Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 7 
Kohut Katalin: Emberség megszűnése
  2014-03-20 17:04:17, csütörtök
 
 


,,Az "emberség" jelentését nem ismerem, ugyanis, a mai társadalmunk tendenciájában, teljesen eltűnik, és el fog tűnni, nyomtalanul."

 
Amikor bekövetkezik
az óhajtott pillanat:
az emberség eltűnése
Európából nyomtalanul,
az egész Föld végét jelenti.
Én rácsodálkozom minden
emberre, minden szépre,
bölcsre, jóra, nemesre.
Nekem a Világot jelentik,
olyanok a jellemesek,
mint utolsó csillagai a múltnak.
Levegőt jelentenek,
nélkülük nem léteztem,
s már nem is akarok,
mert tisztaság nélkül
embertelen a létezés.
Emberség nélkül nincs
bizalom,megértés,
őszinte szeretet,
emberség nélkül
nincsen tisztelet.
Ne számoljátok fel
az emberséget!

2014. március 20.
 
 
0 komment , kategória:  Kohut Katalin  
Gyermekvárosiak taníthatósága
  2014-03-20 16:07:59, csütörtök
 
  Nagyon érdekes előadáson vettem ma részt, félretettem mindenféle rossz tapasztalatomat az idősekkel kapcsolatban, mert itt pár bölcs öregemberrel találkozhattam, kihaltak a régiek a városokban.

Szóba került a gyermekváros harminc esztendeje cigánygyerekek nevelésével. Az előadótól rákérdeztem, nevelhetőek, formálhatóak-e a cigány gyerekek, mennyire hat rájuk az öröklődés? Bennük van - volt a válasz -, de megtaníthatóak neveléssel mindenre, csak a család, ha hazamennek visszahúzza őket.

Nem ember áldozással kellett volna emelni őket Müllerék nyolcvan éve megengedett apokalipszisével, hogy gyilkosok legyenek, hanem a borsodi sátánisták központjában, ahová a szülők tartoznak kiszedni a családokból őket, úgy tanítani mindenre. Nem a családot kellett volna megfizetni, akik szerepeket hajtottak végre, eddig titkosan, nem beszélnek róla.

Biztos vagyok abban, hogy még a cigánytelepeken is található olyan, aki ember áldozásban nem vett részt, ezeknek kellene hallatni a hangjukat, elválasztani őket a csapásoktól. Nem emberre tartozott a gyemekvárosiak nyolcvan éves könyveinek végrehajtásának titka, hogy embereken hatjsák végre a világ összes könyvét, amit itt a börtön tett.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A holnapba lépett csapások szerint az emberség megszűnik
  2014-03-20 10:10:31, csütörtök
 
  Tegnapelőtt rasszistának nyilvánított a holnap népe, amelyik szerepeit, könyveit, csapások sorsát és betegségeit embereken hajtja végre a Pszichografológiából, ők adják ki a könyveiket, ők a jelenlegi költők.

Töröltem a támadásuk miatt a hozzászólásomat, erre nekem címezték ma, hogy én ne szóljak bele semmibe, aki rasszista írását törölte. Megválaszoltam a Vörös Oroszlános református főnixes Gábornak, hogy én nem ismerem a rasszizmus szót, tettek és élet alapján értékelek másokat.

Biztos vagyok abban is, hogy vannak cigányok, akik nem áldoztak embereket, megtartva a távolságot, mint a pusztai néptől a Kiszes kezdetkor, amikor elkezdték velem a Végh Antal könyvét Egyedül a kastélyban címmel, sziklai cigánysággal.

A főnixes református Gábor azt felelte, hogy én igenis nagyon ostoba rasszista vagyok, s nem értek a focihoz sem, hogy mi az Internationálés nemzetközi foci, amiről a verse szól.

Erzsébet, velem egyidősként azt írta nekem az üzenőfalon:

"Én pedig az "emberség" jelentését nem ismerem, ugyanis, a mai társadalmunk tendenciájában, teljesen eltűnik, és el fog tűnni, nyomtalanul."

