Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 22 
Kampányra időzítve: mától szigorúbb szabályok szerint értéke
  2014-03-01 22:54:05, szombat
 
  2014-03-01. 12:34
Kampányra időzítve: mától szigorúbb szabályok szerint értékesíthető a cigányterroristák zsákmánya

Szombattól hatályos a fémtörvény módosítása, amelynek alapján bizonyos fémhulladékok csak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) előzetes vizsgálatával és engedélyével értékesíthetők - hívta fel a figyelmet az adóhatóság a Facebook-oldalán.
Az új szabályok alapján például vasúti sín, ipari kábel és csatornafedél csak akkor értékesíthető, ha azt előzőleg a NAV-hoz, mint fémkereskedelmi hatósághoz bejelentették, és azt a hivatal visszaigazolta. A bejelentés alól csak a gyártóknál, például autógyáraknál, kábelgyártó cégeknél keletkezett gyártási hulladék jelent kivételt.
A NAV tájékoztatása szerint az előzetes bejelentés elmulasztása pénzbírság kiszabásával járhat, és a fémkereskedő is számíthat szankciókra - akár fémkereskedelmi engedélye visszavonására -, ha hatósági visszaigazolás nélkül vesz át olyan fémet, amelyre a szigorúbb szabályok vonatkoznak. Újdonság az is, hogy magánszemélyek ezentúl maximum három köbméter fémhulladékot tárolhatnak az ingatlanukon.
A jogszabályváltozástól a fémlopások visszaszorítását várják.
(MTI)

További részletek: http://kuruc.info/r/1/124537/#ixzz2ukatqq8V
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Magyarország nagy része az EU legszegényebb területeihez ta
  2014-03-01 22:49:01, szombat
 
 
Magyarország nagy része az EU legszegényebb területeihez tartozik
Origo2014. 02. 28. 12:47


A hét magyarországi régióból négy is azon a listán van, amely az unió 20 legszegényebb térségét tartalmazza. Az Eurostat most nyilvánosságra hozott adatsora a 2011-es nemzeti össztermék alapján állította fel az uniós régiók rangsorát, az egy főre jutó GDP-t vásárlóerő-paritáson számolva.
hirdetés

Ezek szerint Észak-Magyarország (vagyis Nógrád, Borsod-Abaúj-Zemplén és Heves megye) a legrosszabban teljesítő magyar régió, ahol az egy főre jutó GDP mindössze az uniós átlag 40 százalékát éri el. Nem sokkal jobb a helyzet az Észak-Alföldön (Jász-Nagykun-Szolnok, Hajdú-Bihar és Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében) ahol 43, illetve a Dél-Alföldön (Békés, Csongrád és Bács-Kiskun megyében), ahol 44 százalékos a mutató. A Dél-Dunántúlon (Somogy, Baranya és Tolna megyében) is csak 45 százalékos az arány.

Ezzel Magyarország teljes keleti és déli része az unió legszegényebb térségei között található. A régiók utolsó 20 helyén a magyarok mellett csak a lengyel, a bolgár és a román periféria térségei szerepelnek. A legrosszabb mutatóval a bolgár Szeverozapaden rendelkezik, ott a GDP csak az átlag 29 százalékára rúg.

Az öt leggazdagabb területnek sorrendben London (az uniós átlag 321 százalékával), Luxemburg, Brüsszel, Hamburg és Pozsony számít, a szlovák főváros és környéke a 186 százalékos mutatóval még Párizst, a hollandiai Groningent és Stockholmot is megelőzi. Prága a 9., Bécs a 11. leggazdagabb város 171, illetve 165 százalékkal.

Magyarország relatív szegénységének jelzője az is, hogy a 75 százalékos határt a hétből csak egy régió, Budapest lépte át, 110 százalékos mutatóval. Szlovákiában óriási a különbség Pozsony és a vidék között, a főváros kiemelkedő gazdagsága mellett a három másik régió 51-72 százalék között áll, de még így is azon a szinten, ahol Nyugat-Magyarország.

