Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 10 
Evanescence: Bring Me to Life - Ébressz fel - Varjú
  2014-03-22 19:08:03, szombat
 
  Link

Miskolc - különösen Szarkahegy nácijai - által lelkükkel együtt elégetett varjú dala, aki azt mondta, miután begyűjtötte a világ könyveit, hogy nemsokára itt a világ vége, most a börtön tette ugyanezt, majd Nagy Anna helyett emberekre hajtott végre teljes begyűjtést rima Jeruzsálem helyett, adatta a cserepeiket a szeretőinek velem:

Kelts életre!

Hogy látsz a szememen keresztül belém,
akár egy nyitott ajtó lenne neked
Látod a legmélyebb gondolatomat,
miszerint én dermedté váltam,
lélektelenül,
A lényem mélyen, jéggé fagyva szunnyad valahol,
ameddig meg nem fogod, és haza nem vezeted

Ébressz fel!
Keltsd fel a lelkem!
Nem tudok felébredni.
Keltsd fel a lelkem!
Segíts nekem!
Kiáltsd a nevem, hangosan, és űzd el a sötétséget,
Kelts életre!
Indítsd be a vérem is.
Nem tudok felkelni.
Mielőtt elvesznék
Kelts életre!
Kérlek, ments meg, mielőtt eltűnök!

Most, hogy már tudom, mi kell,
Nem hagyhatsz csak úgy el,
Lehelj belém életet,
Kelts életre!

Ébressz fel!
Keltsd fel a lelkem!
Nem tudok felébredni.
Keltsd fel a lelkem!
Segíts nekem!
Kiáltsd a nevem, hangosan, és űzd el a sötétséget,
Kelts életre!
Indítsd be a vérem is.
Nem tudok felkelni.
Mielőtt elvesznék
Kelts életre!
Kérlek, ments meg, mielőtt eltűnök!

Gyere, hozz vissza az életbe!
Hazugságban éltem - bennem semmi sem volt,
Kelts életre!

Lelkembe fagyott az érintésed,
A szerelmed nélkül, édesem,
Csak te vagy az élet, s halál között

Mindez idő,
Nem hittem neked, mert nem láttalak,
Sötétben nem látok,
pedig te ott álltál előttem,
Úgy tűnik, én 1000 éve szunnyadok,
Volt, hogy kinyitottam a szemem,
Gondolatok nélkül,
Hang nélkül,
Lélek nélkül,
Ne hagyj itt meg halni - Kell, hogy még legyen valami
Kelts életre!

Ébressz fel!
Keltsd fel a lelkem!
Nem tudok felébredni.
Keltsd fel a lelkem!
Segíts nekem!
Kiáltsd a nevem, hangosan, és űzd el a sötétséget,
Kelts életre!
Indítsd be a vérem is.
Nem tudok felkelni.
Mielőtt elvesznék
Kelts életre!
Kérlek, ments meg, mielőtt eltűnök!

Gyere, hozz vissza az életbe!
Hazugságban éltem - bennem semmi sem volt,
Kelts életre!

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Amerikai Magyar Szövetség (AMSZ) elnökének
  2014-03-22 16:44:50, szombat
 
  Holokausztot a Bertalan utcai fasisztákhoz érve állítottak a náci barakkosoknak, a húsállatoknak és a Presser Pici-féle Képzelt riportos legyeknek, a vasfüggönyös Wass Albert népének, mint magyarság felszámolóinak Romániával.

A varjú népének van egyedül holokausztja, nem a Bertalan utcai Simon román népének a többi borsodi berendezéssel együtt, ezek Magyarország ellenes csapások, amiről kell beszélni, mivel ember gyilkosok a zsidók berendezése szerint istállóba téve engem egykori nácik emelésével a Pszichografológiája alapján Szepes Máriának egész kelet és a cigányság egyetlen áldozással történő felemelői az ortodoxok mellett az egész Rima Jeruzsálem, akik helyett a 666 központja a zsidóknak mai napig embereket gyilkol és a Rákóczi tere a zsidóknak gyaláz.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Lila kocsmája Borsodnak Svédország Keresztöltéssel
  2014-03-22 16:22:58, szombat
 
