Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Online
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 5 
Kalocsai börtön szőke Zsóka feleségének sorsa cigányoktól
  2014-03-26 23:43:31, szerda
 
  A nyolcvanas évek elején volt anjukom, ahogyan az egészségügy csúfol engem a médiában a reklámjában, mint gyógyítók népe - vett a volt férjemnek egy Zsiguli autót, ennyit adott házasságunk idején, mert én voltam a szegény lány Karcsán.

Volt férjem az autót részegen vezette, néha kényszerített engem a gyerekekkel, hogy beüljünk hozzá. Nem volt nekivaló az autó, állandóan szűrő nélkül tankolt, útközben megállt az autó bárhol. Egyedül hétvégenként lehetett elmenni vele kirándulni a Tiszára, vagy Bozsvára, Bodrogra, Pálházára a Mátyás király kúthoz, de csak vendégsereggel, hogy inni tudjon. Öt liter bor meg sem kottyant neki, ezt naponta megitta, ha nem volt pénz, ellopta az én fizetésemet a fekete sárkány népének emelése idején a börtönből, amelyik egyik létrehozója a vastrágya Időjelek Új Bekezdés hosszabbítóknak, már a hetedik Új bekezdésnél járnak a magyar kislány kezdet óta.

Volt férjem kölcsön adta az autót a cigányoknak, Kalocsai osztrák beszerző körútra járt a Zsigulival, amit azért vett anjukom, hogy Karcsára ki tudjunk menni. Kalocsaitól elválasztották a szőke feleségét. Válásom után, mivel felesége szőke cigánya volt a 666-nak Borsodból, megtámadtak Zsóka helyett iszonyatás megalázásával a miskolci központnak. Kalocsai néven Kalocsát rendezhették a cigányokkal, így ment el vasbabilon paprikája külföldre. Mivel a vastrágya Időjelekkel, Új bekezdésekkel hosszabbít hetedikként száz éve már, a vastrágya magyarként van szerte a világon Miskolcról, soha nem lesz vége börtön könyveinek, hiába ment el a Gondolatok a könyvtárban börtön bűnözője Pestre a gyerekeihez.

Merlin Moonre az összes szőke cigányt jelenti azóta. Az unokanővérem az egyetlen eredeti szőke volt, haját levágatta, fogait megcsonkították az egész családéval együtt.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Kormánytévéje Romániának - Duna vastrágya tévé Miskolc
  2014-03-26 22:56:47, szerda
 
  A kormány csatornán láttam ma véletlenül, mert soha nézek televíziót, információimat a ritka alkalmakból vettem, rosszul vagyok tőlük, különösen a villanyautós 1998. óta való ember kínzásom óta a börtön által az elmeosztályaival, amik megtámadtak Benkő Lajos reformátusai miatt születésemkor, ismételve az Omegával és Benkő Gyuláékkal a vasbabilonos romániai történelmet, Rima Jeruzsálem megmaradása érdekében.

Pécsi Ildikó kellette ma magát a pécsi torony építőjeként az elméjéről, Ildikó nevével mondani sem kell, hogy engem gyilkoltak le a börtönével. Együtt volt a Talmudos börtön védelemben a már megöregedett Bodrogi Gyulával, amelyik a Villa Negrát is játszotta Páger Antallal, miközben országokat szüntettek meg a 666 borsodi központjukkal Jeruzsálemmel.

Románia mutogatja őket a csatornáin, nyugodtan élnek megöregedve, mint Pécsi Bertalan utcai gondolkozás nélküli Szűcs focista férjel a börtönből, mint a futballista kutyák egyike Puskás mellett, amiről Orbán Viktor tud, hogy vasfüggönyös Időjelek Új Bekezdés kutyái. Mint Gór Nagy Mária inysorvadása mutatja, embereken hajtottak mindent végre maguk helyett Dévényi Tibor analfabétákat kitermelő elmeosztályával újhelyi névvel a főnix zsidó képviseletéből.

Benkő Gyula sárospataki nevet vett fel, mint ahogyan a nagy média mindig sátoraljaújhelyi és pataki neveket használt, mindig onnan kezdődött a történelem, akár a bibliák a hét hegy történetéből. Benkő Gyula vas babilonosként fiával együtt csodálatos élt, míg minket a borsodi médiájuk gyilkolt.

