Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 4 
A darabokra hullott trianoni bibliák határát elme rendezi
  2014-03-02 19:20:57, vasárnap
 
  A romániai 130 éve Európa területén berendezett Pszichografológiai Bibliai börtön apokalipszis a világ négy égtája ellen bibliai határokat az én trianoni Keletes vasbabilonos Jehova és Debreceni biblia olvastatásommal éveken keresztül a csapások mentésével a börtön és elmeosztályok által visszaállítja az ukrán egykori bibliáját Romániának. Románia már nincsen, ott a börtön, a Parabrutális és a vasfüggönyös Erdély van feketevonatként, amiért a börtön Müllerékkel megölte a nagynénémet 1999-ben, akkor ismételték az Észak-Magyarország rajzait és megjelent írásait a lírai karámtól mentésével Dudás Sándor Olajfák hegyi költőnek hetven éve már folyamatosan embereket támadta helyette.

A magyar és német zsidó reformátusok maradtak meg születésem előtt, A Benkő reformátusokat jelentette a börtön fogságában az egykori trianoni biblia. Nincsenek többen. Engem születésemkor áldozott meg a német-magyar református nép, a magyarok közül mindenki a börtönnel együtt, fertelmet hajtottak végre, erről kellene beszélni és megszabadítani a kínzóimtól, hogy a magyarok Zalartnayékkal és Benkóékkal mint zsoldosaival a Talmudos zsidóknak megölték az embereket, így járták Európát, amivel folyamatosan is dicsekszenek is.
Anyám sorsát a magyar reformátusok kezdték el ismétlésben, akik végig gyalázták és gyilkolták születésemig csonkításával a Rákóczi terüknek, ez van itt az utcában beállítva, ezt hajtották végre rajtam, Müllerékkel együtt születésem óta.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
1983. Pázsit nincsen Pszichografológi Horváth német ura
  2014-03-02 07:59:05, vasárnap
 
  1983-ban rendezték be az elsüllyedt világ Pázsitját Sátoraljaújhelyen újabb lakókkal, közéjük vitték már a kék szemű németek itt Molnár Csabával berendezett hideg kék szeműek helyetti megáldozásban bátyámat, aki az 1971-es hosszabbító Keresztöltést vette el feleségül, rá erőszakolta a Keresztesi familia, amik meddők voltak.

Ott meccset rendeztek az árvíz területen, ahová megérkezett a németek magyar régi ura, Horváth cigány üzletembereként a Herukonnak. Szégyelltem nagyon magam, mert anyám hozzáfordult és azt mondta neki, hogy a lányom már érettségizett, mert bezártak a lakásba Kántorral miskolci berendezéssel Talmudos mirigyesként azzal, hogy nem engednek iskolába.

Mint kiderült Horváth német úr annak idején a magyar és német reformátusokkal nem engedte anyámat tovább tanulni, ezt ismétlik folyamatosan a két utcán végighaladva, anyám és az anyja sorsát a Pszichografológiájával a Jeruzsáelem ellenes apokalipszisnek Müller Péterékkel ismétlésben átíva csonkítással a börtönnel, mert mindent a börtönt talált ki az elmeosztályok kiengedésével együtt.

Németország gyakorlatilag a vasfüggönyös Tándalfesztiválosok elmeosztálya, mint amiknek emberhez méltó sorsuk volt miatt megszünt létezni. Pszichografológia Münchenből és nyomorultak, amik beházasodtak oda fekélyes nemi szervükkel jelentik az egykori országot a magyarok miatt. Most a Pszichografológiai Horváthoktól válnak a nemi támadóim által megmentett börtön népek. Egyikük, Erika helyett iszonyatot művelt a két börtön 1986-ban a börtön utcanépével elköltözésem előtt. Ő már nyugdíjas tanárnője a megyének. Maffia jó a neve jelentése egykori férjének. 1984-ben értek ismét az ezeréves református állandó szerepjátékosokhoz, odaszúrtak a szívembe, úgy feküdtem habzó szájjal. Előtte való éven a római egyházas puszttító kivette a mandulámat miskolci római egyházas csapása miatt. 1995-ben kezdték el az Erikák sorsának folytatását Nagy Erikával, Zoltán Erikával, ami éppen a zöld Medeia engem tágítójával az elmeosztályának japán hintás gésájál járt az Oláh Fejezetek a szexualitás történetében születésem előttől ismételt könyvében a médiának. LÍrai karám írta a könyvet, így hozták létre a benne lévő népeket vasbabilonként.

