Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 19 
Még mindig merünk nagyot álmodni!
  2014-03-05 20:04:07, szerda
 
 
Még mindig merünk nagyot álmodni!
Szerző: zero
- 2014.03.04. 13:47

"További gazdasági növekedéssel és változatlan költségvetési fegyelemmel kalkulálva Budapest jó eséllyel pályázhat a 2028-as olimpia megrendezésére. A 2021-es budapesti vizes világbajnokság az olimpia előtti legfontosabb lépcsőfok, ha az infrastruktúra a vb révén adott, akkor az ötkarikás játékok programjából máris megvan az úszás, a hosszútávúszás, a műugrás, a szinkronúszás és a vízilabda helyszíne.
"Ha a terv szerint elkészül a Nemzeti Olimpiai Központ, s közben felépül az új Puskás-stadion is, ezzel párhuzamosan pedig további sportcsarnokokkal bővül az infrastruktúra, akkor merhetünk nagyot álmodni. Az már eldőlt, hogy Rio de Janeiro után 2020-ban Tokió lesz a házigazda. 2024 még korai lenne, túl közel van, de további gazdasági növekedéssel és változatlan költségvetési fegyelemmel kalkulálva 2028-nak már nagyobb eséllyel futhatunk neki." - mondta a Napi Gazdaságnak Simicskó István államtitkár.

Félelmetes, hogy egy anno fideszes adatbázisépítő-alásírásgyűjtő kampánynak indult még 2014-ben is megbolondítja az embereket. Aki meg nem mer "nagyot álmodni", az meg gondolom "hazaáruló féreg" ...

A "budapesti olimpia" az egyik kedvenc témánk, nézzük gyorsan mik történtek ez ügyben:

Az olimpia ötletét Orbán Viktor vetette fel még 2000 őszén. 2001 tavaszán aztán Deutsch Tamás sportminiszter bejelentette, hogy pályázunk a 2012-es olimpiára. A tervek 1000 milliárdos költségvetést tartalmaztak.Az olimpiát a Fidesz felhasználta a 2002-es választási kampányban, ahol 650 ezer támogató aláírást szedtek össze. 2002 = olimpia. 2014 = rezsicsökkentés megvédése.


olimpia.jpg
2005-ben új lendületet kapott az "Olimpiát Budapesten 2020-ban!" ötlet, mikor Szalay-Berzeviczy Attila, a Budapesti Értéktőzsde elnöke megalapította a Budapesti Olimpia Mozgalmat, olyan hazai üzleti nagyágyúkkal, mint Csányi meg Demján. A honlapjuk még mindig működik, igazi kortanulmány.

A PricewaterhouseCoopers 2002-ben egy 1500 oldalas tanulmányt a budapesti olimpiáról, amit 2006-ban frissítettek: 850 milliárd + 3750 milliárd egyéb beruházás szerepelt akkor a tanulmányban.
2008-ban újra frissítették a számokat: közvetlenül 518 milliárd forint + 2012-ig 5344 milliárd, míg 2020-ig további 5158 milliárd forint beruházásra lenne szükség. Ekkor Csepelt képzelték el helyszínnek.

2008 decemberében a Fővárosi Közgyűlés egyhangúlag megszavazta meg Demszky törvényjavaslatát, hogy Budapest pályázzon a 2020-es Olimpiai Játékokra. Mindezt a 2008 őszi gazdasági összeomlás után.

2009/2010 óta csend volt az olimpia körül, idáig.

Végül is a 4-es metrót is megépítették 10 év alatt, miért ne jöhetne össze az olimpia 14 év alatt?
Pécs Európa Kulturális Fővárosa is nagyon szuperül sikerült, még egy autópályát is építettek, igaz, a kihasználtsággal már vannak problémák, de kit érdekel ez? Pár száz milliárd forint, who cares?

Nem szabad kishitűnek lenni, bele kell vágni!
A magyar nép Mária kiválasztott népe, Isten és a Párt segítségével sikerülni fog!
Nem leszünk gyarmat, és ezt az egész világnak megmutatjuk!

Tőkés magyar nagyvállalatok állnak ugrásra készen hogy építhessenek, vas és acél országa leszünk, Európa motorja, termelési központja! Minden egybevág, a csillagzatok összeálltak, ITT a lehetőség! Partnerünk, a Szovjetunió mindenben kész segíteni, akár anyagilag is. Bármikor módosítható a szerződés, Paks2 vagy Paks2 és egy olimpia Budapesten, nekik mindegy.

