Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 5 
Borsodiak is választhatnak a vasfüggönyösökkel?
  2014-03-05 18:52:13, szerda
 
  Furcsa helyzet ez, hogy Magyarország egykori és folyamatos felszámolói, a borsodiak a korláti római egyházas 666 vadállati központjával és az ózdiak halálmágus cigány központjával, a Révész és Bertalan utcai listáján az apokalipszisnek nyolcvan éve folyamatosan körben járó politikai képviseletre a miskolci 130 éves Rákóczi ellen létrehozott Rákóczi tér és a hatalmas hosszabbító Keresztöltés, Rákóczi tér Szörnyeteg koporsója és az Időjelek elmeosztálya a vasbabilonos lírai karámmal és zenészeivel a szentháromsággal kezdődött vasbabilonnak választhat.
Választhat-e Vas megye és a matyó központ a vasbabilonnal, Székesfehérvár a zsidó már 1992-ben megszületett újszülöttjeivel az új bibliának, amiket megmentettek ember áldozással, választhatnak-e az elmeorvosok, amiket az elmebetegek és börtön tett orvossá, a hatalmas skizopren refrent könyvek végrehajtásakor ismétlő elmesereg, a börtön könyvvel rendelkező Halakként ember gyilkosságból emelt Csernus Imréje a jólétben élő zsidóknak?

Ezer ember van körülbelül az országban és a cigányság által meg nem gyalázott parasztság, egykori Románia által berendezett jelenlegi is börtönt jelentő magyar zsidók a trianoni bibliából.

Választhat-e a skizopren refrént végrehajtó elmeosztálya a Zöld Medeiának, a 130 éves nagy médiájának és politikusainak Borsod megyének, választhat-e a református karmikus ezer éves szerepjátékos könyveit rajtam végrehajtó boszorkánysággal együtt járó romániai Halál nép? Választhatnak-e a karmikus jósok, boszorkányok a börtönnel a médiából?

Választhat-e az Árnyékoskertje Káli Sándornak a hangom elvételelével az elmeosztályai által, puffasztásommal 1998. óta Zoltán Erika Zöld Medeiájával, választhatnak-e a skizopren refrén szőkéi, amik kilencven éve gyilkolnak a médiájukkal, választhat-e római egyház skizopren pusztítójával az élen a Vörös Oroszlán?
Választhatnak-e a boltfóbiámmal és közlekedési fóbiámmal emelkedett náci és fasiszta népe a Lila és Kata kocsmai kommunistáknak?

Választhatnak-e az Időjelek tompalátással kezdődött Rákóczi téri hosszabbítások, melyek üzletei coca coca jelekkel vannak megjelölve és a Sziget fesztivált jelentik 1995-ös győzelmük óta?

Választhatnak-e apokalitpikus csapásai az országnak?

Azt hiszem, kevés választó polgára van jelenleg az országnak, a Bertalan utcai skizopren kormányról nem is beszélve, illetve a pártokról, akik felálltak a náci Talmuddal bölcsődés koromban lábmegrántással megtámadva engem teljes begyűjtést végrehajtva rajtam Müller Péterék nagy Médiájával a sötétkapus dögökkel, az ember áldozással emelt cigánysága az inidiai és többi cigány központnak? Azok is, amik a termékenységi népeket állírtották, mint ember gyilkosok?

Emberiességi törvénnyel ellenekezik a választás, mint amit állandóan a borsodiak állítanak Romániával együtt. Tudom, hogy bűn volt emberként élni Miskolc városában, mert itt az emberek sorsa csonkítás, gyalázat és halál elmeosztály összes csapásának támadásaival együtt.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Egyiptom nem tudott megvédeni vas-pléhapokalipszis ellen
  2014-03-05 18:20:32, szerda
 
  Egyiptom, akinek Ízisz szereplője helyett a borsodi vasbabilinos lírai elmeosztálya a Bertalan utcának az újhelyi Révész utcaiakkal születésem óta apokalipszist hajt végre a vasfüggönyösök elmeosztályával, mint Táncdalfesztiválosokkal, főnixes fekete éjszaka zenészeivel Csepregi Éva világot meggyalázó bárányával a az arcomban lévő csapásának az Időjelek egyik szereplőjének, mint idők végének állandó megadóinak Vass Tibor Új bekezdés pszichopatávail, amik az Illés apokalipszist újra kezdték 1991-ben - nem tud megvédeni, csak esővel jelezte a gyilkosaim központi helyeit.

