Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 9 
Ózd 1992. Csillagok háborúja halál hörgés Kilián börtöne
  2014-02-09 23:36:19, vasárnap
 
  Most tudtam meg a média humoristáitól, hogy az 1992-es kezdettel fejem felett éjjelente hörgő Csillagok háborúja filmeket ismétlő Csiszárral beállított űrhajón közlekedő fekete nép központja Ózdon van. Halálnép.
Szintén a médiát jelentik. Nem egyenlőek a filmbeli szembesítésben látható egykori nagy tarotnak megfelelő történetével Japánnak.

A hörgés elmeosztály lehetett, meg a lámpa gyulladás is kvarclámpával együtt, eltűnéseivel a tárgyaknak. Ez már a Rákóczi tér volt, tisztulásuk születésem óta tart, Pesten, miután engem itt gyilkoltak, kidobták az ágyukat is ablakból.

Ózdnál, mint a múlt héten megtudtam, a hetvenes években jártak a mi áldozásunkkal, így vitték őket a Médiába. A Hócipő kislány hócipőből ered, amikor ebben jártunk óvodába.

Marika, Havas unokatestvére nem érzékeli, hogyan eszik, vagyis végig támadtak mindenért, ami őket érte az egész megyei apokalipszis szereplőinek betegségével együtt. 2004-ben már én sem érzékeltem, hogyan eszek, a szám szélén maradt az étel. Pénteken öklendezve jöttem haza, mert kivette a szájából ebéd közben a protézisét. Az egész családvédelmi belőlünk került berendezésre, egyik ide van az utcába állítva, Debrecen melletti faluból hoztak ide a képviselethez taníttatva, szép életet adva neki. Ildikó, most diplomázott Felsőzsolcáról, állandóan fázik, ezt is rajtunk hajtották végre elektromos csapásokkal, hogy rossz vérkeringerisre foghassák. Nem sorolom fel mindet, de borzalmas ez az állapot. Mindenütt a belőlünk túlélők vannak.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Tündöklik-e Anna csillaga? - Vörös Oroszlános alkémia
  2014-02-09 21:28:16, vasárnap
 
  A Szomorúszemű Johanna német és magyar református szülött helyetti áldozással kezdődött fekete mágusi alkémista Vörös Oroszlán első része a Szaturnusz a földön Koncz Zsuzsával, megmentve folyamatosan, mióta körben járnak helyette emberek áldozásával.

A Ki az Úr a házban? Zalatnay Sarolta lett volna.

A Mimóza Nagy Karola orosz Baskircsev Anna is be van rendezve, feltehetően Tatárdombra, még nem jöttem rá, ki helyett voltam én az összes mimóza, a japán mimóza helyett is, amelyik majmát Kokonak nevezték el, skizoprennek nyilvánították. A Kolibri színházzal rendezték be a Mimózákat.

A tündöklök-e Anna csillagát viszont beállították az utcába, elhangzott a médiában a neve, feltehetően Molnár Csilla volt, akinek karmikus volt az élete.

Az angol kommunizmust jelentő Anna-Cate a Bertalan utcára van berendezve, Jobb a Gabi kiválasztott, Gábor néven szerepel.

Mindegyikük karmikus, száz éve járnak végig a fekete mágusi Vörös Oroszlán kommunizmusával.

Ezért mondta Júlia,akinek hálás vagyok ezért mai napig, mert nem tudtam, mi az a karma, hogy én a börtön karmájában vagyok, mint kiderült, születésem óta, minden börtön Imre ufós könyvét rajtam hajtották végre, ezért kakukkoltak nekem 2004-ben is az ufós elmére vitt elmeosztály szülöttek, éppen a lila csempével kicsempézett bulgárföldi üzleti sor kakukkoló Ufókkal rendelkező alakváltoztató könyvét hajtották végre, vagyis ezek az ufók Imrés börtön kíséreteit jelentik. Ez a könyvét rajtam végrehajtó Csernus Imre börtön Halak, ezért a vitték a médiában bemutatni, celeb sztárrá tenni.

A megbélyegzés a homlokomon a Vörös Oroszlános kommunistáktól sem én lettem volna kurvaként. Rákóczi tér képviselte a megbélyegzetteket kommunistákként, amiken végig haladtak megtámadásommal. Az egész város itt ebből van.
Megvannak azok, akiknek éhezniük kellett volna, mint fekete kommunistáknak, az egész miskolci Kata és Lila kocsmai kommunista nép ezt jelentette volna.

1991-ben egy orosz természetgyógyász professzor jött az egyik művelődési házba. Elmentem hozzá, közölte, hogy 1977. óta kezdődtek a betegség csapás sorozatok azért, mert nagyon szép voltam. Mint kiderült a kelet lírai karámja azóta rendezte be, hogy én vagyok az Ízisz, aki felkiált mindig, hogy Istenek, miért hagytatok el engemet. Ízisz 1995-ben jelentkezett, vonatot állított meg Miskolc és Pest között, figyelembe sem vették, csak engem gyilkoltak továbbra is, lehet, hogy vele együtt, mivel megtalálták.