Ezen van az elmeosztály médiája már kilencven éve a cigánytelepével Indiának és a főnix borsodi zenészeivel, költőivel, futurista, különféle irányazatainak képviselőivel, lírai Kelet karámjával, színészeivel a vasfüggönyösöknek börtön kiválasztottságban. Nem csoda, hogy nem jött segítségre csak három állatkirály.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Kohut Katalin: A rézágyú titka
  2014-03-20 05:38:13, csütörtök
 
 

Minden dalból és betűből,
tantárgyból megvannak
a karmikus ellenségek.
Gabi fogkrém minden
Gábor Áron rézágyúja
fogkiszedője
a vas babilonnak.
Karmikusok, szerepeiket
emberekkel hordatták el.
Fel vannak virágozva,
ékítve magyar nyelvvel,
fehér fogsorral.
Református ez a mese is.

2014. március 20.
 
 
0 komment , kategória:  Kohut Katalin  
Sajtó börtön és elmeosztály Pszichografológiából
  2014-03-20 05:27:27, csütörtök
 
  A hócipőm kezdetével a sajtó a mindenkori apokaliptikus politikát és Zöld medeia elmeosztályát dicsőítette, kísérte kislány ember gyilkossága idején.

Most kettéosztották 1989-es cigány menhely Keresztöltés hosszabbítása óta Miskolcnak Okos Katiként engem megáldozott cigányokkal idehozott nácik gyermekei emelkedésével az egyetemre járó Okos Katik nevemen szereplő diákok városát, politikáját, bal és jobb oldalra. A baloldal a Révész utcai kommunikációs bénításom, főnixes és Sátán támadásakor emelkedett az elmeosztálytól és zsidóktól az Időjelekből és romániai cigánysággal pszichografolgóiával a mi áldozásunkkal emberré nemesedett élettel.

A baloldal része az ember gyilkosságból született betegség, Gyurcsány Ferenc és elmeosztálya.

A jobboldal a nácikat, mint fóbiásokat jelenti a kiliáni börtönnel Miskolcról.

A sajtó végig kíséri a celebként emlegetett borsodi 666 cigánytelepét és médiáját azoknak,amik a börtön könyveit rajtunk végrehajtották, soha nem fognak elmebetegségeik és hatalmas pénzeik miatt igazat beszélni.

Már a Ludas Matyi is főnixeseké volt Kajánnal. A vicces könyvekben kiadták, hogy nincsen Farkas név, ennek ellenére már hetven évesek a magyar honfoglaló Pszichografológiai csapások.

Jó lenne utcára küldeni a sajtók képviselőit, amik a miskolci 666 politikáját játsszák bal és jobb oldalként, celebeket emelve hatalmas pénzekkel, mint az ózdi sátánista cigánytelep médiáját.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Kommuna Internacionáléja a franciáknak 1919.
  2014-03-20 04:07:18, csütörtök
 
  Kommuna munkásosztály előzte meg Internacionálés indulójával a nemzetközi testvériség mozgalmát a munkásosztálynak, mint gyári munkásoknak, mely egyidőben kezdődött az angol munkásosztály kommunizmusával, amit áthelyeztek 1983-ban a borsodi 666 központjába Cate áldozásommal angol kommunizmusként a Vörös Oroszlánba, mely mint ismert sürített kommunista idők végrehajtását jelentette a Főnixes fekete megyétől, mely egykori orosz Szaturnusz kommunista idővel indult Koncz Zsuzsa borsodi elmeosztályával, farkassal, az én áldozásommal pisi szaga miatt. Már megöregedett az elmeosztályával együtt, mióta embereket gyilkolnak Annás berendezett Adamis Anna Adam Cadmon is Anna alkémiás angol történelem ismétlőivel szőkeként megmentve az Omegás vasfüggönyös lírai szerzője Benkő kezdetével,. Debrecen város folytatásával, Mihály arkangyallal, Presser Pici Ringas el magad politikai legyeivel, megmentésükkel. Így kell végig menni a vasfüggönyösök és főnixes lírai karám nevein is. Debreczen és környéke kitermelése kezdődött Omegás névvel, mint ahogyan a Bizottság alapján a magyarok ellenes állandó csapás Szerbia ortodox zsidóinak ember áldozása. Szerbia egyébként szertornából kapta a nevét, kezdetben még csak testnevelés ellenes csapások voltak ott. Lendvai Ildikó rögtön az elején került kiválasztásra alárendelt helyzete és neve miatt a Pszichografológiából öcsém gyilkosságával kőszegiek berendezésével a Zöld Medeiától.

