Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 4 
Kohut Katalin: Jehova sárga focizó kutya
  2014-02-07 20:01:57, péntek
 
  Kohut Katalin: Jehova sárga focizó kutya

Látok! Felettem áll a gazdám, szeretettel pillant rám. Hallom a gazdasszony vékonyka hangját, éppen énekli a szív-küldi slágereit. Mindketten sokat dolgoznak, kevés időt tudnak velem tölteni, de engem ellátnak finom tejecskével és apróra vágott ételekkel. Csóválom a farkamat, örülök, amikor megsimogatnak. Elmondják naponta többször a nevemet, Buksinak kereszteltek el. Készítettek nekem külön fekhelyet a fedett, nyitott kamarában. Miközben várok rájuk, emlékezem.

Egykor az egész világ teremtője voltam, víg kedélyű, egész nap énekeltem. Legyőzött a fekete sereg fejedelme, népemet felszámolták. Most jöttem rá, hogy születési családomnál az anya magyar, az apa kakas névvel egykori német teremtőmre emlékeztet. Ugyanígy ketten voltak az egykori létrehozóim, német és magyar.
Ekkor megjelentek sárga régi népeim képviseletei, akik elölről kezdték a teremtés történetet. Örültem nekik, jó volt látni, hogy még maradt belőlük. Ismerős volt a sátor alja, régen is innen vették a történelmet.

Benn a kisszobában feküdt Istvánka, az első fiúgyermek. Egyszerre jöttünk a világra. A nagymama és nagyapa kedvencei voltak.
Fél év múlva megismerkedhettem Csoki kutyájukkal, akivel életre szóló barátságot kötöttünk. A pokol népei elektromos vibrálással jelezték mindig jelenlétüket a környéken.

Az apa egész nap szorgalmasan dolgozott, miután hazajött munkahelyéről. A házat stukatorozta, betonozta az udvart, járdákat készített. Csodálatos volt végig nézni a két keze alatt tükörfényesre készített járdát.
Már ekkor megvédtem a házat, megéreztem, ha idegen lopakodott a környékére, bár mohóságom egyre többet sodort bajba. Nem tudtam ellenállni a finomságoknak, így hetente megettem a mérgezett kolbászt, amiket bedobáltak nekem a kerítésen. Az apa aggódva töltötte belém ilyenkor a tejet, amivel átmosta gyomromat és beleimet.

Nemsokára újabb gyermekkel gyarapodott a család. Vidáman szagolgattam körbe a kis jövevényt. Egész nap sírt. Nagyon nagy félelmet láttam zöld szemeiben. Én nem féltem, ismertem a másik világot, ami a csöppséget körülvette. Az idegen lényeket is megszoktam, bár voltak olyan szomszédok, akik látták őket, s üvöltve kísérték őket a kis közben, ahonnan a ház ajtaja nyílott.
Etelék laktak még a köz után, hamar elkezdődött a szomszédok elköltözése. Nagyon szerettem az öregeket, akikhez a kislány áttipegett beszélgetni. Sírását nem bírtam elviselni, ilyenkor én is vele éreztem. Idegbeteg lett az anya, nem volt képes gondoskodni a kislányról, Katalinról. A nagynéni hozta a vazelin csoda kenőcsöt, azzal kenegette kipállott bőrét esténként.

Katalin átjárogatott a nagyapához, ahol előadta a slágereket, dalokat, operetteket. A nagyapa látványára teljesen megváltozott, elvarázsolta a csöpp gyermek. Együtt reggeliztek. Katalin csak villával volt hajlandó a rántottát is elfogyasztani.

Megszületett a harmadik gyermek, Gyula, ő is göndör hajjal, de sötétbarna színnel és barna szemekkel. Ő is annyit szenvedett, mint Katalin. Volt, hogy kidobták fejjel a kiságyból a másik világ képviseletei.

Minden ruha egy-egy jelmezként került a családhoz, így volt a piros ballon is kis kosárkával és piros kalappal.

Katalint Gina Lolobrigidának nevezték el, elfelejtette a nevét. Hajnalban mentek bölcsődébe, majd óvodába. Az egyik farsangra az anya magyar kislány jelmezt hozott. A kislány élénken tiltakozott a csúnya ruha ellen fekete mellénnyel, de erőszakkal ráadták. Előző este a gyerekek megkaparintották az asztalon hagyott ollót és levágták egymás göndör fürtjeit, így mentek másnap farsangolni.