Ilyen volt Göncz Árpád new yorki értelmiség legyőző valdens szektája, ilyen a miskolci színészek összessége Kulcsár Imre folytatásával az előző médiának a börtönből, már talán meg is halt, kulcs ára a neve jelentése, amiért itt a kulcsát annak, akinek a szeretete egy jegy volt, amikor megtámadtak engem a református ezer éves állandó apokalipszis helyett, belém jöttek, mert emberként nagynak láttak engem 1986-ban, de már Csepregiék 1983-ban Dévényi Erzsébet főnixes zsidójuk helyett rám támadt hatalmas erővel, nem tudtam az ajtókon bemenni, olyen Ufó kísérettel vettek körül. A főnixnek ufói vannak, azokkal is gyilkol, szexuálisan támadva arra, akire akarnak, így szoktak győzni a Vörös Oroszlános perverzeivel a vasegyházaknak. Amikor 1989-ben a Győri kapuban a prosti színészeknek művészeti házat építettek, beáztak. Már akkor szöget kellett volna ütni a fejemben, hogy ez a város prostituált, kurvák és stricik, börtön gyalázók központi helye, azóta is mennek el a reformátusok, amit nem szabad megengedni,mert már legyikolták Ázsiát régebben, Japánt, amikor éppen Pszichografológiát rendeztek be, Afrikát, Ausztráliát, ekkor csak a zöldek maradtak meg, ezt is ismételte az elmeosztály könyveken menve végig itt 1998. óta hatalmas erővel. Már nincs mit a református könyvekkel rendelkező Gábor Áron rézgyájúinak legyikolni, Európát majdnem befejezte Borsod megyével, nemi gyalázóival a zenészeknek keresztes és bés fekélyekkel, dögökkel, mint Vágó István és Dévényi, Demjén Rózsival kezdve a fekélyek vonulását ki a városból sötétkapus dögökkel. Ember formájúak, de nem azok, az embereket megtámadták, szív küldi slágerek kezdetével.

Beázott a szarkahegyi füstöl a kémény központ, amíg engem a nácija szirmabesenyőieknek sok feszület után egy nagy feszülettel tesz a világ felé a börtön feszületével, addig a szarkhaegyiek tetőt cseréltek, a Bertalan utcai értelmiség legyőző szőke és genyó, valamint a születési kezdetem Rákóczi tér és a Kereszöltés beázott, most a Jánosik-féle újítónak köszönhetően én vagyok az értelmiség legyőző, én ázok be egyedül.

1995-ben elmentem Mucussal, amelyik udvarolni akart nekem leszbiként színházba, a Hegedűs a háztetőnt néztük meg. A miskolci színésznők pukkadtak meg a nevetéstől, én két évvel ezelőttig nem tudtam az okát, hogy a Zöld Medeia kurvái a saját sorsukat hajtják végre. Ma ugyanígy jártam, vettem egy lángost, amit azelőtt nem tehettem meg, bocsánatos bűn talán az Orvosoktól és Elmeosztályától a jövőnek, mint amik beálltak a Főnixes gyalázók közé Oláh Ibolya katijával dr. Tűzkő Judit elmeosztályának, Tóth Gabikkal, Vargával Újhelyből és valamennyi 1995. óta Bertalan és Révész utcáról emelkedett előadóval, mind nyomorultak és skizoprenek, mint ahogyan a média helyzete mutatja.
A lángos áruló nő pukkadt meg a nevetéstől a fiú eladóval együtt. Ezekkel az összenevetésekkel együtt kell élnem, hiszen van mit csúfolni a jelenlegi külsőmön, meg a súlyomon is, amit az elmeosztálya művel az elméknek maguk helyett.

Szóval Egyiptom nem ember, nem tud megvédeni Magyarországtól és Borsod megye, mint Magyarország és a világ meggyalázóitól, felszámolóitól.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Kohut Katalin: Hosszú
  2014-03-05 17:53:18, szerda
 
 



Azt írod, bennem a hiba,
én kínzom magamat
áldozati bárányként.
Ha nem érted, független tőlem,
rabságban testem, szívem,
nem marad más,
a végleges búcsúzás,
nem magyarázkodom, hosszú....
Megláttam a valóságod,
kívánok még vidámságot,
sok örömöt életedben!
Fölöttünk elsötétült a Nap,
tőlem ellopják a diadalt,
mely ha egyszer is elér,
furcsa szabadság lesz,
örömöm végleg elveszett.
Kapott sorsomat meg nem érted,
sajnálom, nekem ez maradt.
Hangosan üvölti már régen az ég,
mi történt itt, milyen szörnyűség.

2014. február 5.
 
