Belépés
furaila.blog.xfree.hu
"Nem az a fontos, hogy milyen iskolákat végeztél, hogy mit dolgozol, hanem hogy milyen EMBER vagy!" BMI ******
2005.10.25
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
Újkori genocídium folyik ellenünk...
  2014-02-04 15:02:50, kedd
 
  I. rész

Hogyan válik fokozatosan, a Kárpát-medence a magyarság rezervátumává?

Trianonnal kezdődött... majd a 2. világháború borzalmaival folytatódott, de a végső tőrdöfés a nemzet porba hullását okozta. Ez az utolsó tőrdöfés 2004. december 5-én következett be. "Méltó" befejezése volt ez annak a több évtizedes politikai terrornak, amivel 1945, majd 1956 után néppé degradálta a magyar nemzetet. Amiért felemlegetem mindezt a mai napig, az azért van, mert a 2010-es választásokkal, kétharmados többséggel kormányra került Fidesz sem volt hajlandó fölvállalni az 1945 utáni - bolsevik mintára történő népirtást; sem az 1956 utáni rettenetes VÉRES MEGTORLÁST! Amiért ezekért a nemzet-ellenes BŰNTETTEKÉRT A MAI NAPIG NEM LETT SENKI FELELŐSSÉGRE VONVA! Sőt, az MSZMP-ből kinőtt utódpártok (MSZP, MDF, SZDSZ...) megkötötték azt a máig ELHALLGATOTT PAKTUMOT, melynek betartatásán oly szorgosan ŐRKÖDIK Boross Péter és mindazok, akik érdekében áll. http://blog.xfree.hu/myblog.tvn?SID=&pid=126194&n=furaila&blog

Bizonyíték a Paktumra: http://furaila.xfree.hu/256559



A genocídiális módszer lényege: lepusztítani, hogy aztán kipusztuljon önmagától... Ehhez nincs szükség harci fegyverekre, következésképpen, nemzetközi bíróságokon sem kell elszámolni a NÉPIRTÁS BŰNTETTÉVEL senkinek!!!

Hogyan lehetett elérni, hogy Európa legnagyszerűbb nemzete kipusztulóban legyen?

Például úgy, hogy évtizedek óta megnehezítik az otthonhoz jutás, a családalapítás feltételeit...


Ezzel el lehetett érni, hogy ne tudja sem MINŐSÉGILEG, sem MENNYISÉGILEG reprodukálni önmagát.


1.) Néhány információ a "MINŐSÉGI" reprodukció esetleges körülményeiről

Magyarországon először 1997-ben szereztem tudomást arról, hogy orvos-csoportok kutatják az anya-gyermek kapcsolatot. Mert: "...milyensége lehet a feltétele a harmonikus személyiség kialakulásának, valamint a különböző pszichoszomatikus, pszichovegetatív zavarok kialakulásának is". (Dr. Lázár Imre)
A kutatás során felmerült, hogy az 1945 utáni "technokrata szülés" - az, hogy a szülést követően elveszik az anyától újszülött gyermekét - mennyire ártalmas.

Örömmel írhatom le, hogy ma már a szülést követően ott lehet az újszülött az ágy végében fölszerelt kiságy-rekeszben a szülőanyja mellett.

Egyre gyakrabban hallani arról, hogy "ideológiai válságban van az emberiség ... már mindent kipróbált". Ehhez azt tenném hozzá: igen, mindent kipróbált csak egy valamit nem. Mégpedig az utódokról való gondoskodás problémáját nem tudta megoldani. Pontosabban, azt hogy ki nevelje a gyereket?

Lehet, hogy ez lesz a veszte? Pedig, csak körül kellene egy kicsit nézni az élővilágban és akkor okulásul rájöhetnénk arra, hogy azok a fajok a legéletképesebbek, amelyek a legpraktikusabb módon oldották meg az utódokról való gondoskodást, vagyis: önmagunk minőségi reprodukcióját!