  A borsodi média egyetlen svéd mezítelen szaladgálása idején már 1995. óta emelt Lila kocsmai népével, sátánistákkal ismételte az orosz cseremisz pusztító őszichografológiai Keresztöltés svéd népe történelmét az én és a családom áldozásával születésem óta anyám fogainak kiszedésével a szomszéd náci Ágnes beállításával, gyerek szájának szájszaga miatti megrontásával, születésem óta tartó Rákóczi téri gyilkosságban. Nem véletlen, hogy a magyarok és emberek ellenes csapások, mint Horváth Charli és társ - csapásai helyet kaptak a többi magyar néven szerepelttel együtt Svédországban. Ott terjeszkednek a fasiszta csapások, ugyanis ők voltak a fasiszták a Hitler időszaka alatt.

Pirigyiné Takács lány is odament férjhez, mint magyarok áldozója, majd a mi áldozónk, odavitte és németbe lányait feltételezés szerint diplomásan, mint az egész Révész utcai fekete főnix népe külföldön tartózkodik a 666 borsodi megyéjével együtt. Valamennyien magyar néven szerepelnek, mint a romániai eredetű Sütő László sántaként Herukont legyőzője Romániának, mint a romániai Kovács politikus, rengeteg Kováccsal együtt kiválasztott a menhely által Mici Mackós könyv alapján. Romániában a vasfüggönyösök is magyar néven vannak, magyarság ellenes csapások attól függetlenül, hogy magyar a nevük, mint a veresegyházi asszonykórusnak Zizi Laborral, Borsodi 666 központtól rengeteg Veress névvel berendezve.

Berdnárikné a beduin indiántól elválasztva, férjhez ment az én megtámadásomkor ismétlésben is 1995-ben leánya sorsát, mint fasisztát hozva kiálló hájával az elmével, ami deformál engem - egy milliomoshoz, gyűjti az aranyakat, mint fogatlan, füves boszorkánya nagymama gyilkosainak.

1983-ban azokat tették a Révész és Bertalan utcába, akik már nyolcvan éve jelenleg ember gyilkosok voltak, előzőleg magyarok ellenes csapások, mint Egyiptom és a beudinok, sátánistákkal és utcanéppel, Rákóczi térrel együtt Pszichografológiai pusztítókkal.

Kokoval került berendezésre a Lila kocsmai svéd pusztító a Rákóczi térről, mint apa egyik gyilkosának színterével a japán mimózás kokoval együtt.

A svédek történelmét a Lila kocsma jelenti, Antológia Humana cseremisz pusztítójával, csillag megváltóval, akinek nagyfeszültsége van, a többiek csak megjátsszák. 1992. óta ront engem a pusztítója a világ humanásainak nagyfeszültséggel. A babák mindenütt a sajátjai, mint Kállainé Bencs Marianna, akinek a sorsát végrehajtotta az ózdi Herczeg Tibor aberrációja miatt, még a szőlőjét is elvették apának a Budai börtönnel Kállai börtön elválasztása miatt.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Only Time: Enya
  2014-03-22 15:03:06, szombat
 
  Link

Ki tudja megmondani, hogy hol az út megy
Amennyiben ez a nap folyik, csak az idő
És ki tudja megmondani, ha a szeretet növekszik
Ahogy a szíved választott, csak az idő

Ki lehet mondani, hogy a szíved miért sóhajt
Ahogy a szeretet legyek, csak az idő
És ki tudja megmondani, hogy a szíved miért sír
Ha a szeretet rejlik, csak az idő

Ki lehet mondani, ha az út találkozik
Ez a szeretet lehet a szívedben
És ki tudja megmondani, mikor a nap alszik
Ha az éjszaka tartja teljes szívedből

Éjszakai tartja teljes szívedből

Ki lehet mondani, ha a szeretet növekszik
Mivel a szív választotta - csak az idő
És ki tudja megmondani, hogy hol az út megy
Amennyiben ez a nap folyik, csak az idő

Ki tudja? Csak az idő
Ki tudja? Csak az idő

 
 
0 komment , kategória:  Dalok  
Teréz anya romániai 666 missziósa
  2014-03-22 14:16:28, szombat
 