A 125 százalékos határt összesen 41 régió haladta meg, ezek közül 11 volt Németországban, illetve 5-5 Hollandiában és Ausztriában.


http://www.origo.hu/gazdasag/gazdasag-plusz/20140228-az-orszag-nagy-resze-az-eu-l egszegenyebb-teruleteihez-tartozik.html?source=hirlevel
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Tele van-e Tarlós gatyája, ha Volner megjelenik?
  2014-03-01 22:46:20, szombat
 
  Egyetlen autóbusz átlagos bérleti díja a 10 éves futamidő alatt darabonként 224 millióba került volna, míg egy új autóbusz teljes vételára hozzávetőleg 50 millió forint. Az ügy még a Volner János irányában elfogultsággal nem vádolható hírportálok ingerküszöbét is elérte: az Index pl. címlapon számolt be a meghiúsított mutyiról.


Politikusbűnözés :: 2014-03-01. 10:20
Tele van-e Tarlós gatyája, ha Volner megjelenik?

Volner János, a Jobbik budapestiekért felelős alelnöke nem először veszi elejét a Tarlós István vezényletével nyélbe ütni kívánt mutyiknak. A legutóbbi - szerdai - fővárosi közgyűlésen ismételten a közpénzek megcsapolására tettek ócska kísérletet, amely további negyvenötmilliárd forinttal rontotta volna a fővárosi tömegközlekedési vállalat helyzetét. Annak a BKV-nak a helyzetét, amely már jelenleg is mintegy 800 milliárd forintos ,,belső adósságállománnyal" küzd. A kormányzati sikerpropagandát - mely szerint valamennyi önkormányzat adósságát átvállalták - ennek a számnak a tükrében kell megítélni, sikernek vagy éppen kudarcnak beállítani. Józan gondolkodás mellett belátható, hogy a konszolidáció jegyében Budapestnek juttatott mintegy százmilliárd forint eltörpül a valós szükségletekhez képest.
Történt tehát, hogy Tarlós István - szolgaian követve egyébként a Demszky-Hagyó-korszak által bevett gyakorlatot - úgy gondolta, hogy ezúttal is helyesebb lesz, ha a magánbefektetők is szerephez, és nem mellesleg jelentős fővárosi forrásokhoz jutnak.
Szerették volna elérni, hogy a Budapest autóbuszokat béreljen, ráadásul úgy, hogy 10 éves konstrukció végére hozzávetőleg négyszeres összeget fizették volna ki a járművekért ahhoz képest, mintha azokat megvásárolták volna. Egyetlen autóbusz átlagos bérleti díja a 10 éves futamidő alatt darabonként 224 millióba került volna, míg egy új autóbusz teljes vételára hozzávetőleg 50 millió forint. Az ügy még a Volner János irányában elfogultsággal nem vádolható hírportálok ingerküszöbét is elérte: az Index pl. címlapon számolt be a meghiúsított mutyiról.
Ehhez hasonló elképzeléseket utoljára Kocsis Istvántól, a Magyar Villamos Művek Zrt., illetve a BKV Zrt. egykori vezérigazgatójától láthattunk, akit a 2010-es kormányváltás után éppen Tarlós István vett a szárnyai alá, és melengetett keblén mindaddig, amíg a Nemzeti Nyomozóiroda munkatársai ,,hűtlen kezelés gyanújával" illeték, véget vetve ezáltal a bizarr barátságnak is.
Volner János azonban nem az a típusú ember, aki először üt, és azután kérdez, és lássuk be, a maga kellemes és udvarias modorával kézzelfogható sikereket ér el.
Bár Tarlós István állítja, hogy nincs tele a gatya Volner Jánostól, sajátos metakommunikációja ennek éppen az ellenkezőjéről tesz tanúbizonyságot:
És valóban, nem ez az első eset, hogy kellő furfanggal, jól időzített fellépéssel sikerült megvédeni a közpénzt, a közérdeket a korrupt mutyi elől. Ha csak a Fővárosi Közgyűlésben elért esetekre gondolunk, üdítő - ám annál inkább agyonhallgatott - színfolt volt például a Veres Pálné Gimnázium egyes épületrészeinek megvédése. Egyedül a fővárosi Jobbik következetes kiállásának köszönhető ugyanis, hogy Tarlós István szándékai megbicsaklottak: nem tudtak a belvárosi ingatlan tulajdonosaivá válni a Marshall-szigeteki és liechtensteini üzleti körök...
A korrupció elleni fellépés nem új keletű azonban a Jobbik budapestiekért felelős alelnökének, Volner Jánosnak, valamint a Jobbik budapesti elnökének, Szilágyi Györgynek a gyakorlatában. Két esztendővel ezelőtt éppen ők hívták életre a Jobbik ,,off-shore ellenes munkacsoportját" és ahogyan már megszokhattuk, az eredmények sem maradtak el. Az EU támogatásokkal összefüggésben feltárt, közel negyvenmilliárd forintot elérő visszaélés-sorozat nyilvánosságra hozatalát követően a kormányzat is jobbnak látta menekülőre fogni. Megszüntették a Nemzeti Fejlesztési Ügynökséget, valamint a teljes feladatkört elvették a Nemzeti Fejlesztési Minisztériumtól. Nem mellesleg szélnek eresztették a tarthatatlanná tett vezetői gárdát, melyet olyan nevek fémjeleztek, mint például a Közgépből az NFÜ élére ejtőernyőzött Petykó Zoltán.
A jelek tehát feltétlenül előremutatóak, minden bizodalmunk meglehet abban, hogy egy kedvező választási eredményt követően mindenre, így a fővárosra és annak jelenlegi vezetésére is kiterjedő elszámoltatás következik be. Akkor majd elválik, hogy tele van-e gatya vagy sem...
(Kuruc.info)

