Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
Időjelek megadói és ember támadások elme helyett
  2014-02-03 15:31:36, hétfő
 
  Az Időjelek apokalipszis létrehozói és megadói az Új Bekezdés Időjelek antológiája alapján:

Zöld tollas költői lírai karám, kommunista kutya, sárga halál, aminek a Bojtorján is énekelte, hogy a sárga angyalra vártak, fekete sárkánya Japánnak, vasasok vörösben, tigrise a vadonnak, valamennyien a vörös földes Magyarországot jelentik, oda vannak helyezve. A sárga halál mozgatja a sors kerekeit. Ők hozták létre az Új Bekezdés szülöttjeit is, meg az indigós, kristály gyerekeket, melyet Cseh úgy fogalmazott meg, hogy elfelejtette őket ismét fiókba zárni a sötét.

A hattyúdalú énekes Szörényi Levente, akit az egész ország éltet, mióta 1962-ben magyar kislányként áldoztak meg a Mákosztészta szerint.

Az Időjelek népét megmentették, minden rontásukat születésem óta én kaptam meg. Az Időjeleket eredetileg a pusztító csapásaiként léptették életbe, ennek ellenére, mint a Ratkós Anna nevével létbelépett ratkósok járják a világot, élik szerepjátékaik helyetti végzetes életüket hosszabbítva, emberek megáldozásával.

A pusztítót, amelyik a festményem szerinti egykori római egyházas atlantiszi aranyhalként végig üldözött egy életen, a menhely tisztítja 1995. óta, itt genyózta a szomszédot a lakásban ismételve a volt férjem naponként megálázását T. Gyula helyett. A pusztító azóta emelkedik a nemzetközi roma hálózattal, Lila kocsma megépítése óta.

Ebbe a kötetbe tettek engem bele hattyúdal énekesként. Így jött ide Japán pár éve Miskolcra gyárat alapítani, így mentek oda a nyomorultak kormányával a narancs törzsi népet képviselő Orbánékkal, felhetően a borsodi utcákba cigánysággal lettek beállítva.

A Fekete sárkány népei laktak Bodrogközben, amikor Réfinéék menekültek onnan az apa elől, aki rugdalta őket és kiabálta, hogy megöllek, bejöttek a sátoraljaújhelyi Árpád utcai albérletbe a bátyámék helyére. A szomszédba már cigányságot helyeztek el,második élményem volt velük, egyből meglopott a cigányasszony, elvette az ajtóból az esernyőmet. Gyöngyi már nyomorultként lett kiemelve, megmentve, ennek ellenére miatta és az anyja miatt nem sokkal ezután a volt férjem habzó szájjal részegen kiabálta nekem végig az utcán, hogy megöl, ha hazamegyünk és nekem is a szomszédban kellett aludnom. Az újhelyi rendőrség mindenről tudott, csak annyit mondott, hogy A. Zsiga most is gyilkolja a feleségét, ez nekik természetes volt. Öcsém halála után az Árpád utcára kitettek egy táblát, melyen kártalanították a fül-orr, arctörteket, valamint a főutcai szabóságra is.

Nem sokkal ezután, miután a Vörös Oroszlános kommunizmust már harmadszor ismételte az elmeosztály 1945. óta, éppen végére értek az angol kommunizmusnak 1985-ben, amikor elváltam, mert nem bírtam tovább a durvaságot, a reggelig tartó mulatozásokat, s hogy én tartottam el azt a férfit, aki mellett rettegésben éltem házasságunk után egy évvel kezdőden. Ekkor derült ki, hogy a zsidókra áttértek, miskolci Észak-Magyarországgal, hogy itt tizen gyalázzák meg az asszonyokat, s iszonyatosat hajtott végre az újhelyi börtön utcanép M-né D. Erika férjének alkoholizmusa és neve miatt. Ezután szégyenemben ki sem mertem menni az utcára. Erika zsidóként van a jobbiknál beállítva, de ő karmikus elmeosztályt jelent. Nem sokkal azután Szikszón tanárnő lett, így is ment nyugdíjba, jelenleg is csodálatos életet él nagy nyugdíj mellett.

A Hírnök a Vörös oroszlánt rendszerváltásnak nevezett 1989-es időtől vas Vörös oroszlán elmeosztályának elvitelével ismételte, így mentek ki a nem híres nevesek is, akikből a sportolók és a média vette a neveit. 1995-ös teljes ufó és jeruzsálem elleni csapások begyűjtése után ránk ismételték az elvitelükkel ismét az összes könyvét a városnak, haladva végig az 1956-ös, 1945. előtti eseményeken is, ahol jelenleg is jár a politika, s minden országon és földrészen.