  Teréz anya a romániai borsodi 666 bibliai római egyház missziósaként élte le csodálatos életét tiszteletben, hatalmas munkával hirdetve a Sátán bibliáját Afrikában, szerte a világon. Mellette szintén a debreceni bibliából éltek a divatcégek, egyes gazdagulni vágyókkal együtt, terjesztve Miskolc Erdélyi utcájának adventi világ végi Jézusos történelmét 130 éve, mely alapján az egész világ berendezésre került főleg reformátusokkal, melyek megmentésével a dögök a mi áldozásunkkal, elvitelükkel folyamatosan haladnak végig csonkításunkkal.

Teréz anya hatalmas missziós munkáját támogatta a borsodi Új Missziós központja a hazugságnak, mely szerint nekik angyalaik is vannak, a Sátán angyalai egykori angyalok nevének felvételével a pokol angyalaival együtt, melyeknek a könyveit is kiadták Arany Aureaként. Engem megtámadtak Sátoraljaújhelyen, kezdték a Vár-hegy történelmét azzal, hogy újra várnak Jézusra, arra a Jézusra, amelyik egykori India területén élt, zöld szemű volt, s belőle lett Jeruzsálem kettérepedt kárpiítjával az Annás történelem. Mellette a Sátor-hegy, melyről a város a nevét kapta, a nagyon régi Antirkisztusok emlékét őrzi, akik mindig az Elohim élő Hírnökének Jézusát elevenítették fel, így játszottak világ végét állandóan újhelyi névtárral és patakiakkal, amiket most miskolciak és a szlovákok teljesen átcseréltek cigányokkal megszüntetve, megölve a régi lakosságot a menhellyel az élen, mivel a vastrágya Magyarország főnix Vörös oroszlánosokkal új történelmet írt az országnak.

A Koporsóhegy történelmét ismerik, Pázsit e Mese néven volt berendezve Dávid, a Szörnyeteg koporsójával Weöresék által, a lírai karám szervezésében, a menhellyel együtt kezdtek a médiával ember gyilkosságban nyolcvan éve.

A Köveshegy mindig a végét jelenti a történelemnek, mint írtam berendezve van Kővári, Kövi és ehhez hasonló nevekkel. Valamennyit elmeosztály rendezte be, neveiken végigmentek, megmentve őket az elmétől, a börtöntől.

Nemcsak a Parabrutálist mentették meg a romákkal Romániában, hanem a halál reformátusokat, Nagy Anna népét is teljes begyűjtésével a tik sem vagytok magyarok román cigányoknak a roma börtönnel és Müller menhelyével, a magyar börtön Furhman Imre népével. A csapásoknak emberségi jogaik vannak az egész világon, sőt mártírok lettek, mint a vasbabilonos nemesek. Nem férnének be Jeruzsálembe a csapások, ezért vannak szét a világban, így érdekesebb a játék.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Adele: One and Only - Egyetlen
  2014-03-22 13:10:09, szombat
 
  Link



A gondolataim része vagy,
a napok múlásával egyre többször.
Elveszek az időben, és csak az arcodat látom magam előtt.
Csak az égiek tudják,
hogy miért tart ez ilyen sokáig nálam,
és a kétségeim miért nem szállnak el.
Te vagy az, akit magamnak akarok.

Nem tudom mitől ijedtem meg, hisz
minden érzés és minden szó bennem van rég.
Soha nem tudjuk meg, hogy milyen lenne együtt, ha nem próbálsz megbocsájtani és nem adod nekem magad.

Engedd, hogy az egyetlened legyek.
Ígérem, hogy érdemes leszek a karjaid ölelésére.
Engedd, hogy bebizonyítsem, hogy én vagyok az, aki képes mérföldeket megtenni a vég kezdetéig.

A gondolataid része vagyok.
Csüngsz minden szavamon.
Elveszel az időben, ha a nevemet hallod.
Megtudom-e valaha, hogy milyen a közeledben lenni? és elmondod-e, hogy melyik útra lépjek, ha elhagysz?