További részletek: http://kuruc.info/r/2/124509/?fb_action_ids=588280167930270&fb_action_types=o g.recommends&fb_source=other_multiline&action_object_map=%5B1451316801769 131%5D&action_type_map=%5B%22og.recommends%22%5D&action_ref_map=%5B%5D#ix zz2ukZ07P9d
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Máris fegyverkezésre szólít az Izraelnek behódolt Áljobb Sze
  2014-03-01 22:42:20, szombat
 
  Zsidóbűnözés :: 2014-03-01. 21:12
Máris fegyverkezésre szólít az Izraelnek behódolt Áljobb Szektor - az "orosz birodalom szétzúzását" ígérik

Sürgős mozgósításra szólította fel minden helyi szervezetét szombaton az Izraelnek hűségesküt fogadó (ál)Jobb Szektor (PSZ) nevű ukrán szélsőséges tömörülés központi stábja, válaszul arra, hogy az orosz felsőház jóváhagyta az orosz fegyveres erők ukrajnai bevetését.
Felhívásában a szervezet az "orosz birodalom szétzúzását" ígéri, egyúttal tevékenységük fokozására szólítja fel a kaukázusi lázadókat és "Oroszország felszabadító mozgalmait".
"Tudatában mindazoknak a veszélyeknek, amelyek az ukrán államiságot fenyegetik, a Jobboldali Szektor vezérkara sürgősen mozgósításra és felfegyverkezésre utasítja minden alegységét, és arra, hogy a térségükben kialakuló konkrét helyzet függvényében maximálisan egyeztessék lépéseiket az ukrán hadsereggel, az Ukrán Biztonsági Szolgálattal és a belügyminisztériummal" - áll a soviniszta és álszélsőjobboldali szervezetekből összeállt tömörülés nyilatkozatában, amelyet az Ukrainszka Pravda című lap ismertetett.
Az orosz felsőház döntését követően Olekszandr Turcsinov, Ukrajna ideiglenes elnöke összehívta a biztonsági szervek vezetőinek rendkívüli tanácskozását, John Kerry amerikai külügyminiszterrel folytatott telefonos megbeszélésén pedig az ukrán állam szuverenitása elleni nyílt agresszióként értékelte Oroszország lépéseit.
A hadsereg "általános mozgósításának" elrendelését szorgalmazta szombaton Vitalij Klicsko elnökjelölt, az UDAR (Ütés) nevű ukrán ellenzéki párt vezetője is.
"Nemzetiségüktől függetlenül emlékeztetjük Ukrajna minden állampolgárát (köztük az orosz nemzetiségűeket is), hogy harcunk a birodalmi törekvések ellen irányuló harc és nem oroszgyűlölő - hangoztatja felhívásában az antiszemitizmus ellen küzdő Jobboldali Szektor. - Az orosz birodalmat szét fogjuk zúzni. Felszólítjuk a Kaukázusi Ellenállási mozgalmat, továbbá Oroszország minden felszabadítási mozgalmát, hogy fokozzák tevékenységüket."
A közelmúltbeli kijevi kormányellenes összecsapásokban tevékeny szerepet játszó ukrán zsidóbarát szélsőséges tömörülés az elmúlt napokban a Kárpátalján is mozgolódott. Ungváron például pénteken az esetleges fosztogatások és a szervezett bűnelkövetések elleni kemény fellépésben állapodtak meg a nyugat-ukrajnai megye rendvédelmi szerveivel.
(MTI korrigálva)

