Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
A nincsen kormány elme ufós kísérettel erős
  2014-03-01 07:26:58, szombat
 
  A nyomorultak skizopren kormánya ember összezúzásból, kommunikációs és szexuális támadással emelkedve 1989-ben együtt Jakubcsek Gabriella már nem Gábor Áron rézágyúja, hanem nyomorult, nincsen nemi csapása Borsodnak Pszichografológiai Szörnyeteg koporsója hosszabbításában Melion Miklós nyomorult Rákóczi terének borsodi elmeosztályok ufós kíséretével jár, mint ahogyan a baloldalként beállt Gyurcsány, mely anyám idegbetegségéből jött létre az elmeosztályoktól Kata kocsma melletti kíséretével a perverzeknek. Most éppen Kormos újhelyi Rákóczi téri helyetti ember gyilkosság ismétlésénél járnak az Mszp-es elmeosztályok.

Bajnai Gordon zsidó nyomorultak, mint nincsenek felett áll a zsidó fesztiválok rendezőivel, mint jövő népével egykori Izraelnek. Presser Gábor által létrehozott Izraelt jelentik, mint nyomorultakat születésem óta. Nekik a végrehajtott ember áldozásuk szerint ennivaló sem jár, tőlünk ezt is elvették, ismétlésben is, öcsémet koldultatták a római egyház emelkedésekor a pusztító népei a cigányok helyett velem együtt.

Mint ahogyan minden karmikus református sorsát végrehajtották születésem óta, úgy a nincsen hosszabbítások helyettti támadásokat is, mint ahogyan Hegyi Barbara és Jakubcsek, dr. Kovács Gabriella mutatja, folytatták mindketten szexuális támadását a Pszichografológiának emberek áldozásával az egész Borsod megyei fekete világ apokalipszisen végig haladva valamennyi betegségén és rossz természeten, végig támadva.

A KDNP 1956-os náci keresztényeket jelent börtön erőssége mellett. Külön van Dávid Ibolya a Rákóczi téri lincselőivel Miskolcnak.

Az egykori atlantiszi mágiás sas jeles náci, amivel születésemkor kezdtek, ezek református egyházat alapítottak maguk helyetti megtámadásom után születésem óta Istálló-Jézus kezdetével egykori németeknek. Ide állt be a nácikhoz a Rákóczi téri Szörnyeteg koporsója 1972. óta nincsenként engem Tompalátás népe az Időjelekből, valamint a Rákóczi téri nincsen népe Dávid Mónikának. Mindkettő Rákóczi tér. Ezek tisztulnak születésem óta, emberré válnak, házasodnak, szaporodnak a jövő néppel. Itt lezárásra kerül a jövővel az emberiség felszámolása a bujaság és perverzség felszámolásával, megtisztultak.

Mind a Bertalan - Révész utcai hosszabbításokat jelentik emberek gyilkolásával és csonkításával.

A Kisgazdapárt bolondokat jelent, egykori honfoglaló Bi aranyketreces bolondokból hosszabbítását a két elmeosztálynak G. Maczó Ágnes jeruzsálemi borsodi csapással az Időjelekből hintás magyar kislányként.

47 év telt el, amióta 1967-ben a nyomorult nincsenekkel kezdték a létrehozását a hosszabbításnak. 1983-ban gyilkoltak le végleg a karmikus reformátusok ezer éves szerepjtátékosa Sz. István alkoholistája helyett a Kata és Lila kocsmának Miskolc Kiss tábornok utcáról. Vele kezdődött az ezer éves református karmikus szerepjátékosok sorsának és könyveinek végrehajtása születésemkor. Vele is zárult itt 1998-ban, a japánok helyetti gyalázásásommal, számomra érthetetlenül a Zöld Medeia nyomorultjai részéről.

Szabó István a miskolci igazságügyi elmeszakértők felett áll, alatta Dávid Mónika a Szörnyeteg koporsója 1972-ben eltemetett áll elméletben, dr. Vaszily Mária börtön orvos már nyugdíjban, az elvitt kimentettek, mint Szabó Edit doktornő és társai, Alberle Lajos a pesti orvosokkal, valamennyien ember gyilkosok a börtönnel együtt 1972. óta, mióta nincsenek, annyi dolguk van az emberiség felszámolása mellett, hogy a börtön bűnözőket tisztítsák, ezeket nyaraltatják a börtönnel a börtön priccsesekkel, mint egykori baszógépével a buzinak, amelyik sorsát a nyolcvanas években hajtotta végre a börtönével, így jöttek át a világ négy égtájának csapásaihoz végleges legyikolásom és kihalatása miatt az embereknek.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
2014.02 2014. Március 2014.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 127 db bejegyzés
e év: 796 db bejegyzés
Összes: 7246 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1052
  • e Hét: 2201
  • e Hónap: 8442
  • e Év: 60708
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.