Belépés
sanci81.blog.xfree.hu
-Minden ember, minden apró mozzanat, Életedbe úgy került, hogy magad vontad oda... Az pedig, hogy mit kezdesz velük, csakis rajtad áll! ... Czifra Sándor
2007.12.24
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 20 
Elefántok vonulása
  2014-02-05 20:37:36, szerda
 
 


Link
 
 
0 komment , kategória:  Csodálatos világ kép  
Egy átható tekintet
  2014-02-05 20:36:06, szerda
 
 


Link
 
 
0 komment , kategória:  Csodálatos világ kép  
Kézben tartván
  2014-02-05 20:35:20, szerda
 
 


Link
 
 
0 komment , kategória:  Csodálatos világ kép  
Asztalra helyezvén
  2014-02-05 20:34:07, szerda
 
 


Link
 
 
0 komment , kategória:  Csodálatos világ kép  
A mögöttetek húzódó sok ezer év
  2014-02-05 20:32:01, szerda
 
  2014.02.01

A mögöttetek húzódó sok ezer év adósságai, melyek terhelik a vérvonalakat, új megítélés alá kerülnek. A karmák nem tudnak lefutni, amíg adósság van, hisz a múlt visszarántja a jelenleg testben élőket. Sok röghöz kötött lélek fogja az utódait, játszatja velük újra és újra a helyes megoldásokért a játszmákat.
A helyes megoldás mindig és mindenkor az, amikor kiürül az emberi érzelem világ egy egy játszma után. Amikor már nincs motiváció a tovább játszásra. Amikor lecseng, és békesség marad csupán a lélekben. Az élő már nem beszél róla többet, nem foglalkoztatja, és el is felejti.
Fogadjátok el, hogy történetek jelenleg nem rólatok szólnak. A közös emberi tudat játszat le játszmákat, hogy végre az örök férfi-nő háború kiegyenlítődjön.
Mindig minden háborúnak, viszálynak, hatalmi kilengésnek a férfi-nő kapcsolat a kiindítója.
Ez a világotok ezt a játékot játssza, mióta két félre szakadt az Egy.
A nő, aki jól szereti fiát, szereti annak apját, és tiszteli saját apját, vélhetően jól játssza a játékot.
A férfi, aki tiszteli saját anyját, óvja saját leányát, és biztonságban tartja párját, szintén jól játssza a játékot.
A nő az idő, a férfi a tér kivetítője.
Egy könyv becsukódik lassan az emberiség történetében, és megnyílik egy új.
A régi könyv utolsó fejezete 2000 évvel ezelőtt kezdődött el, amikor is kivetült a világba egy olyan sarj, aki képes volt átfogóan gondolkodni, és letette a lenyomatát, hogy beszéljenek róla, a gondolatairól, s onnantól át és át hatja az emberiséget, változásra késztetve.
Az Új Könyv mely már megnyitotta önmagát, a Fiú tollával íródik meg. Az Új Könyv szereplői nem hozzák magukkal a régi könyv szerepeit. Újrafogalmazzák önmagukat. A férfiak új teret alkotnak, a nők pedig betöltik álmaikkal.
Éppen ezért a karmikus adósságok lenyomatait újratárgyalják, új szerződések készülnek, hogy a Szolgálat által mindenki letudhassa saját maga és ősei adósságát.
Ezen évetek leginkább a Szolgálat jegyében telik. Ne akarjátok magatok egyediként szemlélni, mert téves információkhoz juttok. Akkor juttok helyes megoldáshoz, ha tudomásul veszitek, hogy részei vagytok egy közös játéknak. Csak nagyban tudjátok értelmezni saját egyedinek vélt tragédiáitok, szerelmeitek, minden pillanatotok. Sok lehetőség, változás dobja be a lapjait sorsotokba. Ahogy gazdálkodtok vele, amilyen gondolati mintákkal megtámogatjátok, úgy rendezitek ki az adósságokat.
A régi könyv lapjain megfogalmazódott már minden történet. Legendák, mondák, mesék írták meg a tévedések és a megoldások szerepjátékait. Ha magatok behelyettesítitek a kedvenc mondáitokba, és így szemlélődtök, akkor be tudjátok a helyzetetek mérni.
Minden előre meg volt írva, és minden történetet ismertek. Csak nem vettétek komolyan. Amikor elkészült az emberi test, akkor elkészült a hozzá való történet is.
A régi könyv lapjait a mágia hatotta át, a szívüket vesztett, megkeményedett lelkű nők mágiája. S az őket szolgáló, kiszolgáltatott férfiak hatalmi vágya.
Az új könyv pedig már a felelősségteljes , nagyban szemlélődő, gyermekeit értően nevelő emberről fog szólni.
Még nem is tudjátok, nem is tudhatjátok, hogy gyermekeitekben kit is hívtok életre.
Az Élet Könyvének első fejezeteiben ezt fogjátok megtanulni. S miközben tanuljátok, változik a világotok.
Olyan gyermekeket hívtok életre magatokból, kik testükben pontosan jelzik, hol gondolkodtok rosszul. Ők már hordozzák a Kapcsolatot a legbensőbb lénnyel, ki minden létező Forrása. Azonnal jelzik testükben, hogy hol van probléma a családban, a világban.
Egy egy betegség analóg egy egy nép háborújával, forradalmával. Gyermekeitek születése kivetíti a közös emberi tudat rejtett férges részeit, beépült vírusait, rákos daganatait, mely azonnal beindítja egy egy népcsoport forradalmát, változását.
Nos, erről még sok tanítás fog elhangozni.
Most annyit kell tudnotok, hogy próbáljátok minden történésetek az egészben értelmezni. Próbáljátok megfejteni a körülöttetek történő dolgokat, és keresni az okforrásait.
Minden, ami a kinti világban zajlik, egy Jel. Rólad. Nyomot olvasni, kódot megfejteni már sokat gyakorolhattátok. Most mindezt tegyétek saját viselkedésetekre, történéseitekre.
És érezzétek át végre a felelősségét, hogy ami bennetek zajlik, az vetül ki a világra. Sok segítő született, kiknek Szolgálata rendet tenni. Először önmagában, és ezáltal, maga körül. Ők sok ős megtapasztalását hozták magukkal ebbe a sorsukba.
Ahogy Ők megoldanak, felfednek nehéz helyzeteket, a többiek úgy tudják átmásolni róluk.
Január hónapotok kijelölte a Szolgálat helyét. Testetekben múlt évben történő változások voltak ennek megindítói. Fogadjátok el bárhová is rendelt a sors, mert ott van dolgotok. Még ha nehéz, még ha nem is ezt akarta az agyatok biztonságra vágyása, kényelme.
Most bármi megtörténhet. És annak ellenkezője is.