További részletek: http://kuruc.info/r/4/124557/#ixzz2ukY0gcfv
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Az ukrán "nácik" levették az álarcot, és nyilvánosan is hűsé
  2014-03-01 22:41:18, szombat
 
  Zsidóbűnözés :: 2014-03-01. 19:37
Az ukrán "nácik" levették az álarcot, és nyilvánosan is hűséget esküdtek Izraelnek

Az ukrajnai izraeli nagykövetség tájékoztatása szerint február 26-án, Reuven Din El izraeli nagykövet találkozott az állítólag ,,náci" és ,,fasiszta" Jobb Szektor elnevezésű szervezet vezetőivel. Mint ismeretes, a Jobb Szektor tagjai voltak azok, akik nem csupán a végső győzelemig folytatandó harcra tüzelték a tüntetőket, de fegyvert is ragadtak a törvényesen megválasztott ukrán államfő hatalmának megdöntése céljából.
Zoom
A nagykövetség tájékoztatása szerint a Dmitrij Jaros pártelnök vezette küldöttség hangsúlyozta, hogy ,,toleráns politikát" kívánnak követni a nemzeti kérdésekben. ,,A gyűlölködő retorikát, különösképpen pedig az antiszemitizmust, a Jobb Szektor nem csupán elítéli, de küzdelmet is folytat ellene, minden törvényes eszközzel" - szögezte le Dmitrij Jaros, az ukrán ,,náci" part vezetője. Mint mondta, mozgalmának célja ,,egy demokratikus Ukrajna felépítése, átlátható, tiszta kormányzat felállítása, a küzdelem a korrupció ellen, továbbá egyenlő lehetőségeket kívánnak biztosítani minden nemzetnek, céljuk a nép egységesítése és egy olyan állam megteremtése, amelyet a nép irányít".
Zoom
Dmitrij Jaros, az Izraelnek hűségesküt fogadott "neonáci" pártvezér hívei között
A tárgyaló felek továbbá megállapodtak abban, hogy ,,forró drótot hoznak létre a provokációk megelőzése és a felmerülő kérdések megvitatása céljából". A ,,náci" mozgalom vezetői hangsúlyozták, hogy ,,az idegengyűlölet minden megnyilvánulását meg kell büntetni" - olvasható a kijevi izraeli nagykövetség közleményében.
,,Megtévesztéssel háborúzz!" - hangzik a Moszad elhíresült jelszava. A cionista irányítás alatt álló USA és Izrael jó ideje törekszik arra, hogy saját beépített ügynökeik révén az agresszív terjeszkedésükkel szemben álló erőket egymás ellen kijátsszák, illetve a kevésbé veszélyesnek tűnő ellenséget a legveszedelmesebbnek ítélt ellenségre uszítsák. A módszer számos sikert hozott az elmúlt évtizedekben. Afganisztánban például a Nyugattal ellenséges viszonyban álló radikális iszlamista szervezeteket fegyverezték fel, és vetették be a szovjet hadsereg ellen a 80-as években. Irakban az USA - miután a végletekig élezték a felekezeti ellentétet - a síita milíciák révén mért csapást a szunnita ellenállás központjaira, Líbiában és Szíriában pedig úgyszintén az iszlám radikálisok, sőt az al-Kaidához kötődő fegyveres csoportok segítségével igyekezett a Nyugat zűrzavart kelteni, és a cionista hódítással szembenálló rezsimeket megdönteni.
Zoom
A Jobb Szektor nem csupán elítéli, küzd is az antiszemitizmus ellen
Az ellenségek egymás elleni kijátszásának módszere olyannyira sikeresnek bizonyult, hogy most Ukrajnában is alkalmazzák. A nemzeti eszmétől feltüzelt ukránok tömegei abban a reményben vonultak az utcára, hogy végre egy szabad, független, mindenféle korrupciótól és idegen befolyástól mentes, virágzó Ukrajnát hozhatnak létre. A valóságban pedig a cionista világhódítók céljait szolgálják. Ha esetleg a nacionalisták és a radikális Jobb Szektor hívei ráébrednek arra, hogy csúnyán átverték őket, és a cionista karámba beterelt hazájukban sem jólét, sem függetlenség nincsen, már alighanem késő lesz.
Az egész óriási megtévesztő műveletben a kulcsszerepet nem a NATO hadereje játssza, hanem egyrészt a különböző ellenálló mozgalmak legfelső vezetésébe beépített moszados és nyugati ügynökök serege, másrészt pedig a hatékony pszichohadviselés. A megtévesztő propaganda-hadjárat emberek tömegeit képes olyan tettekre ösztönözni, amelyek saját érdekeikkel homlokegyenest ellentétesek.
Perge Ottó - Kuruc.info