Együtt focizhattam az apával a Kis-Hecske hatalmas terén. Én voltam legtöbbször a kapus, de a labdavezetést kimondottam élveztem. Nem lehetett tőlem elvenni sem a labdát, annyira jól ment még mindig a foci. Nováknak nevezték el Istvánt, de Katalin is beállt a csapatba.
Az apa Koko volt, a Spartacus labdarúgó csapat balszélsője. Akkoriban ismét divat lett a foci, voltak vasasok, ferencvárosiak is. Ismételték a Jehova egykori népem történelmét.

Mentő gördült a ház elé, elvitte az imádott nagyapát. A kislány soha többé nem látta. Mókuskája a kalitkában utána halt. Nem sokkal később újabb csapás ért engem, Csoki megette a spájzban a patkánymérget és eltávozott a mesevilágba, ahol az egykori mesék képviselői is élnek. Sokan azt hiszik, a kutyáknak nincsen mennyországuk, pedig van. Ott vannak haláluk után láthatatlanul, de soha többé nem születnek meg a földre. Nincs lélek vándorlás náluk, talán ez az oka annak, hogy annyian bántják a régi világ képviselőit. Egykor valamennyi falva a világnak meseszereplőkkel, királyokkal volt benépesítve, hozzájuk tartozik ma is Írisz, Katalin hasonmása szeretet fenyős története a beszélő állatokkal. Csoki is megvan, látom a másik világban. Temetésére összegyűltek a pokol népek. New Yorkban tartották meg egyik tagjuk, Csoki temetését droggal, kábítószerrel, alkohollal.

Az anya egyre idegesebb lett, fekete világ egyre erősebben hatott a családtagokra. Egymást követték a hirtelen halálok. Szenesek és dögök, szörnyvilág vette körbe a várost. Elektromos mennydörgés sötét fiai uralkodtak az anyán, születési történelmét ismételték a világ történetével egyidejűleg. Hatalmas pók jelentkezett és szétválasztotta szabályszerűen az anyát és a gazdámat, aki még ekkor is vitte a város és környéke tagjait túrákra, balatoni utakra. A borzalmakat elmondani lehetetlen, látni is félelmetes volt. Nagyon szerettem a családot. Amikor Katalin furulyázott, bementem a kisszobába, elé ültem és felemelt fejjel emlékezve a múltamra vele énekeltem. Senki sem értette, ez hogyan lehet, énekes kutya még addig nem született.

Mindig szabadon jártam a Hecskén, csak akkor kaptam kötelet nyakamba, amikor oltásra vitt a gazdám. Nem én kötözködtem, nem miattam volt szükség a pórázra, hanem a vadon tartott kutyák miatt. A vadkutyák a pokol népei. Ezért nem szabad keresztezni az egykori világ képviselőit és vad kutyákat.
Az egyik hecskei haragudott rám, mint ahogyan a mérgezők is, s teljes erővel nekem jött a motorral, elütött. Temetőbe mentem az egykori sírom tövébe. Felépültem, bár nagyon nagy fájdalmaim voltak.

Még egy házban laktak gazdáim, amikor levágták késsel a párzó szervemet . Elvonszoltam magam a sírkőig, ott összeestem. A gazdám megtalált este és hazavitt az ölében. Hónapokig haldokoltam, lassan gyógyult a sebem. Még a gyerekeket is megmorogtam, kiabáltam rájuk, hogy hagyjanak békén, pedig imádtam őket.

Az anya egyszer egy idegennel jelentkezett. Nem jó szaga volt, éreztem, hogy a kutyák ellensége. Magára hagyta a gyerekeket, akik éheztek és nélkülöztek. Katalin nagyon egyszerű volt, szégyellt ennivalót kérni a nagynénjétől. Már a nagymama háromszori infarktusban aggódó szíve és azt kioltók miatt elhalálozott. Addig ő járt át és hozott ennivalót, időnként reggelire is átnyújtott az utcán egy forintot.