A Duna tévére kapcsoltam, itt rosszul voltam, amikor hallottam, milyen tehetség kutató alapítványokat hoz létre Miskolc a főnix vasfüggönyös miskolci névtárával Romániában. Rossz nézni a vigyori arcokat, már én húsz éve befejeztem, mikor Jeruzsálem helyett begyűjtötték az egész világot, az ufókkal együtt lesz nektek Emmanuel felkiáltásával a vas-csanyiknak a leszbikkel, mezőkövesdi vasfüggönyös központjával a Táncdalfesztiválosoknak, amik Cseh Károly ember áldozásával megmentették magukat. A matyók a börtönhöz tartoznak.

Rosszul voltam Benkő Gyula mai filmjétől, hetven évvel ezelőtt viselte a Vörös Oroszlán nemeseivel a sújtásos ruhákat, amiket most a Vörös Oroszlános főnixes nemesek indiai cigánytelep ember gyilkosságával felvett magára és hordozzák közösen István koronáját Romániának, mivel a Bertalan és Révész utca állította be az István a királyt a börtönnel csapásokkal.

Itt vannak még láthatóan a cserepek, melyek a bezúzott magyar történelem írásai alapján készültek, melyeket születésem óta egykori történelemként rajtunk végrehajtottak, mint a hangyás fejet Hangya ruhásbolt berendezésével, jól látható még a két magyar király napkirályként, István is.

Én le vagyok gyilkolva, rólam a Rákóczi téri hosszabbítás misztikus szörnyetegét csak leégetni lehet, mert szörnyű a cipelése éjjel-nappal a melleimnél fogva már majdnem húsz éve Pintér Margit és Sipos Gyula helyetti kezdéssel. Azóta a Rákóczi tér megöregedett ismétlésben is, háromszorosan hosszabbítva Dávid, Szelep és Keresztöltés, Mexikói zöld-sárga, Madonna leértékelt árui által a zsidók mellett, amik a cserepeimet egész sivataggal 18 éve ismételték az összes Pszichografológiai egykori történelemmel, mint amik az újhelyi zsidó Jehova focizó temetői történelmet nézték ki maguknak és kezdték el Braun Hitler népeként fekete mercedessel, fekete kalapban.

Főnix Erdős Péterrel úgy kezdett Csepregi Éva bárányával a Rákóczi térnek, hogy Japánba vitték azzal, hogy megmutassák, a magyarok nem várják a világ végét, itt jókedvűek, így hozták létre a Neotont, amelyik meggyalázta az egész világot az emberekkel együtt a Révész és Bertalan utcai elmeosztályokkal. A Pszichografológiai apokalipszis a Főnixé lett volna, amik magyarokat és az embereket támadták meg.

Ha Önök nem lennének, biztos, hogy egy elfekvőben végzem, soha senki sem tudta volna meg, hogy a vasfüggöny emberek ellen jött lére német és magyar zsidók trianoni megmaradása miatt, s mert a magyarok börtön fogságban voltak, attól kívántak megszabadulni, ezért ismételte az elmeosztályl folyamatosan mai napig a börtön könyveit rajtam, ez a skizopren refrénjük.

Önöknek köszönhetem, hogy haldokolva, de még tartom magam, ha eszembe jut valami, még ha nem is szépen, de megírom, mint valóságos történelmét a borsodi központnak iszonyatos tetteiről.

Dr. Tűzkő Judit Müller Péterékkel a borsodivánkai szociális otthonba akart zárni 2004-ben, amikor elvették a hangomat is az árnyékoskerti Káli Sándor belőlem polgármesterré tett és taníttatott helyett. Tűzkő felszabadította az összes alkoholistáját a Meni italdémonnak a Talmudból és valamennyi csapását a füveseknek, utcanépnek, mint anyám anyjának hetven éves támadóit Pogánynéval és Balázsnéval, a börtön elmeosztályaival, amit a Semmelweis jelentett mindig Keresztesiekkel együtt, amiért ismét rám támadott a menhely, hogy a Keresztöltés népét odazárták születésem idején.