További részletek: http://kuruc.info/r/39/124546/#ixzz2ukXiyI8K
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Mérges zsidók: 10 magyarból 9 szerint nem vagyunk bűnösök
  2014-03-01 22:37:04, szombat
 
  Mérges zsidók: 10 magyarból 9 szerint nem vagyunk bűnösök

27 feb 2014

A cionista rasszisták szerint csak a fehér, keresztény ember lehet kollektíven bűnös. Szerintük a magyarság felelős a ‘holokausztért', de a zsidók nem felelősek az általuk elkövetett népirtásokért. A hitgyülis szekta Tv híre.

zsidobun
10-ből 9 magyar szerint a magyar lakosság nem felelős a holokausztért

Nem a szélsőjobboldalnak üzen a megszállási emlékmű, véli libsi Political Capital kutatási igazgatója. Krekó Péter az ATV Startban elmondta, egy 2013-ban készült közvélemény-kutatás szerint az emberek döntő többsége alapvetően a németeket tartja felelősnek a holokausztért (ez sem valós, hiszen az ún. holokausztért sem lehet felelős egy egész nép, legfeljebb a cionisták szerint. Érdekes, hogy ez a söpredék általánosságban elutasítja az általánosítást, de a valóságban csak akkor, ha védett fajokról van szó, mint például ők vagy a cigányok Keresztényt, magyart, fehérek gond nélkül lehet sőt kell kollektíven mocskolni, bűnösözni), és csak 9 százalék gondolja úgy, hogy a magyar lakosságnak is volt szerepe a történtekben

Krekó szerint egyébként nehezen elképzelhető, hogy a kormány ne lett volna tisztában a következményekkel, amikor december végén a német megszállási emlékmű felállításáról döntött. A tiltakozás ugyanis borítékolható volt a zsidó szervezetek részéről, és persze Krekó szerint igenis fontos, hogy legyenek viták az emlékművel kapcsolatban.