Nem sokkal később a gyerekek is elmentek és többé vissza nem jöttek. Vártam őket reggeltől estig felemelt füllel és szagolva a levegőt szüntelenül. Neki indultam egy napon, követtem a szagokat. A város másik végén, egy emeletes házban találtam rájuk. A férfi, amelyik az anyával elment, kizavart az udvarból. Leültem a kapuban és vártam a gyerekekre, néha reménytelenül. Naponta megtettem az utat a városon keresztül. Mindig elűztek, ilyenkor aggódó sírással vinnyogva hagytam el a teret, s elindultam a beteg gazdámhoz hazafelé. Vele éreztem, láttam szenvedését és meggyötört szívét, ismertem a szemeket, jól tudtam, min megy keresztül.

Utolsó utam eredményre vezetett. Katikát megpillantottam, odajött hozzám és megsimogatott. Boldog voltam, csóváltam a farkamat, így figyelmetlenebb lettem. Egy autó bukkant fel az úton, ahol addig soha nem járt ilyen jármű. Teljes erővel nekem hajtott. Elaludtam. Egyszer csak azt vettem észre, hogy a levegőben repülök, így meglátogattam a családot külön-külön. Ott maradtam, míg a népem jelen volt.

2014. február 7.


 
 
0 komment , kategória:  Kohut Katalin  
Kávésok felemelkedtek a füvesekkel Miskolcról
  2014-02-07 17:23:38, péntek
 
  Mi Cikória kávét ittunk tejeskávénak, miközben a média születésem előtt igazi kávét fogyasztott és cigizett, mint Karády Katalin a pszichiátriáról. Rengeteg híve a Hunnia Vatikánná lett - festmény sorozat valamennyi stílusának ismétlése közben 1995. óta - Jánossal kezdődött elmeosztályához tartozott.

1950. körül is még a Kékes első televízió előtt is a város nevein mentek végig a Hunnia börtön elmével. Filmeket játszottak az emberekkel már a Pszichografológia részeként. Apát Balta néven berendezett neve alapján nagyapa egyik mulatozása után, mely napokig tartott hipnózisban, baltával elűzte otthonról. Mindegyik család csonkító a miskolci Bertalan utcára került berendezésre az engem 1991-ben elementálokkal - ez Hit gyülekezet felett áll -, elektromos csapásokkal kezeimben, fejemben, szívemen kivégzők nevével együtt. Így is kezdtek itt 1998-ban - már majdnem húsz éve ismétlésben megmentve a szereplőket. Szamosvölgyi, Újhely polgármestere is innen költözött el, illetve innen eredt, mint a kormány nyomorultjainak képviselete. Jelenleg a város libegőt kíván építeni a megmaradt csapásoknak.

1950. körüli történetig tudtam visszavezetni apát, bár születésekor, 1929-ben már a Vörös Oroszlánosok érvényesültek csak, a könyveken haladtak végig. Apa albérletbe költözött a kórház utcájába egy szobába. Gizi néni, aki tíz éves ágyban szenvedéstetése után Pesten tavaly halt meg cigarettázott, mint a ház tulajdonásának lánya. Apa nem állt szóba cigisekkel, mint a természet képviselője. A cigi nagyon fontos volt akkoriban, ezzel lehetett megbotránkoztatni embereket, ezzel is indítottak a zenészek. Gizi néni behívta apát a szobájába, beszélgettek. Ekkor hazaért az apa, aki nem hitte el, hogy semmi sem történt kettejük között, el kelletett venni feleségül. Így született meg Gyuri, aki jelenleg Pesten él, Heilig Gábor sorsát hajtották végre rajta deformációval együtt, mert Heilig folyamatosan vigyorgott. Tíz évig ápolta a magatehetetlen anyját. Apát a Pszichografológia jóval születésem előtt megtámadta. Iszonyatos sorsot szántak az embereknek.

II. Jánossal együtt engem is gyilkoltak, hogy vele megyek Rómába kék ruhában, mint Hagia Sophia. Ezt tanulták az ötágú Dávid emberszabású csillagosok is, akik coca cola és füves Kata és Lila kocsmáját jelentik Borsodnak.

Valamennyi elmebetegségén minden kiadott könyvnek és lexikonnak születésem óta mentek végig.1995-ben dr. Túry Ferenc, osztályát pesti orvosokkal ember gyilkosságra berendezve adta ki dr. M. Józseffel értekezését a kávés és füves pszichiátriai kezeltekről. Ekkor hasneméssel támadták meg az embereket láthatatlan világukból, ahol járnak mint elektromosságok. Mindenütt ott hagyták a coca cola jelüket, ahol jártak a falfirkás sátánistákkal együtt. Itt a lakásban elektromosságok vannak, ezek is sátánisták.