Minden deformációja miatt az elmeosztályoknak születésem óta támadnak minket. Önöknek köszönhetem, hogy ez napvilágra jöhetett. Iszonyatos volt az az időszak, amit nem tudtam megfogalmazni, amikor a világ könyvtárnyi anyagon ment végig a börtön elmeosztályokkal, minden idetartozó ország elmeosztályaival. Nem volt segítségem, sem erő bennem, egy széket sem tudtam felemelni, csak feküdtem, közben tanultam ismét írni és suttogva beszélni. Okos Kati Ménesi 18 éve folytatta Bodor Keresztöltés 1989-es hosszabbítását az Új bekezdés Rákóczi terével Dávid Mónika Szörnyeteg koporsójának, amit le kell venni rólam, gyalázott közben éjjel-nappal minden részembe behatolva, az ezeréves szerepjátékosok helyett, cigányok népeként.

Húsz éve tart a kínzásom a reformátusok felmentésével, ez volt Nagy Anna is a Vörös Oroszlános kommunizmus végén, a begyűjtés előtt, sorsát velem hordatta el az elmeosztály.

Nem tudok elmenni innen, a megye folyamatosan költözik túsznak való idehozatalom előttől már. Közben isznak és mulatnak, mint a romániai vasmagyarok a börtönből. Börtön hozta létre biblia alapján az egész sivatagot. Nem tudom elmondani a gyerekeimnek, akikkel hárman jöttünk a fekete központba, mi történik velem húsz éve és születésem óta, mert Szelep Talmudos pszichiáterei közölték velük, hogy én súlyos skizopreniában szenvedek, ne higgyenek semmit sem nekem el, ugyanezt mondta a Nyírő Gyula orvosa a csapások kommunistáin való végig haladás közben mérgezésemmel. a gyerek nyakának megrontásával ádámcsutkás börtön orvos. Nem tudom megmondani a gyerekeknek, mi történt, hogyan lettek középkorúak, miért nem tanulhattak, miért nem szerethettük egymást, mint a Rákóczi tér és a börtön. A vasbabilonos Puskás Katalint szőke haja miatt elvitték a városból, helyette nem szerethettek és tisztelhettek a gyerekeim,s innen a Bertalan utcai berendezésben valaki helyett, aki itt van berendezve és szerető életet él a szomszédban. Féltettem őket, hogy elmondjam, milyen szörnyűségben élek, hogy őket is megtámadják, ezért hallgatok húsz éve és tűröm a kínzást és a gyalázatát a két elmeosztálynak a cigánytelepével a 666 központnak. Nekem nem járt semmi emberként, nem járt a szerelem, bár nem is találtam volna társat Borsodban. Minket is szlovák átrendezés idején hoztak annak idején Újhelybe egy orosz börtön bűnöző házába. Abból az orosz bűnöző házból és a Tulpa néniék házából született egykor az orosz történelem cirill betű kezdetével, amit hatalmas hipnózisos erővel itt a lakásban Voltamként a börtön ismételt rajtam Bot kormánnyal együtt.

Megvisel, hogy minden hónapban beosztják a pénzemet, minden hónapban elrontanak valamit, nem marad egy fillérem sem, mindig rá vagyok utalva a lányomra. Megvisel az is, hogy kértem az Okos Kati megyei hosszabbítás laptopját, ami az én áldozásomból van szétosztva a megyében a belőlem élteknek jólétben és megöregedve, ennyire megaláz Miskolc városa, Kata közlekedési kártyája bevezetése után a kommunista medve kor ismétlésének, ami ellen a Kata kocsma létrejött a kommunista 666 népével Mészáros Kata néven. Mészáros Ági bútorbolt Rákóczi terének utcája ez, amivel kezdtek születésemkor, hogy ismét született egy kurva a Pszichografológiával egész Ázsia és a cigányság felemelésével.

Megvisel a gyerekeim alárendelt helyzete és az elszaladt évek hiábavalósága, a rengeteg gond, amivel a város Szombathellyel megtisztult a Jehovák berendezésében hosszabbításként 1991-ben Wass Albert vasfüggönyös feketevonatos Erdélyével együtt, amik magyarnak hiszik magukat.