Ugyanakkor azt is látni kell - teszi hozzá az elemző -, hogy aki ma ezt az emlékművet támadja, az a jelenleg uralkodó véleményáramlattal megy szembe, amely szerint a felelősség elsősorban a németeket, illetve bizonyos mértékben a magyar államot, mint egy a néptől távol álló bürokratikus rendszert terheli, a magyar népnek azonban semmiféle szerepe nincs a holokausztban.

atv.hu / J. I nyomán

http://magyarhajnal.com/merges-zsidok-10-magyarbol-9-szerint-nem-vagyunk-bunosok/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Egy kreténnel kevesebb a nemzeti együttműködésben
  2014-03-01 22:34:55, szombat
 
  Egy kreténnel kevesebb a nemzeti együttműködésben
Hakapeszi Miki

A röhejesen magasra jutott pénzügyi főkretén pofára esése nyilván örömteli hír, de senki se higgye, hogy pezsgődurrogtatásra és ordenáré lerészegedésre sarkallná a Mentális szerkesztőséget. Valszeg mi ekéztük a legintenzívebben szerencsétlen Doubravszky Györgyöt a blogoszférában, mégse tudunk egy pillanatra sem kacagni most a bukásán.

Miért is? Rendszerszinten a kis dilettáns agysebész távozása nem jelent semmit. Nem a sötét nímand tehet arról, hogy másfél éven át rajta röhögött az egész pénzügyi szakma. Százezres számban élnek ebben az országban olyan szerencsétlenek, akik azt hiszik, hogy mindenhez értenek, akik kívülállóként is megmondják bármelyik szakmabelinek, hogy mit hogy kell csinálni. Persze minősített eset, ha valaki a saját lábszagú összeesküvés-elméleteit helytállóbbnak gondolja, mint a kibaszott tényeket, de nagy az isten állatkertje, a magyarok istenéében pedig különösen sokan röfögnek. A gond ott kezdődik, ha a hatalom annyira dilettáns, vagy aljas, hogy a világmegváltó elszállt kreténeknek pozíciót ad.

D. úr esetében pont ez történt, s amikor már mindenki számára egyértelmű volt, hogy hova való, akkor is kitartott mellette fő mentora, aki a hóna alá nyúlt. A legnagyobb szopás, hogy nem az X-faktorban vagyunk, ez a segítő-védelmező nem más, mint az ország nemzeti bankjának elnöke. Akinek a helyét persze semmi sem fenyegeti.

Nem árt emlékezni arra, hogy mennyire káros volt D. tevékenysége. Már civil messiásként is behülyített több tízezer embert egy nevetséges baromsággal (ha többen összeállnak kiváltó hitelt kérni, az olcsóbb lesz, brrr), pénzügyi biztosként is agyament ökörségekkel adta a lovat a devizahitelesek alá, ötleteiből semmi se valósulhatott meg. A jegybanki kurfli már csak a jutalomjáték volt, emberünk agyműködésének szerencsére örök emléket állított az index azzal, hogy közölte egyik prezentációját - kihagyhatatlan!

A rendszernek szüksége volt egy olyan lúzerre, aki saját kútfőből nyomja azt a bankellenes demagóg baromságot, amit a nép nagy része hallani akar. De az idő túllépett rajta. A rendszert áprilisban nélküle is bebetonozzák, György pedig mehet vissza oda, ahonnan jött, s ahova való, az ezoterikus könyvei közé.

http://mentalisdeficit.blog.hu/2014/02/26/egy_kreten_bukik_a_fonoke_marad
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Az olaszok között is erősödik a patriotizmus és a zsidóelle
  2014-03-01 22:23:49, szombat
 
  Az olaszok között is erősödik a patriotizmus és a zsidóellenesség


"Itáliában is erősödik az antiszemitizmus, az előítéletesség és a rasszizmus" - állapítja meg egy most közzétett amerikai kormányzati jelentés.

A jelenség valódi okairól természetesen ezúttal sem esik szó. Az Olaszországban élő 30 ezer zsidó gyakran kénytelen szembesülni a rasszista okokra visszavezethető vandalizmussal és az internetes gyűlöletbeszéddel - állapítja meg az Egyesült Államok külügyminisztériumának frissen közzétett jelentése.