Mivel a Kex és Shuszter pokol angyalaival indított és ők szervezték meg anyámra egykor és rám 1971-ben a teljes állati begyűjtést, azt hiszem, hogy én tehetetlen voltam velük szemben, ezt ismételte hatalmas őrjöngő tömegnek Hobo Földes Ferenc Időjelek Medúza Ferikés politikailag kiválasztott elmeosztályával.

Mostanra netről levették dr. Túry Ferenc kávéval és cigivel kapcsolatos disszertációit, pedig ezek örök bizonyítékai annak,hogy a Nők Lapja és a kávés filmek is elmeosztályt jelentenek. A cigi elmebetegségeként az okkultistáknak került bele Szepes Mária Pszichografológiájába.
Miután 1967-es emelkedésük óta Izraelnek éheztünk, s már a pusztai bolond honfoglalókat is áldozással emelték, egyedül Kupai házát döntötték rommá a Hecskén, meg a Misztikus Annás titok házait számolták fel, elfoglalva a mi régi házainkat, meg Orosz Berci és Iboly házát bonbották le.

1973-ben zavart anyám a Szabó Ktsz-be a menhelyiek közé hatórásnak, már ők Toronyiéknél, Réznééknél elhelyezést kaptak, amivel elégedetlenkedtek, pedig megvolt mindenük. Már itt a menhely járt a szart tevőkkel a küszöbre és füvesekkel a lakásokban könyveket ismételve. Mivel nem kaptam ennivalót, ötszáz forintos forintos fizetésért dolgoztam Csomós István szalagjában, ahol még a lídiai zsidók is képviselték magukat, megkínáltak reggeli, vacsora szünetben cigivel a folyosón. Már a kevés pénzemből én is vettem Fecskét és rágyújtottam ennivaló helyett, arra úgysem tellett egy hónapig, de általában adtak nekem. Megszédültem nagyon, de telítette a gyomromat, majd vizet ittam, hogy ne korogjon annyira. A sivatagi események együtt zajlottak a már kész bibliai helyszíneken az életemmel, mert folyamatosan mentek végig a zsidó Ktsz szalagjainak listáján, amit itt parabrutális Horn szarvval ellátott békaként ábrázolt adventista könyv szerinti berendezés győzött le. 1998. óta ismételte ismét a Herukon névtárát, sátánisták Kaposvári Sándor egykori megalázó főnököm történetét Marianna, miatta öngyilkosságot elkövető, tíz emeletesben lakott egykori nemesként magát valló sorsát, mivel Marianna volt, az én álmosfüzeteimbe került be, s ezeket a menhely 1995. óta ismételte. Kaposvári fal szigetelésétől zengett 2001-ben a fórumos világ, akkor jártak a nyolcvanas években. Egyszer el volt tétetve nekem egy fehér szoknya kosztüm és elkérte az ügyvédnőjének, akit Pestről hozott. Előtte volt egy égetős ügy, kigyulladt a rövidáru raktár, amiért őt tették meg felelősnek.

A Fejezetek a szexualitás történetéből könyvet folyamatosan ismételték, már iskolában 1964-ben a darwinizmusnál jártak, egykori afrikai majom történeténél az elméknek. Az arabokat is ez alapján rendezték be, majd tanították őket, így jöttek ide ismétlésekor az összes könyvnek folyamatosan. Púder nudizmusával, amivel a médiát is berendezték Púder műsorával a Zöld Medeiának j jártak végig folyamatosan, egyszer Németországban, majd Amerikában. Valamennyi elmeosztályt jelent, cselekedeteik kiszámíthatatlanok. A cigire rászokás kellett a Pszichografológiai betegség sorozatához az ördögöknek, ezt jelentette Hamvas Béla is. A törések szintén e könyv sorozatát jelentették, amit egy zöld-kék szemű férfitól kaptam az álmosfüzetek szerint. Fiatal antikrisztusa ez a római egyháznak.

Minden ország történelmét kezdetekről indítanak előlről, majd mennek végig az összes rá vonatkozó történelmen 130 éve már.