Klimaxx együttessel állította be az angol média a cigánytelepét Miskolcnak, miután kihalattak minket, de nincs is párja az embereknek Borsod megyében. Megvisel az állapotom, az állandó orvoshoz járás a csapások betegségeivel, az, hogy mindenkinek joga van együtt betegnek lenni az ember gyilkosokkal.

Kizárták a külvilágát az adventi világ-berendezésnek, pedig a Republic nemcsak a Bertalan utcai börtönt jelentette, Amerikában ugyanilyen pártok vannak, egész Európában zajlik a régi történelem az elme berendezésében, nemcsak itt.

Köszönöm a megértését azoknak, akik ezt a rengeteg káoszt megértették, bár én is még két éve alig értettem valamit abból, ami velem történt, annak ellenére, hogy Urbán Tibor közölte velem 1992-ben, ne éljem magam nagyon bele a szerepekbe. 56 éve tart anyám apjának Benkő Dánieles Zöld Médiája ember gyilkossága a szörnyetegekkel, nácik sorsával együtt, az összes elmebetegével a 666-nak.

Hihetetlen, hogy én voltam egyedül egész Ázsia minden ország kezdetektől indult történelmével a 666 népének végével Miskolcnak, ahogyan mentek végig a könyein az ezeréves karmikus reformátusoknak.
Hihetetlen, hogy én voltam a kommunista hidegháborús egyedül, s ezt a média végig mulatta, a Zöld Medeia, amelyik itt támadott meg ismétlésben 1998-ben Benkő Dániel gitározó pinázó kezdetével Benkő Lajosként, anyám apjaként, tágul, nő bennem, így járok iszonyatosan eldeformálva. Hihetetlen, hogy az összes kommunista kort végrehajtó elmeosztályról van, s egymás után mentek végig a Vörös Oroszlános kommunista korokon megmentve a szereplőiket karmikus Johannás kezdetével a matyóknak, Nagy Anna véggel.

Hihetetlen Románia a református halálnépével, hogy már húsz éve legyilkoltak a reformátusok helyett, s mint halál képviselete a Bibliának, semmit sem tett az érdekemben. Hihetetlen, hogy egyedül álltam és néztem kidülledt, ijedt szemekkel a Duna tévé elektromos szemű árnyékát a börtön tolvaj Pataki Attilának, a kopogó kísérteteit a Jehováknak, az adventisták sátánista tűzben járó szektáinak sátánistáit, a szellemvilágot, a halottakat, a tisztuló démonjait a Főnix Rákóczi terének a szellemvilággal együtt ember áldozással, egyedül álltam az elektromos ufók támadását Szandi náci helyett. Hihetetlen, hogy itt embereket gyalázat érhetett és csonkítás a beszéd és a tiszta szív miatt.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A Zöld Medeia riadt háziasszonya és Hunnia koldusa
  2014-03-26 07:42:02, szerda
 
  1990. óta vagyok a Zöld Medeia - Marsi Anikó, Borbás Brigitta, Barátok közt Vödrös község kezdetével Elek ház albérletének történéséből - és a Hunnia börtön riadt háziasszonya, aki 1998. óta mosta a szenes holmit a lucsokból a teljes világ végi begyűjtés után. Ekkor egy évre megadták a rokkantságit Bajor Imre helyett skizoprennek nyilvánítva dr. Somlyai cigányok helyetti leinjekcióm által a II-es pszichiátriáról, ahová Simon Ilona bolond lánya kórházba vitele helyett engem szállított be a mentő a simontornyi elmeosztály helyett. Simon Ilona csudajó sárkányát jelentette az egykori nemesi mesének, ami megváltozott, nem bántott engem és a gyerekeimet. A sárkány hatalmas erővel támadott álomban is, meg sem lehet állni előtte. Üldözött szobáról szobára.

1998-ban felmentett a megyei kórház, ahol képviselte magát a korláti cigányság Kék csillag együttessel azzal, hogy minek a háziasszonynak koncentrálnia, ezek szerint itt van berendezve az, amelyiknek a szenes holmit kellett volna mosnia a lucsokból, vagy már elköltözött innen az embergyilkos. Már 1998-ban sokan elköltöztek, valamennyien közölték velem, hogy elmennek, nem tudtam, miért és hogy a szarkahegyiek átcserélték a tetőjüket.