Nem tudom mitől ijedtem meg, hisz
minden érzés és minden szó bennem van rég.
Soha nem tudjuk meg, hogy milyen lenne együtt, ha nem próbálsz megbocsájtani és nem adod nekem magad.

Engedd, hogy az egyetlened legyek.
Ígérem, hogy érdemes leszek a karjaid ölelésére.
Engedd, hogy bebizonyítsem, hogy én vagyok az, aki képes mérföldeket megtenni a vég kezdetéig.

Tudom, hogy nem könnyű
kiszolgáltatni a szívedet.
Tudom, hogy nem könnyű
kiszolgáltatni a szívedet.

(Senki sem tökéletes, hidd el, ezt megtanultam.
Tudom, hogy nem könnyű kiszolgáltatni a szívedet.
Senki sem tökéletes, hidd el, ezt megtanultam.
Tudom, hogy nem könnyű kiszolgáltatni a szívedet.)

Tudom, hogy nem könnyű
kiszolgáltatni a szívedet.

Engedd, hogy az egyetlened legyek.
Ígérem, hogy érdemes leszek a karjaid ölelésére.
Engedd, hogy bebizonyítsem, hogy én vagyok az, aki képes mérföldeket megtenni a vég kezdetéig.
Engedd, hogy bebizonyítsem, hogy én vagyok az, aki képes mérföldeket megtenni a vég kezdetéig.




Taken from http://lyricstranslate.com/hu/one-and-only-egyetlen.html#ixzz2wh0rhQxU
 
 
0 komment , kategória:  Dalok  
Orbán kormányának 666 szövetségesei Borsodból
  2014-03-22 12:30:58, szombat
 
  Orbán Viktor Magyarország ellenes csapás két utcán végig járó politikájával nemcsak Ázsiát váltotta meg emberek megáldozásával, a Magyarországot énekelő Oláh Ibolya menhelyi 666 cigány sátánistáival Izraelnek, amivel kezdtek 1967-ben a Nyomorultakkal, hanem Barziliát, Mexikót, Kubát, Argentinát argentin tangójától megmentve a Két Kállayt, Ravaszné Raffai Csilla egykori atlantiszi tűzrózsás argentin japán sorozat Aranyhálójában szereplő szerepét is embereken hajtották végre itt argentin kommunistákkal, mint ahogyan a kubai kommunisták is hippi mozgalom részeit jelentik. Ázsiai a 666 népéé, egész Ázsia borsodi berendezés 130 éve, így lett világ-Magyarország a csapások megmentésével a vastrágya Erdéllyel együtt a Duna tévés Hunnia Ferencváros egyháza a börtönből és az Időjelek vastrágya hosszabbítása az iker toronynak a nácival, ufós római egyházzal, Viczián Időjelek szerepjővel öcsém áldozásával szerepe helyett, akit meg is öltek, miután a római egyházat felemelték, a cigányság sorsát születése óta hajtva végre Feketebárányként rajta a főnix cigánysága helyett. Én vagyok a Főnix báránya, amiért a nagynénémet is megölték, hogy az Észak újságban ezt lerajzolták Csepregi Éva helyett.

Hatalmas nagy a 666 központja, magában foglalja a japánokat, a törököket, a tatárokat, valamennyi keleti vallást kezde a Dalai Lámával, egész Indiával, valamennyi romániai cigány csapásokat jelentenek.
Ezek mind 666 sátánista és börtön karmikus népét jelentik, egész sivataggal együtt, amelyekkel ismételték Palesztinával fejére téve Ízisz hálós kendőjét a régi történelmet 18 éven keresztül, előtte születésem óta. Nincs Izrael feszületes Jézusával a börtönnek, ott Anna egykori Jézus zöld szemei miatt boszorkányságért elítélt egyik életben élt, amikor férjhez ment halandóhoz, ezért a templom kárpítja kettérepedt. Ez a történelme Izraelnek, aminek a nyomait is eltüntette Sátoraljaújhelyból Pusztaiék házával együtt, aki tanúja volt pipájával a jelenetnek, amikor három lator kiabált az ablaka alatt neki, s ekkor tűz csapott ki az égből, elégette őket. Ezt én a Misztikus titkokban írtam meg, rajtam hajtották végre születésem óta Erika magas kőfallal körbevett házzal rendelkező elmeosztálya helyett.