1997-ben kezdték dr. Kiss Kálmán osztályán Malek Pszichografológiáját folytatásban már cigányság és keleti népek további emelésével azzal a mondatával a cigányasszonyának dr. Kissnek, hogy az egészségügy fizesse meg a kávéjukat és a cigijüket, a rendetlenek helyetti ember gyilkossággal, ami mai napig tart, így emelik az amerikai elmebetegeket is, tisztítva őket. Ez Ganxta Zoltán is minden bemutatatott rendetlennel. Shizoprenek. 1995. óta ezek mennek el, ez jelenti a születésemet is, Bodorral kezdtek a Keresztöltéssel, hogy megszülettem barna leányként Pázsit e mese elsüllyedt világ egykori történelmével, a pókkal, aki kiszedi a fogaikat szerintük. Itt is öregedtem meg állandó Suttogó szomszéd feletti médiából közvetítő iszonyatukkal, puffasztásommal, a testemben van, egyre jobban torzít.

Itt a média Tv-2-vel állott fel, hogy kiszedte a nagynéném és anyám fogait, vagyis a börtön volt az a Rákóczi tér mellett, sőt az inyevő dögök is a médiát jelentik. Karmikus a fogatlanság, aki előző életében kiszedte más fogait, meg a boszorkányok általában fogatlanok. Érthetetlen az elme miskolci támadása fogcsonkítással, ami itt 1975. óta ember támadással történik, először fekete mágusai sárgításával a miskolci jehováknak, akik csodálatos fogsorral dicsekedtek 1991-ben, nem értettem, miért. Egyik álom szerint a fekete erdőben voltam újhelyi szülöttek lelkével, sorba állították őket, majd elégették. Nekem kiabálták, hogy meneküljek el. Ez sem én lehettem, mivel nekem nincsen lelkem, én egyszeri életű embernek születtem annak ellenére, hogy a pusztító atlantiszi egykori római vallás aranylelkek festményem alapján végig üldözött minden munkahelyén az újhelyi támadóknak. Ők voltak az igazi ének tehetségek. A jehova világ végét Rózsi jeladásával az Éli, Éli sabaktini Jézus támadással 1998-ban is ismételték. Ezek a fekete csapásokat jelentik, mind Borsodból ered. Romániát is ők rendezték be kommunistákkal, vastrágyával és parabrutálissal, meg a környező országokat.

Szlovákia történelmét úgy rendezték be a hatvanas években, hogy üveg iskolát építettek, mely átlátszó volt, egy osztálytársam, aki nemrég meghalt ment oda egyedül. Mivel a Tótok és a Hunnia elmeosztályuk, amivel kezdtek és filmeket hajtottak végre innen erednek, el lehet képzelni, mi van ott is. Sólyomról tudták, hogy elmeosztályról van, amikor a szomszéd egyiptomi képviselethez értek, állott fel már hetven éves ismétlésben, mert együtt támadták meg akkor Patakot.

1995-ben tértek le a Bertalan miskolci és a Révész újhelyi utcákra, amin már akkor hetven éves történelemként jártak végig a magyarok gyilkosságát ismételve, a sorsukat, könyveiket rajtunk végrehajtva, őket mentve. Felettük vannak a védelmeik, a kíséretük, amik megölték az embereket is.

1998-as menhely támadáskor nem engedtek fürdeni a skizoprenek helyett, Pintér sorsát kezdték el, akit innen vittek ízelt lábúként Szenes Andrea népeként, rajtam vannak, a melleimen folyamatosan. Ezek szerint skizoprenenek emelésével kezdtek születésemkor, ez a teljes médiát és a politikusait a Révész utcai emelteknek és a kommunistákat is jelenti. Már 18 éve tart ez az áldatlan állapotom, senki sem jött segíteni, a Pszichografológiát kezdő Nyírő Gyula zsidó kórház - maffia - régi betegeit is megmentették 2001-ben, akiket állítólag átcserélnek, miután elveszik tőlük a személyi igazolványt. Dr. Túry Ferenc, akit a betegek 1991-ben az én tönkre tevésemmel tartósítottak, már a Nyírőtől is díjat vett el, megreformálták a csapásokat, a világ összes csapását.

Közösen mentek végig a Pszichografológián a nyomorultak Izraelével, kitette még az ötágú ember szabású csillagát is a kávésoknak, füveseknek, majd átváltottak a Pszichografológiai hatágú Dávid csillagra. A káldeusok is elmeosztályról vannak, ők szóösszetételes neveket vettek fel, mintha szótagolnának. Ilyen Gyurcsány, Józsa Gyuri könyve után jött, mivel folyamatosan a könyveken mennek végig.