Pillanatnyilag abban látom a magyarországi problémát, hogy ennek - társadalmi berendezkedésünket tekintve - sem mennyiségi, sem minőségi feltételei nincsenek megteremtve. (Kivéve, az 1998-tól kezdődő négy évet, amikor is a polgári kormányzásnak köszönhetően a család "intézményét" célzó rendelkezések kerültek előtérbe.)


2.) Információk a MENNYISÉGI reprodukcióról:

Magyarország speciális helyzetbe került más tekintetben is:
- míg a magyar-magyar arra kényszerült, hogy lemondjon az utódok világra hozataláról - nehogy elveszítse társadalmi státuszát és ezzel a MINŐSÉGI REPRODUKCIÓ lehetőségét;
- addig a magyar cigányságot oly módon segélyezték, hogy önmaga MENNYISÉGI REPRODUKCIÓJÁBÓL biztosított volt (legalább 6 gyermek életre-hívásával) a család megélhetése!
Ebből is világosan kiderül, hogy generációk maradtak ki a magyar-magyar családokban! Pontosan azért, mert a segélyezésből megélő és önmaga MENNYISÉGI REPRODUKCIÓJÁRA szoktatott magyar-cigányság segélyét is a MUNKAVÁLLALÓ magyar-magyarságnak kellett évtizedekig megtermelnie.


Mi a helyzet napjainkban?

A 2010-es választásokat követően reformprogrammal próbálták ezt a folyamatot megállítani. A segélyhez jutást különböző feltételekhez kötötték. Ezek közül a legfontosabb, hogy csakis azok a szülők (legyen az cigány-magyar, vagy magyar-magyar) részesülhettek a családtámogatásból, akik bölcsődébe, óvodába és iskolába járatják gyermekeiket!
- Ez: egyfelől előnyt jelent a cigányság felzárkóztatásában - anélkül, hogy a szegregáció vádjával megvádolná az EU Magyarországot!
- Másfelől, viszont a jó szülő-gyermek kapcsolatban nagy törést jelent a magyarság számára... Valósággal az 1950-es években elkezdett erőszakos KOLLEKTIVIZÁLÁSI törekvéseket idézi, amikor MINDENKIT megfosztottak a megélhetésétől legyen az akármilyen kézműves- kisiparos, vagy a hagyományos cigány-szakmákat űző vándorköszörűs, vagy foltozó varga... stb!

Mert 1945 előtt a cigányság jól megélt BÉKESSÉGBEN a magyarsággal, míg volt KERESLET a hagyományos cigány-mesterségeket gyakorlók munkájára!!!! Mert, azt mondanom sem kell, hogy NEM a CIGÁNYSÁG TALÁLTA KI MAGA SZÁMÁRA azt a mindenféleképpen megalázó- degradáló SEGÉLYEZÉSI RENDSZERT!
Azzal, hogy a gyárakba és TSZ-ekbe terelték a magyarságot, elveszítették megélhetőségüket a cigányok is...

Most, ismét rendeletileg és törvényekkel KÉNYSZERHELYZETBE került a magyarság, a családi élet rovására.
- Ismét az a cél, hogy minél előbb bevonják a magyarságot a társadalmi munkamegosztásba a szakmunkásképzés erőltetésével már 14 éves kortól... mint az 1950-es években!
- Miközben igyekeznek kitermelni a maguk elit rétegét azzal a segélyezéssel, melyre jogosult lehet már a fölsőfokú oktatásban résztvevő, gyermeket vállaló egyetemi- főiskolai hallgató is...Ezekbe a fölsőfokú oktatási intézményekbe való bejutást lehetővé tevő felvételi rendszert is oly módon alakítják, hogy továbbra is azok (és utódaik) kerülhessenek be ezekbe az oktatási intézményekbe, akik szülei KEDVEZMÉNYEZETTEK VOLTAK A KÁDÁRI és a rendszerváltoztató IDŐKBEN.

Mindezek után kijelenthetem, hogy mára eldőlt az a kérdés is, hogy ki nevelje a GYERMEKET Magyarországon?

Ismét az (állami- és magán-) INTÉZMÉNYEKBE került át ez a FELADAT... ezért, azonban nagyfokú korlátoltság lenne a mostani Fidesz-kormányzást okolni!