A természetgyógyásza az oroszoknak három napig járt ki hozzám, ötszáz forintot kért el, azt mondta, tudja, hogy nincs pénzem. Megtisztította a lakást kövek égetésével atlantiszi szertartással, holtak köveivel a koporsóból, megtisztította a fejemet az addigi rontásoktól, rendbe hozta a puffadásos hasnyálmirigy gyulladásomat, a gyomromat, mert addig a nyolcvanas évek óta tartó éhezézésem miatt már nem is korgott. A fejemre tett arany aurát védelmül. Ezt törte Cseh Károly mindig össze a kezének élével, majd a Csanyikban 1991. nyarán Soltésznéék ufóival támadtak meg. Ezt követően vitt be a börtön remegéssel maga helyett az Idegosztályra, ahol a Bertalan utcaiak mentését kezdték el, hajtották végre ismételten szerepeik helyetti csapásaikat, gyalázásukkal együtt. Egy hatalmas lény győzött le, Zoltán Erikáé, tágul bennem, egyre nagyobb a súlyom, deformált minden részem. Nyikorgott a kórházi ágy éjjel, amikor meggyalázott engem, felébredtek rá a berendezett menhelyieket emelők és Kati tanárnők. Iszonyatot hajtott végre Zoltán Erika népe az elmeosztályról, ami mai napig tart. Japán történelmét kezdte el a nyolcvanas években, a hintás gésásat, ezt ismételték itt 1998-ban is.

Az orosz természetgyógyásznak is üzengettek innen, hogy jöjjön megmenteni engem.

A HÍrnök végig kísérte stábjával a börtön és elmeosztály gyilkosságait, természetes volt nekik az emberek megáldozása.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Legyenek barátnők! - tisztelet elvétele
  2014-02-09 20:58:31, vasárnap
 
  1990-ben pszichológushoz mentem a nagyobbik lányommal, dr. Sz. főorvoshoz, aki a vasgyári rendelőintézetben rendelt a negyedik emeleten. Hozzájártam a Zöld Medeia dr. Pethő István szülész orvos megszállása alatt levezetett szülést követően. A gyerek vállát fogták meg vadállati módon a Pszichografológiai Nagypán Malek elmeosztályával, hogy farkasbőrrel a borsodi cigányság Rózsa néven velünk emelt boltosait tartósítsák, a gyerek örök életére megjelölt, beégett a vállába minden ujjnyom, amivel megszorították születése után.

Ezért olvastam a gyertyalángnál, hogy Megadja főorvosnak és dr. Pethőnek gyertyát gyújtottak, hogy ők áldozatok voltak, mint én. Sz. Főorvost már régebben figyelték, mint Halak szülöttek azon képviseletét, akik magasabbrendűbbek voltak, nem tartozott a primitívebbek közé. Udvarias, figyelmes volt az asszonyokkal. Hozzá jártam tejsavas irritálás miatt tejsavat iratni, mert dr. Pethő nem varrta össze a méhszájat, nyitva maradt és fekélyes lett. 1977-től 1990-es műtétemig, amit a nemrég meghalt dr. Haulich emberséges orvos vezetett, reggel-este tejsavval irritáltam. Itt még az irritáló készülék zsinórját is darabokra vágva találtam meg.

Sz. főorvos pszichológus is volt. A Révész utcai 1983-as megtámadásom óta a gyerekek semminek sem néztek Simon Ilona simontornyi II-es elme innen már sorsa ismétlése után elköltözött, torkomot misztikus hörgőhangokat kiadó iszonyatukkal megtámadó menhely által végrehajtott ember gyilkosságban. A Keresztöltés születési kezdetemet ismételték, mentek végig a Rákóczi téren a karmikus kurvák tisztításával, az én iszonyatos életté váló áldozásommal. Születési kezdetem volt, hogy Simon Éva helyett le kellett nézni engem, ez volt itt Simonnal beállítva, folytatást már ismerik, a református Johanna karmikus Halak szülött kezdet után jött a hidegháborúja a Vörös Oroszlán kommunista elméjének Koncz kezdetével.

A gyerekek elfelejtették, hogy én milyen voltam, nem tiszteltek és szerettek a megtámadásom óta, ami teljesen normális, mert nem értették, mi történt velem. Puskás istene jelent meg álmomban, hogy ha most sem segítenek a gyerekek, akkor nem is szeretnek. Közölte ezt dr. M. József is 1995-ben, hogyha a kiválasztott asszonyos jungista elmélete végrehajtásakor a börtön részéről, amit az egész egészségügy tudott, hogy járnak körben a két utcán folyamatosan anyám születése óta gyerekeim ott hagynak, nem is szeretnek a Republic megsiratott Cipője helyett, sorsát folyamatosan végrehajtva.