,,Az antiszemita társadalmi előítéletek továbbra is fennállnak" - olvasható a dokumentumban, amely arra is rámutat, hogy ,,ismert személyiségek és szélsőséges csoportok" is felelősek a zsidó közösség ellen intézett ,,támadásokért".

A jelentés leszögezi, hogy az Olaszországban élő zsidók 26%-a tapasztalt antiszemita jellegű cselekményt a 2013 novemberét megelőző 12 hónapban. Az olasz hatóságok azonban több esetben is lecsaptak a gaz nácikra. Tavaly áprilisban például bíróság elé állították és elítélték a Stormfront elnevezésű ,,szélsőséges" szervezet négy tagját, amiért weblapjukon ismert zsidó személyiségekről és vállalkozásokról írták le, hogy zsidók.
A dokumentum dicsérettel illeti az olasz oktatási minisztériumot, amely harcot hirdetett az ,,előítéletesség" ellen. A tanárokat például külön tanfolyamokon nevelik a zsidók imádatára, a Római La Sapienza Egyetemen pedig az antiszemitizmus témájával foglalkozó kurzust is szerveztek.

De hogy a fasizmus elleni harcot még fokozni kell, azt mi sem bizonyítja jobban, minthogy Itáliában nem csak a zsidókat, de a buzikat is üldözik. Ugyanis homoszexuális tinédzsereket nem egy esetben ,,szexuálisan bántalmaztak a rokonaik, nem engedték elhagyni az otthonukat, vagy éppen elzavarták őket otthonról" - áll a dokumentumban, melyből kiderül még, hogy a homokos diákok 42%-a szenvedett el megkülönböztetést a saját családjában. De a ,,melegek" elleni diszkrimináció tapasztalható az iskolákban, az éttermekben és bárokban, az interneten, valamint általában a médiában.

A jelentés felhívja a figyelmet arra, hogy Rómában tavaly egy 11 éves fiú és három felnőtt férfi lett öngyilkos azért, mert ,,szexuális mássága" miatt csúfolták vagy bántalmazták. Az ,,előítéletesség" a társadalom minden szintjén jelen van, amit jól mutat az a tény is, hogy az olasz integrációs miniszter, a néger Cecile Kyenge is gyakran céltáblája rasszista indíttatású támadásoknak vagy gúnyolódásnak. Így például az ,,Északi Liga képviselői és támogatói származására utalva ismételten gyalázzák őt" - áll a jelentésben.

Tavaly júniusban egy olasz bíróság börtönbüntetésre ítélte az Északi Liga egyik tagját, aki a Facebookon szólított fel az első olasz fekete miniszter megerőszakolására.

Perge Ottó - Kuruc.info (thelocal.it nyomán)


http://harcunk.info/index.php/hirek/393-az-olaszok-kozott-is-erosodik-a-patriotiz mus-es-a-zsidoellenesseg
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Egy Izraeli nemzetbiztonsági jelentés:
  2014-03-01 22:11:36, szombat
 
  Egy Izraeli nemzetbiztonsági jelentés: A helyzet pont az ellenkező, Assad elnök serege, a Hezbollah, meg Irán ereje egyre csak növekszik.. és már nincsen határ Libanon és Szíria között, az egész terület egy hatalmas orosz, és fejlett iráni fegyver raktárra vált át!

A szerdai katonai és nemzetbiztonsági izraeli (Debka) jelentések szerint, többé nincsenek határok Libanon és Szíria között, a szíriai arab hadsereg meg a Hezbollah, teljesen együtt dolgoznak, és katonailag, le is tudták zárni az egész fegyver csempészetet a két ország közöt melyet a dzsiadisták,meg a lázadók végeztek.
Ezek a területek többnyire hegyi 1600 méter magas vidékek, erdőkkel, és különböző hasadásokkal, mi miatt nem lehet megállpítani a mozgásokat a pontosan a terepen.