Kosztich Évi

Tündérkert:Link

És még egy bejegyzés az oldalról
2014.02.03.

A testnek intenzív átalakuláson kell átmennie ahhoz, hogy világotok változni tudjon. A sejt mélyén rejtőző dimenziókapukon átáradó információnak, mely az őseredetből árad a számotokra látható világ felé, végre utat kell, hogy találjon rajtatok, a testeteken keresztül.
A Lélek Kiáradása intenzíven megkezdődött, hogy megváltoztassa a külső világotokat.
Minden növény, mely a világotokban formát öntött, benneteket szolgál. Most kérünk benneteket, hogy a testetekben lévő ,,dugulás elhárítást" a Boróka növény termésével segítsétek meg. Az oszlopok, melyek megtartják világotokat, mondhatni ,,Atlasz lábai", erősítésre szorulnak.
Ne feledjétek. A változások mindig először bennetek zajlanak le.
Minden jel, mi a külvilágban történik, visszautal a testetekben zajló akadályokra és változásokra. Minden karambol, ütés, sérülés jelzi, hogy hol van a meridián hálótokban dugulás, elakadás, belső háború, zárlat. Minden elhízás, megvastagodás jelzi, hogy hol nem talál a lélek kiutat magának a világotokba, mert elzárjátok, visszatartjátok.
A Boróka szimbolikája, íze, struktúrája tökéletesen megfelel a most napjaiban, az egyénnek az Egység tisztulásához igazított változásának.
 
 
0 komment , kategória:  Égi dolgok  
Szerelem lángja
  2014-02-05 18:27:51, szerda
 
 


Link
 
 
0 komment , kategória:  Animációs kép  
Aláhulló könnycsepp
  2014-02-05 18:25:41, szerda
 
 


Link
 
 
0 komment , kategória:  Animációs kép  
Búslakodás nyitott ablaknál
  2014-02-05 18:24:59, szerda
 
 


Link
 
 
0 komment , kategória:  Animációs kép  
Lengő hajzuhatag
  2014-02-05 18:23:59, szerda
 
 


Link
 
 
0 komment , kategória:  Animációs kép  
Holdfényes tengeren
  2014-02-05 18:22:59, szerda
 
 


Link
 
 
0 komment , kategória:  Animációs kép  
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 20 
2014.01 2014. Február 2014.03
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 455 db bejegyzés
e év: 5810 db bejegyzés
Összes: 50420 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1173
  • e Hét: 4609
  • e Hónap: 15623
  • e Év: 121767
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.