2028 nyarán a 65 éves Orbán Viktor köztársasági elnök a harmadjára kinevezett 53 éves Lázár János államminiszter miniszterelnök társaságában ünnepélyesen megnyitja a Budapesti Olimpiai Játékokat. A Közgép által a legolcsóbb ajánlattal, de majdnem kétszeres áron felépített Puskás Olimpiai Stadionba (aminek alapjába beépítették az Átlátszó, a K-Monitor és a TASZ maradványait) bezsúfolódott 80 ezer békemenetes néző könnyes szemmel engedik szabadjára az olimpia kabalaállatját, a Turult. Az ég elhomályosul a 80 ezer felszálló turulmadártól, miközben a háttérben elkezdődik az ünnepi műsor, Semjén Zsoltot úgy kell lefogni, úgy megvadul ennyi madár láttán. A honvédség egyetlen megmaradt helikoptere egy óriási Szent Koronát ereszt le. Az olimpia hivatalos és egyetlen médiapartnere, az MTVA műsorvezetője, Obersovszky Péter elmorzsol egy könnycseppet a szemében és az apró orgazmusát leplezve két percig gyurcsányozik egyet, rutinból. Az ünnepi műsor a 85 éves, de szellemileg kiváló állapotban lévő Kerényi Imre rendezésében, a Magyar Művészeti Akadémia közreműködésével elkápráztatja a világot, ahol Fazakas miniszter bemutatja és lámpaláz nélkül megtekinti az összes magyar hungarikumot, melyet a nézők a Design Terminál által támogatott magyar startup segítségével a mobiltelefonjaikon is megtekinthetnek, külön köszönet érte Böszörményi startupügyi államtitkárnak!

A kisebbik kormánypárt, a Jobbik meghívására a Kurultáj a Lázár-testvérekkel együtt mutatják be a magyarok vándorlását, a honfoglalást és a kalandozásokat, a magyar történelem első nemzetközi "nem leszünk gyarmat" kampánykörútját. Overdose (Dózi!!!) gyermekei, a csodálatos telivérek gyönyörűen mutatnak a Strabag-Közgép hirdetőtábla előtt, melyről hátrafelé nyilaznak a Pedagógus 1-ből átképzett készenléti rendőrök. A CÖF rengeteg bohóc segítségével bemutatja hányszor is kellett újraépíteni az országot a nemzetrombolások után. A díszpáholyban ott ül az ország krémje, az elit, Rogán főpolgármester úr, Kálomista MTVA-elnök, Papcsák Ferenc NAIH-elnök és az összes keleti barátunk. (Az olimpia egyik nagy vesztese Vitézy Dávid, akinek nem sikerült bevezetnie az olimpiáig az elektronikus jegyrendszert.) A magyar himnuszt 60 éves dalcsináló Ákos úr fantasztikus előadásban hallhatjuk, majd az olimpiai lángot egy óriási turulmadár hátáról maga Orbán gyújtja meg. Finálé, katarzis, igen megcsináltuk, tényleg jobban teljesít, majd egy akkora tűzijátékkal zárul a megnyitó, hogy a stadion mellett szotyit online kasszáról kisebbségi adószámos árusítók szája is tátva marad. A tömeg elindul a piros metróhoz, az Alstom-szerelvény szögletes kerekekkel begördül, a stadionban pedig 2000 közmunkás kezdi összeszedni a szemetet.

Amúgy meg már tök elcsépelt nyári olimpiát rendezni. Az igazi kihívás, egy valóban csak Orbán Viktor zsenijéhez méltó feladat egy téli olimpia lenne.

http://vastagbor.blog.hu/2014/03/04/meg_mindig_merunk_nagyot_almodni
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Idézet
  2014-03-05 20:02:13, szerda
 
 

Az államadósság a Gyurcsány-koalíció alkalmatlanságát bizonyítja

fidesz.hu, 2014. február 28.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Nemzetközi körözést adott ki Oroszország az Izraelnek hűsége
  2014-03-05 19:57:33, szerda
 
  : 2014-03-05. 11:27
Nemzetközi körözést adott ki Oroszország az Izraelnek hűségesküt fogadó "Jobboldali" Szektor vezetője ellen