Mai napon néztem a Duna tévét kínomban, láttam a halak szülöttként már nyolcvan éves S. Nagy Istvánt, a belőlem énekesnőként szereplő Csongradi Katát a börtönből. A Csanyikban 1991-ben helyette támadtak meg, mint aki tenyérből jósol, majd énekelték nekem 1995-ben a Millió rózsaszált, illetve játszották az Eötvös cirkuszban, mely szerint a rózsák felvonulásának soha nem lesz vége, mindig jönnek újak a fekete kenyér ünnepéhez a 666-nak. Ki kell írni a wikipédiában, hogy melyik főnixes, mint S. Nagy István atlantiszi Halak nyolcvan évesen már, melyik aki Csongrádot eljárta, melyik vasfüggönyös lírai karám csapása, ezek mind magyarok és emberek gyilkosait jelentik a főnix világ végére váró 666 zenészeivel együtt.

Koós János Dékány Saroltája helyett is engem tettek tönkre, mivel szőke, így lett tisztességes életre ítélve Európa lepedővel letakart szőkéinek csapatából, akik összepisilték az egészet, kezdve Gábor Zsazsával, folytatták születésemkor Staller Ilonával.

Itt még a pizzások is dominos neveket adnak a pizzáknak Diósgyőrben, mint szerepjátékosok, amik ismételték a történelmet, ugyanazok a Kék bástyás ingatlanosai Miskolcnak, az idős Rákóczi térieket látják el ember gyilkosságban. Sakk-kártyáját ismételték a franciáknak Koós János kezdetével, idős légy anyja szerető beállításával a miskolci színházban. Az emberektől elvették a szeretetet.

A legyek a sivatagi Amír, Hari és többi kutyát támadták meg, akkor még élősködőknek számítottak.


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Pszichografológiai cigis elmebetegek dohányboltjai
  2014-03-22 08:58:10, szombat
 
  Orbán Viktor romániai roma nyomorultat a börtön tette a Bertalan és Révész utcai listából ember áldozó szülők leszármazottjaként a politikába 1989-ben, a vasfüggönyös kommunista Táncdalfesztivál után, bár azok még mentek tovább a két ország - német és magyar - bibliai trianoni maradványainak leválasztásával.

Lévai Anikó a Bertalan utcai Pszichografológiai Dávid Mónika Szörnyeteg koporsójából ismétlésben is elfoglalta az olaszliszkai egykori Benkő birtokot, anyám sorsát ismételték az ő anyja Jancsi és Juliskás miskoci Balázsné utcanépével. Itt így hajtották végre a Jancsi és Juliskát a többi mesével együtt.

Orbán Viktor a politikusok és Horn szarvas Parabrutális Románia romáinak feállítása utántól megy végig Miskolc város könyvein, amit észrevehettek, mint a Végh Antalos Kiszes pusztai berendezést a sziklai szlovák cigánysággal. A Pszichografológia szerint elmebeteg az, aki cigarettázik. Ezt mondta is Orbán, amelyik a Talmud zöld szemű Jézust áldozóival, apokaliptikus Egerszegi úszómesterrel állott fel már húsz éves ismétlésben, s kezdte a Pszichografológiát előlről a két utcai berendezéssel elmeosztályával, kerékbetörésemmel a reformátusok, maga helyett, mint tolvaja a Bertalan utcának. Infarktust kellett volna kapniuk, megszünniük teljesen, mint ahogyan engem megszüntettek pöcegödörben.

A cigire 1967-es éheztetésem, levegővel tartásom után varrónőként elzavart időszakomban a menhelyiek sorsát végrehajtva Unió együttes beállításával a Pán-Európai Unióval szokattak rá kaja szünetekben, hogy ne érezzem a gyomor korgásomat. Többször letettem, mikor terhes lettem a Kukó cigányság és a Rákóczi tér helyett gyermekfejjel, de az állandó fekete sárkány börtön népe és a vasfüggönyösök, a Kulcsár Imre által berendezett kulcs ára, mint ezer éves karmikusok szerepjátéka helyetti könyvek végrehajtása közben mindig visszavettem a cigarettát, másképp nem tudtam elviselni a naponként megalázásomat emberi mivoltam miatt a parasztoktól.