Ezek az ál-kommunisták valóban iszonyatot műveltek, mint az Ádám és Éva zsidói, akik bibliába is kerültek erdő népként kígyójukkal, mint sátánnal, így írták meg. Mivel jelenleg Európa letakarva, s borsodiak folyamatosan a csapásokkal eljárják 130 éve, semmi nem maradt belőle, az embereket Borsodban megcsonkítva, megszégyenítve, nyomorba döntve meggyilkolták.

Nem érthettem a nyolcvanas években Kecskés Emil helyetti értelmiség legyőzést, Ének az esővel fejre támadó csapásokkal a menhely által végrehajtva, ezt jelenti Bódy Magdi is, ezt képviseli.
Itt volt berendezve Tóth-Kecskés már nagyon régóta, nemrég halt meg Katalin, majd a nevelt anyja az elmeosztályról. Valamennyi Kecskés néven akkor végigmentek, sorsukat végrehajtva rajtunk ismétlésben is, mint ahogyan születésemmel kezdtek 1995-ben is, mentve a két utca képviselőit. Közben az egész megyén végig mentek, minden falván és szülöttjén, mint kiderült a falvak is ember áldozással a magyar kislány jelmez óta mentek a városokba és öltöztek szép ruhákba, értelmiséggé váltak, ezek névtárát jelentik a tíz emeletesek, akiknek puffadás volt a sorsuk vége, ahogyan elmondták, mint árnyékoskert kévpiselői.

2001-ben a nemzetközi sátánistáknak saját emberjogi bizzottságaik voltak, ezektől kértek segítséget a pszichografológiai cigányok, hogy itt Horváth Gyula a rafinált szemű termékenységi nép képviselője szerint az orvosok gyilkolják őket több, mint hetven éves történelmet ismételve, ekkor építettek nekik a politikusokkal épületet, hogy a távcsöves csillagász megtámadta az állandó világ kíséretet. Ezt mutatta be Horváth nevéhez érve a politika, mint az összes többi eseményét az 1945. előtti történéseknek, köztük a káoszt, ami jelentette 1956-ot. A medve az egyedüli orosz és a leninisták, a többi hippi és börtön elme mozgalom volt. Az angol kommunisták sem jöttek be, a Révész utcába voltak beállítva együtt a Hunnia Vatikán, a pusztító, Rákóczi tér és börtön, valamennyi elmélet képviselőivel, nácikkal együtt, akiket kivittek Újhelyből felemelve sorsukat, szabályszerűen kimenekítették őket, szép helyeken élnek Pest környékén, vagy külföldön, volt aki rendőrnek tanult. Itt hangzott el a mondata az Egyesített Szociális Intézményben, ahová a pusztító hamvasi könyvek végrehajtásában raktárosnak űzött a kivitt élelmezés vezetőtől, hogy egyeseknek kánaán, másoknak semmi, mert Gina lányát normál osztályba tették, az enyém a második legjobb volt, már akkor eldöntött volt, hogy mi semmik sem lehetünk, ez vezetett a házasságkötő bulgárföldi épületnél 1998-ben sátánistákkal ismételt mondatához az engem hipnózisban tartó hatalmas erővel bíró Bertalan utcai Suttogó szörnyetegnek, hogy csak fizikai munkára alkalmas az ember. Csak az elmebetegek tanulhattak, ahogyan a volt férjem akkor kiabálta, hogy csak a hülyék tanulnak. Itt befejeződött az angol kommunizmus, kezdték a Vörös Oroszlán többi részét emelni, mint az avatárokat, antikrisztusokat, sadduceusokat, farizeusokat, akiket Eperjes képvisel az elmeosztályukról. A győri avatárt a Hírnök mutatta be, miután átléptek a holnapba véglegesen.

A kommunizmus ugyanabból ered, mint a vallások összeötvözve keleti budhizmussal és vallásokkal, leninizmussal, az áldozatok emberek voltak, mivel a nemesek is Nagy Karola könyve alapján innen vannak a vízöntőivel Bistyei Zsuzsának, amit Ispánkon rendeztek be 1991-ben. Az sem volt mindegy, hogy páros, vagy páratlan szám alá költöznek a könyvek képviselői.

A Keresztöltéssel kezdődött tehát születésem után a Pszichografológiája az elmebetegeknek a börtön orvosokkal.

