Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
Kucsera Györgynek a magyar művészekről
  2014-03-14 06:55:15, péntek
 
  A magyar kultúrát és művészetet nem szabad kisajátítani. Nem lehet politika pártok eszköze, az nem bal vagy éppen jobb oldali érzelem kérdése. Akik saját önző céljaikra kisajátítják a magyar kultúra és művészet szabad és nemes küldetését, előbb-utóbb a történelem szemétdombjára fognak kerülni.
/Kucsera György főszerkesztő, a Magyar Művészekért Alapítvány alapítója/

Ezeket a sorokat olvastam ma reggel, amikor egy festmény címe után néztem szét és teljesen ledermedtem Kucsera György főszerkesztő, a Magyar Művészekért Alapítvány alapítója sorain, úgy éreztem, hogy végtelenül akarnak még játszani a művészeik az emberi sorsokkal, életekkel.

Születésem óta a Szentháromság Omega, Metro (ezek az ortodoxok is orosz főpappal), Illés apokalipszist hajt végre emberi családon, rajtam, melyet az elmeosztályok ismételnek húsz esztendeje a magyar művészek 130 éves apokalipsziseivel együtt, mert a nyugatosok és a keletesek is ezt írtak, vasbabilonos apokalipszist, mégsem kerültek a történelem szemétdombjára, velük van tele a wikipédia és a Zöld Medeia horrosainak színészeivel.

A festők is apokalipszist festettek, így állították össze még a gimnáziumi művészeti könyvet is, futurista, szűrrealista és különböző irányzatokkal, köztük volt a Hunnia börtön elme Vatikánja is, Pax Romana egykori történelmével, amivel a cigányság győzött felettem a börtönnel, nagy feszületüket rám tették a szirmabesenyői központtal. Lehet-e művész a Zöld Medeia, amelyik Benkő Dánielékkel már hetven éve ismétli anyám apjának, Benkő Lajosnak magyarként való megáldozását a magyar-német zsidók által, akik miatt a vasfüggönyös Táncdalfesztivál létrejött?

Én úgy módosítanám Kucsera György sorait, hogy az a művész, aki nem mondja ki az igazságot, aki nem a világ jobbítására törekszik, tanítására a magyar nyelvnek tisztességesen, aki nem láttatja realista módon a politikai játszmák valóságát, akiben nincsen ember szeretet, aki nem csodálkozik rá a világra, benne a természetre, az emberre, aki nem emeli fel a szavát a csapások ellen, az nem művész. Nagyon sokan nem azok, akik felett áll a művészeti alapítvány, legyen bármilyen csodálatos az alkotásuk. Én az embert nézem mindenkiben, nem azt, milyen sötét lélekkel alkot szépséget, mely becsapós, bár mindenben a tökéletesség megtestesítőjére csodálkozom rá, nem az elme különféle irányzataira, a betegség nem művészet, soha nem volt az. Ez egy ártó, sötét lelki állapot, s az apokalipszist írók, festők műveit mindig életbe hozták, megteremtették, mint labor és árnyéknépeket, indigó és kristálynak mondott fénymásolóval létrehozott apokaliptikus gyermekeket, s már a nyomorultak megszületése kilencven éve tart a világ átcserélésével. Ezeknek a filmjeik sem művészetek, totális vége az embernek, az erkölcsnek, a természetesnek.

Én saját, önző céljaimra haldoklásom idején megtanulva ismét írni értelmiség legyőzés sorozatok után kisajátítom a művészetet, kisajítátottam ezelőtt húsz évvel is, hiszen a saját kommunista áldozásomat írtam meg novellákban, a Vörös Oroszlán alapján, saját misztikus Annás egykori reinkarnálódó Anna történelmét Kner Izidor könyve alapján az okkultistáknak, egykori izraeli valóságát is az ottani templom kárpit kettészakadásának az Isten lánya Anna férjhez menésekor...., saját önző céljaimra használtam a gyerekverseket, szűrrealista módon Szepes Mária tanításai szerint mesékben írtam meg az apokalipszist egykori történelmek alapján, amit a borsodiak hajtottak végre. Saját önző célom volt azon cserepek megfestése a jelenlegi fekete kenyér ünnepének képviselőinek szimbólumaival egykori történelmek alapján, melyeket rajtunk végrehajtottak születésem óta.

Saját önző célom a leplezés. Nem tartom magam művésznek, én ének-magyar tanárnő lettem volna, viszont nyelvi tehetség voltam, ezért zúztak annyian és sokszor össze. Tudom, hogy nagyon kevesen maradtak Magyarországból, nincs ki képviselni az igazi művészetet, amerre nézek, féktelen elmeosztály, börtön, vasbabiloni lírai karám vezeti az írótollakat az ezer éves karmikus szerepjátszók mellett, akinek könyveit rajtam végrehajtották. A történelem szemétdombjára kerültem egyből születésem után a Pán-Európai Unió Ágnes nemesi megváltója sorsaként a cigányság és kelet emberré nemesedőjének szorgalmas világmegváltójaként a lírai karámnak, Horváth Gyula Keletes írása szerint.