Nemcsak gyógyszertári maffiák rendezték be az írásaimat az egész országban, mint a Johannás gyógyszertárat az összes többivel a telefonkönyvek szerint, egyikük, a kiliáni szőke gyógyszertáros ezelőtt tíz évvel fogkrém vásárlásakor kitette elém a protézis ragasztót vigyorogva. Sötétkapus szőke dögöket tartótították már ekkor, mint a Nyírő Gyula Kelemen börtön cigányságát, Katona Klári babos kendős kutya kíséretével együtt, amik rugdalták előttem a székeket.

A dohányboltokat a Pszichografológiai elmebetegségei alapján nyitották meg az Uniónak a börtönnel. Minden elmebetegségén a Pszichografológiai pusztítóknak végig mentek születésem óta az összes kiadott orvosi könyvekkel együtt, valamennyi skizopren refrent és elmebetegeket megrefomáltak. A Pszichografológiaiak hetven éve támadták meg apa családját, baltával apámat, ezek mind itt voltak kihalatásra berendezve, kivitték a képviseletet a Ládi fatelepről Amerikába. Szepes Mária nagyot alkotott, amikor Weöres Sándor távol Keletről hozott egykori újhelyi hegyeknek megfelelő pusztítókat betette a Pán-Európai Unió gyilkosai közé. Hiába rendezték be őket a Pázsitra, a Keresztöltés szaporodik, a Szörnyeteg koporsója mai napig perverzeivel gyilkol, Rákóczi tér tisztul a cigányságtól és a szörnyetegektől, amik megszületnek náluk, mint romániai magyarság ellenes csapások. Erről szól az életem, így rendezték be a megyei kórházat a miskolci Jehovákkal, mint fogkiszedővel a Dental softnak, sőt Szombathelyt is berendezték vasfüggönyös játék miatt 1991-ben, míg a Jehova focizó kutya kezdetből világ méretű foci lett, Internationálés.

Mivel Soros György magyar zsidóként elkönyvelt is a Járványtemetőből vette a nevét egykori Soros Sáriból, úgy gondolom, nincs az ország felett senki a börtönön és vasfüggönyösökön, világ végére váró főnix Vörös Oroszlánján és vallási, kommunizmust végrehajtó szerepjátékosain kívül, mutatja ezt, hogy végig nyaralták és mulatták az elmúlt nyolcvan esztendőt.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A romák parabrutális feszülete az elmétől
  2014-03-22 07:02:03, szombat
 
  A legnagyobb feszületes Cserép Imre börtön sorozatából rajtunk végrehajtott cserepeinek a borsodi Szent Anna egyháznak most fekete kenyér ünneplőkkel főnix fekete zenészeivel, egyházaival, kommunista koraival a romániai adventista berendezés szerint a romák Parabrutális vasfüggönyös csapásait jelentik. Mivel engem tettek feszületre a két elmeosztályával az I-es és II-es elmeosztályával dr. Túri Ferenc Medúzás Időjelek spanyol pusztítójával, fekete sárkányával a börtönnek Réfi Gyöngyi és anyja helyett a hetvenes évektől sorsukat rajtam végrehajtva, valamint a két vasas kutyás teremtőjével az űttörő nyakkendősöknek, a tigrisével Görögországnak, mint teremtői a vasfüggönyös Időjelek hosszabbítóinak megtisztították a Parabrutálist, átfestett cserepe szerint rózsa lett feszülete helyett. Ünnepi kacsa tortájukat az Rrl klub állította be, amikor az elmúlt 18 éves ember kínzásuk alatt itt jártak a romáknál ismétlésben a pán-európai Unióval.
A romákat a Pszichografológia ember áldozással integrálja az innen ember gyilkosságból megtett cigány és roma emberjogi bizottságokkal, mint Horváthtal, Farkassal, Baloghgal és valamennyi apokailpszszist végrehajtó cigánnyal és roma parabrutális néppel.