Majd közölte az orvos, hogy Göncz Árpád nevében, itt jártak a Hunnia börtön könyveinek kezdetének ismételt ismétlésében az egész világon, amik fordítója a Hunnia elméről Göncz Árpád, aki helyett előzetesen a náci ház plafonját rám omlasztották, amikor megválasztották köztársasági elnökké. Egyedül a szkinderek tüntettek ellene Amerikából, hogy valdensek az adventista sorozat apokalipszisét jelentik értelmiség legyőzéssel, ezért áztak be, mint a Rákóczi tér és a szőke Turcsányi házaspár genyózó népével együtt az értelmiség legyőzőknek, itt a média teljes egésze az.

1998. óta koldultattak Szelepnél, bár a sorsát hajtották végre, a lányomnak kellett eltartania Nagy Anna romániai cigány halott helyett, akire a begyűjtést akarták szervezni a két egyházzal, leszállítani a világot Borsodban, minden csapásával Jeruzsálemnek.

Koldulásom ideje alatt kaptam tízezer forintot, sem rezsire, sem ennivalóra, sem tisztasági felszerelésre nem futotta. Hatalmas megalázáson mentem keresztül, a börtön hurcolt magával, mint embert a börtön - saját könyveit ismételve. Varga Rózsa és társai a börtönből Debreczeni kezdetével a reformátusok megmentésével, összepárosításával a Pszichografológiai börtönből, amelyik sorsát születésem óta hajtja végre a Bertalan utcával ekkor diplomázott le, arcom nekem torzul helyette ismétlésben is, három gyermeke Gábor szaporulattal a börtön jövőt jelenti teljes családjával a megyei elmeosztályról. Őt futtatják Dévényi börtönével az egykori parasztság kitermelésével miskolci könyvkiadó berendezésével.

Mai napig itt van a börtön kezdet 1998. óta, amelyek elektromosságot jelentenek, bárhol megjelennek. A városi rendőrség 2004-ben hajtépésem idején a hajam kiszedői helyett, a gyerek lábdeformációja, nyaki rontása az ádámcsutkások helyett, köztük volt Kaszás Attila a Pszichografológiából, Hegedűs valamennyi képviselete börtön könyvével - és értelmiség összezúzásból született fogyatékosok és autisták berendezésével, amiknek saját dolgoztatójuk is a városban, ami beázott, amikor az ember gyilkos helyett ismételten engem gyilkoltak le, anyja büszkén cipeli az új csapását a Pszichografológiának a börtönből- végigment a reformátusokkal a két utcán, majd kitette a Hitel táblát a Földhivatalra Tamás zöldséges berendezésével Szirmabesenyőről a rendőrségre, ahol éppen feljelentést akartam tenni, de ők elmebetegnek nyilvánítottak a Bertalan utcai csapásokként. Tudják valamennyien, hogy ember gyilkosok, saját apokalipszisüket hajtották végre születésem óta.

A Zöld Medeiának és a Hunnia börtönnek kellett volna koldulnia Margittai Ágival, aki az apokalipszis része az álmosfüzetek szerint a tatárdombi postás Katival a börtönből szőkeként kiválasztva.

Öcsém az újhelyi posta előtt koldult, miközben a cigányok ellopták a rokkantsági nyugdíját a nincsen Kecskések helyett kezdett és Lendvai Ildikó Pszichografológiáján végig haladva születésünk óta apokalipszisként a cigányok emelésével velem együtt. Hecske a kecske neve többezer éve. Nincsenként legyilkolták egész Európát, megölték és kihalatták a német embereket a magyar zsidók egykori trianoni bibliából a németekkel együtt.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Bertalan, Révész utcai Nyírő Gyula Kecskés pszichografológia
  2014-03-26 07:25:54, szerda
 