Nemzetközi körözést adott ki Oroszország a filoszemita Dmitro Jaros, a "Jobboldali" Szektor (PSZ) nevű ukrán szélsőséges tömörülés vezetője ellen, és távollétében vádat emeltek ellene - jelentette be szerdán Vlagyimir Markin, az orosz Szövetségi Nyomozó Bizottság szóvivője.
Zoom
Dmitro Jaros: "A gyűlölködő retorikát, különösképpen pedig az antiszemitizmust, a Jobboldali Szektor nem csupán elítéli, de küzdelmet is folytat ellene"
A soviniszta és ál-szélsőjobboldali szervezetekből álló PSZ vezetője az orosz nyomozó hatóság véleménye szerint a tömegtájékoztatási eszközök útján nyilvánosan szólított fel terror- és szélsőséges cselekmények elkövetésére.
A múlt szombaton a VKontaktye nevű orosz közösségi portálon, a Jobboldali Szektor vezetőjének oldalán megjelent egy Doku Umarov csecsen hadúrhoz intézett felhívás, hogy a több oroszországi terrorakciót is magára vállaló kaukázusi lázadóvezér támogassa Ukrajnát, és hívei fokozzák tevékenységüket Oroszország ellen.
A Jobboldali Szektor tagadta, hogy a felhívás Dmitro Jarostól származik, s azt hazudta, hogy hackerek támadták meg vezetőjük közösségi oldalát.
(MTI nyomán)

További részletek: http://kuruc.info/r/4/124680/#ixzz2v7GdIeX2
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A közszolgálatinak csúfolt televízió továbbra is kitart az á
  2014-03-05 19:55:29, szerda
 
  2014-03-05. 16:48
A közszolgálatinak csúfolt televízió továbbra is kitart az ájult embert rugdosó díszmajom mellett

Bár mindig is nemzetközi karrierre vágyott, álmai egyetlen botlása miatt könnyen hiú ábránddá válhatnak csupán Kállay-Saunders András számára - kezdi szerecsenmosdatását a Bors című szennylap. A rendőrök szerint ugyanis egyértelmű: ő és egy fajtársa okozhatott súlyos és életveszélyt okozó sérüléseket egy verekedés alkalmával.

"Magyar" György szerint rasszista támadást hárítottak el az ájult ember rugdosásával
Mint ismert, Kállay-Saunders Andrásék május 19-én, a Hajógyári-szigeten egy bulit követően vertek össze két fiatalembert. Egyiküket még azután is fejen rugdosták, miután eszméletlenül a földre zuhant. Az esetet azóta lovagias nőmentő akciónak, illetve gaz rasszisták elleni védekezésnek próbálják beállítani.
Az eset annak fényében is súlyos, hogy ez az ösztönlény nyerte meg A Dal című verseny döntőjét, s így szégyenszemre ő képviselheti hazánkat az Eurovíziós Dalfesztiválon május 10-én Koppenhágában. A bűncselekmény miatt nem zárták ki a döntőből, ezt továbbra sem tervezik, az MTVA "bízik" Kállay-Saundersben. A felkészülése viszont megnehezedhet, ugyanis márciusban, illetve egész tavasszal számos kihallgatás és szembesítés vár - mint minden más bűnözőre is - az "énekesre", ami - a Bors megfogalmazása szerint - "lelkileg megviselheti", s így szereplésére is rányomhatja a bélyegét.
Zoom
- Ügyfelemet eddig még csak egyszer hallgatták meg az ügyben, ráadásul tolmács nélkül, így azt meg kell ismételni. (Kicsit ízlelgessük még: tolmács kell a hazánkat nemzetközi szinten képviselő négernek... - a szerk.) Március végén lesz kihallgatás is, aztán következnek a szembesítések és a szakértői vélemények elkészítése. Ha május 10-re esne valamely kihallgatás időpontja, kérhetünk új időpontot. A teljes ügy kivizsgálása akár egy évig is eltarthat, mire a bíróság elé kerül vádemeléssel - magyarázta dr. (csak nevében) Magyar György, Saunders ügyvédje, aki azonban hangsúlyozta, az Eurovízión való indulás a gyanúsítás tényétől nem került veszélybe.
- Korábban már tájékoztattuk az MTVA-t az ügyről a versenyszabályoknak megfelelően, s Saunderst nem zárták ki a versenyből. Nem szabad előre ítéleteket hozni, a közvéleményt manipulálni. A megalapozott gyanú még semmit nem jelent egy büntetőeljárás kimenetelét illetően, meggyőződésem, hogy védencem jogos védelmi helyzetben járt el, így valószínűleg nem lesz büntethető - vélte a legutóbb már a rasszista támadás vádjával előállt dr. "Magyar" György.
Megalapozott gyanú
A Budapesti Rendőr-főkapitányság életvédelmi osztálya folytat eljárást életveszélyt okozó testi sértés és súlyos testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt K. S. A. ellen. A nyomozás jelenleg is folyamatban van. A rendelkezésre álló bizonyítékok alátámasztják a megalapozott gyanút - válaszolta Bognár Kinga főhadnagy, a BRFK szóvivője.
Az MTVA továbbra is bízik a bűnözőben
- A gyanút az MTVA nem tartotta elegendőnek. Elsősorban azért, mert a vélelmezett cselekmény Kállay-Saunders András részéről - vallomása alapján - egy nő védelmére szolgált, és a vélelmezett cselekménye nem irányult sem nő, sem idős ember, sem gyermek ellen, továbbá nem haszonszerzés céljából történt - tudatta Lencsó Rita, az MTVA sajtófőnöke, hozzátéve: ha Saunders ügyében jogerős ítélet születik, akkor az ítéletben foglaltakat az MTVA mérlegelni fogja, és meghozza döntését. - Az MTVA jelenleg Kállay-Saunders András indulásával számol - hangsúlyozta a sajtófőnök.
(Bors nyomán)