Sajnálták tőlem, hogy jó anya voltam, mint mindent. 1983-as beállítása két utcának együtt anyám életeként, végig kurvázással végig jőve karmikusok és elmeosztály szerepjátékosok sorsán iszonyat volt, mentve az Avont és Szandit, ember árulással Ildikók és Erikák, Gabik, Imrék, Mariannák, Katik, Jánosok, Ágnesek, bérma keresztnevem után Veronikák sorsát folyamatosan végrehajtva rajtam, így is kezdtek osztálytársammal, a boszorkány Ildikóval, még anyjával anyám idején és Gina Lolobrigidával visszamenve időben a kezdeteig atlantiszi aranyhal írásomnak megfelelően, majd jöttek a halak kiválasztásával, sorsuk emelésével áldozásommal születésem óta. Már a cigány halakat is kiválasztották költőnek. Nem lehet nekik visszadni, mert halált jelentenek.

A szomszéd nemcsak azt közölte, hogy fordítva csináltak mindent, mert minket boszorkányok helyett gyilkoltak le, hanem azt is, hogy ő is kapott barna gyereket, ami én voltam születésem után egyből, mint Pszichografológiai Keresztöltés. Azt is mondta, hogy ők barátnők a lányával, Ágnessel, akinek szájszaga miatt a lányom gyomrát megrontották, ezt itt kb. 10 éve ismételték. Miután elmondta a mondatát, hogy ők barátnők, eszembe jutott dr. Sz. szülész főorvos, akihez mentünk, minnt pszichológushoz azzal, hogy a lányom ellenálló velem szemben. Nem lehet szeretni egy Rákóczi téri kurvát, ami itt én vagyok születésem. óta.
A szomszéd lett helyettünk baráti viszonyban egymással, s már itt az én sorsomat ismételték anyámmal.
Dr. Sz. főorvost a mondatának ismétlése után, hogy barátnők voltak a kezdetei anyámnak, tőlünk elvéve az emberi szeretetet, tiszteletet Szűcs Judittól kezdve mindegyik helyett - Sz. főorvost hosszú évekig a menhely az elméről ágyban fekvő beteggé tette, akit fürdetni kellett a Győri kapuban, ezt a szenvedtetést az egész elmeosztály természetesnek vette. Örülnek neki, mint ahogyan Gizi néni, apa első felesége szenvedtetésének tíz esztendeig Heilig Gábor és Pszichhografológiai Papp szülöttek mentésével, helyettük való gyilkossággal. Mint írtam, nagymamámat annak idején a Kiss tábornok utcára rendezett karmikus rendőr, P. Tibor helyett orrpolippal is megrontották, az akkori orvosok meg tudták műteni. Papp miniszter erőszakos halála óta még jobban támadtak. Ez nem csata volt a szerepjátékosoknak, hanem emberek mészárlása, csonkítással és gyalázással együtt. A Rákóczi tér tisztítja rajtam az egész világot.
Jakubcsek Gabrielláról nem kell beszélni, elmondta a mondatát Benedek doktornőnek, hogy nekem mindig férfire van szükségem, ezért a gyerekeim nem néznek semmibe. Őt szeretik a gyerekei, már elment az idő, a Zöld medeia suttogójával már majdnem húsz éve viszi el az utcába rendezetteket, ismételve az összes könyvet, Miskolc teljes egészének névlistáját, a világ négy égtájának könyvével együtt.

Puskásnak sem lehet visszaadni, anyja szivacsos feje miatt megtámadták a fejemet, ekkor erről zengett a média, mert ők állandó apokaliptikus kutyák voltak a Vörös Oroszlánhoz berendezve, akit Murányi vitt el, ami Alföldiéket is emelte a perverzek közül börtön névvel. Itt csak fekete mágusok, pszichopaták, börtön priccsesek voltak apokaliiptikus csapásokkal, mikor idejöttem, így juttattak a börtön orvosok kezébe, hogy engem tegyenek tönkre maguk helyett. Az elmeosztálynak mindegy, ezt a sorsot nem lehet sehogyam sem elkönyvelni, sem meg nem történtté tenni. Hatalmas erővel járt végig a Szörnyeteg koporsója és Zöld medeia, a börtön és a menhely, így ölték meg az orvosokat, aki nem akart bajt magának, az belement az ember áldozásokba. Volt férjem meg sem tudhatta, hogy a Bertalan utcai genyó szülött helyett genyózott engem a nyolcvanas évektől, s hogy ezt itt majdnem húsz éve ismétlik.