Itt rengeteg Horváth van, mindegyik az én gyilkosságomból születésem óta, így élnek az apokaliptikus csapások, melyeknek voltak ellenségei, én kaptam a csapásaikat. Horváth úr a vasgyári munkás Berci boltos fia, Berci, amelyik a Dörmögő Dömötör robot Bercijét hajtotta végre Törőcsik Mari kommunistáival. Helyette 1998-ban a Lila kocsmai cseremisz pusztító és a Rákóczi tér a Zöld medeiával, Müller Péterék engem gyilkoltak le. Ugyanígy kivitték a városból a börtön Horváth urát a családvédelmi intézetnek Kati feleségével. Horváth belőlem zenetanárként élt, sántaként kiválasztott lett a lábmegrántásom óta születésem után egyből. Így élte apokaliptikus jkarmikus életét a börtönével együtt, elköltözött Budapestre az elmeosztálytól Kati feleséggel együtt, megöregedve, jólétben, miközben az ennivalót is Miskolc városa Kata és Lila kocsmás alkoholista kommunizmust végrehajtóival elvette tőlünk végleg 1967-ben, így ették a finomságokat, amit ismételtek Rima Jeruzsálemként való megtámadásom előtt 1991-es Bertalan utcai legyilkolásomkor és utána is koldultatással, öcsémmel együtt, a cigányság lopásai közepette.

Az a cigány, aki embert gyilkol, az nem cigány. Az ősi cigányságnak megvan a saját helye, saját feladata, nem támad és nem áldoz embereket, aki így emelkedik, az nem cigány, hanem csapás.

Horváth Charli a miskolci Lila kocsmai cseremiszhez tartozik, ezért kellett visszajönnie, emberiség ellenes világ négy része ellenes csapás már ismétlésben a többi Horváthttal együtt, most ember gyilkos 56 éve, de hetven éve támadták meg apáékat a pszichografológiaiak filmeket végrehajtva. Ez a Duna tévé összes élővilág ellenes csapásával a Hunnia börtönnek, amik most éppen románoknak mutatják a régi filmeket, már mutatták németeknek, oroszoknak is.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
1995-ös Száműzőtt nap 130 éves világ vége emberre
  2014-03-02 06:56:04, vasárnap
 
  Dr. Túry és a pesti orvosok mentek végig folyamatosan a Vörös Oroszlán meséin, szerte a világon, az én írásaimmal együtt. Amikor Leilah zsidó történetéhez értem a 130 évvel ezelőtti varjús világ végének, jött Dobay idegorvos a Hitler-Braun családi házba, melynek aljanép szülöttjei és népe azért gyilkolt folyamatosan embert, mert Hitler népét a Rákóczi tér erkölcstelenségbe vitte, így költözött el Braunné miskolci rokonságával, általam egy fürdőszobás kiliáni garzonba. Már a garzonból hozták a kreatív munkáit egykori elmeosztályoknak, mint művészetet. Vicziánné, amelyik helyett dr. M-je Bródy apokalipszisnek kiállította a kartonomat, hogy én a római egyházas ufós elmebeteg vagyok közölte, hogy Braunné a Rákóczi térről hozzáfeküdt Braun fiaihoz az ágyban, de már akkor végig gyaláztak engem a nyolcvanas évektől a Rákóczi tér tisztításával együtt, megtisztulnak, utána mennek át a másik világba, mint a Szajkók, akik helyett kurválkodtam Pesten elme kiabálása szerint 1975-ben. Az aljanépe Tóthnénak a Révészről jött át a fiaihoz Amerikából, lopnak, mocskolnak, lábtörlőre szarnak, ezek loptak végig egy életen, emelve a maffiákkal együtt a helyi zöldségeseket egykori korok római egyházas búcsú dinnyés szatyor alapján, ebből élnek a szirmabesenyő náci maffiák szőkékkel együtt. A helyi rendőrség állította be 2004. körül a Tamás nevű zöldségesét Szirmabesenyőnek, befejezte az utcai apokalipszist a Hitel táblája kitételével a Földhivatalra a börtönnel.