További részletek: http://kuruc.info/r/6/124694/#ixzz2v7G6i5g3
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Újabb tízmilliók a cigányoknak, "identitásformálásra"
  2014-03-05 19:33:59, szerda
 
  Újabb tízmilliók a cigányoknak, "identitásformálásra"
2014. március 05. 14:47
Hunhír.info

"Roma" kulturális események megvalósítására, kulturális tartalmak és termékek elérhetővé tételének támogatására 50 millió forintos keretösszeget különített el a kormányzat azon pályázaton, amelyre március 26-ig várják a beadványokat - közölte Kovács Zoltán társadalmi felzárkózásért felelős államtitkár szerdán Budapesten.

"Ez az 50 millió forintos keret egyéb kulturális támogatási pályázati lehetőségek mellett részben a cigány kultúra ápolását és előremozdítását célozza, részben pedig identitásformáló, a cigány és nem cigány magyarok egymás mellett élését segítő programként kíván szolgálni" - emelte ki az Emberi Erőforrások Minisztériumának államtitkára.

Egyre jobban elegünk van már a cigányok identitásformálásából, mert annak mindig csak a többségiek isszák meg a levét... Eddig arra mentek el a milliárdok, hogy a cigányok azt érezhessék, nekik minden jár és mindent szabad. Arra kéne a pénzt költeni, hogy megértsék a cigányok, bűnözni nem rajság, hanem elítélendő cselekmény.

http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=73187
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Újabb mazsihisztéria - mert a sékel a lényeg
  2014-03-05 19:21:53, szerda
 
  Újabb mazsihisztéria - mert a sékel a lényeg
2014. március 05. 16:01
Kostás Roland - Hunhír.info

Távozik a Mazsihisz elnöke a Sorsok Háza nemzetközi tanácsadó testületéből. Heisler András bejelentette: a Mazsihisz megkezdi a Rumbach Sebestyén utcába szánt Együttélés Háza tartalmi koncepciójának kidolgozását. Az ottani zsinagógát úgyis felújítják közpénzből, meg majd csak ad pár milliárdot erre is a fasiszta kormány, hacsak nem akar seggen csúszni a cionisták előtt.

A Mazsihisz rendkívüli közgyűlése a múlt hónapban döntött arról, hogy a szervezet távol marad a holokauszt-emlékév kormányzati programjaitól. A Mazsihisz egyebek mellett a Sorsok Háza leállítását szeretné elérni. Azt akarják, hogy a józsefvárosi Sorsok Háza helyett jöjjön létre az Együttélés Háza a Rumbach Sebestyén utcai zsinagógában. Az épületet az emlékév keretében a kormány tervei szerint amúgy is felújítják. (EZT IS PERSZE KÖZPÉNZBŐL.)

Heisler András, a Mazsihisz elnöke azonban tagja maradt annak a nemzetközi tanácsadó testületnek, amelyet Schmidt Mária, a Sorsok Háza vezetője tavaly ősszel hívott össze.