A kurvákat Rákóczi ellen Románia rendezte be 130 évvel ezelőtt. Övé a református megmentett fekete város is, Nagy Anna célpontjával a halottaknak, ez külön játék, ezért hozták Nagy Annát létre, begyűjtés miatt, amit az elmeosztályok rajtam hajtottak végre. Ekkor zárták le a Vörös Oroszlánt felemelkedésével az avatároknak a benne szereplőkkel, mint farizeusokkal. A rózsakeresztesek coca-cola feliratokat tettek minden Szeleppel berendezett nyomorult boltra. A rózsakeresztesek a Révész utcán kezdtek az Első emelettel, Vörös róka Nórával.



 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Margaret sztrecs-er 1990. Borsod
  2014-02-09 09:23:42, vasárnap
 
  1989-ben, vagy 1990-ben jártam sztreccs anyag után, hogy hasszorító fürdőruhát varrattassak magamnak. Egy helyen kaptam a Széchenyi utcán anyagot. Mondani sem kell, hogy végig alig tudtam közlekedni a náci fóbiások sorsát emelve, nagyon nehezen tájékozódtam, volt, hogy másutt szálltam le a buszról.

Ekkor állították fel Angliában a minisztert Margaret néven a miskolciak. Ekkor ment a dél-afrikai háború Mandelával. Az afrikai kezdettel visszamentek időben a Bochkor berendezésű medve csillagkorhoz, medvék és babák berendezésével 1976-ban az Árpád utcában. Ott szintén kutyás berendezés is történt, de már a cigányság képviselte magát, mikor én voltam a Rózsa füves egykori kezdeti óvónő lánya. Ildikó, aki velem járt gyors-gépíróba. Kimondták rá a Toldi vasipari szövetkezetben, hogy kurva, ezután engem támadtak meg, bár helyette mostam kézzel, neki James, a férje rendezte a mosást, hordta az ebédet nekik, mert az orvos azt mondta, hogy a szőke Ildikót kímélni kell minden munkától.
Ez lett volna, illetve volt Józsefváros együtt a régi medve korral és babákkal. Józsefvárosból a cigányok képviselték magukat, Dolly esernyővel védte magát értelmiség legyőzés közben.

1976-ban kezdték el a kiadott könyvek alapján a szabadságharcosok Afrikában könyvet, még a kezdeti darwinista majom kor után visszament időben. Mondani sem kell, hogy ebből a vasasok cigánysággal beállított nemi vesszős és maja, meg különféle termékenységi népei emelkedtek, vívták ki szabadságukat. Sajnálom az afrikai egykori óriás szellemvilág képviselőit, ha még vannak belőlük, mert ők voltak a farkasok, aminek a meséjét a Rákóczi tér ismételte, bezúzták, ellopták a mesekazettámat is. A Johanna, a farkaskutya is ott játszódott, amit itt egy jehova diósgyőri házaspárral állítottak be és dr. M. József potyogtatta ki könnyét miattam 1995-ben, hogy én vagyok az elvarázsolt kutya, akinek emberré kell válnia három csepp könnytől.

Isaora kezdet miskolci, nyomorultak, ezért gyűjtöttek nekik egy forintot, mint Sárossy Katalinnak, akit a börtön Kilián Kilián Katalin néven megmenekülve Noé bárkájaként a Moso Masa mosodájából megmentettek téglás Talmudjukkal, Bodrogi Gyulával együtt, az újhelyi kezdettel.

Meghamisították a világ történelmét, miskolci az Árpád és Kuruc berendezés is, ezeket hajtották végre 130 éven keresztül, míg senki sem maradt az országból, csak a római és református egyházak által létrehozott egykori uradalmi cselédség. István, mint említettem a cserepeim között megtalálható, volt ezeréves történelem is a két kétezer éves főnix mellett, amit itt iszonyatok képviselnek, ezek várták együtt a világ végét Erdős Péter szerint, nem tudni, kitől féltek. Tehát az Árpád sávosok, mint Vona Gábor már hetven éve megmaradt egykori fasiszta Kiliánból ered Miskolcról, neve Jobba a Gabi és Gabi fogkrém szerint kiválasztott emberek megáldozásával, ahogyan az összes Gabit így emelték, mint dr. Kovács Gabrielláját a nyomorultaknak, amelyik 2001. óta folytatja a kislány gyalázók miatti gyilkosságomat és cigányság emelését, akik a védelmét jelentik a fekete mágusnak. 2001. óta praktizálását folytatta az elmeosztályról. Ellensége az a népcsoportja a feketéknek elmondása szerint, akiknél már neve is van, mindezt vigyorral az arcán közölte velem, mikor az Antsz megbízta az egészségügyben történtek kivizsgálására. Mentek végig a menhellyel az elme orvosain, azzal, hogy bárkit bevitethetnek akár az irodájából is a gyámügyi képviseletet az elmére, elég hozzá egy feljelentés, végig sorsukat rajtunk végrehajtva. Az öcsém elmeosztály helyetti legyilkolását végig nézték, egy hang kiáltott, hogy embert nem szabad gyilkolni. Akkor tudtam meg, hogy én ember vagyok, addig nem foglalkoztam azzal, hogy a többiek mik lehetnek. Most tudtam meg, hogy csapások és elmebetegek. Az amerikai Szip-szip egykori történelem alapján megírt gyerekverset Mezőkövesd a borsodivánkai elmeosztállyal hajtotta végre arcüreg gyulladással, zsebkendő nélkül vitték az embert a kövesdi orvoshoz. Közben Koboldnén is végrehajtották ugyanezt együtt az öcsémmel. Öt szívinfarktust kapott, mert emberi szíve nem bírta a börtön brutalitását, amivel kezdtek Bodorral, a Rákóczi tér barna bőrű Keresztöltésével, fogcsonkítással és kurvázással, Simon börtönével a karmikusoknak. Ennek ismétlése történik húsz esztendeje elvitelükkel, sorsuk ismétlése mellett. Dr. Marofka Eszter, egyik feljelentőm közölte velem, hogy a cigányok patológiája be van tokozódva a fogaimba, ez itt az elméknél teljesen természetes. Dr. Alberle Lajos, akinek a nevéhez érve 2004-ben a pesti homosokat vitték Dunántúlra rám förmedt, hogy mi van itt berendezve? A világ négy égtája, ezt maga mondta el Káli Sándor az árnyékoskerti polgármester Kata gyümölcsei kommunista erdő kezdetről szóló versem ismétlése közben Mészáros Kata kocsmával.
Ezek itt a főorvosok.