 
0 komment , kategória:  Kohut Katalin  
Kohut Katalin: Vége
  2014-03-05 15:33:15, szerda
 
 
Bizalmam az emberekben
örökké megmarad,
hiszem, hogy vannak, élnek,
s találkozom velük,
ők jelentik a jelenem, s jövőmet.
Most leomlott egy légvár,
melyet szív-szeretetre
építettem, egyoldalú volt.
Évekig tartott, bálványoztam
a bennem lévő eszményt.
Vége, nincs tovább.
Túl kell élni, keserűen
tudomásul venni:
én semmit sem jelentek
másoknak, csak nyűg
vagyok betegen, megalázottan,
megáldozva a holnap népének.
Ennyi volt, végig szenvedés,
nem viszonzott érzelmek
súlya alatt összetört
szívvel esdekeltem szeretetért.
Nem érthetjük meg egymást,
embernek társa csak ember lehet.
Vége, nincs tovább,
idegenként nézzük egymást.

2014. február 5.
 
 
0 komment , kategória:  Kohut Katalin  
A skizopren refrenek könyvekkel - vége, nincs ember
  2014-03-05 09:52:22, szerda
 
  Dévényiék a börtönnel 1992-es asztrológiai jóslatom után kezdték el kitermelni a skizopreneket, helyesírni nem tudókat az irodalmi mozgalmak keretén belül, de előzetesen a Kelet vasbabilonos lírai karámjával végig írták és nézték a gyilkosságomat maguk, mint elmeosztály lírai karámja helyett, ugyanez vonatkozik az Oláh-féle szexuális könyv írójára, amelyik a mi cigánysággal beállított termékenységi törzsek helyetti gyilkolásunkat megírták a nyolcvanas években utólag, mint Woode Allen helyetti kerékpáros balesetemet.

1983-as kommunikációs teljes összezúzásomkor a főnixes Csepregi Éva szexuális gyalázó zenészeivel, amelyek az előző főnixes Anna felébredésében megírottakat is meggyalázták, úgy győzték le őket, ez fellelhető a bárányuk minden dalában, mint a Margarétásban. Éva fertelme Borsod megye kommunistáinak, egyházainak teljes egészéé, a szájban történő kielégítésével, amiért meggyalázták az egész világot a Púder Lila kocsmás népével Bencs Marianna babája miatt. Kata kocsmás műanyag kommunistákról, amik hatalmas házakban dőzsölnek Nagy Feróval az élen, nem is beszélve. Felvették a jutalmukat az emberek legyikolása, meggyalázása miatt a főnixes elmeosztályok zenészeivel a börtönnel együtt, mely nyaralgat feszületemre tevésemmel tisztítva a börtön részéről születési kezdetem óta Tóth hecskei bibliás szomszéd beállításával. Akkor még akasztgatták magukat, mint Miskolci a nagy fájára a járványtemetőnek.

1983. óta csak elmebetegek jelentik az irodalmat, az ország ellenes csapások, mint a Vörös Oroszlán nemesei. Ezek futnak, mélattják egymást, kiadják őket a Holnap-nak könyvekben, hogy fenn maradjanak az ember gyilkosok. Születésem óta itt ismétlésben kezdték el a skizoprenek folytatásban történő neten való működését. Minden karmikus asztrológia a börtön skizopreneké. Minden halak szülött, Katalin, Erika, Ildikó, Marianna, János pszichografológiai elmebeteg, Imre börtön elme Gáborokkal együtt, amiket az elmeosztály és a börtön könyveikkel együtt skizopren refrén elmeosztályával Borsod megyének rajtam hajtott végre, ezek rendezték az egészségyével az Orvosoknak, mint emberiség ellenes tömeggyilkosoknak tüdőkórház üzemetetése kezdete óta a jövő reformját, megreformálták az elmeosztályokat, terápiákra járnak. Minden római egyházas hívő skizoprenje Viciánnénak az iker házból, valamennyi egyház jelenleg ezt jelenti.

Már én minden oldalt ott hagytam, mindegyiket a borsodiak nyitották meg, hiszen ezek termelték ki az összes parasztot is Urbán, Urbáncsik névhez érve körben járva a két utcáján azoknak a tanoknak, akik a magyarokat, majd minket emberként legyilkoltak, mellette van a Kiss Tábornok és a Széchenyi utca Ázsiával, mint Lila és Kata kocsmai kommunisták múanyag punkrációsokkal, Balázs Fecóékkal és a menhellyel együtt. Egyedül itt tudták végrehajtani a hippi Hobo kezdettel az amerikai utcanép kommunizmusát a műanyag punkcáriós zenei és nemi csapásokkal együtt, ez volt Leninváros.

Egyik irodalmi oldalon a borsodiak kávéházakban szavalnak, hogy miket, nem is érdekel, mert tisztátalan lelkek, a vasbabilonos római egyházas pusztító bizonyította, hogy egyetlen atlantiszi lélek volt, ami miatt végig üldözött egy életen.