A Mazsihisz vezetősége kedden este - Heisler Andrással egyetértésben - úgy határozott, hogy az elnök mondjon le testületi tagságáról. Hisz meglehetősen furcsa lenne, hogy miközben a Mazsihisz a Sorsok Háza leállítását követeli, a szervezet elnöke - elvileg legalábbis - szerepet vállal az intézmény létrehozásában - érveltek egymás között a zsidók

Akármi lesz is a Sorsok Házával, a Mazsihisz megkezdi a Rumbach Sebestyén utcába szánt Együttélés Háza tartalmi koncepciójának kidolgozását - írja a nol.hu

Többször beszámoltunk róla, hogy ez az egész hajcihő csupán arról szól, hogy melyik zsidó csoportok diszponáljanak a kormányzati milliárdok felett. A kormány által támogatott Schmidt vonal, vagy a mazsihiszes. Orbánék a Sorsok Házát támogatják, ebbe a körbe a mazsihiszes holdudvar nem tud bekerülni, ezért álltak elő na saját verziójukkal. A magát legnagyobb zsidó szervezetnek nevező mazsihisz majd ismét előáll azzal, hogy ha másképpen nem megy, a kormány nekik is toljon pár száz milliócskát, különben futnak a sukorói panamistához, a Zsidó Világkongresszus főnökéhez, az ultracion Ronald Lauderhez, aztán megint tele lesz a cionista világsajtó a Magyarországon tomboló nyilasfasizmussal, a rettegő, Izraelbe menekülni akaró zsidó elnyomottakkal, meg hogy Orbán támogatja az antiszemita, múltjukkal szembenézni képtelen magyar milliókat. Vajon miért van olyan érzésünk, hogy a végén nem egy holoszentély lesz, hanem kettő? Pedig le kéne végre zárni ezt a folyamatot, és azt mondani: nekünk is, nektek is voltak sérelmeitek, a zsidók kárpótlása folytatódik még pár generáción keresztül, aztán mindenkinek jobb, ha együtt építünk valamit, mint ha acsarkodunk. De egyoldalúan nem megy, és nem kéne a zsidóság vezéreinek pont a népük ellen elkövetni a legnagyobb bűnt, hogy beléjük szuggerálják az állandó rettegést, ahelyett, hogy elmondanák az igazságot. Magyarországon az elsöprő többség nem akarja bántani a zsidókat, sokkal inkább arra vágyik, hogy velük, s ne ellenük dolgozzon. Azt is megérthetnék végre: a kötelező holokausztozással nem rokonszenvet, hanem ellenszenvet keltenek. Az meg nem jó senkinek sem.


http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=73188
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Levetkőztette és hasára ugrott e kiáltással: „Kinyomom
  2014-03-05 18:30:05, szerda
 
 



Levetkőztette és hasára ugrott e kiáltással: ,,Kinyomom belőled fasiszta magzatodat!"
2014. március 04. 09:42
Ifj. Tompó László - Hunhír.info

szogesdrot.jpgNapjainkban, amikor a hatalom megragadásáért mindenre kész, önmagukat folyton szegénypártiakként beállító baloldali pénzbárók a szociális jólét és az emberi jogok hiányáról papolnak állandóan, méltán juthatnak eszünkbe azon eleink, akik, ígéreteiket hallva, valaha nem győzték elégszer megkongatni a vészharangot, hiszen tudták, hogy hatalomra kerülésük esetén mindannak az ellenkezőjét teszik, amit előtte megígértek. Aki pedig ellenáll nekik, azzal leszámolnak, mint 1945 után tették. Amikor nem volt ritka, hogy rendőrtiszti ruhába öltözött nő egy tiszt feleségét levetkőztette és hasára ugrott e kiáltással: ,,Kinyomom belőled fasiszta magzatodat!".
Hatalomátvételük után ugyanis mindig és mindenhol irgalmatlanul leszámoltak a körmükre koppintókkal. Ezért, hogy egykor Uzdóczy Zadravecz István (1884-1965) ferences tábori püspök ekként fogalmazott: ,,Nekem ne fráziskodjanak a kommunizmusról azok, akik pont az ellenkezőjét teszik és élik. Akik kirabolják a tömeget inflációval, feketézéssel, akik munkások és robotolók könnyeit, verejtékét arannyá dagasztják, és ezzel megtöltik zsebeiket, és mindennek tetejébe még Istent is kilopják tömegáldozataik lelkéből, szomorú életéből."