A Báthory magyar történelem szintén miskolci börtön téglás kiliáni eredettel bír, de utána kell nézni a többinek is. A kormány az összes Szent Anna egyházas egykori történelemnek megfelelő cserepet ismételte, az írásaimnak megfelelőeket, köztük a kacsásat is. Hitler erre a cserépkor időre reagálva támadott állítólag, mikor a lengyel berendezéshez értek. Kacsa név be van rendezve, már megöregedve van az erdő szülött.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Leszboszi szerelem szereplői fertelmes homokiak megmaradtak
  2014-02-09 09:06:15, vasárnap
 
  Az egykori sivatagi Misztikus titkok novellámban megírott történelemmel kezdődött a sivatag.

Míg velünk a világ kezdetét járta a japán történelem, addig itt a fertelmeskedők is berendezve voltak, mint egykori Leszbosz sziget az apokalipszis íróitól, a börtön Kiliánban a leszbikus média Szabó Erzsébet, már a cigánysággal került a médiához.

A leszbikusokat a Tigáz kancsal Mártika gépírójának a homokos népe hozta Ember tragédiájaként, ebben is benne volt a római színhez a leszbikusok népe, melyeknek betegségektől kellett volna elhalálozniuk. Madách könyvét hajtották végre.

Mucus leszbi leányát a homokosok emelték a sátánistákkal, cipelve az orvosokhoz, akiket itt berendeztek, mint a rehabos főorvost denevér köpenyében, ismételték 1998-ban, hogy itt van a lakásban a főorvos. Mucus még 1945-ben született, férjével a Derichet rendezték be, rokonsága Lila kocsmát épített a pusztítójával 1995-ben. Ekkor támadtak rám az arabok miatt a füvesek, mint volt halálkeresztesek, a coca cola jelet kirakó 1972-es Szelep hosszabbításai a kávésoknak, mert a szőke leányzó arab férfival élt Ausztriában, elválasztották, hazahozták. Mészáros Kata miskolci kommunista kávézó-kocsmája népe helyetti gyilkosságot, ahová az Mszp is tartozik 1998. óta hajtják végre, hozzájuk tartozik Nagy Feró is, amelyik az amerikai punkrációt jelenti műanyag kommunizmus berendezésével.

A Révész utcai elmeosztály István a királlyal járta a világot az Időjelekből Deák Bill Gyula feszületessel, a műanyag punkrációssal, Vargával iderendezve a Bertalanra, akinek az arca nem lesz ismerős és semmi sem lehet, 1983-ban ott kezdtek.

Tehát a leszbikusság egykori Rómában sem volt ismeretlen, sőt ezzel kezdődött az életem is, félig nemes, félig cigány eredetű leszbikus dr. báró B. Egon lánya helyetti ember gyilkossággal, a Pszichografológiával. Ő Ágnesként megmentett mai napig, az apja végig kurvázta egy életen, már meghalt. Nevét kegyeleti okból nem írom le, mert engem tisztelt és csodálattal nézett rám, nem értettem, miért.
Az eredet mutatja, hogy a leszbikusságnak nemesi ősei vannak, mégpedig félig halál, félig szőke lófarkos kezdethez ment a cigányság halálvére.

Homoki neveken voltak berendezve a homokosok, itt a leszbikust jöttek dicsőíteni a kilencvenes években, engem már Puskás szellemvilág orvossal rendelkező világot többször összezúzó kutyái helyett semminek sem néztek a gyerekeim. Őket a sátánisták és buzik vitték ki a megyéből Murányi üzlet berendezésével.