  A Nyírő Gyula elmeosztály 170 éves elektromos zsidói állandó Pszichografológiai berendezők, Zalatnay Sarolta masszírozói a Kecskések onnan, öcsém fejét megsokkolták 12-szer dr. Bohács ember gyilkossal és dr. Kósa Emese braziliai pszichiáterrel a füvesek, elmebetegek és cigányok helyett Kecskés Emil elmeosztályának kezdetével, amikor nem tudott gimnáziumban tanulni, de előtte az összes dadogós bolondja miatt a vasfüggönynek őt támadták meg születése után egyből. Koldusként élte az egész életét, csúfolták embersége miatt a Moldován Cipész Ktsz-ben, apa focista Koko nevével dolgoztatva fizikai munkával, közben a perverzeket emelték a Szörnyeteg koporsójából az egész világon a ricsei láger helyén működtetett pszichiátriai otthonba vitelével pulyaszeplősítőként. Itt házasították meg a mai napig nevünket viselő felsőzsolcai Nagy Éva menhelyi cigánytelepének képviseletével, majd megtámadták őket a sátánistákkal, szétdobálva mindent az albérletben, bevizelt a Rákóczi tér miatt, így emelték a Farkasokat Újhelyben és mindenfelé ismétlésben a börtön cigányaival, mentek végig a római egyházas egykori történelmen és Hunnia Vatikán elmeosztály emelésén.

Még azért is támadtak, hogy Kabos Gyula éhen halt Amerikában, mint ismeretlen faja az egykori médiának.
Bemutatta Hofi Géza a két elmeosztályáról a börtönnek, hogy a média létrehoz népeket, majd megszünteti. Most nyolcvan éve tartósították magukat, egyedül a Neoton énekese ment el a Kell, hogy várj elénkeklése után, végig emberek gyilkolásával, sorsuk és szerepük elhordoztatásával maradtak meg a fekete ceruza és árnyékvilág képviselői.

Bertalan és a Révész utcai zsidó börtön Sátán népe Kositczky István mexikói filmsorozatával a Megveszem ezt a nőtnek hasonmásával és Andó Marianna szőke Kosnő iszonyatával a börtönnek Perecesről ismétli az összes weöresi szörnyeteggel az egykori izmusokat Franciaországban és az összes európai országban, Amerikában is. Így vannak szocialisták, jobb és baloldala a szörnyetegeknek. Mivel Pázsit e mese név alatt vannak hosszabbításban, végtelen a gyilkosságuk. Izraeli csapások, meg kell mondani Barack népének a Pszichografológiából ufós Miskolc városa kíséretével, hogy hagyja abba a Pszichografológiai két utcai apokalipszisét átírva Müllerék döglegyeivel és cigánytelepével a korláti 666 központnak a két elmeosztályával a Szentpéteri kórháznak.

Kositczky és Andó állandó apokalipszisét jelentik a börtönnek, Bécsben is feltűntek az álmosfüzetei szerint az infantilisoknak, amik végig vezették az egész életemet a nemesi születésétől kezdve a halálnép és szőke lófarkas felesége kezdetével egykori meséiknek.

Kazincbarcika népe nevetett, amikor a sit kurvái leszármazottjai angol nyelvet tanultak, tudták, hogy minket gyilkolnak, ennek ellenére már megöregedtek Amerikában a barcikai 666 csapásai diplomásként, Sitku néven kerültek berendezésre.