Szókimondásáért persze le is sújtottak reá az ,,új urak", s hogy miként, arról részletesebben Schneider Vencel atya számol be megrendítő feljegyzéseiben (Kálmán Peregrin: ,,Te meztelen Krisztus, hol hagytad az ingedet": ferencesek a feloszlatás idején, 2000). Ebből megtudjuk, hogy 1945 tavaszán történt elfogatása után milyen kegyetlenül bántak vele: ,,A fegyőrök a régebbi bűnösök és különösen műveletlen, durva, szadista férfiak közül kerültek ki. Őt, mint püspököt, állandóan gúnyszavakkal illették. Vetekedtek abban, ki tud ocsmányabb szavakkal egy püspököt megsérteni. Ő ezekre a durvaságokra csak úgy felelt, mint Jézus: ,,Mondja barátom, mit vétettem magának?"."

Jobb érzésű őrei ugyan vezetőik előtt hangosan kiabáltak vele, de aztán suttogva bevallották neki, mennyire féltik őt és imádkoznak érte: nagyon sok szenvedő rabtársának lett lelki vigasza, sőt megmentője olyan börtönállapotok közepette, melyek alighanem minden addigi képzeletet felülmúltak, így az Andrássy út 60 pincebeli kínzókamráiban például csak állni tudtak, a kisebbek megfulladtak, szükségletüket ott végezték el, ahol éppen álltak. Az év őszén levitték a pincébe, ahol teljesen levetkőztették, megmotozták, majd azon gúnyolódtak, milyen egy püspök meztelenül. Az őt kihallgató GPU (Szovjet Oroszországban az Egyesített Állami Politikai Igazgatóság) vezetője miután semmit nem tudott belőle kivenni, egy teljesen sötét, pár méter hosszú és talán két méter széles, sáros, bokáig érő vízzel elárasztott pincehelyiségbe zárta, ahol huszonkét napon át nem látott világosságot: állva töltötte a nappalokat és éjszakákat, mert a patkányokkal teli vizes sárba nem mert lefeküdni.

Kiengedése után átadták újra a magyar hatóságoknak, majd a toloncházba vitték néhány napra, ahol ,,éjjel úgy hullottak rá a poloskák, mint a hangyák". Hamarosan meglátta aztán, miként bánnak rendőrtiszti ruhába öltözött nők a rabokkal: az egyikük egy tiszt feleségét ,,levetkőztette, hasára ugrott e kiáltással: ,,Kinyomom belőled fasiszta magzatodat!" Mikor az abortusz megtörtént, az asszonnyal felnyalatta." Egy rendőr pedig egy tizenhárom éves kislány alsótestébe fadarabott dugott és elvérzett, mire ,,a többi rendőr röhögött, hogy egy burzsoá fajzattal kevesebb". A politikai rabokat előszeretettel ütötték-verték gumibotokkal, akiknek így fejük az ismeretlenségig megdagadt, vagy nemzőképtelenné váltak.

Erről az esetről, és a ki tudja még, hány hasonlóról persze sohasem nem hallunk azoktól, akik folytonosan csak a saját szenvedéskultuszuk mindenki másra történő erőszakolásával akarják megalapozni identitásukat és hatalmukat.


http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=73155
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Így buktatnák meg Orbán Viktort - Charles Gati 5 pontja
  2014-03-05 18:21:30, szerda
 
  Így buktatnák meg Orbán Viktort - Charles Gati 5 pontja


- vilag@hetivalasz.hu
Utolsó módosítás:
2013.09.06. - 00:29



Gatit szembesítettük korábbi kijelentésével, és arra kértük, mondja el, szerinte milyen módon lehet megbuktatni a kormányfőt.





A csütörtökön utcára kerülő Heti Válaszban Charles Gatit, Hillary Clinton bizalmasát - aki bevallása szerint az amerikai külügyminiszter Orbán Viktornak írt levelét is előzetesen olvasta - szembesítettük a 168 Óra hetilapban tett kijelentésével, mely szerint: ,,Igenis vannak lehetőségek arra, hogy a kormányt - ha lehet, demokratikus módon, ha nem lehet, másképpen - elmozdítsák." Gatit arra kértük, mondja el lapunknak, szerinte milyen (köztük antidemokratikus) módon lehet megbuktatni Orbán Viktort. Íme a terv:

1. A Fidesz elveszti a 2014-es választásokat.

2. A Fidesznek új legitimációra lesz szüksége 2012-ben vagy 2013-ban, és előrehozott választásokat ír ki, amikor népszerűségvesztésének folyamata megáll vagy lelassul. Ezt a választást mégis elveszítheti.

