csöndje dübörgök végig utamon, melyet magam járok. Egyedül, Nélküled, nélkülük. Szárnyaszegett angyal, ki visszavágyik az égboltra Hozzád és farkas, kit nem köt már csalfa fátyol se lánc, mégis tudja, csodák már nem várnak többé rá. Lépteit elnyeli a sűrű por, idő mossa el nyomát, hogy többé senki se találhasson rá.



 
 
0 komment , kategória:  Szerelem, boldogság  
Bűvöletben
  2014-02-28 19:43:13, péntek
 
 

 
 
0 komment , kategória:  Szerelem, boldogság  
Szerelem és Csalódás
  2014-02-28 19:39:34, péntek
 
  Szerelem és Csalódás


"Azt hiszem a világon az a legnehezebb dolog, hogy harcolni akarsz egy kezdetben még aprócska érzés ellen, hol ott tudod a végén előbb utóbb győzni fog az érzés és te már addigra nem tehetsz ellene semmit sem! Egyszerűen megadod magad! De a legszörnyűbb az egészben, hogy a legvégén egyedül folytatod tovább az utadat megsebzettként, elárultként, félig holtan azon merengve, hogy ennek nem így kellene lennie!"



 
 
0 komment , kategória:  Szerelem, boldogság  
     1/4 oldal   Bejegyzések száma: 37 
2014.01 2014. Február 2014.03
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 521 db bejegyzés
e év: 4790 db bejegyzés
Összes: 32631 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 0
  • e Hét: 2214
  • e Hónap: 16119
  • e Év: 145826
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.