A fertelmeskedők mind vasas elméről, majd dögökkel a sötétkapus börtönből erednek, valamennyi világ csapásait jelentik. Ez Friderikusz Sándor is a főnixes fekete bárányos újhelyi kezdettel. Fertelmesek, nincsenek jogaik, csapásai az emberiségnek, természet és élet ellenesek, még akkor is, ha Amerikában már kivívták a jogaikat. A bibliába is úgy tették be őket, hogy mind római színhez kerültek.

Innen állt fel a születési kezdet a cigány elmeosztállyal Rácczal, akinek sorsát szintén az összekevert Amerika írja meg, meg a Rákóczi tér képviseletében, mely hangsúlyozom egykori Magyarország Rákóczi fejedelme miatt jött létre 130 éve Dávid Ibolya képviseletében. És itt le is lett zárva az elmével és a Rákóczi térrel a világ sárga focizó kutyás kezdete 1967-ben. A nyomorultak győztek a Rákóczi tér kezdetével, a pusztító Keresztöltésként kiadott Szepes Mária Pszichografológiájával hetvennyolc éves kezdetük óta. Kihalatták és meggyalázták, megcsonkították az embereket.

A média innen ered, ráérnek Dávid Mónika nyomorult Rákóczi téri médiájával foglalkozni, meg a börtön priccses már egyházzá lett Krisztus feszületesekkel, amit a Pax tévé jelent karmikus börtön népével.


A börtön nyaralók a Pax Romana egykori korát jelentik a Pax tévés karmikus jósnőkkel, szereplőkkel Miskolcról.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A németek berendeztek minket utolsó németként
  2014-02-09 08:16:50, vasárnap
 
  A német adventisták Benkő fülbevalójával indultak a világ kezdetének apokalipszisével. Mellette Benkő Dániel a perverzekkel magyarok gyilkosaival ismételt, a mi támadásunkkal, ami a Zöld Medeiáját jelenti Sylvia Plath könyvébe tett Tandori Dezső fordítása alapján, cselekdeik horrorosak. Én mostam a szenes holmit a mocsokból, Nagy Anna református elme helyetti teljes világ csapásainak, mely a miskolciak védelmét jelentette begyűjtése, ég seregének leszállítása közben. A menhely ismételte az összes történelmet a Korlát 666 cigányságával, ufókkal együtt a hatvanas évek óta sátánistákkal, elektromosságokkal, amik mai napig mennek végig a cigányságon ember áldozással. Iszonyat, ami itt zajlik, méhemben, nemi szervemben vannak, gyalázatra ébredek fel. 2004-ben az általuk berendezett náci füves népének képviselete a megyei kórházban dr. Tűzkő Judit a halálfejes népével rendezte be az osztályt a nálunk születésemkor lévő démonokkal, misztikus lényekkel, s már azóta ezeknek a súlyos elmebetegeknek a csapásait kaptam meg. A szabadköművesek miatt az Isten gyermekei 666 központ a cigánysággal 1998. óta iszonyatot hajt végre. Miért kellett nekem Oszwald Marika sorsát élnem Piroskaként piros ruhába való beöltöztetésem kezdetével, amit folytatott a média a parasztok emelésével magyar kislánynak beöltöztetve Maczó Ágnes helyett? Oszwald nevét Wald világ kezdeti iskolaorvos nevéből képezte.

Mint kiderült, Hitler elmélete volt, hogy a beteg ember sokba kerül. Beteg csak karmikus szülött lehet, olyan nincs, ami itt folyik, hogy elformáljuk az embereket és minden részüket megrontjuk, hogy az egészség és természet képviselői olyanok legyenek, mint mi, mint csapások és Sátán karmikus szülöttjei. Ez történik születésem óta, erről szól az elme médiája.

A német reformátusok berendezése szerint mi vagyunk az utolsó és kezdeti németek, akik a magyarokkal együtt létrehozták a Japán sárga Jehova focizó kutyát, egykori világ teremtőjét. A japán miskolci szövetség, mint születésési kezdetem a Tatárdombon gyárat alapítva pár éve ismételt. Csodálkozom Japánon, mint sárkányok népén, hogy embereket tett maga helyett célpontnak.

A német szirmabesenyői Sas központ Jézus kezdetét szintén a református németek Istálló-Jézus Pszichografológiai kezdetnek rendezték be.

Ezek szerint mi vagyunk az utolsó németek, nincs Németország.

Benkő Gyula a szlovák-magyar Hunnia börtön elmével indult anyám hetvennyolc éve tartó áldozásával a nagy médiával, a Pszichografológia azóta rajtunk hajtja végre a világ összes könyvét emelve minden országot, amit innen hoztak létre. Ezek jelentik a háborúkat az egész világon. A nyomorultak azóta vannak meg.