3. IMF- és EU-kölcsön hiányában a gazdaság állapota tovább rosszabbodik. Ekkor a Fidesz-elit egy része szembeszáll az Orbán-Matolcsy párossal, miközben az utcán százezrek tüntetnek. A görög és az olasz helyzethez hasonlóan az Orbán-Matolcsy párost és támogatóikat lemondatják, s egy valóban konzervatív - tehát nem populista -, jobbközép Fidesz-kormány jut hatalomra.

4. Az új kormány - legitimációját növelni óhajtandó - igénybe veszi néhány igazi szakember részvételét, olyanokét, akik Brüsszelben és Washingtonban is meggyőzően reprezentálnák a kormány elkötelezettségét a szabad piac és a nyugati stílusú demokrácia iránt. Ebben a variációban Bajnai Gordon és Bod Péter Ákos, talán Bokros Lajos is komoly, szinte döntő szerephez juthatna.

5. Polgárháború. Ez akkor következhet be, ha a kormány nemcsak kaotikus gazdasági lépeseivel veszíti el a nép többségének bizalmat, de a választók rájönnek, hogy a szuverenitásról ismételt politikai szónoklatok tartalma a XXI. században üres fogás. Isten őrizz, hogy a helyzet idáig fajuljon, de ennek lehetőségét sem zárom ki, ha folytatódik a nyugati javaslatok, kritikák dacos, irracionális elutasítása.

Az ügy teljes háttere a csütörtökön megjelenő Heti Válaszban olvasható.


http://hetivalasz.hu/vilag/charles-gati-5-pontja-44756/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Ha a harcos zsidó, akkor HŐS! Ha az önkéntes orosz, akkor AG
  2014-03-05 18:15:16, szerda
 
  Ha a harcos zsidó, akkor HŐS! Ha az önkéntes orosz, akkor AGRESSZOR!!
Posted on 2014/03/05 Szerző: Admin
A kijevi felkelők egyik osztagának parancsnoka a “Delta" álnevet viselő, negyvenedik éve felé közeledő harcos.

Csapatát ,,a Majdan kéksisakosai" néven emlegetik, bár maga barna rohamsisakot visel, alatta pedig kipát hord.
kiev

Az izraeli hírügynökségnek névtelenül nyilatkozó, ukrajnai születésű Delta korábban az izraeli hadseregben (IDF) szolgált. Kiképzést a Givati gyalogsági dandár egyik felderítőszázadában kapott, amit kijevi utcai összecsapások során hasznosított a közelmúltban. Negyvenfőnyi szakaszához néhány további IDF veterán is csatlakozott. Delta személyazonosságát Mose Azman ukrajnai rabbi is igazolta.

Szakaszvezetőként Delta a Szvoboda párt aktivistáitól kap parancsokat. Tagjai az ellenzéki megmozdulások fő szervezői. ,,Nem vagyok a Szvoboda tagja, de tőlük kapom a parancsokat. Tudják, hogy izraeli vagyok, zsidó és hogy az IDF-ben szolgáltam. Testvérüknek szólítanak.

A Nyugat megítélése nagyban függ attól, hogyan kezeli az új kijevi hatalom az etnikai kisebbségeket. Volodimir Grojszman, Vinnyica város korábbi polgármestere, a regionális ügyek újonnan kinevezett miniszterhelyettese zsidó.-olvashattuk a http://www.haaretz.com

Nem copy-paste illesztettük be a Haaretz cikket, mert abban rendesen a “helyére van téve a dolog"!

“A zsidók mentik meg Ukrajnát, Oroszország pedig ördögi tervet sző az antiszemitizmusra hivatkozva, hogy megkaparinthassa az országot. Amit megakadályozni pedig csak az ukrán szélsőjobb és a zsidók összefogása képes. Igy gondolja ezt az új kijevi rablóhorda is, amikor kinevezte a regionális ügyek új miniszterét-a zsidó Volodimir Groszmannt."

A németektől korábban kapott terror-elhárítási tanácsok alapján harcolhatott volna Ukrajnában a karhatalom a kormányellenes felforgatókkal, azaz a Svoboda-zsidó-Jobb Szektor “szentháromság" által szervezett és irányitott, ám Nyugatról pénzelt hordák ellen. Ez azokból a válaszokból derül ki, amelyeken kedden a német belügyminisztérium adott egy zöldpárti képviselő, Hans-Christian Ströbele kérdéseire.

Ugyanis az Ukrán Biztonsági Szolgálat, az SZBU és a különleges belügyi alakulat, a Berkut képviselői négy éven át, 2009 és 2013 között jártak kiképzésre Németországba egy kétoldalú megállapodás keretében

A 2012-es futball Európa-bajnokság előtt a német hírszerzés titkos nyelvtanfolyamokat indított, a Berkut pedig 99 sisakot és 260 szett könnyű védőfelszerelést kapott a németektől.