Orbán állott fel 1995-ben a kormányával a skizoprenek utcáit képviselve ezzel az elmélettel együtt a börtön téglás Talmudjával a reformátusoknak, akik most terjeszkednek, mint akiket hetven éve az adventi sorozat szerint meggyilkoltak, tehát maguk helyett patakiakat és újhelyieket, ahonnan az állandó neveiket vették támadták meg.

Minden 1995. óta nyitott média, üzlet, bolt, multi, bank és még sorolhatnám képviselete idetartozik. A város kivonult folyamatosan születésem óta, 1995-ben a Suttogótól menekültek. Iszonyat, ami ért bennünket, a római egyház emelésével együtt cipelték az öcsémet a cigányság helyett teljesen eltorzítva, megcsonkítva a Pszichografológiája alapján az akkor feállt Orbán elmeosztályával.

Most Ágnes bútorvolt van minden Ágnes asszonynak, amivel kezdtek kurvázásommal születésemkor, akiket szétvittek a világba a börtönnel. Marianna ékszerbolt minden Mariannának, akit emberek megáldozásával tartósítottak a börtönnel. Kína a kezdeti lótuszláb történelem óta idejött, mert innen ered az ögású Dávid csillagosok kommunistáitól.

Havas Henrik bemutatta a bűnbánattal Krisztus feszületükre téve minket születésem óta tisztuló börtönből Jóni cigányt, amelyik az egykori orosz berendezés Atlantisz titkai daljátékomból eredő névvel rendeztek be. Őket legyőzték. Dóri és Jóni két vándor volt a KÍvánság-sziget titkaival, akik megjárták a Szefirot égig érő fáját is, amit tarot-ként használnak az elmeosztály jósnői, bár ezekből filmek készültek, mint történelme a világnak, amihez Borsod megye fekete csapásainak és budapesti 1956-ban is hozzájuk társultaknak semmi köze nincsen. A cigányok előzőleg is részt vehettek a Keresztöltéssel kezdődően az oroszoknál berendezett Pszichografológiában és bibliává alakított holt tengeri tekercses sorozatokban. A református talmudosok győztek itt 130 éve is a sötétkapu dögjeivel, melyekkel Romániában is harcoltak és kitűntették őket. Ezeket is viszik ki a városból, mert Gabi fogkrémmel lettek kiadva Jobba Gabi nevéből kiválasztottak, mint fogkiszedő kísérettel bíró börtön dögök.

A Vörös Oroszlános elmeosztály kommunista és vallási korai száz éve tartanak legalább, a Fónagy István megmentett Halak úr Miskolcról a HÍrnök vezetője által 1989. után ismételt fekete megyei csapások végül úgy döntöttek, már csak ők maradtak meg, így emeltek egyházakat és megmutatkoztak a médiában avatárokkal, farizeusokkal.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Dupla kávé 1990. Miskolc, a négy világrész városa
  2014-02-07 09:09:28, péntek
 
  1990-es Szomorúszemű Johannás református Halak szülött helyetti öngyilkosságom, kórházba vitelem ideje alatt a börtön elme Balogh Gizella és Sági Ilona főorvosokkal a csokis pokol angyalai történetét k ezdték előlről születésési körülményeimnek, ezért kerestek csokit a zsebeimben, miközben minden este az öngyilkos haldoklók közé fektettek este, a cigányokkal, dögökkel együtt. Tetű hemzsegett még a szempilláimon is. Polgárdi orvos éppen elvált feleségétől, járt a folyosón új szeretővel felemelt fejjel, a betegek csúfolták, nem sokkal később már saját értekezést írt a kullancsokról. Szobatársaim egyike az egyetemváros megmentett gépírója, aki budhista szeretővel az autóban a kórház udvaron szexelt, előőzőleg a sity taxis neki udvarolt, nem sokkal később engem támadtak meg helyette. Berendezték az Évi volt pszichiátert lebénulva, aki gyógyítani akart állítólag, drótgyári vezető férjjel rendelkezett, akinek elmondása szerint a szőke hideg szemű fizikós nővér pénzért volt a szex partnere. Ezt is tovább hozták a szőkék helyetti gyalázással. Berendezték a falusi kislányt, akit a faluban kurváztak 16 évesen, ő vezetett engem addig tusolni, míg nem láttam a szemeimre. Ott volt a Semmelweis kórház mellett lakott idős zsidó néni Wass Albert Üzenet haza című versével, melynek Világ-Magyarország létrehozása ismét Trianoni biblia olvastatással, határok átlépése mellett végéhez 1996. körül értek az elmeosztállyal.