A Debka források szintén megírták, hogy az izraeli légicsapás Február 24e hétfőn, jóval mérsékeltebb volt mint ahogyan emlegetni szokták a médiában.. és csupán 4 rakéta kilövése történt az éjszaka, mely a Hezbollah jelentése szerint el sem találta a célját, de attól független választ ígért Izraelnek, olyan helyen és olyan időben, melybe nem számítanak majd rá.

Több izraeli katonai vezető szerint, a helyzet mindenek ellenére is azt mutatja, hogy Bashar Al-Assad, a hadseregével, a Hezbollah az egyre erősebb, ugyan akkor, a Beirút Damaszkusz Teheran tengely is folyamatosan erősödik.

Eli Sharfit tábornok keddi jelentése szerint, a fegyver mely ma a Hezbollah kezeiben va, meg a szíriai arab hadsereg kezében, az a legfejletebb, melyet valaha az iráni fegyvergyárak gyártottak, ezért Izraelnek folyamatos készenléti helyzteben kell lennie.
Sharfit jelentése volt az első ilyen fontosabb izraeli tiszt által, és az első izraeli jelentés, mely utal a hatalmas fegyver raktárra, melyé a libanoni szír határ vált...
Az utóbbi időbe (ÉS ERRE MINT MI, SZÍRIAI HÍREK ÍRÓGATÓI NAGYON KÍVÁNCSIAK VAGYUNK) az utóbbi időben, Bulgáirában Albániában, Koszovóban, meg "Magyarországon" a Hezbollah több ezer "Zsoldost" gyüjtött össze, a szír harcokhoz.

Vasárnap, avagy az izraeli légicsapás előtt egy nappal, a szíriai titkos-szoláglatnak sikerült felrobbantani egy kocsit, egy izraeli katonai kórház közelében, ahol szír lázadókat gyógyít Izrael, a robbanás során 14 en vesztették életüket.

Forrás:

http://www.dampress.net/index.php?page=show_det&select_page=12&id=40122

Szíriai Hírek fordítása 2014,03,01
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Választási deviancia
  2014-03-01 22:09:17, szombat
 
  Választási deviancia

Posted on 2014/03/01 Szerző: Admin
Ha háromezer aláírás összegyűlik, akkor cserébe eldobja maga elől a melleit takaró táblát Papp Réka Kinga, a 4K! -Negyedik Köztársaság sajtószóvivője. Legalábbis ezt ígéri a Facebook-oldalán a követőinek.

Facebookra a következő szöveggel posztolta ki a fényképét:

- Te, mi a vért csináljunk? Meg kéne nyomni még az aláírásgyűjtést.
- Nemtom, mér, a szocik micsináltak? Valami kampánycucc?
- Hát vót a Szanyinak az ilyen papírfeltartós mémje.
- Ja, hogy izé, lájkoljál és cserébe akármi?
- Jajajaja, az. De mit ajánljunk fel az aláírásokért cserébe?
- Nemtom. Mi van ingyen? Amit akarnak is.
- Mije van a Szanyinak?
- Szexbotránya.
- Jó, nemtom. Mondjuk akkor legyenek nálunk... csöcsök?
- De ez szexizmus.
- A hazáról van szó!
Fotó: Facebook

Az országgyűlési egyéni választókerületben indulni szándékozó jelöltek március 3-ig gyűjthetik az ajánlásokat, eddig az időpontig kell bejelenteni - és az ajánlóíveket leadni - az országgyűlési egyéni választókerületi választási bizottságnál, ha valaki indulni kíván a választáson.
(vs)

Bal-Rad komm: Föltételezzük, hogy kiváltképp a birkamenetes, Döbrögi-imádó vén matrónák fognak főként aláirni a deviáns libsi csürhének.

http://balrad.wordpress.com/2014/03/01/valasztasi-deviancia/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 22 
2014.02 2014. Március 2014.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 421 db bejegyzés
e év: 6200 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 817
  • e Hét: 6549
  • e Hónap: 17660
  • e Év: 171156
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.