Dr. Túry és elmeosztálya az orvosok szerinti együttes beállítással nemcsak világ gyilkos, hanem felszámolta az emberiséget is már ismétlésben is. Ahogyan írtam a világ és Magyarország történelmét, hajtották végre 1991. óta a Bertalan utcaiak feletti kíséret kivégzőivel, itt vannak a lakásban a médiával együtt, mióta 1995-től ismétlik az összes könyvét a világnak a gyámügyi Takács és társai rendetlennek való nyilvánításával, az összes elmeosztályával a világnak, már kiterjedt a rendetlen, házépítés mozgalom Amerikára, Angliára is tehetség kutató műsoraival együtt az x faxtornak. Börtön bűnözők valamennyien és elmebetegek. Ez már nem az apokalipszis, hanem dicsekvés az emberek meggyilkolása fölött. Az apokalipszis Mülleréké román börtönnel és a Jeruzsálemé volt a magyar börtön bűnözőkkel.

1995-ben értek a Száműzött Nap egykori Napistenhez, akinek Pannija találkozik a rókával, farkassal és a varjúval. Ezt Oszwald Marika jelentette volna, németként megmentve, engem állítottak be a magyarokkal egykori Piroskának, mert a szőke elmeszülöttek fontosabbak, mint az emberek.

Ekkor jött a szabadköműves egykori Róka, egykori Farkas, s a jelenlegi varjú, amelyik nem halmozta most fel a jeruzsálemi káosz írásokat, hanem a börtön tette az 1956-osokkal.

Rima Jeruzsálemes világ végét hajtott végre a média a pesti rendőrséggel, valamennyi elmeosztály az egész országban, ezt jelentette varjú az Ébredő játszótér Illés apokalipszis kezdetének, ébredő játszótérnek a vége. Nagy Anna halottja helyett a reformátusoknak támadtak rám az egészségügyi gyilkosok. gyalázatával Dávid Mónika Szörnyeteg koporsójának. Müller Péter ezt követően ismételni kezdte a Révész és Bertalan utcai rima Jeruzsáelemes apokalipszist a város összes világ könyvtárával együtt. Míg az elmeosztályok a világon jártak, utazgattak minden országba, írtak, szexeltek, mint börtön és elmebetegek, addig mi álltunk egyedül szemben Jeruzsálem csapásaival, amiket megmentettek, mint fertelmeseket.

A roma börtön végig gyilkolt minket Farkas állandó honfoglaló kezdetével és Müllerékkel a roma cigánytelep falura házasodott Tik sem vagytok magyarok egykori cigányaival, az amerikai utcanéppel, melyek szétválasztották a börtönt a Rákóczi tértől az egész megyében, ezek még itt vannak. Lábtörlőre szarók, mocskolnak mindent össze, aljanépet jelentenek. Müller Péter ismételte a Pszichografológiai csapások apokalipszisét.

Felfoghatatlan Magyarország és Németország tette, ahol már feltételezés szerint csak Pszichografológia és nyomorultak vannak.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Fekete Pál - Fekete Pákó - 1975-os kislány áldozás
  2014-03-02 01:10:35, vasárnap
 
  Én a körülmények ellenére férjhez menésem utáni egy évvel még egész nap énekeltem. Varrónőnek zavart Borsod megye, nem engedett tovább tanulni ének-magyar tehetségként, már ment végig a börtön és az elme sorsán és könyvein. Jókedvű voltam a zsidók 16 óráztatása és éhezésem közepette is, a fördőkádban óráig énekeltem, amit meg is örökítettek zenében, végig énekeltem az összes szívhez szóló szép dalt, amit egyből megjegyeztem egyszeri hallás után.