Mivel Miskolc valamennyi kort jelenti a berendezésével, az elmeosztály az Internationálés munkásosztály idejét is ismételte francia elmeosztállyal. Odatartozik a francia sakk-kártyája a vasfüggönyös táncdalfesztiválásoknak, odament a börtön elméről a rendes varrónő anyával rendelkező karmikus Szűcs Judit táncolni a Gilbert Beco szombathelyi vasfüggönyös berendezetthez, melyeket idehoztak német papként is. Ez alapján történt a mindenkori csapások médiába vitele és kitermelése az egész világon.

A kommunista időket születésem előtt már ismételték, így választották ki a parasztokat Urbán névből a börtönnel és a gyári munkásokat, csak ők mehettek egyetemre tovább tanulni, meg az elmeosztály.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Mókus kerékbetörésem a brazil füvesek helyett az elmétől
  2014-03-20 03:46:12, csütörtök
 
  Nagyapa mókusával kezdtek 1958-ban erdélyi fenyves történelemmel, egykori régmúlt alapján. Lett belőle kommunista mókus rendje a 666 borsodi központnak punkokkal, műanyag kommunizmusával a Sükösdi könyve alapján Amerikának, amelyiknek a hippi korát, mely leáldozott születésemig előlről kezdték a népművelők Földesékkel, mint elmebetegek. Minden hippi, punk, beat skizoprennek van a könyvben megírva, ennek ellenére ezek irányították itt a politikát valamennyi háborúval együtt. Mind miskolci kezdettel bír.

A mókus rendi kivégzői a barzil füves maffiáknak iderendezett Liptai asszisztensnőjével az utcai apokalipszisnek fogmegőrző fogorvásával a szőke megmentetteknek rajtam hajtotta végre az elvitt csapásuk helyett a kerékbetörésemet mókusként. Ide jutottak a mókusból, de minden állattal így kezdődik, először róka, majd szabadköműves, majd róka kommunista, majd Révész utcai I. emelettel berendezett űrhajós ufókkal járó fekete 666 gyalázói a világnak.

A mókus be van rendezve a menhellyel együtt a Zöld Medeiába, megmentették a cigánysággal, mivel az apokaliopszis Unió együttes szerint eredetileg a menhelyieknek volt megírva és a borsodiaknak, a főnix központjának, ők vártak a világ végére.

A farkas is az egész világon berendezésre került, a német ember gyilkosok mutogatták náluk a médiában és itt az elmeosztály a Piroska és farkas találkozásokat az én áldozásommal operettes kezdetével Oszwald Marika börtönének, vele kezdték az operettes kort, meg Puskák és Galambok összefoglaló nevén Mülleréknek, Galambos Erzsi elmeosztályával. Ezért rendezték be 1986-ban a Szövetség utcai plasztikai sebészeten engem oda juttatva a gyerek leforrázása után elmeosztálya helyett a megyei kórháznak, Dobó Kata néven berendezetten, hogy megmutassák, Galambos Erzsinek az elméről milyen jó dolga van, saját házvezetőnővel rendelkezik. Lehoczky Éva szintén a pléhkrisztusos Kun könyvből ered a református náci Talmudos népéből. Ezeket hozták át Romániából kezdetként, mint Pszichhografológiai menekülteket, majd jöttek a vasfüggönyösök, 1995-ben Orbán Viktor népeként a tolvajok és cigányok.

Valamennyi állatot megszemélyesítettek a zsidók az egész világon, mint a medvét, amiért Miskolc városa a Kata kocsmával ismétli a kommunista medve történelmet Kata gyümölcsei versem alapján húsz éve már.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 7 
2014.02 2014. Március 2014.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 127 db bejegyzés
e év: 796 db bejegyzés
Összes: 7246 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 303
  • e Hét: 671
  • e Hónap: 6912
  • e Év: 59178
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.