Belépés
foldinefehereva.blog.xfree.hu
Embernek lenni nehéz, de másnak lenni nem érdemes. földes éva
2010.01.01
Online
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 4 
Arany János
  2014-03-02 23:19:32, vasárnap
 
 

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Szepes Mária: gondolata
  2014-03-02 21:42:15, vasárnap
 
 

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Egy nő „erogén zónája”: a lelke.”
  2014-03-02 18:18:21, vasárnap
 
 


A nőnek olyan szeretetre van szüksége, amely nem mulandó. A nő - még a legérzékibb nő is - a lelkével szeret igazán, s nincs olyan párkapcsolati tanács és szexuális trükk, amely boldoggá tudna tenni egy olyan nőt, akit lelkileg nem szeretnek. Akármilyen érzéki bravúr, vagy megrendítő testi gyönyör - egy nőnek ez nem elég, mert az igazi gyönyörpontja nem bonctani helyen rejlik, nem is, ahogy mondani szokás, az ,,egész testében", hanem az egész lelkében. Minden olyan ölelés, mely csakis az ,,erogén zónák" ingerlésén alapul, kevés neki. Egy nő ,,erogén zónája": a lelke."

forr.:internet
 
 
0 komment , kategória:  Belső kör  
Egy ismerősöm naplójába...
  2014-03-02 18:00:46, vasárnap
 
  A rossz hír, hogy felismerések - amennyiben nem változtatsz, nem szembesülsz a valósággal, egész évben így maradnak, tévútra visznek és folyamatos kapcsolati nehézségeket generálnak, a magán életben is!
Ha viszont tiszta vizet öntesz a pohárba - akkor gyors és sikeres előrelépések születnek az életterületeiden. Még akkor is ha sírva felszámolsz, elengedsz egy-egy szerelmet, barátot, betegségtudatot... vagy a saját függőségeidet illetve téged függőségben tartó személyeket.

Felismered, hogy kiszolgáltatott és/vagy áldozat vagy a kapcsolatodon belül. Nem azért mert a valóságban az vagy, de elhitted hogy meg kell felelned, meg kell csinálnod bizonyos dolgokat, hogy szeressenek és elfogadjanak. Felismered a sodródást, a függőségeid miatti lezuhanásokat, játszmákat, megtapasztalod a mélyrepülést, ráébredsz, hogy anyám... én nem ezt a lovat akartam!! (saját függőségeid elengedése pl - mikor csak kapaszkodsz a másikba, hogy ne legyél egyedül... zsarolod ha nincs veled... hisztizel ha mással beszél, találkozik, dolgozik, hátráltat- hiszen unatkozol nélküle- nincs akit formálhass, parancsolhass, félelembe tarthass, hogy elhagyod ha...- jaaa és az is függőség, ha te hagyod, hogy ezt csinálják veled!)

Ezek fontos dolgok! Nem véletlenül jönnek a felismerések! Minden csábítás, élethelyzet, függőség, azért kerül eléd mert dolgod van vele- meg kell élned ezt is - hogy tudd, mi az amit nem is akarsz tulajdonképpen - de ki kellett próbálnod, hogy világossá váljon
forr.:internet

tovább...

minden kapcsolatodról lehullik az álca - és ha eddig még nem láttad meg a buktatókat vagy a szépségeket, akkor ebben a pár napban láthatóvá válik minden. Persze itt is az a lényeg, hogy mi az amit meg tudsz bocsátani (kell-e megbocsátani és tovább élni ebben ) mi az amit még nem akarsz észrevenni abból amit meglátsz... mennyire élsz a múlt ködében (az első romantikus napokban) mennyire várod azt, hogy majd megváltozik és olyan boldoggá tesz, mint annak idején...

Pontosan látni fogod, ki mennyire csap be vagy használ ki — és azt is, hogy te mennyire segíted őt ezekben a játszmákban! És ugyan ez igaz a ,,jó" felismerésekre is... észre veszed ha valaki jobban szeret, mint gondoltad... ha többet ad, mint amit te adsz neki... ha igazságos veled (minden előítéleted ellenére) ha már felnőtt a gyereked és ideje elengedned... és hogy a betegségeidet is el tudod engedni... stb...

Mennyire szeretem magam? - ha nem szeretem teljesen, szőröstül-bőröstül-hibástul önmagam, akkor hogyan is várhatom el, hogy bárki szeressen? Ha azt sugározom, hogy nem vagyok elég jó- akkor pont olyanokat fogok bevonzani, akik ugyanezt sugározzák és élik meg önmagukkal kapcsolatban. (aztán ha nem erősítjük meg naponta egymást, hogy elég jó a másik, azonnal elkezdődnek a játszmák, sértődések, követelőzések) Két félemberből nem lesz egész!

Mennyire tudtam elengedni a sérelmeket, a múltat és mennyire tudtam megbocsátani (bárkinek, mindenkinek, főleg magamnak)?? - Ha teli vagy a múlt fájdalmaival, hogyan is élvezhetnéd a jelen boldogságát?

Mennyire vagyok egész? - Ha csak valaki más hiányának fájdalmát akarom pótolni egy új kapcsolattal, akkor függőségbe vagyok, a félelemtől, magánytól, stb Tehát önmagamban is elégedettnek, boldognak, kell lennem, hogy ugyanilyen társat vonzzak be!

Két önálló, egész ember kapcsolata maga a Teljesség
forr.:internet
 
 
0 komment , kategória:  Belső kör  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 4 
2014.02 2014. Március 2014.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 2 db bejegyzés
e hónap: 34 db bejegyzés
e év: 310 db bejegyzés
Összes: 9037 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1334
  • e Hét: 3505
  • e Hónap: 12527
  • e Év: 80292
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.