Ez utóbbi kapcsán Ströbele a belügyminisztériumtól azt is megkérdezte, rátehette-e a kezét az ukrán szélsőjobb - a most kormányon lévő Szvoboda és a tőle is jobbra álló Pravij Szektor - a németektől kapott felszerelésre. A tárca “nyitva hagyta a kérdést." Ám elég csak visszanéznünk a kijevi felforgatás képeit, és máris látható: bizony rátehette a kezét.

Meglehetősen leplezetlenül csinálja mostmár a háttérhatalom a felforgatásokat. (És nem csak Ukrajnában!) Márpedig ha tetszik-ha nem, ez a háttérhatalom mindig cion gyermekeit jelenti. Akik pénzzel, információkkal, felszereléssel, utasitásokkal, és mostmár EMBERANYAGGAL is beszállt Ukrajna legyűrésébe. Ez a cionista bagázs szövetkezik igen látványosan ha kell az ördöggel is-Ukrajnában lásd a fenti irást-ám “kétséges helyeken" rejtett beépüléssel igyekeznek biztositani a cselekvéshez szükséges hatalmat. (Erre a legjobb példa Magyarországon a Jobbik.)
A lényeg az, hogy mindenhol ott vannak! Ők mondják meg mi a jó-mi a rossz!

http://balrad.wordpress.com/2014/03/05/ha-a-harcos-zsido-akkor-hos-ha-az-onkentes -orosz-akkor-agresszor/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Elpárolgott a nyugdíjvagyon
  2014-03-05 18:07:14, szerda
 
  Elpárolgott a nyugdíjvagyon

Az Államadósság Kezelő Központ adatai alapján a visszalépő magán-nyugdíjpénztári tagok vagyonából 2013 végére 0,2 milliárd forint maradt meg, vagyis két és fél év alatt majdnem 3000 milliárd forintot használtak fel - írja az Államadósság Kezelő Központ adatai alapján a Portfólió.hu.

A felhasznált pénz nagyobb része adósságcsökkentésre és IMF-hitel törlesztésére ment el, de volt forrás nyugdíjak és reálhozamok kifizetésére is. Az alapban igaz már nincs vagyon, viszont a korábbi eszközátadás miatt még egy jelentősebb portfólió van a Magyar Nemzeti Vagyonkezelőnél.

Az Államadósság Kezelő Központ friss kimutatásai szerint mindössze 0,2 milliárd forint maradt a Nyugdíjreform és Adósságcsökkentő Alapnál, az is számlapénz formájában, vagyis az összes befektetéstől megvált az alap. Egy hónapja még 16,3 milliárd forint volt forintos és devizás eszközökben az alapnál, ez esett le 2013 végére 0,2 milliárd forintra.

A központ már korábban utalásokat tett arra, hogy 2013 végére az alap vagyonát szinte teljes egészében értékesítették, az adatokra viszont mostanáig várni kellett. Fontos adalék, hogy decemberben az államadósság csökkentésére 29 milliárd forintot fordítottak, ebből 17,6 milliárd forint az alapból teljesült, míg 11,4 milliárd forint kifizetése az MNB Zrt.-nek korábban átadott eszköz értékesítéséből vált elérhetővé.

A gazdasági portál számításai szerint a 3000 milliárd forintos összegből 2130 milliárd forint ment el adósságcsökkentésre és IMF-hitel visszafizetésre, 460 milliárd forint nyugdíjak kifizetésére, 233 milliárd forint a visszalépő magánnyugdíjpénztár-tagok reálhozamára. Ezt meghaladóan még volt lehetőség 200 milliárd forint értékben vagyonátadásra az MNV-nek.
(HVG)

Bal-Rad komm: És miből lesz nyugdij?-a “választások" után! Merthogy a történetben utalás sincs arra, hogy a NER majd miből fogja folyósitani a nyugdijakat!

Nem túlzás egyáltalán az a megállapitás, hogy Magyarország a katasztrófa küszöbét éppen most lépi át!


http://balrad.wordpress.com/2014/03/05/elparolgott-a-nyugdijvagyon/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 19 
2014.02 2014. Március 2014.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 421 db bejegyzés
e év: 6200 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 904
  • e Hét: 4668
  • e Hónap: 8413
  • e Év: 161909
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.