1981-ben apát iszonyatos sorsa után megölték, nem akarom azt gondolni, hogy a börtön Révészei és Vágó István apjának sorsaként, mint nemi fekélye helyett fürdővizek szennyezőjének. Akkor Kohut Magdát is kiiktatták a médiából, a Benkő-Kohut egykori világ kezdeti kezdet filmjeivel együtt. Még Írisz is én voltam, akkor még a kutyák berendezve voltak a beszélő állatokkal.

A sas jeles németek nácikat jelentenek, akik a szőke nyomorultakat mentik és viszik el születésem óta az én áldozásommal. Olyanok, mint a cigányok, sötét a bőrük. A SS már Svédországban terjeszkedik, miután a svéd történelmet is a pusztítóval a nyomorultak itt ismételték. A nyilasok Csintalan kezdettel a Telefongyáriakat jelentették Pataki utcán együtt a Rákóczi tériekkel, Ildikó megmentett szőke számviteli osztályvezetővel, Lévaival.

A németek felálltak 1995-ös megtámadásom után a médiával és az Észak-Magyarország farkas-bárányos éppen helycserét tartó zsidó és kommunista nyomorultjaival, akik már könyveket adnak ki, balatoni házakat vesznek, nyaralgatnak, ugazgatnak, mint Hajdú Marianna 1995-ben megmentett karmikus sátánista népe a médiának. Hörgött a háromhegyi forrásvíz, melynek saját kiadója is volt, jött fel a talajvíz, amikor Hajdú sátánistái körülvették a házat.

A németek közvetítették itt és ott is az egykori kihalt világ Száműzött Nap daljátékom szerinti Piroska, farkas találkozást a varjúval és a rókával is. Oszwald Marikája bejárta a világot Piroskaként a börtönből, vagyis a németek megerősítették ismét, hogy nincsen Németország.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Zalatnay magyarként Ki az úr a házban? kommunista elmélet
  2014-02-09 00:51:49, vasárnap
 
  Zalatnay sarolta helyett már 1972-ben kaptam egy pofot a hollóházi egyik alkoholistától, mert őt pofon vágta az egyik médikus képviselő. A magyar képviselet a Vörös Oroszlános Ki az úr a házban? történetét jelentette a Vörös Oroszlánnak, amit rajtam és férjemen hajtottak végre az én bántalmazásommal. Ez volt a sorsa.

1972. telén Zalatnay Sarolta erkölcstelensége miatt Várkonyi, a város nőfalója megalázott engem, én tiniként azt hittem, szeretem. Zalatnay végrehajtotta a sorsát az elmeosztályával, majd ismételt a rajtam lévő gyalázataival a Nyírő Gyula sátánistáinak. Ezeket érdekes módon senki sem cseréli ki, már 2001. óta gyilkolnak Dávid Mónika születésem óta nálunk lévő fertelmes Rákóczi terével. Ma éjszaka is fertelmeskedésükre ébredtem, leírni sem lehet. Cigányság, sátánisták, Oláh Ibolya emelői, népével együtt.

A férjem részegen jött haza egyik este és magához vette az egész jénai rakott burgonyát. Finoman szóltam, hogy várjon, adok tányért és szedek neki. Erre földhöz vágta az egész jénait és kiabálta nekem, hogy paraszt vagyok, büdös paraszt. Érthetetlen voltam vele szemben, ezt követően, bár forgott a mosógépe H. Ildikó helyetti mosónőségem idején az albérletében szolidarításban a boszorkány Rózsa lányával, kilökött télen a hóban az udvarra egy szál vörös kombinéban. A kombinét ma is őrzöm, amiben kinn dideregtem és az ablakon keresztül néztem, hogy forog a mosógép. Bacsukta belülről kulccsal az ajtót. Megfagyott kézzel rácsaptam az ablak üvegre, hogy engedjen be, ekkor kitört az üveg és szétvágta a tenyeremet, jókora húst kiszakított belőle. Előtte volt egy koncert, ahol Zalatnay állítólag azt mondta, hogy ezeknek a parasztoknak nem fog fellépni. Már az ő életét ismételték.

A Nyírő Gyula Kecskés masszírozói mentek megsegítésére, ezután került a börtönbe nyaralni.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Jehova égetés, Koncz Zsuzsa élete kezdete, A hegyen
  2014-02-09 00:48:42, vasárnap
 
  Ezelőtt kb. 15 évvel értek el álmosfüzeteim szerint ahhoz a részhez, melyben az újhelyi Kucsinkáék lelkeit felsorakoztatták a miskolci Dental Soft sátánistái, égették a vadonban. Engem kimenekítettek, kiabálták, hogy fussak el. Mondani sem kell, hogy ez sem én voltam, mindegyik valamelyik kísérete volt megyei szülötteknek, mint ahogyan T. A. Ildikó volt polgármester házánál sem én jártam, akit nem volt hajlandó fogadni. Ildikó állandó apokalipszist jelenhet, neve miatt én kerültem 1990-ben utcára és iszonyatos életre.
Egyik éjjel arra ébredtem fel, hogy égették a szívemet, napokon keresztül ismétlődött. A szomszéd Keresztöltés elhunyt kezdet Ágnes lányát vitték oda asszisztensnek. Előzőleg ott volt a leszbikus kiliáni nő leánya, akit bár nem értett semmihez, egészségügyben vezettek végig, megjárta a rehabilitációs osztályát is denevér köpenyesnek mondott orvosnak. A jehova azt mondta rá, hogy lelki beteg, ezért azóta folyamatosan minket támadott a cigánytelepe.