Hiszen, mindez eldőlt a 2004. májusi EU-tagságunkkal.

http://hu.wikipedia.org/wiki/Eur%C3%B3pai_Uni%C3%B3

Az Európa Unióba való felvételünket eldöntő népszavazást megelőzte - az 1990 előtti államszocialista rendszer 1989-re történő teljes BEFUCCSOLÁSÁT http://furaila.xfree.hu/140848 a mai napig ELHALLGATÓ POLITIKUSOK http://blog.xfree.hu/myblog.tvn?SID=&pid=126643&n=furaila&blog
EU melletti KAMPÁNYA.

MAGYARORSZÁG, az azóta eltelt tíz évben, viszont elveszítette maradék- - 1990-ben visszanyert - szuverénitását, mert bizony az Európai Unió úgy MŰKÖDIK, mint ahogy azt Susan Georg a ,,LUGANOI TANULMÁNYÁBAN" megfogalmazta.


Idézet a Tanulmányból:

,,A profit mint cél ugyanis egyet jelent azzal, hogy nő a globalizáció hasznából kirekesztettek, a szegények, a munkanélküliek száma. Ezek az emberek megélhetést követelnek, ami óriási terhet rak a társadalomra. A javak megosztása ezekkel az emberekkel idegen a liberális rendtől, annak megszüntetését jelentené. Mivel azonban abból indultunk ki, hogy a liberális rendnek fenn kell maradnia, ezért csak egy megoldást javasolhatunk: a lakosság létszámát kell csökkenteni. Csak ez az egyedüli lehetséges módja annak, hogy a liberális világgazdasági rend fennmaradhasson. A kevesebb ember pedig a természetet is kevésbé fogja károsítani, és kevesebb szociális problémát is okoz. Tehát mindenki boldog lesz, a föld és azon a liberális rend tovább él. Így megvalósulhat a fenntartható fejlődés. De hogyan érhető el a lakosság-csökkenés? A szokásos módszerek: világháborúk, etnikai-nyelvi csoportok kiirtása, és az egyéb durva, direkt módszerek ma már nem alkalmazhatók. Ezek ugyanis túl költségesek és nem elég hatékonyak. Fel kell vetnünk tehát a kérdést: hogyan oldható meg mégis a radikális népességcsökkentés? Fogalmazzunk meg először néhány alapelvet!

Az alkalmazandó módszereknek:
* olcsónak kell lenniük,
* nem szabad semmilyen speciális berendezést igényelniük továbbá
* az "áldozatok" kiválasztását nem vállalhatja senki, azt magukra az "áldozatokra" kell bízni,
* az államoknak nem kell közvetlenül résztvenni a munkában. Jobb ha azt ráhagyja a magánszektorra.

Ha a népességcsökkentési tervet jól átgondoljuk, és megfelelő erőforrásokat és akciókat rendelünk hozzá, a stratégia valószínűleg sikeres lesz. A stratégiának két területre kell készülnie: a születésszám csökkentésre, és a halálozási számok növelésére. Végső célként pedig azt kell kitűzni, hogy 2020-ra a világ jelenlegi 6 milliárdos lakossága 4 milliárdra csökkenjen le. Ehhez el kell érni, hogy a népesség a 20 év alatt évente átlagosan legalább 100 millióval csökkenjen. A csökkenés legalább 90 %-ának - de ha lehet még többnek - a kevésbé fejlett világban kell megtörténnie.
Ez a születésszám csökkentésével és a halálozás gyorsításával oldható meg. A módszerek pedig - mint már említettük- nem lehetnek durvák, nyilvánvalóak." (Idézet bezárva.) Részletesebben itt is olvasható:
http://blog.xfree.hu/myblog.tvn?SID=&pid=121623&n=furaila&blog

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

(Folyt.köv.)

Bóna Mária Ilona
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
2014.01 2014. Február 2014.03
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 18 db bejegyzés
e év: 136 db bejegyzés
Összes: 7719 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 173
  • e Hét: 515
  • e Hónap: 3641
  • e Év: 35371
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.