Antal Jenőt a Hírnökként egykori Várhegy összes Jézusát végrehajtó Vörös Oroszlán vastrágya Hunnia börtön rendezte be Hajdúkkal, M. Kiss Csabával, Lechner Barnabással, Pusztai Lászlóval, Orosz. B. Erika Pszichografológiai csapásokkal, Fónagy István atlantiszi Halakkal Salankó István alkoholista Halak úrja mellett az ál deformációmnak Demjén Rózsiék sötétkapus dögjeitől, Benedek Éva atlantiszi Halak építkezőjével a velem egyidős számviteli diplomásnak, Holló szép anyjával már megöregedve tanárnőként, mind Románia egykori történelmét jelenti. Benedek tudta, hogy embert gyilkol Jakubcsek nyomorultak helyett, testvére doktornőként mondta el Jakubcsek mondatát, hogy mindig férfira van szüksége. Antal Jenő Thaiföldön tanult, mint termékenységi vastrágya népnél szexmasszázst, ezért kijárt a családokba, ahol egyszerre elégítette ki az anyát a lányával. Felsőzsolca lakosságán hatalmas vér van, amiért kevés az árvíz, ami elmossa a Sánta Tóbiés és Kormos központját az amerikai disszidens ember gyalázójával. Kártyát is végrehajtott Felsőzsolca központja, a Fekete macskát. Valamennyi faluja a 666 központnak ember gyilkosságban él, élt és tanult, szaporodott tovább Ménesi Okos Kati felszabadító nemi hadserege révén a férjhez menőknek cigányság berendezésével hosszabbító város Keresztöltésével Bodornak a rendszerváltásnak nevezett 1989-es dátum óta. A vas továbbment, jelenleg világ-örökségnek számítanak a zenész cigányok az Új Bekezdésből megmentve százból egyként valamennyi Időjelek vastrágya hosszabbítással, mind bibliai apokalipszist hajtott végre. A Hírnök a Vár-hegyből, mint írtam az elohim élő hírnökei sorozatait kezdte el újra ismételni Miskolc városával Rigó cigánysággal már az Időjelek Új bekezdés Rigójából 1989-ben, azóta mennek végig az összes könyvön ember áldozással a börtönnel. Az elmeosztályok küzdenek az emberségi jogaiért a csapásoknak, ember gyilkosságból született fogyatékosokat eltartva, mint csapásokat Európában. Valamennyi Jeruzsálem csapását jelenti torzulásukkal együtt. Nincsenek jogaik a csapásoknak, sem emberjogi bizottságai a karmikus elmeszülötteknek, sem a Parabrutális romáknak, sem az indiai 130 éve világot eljáró cigányságnak, mind Románia csapása.

Tehát a hosszú lesz a kötelem, hogy elnyújtózhassak, szörnyűséges a végem, mert frigyet kötöttem a pokollal és a halállal, az Erdélyi utcája az adventistáknak kínzással tisztítja az összes adventista vallás képviseletét az egész világon, lehet, hogy el akar jönni Jézusként Jeruzsálemben.

A turulmadarat Pálffy Gyula apa túlélőjeként képviselte a Pszichografológiából székely hullaszállítók képviseletében a Bertalan utcából sántaként kiválasztva születésem óta.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Barzilia újhelyi embergyilkosai Liptai elmeosztályával
  2014-03-26 06:59:48, szerda
 
  Barzilia történelmét az úttörő mozgalom idején a Fiatalok, úttörők itt állunk mi készen, annyi a mi seregünk, mint fűszál a réten, éljen a szabadság, felépítjük új hazánk, az anyánk is úttörőnek nevelte a fiát, az apánk is úttörőnek nevelte a lányát dal idején kezdődött kommunizmussal kezdte a medve idejében Kata Vénusz atlantiszi földrengésből lett Vénusz ideállal, ami én voltam a Kata gyümölcsei versemben megírottak szerint hegyvidéki kisvárosban.

Barzilia a rima Jeruzsálemes világrészben található a börtön bibliájában.

Barzliai fertelmes nép történelme ment tovább az Isaora egy forintos nyomorultjaival, rabszolgasággal, majd átírásával az amerikai történelemnek azzal, hogy Afrikából hurcolt rabszolgák a Pszichografológiai Branyiczky Mihály és felesége füves maffiájának csapásai.