Nincs jobb és baloldali politika, senki sem ír róluk, csak a sötét fejűek, játék van, az elmeosztály végtelen ember gyilkosságának hosszabbításával.

A Győri kivándorolt balettet sem ítélem el, miután bemutatta a három maffia és az áldozat három királlyal történő kivégzését, mint a valóságos történelmemet egyik utcabeli apokaliptikus csapás sorsaként. Utána el kell menekülni innen. Történelmet írt Magyarországnak Borsod megye, az állítólagos művészekkel együtt, mint az Egri csillagokat érthetetlenül rajtam és családomon hajtva végre óvodai forrázással Hegyi Barbara elmondása szerint 1980-ban még, itt jártak ennél a könyvnél. A vasfüggönyös Heti hetes feketéi szerint magyarok támadtak magyarokra, ez is, mint István király ezer éves római egyházas képviseletként meg van hamisítva. Napkirályok voltak, mint XIV. Lajos. Nincs István korona és történelem a Vörös Oroszlánosokkal, nincsen pogány nép az Időjelekből a feszületes Deák Bill Gyula alvilági népével, a csótányával a punkoknak Miskolcról, Vargával a Pszichografolológiából, amit átírtak füvesekre és utcanépre, buzikkal együtt, mivel ezek jelentik a Mónika Showos Rákóczi téri hosszabbítását a Dávid Szörnyeteg koporsójának, melyek születésem óta minket gyilkolnak, húsz éve hosszabbítanak, így diplomáznak gyerekeik, betegségeik miatt engem támadnak születésem óta.

Bródy egyetlen dalát jelentette az angol történelem kezdete Koncz Zsuzsa kiválasztott szaturnuszi kommunistával, a Henrik jaj, rendes fiú volt... itt sorakoztak a születésem kezdete óta Zirkuli névmagyarázójából a Katalin könyvből az egykori pusztai Katalin lefejezettek, vagyis az angol történelmet is, melyet most is ismételtek az akkori fekete világ Vörös Oroszlánjával előlről kezdte a média.Mindegyik csapás és szerepjátékos saját önző céljára fordította ki a történelmet, írásait, verseit, színészetét, mely itt a fasiszta korokról szólt kimondottan, őket vitték színésznek, de kifordították a régi filmeket is a Hunnia börtönnel, ezen nőttek fel a fekete zenészek, mint utcanépek, melyek elfértek a főnix 666 zenészei és énekesei mellett.

Lehetnek-e híres művészek a vasfüggönyös Táncdalfesztiválosok, akik körben jártak emberi áldozataikkal az egész világot történelmükkel, a náci sakkjával együtt, focival, gumidominoval, go japán kártyajátékkal, s valamennyi játékokukat, mint az orosz adminárist nem is ismerem, Ádám és Éva régi és Új bibliai történelmével, egész Ázsia történelmével? Lehet-e művész a zsidó Talmudos nép, amelyik a bölcsődében sánta vörös botos Jézusa kezdetével megrántotta csípőcsontomat, sas jelével ismétli a történelmet betegségeivel, fóbiáival együtt rám terhelve őket?

Lehet-e művészeti vezető az a Müller Péter Sziámi, aki a politikusok elmeosztályát emelte, köztük a jobbikos miskolci beállítású Vona Gábort, aki taníttatásakor az öcsém arcát pszichózis végrehajtásával keresztül húzta, még személyiség nélküli Vona szimbólumát, s ezt Hikszkosz videóban ki is adta, úgymont politikai bolondok és elmbetegek leplezőjeként maga, mint skizopren refrén végrehajtója a cigánysággal együtt izrali központjával, az egykori roma börtönével, Farkasékkal, melyek mindig az első lírai karám berendezettjét jelentik egy-egy országnak, mint egykori Szlovákiának? Ezek között élek, a Bertalan és Révész utcai csapások sorsát ismétlik rajtam a nyolcvanas évek óta, ez jelenti a politikát. Müller művészeti vezetője a 666 cigánytelepnek Borsodból a világ összes könyvét a börtönnel és az elmeosztályokkal maguk helyett rajtunk végrehajtotta, felszámolták az embereket, s mai napig az elmeosztály kínzása és cipelése alatt állok már húsz esztendeje csapásaikkal a csapások betegségei miatt.

Lehet-e művészeti vezető az Időjelek Pálinkása, mint apokalipszis csapása ember áldozással, megadva a világ végét folyamatosan a többi Időjelek csapásával együtt, Vargákkal, akiknek az arca nem lehet ismerős és semmik sem lehettek volna. Itt a Faosz művészeti vezetőjévé tették Varga Lászlót a Pszichografológiai Bertalan utcából, aki kommunistaként beutazta az egész világot, míg minket gyilkoltak és torzítottak a Vargák helyett, ő Visszhangot írt, amit itt a menhely ismételt 2001. óta.