Zöld kosztümben vezettem autóval másik álomban egy hegy tetejére, ahol a házam volt, s ott voltak a gyerekek, akik féltek az idegen szomszédoktól. Magamat láttam a zöld szoknya kosztümömben, amit ezért szétvágtak és kilyuggatták, testem eldeformálták, mert az árnyékoskrert szereplői puffadnak, ez volt nekik megírva, ez tart már 18 esztendeje elmenelükkel együtt. Az idegenek ismeretlenek, minden ufó miatt támadtak, mert a városnak az ufó és démon kísérete gyilkos, akik együtt járták el az összes országot.

Én a régi világ történelmét írtam meg, amit az öcsém gyilkolásával ismételtek a médiának.

Két apró bájpöttyöm volt, egyik az orrom alatt, erre a hetvenes években kaptam egy hatalmas düncsöt, mert irigyek voltak rám, szépségpöttyként fogták fel. Öt éve még maradt egy szépségpötty a hasamon jobb oldalon. Erre kaptam két egymáson lévő élőviág ellenes csapást, az egyik vörös, a másik szálkás, barna volt. Beutaltak a Semmelweis bőrgyógyászatára ijedt szemeimmel, hiszen én fogadtam a világ csapásait és a láthatatlan világot a Braun házban egyedül. Ott kivágták a bájpötty eltűntetése miatt a csapásokat. Azóta kaptam szemölcsöt, kinövést, barna foltokat a vállamra, hátamra is, hasamra újabbat.

A Semmelweis kórház főorvosnője járt körülöttem, amikor a zárójelentésre vártam azzal, hogy pisiszagot érez. Ekkor ismételték Koncz Zsuzsa kezdetét a város kíséretével, mivel ide lett berendezve nemcsak a Tatárdombra, hanem a Bertalan utcai születési kezdetemhez a Szaturnusz a földön kommunista elmeosztálynak.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Kohut Katalin: Sürgetem a jövőt
  2014-02-09 00:33:17, vasárnap
 
 

Gépem előtt ülök,
szétfeszít a valóság.
Szükségem hatalmas:
ember társaságra vágyom.
Beszélgetni,
sírni, nevetni szeretnék.
Emberhez méltó sors az övék,
én voltam a nyomorult.
Mesélem az életemet.
Néha csak ábrándozom,
elképzelek egy új világot,
csodára vágyom.
Mennyi ismeretlen ismerős
harcol a nagyvilágban,
reménytelen a küzdelem.
A sötétség elborítja az eget,
szürke szőnyegbomba
takarja a valóságot.
Jó lenne megállítani
az időt, a gonosz pókot,
átlépkedni egy örök valóságba,
ahol nyugalmam meglelem.
Magamat hibáztatom,
az ember szeretetem
miért szerelem?
Rácsodálkoznék a természetre,
melyet annyi szem látott,
hallgatnám a vízeséseket,
a tengernek ős-morajlását,
nézném a tűz hatalmas
pusztító erejét,
mely forr vulkán lávaként.
Elemi erők tánca ez,
eső, fagy és afrikai forróság.
Hoztam az örökségét
a múltnak egykori
világ idegenjeivel.
Ismerték a természet erőit,
melyet megtanultak börtönnel.
Azt hiszik, sokan, aki szenved,
megérdemli sorsát.
Miért volt bűn embernek lenni?
Miért nem viselték el énekem?
Szív elleni dalokkal
miért csatároztak ellenem?
Hangszálaim elnémultak,
erőm szele nem érinti,
bántja füleim a suttogás.
Mennyivel másabb lenne
a szerelem halk szava,
a kimondott szó: szeretlek!
Két véglet vezeti erőmet:
a jövő történelme
és a szerelem.
Ezért élek még,
ez irányítja szívemet.
Az igaz történelemhez
szükséges lenne a szabadság,
szerelmemhez az emberség.
Várok hát, türelmetlenül,
sürgetem a jövőt,
induljon minél hamarabb,
nyújtsa felém segítő kezét.


2014. február 8.
 
 
0 komment , kategória:  Kohut Katalin  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 9 
2014.01 2014. Február 2014.03
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 95 db bejegyzés
e év: 796 db bejegyzés
Összes: 7246 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 364
  • e Hét: 732
  • e Hónap: 6973
  • e Év: 59239
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.