Egyik eltávom alkalmával egy cigány asszonyt tettek az ágyamba, az ágyneműt nem húzták át. A cigány asszony ellopta a kanalat és a kést, ott hagyta a villát. Így is kezdődött, hogy nem tudtam, csak villával reggelizni, úgy ettem nagyapa ölében a rántottát, természetesen a cigányok ott voltak.
Villa Európát közvetítenek a távcsöves csillagásznak a Maszkabálból, ezért rendezte be az elmeosztály Zöld medeiája, amit itt az egészségügy 1998. óta ismétel nyomorgatásommal, koldulásommal együtt, mentve a csapásokat - a villákat.

Haza menetelem után értek Sándor Gábor Halak szülött életéhez a Kilián elmeosztályáról, jöttek a húgát elvenni feleségül. Vele együtt jártam Feketéné Kis Viola pszichológus által vezetett relaxációs tanfolyamra, hogy megtanuljak lazítani. Az akkori Zsarnai telep média képviseletében - Zsarnai néven Újhelyben berendezve ismétlés miatt - már nemzetközi kommunista piaccá nőtt, ott vettem török rózsaszín szoknya együttest és világoskék nadrág együttest. Ezekben jártam a kórházba.

Egyik alkalommal elindultunk gyalog haza, beültünk a Katowice melletti kávézóba. Soha nem ittam kávét, csak reggel egyet reggelizés után sok tejjel a Hegyalja 16 óráztatása óta. Ekkor a pincér kérdezte, hogy dupla, vagy szimpla kávét kérek-e. Nem tudtam a különbséget, azt mondtam, hogy duplát. Megittam és felment a vérnyomásom, elvörösödtem, megszédültem. Már akkor hoztam az Ádám és Éva misztikus Istenét a nyakamban és a fejemben az erdő népének kommunizmusával.

Innen van a Dupla kávé együttes, amelyik jót mulat a hosszabbítást rendező vasfüggönyös médiával, a Duna tévések összes élővilág ellenes csapásainak irányítóival.

Kis Violát kergette a férje három gyermekesként az utcákon, rugdosta. Jött a felmentő férjjelölt segítségül, elvette három gyerekkel. Mára már biztosan egyetemet végeztek, mint Dávid Mónika fia, akit a hosszabbítás adott régi jungista névvel.

Akkoriban járták el Polgárt, iszonyatos erkölcsi fekély volt, a tanárok hirdették magukat szex házaspárokat kutatva a megyében. Zülöttek, mértéktelenek voltak és perverzek, mivel ezeket a csapásokat születésem óta emelték, mint ahogyan Pándival is bemutatták az elmeosztályok ezeket tették papoknak is. Egymás után a hatvanas években a menhely által - amelyik már több, mint hetven éve jár végig a könyvekkel, 666 vadállati istenével és ufóival, viszi ki külföldre a csapásokat - haltak meg a régi papok, egyeseket durván kivégeztek. A papok történelmi kihalt Istennel rendelkező egyházakat képviseltek. A szocializmussal 1848-ban lezárult a vallások kora. Viccnek is rossz a borsodi világ négy égtájának apokalipszise sorsuk és könyveik végrehajtásával együtt.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Kohut Katalin: A vigadás cserben hagyás
  2014-02-07 07:51:01, péntek
 
  Kohut Katalin: A vigadás cserben hagyás

Számban kiélezett szavak
némán sorakoznak,
súlyuk rátelepszik kezeimre.
Didereg homlokomon a gond,
sötét árkádok alatt
fényfolt az igazság.
Mostoha királyok
szuszognak jóllakott,
megmentett csapásaik
védelmében.
Parasztjaink tort ülnek
az élet megszüntetőivel
több, mint száz esztendeje.
Nótázásuk messzire száll,
úri jólétben
szolgálják az elnyomókat.
Példázat előttük soha nem volt,
feledték a városban
éhségre és kihalatásra ítélt
emberek néma kiáltását.


2014. február 7.
 
 
0 komment , kategória:  Kohut Katalin  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 4 
2014.01 2014. Február 2014.03
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 95 db bejegyzés
e év: 796 db bejegyzés
Összes: 7245 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 251
  • e Hét: 3183
  • e Hónap: 5542
  • e Év: 57808
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.