Lehet-e művészeti vezető Alföldi Róbert a börtönből, vasbabilonos nemi csapásként? Lehetnek-e a Markók a börtönt képviselve balettesek és művészeti vezetők, akiket szabadon engedtek, mint az 1956. utáni börtön bűnözőket, akik megírták és lefordíttatták a világ összes könyvét embereken történő végrehajtás miatt? Lehet-e művész egy sötétkapus dög, amelyik a reformátusokat folyamatosan mentve a sorsukat emberekre terhelte? Lehet-e művész egy ember áldozással felemelt emberi sorsra juttatott 666 cigánya? Lehet- e művész egy Vörös Oroszlános hetven éves állandó apokaliptikus szereplő Nagy Karola egykori hunyadi nemes füves elmeosztályról a Mimóza áldozó indiai cigánytelep által emelt nemesek közül?
Most az ő kezeikben van, a lírai karám vasfüggönyös csapásai kezében a művészi élet és a börtönében, ezért nem akarnak az elmeosztályok hosszabbításával igazat beszélni.

Lehetnek-e művészek az ember áldozással médiába vitt popposok, a végtelen nyomorultak 1967-es kezdetével a pszichografológiai okkultista csapások közül a folyamatosan alulról termelt két utcán végighaladók Kökény és többi ismétlője a kommunista Medve kor ismétlőinek Kata gyümölcsei versem alapján, amit itt Kata kocsmával rendeztek be Mészáros nevekkel Mészáros Kataként. Lehet- művész a Lila kocsma rendetlen Ganxtája, amelyik ember áldozással került médába az elmeosztályával a pusztítótól?

Lehetnek- művészek a vasbabilonos kommunizmus a vasfeszületes bibliás föld létrehozói? A bibiás föld része Erdély is, aminek történelmével fenyő áldozásommal a lírai karám börtön művészei szerint születésemkor kezdtek Benkőékkel. Lehet-e művész Vass Albert egykori Vörös Oroszlános nemeseivel?
Harcolnak világ-Magyarországként a romániai területen élő nyomorultakért, alkoholistákért és vasfüggönyösökért. A székely börtön hullaszállító népet nem minősítem.

Művésznek számítanak-e a Sükösdi könyvben kiadott apokalilipszist, kommunizmust végrehajtó rockzenészek, hippik, műanyag kommunizmust végrehajtó punkok, amik sorsát velem tartósítottak,így szerepeltek utána a médiában vigyorogva emberek megölése felett, mint elmebetegek? Zenei csapásként írták meg őket, gyalázatukkal együtt. Valamennyien főnix fekete éjszaka világát és vasbabilont jelentenek.

Lehetnek-e művészek a sötétkapus magyar nótás mulatós dögök, akik tortivornyát rendeznek, ismételve a média tetteit, valamennyi megjelent ezer éves karmikus szereplő könyvével emberi családon?

Tegye mindenki magának a kérdést, lehetnek-e művészek az értelmiség összezúzásával emelkedett helyesírni nem tudó néptömegek nincsenjei, akik izraeli kezdettel történő emelkedésekor levegővel etettek minket emberként? Lehetnek-e művészek a józsefvárosi kutya teremtők, melyek az Időjeleket létrehozták kommunista kornak, s sorsukat rajtam hajtották végre, hogy kézzel kell mosniuk, mint mosónőknek. Mindegyiknek megvolt a saját könyve és szerepe.Müller művészeti vezetője a coca cola már 1972. óta tompalátással Időjelekből hosszabbító tort ülő vasfüggönyös zenészeivel biblia olvastatással mentette meg az összes szereplőjét a vasbabilonos bibliának.

Lehetnek- e művészek a média Ufós kísérettel rendelkező tagjai, akik 1998. óta cirill és valamennyi betű, mint egykori magyarság elleni csapások történelmét ismételték és végrehajtották, mint a magyar népdalokból, dalokból létrehozott népek történelmét, itt gondolok a thálibokra például a Hová mégy te kis nyulacska gyerekdalból? Az egész világ történelmét itt ismételték űrhajós kísérettel, bot kormányukkal együtt.

Azt hiszem, felül kell vizsgálni, a valamikor is élt művészek közül mennyien írtak igazságot, mint Illyés Gyula paraszt eredete ellenére, meg Móricz Zsigmond realistaként, Petőfi Sándor még Isten hívő eredettel, utána elpusztították az Istenét, azóta csak feketék teremtenek csapásokat, mint Ádám és Éva nemi csapásait személyiség nélkülinek. A csillagok nagyon ritkán jönnek a földre, ők voltak az igazi művészek, melyek egykor jelentették nagyon régen a Kincsesbánya az én hazám című vers alapján az országot, mint gyémántok. Itt gyémánt díjakat adnak a 666 népének, meg Múzsa, Nívó díjakat a keletes vasfüggönyös csapásoknak. Nagyon ritka az olyan művész, aki egykori vas történelmét megírta, mint Jókai Mór, ami igazolja, hogy a biblia már többször is volt itt berendezve, de embereket régebben nem támadtak meg.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
2014.02 2014. Március 2014.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 127 db bejegyzés
e év: 796 db bejegyzés
Összes: 7244 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 350
  • e Hét: 2237
  • e Hónap: 4596
  • e Év: 56862
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.