Olyan bántásokat kapok, hogy én vagyok a lelki betege a Pszichografológiának, sőt a skizopren egyedül, aki legyilkolta az egész világot, mint a média a két utcabeli csapásokkal.

Holnapba lépett át miskolciak szervezésében a suttogó zöld Medeia és a hatalmas skizopren nép, egymás után adják ki a jövőnek könyveiket, engem persze elmebetegnek tekintenek verseim miatt maguk helyett, mivel a Farkassal indulók hatalmas skizopren tábora már nyolcvan éve végig táncolta az életét Müllerékkel együtt, amióta járnak körben a magyarok és emberek gyilkosságával a két utcán. A skizoprenek a jövőnek tartósítják könyveiket a börtön Dévényiékkel, amik mindezt megszervezték 1992. óta folyamatosan.

Az egyik irodalmi oldal Vörös Oroszlános avatár neveket vesz fel, Anna már megöregedve a vezetőjük. évek óta Pesten táncikálnak Mátékkal együtt, amik helyett, mint Máté Krisztina egyetlenként elárulta, megcsonkították a fogaimat 1976-ban még, mint Pszichografológiai karmikus fog nélküliségre ítéltek helyett.

A Rákóczi tér hatalmas serege képviseli magát megtisztultan az irodalmárok között, de Dudás Sándor olajfák költőjének hatalmas könyv anyaga van már, amióta nyolcvan éve gyilkolnak helyette, már a fülére sem hall, ez nem zavarja a többi Dudással együtt.

Mai nap megírtam az egyik irodalmi helynek, hogy köszönöm a segítséget, mert azt hittem, hogy emberre volt szükségem ahhoz, hogy legyen jövőképem, bízzak és reméljek, emberre, aki itt Borsodban nem található, aki egyedül apát jelentette. Ismét csalódnom kellett, azt a választ kaptam, hogy egyedül az ember tehet a sorsáról, maga alakítja, vagyis én bennem van a hiba azért, mert beteg vagyok és iszonyatos állapotban fekszem. Hihetetlen történet ez, ami velem megtörtént, s történik folyamatosan, jól tudom, de nem bizonygatom többé senkinek hogy nem bennem van a hiba, tőlem független. Az nem azt jelenti, hogy én magam nem sérültem az átéltek miatt, tudom jól, ha megszabadulnék hirtelen a kínzóimtól, szörnyet halnék, a szívem nem bírná ki a történtek miatti szégyent és fájdalmat.
Azt a választ kaptam, hogy ne vegyem kötözködésnek, de minden ember a saját sorsát alakítja. Igen, a kiválasztottaknál azok, amik megtették őket diplomásnak, értelmiségnek.

Jó lenne megérteni az elmeosztályoknak és a börtönnek 130 éves tündöklése után a mindenkori lírai karámokkal, a hatalmas elme skizopren refrén népének, melyek villámgyorsan diplomáznak, engem csúfolva, hogy én varrónő voltam annak idején, amikor a Rákóczi tér helyett férjhez adtak és megszületett a nagyobbik lányom 18 éves koromban, hogy a diploma nem ad emberséget, sem általános műveltséget, legyen bármilyen okos, sem emberiességi törvény, sem értelem bármilyen rossz felfogásához, sem megértés mások irányában nincs bennük, ezzel születnek az emberek, amiért megtámadták őket tisztességük, szorgalmuk és jó szívük miatt ezelőtt kilencven évvel.

Felettük döntöttek,amikor ember gyilkossággal taníttatták és érvényesülésre juttatták őket, ők jelentik a nyolcvan éve körben járó két utcai csapással a jövő népet.

A bibliai oktató Gáborok miskolci berendezéssel irodalmárok, mint állandó apokaliptikus szereplői a reformátusoknak, minden reformátust felemeltek. Ágnesek a börtön elme által megmentve, sorsukat gyilkosság sorozatokkal hajtják végre folyamatosan. Veronikák a borsodi kuruc-labanc népe történelméből a jövőnek Tenkes kapitánya Veronika bérmakeresztnevem alapján megmentettek. Ezeket Debrecen melletti feketék kitermelésével kezdték el a médiával.

Lezártam. Nincs ember, nincsen kivel beszélgetni. Tévhitben ringattam magam, ez elég volt három évig a reményhez.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 5 
2014.02 2014. Március 2014.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 127 db bejegyzés
e év: 796 db bejegyzés
Összes: 7246 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 114
  • e Hét: 482
  • e Hónap: 6723
  • e Év: 58989
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.