Cserép Imre halak szülöttként megváltva ember áldozással a börtöntől.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A borsodi Barach játszik a borsodi Kínával
  2014-03-22 06:27:59, szombat
 
  A Bertalan utcai magyarok és emberek gyilkosainak árnyékként való beállítása óta mennek végig a két utcát jelentő történelmen, innen emelve politikusokat, színészeket, x factor és különböző miattam rendezett végtelen hosszabbított hangom elvételével, ember gyilkosságból tett zenészeket, énekeseket az elmeosztályoktól, akik, mint ismeretes a Mónika Showwal támadtak meg minket a Pszichografológiából Dávid Szörnyeteg koporsója kígyó formájában Katona Klára termékenységi népének Zoltán Erika nyomorultak Zöld Medeiájával együtt, minden szőke helyetti szerepük végrehajtásában, gyalázatával együtt Japánnak, ami mai napig tart Cseh Károly Aranyhálója alapján, hintás gésás kezdetével a Szerelemre született szőkéknek.

A barakkosok, melyek Hitler népét jelentik a termékenységi törzseivel a nácinak ide vannak berendezve, innen emelték a termékenységi nyomorult Obama Barackot, de ide van berendezve az összes Ázsia centrum is, mivel az Ágnes bútorszalonnal, Ágnes asszonyokkal, melyek mossák lepedőiket ember gyilkossággal megmentették, emberré emelték egész keletet és a cigányságot Szepes Mária Pszichografológiája alapján. Húsz éve már egyetemre mennek a náci és Rákóczi tér, Keresztöltés szülöttek leszármazottjai, amióta a könyveket skizopren refrénként rajtam összezúzásommal, atlantiszi Halakként való megcsonkításommal, földrengéssel a számban atlantiszi földrengésként, s minden apokaliptikus álmot így átíva a menhely végrehajtotta Oláh Ibolya 666 korláti cigánytelepével.

Kína, mint emberré vált borsodi csapás játszik szavakat a Bertalan utcai Barackkal.

Úgy látszik, hogy Borsod adja a világon az összes politikust, mint Sátán központja a rima Jeruzsálemes csapásoknak, a halál népét a bibliai végnek, melyek közül Nagy Annát megmentették Müllerék a teljes begyűjtés alatt a romániai reformátusok jelentik, mint Erdélyt a vasfüggönyösök a Táncdalfesztivállal. Nagyon késő már minden, a szereplők nyolcvan éve nyaralnak, szétmentek szerte a világon.

Mint már írtam, engem juttattak az Iker torony házába Braun Hitler helyetti feszülete miatt az Istálló-Vénusz zöld szemű Jézusos kezdettel lábamat megrántók, mint sánták karmikus emelői sorsuk, szerepük, könyvük rajtam történő végrehajtása után. Az Ikertorony házát már eltüntették bizonyíték és történelem átírtás miatt, a város villámgyorsan húzta fel Gábor tőlem házat megvevő megmentett szerepjátékosnak a csodálatos új házát hitelbe építve meg.

Az ikerház New yorkot jelentette Hitler népével és a római egyházas Ufós elmeosztállyal 130 éve, amióta a borsodiak rendezték be az amerikai földrészt Lincoln kezdettel a margarétás egykori történelemmel, melybe Törőcsik írta be magát a Bercis boltjával a Bertalan utcai Horváth vasgyári munkásnak, 18 éve gyilkol engem a börtönük. Az 1991. óta emelkedett amerikai egyházak és megtisztult pálmaleveles zsidók valamennyien elmebetegek és ember gyilkosok a börtönnel együtt, amik maguk helyett bezártak a kiliáni téglás Benedek utcai lakásukba, mint születési kezdet helyére a kutyás Puskás Katalin Vörös oroszlánjának, akik helyett nem lehetett engem szeretni és tisztelni, orvos istene a börtön orvosát jelenti, apokalipszist hajtottak végre rajtam.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 10 
2014.02 2014. Március 2014.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 127 db bejegyzés
e év: 796 db bejegyzés
Összes: 7244 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 369
  • e Hét: 1498
  • e Hónap: 3857
  • e Év: 56123
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.