Liptaiék engem dobáló elmeosztályával felforgatták az egész újhelyi temetőjét a mindenkori zsidó bibliák kezdetének, megölték az embereket a füves mókus rendi elmebetegek, kivégzői a börtönnek, így mentek végig az összes református könyvén is a holt tengeri tekercsesekenk, mint Kunén, amelyik miatt nagyapa születési évét átírták, hogy fiatalabb volt nagymamánál két évvel. Barzlilia része a varjú fekete zsidó népe, amelyiknek világ végéje van, mint a Soltészné Dental Softos fekete égetőinek Jehova tanúiként, amelyik életét és sorsát rajtunk végrehajtották, mint apokaliptikus csapásét, minden Jehován egyesvéel végigment Müller Péter, így gyaláztak meg a Mária utcáján a városnak, melyet átkereszteltek Boldog utcára a tatárdombi Lénártné szőke jehova miatt 1991-ben, mert a Mária utcában lakott a férfi, amelyikhez járt szexuális kielégülés miatt az alkoholista Lénárt vasgyári munkás mellett. Az alkoholista Lénártba kötekedtek a cigányok, ekkor jött a rendőrség a segítségére egyből, megvédeni az italdémon népét, halála előtt az állatvédők megtisztították, vittek oda kutyát, amelyik lefialt, ott ült a kiskutyák között, megváltozott.
Ezek az ember gyilkosok az állatvédői az egész világnak. Főleg legyek Presser Gábor fogkiszedő zsidó embergyilkos népéből, de Brigitte Bardot is idetartozik a pszichografológiába, helyette én kaptam meg a nadrágját 1973-ban, már akkor a magyar Zalatnay Sarolta, mint a Vörös Oroszlános Ki az úr a házban? történet főszereplője lett volna a földhöz vágott rakott burgonyával együtt, amit Fábry ismételt a római egyház médiájával ismeretlen fajként, melyek a levegőben vannak fénykör alakban, így sütöttek engem 1992-ben a római egyház egykori történelmet ismételve. Zalatnay Sarolta és a magyarok börtön fogságból kívánnak megszabadulni, ezért áldozták meg a német embereket. A jelenlegi német kisebbség is 666 központjában van berendezve és Német neveivel a Kilián telepnek. Már az újhelyi kezdetnél egykori világ történelmében is volt Német név, Török is.

Liptaiék 2004-ben dobáltak az ágyon hatalmas ererejével a két elmeosztálynak, még akkor énekeltettek Káli Sándor árnyékoskerti árnyék polgármesteri hivatalának, azután vették el a hangomat a menhellyel. Énekeltem Freddy Mercurinak, hogy mama, buzinak születtem.

Mivel a vasfüggönnyel minket zártak le a német-magyar zsidók a többi országtól, csak a patkányok vették fel a kapcsolatot a többi országgal, nem jött át ide az adventista világ berendezés, amit most Erdélyi utcával, köztük Kínával ismételtek, az egész világon, csak a Vár-hegyi Jézus nem jött el az Olajfák hegyére, nem égeti el a gonoszokat. Az adventisták elmebetegek, 130 éve kezdték el állandó világ végi küzdelmét a new yorkiaknak,ott kellett megrendezniük, ott volt az egyetlen sátánista szekta égető tűzben járókkal, amik az ellenségei voltak Lucifer egykori képének imádóival. Itt Cseh Károly Ízisz áldozásában az orosz főpap népével együtt Tusnádi Lászlóval Sárospatakról Lucifernek írt versében katicabogarat ígézett a fára, hogy Lucifer játssza, hogy én vagyok a katica Somossy Katalin helyett, amelyik éppen akkor került a megyei kórházba, magányos éji lámpagyujtogatónak nevezve Lucifert.

1995-ben a Tatárdombon Viczián Sándorral ismételték, hogy tüzet hoz ki a Jehova sárga focizó kutya Tirus fejedelméből, s rémségessé lesz, de valamennyi korát a Jehova teremtőnek rajtam hajtották végre, hogy tűzben fogok elégni, rémségessé leszek, s többé örökké nem leszek, meg frigyet kötöttem a pokollal és halállal, ezért kínoznak éjjel-nappal, a pokol és halál népeit emelve.

Barzilia megölte az embereket dr. Tűzkő Judit utcanépével Pogánynénak és füves elmeosztályaival, alkoholistával, Semmelweis kórház elmebetegeivel, a dögökkel, amiket berendezett Kati cigányával együtt a börtönnel a fogadásomra a talmud engem gyerekkoromban gyilkolóival együtt, köztük a pók nagyhasú képviseletével, ami miatt a méhembe tették a Rákóczi téri Ágnes miatt a csapásukat, mert a pók születik meg náluk.

Az új Izrael fekete kalaposaival, köztük a Bizottság beállítása szerint szerbia ortodoxai ember gyilkosként új történelmet írtak maguknak mercedessel.



 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 5 
2014.02 2014. Március 2014.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 1 db bejegyzés
e hónap: 127 db bejegyzés
e év: 796 db bejegyzés
Összes: 7244 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 250
  • e Hét: 408
  • e Hónap: 2767
  • e Év: 55033
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.