A zsidók 16 óráztattak a ktsz-ben, többet dolgoztam, mint egy nyolcórás, sokkat több munkát végeztem,így is neveztek el Horváth Gyula Keletes Pszichografológiai cigányai szorgalmas világmegváltónak.

Fekete Pál a vasalóteremben vasalt. Mindig szólt hozzám, én a viaccein nevettem. Egyik reggel az eljegyzés után részegen jött hozzánk a Jókai utcára a volt férjem, káromkodva csúnyán, ne szóljak hozzá, mert nagyon megjárom figyelmeztetéssel. Mondtam neki, hogy feküdjön le, nyugodjon meg, de ezt követően visszaadtam a gyűrűjét, elmentem Pestre a Csengeri utcába munkát találni, de arra mentem haza, hogy kurválkodni voltam Pesten a szomszédba költözött iszonyata sorsát kezdték el az egykori Rákóczi térnek, így meghiúsult a Pestre költözésem tovább tanulásommal együtt.

Fekete Pállal elment a volt férjem reggelig tartó műszak után inni a Piactérre, s ott Fekete azt kiabálta neki, hogy úgyis elválaszt minket. Hogy ezt mivel érte el, a mulatozással, vagy a Rákóczi tér helyetti orrom, fülem összetörésével, nem tudhatom.

1994-ben a Tatárdombi ikerház egyikébe, a Hitler-Braun házba való költözésem után mondta az anyósa Fekete Pálnak, aki szembe lakott velem, hogy nem tudja, honnan jött a vője. Fekete Pált a tatárdombiak rendezték be, mint akik tudták, hogy a megye ide akar hozni Hitler népe helyetti legyilkolásra.

Fekete Pákóval rendezte be a Média Fekete Pált. Én nem tudhattam, mert az elmeosztály médiiája, a Tik sem vagytok magyarok és a menhely megtámadásom után még olvastatta évekig a trinoni bibliát, az összetört testrészeimbe rontásokat téve a börtön által, mert ők kezdték a biblia olvastatást dr. M. jungizmusához érve 1995-ben. Olyan iszonyatos állapotban voltam, hogy médiát egyáltalán nem néztem, mivel a menhely ment végig egyesével a rajtam végrehajtott csapásokat mentve azok újabb csapásaival rajtunk végrehajtva. Ezt jelenti a Révész és Beratlan utca.

A média elmeosztálya tovább deformál, hatalmasra nőtt mindenem, rajtam az elmeosztályok szörnyetege, ha nem veszem be a xanaxukat, hatalmasra dagaszt, megnő a gyomrom, hasam, mindenem, a Rákóczi tér és ufói a cigányságnak gyalázatával élek már 18 éve, ezek Oláh Ibolya népei, vannak kíséreti. Mivel Fekete Pál ember gyilkossággal került beállításra, természetes volt, hogy a régi időt velem ismételték, majd jött a Révész utcai Bernárik Gyöngyi a Zöld Medeia elméje részéről a Pál szabadköművessel való találkozáskor, majd anyám sorsa ismétlésben a város teljes egészével, majd nagyanyámé Balázsnéval a Győri kapuban a börtönből, kávésokkal, Madonna mentéssel, helyette történő támadásommal, itt kellett volna visszamennie az elmeosztályra az Időjelekkel együtt, meg a Kelettel, amelyik az elméről van, mint lírai karámja egykori zsidó apokalipszis erkölcstelen képviseletének vasbabilonnak.

Mivel a Palik kiválasztottak, Fekete Pál miatt ismét én kerültem megtámadásra.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 4 
2014.02 2014. Március 2014.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 127 db bejegyzés
e év: 796 db bejegyzés
Összes: 7233 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 161
  • e Hét: 569
  • e Hónap: 12274
  • e Év: 51275
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.