Ma beszélgettem Havas Henrik unokatestvérével, aki azelőtt Ózdon élt, s elmesélte, hogy H. volt férje leszakította a hetvenes években a csekket, mintha befizette volna. Pár nap múlva a volt férjem ugyanezt tette velem, jött az OTP-től a felszólítás,s ott derült ki, hogy nincsen lepecsételve. Volt
férjem minden tette borsodiak miatt történt, ő egy végrehajtó báb volt a kezükben ősmagyar földműves jelentésű karcsai névvel.
Bármerre megyek, olyan öreg emberekkel találkozom, akik belőlünk éltek már anyám születése óta, anyám sorsát pedig az elmeosztály körben járva a két utcán folyamatosan ismétl szombathelyi és kőszegi kisokos listát is hozzátéve a kimenekített újhelyi gyilkosok megyéjéből.

A perecesiek tisztítását ismétlésben már 1995. után kezdték el. Ekkor jelentkezett a város jósnője és dr. M. szerint egy primitív család leszármazottja, erről bővebbet csak akkor beszélek, ha valamikor tárgyalásra kerülne sor, bár a bizonyítékokat, mint álmosfüzeteket, írásaim, mint apokalipszis régi történelemmel, amiből van az egész világ nagyrészt bezúzták, a cserepei a Szent Anna egyháznak, amiken születésem óta mentek végig, mint egykori korokon, Jézus feszületekkel együtt, megvannak. A perecesi szőke asszonyt és gyerekeit vadállat apától elválasztották és jött értük a menhely Imrékkel, szép életre juttatva őket, mai napig dolgoznak, fel lett a sorsuk emelve, mikor én a komfort nélküli házba kerültem, ők fürdőszobát kaptak. A volt férj mexikói eredettel bírt.

A szintén Ózd környéki A-né K. Rózsával tavaly beszélgettem, kiderült, hogy volt bányász kislánygyalázó kollégákkal rendelkező apa és családja férjhez zavarta, mert nem volt mit enni. Én ugyanígy mentem férjhez, anyám nem adott enni egyáltalán és Karcsáról hordta a volt férjem nekem a Hegyaljába az ennivalót. Így lettem én lenézve általuk szegény lányként, cselédnek fogtak be. B. Erzsébet Pácinból ki lett szolgálva a család által, mai napig a fekete világ szülött csodálatos életet él. Egyszer Toronyi Évi Becskedről, aki megszeretett engem volt férjem unokatestvéreként, annyit mondott, hogy én szebb vagyok, mint Erzsi, nem sokkal ezután felpuffasztva meghalt. Ekkor ismét a cigányok emelésére is sor került, a Kukó romániai kastélyba került cigányok helyett is férjhez adtak.

Miután a szerepjátékosok hetven éve szerepeiket és könyveiknek megfelelő szerepeiket nem hajlandók vállalni, hanem elmentek az országból és rajtunk, embereken hajtották végre, akár Csiba Gábor a Csák Verás könyvét 1998-ban, kihalatva az embereket, meggyalázva, megcsonkítva őket, úgy gondolom, a pár dunántúli ember és a falvak megmaradt népeinek szolidariítása, ha meg is tudják a borsodi világ négy égtájának és médiájának áldozását nem tud bosszút állni, senki sem tud igazságot szolgáltatni és már nincs is értelme. Olyat hajtottak végre a menhelyiek, mint lesz nép a Rákóczi téri Dávid Mónika népével, a coca-cola jellel az országon végig haladó sátánistákkal, amit soha többé nem felejt el a világ. Itt vannak körbe rajtam, dögök. Mennek végig folytatásban a reformátusok emelésén.

A zenészeknek meg kell volna szerepük eljátszása után szünniük, mint a régi Neoton énekesének. Ahányszor végzetükhöz értek, megmentették őket ember áldozással. Így hosszabbítottak. Bródy kezdete, a Sárga Villamos, mint írtam a 666 korláti cigányaihoz került, ők ismételték a Kék csillagos kezdetet is az orosz Nyika Turbina általam fordított sátán villámlásként elmúlott történetét, mely én voltam a cserepeim tanúsága szerint. Nem celebek, hanem Dávid Mónika nyomorult kihalatásra 1972-ben ítélt csapásait jelentik, amik a médiában húzzák az időt. Már a Táncdalfesztivált is elmeosztállyal kezdték. Ezt nevezték el vasfüggönynek.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
2014.01 2014. Február 2014.03
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 95 db bejegyzés
e év: 796 db bejegyzés
Összes: 7246 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 0
  • e Hét: 4864
  • e Hónap: 11105
  • e Év: 63371
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.